Liigakiekkoilija raiskasi: Käräjiltä kaksi vuotta, hovista 1 v 10 kk vankeutta

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
Fire
Rico Tubbs
Viestit: 1210
Liittynyt: Ti Maalis 19, 2019 10:20 pm

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja Fire »

Nyt on hyvä vertailla tuomioita:
IS, 10.10.2023 13:36 | Päivitetty 10.10.2023 20:35 kirjoitti:
SM-liigakiekkoilija tuomittiin raiskauksesta kahdeksi vuodeksi vankeuteen

Käräjäoikeus antoi asiasta tuomion tiistaina.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut jääkiekon SM-Liigassa JYPissä pelaavan Severi Markus Lahtisen kahdeksi vuodeksi vankeuteen raiskauksesta.

24-vuotiasta liigakiekkoilijaa syytettiin Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa Lahdessa kesäkuussa 2022 tehdystä raiskauksesta.

Syytettä käsiteltiin oikeudessa syyskuussa.

Syyttäjän mukaan Lahtinen oli ollut tapahtuma-aikaan yötä uhrin asunnolla festivaalien jälkeen. Syyttäjän mukaan Lahtinen oli raiskannut uhrin, kun tämä oli ollut nukkumassa. Uhri oli päihtymyksensä ja unitilansa vuoksi kykenemätön puolustamaan itseään.

https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000009910817.html
Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: Pe Loka 06, 2023 2:06 pm Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi kuopiolaisessa Steelersissä pelanneen, vuonna 1997 syntyneen Le’Anthony Reasnoverin vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta ja seksuaalisesta kajoamisesta.

Teko tapahtui heinäkuussa Kuopiossa. Käräjäoikeuden tuomio annettiin perjantaina.
Käräjäoikeuden julkisen selosteen mukaan Reasnover syyllistyi seksuaaliseen kajoamiseen kuvaamalla hänen ja asianomistajan yhdyntää ilman asianomistajan lupaa. Raiskaukseen Reasnover syyllistyi tilanteessa, jossa yhteisymmärryksessä alkanut yhdyntä jatkui kuvaamisen lopettamisen jälkeen ilman asianomistajan suostumusta.
Reasnover tuomittiin maksamaan asianomistajalle kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta yhteensä 5 600 euroa, kärsimyksestä 3 500 euroa ja ansionmenetyksestä runsaat 1 618 euroa.
Käräjäoikeus määräsi oikeudenkäyntiaineiston ratkaisun lopputulosta lukuun ottamatta salaiseksi 60 vuodeksi. Tuomio ei ole lainvoimainen.
Steelersin hallitus totesi syyskuun lopulla, kun syytteitä käsiteltiin käräjäoikeudessa, että Reasnover on irtisanottu kaikesta seuran toiminnasta.

https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/6262083
Jälkimmäinen on tuomittu 6 kk lyhempään tuomioon raiskauksesta ja toisesta rikosnimikkeestä josta maksimituomio on neljä vuotta. Mikä ero mahtaa selittää näin paljon lievemmän tuomion.
ipr
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: La Touko 21, 2022 12:57 am

Re: Liigakiekkoilijaa syytetään raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja ipr »

Pahani Julmu kirjoitti: Ke Loka 11, 2023 9:57 pm
JanitaSlim kirjoitti: Ke Loka 11, 2023 9:50 pm Lahtinen panee sammunutta naista. Nainen herää. Lahtinen menee paniikissa matolle nukkumaan.
Paniikissa oleva raiskaaja tuskin jää asuntoon nukkumaan tietäen, että sinne on tulossa ainakin naisen kämppis, kenties poikaystäväkin. Eiköhän siinä tapauksessa lähdetä hippulat vinkuen lipettiin.
Mistä päättelette Lahtisen olleen paniikissa? Yleisesti ottaen raiskaajat harvoin kokevat tehneensä mitään väärää. Lahtinenkin voi hyvin luulla vilpittömästi toimineensa oikein. Lahtisen someulostulot ja häntä tarmokkaasti puolustavien hänet miehistä parhaimmaksi tietävien kaverien lukuisa määrä antavat Lahtisesta vibat hieman sosiopatian/narsismin suuntaan kallellaan olevasta henkilöstä, jolla on kyky saada kaikki ihmiset ympärillään puolelleen. Tällainen kaveri uskoo omaan erinomaisuuteensa, eikä näe itsessään mitään vikaa. Syyttäähän Lahtinen törkyratistakin epäsuorasti tätä raiskauksen uhria, koska juttu ahdisti niin paljon, että siksi piti lähteä kännissä auton rattiin.

Tällainen kaveri uskoo optimistisesti saavansa ylipuhuttua vaikka nukkuvan naisen seksiin, tai voivansa ainakin ottaa tämän lupaa kysymättä ja selittää asiat jälkeenpäin parhain päin. Ei tällainen omaan erinomaisuuteensa vilpittömästi uskova tyyppi panikoi, ja loogisintahan sinne kämpille on jäädä hengaamaan muina miehinä kuin mitään erityistä ei olisi tapahtunutkaan.

Ihmeen moni täällä muuten tuntuu ajattelevan, että kun kotona humalaansa pois nukkuva nainen herää keskellä yötä siihen, että kaverit tulevat rymistelemään ovelle ja tuovat mukanaan kännisen miehen, niin nainen voisi ilman muuta heti olla innostunut parittelemaan tämän miehen kanssa. Tätä kun täällä vertaillaan erilaisiin tilanteisiin, joissa on yksissä tuumissa poistuttu hotellihuoneeseen, eikä nähdä näissä lähtöasetelmissa aktille mitään eroa.

Ihmettelijä85 kirjoitti: Ke Loka 11, 2023 11:00 pm Ja sitä myös tässä pohdin että onko se raiskaus jos nainen houkuttelee humalaisen miehen hotelliin ja käyttää häntä seksuaalisesti hyväksi, niin onko se silloin raiskaus naisen puolelta?
Omakohtainen kokemus: kavereiden kanssa iltaa istumassa ja muutama ulkopuoleinen daami liittyy seuraan. Yksi iskee silmänsä minuun ja alkaa ehdottelee, alkoholia virtaa ja tyttö alkaa olemaan nivusissa tiukasti kiinni, vaikka olen kertonut että vaimo on kotona ja en ole avioliittoa tyrimässä yhden yön panon takia. Tyttö hakee lisää alkoholia joka maistuu ja mitä enemmän alkolia kuluu niin sitä rivommin tyttö ehdottelee. Parhaillaan roikkui hampaillaan alahuulessa ja työnsi käden housujen sisälle etumukseen. Tässä vaiheessa sit keksin hyvän syyn poistua ja tilanne päättyi, aikaisemminkin yritin poistua mutta painostus oli liian suuri.
Jälkeenpäin vaan mietin että oliko raiskaus vai yritys, mutta tulin siihen tulokseen että tällä naamalla ei kannata valittaa jos joku osoittaa huomiota.
Nyt sitten tän keissin myötä heräsi mietitys että jos nyt olisinkin mennyt daamin kanssa loppuun ja sit se olisi seuraavana päivänä nostanut syytteen katumuksissaan niin miten olisi mulle käynyt.
No ei ollut raiskaus, eikä yritys, mitä ihmettä nyt oikeasti? Pontevaa vonkaamista toki oli. Ja mitä olisi sulle käynyt, niin aika oudot kaverit on sulla, jos olisivat kuulusteluissa puhuneet sillä tavalla sua vastaan, että sulle olisi tuosta saanut tuomion leivottua, jos kerran kokonainen seurue oli siinä todistamassa illan ajan naisen vonkaamista ennen kuin olisit daamin kanssa yhdessä ja vapaaehtoisesti vetäytynyt hotellihuoneeseen vrt. esim Lahtisen keissi, jossa nainen on kotona nukkumassa humalaansa ja kaverit tuovat keskellä yötä mukanaan kännisen miehen kylään.

ylälauteiden mies kirjoitti: Ke Loka 11, 2023 11:39 pm Naiset saattavat useinkin pyrkiä "mittauttamaan" omaa viehätysvoimaansa, suunnaten huomionsa varattuun mieheen, heillä kun ei ole käytännössä varaa alkaa soittelemaan syrjähyppynsä perään myöhemmin. Sekä osa nauttii kun saa iskettyä varatun miehen, kokevat ikäänkuin olevansa ylempänä ja parempia, vaikka kyse ei juurikaan ole ollut muusta kuin pelkästä panopuun roolista.
Saalistusvietti löytyy niin naisilta kuin miehiltäkin. Viehätysvoimaansa mittailevat naiset saalistavat nimenomaan varattuja miehiä, koska vapaat miehet ovat heille liian helppoja saaliita, ei niiden iskemisessä ole mitään haastetta, eikä siinä ole toista daamia, jota vastaan kilpailla. Varatun iskemisessä kilpakumppani on se miehen vaimo, ja henkistä tyydytystä saa siitä, että saa miehen lankeamaan itseensä vaimon sijasta. Ylemmyydentuntoa siinä saa kokea sekä miehen vaimoon että mieheen verrattuna. Vaimoon verrattuna siinä, että voittaa viehätysvoimassa ja mieheen verrattuna siinä, että toimii itse vakaasti ja harkitusti siinä missä mies sortuu himojensa vietävänä harkitsemattomasti pettämään.

Ei se "pelkän panopuun" rooli ole sen kummempi kuin "pelkän siitosorin" rooli. Yhtä paljoa siinä ei toki tarvitse itse ähkiä, että sikäli pääsee vähän helpommalla.

Mies voi saada saalistusviestiään tyydytettyä vaikka niin, että onnistuu humalaisena nukkumasta tapaamansa naisen kanssa hoidettua hommat maaliin asti siten, ettei siitä koidu itselle mitään jälkiseuraamuksia.
JanitaSlim
Jessica Fletcher
Viestit: 3357
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

Fire kirjoitti: To Loka 12, 2023 1:09 am Jälkimmäinen on tuomittu 6 kk lyhempään tuomioon raiskauksesta ja toisesta rikosnimikkeestä josta maksimituomio on neljä vuotta. Mikä ero mahtaa selittää näin paljon lievemmän tuomion.
Pidemmän tuomion saanut paneskeli sammunutta, joka valitettavasti heräsi. Voinut tapahtua aikaisemminkin, muttei ole jäänyt kiinni ja uhri ei ole herännyt.

Lyhyemmän tuomion saanut kuvasi ilman lupaa, jonka jälkeen daami kylmeni ja meni raiskauksen puolelle.

Onhan Seven tekoset nyt huomattavan paljon pahempia.
ylälauteiden mies
Harjunpää
Viestit: 310
Liittynyt: Su Heinä 29, 2007 11:39 pm

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja ylälauteiden mies »

Nythän tosiaankin kuluvan vuoden alussa, 1.1.2023, maamme seksuaalirikoslainsäädäntöä uudistettiin.

Etenkin lapsiin kohdistuvien rikosten osalta niistä langetettavat rangaistukset ankaroituvat, mikä on kylläkin olennaista, kun pyritään takaamaan lasten koskemattomuus.

*************************

Esimerkki, joka soveltuu tähän Lahtisen tapaukseen, (mikäli juttu tosiaankin on ollut kuten muut asunnossa paikallaolijat ovat kertoneet)

"Täytyykö aina ilmaista, jos ei halua osallistua toisen kanssa seksuaaliseen tekoon?

Sitä, ettei osallistu vapaaehtoisesti, ei tarvitse suoranaisesti ilmaista sanoin tai teoin. Osallistumista ei voi pitää vapaaehtoisena, jos toisen osapuolen vapaaehtoisuutta ei voi havaita. Toinen voi myös olla esimerkiksi täysin passiivinen, koska hän on pelkotilassa, voimakkaasti päihtynyt tai nukkumassa. Silloin hän ei voi muodostaa tai ilmaista tahtoaan, ja sukupuoliyhteyteen ryhtyminen on raiskaus".


Mutta on toki syytä huomioida myös tämä:

"Mitä jos toinen sanoo vasta jälkikäteen, ettei ollutkaan vapaaehtoinen?

Teko on raiskaus, jos toinen ei osallistunut sukupuoliyhteyteen vapaaehtoisesti teon aikana. Jos toinen osapuoli jälkeenpäin katuu vapaaehtoista osallistumistaan sukupuoliyhteyteen tai hänen suhtautumisensa muuttuu kielteiseksi vasta sukupuoliyhteyden jälkeen, näin ei ole".

*************************

Ja tuolta tarkempaa tietoa:

https://oikeusministerio.fi/seksuaalirikoslaki
- Itsemurhalentäjää ei ruusuin palkita -
Paikalla
Millavaan
Javier Pena
Viestit: 1714
Liittynyt: Su Elo 28, 2022 8:31 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja Millavaan »

Onkohan totta että JYP ei oo tiennyt tästä? Aika outoa jos on mutta olihan tää tosiaan sen rattijuopumuksenkin unohtanut kertoa.
Avatar
Anti-Bini Laden
Jack Bauer
Viestit: 980
Liittynyt: Pe Kesä 07, 2013 8:49 pm
Paikkakunta: Pakistan
Viesti:

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja Anti-Bini Laden »

Millavaan kirjoitti: To Loka 12, 2023 3:18 am Onkohan totta että JYP ei oo tiennyt tästä? Aika outoa jos on mutta olihan tää tosiaan sen rattijuopumuksenkin unohtanut kertoa.
Veikkaisin, että onhan ne tosta tiennyt. Mutta halunnut pitää mahdollisimman kauan peleissä mukana.
Koska pelannut hyvin ja useamman vuoden soppari JYP:n kanssa.

Aika hullulta kuulostaisi, jos eivät olisi mitään asiasta tiennyt. Ja sitten toikin, et halusivat peluuttaa Severiä, vaikka saanut tuomion raiskauksesta niin viimeiseen asti. Vai oliko jopa viimeiseen päivään asti ennen, kun pistettiin sivuun.
" Paha asettaa tekijän mytologiseen narratiiviin joka on
epävarmuutta siedettävämpi vaihtoehto "
vasikka
Javier Pena
Viestit: 1876
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja vasikka »

Kyllähän se ehdollinen törkeästä ratista on vaikuttanut Lahtisen raiskaustuomion pituuteen ja rajatapauksessa voi vaikuttaa jopa siihenkin, että riittääkö näyttö.

Se jenkkifutarin pano oli alkanut kiistatta yhteisymmärryksessä. Mutta muuttui sitten kesken aktin raiskaukseksi, kun ei suostunut lopettamaan.

Fire kirjoitti: To Loka 12, 2023 1:09 am Nyt on hyvä vertailla tuomioita:
IS, 10.10.2023 13:36 | Päivitetty 10.10.2023 20:35 kirjoitti:
SM-liigakiekkoilija tuomittiin raiskauksesta kahdeksi vuodeksi vankeuteen

Käräjäoikeus antoi asiasta tuomion tiistaina.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut jääkiekon SM-Liigassa JYPissä pelaavan Severi Markus Lahtisen kahdeksi vuodeksi vankeuteen raiskauksesta.

24-vuotiasta liigakiekkoilijaa syytettiin Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa Lahdessa kesäkuussa 2022 tehdystä raiskauksesta.

Syytettä käsiteltiin oikeudessa syyskuussa.

Syyttäjän mukaan Lahtinen oli ollut tapahtuma-aikaan yötä uhrin asunnolla festivaalien jälkeen. Syyttäjän mukaan Lahtinen oli raiskannut uhrin, kun tämä oli ollut nukkumassa. Uhri oli päihtymyksensä ja unitilansa vuoksi kykenemätön puolustamaan itseään.

https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000009910817.html
Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: Pe Loka 06, 2023 2:06 pm Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi kuopiolaisessa Steelersissä pelanneen, vuonna 1997 syntyneen Le’Anthony Reasnoverin vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta ja seksuaalisesta kajoamisesta.

Teko tapahtui heinäkuussa Kuopiossa. Käräjäoikeuden tuomio annettiin perjantaina.
Käräjäoikeuden julkisen selosteen mukaan Reasnover syyllistyi seksuaaliseen kajoamiseen kuvaamalla hänen ja asianomistajan yhdyntää ilman asianomistajan lupaa. Raiskaukseen Reasnover syyllistyi tilanteessa, jossa yhteisymmärryksessä alkanut yhdyntä jatkui kuvaamisen lopettamisen jälkeen ilman asianomistajan suostumusta.
Reasnover tuomittiin maksamaan asianomistajalle kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta yhteensä 5 600 euroa, kärsimyksestä 3 500 euroa ja ansionmenetyksestä runsaat 1 618 euroa.
Käräjäoikeus määräsi oikeudenkäyntiaineiston ratkaisun lopputulosta lukuun ottamatta salaiseksi 60 vuodeksi. Tuomio ei ole lainvoimainen.
Steelersin hallitus totesi syyskuun lopulla, kun syytteitä käsiteltiin käräjäoikeudessa, että Reasnover on irtisanottu kaikesta seuran toiminnasta.

https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/6262083
Jälkimmäinen on tuomittu 6 kk lyhempään tuomioon raiskauksesta ja toisesta rikosnimikkeestä josta maksimituomio on neljä vuotta. Mikä ero mahtaa selittää näin paljon lievemmän tuomion.
Jagge
Neuvoja-Jack
Viestit: 542
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2020 6:35 am

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja Jagge »

Yrjö Yrjönsuuri kirjoitti: Ke Loka 11, 2023 11:16 pm
Slaktare84 kirjoitti: Ke Loka 11, 2023 11:09 pm Kysymys vastaus malli on itseasiassa hyvö esimerkki huonosta kuulustelijasta
Kyllähän me tätä asiaa voimme täällä käännellä miten vain, mutta hovioikeuden tulevaan ratkaisuun emme voi vaikuttaa. Odottelen siihen asti.
Tämän asian kun muutama muukin täällä palstalla tajuaisi. Kannattaa odottaa mikä tuomio saa lainvoiman ja sitten vasta kommentoida kun asia on loppuunkäsitelty.
viivahattu
Javier Pena
Viestit: 1870
Liittynyt: Ti Touko 02, 2023 10:10 am

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja viivahattu »

K.O kirjoitti: Ke Loka 11, 2023 10:02 pm _Ihmeen paljon raiskareita palstalla? No. täytyyhän sitä kaltaistaan puolustella?
Sanoin jo ketjun ensimmäisillä sivuilla, että se on tuo jääkiekko tässä maassa sellainen uskonto, että näköjään raiskatakin saa, kunhan osaa vähän luistella ja käsitellä kumilätkää mailalla.
Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2473
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Turhan mustavalkoisesti täällä jaetaan jengiä puolustajiin ja syyttäjiin ihan vaan yleisellä tasolla. On asioita joista ei tiedä että mitä siitä ajattelisi eli ajattelee siitä jostakin sieltä kaiken väliltä epäröiden. Tässä tosin Lahtinen on saanut tuomion joka ei vielä ole lainvoimainen.

Henkilökohtaisesti en tiennyt ettei JYP tästä teosta eli raiskauksesta eikä rattijuopumuksesta tiennyt. Tästä mainitsin aiemmin että aikamoisen riskin tässä tapauksessa liigapelaaja on ottanut kun näillä pelaajilla on kuitenkin sopimusehdot kun tekevät sopimuksen johonkin joukkueeseen. Lainaus alla olevasta lehtijutusta:

"SM-liigan pelaajasopimus 2020–2024 sisältää Rausteen tarkoittaman lausekkeen julkisista esiintymisistä (8.10):

Pelaaja sitoutuu julkisessa toiminnassaan ja esiintymisessään edistämään työnantajan ja jääkiekon myönteistä imagoa ja välttämään sellaista toimintaa, mikä on ristiriidassa näiden tavoitteiden kanssa. Pelaajan on käyttäydyttävä yksityiselämässään siten, että hänen elämäntapansa eivät vaaranna pelikuntoa ja -vireyttä eivätkä aiheuta työnantajalle ja jääkiekolle negatiivista julkisuutta."


https://www.iltalehti.fi/smliiga/a/da5f ... 9204886d88

Mutta voi olla että yksittäinen henkilö sitten rikkoo näitä sopimusehtoja kuten tässä Lahtisen casessa on nyt käynyt. Syitä voi olla monia ettei hän niistä työnantajalleen eli tässä tapauksessa JYP-organisaatiolle kertoisi kuten nyt välittyy tästä Lahtisen jutusta tieto ettei JYP Lahtisen "harharetkistä tiennyt". Tuo mahdollinen kertominen olisi imagohaitta joukkueelle, sponsoreille joilla on tässä hommassa rahaa paljonkin kiinni; samoin imagohaitta henkilölle itselleen ja mahdolliset sanktiot kuten palkan menetys ja uran tyssääminen voisivat olla syitä ettei näistä kerrota organisaatiolle eli JYP-joukkueelle. Tieto varmaan kulkee joukkueelta joukkueelle sisäisinä puheina kuitenkin joten tuskin sua kukaan muukaan palkkaa jos yhdestä joukkueesta saat fudut rikottuasi näitä sääntöjä räikeästi.

Turha riepotella kenenkään yksityiselämää täällä mutta tässä tapauksessa kyse on julkisesta henkilöstä ainakin siltä osin että hän on liigapelaaja joten otan vain kantaa näin; Lahtinen on varmaan lahjakas pelaaja, ehkä sitä lahjakkuutta on jäänyt jonnekin jakamatta eli ehkä tietty kurinalaisuus pelaajana olisi saattanut johtaa vaikka NHL-uraan jossakin kohden. On sanottu että hän on myös mukava ihminen ainakin kavereilleen ja mukavuus välittyy Lahtisen haastatteluista ennen esim. pelin alkua.

Mutta ehkä Lahtisella on jollakin tavalla "kahdet kasvot". Ne kasvot muille ulospäin ja ne kasvot mitkä katsoo vessan peilistä aamuisin.
siiantaika
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1398
Liittynyt: Su Loka 18, 2020 6:58 pm

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja siiantaika »

MissMallard kirjoitti: To Loka 12, 2023 9:04 am Mutta voi olla että yksittäinen henkilö sitten rikkoo näitä sopimusehtoja kuten tässä Lahtisen casessa on nyt käynyt. Syitä voi olla monia ettei hän niistä työnantajalleen eli tässä tapauksessa JYP-organisaatiolle kertoisi kuten nyt välittyy tästä Lahtisen jutusta tieto ettei JYP Lahtisen "harharetkistä tiennyt". Tuo mahdollinen kertominen olisi imagohaitta joukkueelle, sponsoreille joilla on tässä hommassa rahaa paljonkin kiinni; samoin imagohaitta henkilölle itselleen ja mahdolliset sanktiot kuten palkan menetys ja uran tyssääminen voisivat olla syitä ettei näistä kerrota organisaatiolle eli JYP-joukkueelle. Tieto varmaan kulkee joukkueelta joukkueelle sisäisinä puheina kuitenkin joten tuskin sua kukaan muukaan palkkaa jos yhdestä joukkueesta saat fudut rikottuasi näitä sääntöjä räikeästi.
Ei se "kertominen" tarkoita sitä, että pitää soittaa lehteen ja julkaista juttu koko Suomen kansalle. Pelaaja kertoo valmentajalle mokanneensa ja valmentaja kertoo gm:lle ja gm puolestaan jakaa tiedon muille johtoportaan henkilöille tarpeen mukaan. Se tieto ei myöskään leviä pelaajien keskuuteen. Joukkueen johto päättää sitten siitä, yritetäänkö asiaa piilotella tai että millä tavoin se tuodaan julki.

Pelaaja ei ole kertonut asiasta joukkueelleen, koska pelaaja on ylimielinen kusipää, jota säännöt eivät koske.
Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2473
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja MissMallard »



Voihan joillakin pissikin nousta päähän mutta syy voi olla myös PELKO. Pelko siitä että menetän itse kaiken, mutta tästä kärsii sivussa sitten myös muut kuten tästä tapauksessa JYP-organisaatio + sponsorit. Ehkä julkinen avautuminen johtuu siitä että kun tämä case kuitenkin putkahtaa ulos mediaan jossakin kohden niin puolustan itseäni ennen kuin minut kivitetään eli kerron oman näkökulmani asioihin. Oli se sitten totta tai ei. Voihan ihminen uskoa omaan totuuteensa tai uskotella itselleen asioiden menneen niin?

Lainaus korvattu nuoliviittauksella
-NILS-
Avatar
Pad
Remington Steele
Viestit: 205
Liittynyt: To Joulu 27, 2018 2:47 pm

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja Pad »

siiantaika kirjoitti: To Loka 12, 2023 9:14 am
Pelaaja ei ole kertonut asiasta joukkueelleen, koska pelaaja on ylimielinen kusipää, jota säännöt eivät koske.
Lahtinen on itse sanonut, että on kertonut asiasta valmennukselle ja joukkueelle. Seuran toimitusjohtaja on sanonut, ettei kukaan organisaatiossa ole tiennyt asiasta. Puhe siis tästä raiskaustuomiosta. Ratista ei ole kertonut kenellekään omien sanojensa mukaan.
Hei sinä siellä, onks sul kelloo?
Peni
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: La Joulu 17, 2022 2:49 am

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja Peni »

Kuinka moni teistä,jos jäis ratista kiinni,menis maanantaina ensitöikseen työpaikalle kertomaan että ajoi ratin viikonloppuna?

-Ei kukaan.

Miksi menis,koska ei se vaikuta kiekkoilijan työtekoon mitenkään ja on tapahtunut vapaa-ajalla.

Toki sitä nyt moralisoidaan ja syytellään lahtista,että olis pitäny kertoa,mutta kuulkaa,ihmiset menee pomoille kertomaan omista asoista hyvin,hyvin vähän heti maanantai aamuna.
Kokeilkaapa työntekoa,niin huomaatte asian.Ei siellä kehuta pomolle viikonloppuna ajetulla ratilla.Semmosta pässiä ei olekaan.
Somalit on neekereitten mustalaisia.
Puhelinkortti
Jane Marple
Viestit: 1060
Liittynyt: Ma Helmi 15, 2010 3:09 pm

Re: Liigakiekkoilijalle raiskauksesta kahden vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja Puhelinkortti »

Määrattyihin ryhmiin kuuluville raiskareille ja naistenahdistelijoille löytyy aina puolustajansa. Aku Hirviniemen ja Roope Salmisen ahdistelut painettiin villaisella kun he edustivat sopivasti suvakkiporukkaa. Jari Sillanpäätä yrittää media valkopestä parhaansa mukaan. Mamuraiskareille löytyy aina kiihkomielinen puolustajajoukkonsa.

Nyt tälle kiekkoilijaraiskarille tuntuu myös löytyvän kiivaat kannattajansa ja symppaajansa. Erikoista meininkiä.
Vastaa Viestiin