Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8191
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: Su Loka 29, 2023 1:59 pm Suomen täytyy irtautua eurovaluutasta ja siirtyä omaan valuuttaan.
Hassua puhetta omasta valuutasta koska VKK:n näkemyksenhän mukaan suurimman osan Suomesta pitäisi olla kohtsillään Venäjän ja ruplan piirissä. Ja loput pitkälti sen merenpaisumuksen upottamana.
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Su Loka 29, 2023 1:59 pmMaailma on nyt ison muutoksen edessä, jossa ovat vastakkain hyvä ja paha. Venäjä on yksi merkittävimmistä parempaa tulevaisuutta rakentavista valtioista maailmassa.
Todella härskiä kehua hyväksi sotivaa sotarikollista maata, ja joka on VKK:n näkemyksen mukaan tänne meidänkin kimppuumme vielä hyökkäämässä.
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Su Loka 29, 2023 2:15 pmmutta meidän oma käsitys ja tuntuma siitä yhteydenotoista ihmisiltä on se että kyllä se on iso.
Hauskaa kuinka Ano kirkkain silmin harhaanjohtaa venäläisiä "Valta Kuuluu Kristukselle" -kötinänsä suosioon ja kannatukseen liittyen. :lol:

Onhan VKK:ssa sekin käsitys ja tuntuma että maa on lituska.
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Su Loka 29, 2023 2:15 pm Ano: "Tulkaa meidän kaveriksi ajamaan Amerikka pois täältä!"
Juupeli että on taas härskiä maanpettureiden puhetta! :evil:
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6889
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Virdon kirjoitti: Su Loka 29, 2023 3:50 pm
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Su Loka 29, 2023 2:15 pm Ano: "Tulkaa meidän kaveriksi ajamaan Amerikka pois täältä!"
Juupeli että on taas härskiä maanpettureiden puhetta! :evil:

Kovastihan nämä Kristus-miehet ikäänkuin koettavat vitsailla asialla, mutta ovat todennäköisesti aika lailla tosissaan.

VKK:n entinen kansanedustajaehdokas Johan Bäckman myös levittää epätoivoista höpönlöpöä yhdellä tuoreista videoistaan.
Tyypillistä disinformaatiota. Shoigu ei varaudu hyökkäykseen yhtään mistään.
Kyse on Venäjän länsirajojen vahvistamista.

https://www.youtube.com/watch?v=EPC1eLSroNw

Shoigu varautuu Naton hyökkäykseen Suomesta
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
jhou
Perry Mason
Viestit: 3843
Liittynyt: Ti Maalis 31, 2015 3:09 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja jhou »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: Su Loka 29, 2023 2:15 pm Moskova: "Can we ask a question, right? We are interested how much people support your position in Finland? And are those ideas that you report vital for the future of Finland?"

Mikko (Anolle): "Eli millainen prosentti Suomessa tavallaan ymmärtää tämän asian? Että mitkä ovat nämä Suomen vitaalit intressit?"

Ano: "Tätä on vaikea sanoa, koska kaikki valtamedia, kaikki on sen lännen ohjauksessa ja ihmisille ei kerrota totuuksia ja heille syötetään vain sitä lännen propagandaa, mutta meidän oma käsitys ja tuntuma siitä yhteydenotoista ihmisiltä on se että kyllä se on iso. Ei voi sanoa mitään prosenttia, mutta iso osa suomalaisista ymmärtää mikä on oikein ja mikä väärin ja ja..."

Moskova: "Please, be brief!"
0,3%

Se on VKK:n kannatus viime eduskuntavaaleissa. Miten vaikea sitä nyt muka on sanoa. :lol:

Mutta on siinä toki se riski, että vaaleista on kuitenkin hetki kulunut ja isoja muutoksia, todella isoja muutoksia on Puolueessa tehty... voi olla tosiaan liian rohkeaa väittää Moskovaan, että se olisi noinkin suuri se kannatus edelleen.

Mutta eipä siitä ole kuin vuosi-pari kun puutarhatonttujen tietotoimiston mukaan Suomessa oli nälänhätä, sisällissota ja lisäksi vielä väkiluku romahtamassa ihan justiinsa koronarokotteiden vuoksi. Luulisi juvalaisten pystyvän taluttamaan moisen jakautuneen rääsyläislauman helpostikin äiti Venäjän lämpöiseen syleilyyn.
Hyvin suunniteltu on edelleenkin tekemättä.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6889
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: Su Loka 29, 2023 1:59 pm Ano: "Näen kuitenkin valonpilkahduksia Saksasta, Itävallasta ja Unkarista. Saksan AfD-puolue tarjoaa selkeän vaihtoehdon globalisteille. Unkari on myös harjoittanut tasapainottavaa ulkopolitiikkaa."
Anon mukaan Saksan AfD-puolue tarjoaa siis tarjoaa selkeän vaihtoehdon globalisteille. No siellähän tuli Saksassa raamatullinen valonpilkahdus ellei peräti ylösotto, kun AfD:n 22-vuotias maitopartapoliitikko Daniel Halemba pidätettiin sen jälkeen kun hän oli hoilannut Sieg Heilia julkisesti. Ano ei varmaan jaksa muistaa kuinka Saksa ja Venäjä 'tarjosivat globalismille vaihtoehdon' 1939 pilkkomalla Molotov-Ribbentrop-sopimuksella Euroopan kahtia. Voi olla aika paha selittää suomalaisen ex-kansanedustajan - jopa Ano Turtiaisen - selittää Hitler///AfD -sympatioitaan, kun Stalin -kultti ja myytti suuresta isänmaallisesta sodasta ovat Putlerin Venäjällä yhä sen verran kovaa kauraa.


https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-187785




Saksalainen äärioikeistopoliitikko oikeuteen Sieg Heil -huudoista



Poliisi on ottanut kiinni saksalaisen poliitikon Daniel Halemban. Äärioikeistolaista Vaihtoehto Saksalle -puoluetta (AfD) edustava 22-vuotias Halemba on valittu Baijerin osavaltioparlamenttiin, jonka kausi alkoi tänään. Asiasta kertoo muiden muassa Frankfurter Allgemeine -lehti.

Halembaa vastaan nostetaan syytteet etnisen vihan lietsonnasta ja Saksan perustuslain vastaisen tunnuksen esilläpitämisestä.

Saksan perustuslain mukaan totalitääristen järjestelmien, kuten natsi-Saksan tunnusten esittäminen on rangaistavaa.



VKK_Ano_AFD_Daniel_Halemba_Sieg_Heil.jpg
VKK_Ano_AFD_Daniel_Halemba_Sieg_Heil.jpg (79.09 KiB) Katsottu 955 kertaa



Halembalta on myös löytynyt Saksassa kiellettyä Natsi-Saksan aikaista materiaalia, kertoo BBC.


https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-67261127


He is under investigation on suspicion of sedition and possessing banned symbols. In Germany, Nazi iconography is outlawed.

Authorities also accuse him of collusion or suppression of evidence, as he was trying to influence other members of the fraternity to change their statements.

"They want to arrest me... using a totally lawless arrest warrant," Mr Halemba said in a video posted to social media before his arrest.

Halembasta on tehty valituksia, sillä hänen kerrotaan usein huudelleen opiskelijajärjestönsä Teutonia Pragin tiloissa natsien Sieg Heil -tervehdystä.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6889
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Amerikkaa niin kovasti vihaava Ano sitten eilen muisteli käyntiään Daytonassa joskus aikoja sitten. Hän myös plarasi Moskovan konferenssin järjestäjän sivuja, jonne VKK:n kaksikon haastattelu oli jo edennyt. Lopussa Ano pohti rauhan merkitystä maailmassa. Pohja otettu MC Nigga T:ltä, hieman lisännyt jotain mukaan. Onhan




Kaverin kanssa oli Ano puhelimessa todennut Jumalan sana kun sanoo että rauhan tiellä pitäisi olla. Rauhantekijät perivät maan.

Kun Ano Juvallakin keskustelee ihmisten kanssa niin älyttömässä unessa ollaan.

Valtameedia on saanut pyöriteltyä että ihmiset pelkäävät venäläisiä! Pitävät venäläisiä pahoina ihmisinä! Halutaan sotia!


Te ketkä haluatte sotia mihin suuntaan tahansa niin se on …. te olette Jumalan näkökannasta pahalla tiellä!

Pitäisi olla rauhan tiellä, rauhan tekijöitä meidän pitää olla. Ano ei asetu kummankaan puolelle, kummankaan puolelle ei Ano sotimaan lähde.


Kun ajatellaan että rauhantekijät perivät maan niin voi hyvänen aika miten paljon porukkaa on menossa tulikivijärveen vaikka Jumalan valtakuntaan ollaan menossa.

Tässä on kyllä niin paljon tonttia tarjolla meille rauhantekijöille että… kyllä mahutaan olemaan.


Hain omalta koneeltani sanalla sota dokumentteja. Heti löytyi yli kymmenen Anoon liittyvää, joissa sana 'sota.




"Eikö teidän pitänyt voittaa se sota? Te ootte lähetellyt aseita Ukrainaan ja lällätellyt Venäjälle? Te olette olleet osa länttä."[

"Nii-in, kaikkihan tässä valmistautuu sotaan."

"Ano on seurannut mediaa ja hän pohtii loppuiko se Ukrainassa oleva hyökkäyssota yhteen yöhön samalla tavalla kuin vähän aika sitten maailmanlaajuinen nuha."

"Herra oli laittanut Anon lukemaan aamulla efesolaiskirjettä, jossa puhutaan Jumalan koko sota-asusta ja Perkeleen juonista."

"Onko kansalla siunausta kun valtiojohto lietsoo sotaa eikä edusta kansaa."

"Onnistutaan jossa kohtaa. Jumala nostaa sen Venäjän ruoskaksi maailmalle ja sotahan tässä tulee."

"Lopun ajan ja Jumalan valtakuntaan siirtymistä ja Googin sotaa, miten vaikuttaa yhtälöön jos Goog on Venäjä."

"Herrathan tässä yrittää saada sotaa aikaiseksi’, Ano puuskahtaa."

"Vapaamuurarien porukkaa ahdistaa ja pelottaa se, kun Suomessa on VKK:n kaltainen poliittinen porukka ja voima joka ei halua sotaan, haluaa yhteistyötä ja naapurisopua."

"Monen värisiä sotakenraaleja oli Moskovassa ei värisissä sotapuvuissa."

"Toki kun nyt on kolmas maailmansota niin sekä Venäjän konsulaatissa ja rajalla ollaan varpaillaan ja todella tarkkaan katsotaan ja varmistetaan millä asialla kukin on."

"Anon mukaan maan päälle tulee sama sota kun taivaassa. Taivaassahan oli silloin se sota jossa Lucifer ylpistyi."

"On ollu aika kovaa settiä tässä, aika kovaa settiä. Silloin aikanaan kun oli taivaassa sota. Lucifer heitettiin sieltä alas maan päälle."

"Sotia ei olis tarvinnut käydä kun olisimme olleet kansana Jumalan sanassa mukana. Tyhmyyttämme ajauduttiin tilanteeseen että ollaan sodassa ja Saatanan tiellä."
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8191
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ti Loka 31, 2023 10:29 amTe ketkä haluatte sotia mihin suuntaan tahansa niin se on …. te olette Jumalan näkökannasta pahalla tiellä!
Ja kaikista pahimmallahan tiellä on itse VKK. VKK haluaa täällä sitä sotaa jos kuka. VKK haluaa että Venäjä "tulisi tänne ajamaan USA:n ja Naton pois", ja se kohkaa koko ajan siitä että miten Venäjä tulee ja vie paljon meille kuuluvia alueita.

VKK:n kulttijohtajallahan oikein kunnolla viisari värähti jopa ydinsotaan liittyen:
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ti Elo 29, 2023 7:51 am
Oikeesti haluaisin että se (ydinsota) nopeesti alkaisi kun tiedän mitä siitä seuraa. Siitä seuraa se hyvä Jumalan tuhatvuotinen valtakunta.
Sitä pitäisi ensin lakata olemasta itse sotaisa ennen kun alkaa moralisoimaan muita sotaisuudesta!
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6889
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Alla Anon apumiehen eli Miettisen puhe, joka löytyy nyt myös venäjänkielisenä netistä.
Lihavoin tekstistä kummallisuuksia.


https://akademiagp.ru/index.php?route=p ... uct_id=441



Hyvät naiset ja herrat, tervehdin teitä kaikkia. Kiitän kaikkia asianosaisia ​​mahdollisuudesta osallistua näihin tärkeisiin keskusteluihin tässä konferenssissa.

Kiitän myös Venäjän kansaa kaikesta ystävällisyydestä, jota olen kokenut huolimatta siitä vihamielisyydestä, jota Suomen valtio Suomen kansan edustajana on osoittanut Venäjää kohtaan.


Nykyinen maailmanjärjestys on nyt romahtamassa silmiemme edessä ja sen tilalle muodostuu uusi, mutta ei niinkuin vanhan järjestyksen ns. eliitti suunnitteli, ts. globalisteja.

Tämä maailman uudelleenjärjestely tuo mukanaan hyvin erilaisia ​​mahdollisuuksia ja ongelmia kuin ne, joihin olimme tottuneet vanhan järjestyksen aikana.

Kun yksinapaisen järjestyksen rakenteet menettävät merkityksensä ja katoavat, niiden tilalle tarvitaan muita rakenteita. Näitä rakenteita voivat tarjota kansainväliset organisaatiot, kuten BRICS-maat, mutta myös etnisesti perustuvia rakenteita kohti on voimakas liike.

Tässä haluan ymmärtää hieman näitä etnisiä ryhmiä ja tunnistaa kristillisen, raamatullisen kannan. Tämän ymmärryksen pohjalta voidaan rakentaa kansojen historiaa ja identiteettiä siten, että ne vastaavat täydellisesti todellisuutta, jossa elämme.

Deut. 32:8 sanoo: "Kun Korkein jakoi perinnön kansojen kesken, kun hän jakoi ihmislapset, niin hän määritti kansakuntien rajat israelilaisten lukumäärän mukaan."

Mooseksen kirja 32:8: "Kun Korkein antoi perinnön kansoille ja hajotti ihmislapsia, hän asetti kansakuntien rajat Israelin lasten luvun mukaan."

Alkuperäisessä hepreankielisessä tekstissä tässä käytetään ilmausta "Israelin lasten lukumäärän mukaan". Heitä oli kaksitoista.

Yllä mainittu Raamatun teksti yhdistetään usein niin sanottuun ”kansakuntien taulukkoon” Gen (1. Mooseksen kirja). luvussa 10. Tämä kansakuntien taulukko on katkelma Raamatun tekstistä, jossa luetellaan Nooan pojat ja heidän perintöosansa. Kansakuntien taulukossa mainittujen kansakuntien lukumäärä on kuitenkin 70 tai 71. Riippuen siitä, miten nimet lasketaan.


Kansakuntien taulukkoa ei kuitenkaan voida käyttää kansallisen jaon välineenä tai eri kansallisuuksien lukumäärän mittana. Tärkeimmät syyt tähän ovat todennäköisesti seuraavat:

1. Kansakuntien taulukko ei ole eikä sen ole tarkoitus olla tyhjentävä kuvaus maailman eri kansoista.

Kansakuntien taulukko kiinnittää enemmän huomiota Israelin lähellä asuviin kansoihin eikä ota huomioon kauempaa olevien nimien periytymistä.

Listan koko, eli 70 nimeä, on siis erittäin epätasapainoinen nimilista, jos ajattelee koko maailmaa.

2. Näissä kahdessa Raamatun kohdassa käytetään eri sanoja puhuttaessa kansoista.

Deut. (5. Moos.) 32:8 käyttää sanaa, jossa on etninen aksentti, kun puhutaan kansojen rajoista. Kansakuntien taulukko ei siis voi määritellä kansallisuuksia, vaan pikemminkin poliittisia kokonaisuuksia, eli valtioita.


Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kansakuntien taulukko kuvaa aikansa poliittista tilannetta erityisesti Israelin ympärillä. Deut. (5. Moos.) 32:8 puolestaan ​​kertoo meille Jumalan alkuperäisen tarkoituksen ja määräyksen kansojen suhteen.



Tämän Raamatun ilmoituksen mukaan ihmiskunta voidaan jakaa noin kahteentoista sellaiseen kokonaisuuteen.

Historiassa, kuten nykyään, voimme myös nähdä tämän käsitteen mukaista liikettä.

Aikoinaan Kiina yhdisti melko suuren osan kansansa heimoista ja tästä syystä se on nykyään yksi maailman vaikutusvaltaisimmista maista.

Intian tilanne on samanlainen siinä mielessä, että melko suuri osa Intian ja Tyynenmeren alueen maista on yhdistynyt sen johdolla.

Turkin valtiot ovat jo muodostaneet turkkilaisten kansojen yhteisön, joka nostaa ne tulevina vuosikymmeninä vaikutusvaltaisten maailmanhahmojen joukkoon.

Afrikassa toimii myös yleisafrikkalainen liike, joka on saanut vahvan kannatuksen kansan ja myös ajattelijoiden keskuudessa.

Mitä tulee Eurooppaan, Euroopan unioni on itse asiassa liike oikeaan suuntaan, mutta koska se on rakennettu globalistisen ideologian pohjalle, se tuhoutuu tai tuhoaa siihen liittyvät kansakunnat.


Euroopan kansat voisivat yhdistyä rakentavalla tavalla, mutta tämä vaatisi toisenlaisen perustan.

Euroopan historiassa on monia merkkejä siitä, että koko Eurooppa oli yhden kansan asuttama.


Yhteiset juuret ovat tekijä, josta voit alkaa rakentaa yhteyttä. Se, mikä yhdistää Euroopan kansoja, on asetettava meidät erottavan edelle.

Tämä etnisten linjojen mukaan yhdistyvien kansakuntien suuntaus todennäköisesti jatkuu ja jopa voimistuu.

Luonnollinen yhteys ihmisten ja ihmisryhmien välillä on vahvuus sinänsä ja auttaa vastustamaan valtioiden välisiä poliittisia ja taloudellisia konflikteja.

Mutta tämä yhdistävä voima toimii vain, kun osapuolet ovat tietoisia tästä yhteydestä.


Toivon, että Suomi voi toimia välittäjänä ja osallistua Euroopan maiden välisten yhteyksien rakentamiseen.


Kiitos
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6889
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ti Loka 31, 2023 5:02 pm
Luonnollinen yhteys ihmisten ja ihmisryhmien välillä on vahvuus sinänsä ja auttaa vastustamaan valtioiden välisiä poliittisia ja taloudellisia konflikteja. Mutta tämä yhdistävä voima toimii vain, kun osapuolet ovat tietoisia tästä yhteydestä.

VKK:n ohjekirjassa tämä siis tarkoittaa sitä että kun Venäjällä on 'luonnollinen yhteys' Ukrainaan ja vaikkapa Suomeen, voi se silloin milloin tahansa alkaa väittää omistavansa nämä maat, mikä sitten oikeuttaa kukkoilemaan, hyökkäilemään ja valtailemaan. Miettinen ei onnekseen uskaltanut sanoa puheessaan aiemmin sitä, mistä kansasta kaikki eurooppalaiset kansat ovat peräisin. Hän painotti puheessaan kuinka Euroopan alkuperäiskansa on se yksi ja sama, mutta ei uskaltanut alleviivata, että kyseessä ovat suomalaiset, Raamatun valittu alkuperäiskansa. Anohan on tästä jo useasti puhunut. Näin hän kommentoi asiaa viime kesänä polttopuunhakureissullaan.


"Anon mukaan ’tää Suomen kansa on vähän isompi mitä meille on opetettu’. Moskovassakin ihmisiä huvittaa se ettei täällä tajuta että myös venäläiset ovat suomalaisia, iso osa porukasta. Tässä vaiheessa Ano alkaa puhua Jumalan valtakunnan revanssista tai vastaavata. Suomen kansa on levittäytynyt ympäri maailmaa. Hänen mukaan tuleva Suur-Suomi tulee varmaan olemaan maaperältään Venäjältä Itä-Suomeen osittain."
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
jhou
Perry Mason
Viestit: 3843
Liittynyt: Ti Maalis 31, 2015 3:09 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja jhou »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ti Loka 31, 2023 7:32 pm

"Anon mukaan ’tää Suomen kansa on vähän isompi mitä meille on opetettu’. Moskovassakin ihmisiä huvittaa se ettei täällä tajuta että myös venäläiset ovat suomalaisia, iso osa porukasta.
Uskon hyvinkin, että Moskovassa ihmisiä huvittaa Anon puheet. Mutta ei sillä tavalla tai siitä syystä kuin Ano luulee. :lol:
Hyvin suunniteltu on edelleenkin tekemättä.
Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8191
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ti Loka 31, 2023 7:32 pmMoskovassakin ihmisiä huvittaa se ettei täällä tajuta että myös venäläiset ovat suomalaisia, iso osa porukasta.
Turtiaiselta on toki täysin turhaa ikinä odottaa mitään faktaa ja todisteita kaikenlaisiin väitteisiinsä, mutta onneksi ne ovatkin kyllä ihan ilmankin helppoja huomata pelkiksi härskiksi valheiksi.
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ti Loka 31, 2023 7:32 pmHänen mukaan tuleva Suur-Suomi tulee varmaan olemaan maaperältään Venäjältä Itä-Suomeen osittain."
Vai on se jo Anon päänupissa Venäjä muuttunutkin "Suur-Suomeksi". Lieköhän Jumalansa Putin antanut kans siunauksensa näille hassuille visioilleen ja mahtaneeko näkemyksensä asioista olla sama? :lol:
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
jhou
Perry Mason
Viestit: 3843
Liittynyt: Ti Maalis 31, 2015 3:09 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja jhou »

Miksiköhän nuo kiinankieliset venäläiset ovat globalistien juonessa mukana, yrittävät huijata kaikkia, että taivaankannen läpi voisi muka lentää. Tulinen järvi odottaa heitäkin, hyvin tulinen. Voi hyvänen aika!

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009958508.html
Kolme kiinalais­astronauttia palasi Maahan – vietti viisi kuukautta Kiinan avaruus­asemalla

Kolme kiinalaista astronauttia on palannut turvallisesti Maahan vietettyään viisi kuukautta Kiinan avaruusasemalla, kertoo valtiollinen televisiokanava CCTV.

Kyseessä on osa Kiinan kasvavaa avaruusohjelmaa, jonka tavoitteena on tehdä miehitetty lento Kuuhun vuoteen 2030 mennessä.

Kiinalaisastronautit matkustivat Kiinan Tiangong-avaruusasemalle toukokuun lopulla ja viettivät kiertoradalla yhteensä 154 päivää.

Tuore miehistö korvasi heidät viime viikolla kun Shenzhou-17-alus laukaistiin viime torstaina Kiinan luoteisosassa sijaitsevasta Jiuquanin avaruuskeskuksesta.
Hyvin suunniteltu on edelleenkin tekemättä.
Hank Voight
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2023 9:34 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Hank Voight »

Tulipa katsottua tämä Anon uusin, eikä kyllä hyvältä näytä. Ei enää oikein jaksa uskonnollisia opuksiakaan avata, kun taitaa jo olla liian myöhäistä. Ja kaikki on pilattu, oikeesti aivan kaikki. Kolme vai neljäkö kertaa sen tuossa videossa mainitsi, en ole varma. No, kaikesta huolimatta kuitenkin kehoittaa pitämään linjat auki ylöspäin.

Hankala ymmärtää, että miksi tuohon touhuun ei kukaan puutu millään tavalla. Ei viranomaiset, ei läheiset, ei edes omat lapset. Vai onkohan puuttuneetkin, ilman merkittävää vaikutusta?
#FreePlato
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6889
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

VKK_Ano_tyyni.jpg
VKK_Ano_tyyni.jpg (42.38 KiB) Katsottu 562 kertaa



Anohan on täysin sekaisin ja sairas uusimmalla videollaan. Jos ystäväpiiri ja sukulaiset eivät tämän videon kautta huomaa kuinka huonossa jamassa ukko on niin en oikein jaksa uskoa että hän saa mistään mitään psykiatrista apua. Youtubessa videoita kommentoivat Kirstiniemet ja Tappio Lopullinen sekä muut tekevät ilmestyskirjahölinällään Anolle vaan hallaa. Kun kaveripiirikin koostuu sitten näiden uskovaisten VKK:n hihhulien sekopääporukasta ja Ilpo Partasesta, niin ei mikään ihme jos totaalisekoaminen on lähellä. Partanen on julkaissut Youtubessa aika värikästä materiaalia.


Vapauttava_Totuus_2020.jpg
Vapauttava_Totuus_2020.jpg (54.65 KiB) Katsottu 562 kertaa

Partaselle löytyy Youtubesta toki kritiikkiäkin. Partanenhan muiden muassa väheksyy fysiikan lakeja noilla videoillaan.
Löysin videon jossa Partanen muiden muassa selittää, ettei auringonvalo heijastu ihmisen ihosta sekä väitteen siitä,
kuinka ruskettumista voi estää laittamalla päähän aurinkolasit, koska ihon ruskettuminen 'tapahtuu aivojen kautta'.
Video oli siis raina jossa kyseenalaistettiin Partasen hölinät. En sitä nyt tähän hätään löydä.
[/b]


Anon piti tehdä tänään joku positiivinen video.
Hänestä tuntuu että on tyyntä myrskyn edellä vaikka ulkona tuuleekin.
Asioita on avattu taas, Ano haluaisi puhua mutta liian moni kokee hänen puheensa haukkumisena.

Yksinkertaisesti on pilattu kaikki, on pilattu kaikki.

Ano pohti kirjojen lukemista, Eenokin kirjaa muiden muassa.
Sekään ei enää onnistu, ei pysty tekemään.
Nyt on myöhästä noita lukee.
Onko tässä tapahtumassa se että jokaisen on otettava se suora yhteys?
Tuolta sitten korkeintaan vahvistuksia.
Tukholman profetiassa sanottiin jo - oliko se 1970-luvulla kun se on tullut - tämän kansan asiat on pahemmin mitä me edes ymmärretään.
Mä tajuan miten pahasti ne on.

Jokainen siellä, jokainen siellä ruudun toisella puolella on joutunut pahuuden, pahan koneiston uhriksi.


Teidät on väkisin kastettu ja viety ripille paholaisen kirkon kautta. Vatikaanin alla on kaikki kirkot ja seurakunnat.
Suoraan sanottuna ihan perseestä tää on. Seurakunta on se kun te alatte uskoa ja teillä on suora yhteys ja juttekette taivaan isän yläkerran herran kanssa sitten tiedätte kun kaveri on samassa ymmärryksessä, Kun te pidätte yhteyttä siitä syntyy se seurakunta.

Se ei synny siitä että sä liityt johonkin vitun helluntaiseurakuntaan.


Sä oot heti pilalla kun sä niihin lähdet.
Kansakin on ollut koko ajan aivan pihalla.
Kirkon kautta on tehty…. kattokaa niitä tilastoja kestääkö teidän avioliiitot ja muut, kestääkö ne?
Kirkko siunaa niitä joka paikkaan, vie teidän lapsia ripille ja väkisin kastaa.
Muuten te ette oo hyviä ihmisiä.
Niistä asioista on tehty pyhiä jonka perässä te juoksette.
Kaikkein pyhin olisi se suora yhteys.
Te ootte ottaneet sen pahan siihen väliin.

Joka kylään on paholainen rakentanut kirkon teidän ja Jumalan välillle.


Ehkä ihmisillä joka ei ole koskaan uskonut mihinkään on helppo irtautua tästä paskasta.
Se rappariverkosto ei ole halunnut niitä mukaan kun se ei ole uskonut edes niihin.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6889
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

VKK_Ano_irrottautua.jpg
VKK_Ano_irrottautua.jpg (77.28 KiB) Katsottu 392 kertaa



Ano on saanut jostain lisäenergiaa. Nyt hän julistaa jälleen samalla intensiteetillä kuin aina aikaisemmin, samaa mantraa. Youtubessa on joku todennut että ihan kaikesta irtautuminen voi olla vaikeaa, mutta saarnaaja-Anohan antaa hänelle vapauttavan vastauksen. Jos VKK joskus oman Jonestowninsa jonnekin maailmaan rakentaa niin siellä tuskin ajetaan Mersulla mökkiä talviteloille laittamaan tai edes käytetään älypuhelinta tai nettiä. Miettisen mukaanhan VKK:n ihanneyhteiskunta on tällainen usean tuhannen vuoden takainen arkaainen kyläyhteiskunta (Raamatun ajan ihanneyhteisö), jota johtaa ja jossa määrää 'kylän vanhin'. Ano kyllä vastikään haukkui helluntailaisetkin vittuun (helluntailaisethan saavat tehdä syntiä kun pyytävät sitä sitten kokouksissaan anteeksi) mutta toimii yhä aika lailla samalla tapaa kuin nämä tai vaikkapa useat vapaakirkolliset suuntaukset, joiden piiristä tämä kiihkouskovaisuus VKK:hon viime vuonna injektoitiin.




@vilkes8064 : - Aika vaikea irtautua ihan kaikesta… kuten älypulimet, netti, autosta, toimentulosta, ihmissuhteista yms…

Ano Turtiainen: - No tuo mitä mainitsit, miksi niistä yhdestäkään pitäisi irtautua
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6889
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Anon tuorein video jatkaa samaa rataa. Ilpo Partasen Vapauttava totuus -sivusto lienee lopulta se taho joka suistanut VKK:n puheenjohtajan täysin järjiltään. Partanen lienee kiistelty hahmo uskispiireissä. On vain hyvillään kun saa näkyvyyttä Anon psykoosien kautta.
Ano on oikeassa siinä että omia tutkimuksia pitää tehdä.
Ongelmana on se että Ano ei tee tutkimusta vaan hakee Raamatusta perusteluja toinen toistaan poskettomimmille väitteille.
Alla MC Nigga T:n sepustukset eiliseltä.
Anohan on muuten onnistuneesti polttanut siltansa kaikkiin.
Pari päivää sitten hän tuumi että olisi kiva tehdä juttua tavallisen kansan sankarista tai vaikkapa vanhoista voimailijakavereista.
Ano vihjaili että ihmiset voisivat ottaa yhteyttä. Hän siis aneli ihmisiä jututettavaksi.
Kumma kun se Partasen tarjoama 'totuus' ei ole vapauttanut. Se on ajanut Anoa yhä syvemmälle hulluuden syövereihin.
Tämä lyhytpinnaisuus ja siltojen polttaminen aikaisempien hyvien kavereiden kesken - Anohan haukkuu nyt jopa Johan Bäckmanin - on tuttua kauraa niille jotka Anon ovat tunteneet.





MCNiggaT: -Löysää Anoa tänään. Ei ollut alkuräjähdystä ja pitää tehdä omia tutkimuksia. Pitää tutkia eikä ulista vastaan. Ano on tarjonnut hyviä lähteitä. Nyt on nähty että Paholainen on viilannut Raamattua koko ajan, mutta siltikään ei Raamatussa puhuta maapallosta missään. Paholainen se estää ottamasta totuutta vastaan. Videon lopussa neuvotaan ettei joulupukkiinkaan kannata uskoa ja Johan Bäckman on aito joulupukki. Älkää uskoko sitäkään, mutta se on mahdottoman viisas mies, maailman isoin mies. Se on niin viisas että kun Bäckman kävi Anon vieraana eduskunnassa Johanilla oli kahdet silmälasit päälekkäin. Johanilta ei Anon mukaan puutu kuin lippahattu ja Katto-Kassisen propelli, se Bäckman on niin viisas mies.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Vastaa Viestiin