Kaksi kuollut ulosajossa Seinäjoella 22.07.23

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Lamminsuo
Nikke Knakkertton
Viestit: 164
Liittynyt: Su Elo 21, 2016 12:25 am

Re: Kaksi kuollut ulosajossa Seinäjoella 22.07.23

Viesti Kirjoittaja Lamminsuo »

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4a3f ... d24c28a314

Siinähän oisi voinnut tulla enemmänkin kuolleita jos kaksi jäännyt juuri kyydistä pois.
Random
Poliisikoira Rex
Viestit: 268
Liittynyt: Ma Marras 06, 2023 3:11 pm

Re: Kaksi kuollut ulosajossa Seinäjoella 22.07.23

Viesti Kirjoittaja Random »

JJhero kirjoitti: Ke Elo 02, 2023 11:51 pm Vakiotehot turboahdettuna ja moottorimallista riippuen 320-410hv niin on parempi pysytellä kaukana. Tuo lähemmäs 2,5 tonnin möhkäle huitasee nollasta sataan 5 sek paremmalle puolelle. Parin tonnin hintasen bemmin kuski taas oli toista mieltä ja takavedolla päästään ohi vaikka vesisateessa nurmen kautta ja seuraavan lyhtypylvään ympärillä onkin jo yks kaks auto solmussa.

Bemari on pellen auto. Auton liikennekäyttäytyminen tulee viedä pelleyden huipulle. Samalle tasolle mikä ohjauspyörän pyörittäjällä jo luonnostaan on.
Vai että 2.5 tonnia. Siinä oliski 520 pikkubemarilla mystistä painoa saman verran kuin kauttaaltaan panssaroidussa S sarjan long mersussa joka on toista metriä pitempi ja puoli metriä leveämpi jyhkeällä V12 moottorilla.
Nimittäin tämmöset pikkubemarit on:
Omamassa: 1 595 kg
Kokonaismassa: 2 060 kg

Ja vakiotehot 320-410. Heitä höpöttämästä,tässä oli Teho: 176 kW / 240 Hv myynti ilmoituksen mukaan mikä on ketjussa.

400hp ja 2.5 tonnia.... :lol: vähän löit värikynää 520 bemariin joka oli 2009 vuoden diesel.. Nollasta sataan 10 sekuntia on lähempää kuin sinun 5sekuntia.

Miksi sinä puhut tuollasta potaskaa täällä vaikka myynti ilmoituksessa oli ihan muuta ja se näkyy edelleen nettiautossa,täällä on linkki ennen sinun valheita.
Avatar
Enneukko
Susikoski
Viestit: 41
Liittynyt: To Maalis 17, 2016 11:16 am

Re: Kaksi kuollut ulosajossa Seinäjoella 22.07.23

Viesti Kirjoittaja Enneukko »

Koodi: Valitse kaikki

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4a3fd536-5057-4d67-a68a-d0d24c28a314
"Illanvietto alkoi Kauhajoelta, jossa kaksi nuorta naista vietti perjantai-iltaa vuonna 2002 syntyneen miehen kanssa. He kertoivat sittemmin illan ja yön tapahtumista poliisille. Naisten mukaan vuonna 1999 syntynyttä miestä pyydettiin kuljettajaksi useita kertoja illan aikana. Mies lupautui vasta lähempänä puoltayötä, kun ei saanutkaan nukuttua.
20-vuotias nainen kertoi poliisille, että kuljettaja oli selvin päin, kun nelikko lähti Kauhajoelta Seinäjokea kohti. Mies parkkeerasi auton kaupungin keskustaan, ja nelikon ilta jatkui paikallisessa yökerhossa. Siellä myös kuljettaja joi alkoholia. Ystävien mukaan kuljettaja oli illan aikana tavanomaista hiljaisempi ja kiukkuisen oloinen. Pilkun jälkeen nelikolle aiheutui pienimuotoista riitaa, jonka seurauksena naiset poistuivat autosta Ruukintiellä.
– Hän (kuljettaja) pyysi tulemaan auton kyytiin. Sanoin, että en tule, 21-vuotias nainen kertoi poliisille.
– Hän on kaahailija ja tiesin, että autossa ollaan turpa kiinni ja hän ajaa lujaa.
Naisen mukaan kuljettaja ”tykkäsi aina ajaa lujaa ja hänelle on siitä useasti sanottu”.
Järkyttävää onnettomuutta todisti kolme keskustassa varhain lauantaiaamuna autoillutta ihmistä. Tilanne oli heidän mukaansa ohi muutamissa sekunneissa. Onnettomuutta osin todistanut paikkakuntalainen pariskunta kertoi poliisille, että miehen kuljettama musta BMW-mallinen auto ohitti heidät ”todella kovalla vauhdilla”.
– Hetken päästä mutkan jälkeen näin, kun vasemmalla puolen tietä vain savusi ja näin auton törmänneen puuhun.
Samaa kertoi myös hätäkeskukseen soittanut taksikuski.
– Auto ei tullut sivuttain vaan ajautui suoraan puuhun. Siellä vain yhtäkkiä hiekkaa pölähti.
Molemmat kyydissä olleet miehet sinkoutuivat autosta asvaltille. Matkustaja, vuonna 2002 syntynyt mies, kuoli välittömästi. Kuljettaja, vuonna 1999 syntynyt mies, kuoli aamun aikana sairaalassa.
Poliisin arvion mukaan kuljettaja ajoi vähintään 163 kilometrin tuntivauhtia. Alueen nopeusrajoitus oli 50 kilometriä tunnissa. Miehen veressä oli promille alkoholia. BMW:stä ei teknisissä tutkimuksissa löydetty vikaa, joka olisi onnettomuuden voinut aiheuttaa. Poliisin mukaan onnettomuuden syynä ovat olleet huomattavan suuri tilannenopeus sekä päihtyneen kuljettajan heikentynyt kyky kuljettaa ajoneuvoa."
RL11/6
Axel Foley
Viestit: 2445
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: Kaksi kuollut ulosajossa Seinäjoella 22.07.23

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

Tämä on tapahtumana ollut todella upea jälkiabortaatio. Minun mielestäni luonto voittaa aina, kun roskanuoriso tekee itsestään samanlaista, mitä on kaupassa myytävä jauhettu naudan maksa.
Avatar
Haista Kaavittu
Sofia Karppi
Viestit: 430
Liittynyt: To Helmi 16, 2023 8:22 am

Re: Kaksi kuollut ulosajossa Seinäjoella 22.07.23

Viesti Kirjoittaja Haista Kaavittu »

Stooler kirjoitti: La Marras 04, 2023 4:47 am Muistetaan että Harri seppi oli ihminen joka eli ja oli olemassa. Teillä tai harvalla on siitä ihmisestä mitään kokemusta. Mulla on Harrista paljon muistoja sekä asioita jotka on pyörinnyt päässä joka päivä. Kaikki jotka halveksii Harrin ja Petrin kuolemaa muistakaa se että joku kaunis päivä teiltä kuolee joku joka on teille rakas tai tärkeä. Koko hommas on ollut mukana toinen auto. Harrin auto ei ollut ainoa liikentees
Siellä myös kuljettaja joi alkoholia. Ystävien mukaan kuljettaja oli illan aikana tavanomaista hiljaisempi ja kiukkuisen oloinen.

Pilkun jälkeen nelikolle aiheutui pienimuotoista riitaa, jonka seurauksena naiset poistuivat autosta Ruukintiellä.

– Hän (kuljettaja) pyysi tulemaan auton kyytiin. Sanoin, että en tule, 21-vuotias nainen kertoi poliisille.

– Hän on kaahailija ja tiesin, että autossa ollaan turpa kiinni ja hän ajaa lujaa.

Naisen mukaan kuljettaja ”tykkäsi aina ajaa lujaa ja hänelle on siitä useasti sanottu”.
...

Järkyttävää onnettomuutta todisti kolme keskustassa varhain lauantaiaamuna autoillutta ihmistä. Tilanne oli heidän mukaansa ohi muutamissa sekunneissa.

Onnettomuutta osin todistanut paikkakuntalainen pariskunta kertoi poliisille, että miehen kuljettama musta BMW-mallinen auto ohitti heidät ”todella kovalla vauhdilla”.
Missään ei mainita sitä toista autoa. Paska puhetta oli tuokin puolustelu. Taisi vaan ruveta harmittamaan kun ei saanutkaan bemarilla pillua. Eikä tainnut olla ensimmäinen kerta kun tuolla tavalla toiselta hengen vei? Nyt lähti omakin, onneksi.
Tämä paikka on täynnä idiootteja!
Vastaa Viestiin