Rikosuutiset, jotka "eivät ansaitse" omaa ketjua

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Paikalla
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8387
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Poliisi otti kiinni törkeästä vahingonteosta epäillyn Haapajärvellä

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Haapajärven yläkoululla aiheutettiin viikonloppuna mittavia vahinkoja. Poliisi tutkii tapausta törkeänä vahingontekona.

Haapajärven yläkoulun sisätiloissa aiheutettiin mittavia vahinkoja sunnuntai-iltana 19. marraskuuta 2023. Vahingot ilmenivät maanantaiaamuna 20. marraskuuta koulun henkilökunnan tultua töihin. Sisätiloissa oli muun muassa rikottu lukuisia ovenlaseja, ikkunoita, väliovia ja pöytiä.
Poliisi tutkii tapausta törkeänä vahingontekona. Se sai teon ajankohdan selville ja tunnisti epäillyn tekijän valvontakameroista. Epäilty on haapajärvinen mies. Poliisi on ottanut hänet kiinni.

https://poliisi.fi/-/poliisi-otti-kiinn ... pajarvella
Matti Ja Maija
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1360
Liittynyt: Pe Helmi 25, 2022 11:32 am

Kahden auton peurakolari sai karmean käänteen, kun paikalle kolmantena kaahasi rattijuoppo

Viesti Kirjoittaja Matti Ja Maija »

Kahden auton peurakolari sai karmean käänteen, kun paikalle kolmantena kaahasi rattijuoppo.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kah ... #gs.0ofdah

"Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo erikoisesta onnettomuudesta perjantaina 51-tiellä Inkoossa.

Tilanne sai alkunsa iltaseitsemältä, kun sekä Hankoa että Helsinkiä kohti ajaneet kuljettajat törmäsivät kaistoillaan samaan peuraan.

Kuljettajat pysähtyivät selvittämään tilannetta ja jättivät autonsa tien sivuun Hankoa vievän kaistan puolelle. Hetkeä myöhemmin turmapaikalle ajoi kolmas autoilija, joka törmäsi kovalla vauhdilla parkissa olleisiin autoihin. Törmäys oli niin voimakas, että molemmat parkissa olleet autot liikkuivat ja toinen niistä osui tien laidassa seisoneeseen kuljettajaan. Hän sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.

− Poliisi epäilee törmäyksen aiheuttanutta kuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä vammantuottamuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Sama autoilija oli aiheuttanut lukuisia vaaratilanteita jo ennen matkan päättänyttä törmäystä, kertoo tiedotteessa komisario Hannu Kontola.

Perjantaina Länsi-Uudenmaan alueella nähtiin myös vaarallista kilvanajoa. Lohjalla moottoritiellä kaksi nuorta kuljettajaa kaahasi satasen alueella 172 kilometriä tunnissa. Poliisin mukaan toinen kuljettajista oli saanut ajokorttinsa takaisin poliisin hallusta syyskuussa.

– Nyt kortti on jälleen tallessa poliisiasemalla, poliisi murjaisee."
Slava Ukraini! <3
Paikalla
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8387
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen johtaja ja ex-työntekijä syytteessä virka-aseman väärinkäytöstä

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

RIKOSSEURAAMUSALAN koulutuskeskuksen johtajaa ja yhtä entistä työntekijää vastaan on nostettu syytteet virka-aseman väärinkäyttämisestä. Oppilaitos kouluttaa vartijoita vankiloihin.

Syytteiden sisältö ei ole vielä julkinen, mutta HS:n tietojen mukaan rikosepäilyt liittyvät suomalaisasiantuntijoiden korvauksiin kansainvälisessä projektissa Turkissa.
Heidän on epäilty päättäneen omista korvauksistaan vastoin Rikosseuraamuslaitoksen johdon kieltoa.

SUOMI osallistui kansainväliseen hankkeeseen Turkin rangaistuslaitosjärjestelmän kehittämiseksi eurooppalaisten standardien mukaiseksi. EU-rahoitteiseen Twinning-hankkeeseen tulivat mukaan Suomesta Rikosseuraamuslaitos, Rikosseuraamusalan koulutuskeskus ja Laurea-ammattikorkeakoulu.
Organisaatioille maksettiin muun muassa kunkin asiantuntijan osalta 350 euron korvausta kustakin työpäivästä kumppanimaassa. Organisaatiot saivat itse päättää, maksetaanko korvaus osittain tai kokonaan asiantuntijalle.

JULKISTEN asiakirjojen mukaan Rikosseuraamuslaitos valmisteli vuonna 2019 Twinning-hankkeiden pelisääntöjä mukaan lukien linjauksen siitä, miten korvaukset jakautuvat asiantuntijan ja organisaation välillä.
Rikosseuraamuslaitoksen tuolloinen pääjohtajan sijainen kielsi 29. elokuuta 2019 sähköpostitse hankkeeseen osallistuvia tekemästä päätöksiä korvauksista ja odottamaan uuden pääjohtajan päätöstä asiassa.
Kiellosta huolimatta Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen johtajan Hannu Kiehelän ja eräiden muiden hankkeeseen osallistuneiden asiantuntijoiden epäillään allekirjoittaneen 9. syyskuuta 2019 sopimukset, joiden mukaan he saavat 350 euron päiväkohtaisen korvauksen kokonaisuudessaan itselleen.
Heidän epäillään allekirjoittaneen samassa tilaisuudessa sopimuksia ristiin niin, että Kiehelän sopimuksen allekirjoittivat toinen syytetty ja eräs kolmas asiantuntija. Toisen syytetyn sopimuksen allekirjoittivat puolestaan Kiehelä ja sama kolmas asiantuntija.

RIKOSSEURAAMUSALAN koulutuskeskuksen johtaja Kiehelä kieltäytyi tiistaina kommentoimasta saamaansa syytettä HS:lle. Hän ei ollut omien sanojensa mukaan saanut vielä tietoa syytteen nostamisesta eikä siten nähnyt syytteen sisältöä.

Syytteet käsitellään aikanaan Helsingin käräjäoikeudessa.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010005690.html
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Rikosuutiset, jotka "eivät ansaitse" omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Väkivallalla uhkaillut nuorukainen ryösti 15- ja 16-vuotiaat huumekaupan yhteydessä Mikkelissä

Nuorten tarkoituksena oli vaihtaa kokaiinia lsd-lappuihin Urheilupuiston koulun läheisyydessä.

Etelä-Savon käräjäoikeus jakoi tuomioita tapauksessa, jossa kahden nuorisoporukan oli tarkoitus vaihtaa kokaiinia lsd-lappuihin. Lokakuussa 2022 Mikkelin Urheilupuiston läheisyydessä tehty vaihtokauppa ei sujunut kuitenkaan suunnitelmien mukaan.

20-vuotias mies oli hankkinut kaksi grammaa kokaiinia tarkoituksenaan vaihtaa siitä puolet lsd-lappuihin. Vaihtokaupan toisena osapuolena oli 15-vuotias, joka ei kuitenkaan tullut sovittuun paikkaan vaan kauppaa tulikin tekemään 16-vuotias poika.

20-vuotias oli kertomansa mukaan huomannut heti lsd-laput nähtyään, etteivät ne olleet aitoja. 20-vuotias löi 16-vuotiasta pari kertaa avokämmenellä naamaan, tarttui tätä kevyesti kurkusta ja käski tämän luovuttaa päällään olleen liivin, kengät sekä matkapuhelimen.

Tilanne pelotti 16-vuotiasta, joka suostui vaatimukseen. Hän sai omaisuutensa myöhemmin takaisin.

Tapahtuneen jälkeen 20-vuotias yhytti 15-vuotiaan istuskelemasta kentän laidalta ja lähestyi tätä puukko kädessään. Nuorukainen vaati myös 15-vuotiasta luovuttamaan puhelimensa, takkinsa ja kengät. Tämä suostui vaatimukseen ilman vastarintaa.

20-vuotiaan mukaan vaatteiden vaatimisen tarkoituksena oli estää poikia lähtemästä karkuun. 20-vuotiaan mukaan hän halusi selvittää heidän kanssaan pieleen menneen vaihtokaupan. Pojat lähtivät kuitenkin karkuun.

Etelä-Savon käräjäoikeus tuomitsi 20-vuotiaan miehen törkeästä ryöstöstä, ryöstöstä ja huumausainerikoksesta kahden vuoden ja kahden kuukauden mittaiseen vankeusrangaistukseen.

Oikeus arvioi, että 15-vuotiaan ryöstö täytti törkeän teon tunnusmerkit, sillä 20-vuotiaalla oli puukko kädessään heti poikaa lähestyessään. Vaikka tilanteessa ei käytetty väkivaltaa, sen uhka oli oikeuden mukaan ilmeinen. Lisäksi teon moitittavuutta lisäsi se, että asianomistaja oli alaikäinen.

15-vuotias sai käräjillä päiväsakkoja nuorena henkilönä tehdystä huumausaineen käyttörikoksesta, johon hän syyllistyi yrittäessään hankkia omaan käyttöönsä kokaiinia.

Lisäksi oikeus tuomitsi kaksi 19-vuotiasta miestä avunannosta huumausainerikokseen. Miehet olivat olleet läsnä, kun 20-vuotias ja 16-vuotias tapasivat. Oikeus katsoi 19-vuotiaiden edistäneen läsnäolollaan aiottua vaihtokauppaa, vaikka eivät siihen itse osallistuneetkaan.

Toinen 19-vuotiaista sai pelkän sakkotuomion, mutta toinen syyllistyi myös huumausainerikokseen ja sai yhteensä kolmen kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen. Hän oli hankkinut, myynyt ja käyttänyt itse marihuanaa.

Käräjäoikeuden tuomio ei ole vielä lainvoimainen.
Länsi-Savo
19.11.2023 18:00

Täysi-ikäinen ja tuomio 2 vuotta 2 kuukautta. Nimi unohtui mainita. Ehkä sen julkaisu vaarantaisi muiden osallisten henkilöllisyyksien tulemisen yleiseen tietoon. Tai jotain.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Paikalla
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8387
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Yläkoululainen poika pahoinpiteli toisen oppilaan kesken koulupäivän Vuosaaressa

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Vuosaaressa sijaitsevalla Aurinkolahden peruskoululla on tiistaina ollut tilanne, jossa poliisipartio on pyydetty paikalle.
Rikoskomisario Sampo Suomala Helsingin poliisista kertoo, että poliisi sai hätäkeskuksen kautta hälytyksen koululle tiistaina aamupäivällä.
– Poliisille on tullut ilmoitus ja poliisipartio on mennyt paikalle, Suomala vahvistaa.
Poliisi ei ottanut ketään tilanteessa kiinni.

Suomalan mukaan asiasta on kirjattu rikosilmoitus pahoinpitelystä. Osapuolina tilanteessa on ollut kaksi yläkoulua käyvää poikaa. Epäilty pahoinpitely on tapahtunut koulun tiloissa.
Suomala on vaitonainen kertomaan tarkemmin siitä, mitä tilanteessa on tapahtunut.
– En voi kertoa yksityiskohdista, kun ketään ei ole vielä kuulusteltu.

Suomala työskentelee Helsingin poliisin rikostutkinnan nuorisoryhmässä. Kuinka harvinaista on, että poliisi soitetaan koululle?
– Toisinaan tällaisia voi poliisille tulla, mutta en lähtisi ylikorostamaan niiden määrää.
Paikalle hälytettiin myös ambulanssi.

Helsingin Uutisten tietojen mukaan oppilaalla olisi tilanteessa ollut puukko mukanaan. Poliisi ja HU:n tavoittama koulun rehtori kiistävät asian.

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6369188
Matti Ja Maija
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1360
Liittynyt: Pe Helmi 25, 2022 11:32 am

Re: Yläkoululainen poika pahoinpiteli toisen oppilaan kesken koulupäivän Vuosaaressa

Viesti Kirjoittaja Matti Ja Maija »

"– Toisinaan tällaisia voi poliisille tulla, mutta en lähtisi ylikorostamaan niiden määrää."

No Lopella ainakin kiirettä pitänyt. :)

En ota yksittäis- tai monikkolaistapauksiin kantaa.
Slava Ukraini! <3
Sienisalaatti
Axel Foley
Viestit: 2005
Liittynyt: Ma Huhti 12, 2021 5:34 pm

Re: Rikosuutiset, jotka "eivät ansaitse" omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Sienisalaatti »



Tai sitten joku toimittajan yh-panokaverin luuseripoika kyseessä, ei painostuksesta uskaltanut nimeä laittaa. Vitun vässykät taas.
Oikeudesta viis, kunhan laki säilyy! Eikä mitään henkilökohtaista ketään kohtaan, asiat vain asioina täällä.
Paikalla
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8387
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Aikuiset miehet pahoinpitelivät toisiaan Tampereen keskustassa

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

TAMPEREEN Raatihuoneen edustalla oli torstaina iltapäivällä henkeen ja terveyteen liittyvä tehtävä, jossa paikalla oli ainakin yksi poliisiauto ja yksi poliisin siviiliauto. Tilanne ei aiheuttanut vaaraa sivullisille, mutta kiinnitti paljon huomiota keskeisen sijaintinsa vuoksi.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen tutkinnanjohtajan Markku Laakson mukaan kyse oli kahden henkilön välisestä välikohtauksesta, jossa toista epäillään pahoinpitelystä ja toista törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Osalliset ovat aikuisia miehiä. Laakson mukaan vakavia vammoja ei syntynyt kenellekään.

”Tämä on sitä massaa, mitä tässä kaupungissa tapahtuu viikoittain kymmeniä”, Laakso sanoo.

https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000010018670.html
Avatar
Haista Kaavittu
Sofia Karppi
Viestit: 430
Liittynyt: To Helmi 16, 2023 8:22 am

Re: Aikuiset miehet pahoinpitelivät toisiaan Tampereen keskustassa

Viesti Kirjoittaja Haista Kaavittu »

Tilanne ei aiheuttanut vaaraa sivullisille, mutta kiinnitti paljon huomiota keskeisen sijaintinsa vuoksi.

Kuva
Kuva
Yleisöä sankoin joukoin
Tämä paikka on täynnä idiootteja!
Paikalla
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8387
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Rikosuutiset, jotka "eivät ansaitse" omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Hintalaputkin olivat paikallaan – näin Teuvo Urho johdatti poliisit murtosaaliin jäljille Toejoella: ”Havainto oli sellainen, että kiinnitin siihen huomiota”
Pormestarinluodon asukasyhdistyksen puheenjohtajan tarkkaavaisuus johti poliisit murtosaaliin jäljille. 10 lihalaatikollista tavaraa saatiin takaisin, mutta osa saaliista on yhä kateissa.

Porkan pyöräpaja joutui murtoiskun kohteeksi viikonloppuna. Omaisuusrikoksen selvittäminen sai heti rikostutkinnan alkutunteina yllättävän positiivisen käänteen.
Pyöräpajan toiminnasta vastaavan Pormestarinluodon asukasyhdistys ry:n puheenjohtaja Teuvo Urho kävi itse toteamassa murtovahingot paikan päällä lauantaina aamulla 25. marraskuuta.
Peräsimentiellä sijaitsevan pyöräpajan kiinteistöllä urakoitiin kymmenen asteen pakkaslukemissa aamuvarhaisella jo täyttä päätä rikoksen selvittämiseksi.
Rikospaikaksi muuttuneen pyöräpajan kiinteistöllä oli paikalla sormenjälkiä taltioivia rikospoliiseja ja pyöräpajan vastaava Jari Hämäläinen.
Urhon mukaan murtoisku on vaatinut jonkinlaista ennakkotiedustelua.
”Tekijöiden on täytynyt tietää, mistä kannattaa murtautua sisään.
Pyöräpajan vastaava Jari Hämäläinen kertoo, että tiloihin murtauduttiin rikkomalla oven ikkunalasi.

URHO POISTUI rikospaikalta lauantaina aamulla kohti kotiaan. Kotimatkalla Urho kuitenkin havaitsi Toejoen alueella jotain poikkeavaa. Lähellä miehen kotia sijaitsee autiotalo, jonka pihapiirissä ei ole näkynyt pitkiin aikoihin mitään liikettä.
Nyt talon pihassa oli nähtävissä auton renkaidenjälkiä ja runsaasti ihmisten jalanjälkiä.
”Jäljet eivät olleet aivan tuoreita. Lunta oli satanut päälle. Silti havainto oli lähellä tapahtuneen murtoiskun takia sellainen, että kiinnitin siihen huomiota. Viimeisestä lumisateesta ei ollut kulunut kauaa”, Teuvo Urho sanoo.
Urhon tekemä havainto vietiin myös rikospaikkaa tutkivien poliisien tietoon.
Tavaroissa oli vielä meidän hintalaputkin päällä”, Teuvo Urho sanoo.

OSA MURTOKEIKAN saaliista saatiin siis ennätysnopeasti takaisin. Osa saaliista on kuitenkin yhä kateissa.
”Pajalta vietiin paljon renkaita, kaksi sähköpyörää, työkaluja ja satoja sisärenkaita”, pyöräpajan vastaava Jari Hämäläinen luettelee.
Ulkorenkaista vietiin alustavien selvitysten valossa vain isomman koon renkaita.
Pyöräpajalta anastettiin pyörätarvikkeiden ohella myös Toyota Hiace -merkkinen pakettiauto.
Satakunnan Kansan luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan poliisit ovat kiertäneet ainakin Kolitien ja Hyväntuulentien välisellä alueella Toejoella tarkistelemassa pakettiautojen rekisterikilpiä.

JARI HÄMÄLÄINEN pitää varmana, että murtautujilla on ollut käytössään anastetun Hiacen lisäksi toinenkin auto.
”Sisätiloissa oli valmiina pakattuna tavaraa, joka ei ilmeisesti ole mahtunut murtautujien mukaan. Kaikki pajalta viety tavara ei olisi yksin Hiaceen mahtunut”, Hämäläinen arvioi.
Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juho Rinne kertoo poliisin tutkivan tapausta varkautena. Poliisi ei ole toistaiseksi ottanut ketään kiinni tutkintaan liittyen.

https://www.satakunnankansa.fi/satakunt ... 18552.html
Paikalla
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8387
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Poliisioperaatio Ilmajoella - väärä hälytys?

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Pohjanmaan poliisilla on käynnissä operaatio Koskenkorvan kylässä Ilmajoella. Paikalla on useita poliisin partioita. Poliisi on luvannut tiedottaa tilanteesta myöhemmin.

https://yle.fi/a/74-20062388
Paikalla
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8387
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Poliisioperaatio Ilmajoella - väärä hälytys?

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Suuri poliisioperaatio Ilmajoella päättyi – ”Tilanne ohi”
Poliisilla oli suuri operaatio Koskenkorvan kylässä.

Ilmajoella Koskenkorvan kylässä nähtiin tänään suurehko poliisioperaatio. Paikalla on useita yksikköjä.
Asiasta kertoi Pohjanmaan poliisilaitos viestipalvelu X:ssä (ent. Twitter).
Poliisi sai maanantaina kello 16.25 ilmoituksen aseen kanssa uhkaavasti käyttäytyneestä henkilöstä. Ilmoituksen mukaan henkilö liikkuisi Koskenkorvan kylässä asuinalueella, poliisi kirjoittaa viestipalvelu X:ssä.
Poliisi saapui paikalle usean partion voimin, tarkasti alueen ja yksityisasunnon.
– Poliisin suorittamien etsintöjen ja puhutusten perusteella ei pystytty todentamaan ilmoituksen todenperäisyyttä eikä poliisi tavoittanut tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä, poliisi kertoo X:ssä.
Tilanne Koskenkorvassa päättyi ja tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4aab ... 6ecf11bb7d
Matti Ja Maija
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1360
Liittynyt: Pe Helmi 25, 2022 11:32 am

Pyöräpajalta anastettu pakettiauto löytynyt: Tällaista omaisuutta yhä etsitään – katso kuvat

Viesti Kirjoittaja Matti Ja Maija »

https://www.satakunnankansa.fi/satakunt ... 20980.html

"Porkan pyöräpajalle murtauduttiin viikonloppuna perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Satakunnan Kansa uutisoi murtoiskusta maanantaina. Rikoksen tutkinta sai heti alkutuntien aikana yllättävän käänteen lauantaina 25. marraskuuta. Porkan pyöräpajan toiminnasta vastaavan Pormestarinluodon asukasyhdistyksen puheenjohtaja Teuvo Urho kävi aamulla toteamassa murtovahingot ja seuraamassa rikospaikkaa tutkivien poliisien työtä.

Urho poistui lauantaina aamulla Peräsimentiellä sijaitsevalta pyöräpajan kiinteistöltä. Kotimatkalla mies teki Toejoen kaupunginosassa erikoisen havainnon, joka johti poliisit murtosaaliin jäljille autiotalon tontille.

Voit lukea Teuvo Urhon tekemästä löydöstä lisää Satakunnan Kansan artikkelista.

Poliisi löysi vain osan murtosaaliista. Suuri osa arvokkaasta omaisuudesta jäi kateisiin. Porkan pyöräpaja julkaisi maanantaina 27. marraskuuta illalla Facebook-sivuillaan kuvia anastetusta omaisuudesta......."

Tuleekohan kohta fillarit itärajalla vastaan, takaisin suomeen päin reippaiden turviksien ohjaamana?
Slava Ukraini! <3
Matti Ja Maija
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1360
Liittynyt: Pe Helmi 25, 2022 11:32 am

Mies ryöstettiin Hyvinkäällä aamuvarhain – kaksikko pahoinpiteli uhrin ja pakeni paikalta

Viesti Kirjoittaja Matti Ja Maija »

"Mies ryöstettiin varhain sunnuntaiaamuna Hyvinkäällä, Itä-Uudenmaan poliisi kertoo.

Tapahtumat saivat alkunsa 26.11., kun poliisin partio sai aamuvarhain tehtävän Hyvinkään rautatieasemalle.

– Ilmoituksen mukaan miestä pahoinpideltiin siellä. Epäiltyjä tekijöitä oli ollut kaksi, mies ja nainen, rikosylikomisario Anssi Murto kertoo Itä-Uudenmaan poliisin tiedotteessa.

Partion saapuessa kohteeseen molempiin epäiltyihin saatiin poliisin mukaan näköhavainto, jonka jälkeen pakoon juossut nainen saatiin otettua ripeästi kiinni.

Vain hieman myöhemmin myös mies antautui poliisille.

Molemmat otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä. Heidät kuljetettiin Hyvinkään poliisivankilaan. Uhri kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi, poliisi kertoo.

Molempien epäiltyjen hallusta löytyi uhrilta anastetuksi epäiltyä omaisuutta tarkastuksen yhteydessä."

Samasta roskapostista löysin toisen uutisen.

https://www.aamuposti.fi/paikalliset/6383338
Slava Ukraini! <3
PalleRunquist
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Pe Tammi 12, 2018 7:05 pm

Re: Yläkoululainen poika pahoinpiteli toisen oppilaan kesken koulupäivän Vuosaaressa

Viesti Kirjoittaja PalleRunquist »

"– Toisinaan tällaisia voi poliisille tulla, mutta en lähtisi ylikorostamaan niiden määrää."

Älä sitten ylikorosta, vaan vastaa faktapohjalta siihen kysymykseen, joka esitettiin. 🙄
Vastaa Viestiin