Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Säde-Sisko
Axel Foley
Viestit: 2264
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

Ekaluokkalaiset pojat piinaavat kolmasluokkalaista helsinkiläiskoulussa – Järkyttynyt isä: "En ole nähnyt mitään vastaavaa"
Koulu ei ole isän näkemyksen mukaan saanut lapsia kuriin tai sillä ole ollut keinoja puuttua asiaan. Hän kertoo itse nähneensä maahanmuuttajataustaisten poikien käytöstä koulun pihalla viedessään tytärtään kouluun.

– Pojilla ei näytä olevan kunnioitusta ketään kohtaan. He eivät totelleet opettajia, ja tekivät mitä tahtoivat. He eivät noudattaneet mitään koulun sääntöjä ja jopa haistattelivat päiväkodin hoitajalle. He huusivat, että fuck you, fuck you! Itse en ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa.
https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6257833
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3783
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Ifigeneia kirjoitti: Ma Loka 16, 2023 2:55 pm "Pääministeri Petteri Orpon hallitusohjelman mukaan Suomi kiristää kansalaistamisen ehtoja tällä hallituskaudella. Tarkoituksena on tehdä muutoksia muun muassa asumisaikaa, nuhteettomuutta ja toimeentuloedellytystä koskevaan sääntelyyn. Lisäksi on tarkoitus ottaa käyttöön kansalaisuuskoe. Hallitusohjelmakirjaukset toteutetaan vaiheittain kolmessa sisäministeriön asettamassa hankkeessa."

https://intermin.fi/-/kansalaisuuslain- ... isteriossa

Linkistä lisää.
Ihan ok.
Vaatimukset vastaavat muiden EU-maiden linjaa.

Näistä voisi silleen rehellisesti uutisoida muuallakin kuin sisäministeriön sivuilla.

Lisää hyviä päätöksiä:

Valtioneuvoston päätös tilapäisen suojelun antamisesta Ukrainan tilanteeseen vastaamiseksi tietyille kansalaisuudettomille henkilöille ja kolmansien valtioiden kansalaisille


Valtioneuvosto päättäisi, että Suomi ei anna tilapäistä suojelua päätöksen voimaantulon jälkeen Suomeen saapuville valtioneuvoston päätöksen 149/2022 kohdassa 3) tarkoitetuille kansalaisuudettomille henkilöille ja muiden kolmansien valtioiden kuin Ukrainan kansalaisille. Tilapäistä suojelua ei annettaisi myöskään niille edellä mainitussa kohdassa tarkoitetuille henkilöille, jotka ovat saapuneet Suomeen ennen päätöksen voimaantuloa, mutta eivät ole tätä ennen ilmaisseet haluaan saada tilapäistä suojelua.

https://intermin.fi/ajankohtaista/paato ... 8f80843e83
Kaikista näistä toimista on uutisoitava selkeästi ja ajallaan.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
aivoriihi
Axel Foley
Viestit: 2265
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

Oikeaan suuntaan ollaan menossa:

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009919575.html

Politiikka|Maahanmuutto
Hallitus kiristää kansalaisuuden ehtoja – kansalaisuus vaatii jatkossa kahdeksan vuoden asumista Suomessa

Suomen kansalaistamisen ehdoksi tulee myöhemmin kansalaisuus- ja kielikokeen läpäisy. Vastaavia testejä on käytössä muun muassa Virossa ja Tanskassa.

Teija Sutinen HS
16.10. 8:35 | Päivitetty 16.10. 12:12

Hallitus aikoo kiristää kansalaisuuden saamisen ehtoja. Lisäksi Suomessa on tarkoitus ottaa käyttöön kansalaisuuskoe.

Jo Petteri Orpon (kok) hallituksen ohjelmassa linjattiin, että kansalaisuutta varten vaadittu asumisaika Suomessa pidennetään kahdeksaan vuoteen, kun se nyt on viisi vuotta.

Asumisaikaan hyväksyttävien ulkomaanpäivien määrää vähennetään. Asumisaikaan hyväksytään vain oleskelu, joka on tapahtunut oleskeluluvalla.

Tarkoitus on myös poistaa kansainvälistä suojelua saavien eli turvapaikanhakijoiden asumisaikaa koskeva poikkeus. Nyt kansainvälistä suojelua saavat voivat saada kansalaisuuden neljän vuoden asumisen jälkeen, mikä johtuu kansainvälisistä sopimuksista.

Suomi aikoo kuitenkin pidentää asumisaikavaatimuksen kahdeksaan vuoteen. Sisäministeriön maahanmuutto-osaston ylijohtajan Minna Hulkkosen mukaan Suomi voi helpottaa kansainvälistä suojelua saavien kansalaistamista muulla tavoin, esimerkiksi tukea heitä hakemusten maksuissa.

Kansalaistamisen ehdoksi tulee kansalaisuus- ja kielikokeen läpäisy. Ennestään kansalaisuuden saamisen edellytyksenä on ollut kielitaitovaatimus: tyydyttävä suomen tai ruotsin kirjallinen ja suullinen taito.

Sisäministeri Mari Rantanen (ps) kertoi kansalaisuuden saamisen muutoksista tiedotustilaisuudessa maanantaina.

”Tavoitteena on se, että kansalaisuuden edellytyksenä on onnistunut kotoutuminen. Kansalaisuus on siitä palkinto”, Rantanen sanoi.

Kansalaisuuden saamiseen tulevat muutokset heijastavat erityisesti perussuomalaisten toiveita.

Sisäministeriö valmistelee hallituksen haluamat muutokset kolmessa vaiheessa. Asumisaikaan liittyvät muutokset saataneen lakiesitykseksi ensi keväänä.

Muun muassa toimeentuloon ja nuhteettomuuteen liittyvät lakiesitykset tulisivat eduskuntaan syysistuntokaudella 2024.

Kansalaisuuskoe on Suomelle uusi malli, ja selvitykset siitä aloitetaan nyt syksyllä. Lakiesitys saataneen eduskuntaan kevätistuntokaudella 2025.

Hankkeessa selvitetään hallitusohjelman mukaisesti myös kaksoiskansalaisuusjärjestelmää, Rantasen mukaan lähinnä kaksoiskansalaisuuden vastavuoroisuutta. Suomi hyväksyi kaksoiskansalaisuuden vuonna 2003.

Suomen kansalaisuuteen vaaditaan tällä hetkellä riittävän asumisajan ja kielitaidon lisäksi nuhteettomuutta ja riittävää toimeentuloa.

Nuhteettomuus tarkoittaa esimerkiksi sitä, ettei kansalaisuutta hakeva ole saanut syyllistyä muulla kuin rikesakolla rangaistuun tekoon. Hän ei myöskään saa olla määrätty lähestymiskieltoon eikä ole saanut laiminlyödä elatusvelvollisuuttaan tai julkisoikeudellisia maksuvelvoitteita.

Nuhteettomuusedellytystä tiukennetaan.

Jos kansalaisuutta hakeva syyllistyy rikoksiin, nykyisin tietyn odotusajan eli karenssin aikana kansalaisuushakemusta ei oteta käsittelyyn. Sisäministeriö pohtii nyt, pitäisikö karenssia pidentää tai näiden rikosten kategoriaa vielä laventaa. Nykyisin vain erittäin vakavat rikokset estävät hakemuksen käsittelyn kokonaan.

Nykyinen hallitus aikoo tiukentaa myös toimeentuloedellytystä. Nykyisin edellytyksenä on, että pystyy ”luotettavasti” selvittämään, mistä saa toimeentulonsa. Toimeentuloon lasketaan nykyisin myös sosiaalietuudet.

Rantanen ei halunnut vielä sanoa, mihin toimeentulon raja asetetaan. Hänen mukaansa ei kuitenkaan näytä mahdolliselta jatkossa, että toimeentulon pystyisi esittämään Kelan etuuspäätöksillä.

Hallitus aikoo kiristää kansalaisuuden menettämisen ehtoja. Nyt sen voi menettää, jos antaa väärää tietoa henkilöllisyydestään tai syyllistyy vakaviin rikoksiin, kuten maanpetos-, valtiopetos- tai terrorismirikoksiin.

Euroopan muuttoliikeverkoston vuonna 2020 julkaiseman tutkimuksen mukaan 13 EU-maassa on käytössä testi, jolla mitataan perustietoja muun muassa maan poliittisesta järjestelmästä, historiasta, kulttuurista ja arvoista.

Testiä käyttävät muun muassa Viro, Norja ja Tanska. Ruotsi harkitsee ottavansa testin käyttöön ja on aloittanut asiasta esiselvityksen.

”Ajatus on mitata suomalaisen yhteiskunnan perusperiaatteita, jolla osoitetaan se, että henkilö on tosiasiallisesti orientoitunut suomalaiseen yhteiskuntaan”, Rantanen sanoo.

Muuttoliikeverkoston tutkimuksen mukaan EU-maissa asumisaikavaatimus vaihtelee kolmesta vuodesta kymmeneen vuoteen. Suurimmassa osassa jäsenvaltioita asumisaikavaatimus on viisi vuotta.

Mari Rantasen mukaan pohjoismaat ovat menossa samaan suuntaan kiristämällä asumisaikavaatimusta nykyisestä viidestä vuodesta.

Maahanmuuttoviraston tilastojen mukaan Suomi käsitteli viime vuonna noin 10 700 kansalaisuushakemusta. Myönteisiä päätöksiä tehtiin 9 500, kielteisiä päätöksiä oli hieman yli tuhat, ja osa hakemuksista raukesi.

Eniten Suomen kansalaisuuksia myönnettiin Venäjältä tulleille, hieman yli 2 000 henkilölle. Toisena tilastossa oli Irak, kolmantena Somalia.

Pohjoismaiden kansalaiset voivat saada kansalaisuuden ilmoituksesta. Pohjoismaiden kansalaisilla on nyt kahden vuoden asumisedellytys. Minna Hulkkosen mukaan ei ole vielä selvää, tuleeko tähän muutosta.
"It is great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people."
Pamela Anderson
Avatar
Yggdrasil
Jane Marple
Viestit: 1021
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 10:31 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Yggdrasil »

Kansalaisuuden saaneen kansalaisuuden peruutus myös pitäs saada lakiin ja sitten voisimme lähettää näitä "ammattisotureita" ukrainan eturintamaan.
---
Avatar
Ifigeneia
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1333
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Lisäksi pitäisi pysäyttää sellainen ikiliikkuja, että jos ei saa sitä oleskelulupaa tai turvapaikkaa (sama vai eri asia?), niin voi tehtailla loputtomiin valituksia.

Yhden valituksen saisi tehdä, asia käsiteltäisiin sanotaan nyt vaikka 3 kk sisällä, ja sitten sajonara jos on kahdesti kielletty.

Utopiaa...?
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3783
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Yggdrasil kirjoitti: Ti Loka 17, 2023 7:36 pm Kansalaisuuden saaneen kansalaisuuden peruutus myös pitäs saada lakiin ja sitten voisimme lähettää näitä "ammattisotureita" ukrainan eturintamaan.
Kanslaisuuden voi kyllä menettää:

https://migri.fi/kansalaisuuden-menettaminen
Voit menettää Suomen kansalaisuuden, jos
  • sinulla ei ole riittävää yhteyttä Suomeen,
  • olet antanut vääriä tietoja Suomen viranomaisille tai
  • olet syyllistynyt maanpetos-, valtiopetos- tai terrorismirikokseen.

aivoriihi kirjoitti: Ti Loka 17, 2023 6:58 am Oikeaan suuntaan ollaan menossa:

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009919575.html

Politiikka|Maahanmuutto
Hallitus kiristää kansalaisuuden ehtoja – kansalaisuus vaatii jatkossa kahdeksan vuoden asumista Suomessa

Suomen kansalaistamisen ehdoksi tulee myöhemmin kansalaisuus- ja kielikokeen läpäisy. Vastaavia testejä on käytössä muun muassa Virossa ja Tanskassa.

Tarkoitus on myös poistaa kansainvälistä suojelua saavien eli turvapaikanhakijoiden asumisaikaa koskeva poikkeus. Nyt kansainvälistä suojelua saavat voivat saada kansalaisuuden neljän vuoden asumisen jälkeen, mikä johtuu kansainvälisistä sopimuksista.
Sellainen pieni vinkki toimittelijoille:
Kun viittaatte näihin "kansainvälisiin sopimuksiin", ystävällisesti kertokaa mihin sopimuksiin viittaatte.
Ettei käy niin kuin matuvyöryn vuonna 2015, jolloin kuviteltuihin kansainvälisiin sopimuksiin vedoten ihan presidenttiä myöten väitettiin että Suomeen on otettava vaikka koko pallon väki, jos ne rajalle löntystävät.

Tosiasiassa Dublin ja Schengen sopimusten mukaisesti ei Ruotsista olisi tarvinnut ottaa ketään, tai ainakin turvapaikkahakemus olisi voiti käsitellä siinä rajalla.
Suurin osa tänne tulleista ei myöskään täytä Geneven pakolaissopimuksen ehtoja "kansainvälisen suojelun tarpeesta" - kansanomaisemmin pakolaiselle annettavan oleskeluluvan ehtoja.

Siinä ne merkittävimmät kansainväliset sopimukset jotka koskivat silloin tulleita turvapaikanhakijoita, ja jotka jätettiin täysin noudattamatta.
No, migihän ei tuhansille näille sitä "turvapaikkaa" antanut - mitään aihetta antaakaan ei ollut.
Mutta tuo valitusrumba porsaanreikä pitää tukkia.
Odotan hallitukselta toimia.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
Avatar
Fire
Rico Tubbs
Viestit: 1210
Liittynyt: Ti Maalis 19, 2019 10:20 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Fire »

Marokon Kauhu kirjoitti: Ti Loka 17, 2023 9:45 pm
Yggdrasil kirjoitti: Ti Loka 17, 2023 7:36 pm Kansalaisuuden saaneen kansalaisuuden peruutus myös pitäs saada lakiin ja sitten voisimme lähettää näitä "ammattisotureita" ukrainan eturintamaan.
Kanslaisuuden voi kyllä menettää:

https://migri.fi/kansalaisuuden-menettaminen
Voit menettää Suomen kansalaisuuden, jos
  • sinulla ei ole riittävää yhteyttä Suomeen,
  • olet antanut vääriä tietoja Suomen viranomaisille tai
  • olet syyllistynyt maanpetos-, valtiopetos- tai terrorismirikokseen.
Nythän tarkastellaan uudelleen tuota mitkä rikokset aiheuttaisivat kansalaisuuden menetyksen. Vähimmillään pitää lisätä kaikki törkeät rikokset ja lapsiin kohdistuvat rikokset listaan mukaan. Mielellään myös huumausainerikokset ja henkeen ja terveyteen kohdistuvat rikokset.
Avatar
Fire
Rico Tubbs
Viestit: 1210
Liittynyt: Ti Maalis 19, 2019 10:20 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Fire »

Tämä pisti silmään noita päätöksiä selaillessa:
Finlex kirjoitti:Ulkoministeriön asetus Suomen tuesta Palestiinalaishallinnon opetussektorille Palestiinalaishallinnon kanssa tehdystä sopimuksen muutoksesta

Ulkoministeriön päätöksen mukaisesti säädetään ulkoasiainhallintolain (204/2000) 3 a §:n nojalla:
1 §

Suomen tuesta Palestiinalaishallinnon opetussektorille Suomen ja Palestiinalaishallinnon välillä tehdyn sopimuksen muuttamisesta Ramallah’ssa 28 päivänä elokuuta 2023 tehty sopimus on voimassa 26 päivänä syyskuuta 2023 niin kuin siitä on sovittu.
2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.
3 §

Tämä asetus tulee voimaan 3 päivänä lokakuuta 2023.
(Sopimus on nähtävillä ja saatavilla ulkoministeriön määräyskokoelmassa www.finlex.fi Ulkoministeriö antaa sopimuksesta myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi.)

Helsingissä 28.9.2023

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri
Ville Tavio

Osastopäällikkö
Sofie From-Emmesberger
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2023/20230959

Mihinköhän nuo rahat mahtavat oikeasti mennä ottaen huomioon alueen nykytilanne? Päätös on toki tehty ennen palestiinalaisten terroristien hyökkäystä Israeliin.
JJ Top
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: To Elo 31, 2023 3:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja JJ Top »

Fire kirjoitti: Ti Loka 17, 2023 9:53 pm
Marokon Kauhu kirjoitti: Ti Loka 17, 2023 9:45 pm
Yggdrasil kirjoitti: Ti Loka 17, 2023 7:36 pm Kansalaisuuden saaneen kansalaisuuden peruutus myös pitäs saada lakiin ja sitten voisimme lähettää näitä "ammattisotureita" ukrainan eturintamaan.
Kanslaisuuden voi kyllä menettää:

https://migri.fi/kansalaisuuden-menettaminen
Voit menettää Suomen kansalaisuuden, jos
  • sinulla ei ole riittävää yhteyttä Suomeen,
  • olet antanut vääriä tietoja Suomen viranomaisille tai
  • olet syyllistynyt maanpetos-, valtiopetos- tai terrorismirikokseen.
Nythän tarkastellaan uudelleen tuota mitkä rikokset aiheuttaisivat kansalaisuuden menetyksen. Vähimmillään pitää lisätä kaikki törkeät rikokset ja lapsiin kohdistuvat rikokset listaan mukaan. Mielellään myös huumausainerikokset ja henkeen ja terveyteen kohdistuvat rikokset.
Lisäksi väärien henkilötietojen avulla saatu kansalaisuus on voitava/pitää perua.
Avatar
Ifigeneia
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1333
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Sitä olen ihmetellyt että turvisaallossa ihmisille piti laittaa tietoihin syntymäajaksi 1.1. tai 1.7. sen vuoksi että henkkareita ei ollut. Jos se passi on tullut nakattua Välimereen, tai jännästi hukkunut jonkun auton persauksissa Alppeja ylittäessä, niin luulisi ihmisen kuitenkin silti muistavan milloin on syntynyt.

Tässä ei nyt tarvitse alkaa sekoilemaan mistään aavikolla elävistä (sensuroitu)sta, koska eiköhän Irakista tullut kokolailla kaupungeissa asuvaa porukkaa. Ja jos asuu kaupungissa, niin sehän on nyt jo ihmeiden ihme ettei sitä saakutin syntymäpäiväänsä tiedä. En usko että elämästä tulee yhtikäs mitään jos ei edes ajantajua omaa, taikka kalenteria.
Paikalla
canis lupus
Vic Mackey
Viestit: 1938
Liittynyt: Pe Tammi 10, 2020 11:35 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja canis lupus »

Voit menettää Suomen kansalaisuuden, jos

sinulla ei ole riittävää yhteyttä Suomeen,
olet antanut vääriä tietoja Suomen viranomaisille tai
olet syyllistynyt maanpetos-, valtiopetos- tai terrorismirikokseen.
Suurin osa tulijoista on antanut vääriä tietoja viranomaisille. Itse asiassa kaikki jotka Suomeen tullessaan ovat sanoneet asylum, kun tuo taikasana pitäisi sanoa ensimmäiseen turvalliseen valtioon tullessa. Noh, tietty, kyllähän nytkin Ruotsi on muuttumassa ei-niin-turvalliseksi maaksi, mutta se on seuraus nykyisestä systeemistä...
Mens malus in corpore sano
Sverdlov
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1451
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Sverdlov »

Marokon Kauhu kirjoitti: Ti Loka 17, 2023 9:45 pm

Sellainen pieni vinkki toimittelijoille:
Kun viittaatte näihin "kansainvälisiin sopimuksiin", ystävällisesti kertokaa mihin sopimuksiin viittaatte.
Ettei käy niin kuin matuvyöryn vuonna 2015, jolloin kuviteltuihin kansainvälisiin sopimuksiin vedoten ihan presidenttiä myöten väitettiin että Suomeen on otettava vaikka koko pallon väki, jos ne rajalle löntystävät.

Tosiasiassa Dublin ja Schengen sopimusten mukaisesti ei Ruotsista olisi tarvinnut ottaa ketään, tai ainakin turvapaikkahakemus olisi voiti käsitellä siinä rajalla.
Suurin osa tänne tulleista ei myöskään täytä Geneven pakolaissopimuksen ehtoja "kansainvälisen suojelun tarpeesta" - kansanomaisemmin pakolaiselle annettavan oleskeluluvan ehtoja.

Siinä ne merkittävimmät kansainväliset sopimukset jotka koskivat silloin tulleita turvapaikanhakijoita, ja jotka jätettiin täysin noudattamatta.
No, migihän ei tuhansille näille sitä "turvapaikkaa" antanut - mitään aihetta antaakaan ei ollut.
Mutta tuo valitusrumba porsaanreikä pitää tukkia.
Odotan hallitukselta toimia.
Muistaakseni itse pääministeri kertoi samoin, ettei olisi tarvinnut ottaa maahan ainuttakaan ja olisiko ollut haastattelijana Junes Lokka?
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?
Avatar
Ifigeneia
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1333
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

viewtopic.php?p=1528614#p1528614

Eikä näiden jälkikasvu edes viihdy täällä.
Avatar
Yggdrasil
Jane Marple
Viestit: 1021
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 10:31 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Yggdrasil »

Ifigeneia kirjoitti: Ke Loka 18, 2023 8:23 pm viewtopic.php?p=1528614#p1528614

Eikä näiden jälkikasvu edes viihdy täällä.
Pinochet Airlinesin lentolippu näille karvakäden ulosteille likaamasta arvokasta maata.
---
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11539
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA »

Helsinkiläinen ravintoloitsija ihmiskaupasta vankeuteen – Migrillä oli lounassopimus riistoravintolan kanssa

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut helsinkiläisen nepalilaisravintolan omistajan sekä hänen ex-miehensä ihmiskaupasta vankeusrangaistukseen.

Pariskunta pyöritti suosittua nepalilaisravintolaa Helsingissä. Toisella ravintolalla meni rikosaikaan heikommin.

Tänään klo 21:47

Pariskunta uhkaili työntekijöitään, pakotti maksamaan palkan takaisin ja maksoi muutenkin vain puolet siitä mitä olisi pitänyt.
Pariskunta piti nepalilaista naista kotipiikanaan seitsemänä päivänä viikossa.
Tapauksessa oli myös ironisia sävyjä: keskeiset velvoitteet laiminlyöneellä ravintolayrityksellä oli lounassopimus naapurissa sijaitsevan Maahanmuuttoviraston kanssa.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0acb ... 63748e9efa
Siinäpä tuo sokeus tiivistettynä yhteen uutiseen.
Vastaa Viestiin