Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolema oli mm. törkeä kuolemantuottamus - 7 v 9 kk ja 3 v 7 kk vankeutta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Opetuslapsi
Scooby-Doo
Viestit: 29
Liittynyt: Ti Joulu 13, 2022 7:50 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Opetuslapsi »

Syitä on varmaan niin sysissä kuin sepissä, itse kumminkin pidän syyllisenä sitä joka tarvitsee lastenhoitoon höyrymoppia.
- Älä valita, älä selitä, älä välitä -
Avatar
UglyBetty
Neuvoja-Jack
Viestit: 595
Liittynyt: Ke Loka 29, 2014 2:03 am
Paikkakunta: Cloud Cuckoo Land

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja UglyBetty »

Justiinsa kirjoitti: Ke Helmi 14, 2024 5:38 pm
KalleKoolla kirjoitti: Ke Helmi 14, 2024 5:19 pm Käräjäoikeus päästi pariskunnan tutkintavapaudesta vapauteen odottamaan tuomiota.

Näin ei toimittu Koskelan tapauksessa.

En puolustele ketään, päinvastoin, mutta kysyn onko syyttäjällä todisteita, että:

1. Muusa käytti huumeita?

2. Muusa pahoinpiteli Miloa?

3. Sebastian tappoi Milon?

Oikeustajuun sattuu, mutta oikeus perustaa päätöksensä todisteisiin.
No ei ole, koska asialle ei ole silminnäkijöitä eikä videokuvaa.

Mutta tuollainen hiustenhalkominennon ihan yhtä täyttä paskaa kuin siinä Mikkelin vanhussurmassa. Jokainen todiste viittasi siinäkin epäiltyyn mutta käräjäoikeus antoi vapauttavan päätöksen koska olihan se teoriassa mahdollista että joku muu sen teki. Sitten tuli hovioikeus ja antoi 11 vuoden tuomion.

Juuri tuollaisen ajattelumaailman takia jolla sinä nyt tunnut tätä ajattelevan ei näissä tapauksissa saada ikinä tuomioita aikaiseksi. Onko todisteita siitä ja onko todisteita tuosta. Sama asia kuin kysyisin että onko todisteita siitä että oletko tällä hetkellä edes hereillä vai unessa. Koskaan ei voi tietää 100% varmaksi. Jokaisessa tuomiossa on aina olemassa pieni mahdollisuus että tuomittu ei ole tekoa tehnyt, mutta sille linjalle jos lähdetään niin ketään ei voi ikinä tuomita.
Kaksi eri tapausta, kahdet aivan erilaiset todisteet. Ymmärrän toki miksi kaikki ovat pöyristyneitä tästä tapauksesta, mutta kaiken kiihkoilun keskellä suurin osa ei ymmärrä että kaikessa pitää mennä lain mukaan.

Joskus ei tiedetä 100% varmaksi, joskus tiedetään.
Ja kun tiedetään varmaksi, silloin tuomitaan.
Jos ei tiedetä 100% varmasti, ei tuomita.
Hyvin yksinkertaista, mutta yllättävän monelle mahdotonta ymmärtää.

Kyllähän jokainen huomaa esim. ristiriidat äidin viestien ja tämänviikkoisten lausuntojen välillä, ja esim. mummon selkeän valkopesun, mutta ne eivät ole todisteita muusta kuin ristiriitaisista lausunnoista.
Jokainen päättelykykyinen voi päätellä miksi lapsi on kuollut, mutta tässä maassa murhasyytteen läpimeno vaatii tiettyjä asioita ja ne eivät tässä välttämättä täyty.
Avatar
UglyBetty
Neuvoja-Jack
Viestit: 595
Liittynyt: Ke Loka 29, 2014 2:03 am
Paikkakunta: Cloud Cuckoo Land

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja UglyBetty »

KalleKoolla kirjoitti: Ke Helmi 14, 2024 8:42 pm
Itse soitan häkeen, kun näen jonkun ajavan autoa heittelevästi tai kuulen tappelua .
Itse olen kerran soittanut häkeen kun näin päihtyneen lähtevän liikenteeseen. Poliisit lähtivät heti perään.

Kaksi eri kertaa olen kahdesta eri naapurista soittanut, toisessa kuulosti siltä että kirjahyllyt kaatuvat, jatkuvaa ryskettä, lapsi kirkuu, huutaa toistuvasti, soittakaa ambulanssi. Soitin apua, poliisit lompsii paikalle kaikessa rauhassa reilu puolen tunnin päästä.
Tuossa osoitteessa tunnetusti isoja ongelmia, tuo oli itselleni eka soitto heitä varten.

Toisella kerralla keskellä yötä kuuluu kun känninen vanhempi mölyää, lapsi huutaa toistuvasti mene pois, molemminpuolinen huuto jatkuu ja jatkuu.
Soitan häkeen, todella tylsistyneen oloinen poliisi soittaa hetken päästä takaisin ja sanoo että jos se jatkuu vielä puolen tunnin päästä niin soittele uusiksi.
Menin sanattomaksi.
Mulla oli aiemminkin melko korkea kynnys puuttua muiden asioihin, mutta nyt voin sanoa että enpä soittele uusiksi.

Toinen ääripää on sitten nämä ”kun huoli heräsi” - ihmiset. Tänäänkin Iltasanomissa kehotettiin että lasuja menemään vaan. Harvalla on tietoa siitä kuinka valtavasti lasuja tehdään ihan vain kiusaamistarkoituksessa. Ja ne ilmoitukset kuormittaa entisestäänkin todella kiireisiä viranomaisia. Ja kuten tässäkin nähdään, niiden ilmoitusten priorisointi on aivan mitä sattuu.
Elizabeth
Neuvoja-Jack
Viestit: 599
Liittynyt: To Huhti 30, 2015 8:40 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Elizabeth »

Hoplaa kirjoitti: To Helmi 15, 2024 1:10 am
MarjaTTaa kirjoitti: To Helmi 15, 2024 1:04 am Eikö tää oo aika selvä. Jostain syystä isäpuoli hermostunur ahdistuksissaan ja valvoneena lapseen, suihkinut höyryimurilla kuumaa höyryä päälle ja lapsella tullut kakat housuun paniikissa/kivusta. Isäpuoli raahannut suihkuun raivona ja pessyt pojan. Sen stoorin videolla sitten vain selittää, huumeiden käyttäjänä taitava valehtelija/osatotuudenkertoja ja vailla katumusta. Liekkö edes muistaa juuri mitään tuon valvomisen ja muun aivosumun takia, mutta ei halua eikä kehtaa kertoa flippaamisestaan. Huumehemmona ja jonkinasteisena narsistina keskittynyt vain itseensä ja kauppoihinsa tämän jälkeen. Äiti samoin ongelmainen ja mitkä kaikki syyt väsymys/laiskuus/ym.ym. Tuskin suuri pelko huostaanotosta tai ainakaan vammojen vakavuudesta, koska siinä tapauksessa olisi keskittynyt paremmin hoitamaan. En usko haluun tappaa lasta, näkeehän tuon jo muuttuneesta ulkomuodosta että on kärsinyt henkisesti. Vammat pahentuneet ja yötä myöten kuume noussut ja perushoidon laiminlyönnin myötä jäänyt huomaamatta kaikki. Tuskan takia lapsi todennäköisesti hiljentynyt hyvin. Omakin saman ikäluokan lapseni vasta noroa potiessaan, jonka nopeasti edetessä lopulta oksensi rajusti useita kertoja putkeen hiljeni ja muuttui vaitonaiseksi illalla väsyneenä olostaan ja sitten nukahti ja oksentamiseen heräsi.

Nyt sitten välinpitämättömillä vanhemmilla aika kova tuomio syyllisyydestä (isäpuolella ei taida juuri painaa), lapsen menetys, kasvojen menetys ja sosiaalinen tuomio, väkivallan uhka, lisäksi linnatuomio edessä mihin en muuta kommentoi.

Kaikki rakkaus ja hellyys sinne turvaan, missä M nyt on. ❤️ Käännetään kaikki viha mikä tästä on kummunnut rakkaudeksi elossa olevia lapsiamme kohtaan.
Miksi valkopeset tätä?

Palovammat oli tiedossa äidillä, niitä oli hoitanut kylmällä ja panadolilla. Väitti oikeudessa muuta. Panadol haettiin siskolta kun 39 kuume oli noussut illalla. Kuka tai mikä äiti menee nukkumaan kun lapsi on kipeä? Ja jättää lapsen toiseen huoneeseen ilman että tarkistelee vointia. Mikä äiti voi nukkua jos lapsi voi huonosti?

Lapsen kaltoinkohtelu, aliravitsemus, väkivalta oli kestänyt ainakin vuoden. Turha selitellä. Tää oikeuden ratkaisu tässä kohtaa on yks iso vitsi.
Äiti oli myös kaksi kertaa kuvannut palovammat. Oikeudessa kerrottiin että kuvien välissä oli 40min ja oli selvästi nähtävissä että vammat olivat pahentuneet tuolla välillä. Äiti oli siis täysin tietoinen niistä ja kuka ne aiheutti mut silti jätti lapsen yhä uudestaan isäpuolen kanssa kaksin eikä itse pahemmin lasta katsonut (+ yön aikana ei kertaakaan) koska vetosi omaan väsymykseen.

Äiti turvonnut ku vetää lääkkeitä ja limpparii tuolla. Ottaahan se henkisesti koville ku ei oo voinu tutkintavankeudessa vetää huumeita ja alkoholia.
Sarjo
Lauri Hanhivaara
Viestit: 137
Liittynyt: Ma Helmi 22, 2021 3:14 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Sarjo »

Toivottavasti mjuusalla on ehkäisy kunnossa! Kun pääsi vapaaksi, niin kalja ja patukka varmaan maistuu.

Jatkaakohan ne sebun kanssa siitä, mihin jäivät? Yhdessä "kotiin" ja hauskanpito alkakoon.

Me veronmaksajathan ollaan makseltu niiden kämppää senkin ajan, kun istuivat vankilassa.
Avatar
UglyBetty
Neuvoja-Jack
Viestit: 595
Liittynyt: Ke Loka 29, 2014 2:03 am
Paikkakunta: Cloud Cuckoo Land

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja UglyBetty »

Samira kirjoitti: To Helmi 15, 2024 1:39 am
MarjaTTaa kirjoitti: To Helmi 15, 2024 1:32 am

En kiellä äidin pitkäaikaista kaltoinkohtelua. Kallua menoa ja kamalaa lapsenhoitoa ja väkivaltaa, mutten usko tahallisuuteen että on halunnut lapsen tapattaa
Aivan yks ja sama. Lasta on laiminlyöty ja kohdeltu pitkäaikaisesti kammottavilla tavoilla. Sellainen touhu voi päättyä huonosti. Muusa oli niin rakastava äiti, rakasti vaan kamaa ja elämänkallua kumppaniaan vielä enemmän. Rakkaus on tekoja.
Näin on epäilemättä tehty, mutta ne teot eivät välttämättä täytä tapon tai murhan tunnusmerkistöä. Ja ne teot pitää pystyä todistamaan ja yhdistää tekijään.
VauhtiVekara123
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Helmi 14, 2024 4:30 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja VauhtiVekara123 »

Muutama mietityttänyt kysymys:

Miksi se mummo on ollut yhtenä asianomistajana? Saadakseen korvauksia? Jos hänen vaatimuksiinsa ei suostuta, niin joutuuko itse maksamaan oikeudenkäyntikulunsa (vai onko hänellä verovaroin kustannettu oikeusavustaja?)

Huumeet olleet suuressa osassa pariskunnan elämässä ja niitä on käyttämisen lisäksi myyty. Onko näistä erillinen tutkinta ja käräjät tulossa?

Miten nämä tapaukseen liittyvät muut lapset, kuten siskon vauva, jonka kotona käytetty päihteitä, tai se 14-vuotias tyttö, jonka vanhemmat ovat päästäneet lapsenvahdiksi perheeseen, jossa on käytetty huumeita ja tarjottu nuorellekin alkoholia? Kai heistäkin on lasu nyt kiinnostunut?

Kyllä näille oman ja lastensa elämät pilaaville kalluille pitäisi ihan laajemminkin saada jotkut rajat vedettyä, kun tuntuvat elävän jossain rinnakkaistodellisuudessa, missä on omat säännöt ja oma moraali. Puistattavaa.
Shamuel
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: La Tammi 13, 2024 10:15 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja Shamuel »

UglyBetty kirjoitti: To Helmi 15, 2024 6:24 amKaksi eri tapausta, kahdet aivan erilaiset todisteet. Ymmärrän toki miksi kaikki ovat pöyristyneitä tästä tapauksesta, mutta kaiken kiihkoilun keskellä suurin osa ei ymmärrä että kaikessa pitää mennä lain mukaan.

Joskus ei tiedetä 100% varmaksi, joskus tiedetään.
Ja kun tiedetään varmaksi, silloin tuomitaan.
Jos ei tiedetä 100% varmasti, ei tuomita.
Hyvin yksinkertaista, mutta yllättävän monelle mahdotonta ymmärtää.

Kyllähän jokainen huomaa esim. ristiriidat äidin viestien ja tämänviikkoisten lausuntojen välillä, ja esim. mummon selkeän valkopesun, mutta ne eivät ole todisteita muusta kuin ristiriitaisista lausunnoista.
Jokainen päättelykykyinen voi päätellä miksi lapsi on kuollut, mutta tässä maassa murhasyytteen läpimeno vaatii tiettyjä asioita ja ne eivät tässä välttämättä täyty.
Aika harvoin tiedetään 100% varmasti, siksi suurin osa todisteistakin on aina aihetodisteita. Siksi myös oikeuden ratkaisuissa hyvin usein on lausuntoja, joissa todetaan, että joku on todennäköistä tai on tai ei ole uskottavaa. Tai kertomusta pidetään epäuskottavana, kuten Milla Arosenkin tapauksessa. Tässä kyseisessä tapauksessahan epäuskottavuus suorastaan huutaa päin naamaa, ei toki välttämättä käräjäoikeuden tuomarille.
mustaruutu
Alibin satunnaislukija
Viestit: 64
Liittynyt: La Elo 28, 2021 9:28 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja mustaruutu »

Electricboogie kirjoitti: Ke Helmi 14, 2024 11:25 pm Mitenhän tuo tuomari nukkuu yönsä? Ja ikävä, että ei semmoisia taida enää nykyään olla jotka nämä laittaisi kylmäksi. Toivotaan, että tulee joku tuskainen verenmyrkytys paskasesta neulasta tai vetävät ittensä kiikkuun. Onhan tää nyt aivan saatana käsittämätöntä paskaa. Nisteille ei oo minkäänlaisia sympatioita.
Ja miten nuo puolustusasianajajat nukkuvat yönsä?
olankohaus
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Su Kesä 11, 2023 6:25 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja olankohaus »

VauhtiVekara123 kirjoitti: To Helmi 15, 2024 7:34 am Muutama mietityttänyt kysymys:

Miksi se mummo on ollut yhtenä asianomistajana? Saadakseen korvauksia? Jos hänen vaatimuksiinsa ei suostuta, niin joutuuko itse maksamaan oikeudenkäyntikulunsa (vai onko hänellä verovaroin kustannettu oikeusavustaja?)

Huumeet olleet suuressa osassa pariskunnan elämässä ja niitä on käyttämisen lisäksi myyty. Onko näistä erillinen tutkinta ja käräjät tulossa?

Miten nämä tapaukseen liittyvät muut lapset, kuten siskon vauva, jonka kotona käytetty päihteitä, tai se 14-vuotias tyttö, jonka vanhemmat ovat päästäneet lapsenvahdiksi perheeseen, jossa on käytetty huumeita ja tarjottu nuorellekin alkoholia? Kai heistäkin on lasu nyt kiinnostunut?

Kyllä näille oman ja lastensa elämät pilaaville kalluille pitäisi ihan laajemminkin saada jotkut rajat vedettyä, kun tuntuvat elävän jossain rinnakkaistodellisuudessa, missä on omat säännöt ja oma moraali. Puistattavaa.
Poliisi varmaankin Sebun ja Muusan touhut penkoessaan harkinneet nämä huumausaineisiin liittyvät mahdollisuudet aloittaa tutkintaa. Tässäkin varmaan lipsahtaa sormien läpi nämä kaikki muiden tötöilyt, koska ei ole näköjään resursseja narkkareilta pitää lapsia turvassa, niin kaljaa juovat on varmaan niin pikku juttuja.

Valitettavasti nämä huumeisiin liittyvät kuolemat on nykyään yleistymässä ja harvoin enää keski-iän ylittäneet juopot tappaa toisiaan. Koskahan tähän päihdeongelmaan oikeasti puututaan ja lastensuojeluun sijoitetaan rahaa tai lainsäädäntöä muutetaan. Mun mielestä laissa suojellaan liikaa erilaisilla yksityisyyteen vetoavilla kohdilla näitä vanhempia. Pitää ilmoittaa etukäteen käynnistä ja niitä saa perua halutessaan, eikä lapsia saa pitää kotoa pois kun 30vrk ja sitten palauttaa jne. Samoin oli se pieni Viljakin sijoituksessa ensin, mutta tapettiin sen jälkeen. Näin tässäkin kävi. Eli sijoituksen jälkeen kotiutuvan lapsen kuolemanriski on TÄLLÄ otannalla kasvanut.

Mitä tuohon syytteeseen ja mahdollisiin tuomioihin tuli, niin tekijä on Sebu ja tekoväline on se höyrymoppi. Vammoista kuolemaan n. 12h aikaa ja aiempaa pahoinpitelyä puolustuskyvytöntä kohtaan. Uskomatonta että tästä ei saatu parempaa esitutkintaa, parempaa syyttäjän keräämää näyttöä tai lausuntoja kasaan. Uhkaillut lasta ja kertonut vielä aikovansa totetuttaa väkivaltaa lapseen, sekä kertonut naaman kuoriutuvan nahasta. Tästä OLISI saanut murhan, mutta Milos ei sen vertaa näköjään kunnioitettu, että sille olisi oikeutta tehty. Väitän että ihminen joka elää huumekaupalla ja osaa niitä myydä, niin osaisi myös pitää lapsen hengissä edes.

Milo, me ollaan täällä sua varten ja me ei unohdeta ❤️
Avatar
UglyBetty
Neuvoja-Jack
Viestit: 595
Liittynyt: Ke Loka 29, 2014 2:03 am
Paikkakunta: Cloud Cuckoo Land

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja UglyBetty »

Shamuel kirjoitti: To Helmi 15, 2024 7:35 am
UglyBetty kirjoitti: To Helmi 15, 2024 6:24 amKaksi eri tapausta, kahdet aivan erilaiset todisteet. Ymmärrän toki miksi kaikki ovat pöyristyneitä tästä tapauksesta, mutta kaiken kiihkoilun keskellä suurin osa ei ymmärrä että kaikessa pitää mennä lain mukaan.

Joskus ei tiedetä 100% varmaksi, joskus tiedetään.
Ja kun tiedetään varmaksi, silloin tuomitaan.
Jos ei tiedetä 100% varmasti, ei tuomita.
Hyvin yksinkertaista, mutta yllättävän monelle mahdotonta ymmärtää.

Kyllähän jokainen huomaa esim. ristiriidat äidin viestien ja tämänviikkoisten lausuntojen välillä, ja esim. mummon selkeän valkopesun, mutta ne eivät ole todisteita muusta kuin ristiriitaisista lausunnoista.
Jokainen päättelykykyinen voi päätellä miksi lapsi on kuollut, mutta tässä maassa murhasyytteen läpimeno vaatii tiettyjä asioita ja ne eivät tässä välttämättä täyty.
Aika harvoin tiedetään 100% varmasti, siksi suurin osa todisteistakin on aina aihetodisteita. Siksi myös oikeuden ratkaisuissa hyvin usein on lausuntoja, joissa todetaan, että joku on todennäköistä tai on tai ei ole uskottavaa. Tai kertomusta pidetään epäuskottavana, kuten Milla Arosenkin tapauksessa. Tässä kyseisessä tapauksessahan epäuskottavuus suorastaan huutaa päin naamaa, ei toki välttämättä käräjäoikeuden tuomarille.
En verrannut Milla Arosen tapaukseen enkä väittänyt että selitykset olisivat epäuskottavia, päinvastoin.
Rahapuu
Remington Steele
Viestit: 226
Liittynyt: La Helmi 15, 2014 8:20 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Rahapuu »

Kaarma kirjoitti: To Helmi 15, 2024 12:34 am Meneeköhän Muusa hoitamaan siskonsa lapsia? Varmaan on jo pyydetty! Sebu voisi sillä aikaa mopata asunnon, onhan kahden pienen lapsen äidillä varmasti rankkaa. Onneksi kissat osaavat käyttää laatikkoa!
Tämä on nyt melko OT, mutta sivuaa tuota retuperäistä taloudenhoitoa: kissanvessoja suositellaan 1 per kissa plus miel. yksi ylimääräinen. = 3 tossa kämpässä.

Kissa tykkää usein kakkia ja pissiä eri boxeihin, eli kakkoset hiekassa ei tarkoita etteikö kissat pissailisi ympäri kämppää. Itse asiassa se on todella tyypillistä kissojen oireilua. Ja tollasessa stressitaloudessa veikkaan että kissaparatkin on kärsineet sekoilevista "aikuisista" ja kaaoksesta.

Eläimen ulosteet tohon tapaan "tarjolla" on riski paitsi lapselle, myös raskaana olevalle (toksoplasmoosi jne).
Ei puu rahassa kasva.
Matti Ja Maija
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1360
Liittynyt: Pe Helmi 25, 2022 11:32 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Matti Ja Maija »

"JOENSUUN 4-vuotiaan pojan murhakäräjät päättyivät keskiviikkona monet yllättäneellä tavalla, kun Pohjois-Karjalan käräjäoikeus päätti päätti vapauttaa taposta syytetyn 22-vuotiaan äidin ja murhasta syytetyn 26-vuotiaan isäpuolen tutkintavankeudesta.

Rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen sanoo, ettei itse pidä vapautuspäätöstä yllättävänä.

– Pitäisi olla paon vaara tai sotkemisen vaara, että voitaisiin pitää vangittuna, Tolvanen toteaa.

– Eivät nämä karkuun varmaan lähde nämä vastaajat, eivätkä voi todisteitakaan enää sotkea. Siinä ei varmaan ole enää perusteita ollut pitää vangittuna sen jälkeen, kun asia oli käsitelty, hän lisää.

Tolvasen mukaan päätös tarkoittaa siltä, että käräjäoikeus ei enää näe syytä epäillä lapsen äitiä taposta tai lapsen isäpuolta murhasta. Ilmeisesti on todettu, ettei ole tarpeeksi näyttöä sille, että teko olisi ollut epäiltyjen puolesta tahallinen. Tällöin heitä ei myöskään ole syytä pitää enää tutkintavankeudessa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö kumpikin voisi saada vielä vankeusrangaistuksen, pitkänkin sellaisen.

– Sehän voi olla törkeä pahoinpitely tai törkeä kuolemantuottamus. Niissä on lievemmät asteikot, mutta se ei tarkoita, ettei siitä tuomiota tulisi. Mutta se olisi noilla nimikkeillä, Tolvanen sanoo."


ELI tulossa käräjillä vain sormen heristelyä, että soo soo.
Slava Ukraini! <3
TTTT
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Ke Helmi 14, 2024 1:17 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja TTTT »

Mitävittuutetiedätte kirjoitti: Ke Helmi 14, 2024 5:38 pm Ihan vaan tiedoksi, ettei kukaan läheisistä ole puollustellut eikä puolustele "isäpuolen" tekoja. Lehdet ovat kirjoittaneet juttujaan niin, että keräisivät mahdollisimman paljon klikkauksia ja totuus oikeudenkäynnistä on jäänyt näiden paska juttujen varjoon. Läheiset ovat vähintään yhtä järkyttyneitä Halosen vapauttamisesta ja toivovat hänen saavan tuomion murhasta. On siis turha uhkailla heitä. Tämä on ollut läheisille äärettömän rankkaa aikaa. Ja toivottasti voitte mennä itseenne ja miettiä miltä teistä tuntuisi vastaavassa tilanteessa.
Miksi sitten läheiset EIVÄT OLE PUUTTUNEET asiaan jos poika ollut mustelmilla, kämppä on kuin kaatopaikka? jossa pieni poika joutui asumaan, ihan turha yrittää puolustella sillä noilla kaikilla ns läheisillä on varmasti ollut silmät päässä! tai sitten ei olla oltukaan niin läheisä kuin on annettu ymmärtää.
Kyllä jokainen selvä ja tervejärkinen näkee asiaankuulumattomat mustelmat, pojan käytöksen muutoksen ja ihan saletisti on kertonut ISI KIUSAA asiaa myös noille uuvateille.
En tunne minkäänlaista sympatiaa kummankaan sukua kohtaan, asiat on salattu ja that`s it.
Nyt on turha esittää katuvaa, Milo on tapettu näiden kahden rotan Sebun ja Muusan toimesta. Päivänselvä asia. Vittu mitä näätiä!
säälittää jopa ne kissatkin missä läävässä ovat ollet Milon lisäksi.
Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2420
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Haista Kaavittu kirjoitti: To Helmi 15, 2024 1:55 am https://alibi.fi/yleinen/tassa-ovat-joe ... -isapuoli/
12.2.2024 alibi julkaisee asian yhteiskunnallisen merkityksen johdosta syytettyjen kuvat. Nainen osallistuu oikeudenkäyntiin etäyhteydellä Kuopion vankilasta. Isäpuoli seuraa oikeudenkäyntiä Pyhäselän vankilasta.KuvaKuva
Muusan ilme kertoo: "mie romahan".
Sebulla kasvomaski laskettu leuan alle, on tärkeää huolehtia, ettei kulkutaudit tartu 😃
Vastaa Viestiin