Big Brother 2008

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Bambinos
Agentti Scully
Viestit: 663
Liittynyt: To Helmi 28, 2008 11:36 am

Viesti Kirjoittaja Bambinos »

R.aven kirjoitti:
Komppaan myös tätä, hirveät riippurinnat, tosin on ihan luonnollista et tuon luokan tisut ei kauhean kiinteet ole, mut silti. On kyl myös lihonnu akka aika paljonkin niistä malliajoistaan, huh.
Heh, ootteko vähän pornoteollisuuden ja photoshopattujen mainosten sokaisemia :lol:
R.aven

Viesti Kirjoittaja R.aven »

ei, minä olen ainakin realisti.
Lennox
Poliisikoira Rex
Viestit: 272
Liittynyt: Su Huhti 29, 2007 11:40 pm
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Lennox »

Mielestäni on ihan sama, onko tuolla Minnalla ylipainoa vai ei. Yhtä vähän arvossa pitäisin 20kg laihemman typykän hyppimistä yläosattomissa. En mitenkään halua ko. ämmää puolustaa, mutta ylipaino itsessään ei saisi olla syy halveksunnalle.
Keep the city clean, keep the trash in jail.
loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3206
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Lennox kirjoitti:Mielestäni on ihan sama, onko tuolla Minnalla ylipainoa vai ei. Yhtä vähän arvossa pitäisin 20kg laihemman typykän hyppimistä yläosattomissa. En mitenkään halua ko. ämmää puolustaa, mutta ylipaino itsessään ei saisi olla syy halveksunnalle.
Jos oletetaan nyt, että tuolla Minnalla olisi indeksien mukaan 5-10 kiloa ylipainoa, niin on ainakin sanottava, että on "tyylikkäästi" ylipainoinen. Näyttää ainakin minun silmiini ihan hyvältä kiloineen. Riippurinnoista sen verran, että eivät nuo mitkään riippurinnat ole tuon kokoisiksi rinnoiksi. Luonteesta nyt voi sanoa mitä vaan, enkä häntä suurena älykkönä tai maailmanparantajana pidä.
Paavo Arhinmäki on äijä!
R.aven

Viesti Kirjoittaja R.aven »

En tiedä ketä tarkoitit, mutta omaa kirjoitustani en ainakaan kirjoittanut halveksuvalla sävyllä, lähinnä vaan totesin asian olleen niin.

No mut juu, samapa se.
Lennox
Poliisikoira Rex
Viestit: 272
Liittynyt: Su Huhti 29, 2007 11:40 pm
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Lennox »

^ En kohdistanut tuota mitenkään erityisesti keneenkään. Olen vaan huomannut ko. asennetta monellakin keskustelupalstalla viljeltävän. Ei sillä, minusta Minna on kammottava ilmestys kaikin tavoin.
Keep the city clean, keep the trash in jail.
rapier
Vic Mackey
Viestit: 1902
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2008 6:21 pm
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja rapier »

Avatar
HBIC
Remington Steele
Viestit: 244
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 5:06 am
Paikkakunta: Blue Ridge Mtns

Viesti Kirjoittaja HBIC »

Katson silloin tällöin, kiintoisaa viihdettä parhaimmillaan (harvoin). Eniten kiinnostaa erilaisista lähtökohdista olevien eri-ikäisten ihmisten sulkeminen samaan taloon, mitä ei ole vielä tapahtunut. Sinänsä outoa.
Kaipa oletetaan katsojien muodostuvan vain 15-25 -vuotiaista, vai mikähän mättää. Luulen, että suurta osaa vaihtelevasta katsojakunnasta kiinnostaisi hyvinkin erilaisten ihmisten katsantokantojen törmääminen.

Toiveikas veikkaus: sunnuntaina vaihdetaan puolet talon väestä pois.
H.P.
Remington Steele
Viestit: 220
Liittynyt: Ma Heinä 14, 2008 5:20 pm

Viesti Kirjoittaja H.P. »

Pakko myöntää, tuleehan tätä seurattua. Ehkä jotain tirkistelynhalua :D Ja mielenkiintoista aina 'arvioida' asukkaita, kuka feikkaa kuka ei jne. Ja kyllähän tämä ohjelma voimakkaita tunteita herättää - puolesta ja vastaan. Itselle tuli kyllä eilisestä jaksosta vähän se olo, että onko jo joku raja ylitetty mitä TV:ssä voi näyttää. Tai lähinnä ehkä se, että mikälaisia ihmisiä sinne töllöön edes otetaan näytille.. miksi pitää ruokkia tuota huomionkipeiden tyhjäpääbimbojen julkisuudennälkää?

Se hiukka ärsyttää myös kun joutuu aina volumea laskemaan kun Minna suunsa avaa :(
tulikukka
Lauri Hanhivaara
Viestit: 142
Liittynyt: Ma Touko 28, 2007 1:44 pm
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja tulikukka »

Minä olen kai erilainen nuori(?), kun en jaksa innostua tällaisesta "viihteestä". Tyhjiä ihmisiä, jotka erilaisilla törttöilyillään haluavat b-luokan julkkiksi Seiskan kanteen. Ei kiitos näitä enää lisää!
elämä on mysteeri
Kylli
Perry Mason
Viestit: 3546
Liittynyt: Ti Maalis 27, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kylli »

Kyllille ei tule myötähäpeän tunteita siitä, että ne "koheltaa" siellä talossa ja sen pihalla. Tuo kaikki on koettu jo sen miljoona kertaa ihan ilman BB:ta. Myötähäpeä (ja voimakas sellainen) syntyy siitä, että ne kuvittelevat kai ihan oikeasti olevansa jotain erikoista ja ihmeellistä ja tekevänsä jotain ihan uutta mihin kukaan ei aiemmin ole kyennyt... IIIK! Kuvitelkaa: se näytti TISSIT! Ne lipoi huuliaan porealtaassa!!!

Eilen katselin ohjelmaa n. 3 minuuttia. Todennäköisesti se jää siihen, vaikka ikävä kyllä se ei suojele BB:ltä vaikkei sitä itse aktiivisesti seuraisikaan. Ei vaan pysty kattomaan, ei millään. Ihan mikä muu vaan menee BB:n edelle kun Kylli miettii ajankäyttöään.
Yö ja aamu jokainen, jollekin on viimeinen. Joka ilta, joka yö, jonkun sydän riemuin lyö. Jonkun sydän riemuin lyö, jonkun osa ikiyö...
esmes-
Javier Pena
Viestit: 1817
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 10:28 am

Viesti Kirjoittaja esmes- »

tällasta meininkiä venäjän bb:ssä :D
http://www.youtube.com/watch?v=051oVd7uMqE
"Jos jokaisen päivän kadoksissa olleen teinin perään laitettaisiin etsintäpartio, niin sillä saataisiin kyllä koko Suomi harrastamaan ulkoiluliikuntaa ympäri vuorokautisesti". -Sergei
horrorpop
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: Ke Heinä 23, 2008 12:32 pm

Viesti Kirjoittaja horrorpop »

^Ois hauska tietää mistä ne tappelee...
Aariel
Vic Mackey
Viestit: 1955
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 12:02 pm

Viesti Kirjoittaja Aariel »

esmes- kirjoitti:tällasta meininkiä venäjän bb:ssä :D
http://www.youtube.com/watch?v=051oVd7uMqE
Joo jotain tällaista Suomeenkin. Ei ehkä ihan noin julmaa, mutta ärsyttää ihan h*lvetisti, että porukka on tasapaksun tylsää. :evil:
Howler
Axel Foley
Viestit: 2291
Liittynyt: Ti Syys 04, 2007 10:42 am

Viesti Kirjoittaja Howler »

Itsellä ainakin ensimmäisestä päivästä (tai siis sen illasta/yöstä) jäi aika "Meh"-olo. Ei oikein mitään erityistä, paitsi erittäin huono karaokelauluyritys ja ällöttävä "minätyrkytänitseäniteilleheihaloo!".
Vastaa Viestiin