Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Ruudolf
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ma Tammi 09, 2023 6:44 am

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Ruudolf »

Onko kuurtaneen verilakanoista uutta tietoa?
Avatar
Anti-Bini Laden
Jack Bauer
Viestit: 986
Liittynyt: Pe Kesä 07, 2013 8:49 pm
Paikkakunta: Pakistan
Viesti:

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Anti-Bini Laden »

Ruudolf kirjoitti: Su Heinä 30, 2023 12:47 am Onko kuurtaneen verilakanoista uutta tietoa?
Joo ei taida olla.
Tossa ite jokunen sivu aikaisemmin kyselin, et onko lähde tieto mistä peräisin vai onko sellaista edes olemassa?

Ja sitten, jos jollain olisi tietoa härsilän ja LH:n pomon suhteesta minkälaista tietoa? Onko vain ihan juottolassa tavanneet?
Mahdollisesti vietetty enemmänkin aikaa yhdessä?
Onko härsilä tehnyt lomareissuja Turkin kulmille?

Tällä hetkellä härsilä on kuitenkin antanut itsestään sellaisen kuvan, että väkivalta on ratkaisu tainnut olla aikaisemminkin vapaalla ollessa ja en epäilisi, että joissakin tilanteissa myös viranomaisena työnsä puolesta se keino miten asiat hoidetaan.

Suoraselkäinen poliisi ei olisi lähtenyt pahoinpitelyitä kiistämään, mikäli taustalla ei olisi jotain muuta raskauttavia tekijöitä.
Koska kyllä tollainen käytös ennen ja jälkeen Rasmuksen katoamisen viittaa johonkin aivan muuhun, kuin rehtiin luotettavaan poliisiin.

Hän on halunnut tuoda itsensä esille televisiossa ”tvjulkkispoliisina”, näin hänen on syytä kestää enemmän kritiikkiä itseään kohtaan niin julkisesti ja keskustelupalstoista puhumattakaan.
" Paha asettaa tekijän mytologiseen narratiiviin joka on
epävarmuutta siedettävämpi vaihtoehto "
Xbb15
Remington Steele
Viestit: 209
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2023 8:59 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Xbb15 »

Tuli mieleen, että onhan hotellilla poistumistie huoneista ja se on rakennuksen päädyssä, eikä siellä ole kameraa. Kuka tahansa voi siis hotellin puolelta avata oven ja päästää väkeä sisälle. Sitä en tosin tiedä, että aiheuttaako oven avaaminen jonkin hälytyksen.
https://www.google.com/maps/@62.9708114 ... ?entry=ttu
Sipi
Rico Tubbs
Viestit: 1209
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:58 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Sipi »

Xbb15 kirjoitti: Su Heinä 30, 2023 5:02 pm Tuli mieleen, että onhan hotellilla poistumistie huoneista ja se on rakennuksen päädyssä, eikä siellä ole kameraa. Kuka tahansa voi siis hotellin puolelta avata oven ja päästää väkeä sisälle. Sitä en tosin tiedä, että aiheuttaako oven avaaminen jonkin hälytyksen.
https://www.google.com/maps/@62.9708114 ... ?entry=ttu
Olen miettinyt samaa, siis lähinnä kaikkia keittiön ovia, lastauslaitureita, kerroksia joissa on notkunut nuorisoa aiemmikin, kaikkia hotellissa kirjoilla olleita, heidän vieraitaan, useampia uloskäyntejä. Pakkohan siellä on olla myös hätäpoistumistiet, paloportaita ja vaikka mitä.

Näiden asioiden suhteen on enää turha haaveilla mistään tutkinnasta, jäljet ovat kylmenneet. Vaikka siis kaikki em. paikat olisivat olleet kameravalvottujakin. Mistä sen tietää, vaikka joku olisi käynyt päästämässä Rasmuksen sisään joltain toiselta sisäänkäynniltä. Aika paksua spekulointiahan tämä on, mutta enää ei saada mitenkään aukotonta kuvaa tapahtumista.
Xbb15
Remington Steele
Viestit: 209
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2023 8:59 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Xbb15 »


Tuossa päädyssä ovat hotellin hulppeat saunatilat, jotka ovat nuorisolle oikea paratiisi pitää jatkoja, jos heitä ei sieltä kerran ole häädetty pois.
Tuosta ovesta on saanut kulkea ihan rauhassa kenenkään näkemättä, jos siinä ei ole hälytystä. Harjanvarsi oven väliin, niin kenenkään ei tarvitse toimia portsarina.
Spekulaatiota, mutta tätä minä pidän täysin mahdollisena.

Lainaukset korvattu nuoliviittauksilla
-NILS-
Amandalooni
Hetty Wainthropp
Viestit: 475
Liittynyt: La Joulu 10, 2022 4:03 am

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Amandalooni »



Noi tuol käyneist nuorist joku takuulla lukee näitä.
Mitä ne pelkää, ku ei kommentin kommenttii heilt keltään?
Voisko joku heist ny kommentoid, et onko toi ylläoleva mahdollista?

Lainaukset korvattu nuoliviittauksella
-NILS-
Avatar
UglyBetty
Neuvoja-Jack
Viestit: 595
Liittynyt: Ke Loka 29, 2014 2:03 am
Paikkakunta: Cloud Cuckoo Land

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja UglyBetty »

Satunnaisohikulkija kirjoitti: La Heinä 29, 2023 7:30 pm
UglyBetty kirjoitti: La Heinä 29, 2023 6:08 am Gartmanhan pitää itseään jonkinlaisena tämän aiheen tirehtöörinä.
On aiemminkin heitellyt aggressiiviseen tyyliinsä kysymyksiä tai vihjauksia jotka naamioitu kysymyksiksi, ja lisännyt että häneltä ei kuitenkaan saa kysyä miksi hän sellaisia kyselee, mutta vastatkaa nyt vaan.
Sellainen keskustelija.
Minusta Gartmanin kontribuutiot ovat olleet ihan hyviä ja mielenkiintoisia. Hän on antanut ymmärtää olevansa paikkakuntalainen, mikä tuo lisäarvoa. Tosin myös subjektiivisuutta. Hänellä voi olla suosikkeja ja inhokkeja, mutta kellä ei olisi. Lähinnä ilmaisin lievän turhautumiseni siksi, että paikkakuntalainen heittää koordinaatteja tällaiselle foorumille ikään kuin vihjeenä, joka pitäisi ottaa vakavasti, vaikka on itse parhaissa asemissa mennä paikalle lapion kanssa, jos uskoo siellä jotain olevan.

Eric Cartman on suosikkihahmojani South Parkissa. Varsinkin verbaalisten reaktioidensa ansiosta ja siksi, miltä hahmo näyttää niitä sanoessaan. Myös Betty on sympaattinen ja kaunis hahmo, vähän kuin Bond-leffojen Rautakita, mutta toisella tavalla.
UglyBetty kirjoitti: La Heinä 29, 2023 6:08 am Ei mitenkään mahdotonta että kaikilla täällä ei ole sama päämäärä.
Muutenkin hutiloitu, tai ei hutiloitu vaan tarkoituksella tietyt asiat jääneet taltioimatta, niin miksei samat ihmiset olisi täällä viemässä asioita väärille raiteille.
On aivan ilmeistä, että kaikkien intresseissä ei ole totuuden selviäminen. Ei ole salaisuus, että murhainfoa lukevat myös rikolliset ja poliisit, samoin uhrien omaiset, kaverit ym. asioihin liittyvät henkilöt. Silloin tällöin ihmiset, joiden intressi on salata tai hämmentää, eivät sittenkään pysty olemaan laittamatta viestejä, joista voi lukea paljon enemmän kuin he tarkoittivat itsestään paljastaa. Aina, kun ihminen puhuu, siitä voidaan päätellä kaikenlaista, silloinkin kun puhuja valehtelee.

Minusta jokainen vainaja ansaitsee sen, että omaiset ja muut joilla väliä tietävät, mitä tapahtui. Totuus puhdistaa. Rangaistuksethan ovat Suomessa täysiä vitsejä, joten niitä on aika turha toivoa tai pelätä. Vituttaa se, kun joidenkin vainajien kohtaloa ei haluta selvittää. Silloin on vääriä ihmisiä väärissä tehtävissä.
En maininnut mitään siitä että Gartmanilla olisi suosikkeja ja inhokkeja joten en ymmärrä miksi selittelet sellaista minulle.
Miten South Park tähän liittyy? Gartman ei ole sama asia kuin Cartman ja itse en edes tiennyt että South Parkissa on Betty - niminen hahmo ennen kuin mainitsit asiasta ja googletin.
Tosiaan, joidenkin intressi on hämmentää...
Avatar
UglyBetty
Neuvoja-Jack
Viestit: 595
Liittynyt: Ke Loka 29, 2014 2:03 am
Paikkakunta: Cloud Cuckoo Land

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja UglyBetty »

Gartman69 kirjoitti: La Heinä 29, 2023 3:00 pm Asiathan etenee jos ja kun mun esittämiä spekulaatioita ammutaan alas tai ne vahvistetaan?
Mä en itsekään aliarvioi enkä tyrmäile täällä muidenkaan spekulaatioita. Selvännäkijä hommeleihin mä en kyllä lähde muuten mukaan kuin ainoastaan vittuilemalla. Enkä ota kantaa itseeni kohdistuviin spekulaatioihin - ku ehkä jonkun verran poliisikuuluisteluissa - mutta en muuten.

Kertokaa ny sitten mitä sanailtiin baarissa Härskin ja Rassen kesken - jos ei mun ehdotukset yhtään kelpaa tai joku voi todistaa ne vääriksi? Hei - kaikille samat oikeudet spekuloida - jooko?
Eli sä olet jotenkin koko homman ydin, jos kerran vastaukset sulle ratkaisee asian etenemisen?
Mä en ole väittänyt mitään sanailua baarissa oikeaksi tai vääräksi, enkä kieltänyt kenenkään spekulointia, vaan kiinnittänyt huomion siihen että sä yrität johtaa keskustelua ja määrätä mitä kukakin saa kysyä.
Molo
Martin Beck
Viestit: 833
Liittynyt: Pe Joulu 30, 2022 6:59 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Molo »

No tuota...(kurja maanantai sataa ja kaikkea)
Spekua, että nuoret päässeet LH,n kuppilaan alaikäisinä, SEKÄ hotellin puolelle saunatiloihin, neukkariin jatkoja pitämään? Onhan se erikoista ja kuka siitä vastaa ? Kapakoitsija hänen luvallaan ymmärtäisin näin tapahtuneen hänen on ollut pakko tietää siitä ja antanut jatkua. Miksi kuuluiko johonkin luontaisetuihin? Sekin, että Rasmuksen kännykän sijaintitiedot päättyvät sinne ei tietenkään paljoa kerro, mutta niin vähän havaintoja? Ei juuri olekaan vihjeistä tietoa ovat poliisilla satoja joita käyvät lävitse viimein. Muut nuoret hiljaa ja outoa sekin, ettei omistaja hätkähtänyt mitenkään vaikka sai nyrkistä. Tuo paikka pitäisi tutkia läpikotaisin ja samoin ne henkilöt nujakan ympäriltä ja mikäli vielä löytynyt verisiä hotellilakanoita...
Avatar
Etsivä Shitlock
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1484
Liittynyt: Ti Joulu 17, 2013 11:42 am

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Etsivä Shitlock »

LokakuunLapsi kirjoitti: La Heinä 22, 2023 5:54 pm
Etsivä Shitlock kirjoitti: La Heinä 22, 2023 1:26 pm
Entäpä jos onkin käynyt niin, että mennyt johonkin porukkaan ja siellä vedelty alkoholia tai pilveä. Rasmus kuollutkin kesken bileiden (tuon nyrkin iskun seurauksena) ja bilekaverit hätääntyneenä piilottaneet ruumiin, koska pilvi/ alaikäinen ja alkoholi yhdistelmä ei näyttäisi hyvältä kun kuolinsyytä selvitellään? Nämä kaverithan eivät tuosta pahoinpitelystä tienneet välttämättä mitään.
Ensinnäkin on todella vaikea uskoa, että alaikäiset onnistuisivat piilottamaan ruumiin niin hyvin, ettei sitä vieläkään olisi löytynyt.
Lisäksi en usko, että vaikka näin olisivatkin onnistuneet tekemään, niin kaverin kuoleman todistaminen ja vielä ruumiin kätkeminen olisi nuoren ihmisen psyykeelle niin raskas asia, että eiköhän siitä olisi jo suut auenneet.

Toiseksi, vaikka nuoriso olisikin ollut päihtyneenä, ja porukasta olisi kesken illan kaveri delannut, niin joku olisi paniikissa soittanut hätänumeroon.
Ihan sama mitä kuollut kaveri olisi nauttinut, siitä ei olisi muulle porukalle aiheutunut ongelmia.
Onhan alaikäiset tehneet jos jonkinlaisia rikoksia, myös henkirikoksia. Ja kuten jo ketjussa kerrottu, kuin myös uutisissakin, että Rasmus liikkui myös täysi-ikäisten seurassa, joten....!
Piilottaminenhan vaatii myös tuuria, ettei kukaan satu juuri siihen pöpelikköön, minne ruumiin viet. Lahtelaisen Pauliina Virtasen ruumis sai olla 1,5 kuukautta kenenkään sitä löytämättä aivan asutuksen liepeiltä Hollolassa, noin 100 m lähimpään taloon https://www.google.com/maps/place/60%C2 ... ?entry=ttu Lapualta on sujuvampi matka täysin korpimaahan, kuin mitä tuolla karttalinkissä on.

Tuota ei tietenkään voi kaikkien ihmisten kohdalla sanoa, että överikuolemaan reagoitaisiin rationaalisesti ja soitettu 112 paikalle. Toimiko tuona yönä Lapualla yksikään ihminen rationaalisesti? Miksi sitten jokin päihteilijäporukka olisi eronnut tuona surullisena yönä ja alkanut toimimaan rationaalisesti?
Lapuan terassivideo https://emalm.com/?v=lOXkX/
Sipi
Rico Tubbs
Viestit: 1209
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:58 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Sipi »

Molo kirjoitti: Ma Heinä 31, 2023 9:29 am Tuo paikka pitäisi tutkia läpikotaisin ja samoin ne henkilöt nujakan ympäriltä ja mikäli vielä löytynyt verisiä hotellilakanoita...
Niinpä. Tarkemmin sanottuna se olisi pitänyt tutkia. Nyt ei löydy enää yhtään mitään. Kaikken ravintolassa katoamisiltana olleiden tavoittaminenkaan tuskin on enää mahdollista.
Avatar
ruusumaa
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5383
Liittynyt: Ma Elo 31, 2020 5:47 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja ruusumaa »

Mä en kyllä noihin verilakanoihin usko tipan pätkää.

Menee aivan utopian puolelle.
Suoraan sanottuna, suurin piirtein, sellaista elämä on.
Gartman69
Hetty Wainthropp
Viestit: 479
Liittynyt: Su Loka 03, 2021 12:17 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Gartman69 »

Ompas täälä ny osin kränäästä sakkia.
Onhan se ny vähä kumma että kellään ei muka ole tietoa siitä mistä Härskin ja Rassen paini sai alkunsa - ihanko siitä vaan että kohtasivat ja naama ei miellyttänyt - eikä mitään sanottu?
Kyllä mä ainakin tiedän mitä sanomalla olisin saanu Härskin kimpaantumaan varmaan - vaikka se olis ollu selvinpäinkin.
Mutta ei se mun kimppuun olis käyny - jos mä olisin hiljaa ollu.
Eikä se Demiriäkään tintannu pelkän ulkonäön takia!

=)
Zorro7
Jane Marple
Viestit: 1004
Liittynyt: La Helmi 05, 2022 7:14 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Zorro7 »

Jos siihen on luottoa että jälkikoira nuuskinut salelle asti niin kai se Rasmus olisi sinne asti omin jaloin sitten kävellyt.

Jos jotain suunnitelmallista niin en usko että niin suurta riskiä olisi otettu että siellä hotellin tiloissa olisi jotain tehty ja eritteitä jäisi pakosti sinne jonnekin.
(Joku riita ja tappo jos olisi niin sitten toki mahdollista)

Ovi minkä luona ei kameroita niin kyllä sieltä on tosin perään voinut lähteä porukkaa?
Spekulaatio
sikapäivät2020
Hetty Wainthropp
Viestit: 471
Liittynyt: To Loka 08, 2020 12:02 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja sikapäivät2020 »

En ole jaksanut seurata kovinkaan aktiivisesti tätä juttua.Kerran viikossa riittää,koska mitään järkevää ei pohjalaiset osaa kertoa.Mutta tullut mieleen kuinka helppoa on tukkia nuorten turvat.Raha se vanha lääke, siihen vielä nyrkinheiluttaminen nenän edessä.Tämä on tehonnut aina.Tosin jossain vaiheessa joku alkaa ahneeksi,ja pyytää lisää fyffee, mutta siinä vaiheessa tulee todennäköisesti sitä toista.Saattaa myös soida morgooknit.
Vastaa Viestiin