Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja poikani »

Kyrsi kirjoitti: La Loka 03, 2020 5:34 pm Ja lisäksi taas yksi Persu joka ei millään halua luopua siitä ihanasta vallan kahvasta. Eikä ole tiennyt mistään mitään. Ihme touhua jos ei puoluryhmässä tiedetä mitä milloinkin menee, vai onko persujen meininki sitä että joka paikassa ollaan vain omana itsenä ja vitut muista? Edes omasta ryhmästä?
Puoluryhmässä [sic] ei ehkä oteta selvää ihmisen elämän jok'ikisestä vaiheesta, niin vieraalta kuin se totalitaristisesti ajattelevalle ihmiselle vaikuttaakin.

Onko Kokoomus jo irtisanoutunut tästä toiminnasta?
????? ?? ??????.
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Petteri Orpo vai joku muu kyseessä?
artreini
Sofia Karppi
Viestit: 445
Liittynyt: Ma Heinä 29, 2019 8:25 pm

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja artreini »

Ylen haastattelu kahdesta nuoresta Kokoomuksen naisjäsenestä parin vuoden takaan. Annin ura taisi jäädä toistaiseksi tähän ja tuosta toisesta en ollutkaan aikaisemmin mitään kuullutkaan, toisaalta en pahemmin Annistakaan.
Jos Annin nousujohteinen ura otti tällaisen käänteen niin osittain siitä voidaan syyttää epäonnisia kiinteistöbisneksiä.

Saman tyyppisillä ongelmilla katkesi Iisakki Kiemungin (SDP) ura Hämeenlinnan kaupunkipolitiikassa, kun SCC Ritaluoman Sunny Car Centerin vastuut lyötiin niskaan. https://yle.fi/uutiset/3-10334335

Sunny Car Center vei entisen poliitikon Iisakki Kiemungin ulosottoon: "En pysty edes korkoja maksamaan"
Kiemungilta peritään ulosoton kautta Kanta-Hämeen käräjäoikeuden määräämää 350 000 euron korvausta korkoineen.

Sunny Car Center2.8.2018 klo 16.06

Mistä niitä uusia nuoria kuntapoliitikkoja Hämeenlinna jatkossa saa, siinä kysymys. Vaikuttaa, että Hämptonissa on mielenkiintoisia asioita ja kytkentöjä.

https://yle.fi/uutiset/3-9983824

Millainen on kaupunkisi tavallinen ihminen? Tulevaisuuden kärkipoliitikoiksi povatut kuntapäättäjät kertovat

Anni Puntilan mielestä maalta kaupunkiin muuttoa ei pidä jarruttaa Hämeenlinnassa. Derya Özgün ei kumarruttaisi Riihimäkeä etelän kaupunkeja kohti. Nuorista valtuutetuista povataan tulevaisuuden kärkipoliitikkoja.

26.12.2017 klo 09.30

Olemme sopineet tapaamisen Riihimäen Bodrum Kebabiin. Derya Özgünilla, 25, on kotikenttäetu, sillä hänen isänsä omistaa ravintolan.
Ravintolapöydän toiselle puolelle istuu Özgünin lisäksi 26-vuotias Anni Puntila. Molemmat ovat kokoomuslaisia kuntapäättäjiä. Özgün istuu Riihimäen valtuustossa, Puntila Hämeenlinnan.

Riihimäkeläinen hymyilee paljon ja nauraa hersyvästi. Puntilan olemus on hillitympi, muttei vakava.

Aloitetaan kevyesti. Puntila on ollut ja Özgün on parhaillaan kokoomuskonkari Timo Heinosen eduskunta-avustaja. Mikä merkitys konkaripoliitikon siiven alla työskentelemisellä on urallenne?
– Kokemus, joka karttuu eduskunnassa, on kullanarvoista kuntapolitiikassa. Sieltä tarttuu oppeja ja verkostoja. Iso kuva selkeytyy, jolloin on helpompi hahmottaa kuntapoliittisen kentän toiminnot, Puntila vastaa.
Myös Özgün korostaa opin ja verkostojen karttumista.
– Eduskuntatyöstä on hyvä tuki kuntapolitiikkaan.

Kumpikaan ei ota kantaa Heinoseen persoonana, jota ehkä toivoin. Tämä oli lämmittelykysymys, eli jatketaan eteenpäin.

Eduskuntavaalit harkinnassa

Kokoomuslainen Ajatuspaja Linja nosti Puntilan ja Özgünin potentiaalisiksi tulevaisuuden kärkipoliitikoiksi. Marraskuussa julkaistulle listalle pääsi 25 nuorta kuntapäättäjää yli puoluerajojen. Sekä Puntila että Özgün olivat korvamerkinnästä yllättyneitä, mutta otettuja.

Seuraavat eduskuntavaalit ovat keväällä 2019. Hämeen vaalipiirissä on kolme kovaa kokoomusjyrää: Sanni Grahn-Laasonen, Kalle Jokinen ja tietysti Timo Heinonen. Heiltä äänien kahmiminen on kovan työn takana.
Täytyy realistisesti miettiä, kuinka ison panoksen olisin valmis kampanjan eteen tekemään.

– Täytyy realistisesti miettiä, kuinka ison panoksen olisin valmis kampanjan eteen tekemään. Ei sitä kuitenkaan kannata pelätä, koska pelkästä kampanjastakin saa paljon kokemusta, Özgün pohtii.

Puntilakaan ei kovia vastustajia pelkää, mutta ehdolle lähteminen vaatii silti vielä pähkäilyä.
Siinä pitää laittaa vastakkain yksityiselämä ja se, kuinka paljon haluaa politiikalle antaa.

– Vaalit ovat usean kuukauden puserrus, joka ei liity vain minuun vaan koko tukitiimiin ja perheeseen. Se on laajempi keskustelu, joka pitää käydä läheisten kanssa. Siinä pitää laittaa vastakkain yksityiselämä ja se, kuinka paljon haluaa politiikalle antaa.

Maakuntavaaleihin Puntila kuitenkin aikoo lähteä, Özgün ei vielä ole varma.
Miten nuoret saadaan kiinnostumaan politiikasta?
Suomen nuoret eivät ole kuntatason politiikasta järin innoissaan. Hiljattain tehdyn tutkimuksen mukaan he näkevät Suomen tulevaisuuden ankeana.

Derya Özgün toivoo koulujen tarttuvan innottomuuteen etenkin vaalien kynnyksillä.
Lukiossa onkin jo paneeleja vaalien alla, mutta myös yläasteet voisivat avata oviaan.

– Puolueita voisi kutsua pitämään ständejä kouluilla. Lukiossa onkin jo paneeleja vaalien alla, mutta myös yläasteet voisivat avata oviaan.

Anni Puntila keskittyisi parempaan viestintään.
– Hämeenlinnan valtuustossa olen nuorin, mikä on valitettavaa. Päätöksentekoa pitäisi tuoda konkreettisesti esiin sellaisissa kanavissa, että nuorten on mahdollisuus siitä kiinnostua.
Kaupungistumista tulisi edistää, etelään ei pidä haikailla

Puntila on lähtöisin Hauholta, joka yhdistettiin vuoden 2009 kuntaliitoksessa osaksi Hämeenlinnaa. Hämeenlinnan väestö valuu maaseudulta kaupunkiin, eikä kuntaliitos ole suuntaa ainakaan muuttanut. Tätä tulee Puntilan mukaan edistää.
– Kaupungistuminen on megatrendi koko Suomessa, eikä sitä pidä Hämeenlinnassa jarruttaa. Se on loputon suo. Trendin kehittymistä pitää edistää niin, että kaupunki kaavoittaa ja rakentaa keskustaan kerrostaloja ja palveluita.
– Hauho on tästä siirtymisestä hyvä esimerkki. Ihmisten halu siirtyä palveluiden perässä kaupunkiin on luonnollista, kuntapoliitikot eivät voi päättää missä ihmiset asuvat. Maaseudulle jää kyllä ihmisiä. En usko, että ne kokonaan autioituvat. Peruspalveluiden tasosta pitää sielläkin pitää huolta, Puntila puhuu.
Kaupungistuminen on megatrendi koko Suomessa, eikä sitä pidä Hämeenlinnassa jarruttaa.


Riihimäen keskustan näivettymisestä on keskusteltu jo pitkään. Keskustassa ammottaa tyhjää liiketilaa, vaikka millä mitalla (siirryt toiseen palveluun) (Kauppalehti). Pitäisikö Riihimäen suunnata katsettaan etelään, Hyvinkään ja Helsingin suuntaan?

– Riihimäki on Kanta-Hämeen eteläisin kunta, se on meille vahvuus. En näe Uudenmaan perään menemistä kaupungille positiivisena asiana.
– Riihimäkeä pitäisi markkinoida paremmin. Esimerkiksi matkakeskus seisoo ihan tyhjillään, ja startup-yritykset saisivat sieltä liiketilaa halvalla, läheltä juna-asemaa.

Millainen on kaupunkisi ihminen?

Kysyn tulevaisuuden kansanedustajalupauksilta, millainen on keskiverto hämeenlinnalainen ja riihimäkeläinen.
Molemmat lähestyvät kysymystä omien vaaliteemojensa kautta, aika epäsuorasti. Kuntavaalit käytiin jo viime keväänä, joten kysyn uudestaan:

Derya Özgün, kuvaile tavallinen riihimäkeläinen ihminen.
– Hän tykkää asua pienessä kaupungissa, kuitenkin lähellä isoja kaupunkeja ja hyvien yhteyksien varrella. Hän haluaa itselleen oman tilan. Hän tykkää myös pyöräillä, koska joukkoliikenne ei meillä oikein suju, Özgün nauraa.

Puntila lähestyy vastausta samasta vinkkelistä.
– Hämeenlinnalainen on tavanomainen keskiverto suomalainen. Hän haluaa asua kaupungissa, jossa on mahdollista yhdistää maaseudun edut ja kaupungin hyödyt. Hyvä sijainti pääkaupunkiseutuun nähden on hänelle tärkeää.
Aamu-uninen ja sipsinsyöjä

Millaisia paheita tulevaisuuden potentiaalisilla huippupoliitikoilla on? Viimeinen kysymys yllättää Anni Puntilan.
– Apua. Sanoisin, mitäs nyt sanoisin… Olen aika aamu-uninen. Jos aamuksi ei ole sovittu mitään välttämätöntä tapaamista tai kokousta, venytän aamuani helposti ja otan sen illasta kiinni.

Derya Özgün vastaa nopeammin. Hän ehti miettiä vastaustaan.
– Minulla on huono tapa jättää lämmin ruoka väliin ja syödä pieniä välipaloja. Esimerkiksi sipsin syönti on minulle pahe. Iltaisin olen somessa liian kauan. Yhtäkkiä huomaan, että olen muutaman tunnin selannut Facebookia tai Instagramia.
Nämä paheet tuskin pilaavat valtakunnan poliitikon uran. Löytävätkö Puntila ja Özgün itsensä eduskuntatalon istuntosalin pulpettimerestä tulevaisuudessa, se jää nähtäväksi.
Avatar
Jarkallas
Neuvoja-Jack
Viestit: 510
Liittynyt: La Elo 29, 2020 1:34 pm
Paikkakunta: Annalan Heilan persesilmä

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Jarkallas »

Kokoomuslaiset on pahimpia omaneduntavottelijoita ja häikäilemättömimpiä huijareita mitä tässä maassa on.
-jarkko, white nigger


immigrants are like sperm
millions get in only one works
Kyrsi
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: To Elo 13, 2020 8:36 pm

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Kyrsi »

poikani kirjoitti: Su Loka 04, 2020 1:58 am
Kyrsi kirjoitti: La Loka 03, 2020 5:34 pm Ja lisäksi taas yksi Persu joka ei millään halua luopua siitä ihanasta vallan kahvasta. Eikä ole tiennyt mistään mitään. Ihme touhua jos ei puoluryhmässä tiedetä mitä milloinkin menee, vai onko persujen meininki sitä että joka paikassa ollaan vain omana itsenä ja vitut muista? Edes omasta ryhmästä?
Puoluryhmässä [sic] ei ehkä oteta selvää ihmisen elämän jok'ikisestä vaiheesta, niin vieraalta kuin se totalitaristisesti ajattelevalle ihmiselle vaikuttaakin.

Onko Kokoomus jo irtisanoutunut tästä toiminnasta?
No ei tie tietenkään. Kuten suvaitsevaisesti ajatteleva ihminen yleensä ottaen ajatteleekin.
Siksi, jos ja kun kesken poliittisen nousukiidon tulee ylittäneeksi joitain holhousyhteiskunnan onnistujayksilöille asettamia rajoja, joiden tarkoitus on aina yksinomaan estää kyseisen kristallinkirkkaalla ajatuksenjuoksulla varustetun kansan yksimielisesti paikalleen valitseman johtajan ylevät pyrkimykset siinä määrin että polpo syystä, tai toisesta kiinnostuu kyseisen luomakunnan kruunun edesottamuksista, on ollut käytäntönä ilmoittaa siitä omalle ryhmälle.
Koska vaikka puolue, oli se mikä tahansa onkin vain MINUA varten aina omasta mielestä, eli täällä esillä olleissa tapauksissa aina kyseistä onnistujia varten, ikään kuin vain pelkkinä kasvottomina, nimettöminä, merkityksettöminä, ja ei niin minkään arvoisina alamaisina nostamassa vain MINUT korokkeelle Jolle jumala on valinnut minut seisomaan, ja jonka päältä voin johtaa kansaa joka minua nöyrästi seuraa( vaikka olisin vain jonkun lautakunnan varajäsen), niin se muu ryhmä saattaa olla asiasta hieman toista mieltä.

Ja siksi tulee toimia kuten tämä aurinkoanni. Erota ryhmästä ja kaikesta muustakin tutkinnan ja hutkinnan ajaksi. Jos kaikki oli Ok. Niin seuraavissa vaaleissa takaisin remmiin äänikuningattarena.
Eikä niin että vedetään koko muu ryhmä siihen omaan henk.koht,helvettiin mukaan ja syvälle vain koska josmiuavituttaaniinkaikkiavituttaa...
artreini
Sofia Karppi
Viestit: 445
Liittynyt: Ma Heinä 29, 2019 8:25 pm

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja artreini »

Otettaan tänne tapauksessa esillä olleen Matti Mikkolan kirjoitus.

https://www.hameensanomat.fi/mielipitee ... u-1418096/

Mielipiteet Valtuutettu Matti Mikkola (ps.): Olen vain rivivaltuutettu – Koen, että minua on mustamaalattu 1.8.2020 09:30

Koen, että Hämeen Sanomissa olleella uutisoinnilla Barreli Kiinteistöt -yhtiöön liittyvästä rikostutkinnassa (HäSa 29.7.) minua mustamaalataan täysin kohtuuttomalla tavalla.

Minä ja asianajajani Matti Alasentie olimme toukokuussa poliisikuulusteluissa, joiden päätteeksi ymmärsimme, että minä en ole epäiltynä mistään rikostutkinnassa.
Asia liittyi siihen, että elokuussa 2019 tehdyn työsuojelutarkistuksen mukaan minut oli kirjattu virheellisesti Barreli Kiinteistöt -yhtiön erään työmaan vastuuhenkilöksi. En ole ollut ko. yhtiössä minkään työmaan vastuuhenkilönä.
Tutkinnassa oleva ympäristörikosepäily liittyy lisäksi aivan eri työmaahan.

Käsitys oli, että esitutkinta on ohi
Kun lähdimme kuulusteluista pois Alasentien kanssa, käsitys oli, että esitutkintani on ohi, eikä tämän jälkeen poliisi ole kysynyt mitään.
Asianajajani Alasentie tarkisti asian torstaina 30. heinäkuuta. Hänelle kerrottiin, että olen yhä asiassa epäiltynä, kunnes esitutkinta päättyy.
Nimen tai muiden tunnistamistekijöiden julkaiseminen rikoksia käsiteltäessä on perusteltua vain kun sillä on huomattavaa yleistä merkitystä. Henkilöllisyyttä ei yleensä tule paljastaa ennen tuomioistuinkäsittelyä, elleivät teon laadusta ja tekijän asemasta johtuvat painavat syyt sitä puolla.

Rivivaltuutettuna koen uutisoinnin vääräksi
Koska olen rivivaltuutettu, pidän asian uutisointia itseni osalta täysin vääränä ja koen sen aiheuttavan mainehaittaa.
Se on totta, että olen lainannut merkittävästi rahaa Barreli Kiinteistöt -yhtiölle. Niistä on tehty asianmukaiset paperit ja ne löytyvät tilitoimistosta.
Yhtiön talousvaikeuksien takia lainan takaisinmaksussa on ollut viivästyksiä. En ole kuitenkaan perinyt lainkaan viivästyskorkoa.
Barreli Kiinteistöt -yhtiön talousvaikeuksien taustalla on yhtiöstä 50 prosenttia omistavan Harri Pirttiniemen tilanne. Pirttiniemi lupasi ensin hoitaa asiansa vuoden 2019 loppuun mennessä ja sitten helmikuun 2020 loppuun mennessä.
Oma yhtiöni Realholding on laskuttanut Barreli Kiinteistöt ja Vanajan Kiinteistöt -yhtiöitä rakennustarvikkeiden, nosturin ja lämmitysöljyn ostamisesta.
Saamani myyntikate 1,5 vuoden ajalta näistä myynneistä on alle 5 000 euroa.
Nämä kaikki on tehty tarkasti lain mukaan. Minulla yhtiössäni on kuukausittainen arvonlisäveromaksu, joten verotkin on hoidettu tarkasti.
Olen toiminut vuosikausia lämmitysöljyn virallisena myyntitahona.
Oma työpanokseni on hyödyttänyt Barreli Kiinteistöt -yhtiötä mm. rakennustarvikkeiden hankinnan kilpailuttamisessa.

Matti Mikkola
Hämeenlinna

Eroa hakeneen valtuutetun johtamissa yrityksissä pitkään jatkunut riita – Poliisi tutkii epäiltyä asiakirjojen väärennystä
1.7.2020 11:45 Juho Peltoniemi
Kolmen hämeenlinnalaisen kiinteistöyhtiön sisäiset riidat ovat johtaneet useisiin rikosilmoituksiin ja oikeudenkäynteihin. Yritysten toimitusjohtaja on luottamustoimistaan eroa pyytänyt Anni Puntila (kok.).

Hämeenlinnassa toimivien Barreli Kiinteistöt oy:n, Vanajan Kiinteistöt oy:n ja A.R.S. Osakkeet oy:n toimintaan ja omistukseen liittyy monitahoinen ja pitkään jatkunut riita. Hämeen Sanomat kertoi kahteen yritykseen ja toimitusjohtaja Anni Puntilaan...
Zipe
Hetty Wainthropp
Viestit: 485
Liittynyt: Ti Huhti 19, 2016 3:51 pm
Paikkakunta: Twin Peaks

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Zipe »

Jarkallas kirjoitti: Su Loka 04, 2020 7:33 am Kokoomuslaiset on pahimpia omaneduntavottelijoita ja häikäilemättömimpiä huijareita mitä tässä maassa on.
Vuosien saatossa pikku tuomio saattaa kääntyä jopa meriitiksi. Ajatellaan vaikka Helsingin nykyisen pormestarin historiaa.

Jos epäily pitää paikkansa, on Anni osoittanut kekseliäisyyttä, (ehkä hieman ylimitoitettua) reippautta ja kykyä ottaa asiat omiin käsiinsä. Kokoomus saattaa hyvinkin laittaa kasvattinsa jatkoon.
Rousku
Theo Kojak
Viestit: 1153
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 11:29 pm

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Jarkallas kirjoitti: Su Loka 04, 2020 7:33 am Kokoomuslaiset on pahimpia omaneduntavottelijoita ja häikäilemättömimpiä huijareita mitä tässä maassa on.
Kun nyt kokkareita päästään parjaamaan, niin jatketaan: Ihmettelen, miten tälläkin foorumilla niin jaksetaan öyhöttää vihervassarien mamupolitiikasta. Kun oikeasti mamuja tänne ovat roudaamassa kokkarit ja EK, tietysti elinkeinoelämän etujen nimissä. Okei, neiti Puntila nyt tässä tapauksessa toimi hieman toisin, kun hänen oma etunsa oli kysymyksessä, mutta noin yleensä. Vihervassari korkeintaan paapoo jotain rassukka mamua, joka tänne raukoille rajoille, poloisille pohjan maille sattuu eksymään, mutta kokkare oikein haalii heitä tänne setelinkiilto silmissään, päästäkseen palkkoja polkemaan. Politiikkamme etevimpiä peliliikkeitä onkin se, miten kokkarit ovat saaneet tässä huomion siirrettyä itsestään muualle. Kokkarien ja EK:n lisäksi muistettakoon myös MTK.

Voihan se tietysti niinkin olla, että persulille ja normi minfoilijalle työssäkäyvä mamu on ihan hyvä mamu, vaikka noudattaa kulttuuriaan noin muuten (=pitää muijan kurissa, tarvittaessa hakkaa penskansakin, ei paljon yhteiskunnasta piittaa vaan perhe, suku ja klaani on ne tärkeät jutut), eli kokkarityyli on ihan ok.
JammuSetä

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

Rousku kirjoitti: To Loka 08, 2020 4:07 am Voihan se tietysti niinkin olla, että persulille ja normi minfoilijalle työssäkäyvä mamu on ihan hyvä mamu, vaikka noudattaa kulttuuriaan noin muuten (=pitää muijan kurissa, tarvittaessa hakkaa penskansakin, ei paljon yhteiskunnasta piittaa vaan perhe, suku ja klaani on ne tärkeät jutut), eli kokkarityyli on ihan ok.
Onhan se veronmaksaja parempi mitä loisija. Kotiasiat ei mulle kuulu mutta kaiken väkivallan tuomitsen.
Mutta oikeassa olet kokkareiden halpatyövoiman lobbaamisesta.
artreini
Sofia Karppi
Viestit: 445
Liittynyt: Ma Heinä 29, 2019 8:25 pm

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja artreini »

Mielenkiintoista on, että Anni ja Matti Mikkola vaikuttavat samoissa yrityksissä, Matti Annin ja toisinpäin. Lisäksi tämä yhteinen politiikka ura, mutta eri puolueissa. Osataanko Hämeenlinnasta kertoa enempää heidän kaveruudestaan ja parisuhteestaan. Mistä ja milloin mahdollisesti alkanut.
https://www.mikkolamatti.fi/?page_id=9
Jääviys tilanteet hieman herättävät kysymyksiä tällaisissa tapauksissa.
Ympäristöasioihin perehtynyt kok europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen Hämeenlinnasta ei taida näillänäkymin saada Annista uransa jatkajaa.
Tuo toinen esitelty nuori naislupaus Riihimäeltä onkin somejulkkis Didem Ö:n sisar, asia jota en aikaisemmin osannutkaan yhdistää.
Niilläkin verkostoilla on vaikutusta, jos lajissa aikoo menne eteenpäin.
JH1985

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja JH1985 »

Eikö näillä ole vittu mitään häpyä?

"Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu syyllistyi kerralla kahdeksaan rikokseen
Kanta-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut entisen Hämeenlinnan kaupunginvaltuutettu Anni Fredriika Puntilan, 30, puolen vuoden ehdolliseen vankeuteen."

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/081f ... 6d3a4e370b
artreini
Sofia Karppi
Viestit: 445
Liittynyt: Ma Heinä 29, 2019 8:25 pm

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja artreini »

https://www.hameensanomat.fi/kanta-hame ... a-1355742/
Eroa hakeneen valtuutetun johtamissa yrityksissä pitkään jatkunut riita – Poliisi tutkii epäiltyä asiakirjojen väärennystä
1.7.2020 11:45 Juho Peltoniemi
Kolmen hämeenlinnalaisen kiinteistöyhtiön sisäiset riidat ovat johtaneet useisiin rikosilmoituksiin ja oikeudenkäynteihin. Yritysten toimitusjohtaja on luottamustoimistaan eroa pyytänyt Anni Puntila (kok.).
https://vanajankiinteistot.fi/yhteystiedot/

Yksi yhtiö kolmesta on ilmeisesti konkurssissa.
https://www.asiakastieto.online/yritys/ ... /0763205-1
Y-tunnus:0763205-1
Toimialakoodi:68209
Yhtiömuoto:Osakeyhtiö
Perustettu: 17.10.1989
Postiosoite: Puusepänkatu 3, 13110, HÄMEENLINNA
Häiriötieto:Konkurssissa
artreini
Sofia Karppi
Viestit: 445
Liittynyt: Ma Heinä 29, 2019 8:25 pm

Re: Kokoomuspoliitikko oli pidätettynä kiristyksestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja artreini »

https://www.hameensanomat.fi/aihe/barreli-kiinteistot

Pari uutta uutista tästä aiheesta. Jutut ovat kokonaisuudessaan vain tilaajille.
Vastaa Viestiin