Nainen hakattiin kuoliaaksi Siuntiossa 31.1.2023 - Kari Dietrichille 10 vuoden tuomio taposta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Blondie
Armas Tammelin
Viestit: 89
Liittynyt: Ti Heinä 10, 2018 12:40 am

Re: Nainen hakattiin kuoliaaksi Siuntiossa 31.1.-1.2.2023 - 59-vuotias väkivaltataustainen mies vangittu

Viesti Kirjoittaja Blondie »

Karin mielestä on vähän rajumpi riita, kun ruhjoo, hakaa ja potkii hengiltä pienikokoisen naisen. Toivon, että tätä ukkoa pidetään kiven sisällä siihen asti kun tuodaan lavetilla pois! Eikä haittaisi vaikka joutuisi muutamaankin "riitaan" vankilassa. On kuitenkin 60 vuotias ja hintelä ukko moneen vankitoveriin verrattuna, niin pääsisi maistamaan omia lääkkeitään. Olisipa joku saari kaukana mihin tällaiset saastat voisi tipauttaa kaltaistensa joukkoon, kun en haluaisi verorahoin tarjota elatusta.
SuBuTeX
Susikoski
Viestit: 41
Liittynyt: Su Elo 19, 2012 9:24 am

Re: Epäilty tappo Siuntiossa 31.1.-1.2.2023 - 59-vuotias väkivaltataustainen mies vangittu

Viesti Kirjoittaja SuBuTeX »

Huutaja Jaana kirjoitti: To Maalis 09, 2023 10:12 am "Im allways urs sexy girl Kari Im In love to U forever"

Ei siellä oo ihan kirkkailla lampuilla menty vaik ihan nätti tyttö olikin
Ei oo mitään helvetin annettavaa tähän(kään) ketjuun mut joo morjensta. Siis onks se "nätti tyttö" se jonka kuva on tuolla aiemmin, punaiset hiukset, huulet...antaa olla miten onkaan... Ja ihan kun et sillä olis joku silikoniklöntti kaulassa/tosi ylhäällä rinnassa?

Keksiikö joku oikeesti jonkun selityksen et miks näytti et nuorella tytöllä on rinnan yläosassa tollanen patti? Onks se kusipää äijä lyöny vaan sen silarin pois paikoiltaan vai voiko olla ollu jostain muusta kyse.... (Tiedän että täällä on ihmisiä jotka on hoito yms alalla)? 🤔
Vakavasti otettava nimimerkki?!
Avatar
Kalle-Ville
Adrian Monk
Viestit: 2618
Liittynyt: To Tammi 17, 2008 5:48 pm

Re: Epäilty tappo Siuntiossa 31.1.-1.2.2023 - 59-vuotias väkivaltataustainen mies vangittu

Viesti Kirjoittaja Kalle-Ville »

SuBuTeX kirjoitti: To Elo 31, 2023 12:35 am
Keksiikö joku oikeesti jonkun selityksen et miks näytti et nuorella tytöllä on rinnan yläosassa tollanen patti? Onks se kusipää äijä lyöny vaan sen silarin pois paikoiltaan vai voiko olla ollu jostain muusta kyse.... (Tiedän että täällä on ihmisiä jotka on hoito yms alalla)? 🤔
Minusta tuo kysymäsi näyttää vain valaistuksen aiheuttamalta, kun valoa ja varjoa osuu kyseiseen kohtaan, mikä saattaa aiheuttaa tuollaista vaikutelmaa. Kuvassa on muitakin varjostumia.
Suomen kansalaiset ovat muka tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia lain edessä, mutta toisilla meistä tätä tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta on jostakin syystä kuitenkin enemmän kuin muilla.
viivahattu
Javier Pena
Viestit: 1874
Liittynyt: Ti Touko 02, 2023 10:10 am

Re: Nainen hakattiin kuoliaaksi Siuntiossa 31.1.-1.2.2023 - 59-vuotias väkivaltataustainen mies vangittu

Viesti Kirjoittaja viivahattu »

Jotkut asiat eivät muutu, ainakaan kovin paljon. Lapsuudessani muutama vuosikymmen sitten asuin monta vuotta tuon keltaisen talon lähettyvillä, ja juoppoja siinä asui silloin. Nykyisin sitten nistejä. Sinänsä aika outo juttu, kyseessä kuitenkin aika voimakkaasti kasvavan kunnan ytimessä oleva tontti ja talo. Luulisi, että omistajalle olisi tarjolla kiinteistöstä parempaakin tuottoa kuin se, minkä saa nistien majoittamisesta purkukuntoisessa röttelössä.
Yxkaksvaan
Martin Riggs
Viestit: 648
Liittynyt: Su Maalis 06, 2022 10:47 am

Re: Nainen hakattiin kuoliaaksi Siuntiossa 31.1.-1.2.2023 - 59-vuotias väkivaltataustainen mies vangittu

Viesti Kirjoittaja Yxkaksvaan »

^savunaamat siellä kuulemma myös buukkaa.
Firmatkin nostaneet kytkintä kun eihän kukaan halua yrittää murhatalossa.
Purkaisivat tosiaan koko paikan.
beatrixkiddo
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: Ti Elo 22, 2023 4:10 pm

Re: Nainen hakattiin kuoliaaksi Siuntiossa 31.1.-1.2.2023 - 59-vuotias väkivaltataustainen mies vangittu

Viesti Kirjoittaja beatrixkiddo »

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/siu ... #gs.4kna01

"Hän kertoo, että hänen käytöksensä taustalla oli Alfa-PVP-huumausaineen käyttö, jonka seurauksena hän oli todella kiihtynyt ja vainoharhainen.

– Olin kaman käytön vuoksi ihan toisessa olotilassa, psykoosissa. En edes tajunnut, että se henkilö, jonka kanssa tappelin, oli [uhri].

Kaikki väkivaltarikokseni olen tehnyt Alfa-PVP:n vaikutuksen alaisena. Siitä tulee jumalattoman äkkipikaiseksi ja impulsiiviseksi. Lisäksi siitä tulee vainoharhaiseksi. Sellaisiin henkilöihin, joilla on taipumusta aggressiiviseen käytökseen, se vaikuttaa niin että tulee vielä enemmän aggressiiviseksi. Näin tapahtuu myös minulle, hän kertoi."


Tämän itse arvasinkin jo aiemmin, että pevekki taas osasyyllisenä. Niinkuin älyttömän monessa väkivaltarikoksessa, etenkin kuluneen parin vuoden aikana, kun käyttö lisääntynyt huomattavasti. Oon jo ollut pitkään sitä mieltä että muuntohuumeiden, etenkin pevekin (alpha-pvp/pvt, mdpv jne.) vaaroista pitäisi puhua enemmän. Harva ihminen joka ei huumeiden kanssa ole tekemisissä, ymmärtää kuinka sairasta ja vaarallista sen vetäminen on, ei pelkästään käyttäjille ja heidän ympärilleen oleville, vaan myös ihan ulkopuolisille ihmisille jotka voivat joutua helposti jonkun pv-psykoosissa skitsoilevan sekopään uhriksi. Ja yhä nuoremmatkin tätä vetävät, ja todella moni käyttäjäkään ei tiedosta alkaessaan vetää, miten voimakkaasti ja nopeasti se vie psyyken ja sielun.

Olen itse joskus pyörinyt päihde ja rikollispiireissä, ja on todella kammottavaa seurata ja kuulla, niin lööppien, puskaradion ja ystävien/tuttavienn kautta, miten valtaosassa tapahtuneista raakuuksista "sattumalta" on osallisena juurikin tuttuja/tiedettyjä pevekkipäitä. Kuten myös yliannostuksissa ja itsemurhissa (etenkin hyppimällä parvekkeelta). Vaikka näitä tietenkin sattuu muutenkin, mutta valitettava tosiasia on että tuo päihde madaltaa äärettömän paljon kynnystä väkivallalle ja tekee ihmisistä ja teoista entistä raaempia, jotkut oikeen hakemalla hakee syytä päästä käyttämään väkivaltaa ja impulssikontrolli on olematon muutenkin, johon päälle vainoharhat ja tunnekylmyys. Jopa ihmiset jolla ei ole ollut mitään erityistä taipumusta väkivaltaan, muuttuvat nopeasti empatiakyvyttömiksi ja väkivaltaisiksi.

Ihan äärettömän pelottavaa ja surullista. Onneksi olen itse päässyt sieltä maailmasta pois, motivoi kyllä raittiina ja kunnollisena pysymiseen kun tulee kokoajan muistutuksia miten julma maailma tuolla on.
The important thing is moral choice. Evil has to exist along with good, in order that moral choice may operate. Life is sustained by the grinding opposition of moral entities.
L337
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Su Tammi 08, 2023 10:48 pm

Re: Nainen hakattiin kuoliaaksi Siuntiossa 31.1.-1.2.2023 - 59-vuotias väkivaltataustainen mies vangittu

Viesti Kirjoittaja L337 »

Näkyy murha kämppä olevan ehostettu seuraavalle https://asunnot.oikotie.fi/vuokra-asunn ... o/17437834
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8387
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Nainen hakattiin kuoliaaksi Siuntiossa 31.1.2023 - Kari Dietrichille 10 vuoden tuomio taposta

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Nuoren naisen parisuhde 60-vuotiaan miehen kanssa herätti huolta läheisissä – sitten poliisi teki karmivan löydön metsän reunasta

60-vuotias mies etsi nuoren naisen ruumiille piilotuspaikkaa usean tunnin ajan. Uhri löytyi vasta, kun taposta epäilty johdatti poliisit syrjäiseen kolkkaan Lohjalla.

Lohjalla.png
Lohjalla.png (297.64 KiB) Katsottu 1252 kertaa
Taposta syytetty mies johdatti poliisit ruumiin löytöpaikalle, joka sijaitsee Lohjalla noin 50 kilometrin päässä henkirikoksen tapahtumapaikasta. Mies oli yrittänyt hävittää todisteita henkirikoksesta. KUVA: POLIISIN ESITUTKINTAMATERIAALI

Poliisin esitutkintamateriaalista selviää, että nainen oli muuttanut 60-vuotiaan miehen naapuriin Siuntioon entisen kumppaninsa kanssa syksyllä 2022.
Kun parisuhde ex-kumppanin kanssa päättyi, nainen muutti naapurissa asuvan miehen luokse.

UHRIN vanhemmat saivat tietää seurustelusuhteesta joulukuussa sen jälkeen, kun mies oli ensimmäisen kerran pahoinpidellyt heidän tytärtään.
Läheiset olivat äimistyneitä.
– Mitä ihmettä? uhrin äiti kysyi tyttäreltään yksityisviestillä, kun tämä oli päivittänyt Facebookin tietoihin olevansa parisuhteessa.
Tyttäreltä ei kuulunut vastausta. Vaikka uusi suhde oli herättänyt läheisissä huolta alusta saakka, tieto henkirikoksesta oli heille suuri järkytys.
– Vaikka olin huolissani (uhrista) tammikuun loppupuolella, kun en saanut häneen yhteyttä, en voinut arvatakaan, että jotain näin pahaa olisi tapahtunut, uhrin äiti sanoi poliisille.

Ruumiin löytöpaikka.png
Ruumiin löytöpaikka.png (358.84 KiB) Katsottu 1252 kertaa
Mies johdatti poliisit paikkaan, johon oli piilottanut ruumiin. KUVA: POLIISIN ESITUTKINTAMATERIAALI

KUN poliisi kysyi parisuhteesta mieheltä, hän sanoi, ettei edes tiennyt naisen sukunimeä. Hän arveli, että nainen oli ainakin alkuun ollut tykästyneempi häneen kuin hän naiseen.
Heti suhteen alussa epäillyn tuntevat olivat varoitelleet naista, sillä miehen tiedettiin olevan äkkipikainen, vaarallinen ja väkivaltainen.
– Naistenhakkaaja, yksi poliisin kuulema todistaja kuvaili miestä.

KUULUSTELUISSA äiti kuvaili tytärtään ”rohkeaksi ja rämäpääksi” sekä ”vähän hyväuskoiseksi ja tyhmänrohkeaksi”. Ei ollut tavatonta, että nainen saattoi kadota pitkäksikin aikaa, eikä häneen saatu puhelimella yhteyttä.
– Aina (uhriin) ei saanut yhteyttä, kun hänellä hävisi tai häneltä varastettiin puhelimia vähän väliä, äiti sanoi poliisille.
Naisen perhe pelästyi toden teolla, kun naisen ex-kumppani kertoi helmikuun puolivälissä olevansa huolissaan naisesta. Sen jälkeen äiti oli tehnyt poliisille katoamisilmoituksen.

60-VUOTIAS mies otettiin kiinni katoamisilmoituksen jälkeen, ja hänet vangittiin taposta epäiltynä. Ensimmäisissä kuulusteluissa helmikuun lopulla mies kiisti tietävänsä mitään naisen katoamisesta tai syyllistyneensä mihinkään rikokseen.
Noin viikko verityön jälkeen mies kuljetti naisen ruumiin metsään 50 kilometrin päähän kotoaan. Kuulusteluissa hän kertoi etsineensä ruumiille suojaista piilopaikkaa usean tunnin ajan.
Naisen ruumiin poliisit löysivät vasta maaliskuun 7. päivänä.

Syyttäjä vaatii 60-vuotiaalle miehelle vähintään kymmenen vuoden rangaistusta taposta. Asiaa käsiteltiin elokuussa Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa, joka antaa tuomionsa asiassa perjantaina.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009800267.html
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8387
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Nainen hakattiin kuoliaaksi Siuntiossa 31.1.2023 - Kari Dietrichille 10 vuoden tuomio taposta

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Kuusikymppinen mies tappoi nuoren naisystävänsä – säilytti ruumista viikon kotonaan
28-vuotiaan nuoren naisen elämä päättyi siuntiolaisessa asunnossa tammikuun viimeisenä päivänä.

60-VUOTIAS Kari Kalevi Dietrich on tuomittu Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa kymmeneksi vuodeksi vankeuteen nuoren naisen taposta, pahoinpitelystä ja hautarauhan rikkomisesta sekä useista muista rikoksista.
28-vuotiaan nuoren naisen elämä päättyi väkivaltaan siuntiolaisessa asunnossa tammikuun viimeisenä päivänä. Tappoon syyllistynyt mies oli uhrin kanssa parisuhteessa.

POLIISI onnistui kuitenkin yhdistämään miehen tekoon asunnosta löytyneiden verijälkien perusteella.
Naisen ruumiin poliisit löysivät maaliskuun 7. päivänä.
Mies kertoi lopulta poliisille, että hänen ja uhrin välille oli syntynyt riita tammikuun viimeisen päivän iltana. Riidan aikana mies oli alkanut pahoinpidellä naista lyömällä ja potkimalla.
Noin viikko verityön jälkeen mies kuljetti naisen ruumiin metsään 50 kilometrin päähän kotoaan.

OIKEUDESSA mies myönsi syyllistyneensä törkeään pahoinpitelyyn ja törkeään kuolemantuottamukseen. Hän kiisti, että hänen tarkoituksenaan olisi ollut naisen tappaminen.
Oikeus kuitenkin otti huomioon, että mies oli potkinut uhria päähän kovakärkisillä kengillä voimakkaasti. Oikeus katsoi, että miehen oli täytynyt ymmärtää, että uhrin kuolema on teon varsin todennäköinen seuraus.
Tuomittu määrättiin maksamaan uhrin omaisille yhteensä kymmenien tuhansien eurojen edestä korvauksia muun muassa kärsimyksestä.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009825335.html
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Nainen hakattiin kuoliaaksi Siuntiossa 31.1.2023 - Kari Dietrichille 10 vuoden tuomio taposta

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

beatrixkiddo kirjoitti: To Elo 31, 2023 8:05 pm https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/siu ... #gs.4kna01

"Hän kertoo, että hänen käytöksensä taustalla oli Alfa-PVP-huumausaineen käyttö, jonka seurauksena hän oli todella kiihtynyt ja vainoharhainen.

– Olin kaman käytön vuoksi ihan toisessa olotilassa, psykoosissa. En edes tajunnut, että se henkilö, jonka kanssa tappelin, oli [uhri].

Kaikki väkivaltarikokseni olen tehnyt Alfa-PVP:n vaikutuksen alaisena. Siitä tulee jumalattoman äkkipikaiseksi ja impulsiiviseksi. Lisäksi siitä tulee vainoharhaiseksi. Sellaisiin henkilöihin, joilla on taipumusta aggressiiviseen käytökseen, se vaikuttaa niin että tulee vielä enemmän aggressiiviseksi. Näin tapahtuu myös minulle, hän kertoi."
Juu, mutta kun itsekin tietää, että ao. paskan käyttö tekee psykoosin ja aggressiivisen käytöksen ja vainoharhaisen olotilan, niin miksi helvetissä sitä pitää sitten käyttää?
- Ellei tarkoitus ole kuitenkin saada sellaaset fiiliset että nyt annetaan monoa huvin vuoksi ihan kelle vaan. Selainen yli-ihmismäinen olotila. Mä voin mitä vaan.

Tämä versus siihen, että esimerkiksi kalalle allerginen söisi piruuttaan kalaa, jotta saisi allergisen reaktion, kehnonlaisen olotilan sekä hengenvaarallisia oireita. Mutta mutta... tuskin kukaan kala-allergikko lähtee terveydellään leikkimään, ahventa ahmimaan, haukea haukkaamaan.
- Joten onko tämän "Marlene" Dietrichin päässä siis vikaa?

Nyt Dietrich on poissa kuvioista useamman vuoden. Siuntioon ja koko läntiselle Uudellemaalle on tullut hetkeksi suojasää.
Lisäksi siitä tulee vainoharhaiseksi.
Hmmm. Nämä natseja, fasisteja sekä rasismia joka paikassa näkevät käyttänevät siis Alfa-PVP huumausainetta... Sehän selittäisi ainakin osan näistä vainoharhaisuuksista...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Vastaa Viestiin