Seurue rötösteli Levillä

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Psykopaatti
Harjunpää
Viestit: 325
Liittynyt: Ma Marras 28, 2022 12:14 pm

Re: Seurue rötösteli Levillä

Viesti Kirjoittaja Psykopaatti »

Mannet Levillä laskettelemassa? Hiihtämässä? Hahaa. Tuskin Leville, hevonperseeseen, kulmahousut eksyy edes varastelemaan. Ei saatana. Ei.
Eikä tuonne eksy kyllä helpolla mitkään Itä-Euroopan kansalaisetkaan tai jos eksyvät, niillä eksyneillä on kyllä pinkka kunnossa.
Reissusikailijoista ensimmäisenä tulee mieleen brittituristit, jotka tuolla aika ahkeraan vierailevat. Sopisi hyvin heidän mentaliteettiin, kun ollaan reissussa, siellä missä britit, siellä ongelma. En yhtään ihmettele, jos joku hörökorvainen, pisamanaamainen, humalainen brittiseurue olisi päättänyt ottaa Leviltä hiukka tuliaisia mukaan.
jasso
Martin Riggs
Viestit: 624
Liittynyt: Ke Huhti 29, 2020 7:29 am

Re: Seurue rötösteli Levillä

Viesti Kirjoittaja jasso »

Psykopaatti kirjoitti: Ke Tammi 17, 2024 9:47 am Reissusikailijoista ensimmäisenä tulee mieleen brittituristit, jotka tuolla aika ahkeraan vierailevat. Sopisi hyvin heidän mentaliteettiin, kun ollaan reissussa, siellä missä britit, siellä ongelma.
Isä, äiti, tytär ja mies lähtenyt briteistä Leville varastamaan vaatteita? Varsinainen perheloma tyyliin britit.
Psykopaatti
Harjunpää
Viestit: 325
Liittynyt: Ma Marras 28, 2022 12:14 pm

Re: Seurue rötösteli Levillä

Viesti Kirjoittaja Psykopaatti »

Tyhmemmänkin pitäisi ymmärtää, että harvempi maksaa lomamatkan tarkoituksena varastaa toppatakki Leviltä. Yhtä todennäköistä on nähdä kulmahousu laskettelurinteessä tai Levillä ylipäätään. Briteillä tuollainen reissusikailu on geeneissä, ettei yllättäisi kyllä yhtään, jos tämä seurue sieltä olisi ja matkamuistoja otetaan koko perheen voimin.
Vastaa Viestiin