Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolema oli mm. törkeä kuolemantuottamus - 7 v 9 kk ja 3 v 7 kk vankeutta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Jokukukavaan
Martin Riggs
Viestit: 641
Liittynyt: Ke Joulu 15, 2021 1:49 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Jokukukavaan »

vipeltäjä kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 12:48 am
Yliajattelija kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 12:35 am ”Elimistön sokeriaineenvaihduntatutkimuksessa todettlin silmän lasiaisnäytteestä viitealueen ylärajan ylittävä pitoisuus glukoosia.”

Ei ole tuntemusta aiheesta, mutta tarkoittaako tämä, että Milolla olisi voinut olla hoitamaton diabetes? Mitenköhän suuri pitoisuus on ollut? Voisi kuvitella, että tämäkin olisi kyllä tutkittu, sillä voisi olla kuolemaan myötävaikuttanut tekijä jos diabetes olisi ollut.
Katoin ihan samaa ja eiks diabeteksessa ole, et ihovammat voi johtaa jopa kuolemaan?
No ei ole diabetesta Milolla varmaankaan vaan ihan kun ei ole muutettu ruokkia ja lopun viimein pystynytkään syömään.

Kuulusteluissa piirtyy etp yksi iso huoli myös Milon ruokailut nimittäin.

Niistä kysellään tosi tarkkaan. Rahaa ja ruokaa ei ole aina ollut.
Maurae85
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 119
Liittynyt: To Tammi 13, 2022 12:29 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Maurae85 »

NeitiEtsivätär kirjoitti: To Helmi 22, 2024 11:23 pm Voi olla, että lähtee ihan laukalle, mutta onhan mummo mahdollistanut jo tuon elämäntavan ja ohittanut sen todellisuuden, että oma lapsi ei nyt vain pärjää tuossa vanhemmuudessa, mutta itsekkäästi halunnut pitää Milon lähellään ja auttanut sumuttamaan lastensuojelua vai miten se siellä etp mainittiinkaan.

Mitäpä jos tää mummeli on alunperin kieltänyt ottamasta yhteyttä lääkäriin yms. Silloin edellisenä iltana ja häntä yrittävät nyt noi narkit suojella.
Mummo tajunnut, että nyt viimeistään lähtee lapsi.
Sanonut, että hae siskolta panadolia ja hän tulee heti aamulla käymään.
Vai miksi ihmeessä tuo koko porukka puhuu ihan omiaan ja palturia minkä kerkiää.
Lapsi on kuollut. Ja ihan ihme settiä suoltaa jokainen.
Muusa, Sebu ja mummeli. Sekä tää veli.
Miksi? Ja kenen takia?
Ei se nyt ihan laukalla sun ajatus minusta ole, lasussa näkee valitettavan paljon tällaisia mummoja, välillä paljon pahempia kun itse lapsen vanhemmat
hmrp
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: To Kesä 15, 2023 10:13 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja hmrp »

Vai että lapsen mummo ollut turvaverkkona... Mummo-sana ei ehkä ekana tule mieleen, kun katsoi tämän S:n vanhempia profiilikuvia, missä näkyi enemmän kuin kasvot. Tällä äidinäidillä eikös ollut kaulaa ja käsiä (en tarkoita nyt esim. olkavarsia) sormia myöten tatskattu. Sellaisia simppeleitä tuhruja kämmenissä, ranteessa jne. Eihän ne toki mitään kerro, mutta sanotaanko näin, että itse en niitä yleensä sellaisilla pullantuoksuisilla herttaisilla mummoilla ole nähnyt...
Viimeksi muokannut hmrp, Pe Helmi 23, 2024 7:43 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jokukukavaan
Martin Riggs
Viestit: 641
Liittynyt: Ke Joulu 15, 2021 1:49 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Jokukukavaan »

Screenshot_20240223-063911__01.jpg
Screenshot_20240223-063911__01.jpg (80.17 KiB) Katsottu 327 kertaa
Kaikin puolin niin tervettä lapsenkasvatusta. Milo on siis lukittu vielä kaiken lisäksi ainakin siellä vanhassa asunnossa huoneeseensa.

Tulee mieleen että tämän on tehty siksikin että on päästy vkloppuisin baariin/ilallla Milon käytyä nukkumaan lähtemään jonnekin ja Milo on jäänyt omaan huoneeseen nukkumaan kenties yksin?

Kuvan kokoa kohtuullistettu
-NILS-
Vilmavain
Lauri Hanhivaara
Viestit: 124
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2021 4:14 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Vilmavain »

Kyllä näistä 6-7.6 poissaoloista oli laitettu päiväkodin järjestelmään merkintä. Lukee kyllä pöytäkirjoissa. Siitä mainittiin, että kuolinaamun 8.6 päivästä ei oltu laitettu, ja sitä ihmeteltiin kun ei tullut mutta selvisikin pian aamupäivällä pojan kuolleen.

Etp:stä selviää, että Sebu ei osallistunut lastensuojelun tapaamisiin, koska ei halunnut ja koska ”Milo ei ole mun lapsi”. Yleensä siis nukkui suljettujen ovien takana lastensuojelun ollessa käymässä ja sinne ei saanut mennä. Muusan äiti on osallistunut osaan palavereista.
Muusan äiti oli kiireellisen sijoituksen aikaan selitellyt, että on ollut niin kiireistä ettei ole ehtinyt auttamaan pariskunnan kodin siivoilussa hetkeen. Siis mitä? Muusan äitikö siellä kävi siivoamassa :roll:

Kyllä mä vähän enemmän laittaisin lastensuojelun piikkiin, ennemmin kuin päiväkodin. Kuinka hyväuskoisia voivat olla? Kerran tultiin ilmoittamatta ilmeisesti kodille ja kämppä olikin hirveän siivottomassa kunnossa. Muusa sai tiukan puhuttelun. Eikö tästä nyt jo huomattu, että annetaan vähän siloteltua kuvaa ja tehdään asiat vain lastensuojelua varten? Lisäksi olisin puuttunut tuohon isäpuolen osallistumattomuuteen. Milo asui heidän molempien kanssaan, molempien olisi pitänyt osallistua tapaamisiin. Sebastian on ollut jopa kotona, mutta nukkumassa?! Muusa selitellyt, että tällä on vähän erilainen päivärytmi.
Mutta ei, vähennetään vain käyntejä kun ”kaikki menee niin hienosti”. Muutama kuukausi aiemmin kuitenkin lapsi kiireellisesti sijoitettu. Eikö tuota tilannetta pitäisi tarkastella tiiviisti vähän pidempään.

Lisäksi huvittaa kun Sebastianhan ei kuulusteluissa edes tiennyt mikä tämä höyrymoppi on. Niin läpinäkyvää koko touhu. Muusan sanojen mukaan Sebastiankin on sitä joskus käyttänyt. Sebastian ihan tietämätön koko mopista. Taisipa mainita, että ei siitä minun sormenjälkiäni löydy. Onkohan jopa yrittänyt pestä niitä pois?

Lisäksi olen ihmetellyt, kun esitutkintapöytäkirjasta selvisi, että ymmärtääkseni kuolinyönä n. 1:15 Muusan puhelimesta on löytynyt viesti joka on laitettu jollekin miespuoliselle. Jotakin tällaista laitettu ”Soita tärkeetä asiaa t.Sebu”. Kumpikin kiistää laittaneensa viestin. Mistähän tässä on kyse.
Olen lukenut vasta n. 350 sivua että voihan se olla tämän tulevan vielä vastaan uudelleen, mutta tämä jäi vaivaamaan. Voisiko oikeasti olla, että on tilanne huomattu tässä kohtaa ja on jotain apuja joltain yritetty kysellä.


Ja Milolla on ollut palovammoja myös jaloissa, ainakin ihan yksi ihan vesikellolla oleva ja jotain pienempiä jälkiä. Huulet ovat olleet ”todella turvoksissa” jo edellisenä päivänä, näkyy ilmeisesti Muusan ottamassa kuvassakin. Muusa on hoitanut palovammoja mm. jääpaloilla. Voiko edelleen esittää, ettei tiennyt niiden olevan palovammoja?
Vilmavain
Lauri Hanhivaara
Viestit: 124
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2021 4:14 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Vilmavain »

Ja siis tuosta öisestä viestistä jopa mietin, olisiko Sebastian laittanut sen Muusan puhelimesta sen vuoksi, kun on ajatellut että hänen puhelimensa kyllä käydään läpi poliisin toimesta kun selviää Milon olevan kuollut.
Ajatellut, että Muusan puhelinta ei tarkastettaisi, kun on tiennyt itse olevansa lapsen kuolemaan syyllinen eikä Muusaa syytettäisi mistään. Joku juttu, mitä ei haluaisi poliisin näkevän. Oli ilmeisesti ensin yrittänyt soittaa tähän numeroon ja laittanut tuon viestin perään.
olankohaus
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Su Kesä 11, 2023 6:25 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja olankohaus »

Taitokas kirjoitti: To Helmi 22, 2024 11:42 am Tämä osui etp:stä myös silmään, taitaa olla ainut Sebun yritys selittää sisäelinvammat. Ja voisi olla mahdollistakin, nähnyt Muusan leikittävän Miloa lentokoneena ja itse kamapäissään koittanu toistaa leikin mutta painanu liikaa jaloillaan Milon mahaa.

(K=kuulusteltava eli Sebu)
K: Eei tuu mieleen. Ja noista noista... mun on sanottava noihin ö juttuihi mitä, jos sillä on niitä jälkiä ollu, nii en sit tiiä onks ne tullu semmosesta hommasta, ku tota... Milon kanssa oli semmoset rajut leikit, ett se tota... me... niink että mä olin niinku selällään sohvalla ja
sitte Milo on niinku mun jalkojen päilla ja mulla on jalat ylhäällä. Ja mä pidän sitä niinku
kädestä kinni. Niinku Muusaki teki sille joskus sillee näi ja... nii onko se sitte niistä voinu tulla jotai... Sillee, et Milo on niinku jalkojen varassa siellä mahallaa.

P: Mm. No kerro vaa lisää siita vielä.

K: Nii, että tota sillee niinku... leikittii Milon kanssa... että tota nostin sen jalkojen varaan ilmaa ja pitelin käsistä kiinni ja...

P: Leikit sä tän tän tän tä-tätä Milon kanssa kahdestaan ollessa?

K: En muista.

P: Oliko ne pitkäkestosia leikkejä?

K: No sillee ei nyt pitkäkestosia, mut sillee valilla, jos Milo niinku halus, että...tota. Se niinku tykkäs siitä vaikka, että ottaa niinku kiinni ja heitta ilmaa ja ottaa kopin. Ja sitte
jalkojen päalla olla ja....

P: Mm. Sattuko niissä koskaan vahinkoja?

K: Ei ainakaa mun mielestä.
Tismalleen saman bongasin.

Olen kahlannut tuon melkein 1000 sivua läpi.

Tiivistelmänä oma spekulaatio on se, että Sebu pahoinpiteli eri tavoilla Miloa sen aikaa kun Muusa oli poissa. Oli täysin poikkeuksellinen tilanne, että Sebastianin Telegram-sovelluksien viesteihin ei reagoinut, kuten ei Whatsappeihin. Hän siinä välissä teki varmasti tätä sisäelimiä vaurioittavaa tekoa ja palovammat.

Itse jäin pohtimaan sitä, että näkisikö asunnon sähkönkulutuksen minuuttitasolla? Tästä voisi päätellä oliko moppi seinässä tai hella päällä?

Lasta kuitenkin laiminlyötiin selvästi pitkään. Lapsesta puhuttiin tosi rumasti ja sossu ei nähnyt mitään huolta, joka oli uskomaton. Seuloja ei otettu vaikka toinen työntekijä huomautti epäilyistään.

Sebastianin kuulusteluissa Sebu puhuu pitkiä tarinoit itsestään ja mielellään keskustelee kaikesta huume/velka/raha-asioista. Muusa petti Milon isän kanssa joulun aikaan Sebua ja valitettavasti veikkaan, että Miloon kohdistui siksi enenevästi vihaa. Sebu on selvästi ollut todella sekaisin ja varmasti pystynyt helposti rakentamaan rinnakkaisen tapahtumaketjun ja sulkemaan tekonsa osin pois.

Harmi ettei kuulusteluissa keskitytty näihin vatsaan kohdistuviin jalkoihin, koska tuli sellainen tunne, että tähän liittyi se elimien vammamekanismi. Miksi kuulustelu ohjattiin niin nopeasti aiheesta pois??
Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2419
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Ahmi kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 6:43 am
Balance kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 1:07 am
Neonataali kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 12:54 am

En jaksais enää tätä täysin asiaan kuulumatonta isoäidin mollaamista. Mummo olisi ollut ekana listalla, jos ja kun pojalle olisi etsitty sijaiskotia. Vaikka olisi arvioitu täysiaikaiseen sijaisvanhemmuuteen siinä kohtaa soveltumattomaksi, on ihan hyvät todennököisyydet siihen että olisi voinut pitää esim viikonloppuja luonaan, jos poika on jo aiemmin hänen hoidossaan paljon ollut. Tiedättekö, on äärimmäisen harvinaista että lapsi sijoitettaisiin kodin ulkopuolelle niin, ettei sen jälkeen ole mitään kontaktia omiin sukulaisiin.
Tiedätkö mitä? Tämä "mummo" ei ole tehnyt ELETTÄKÄÄN että saisi lapsen huumeidenkäyttäjien luota pois. On tiennyt että sebu on joskus käyttänyt huumeita. Puolustellut lisäksi kuulusteluissa että ovat olleet normaali lapsiperhe sekä sanonut olevansa läheinen perheen kanssa. Täytyy olla erittäin itsekeskeinen ihminen jos ei tajua että lapsenlapsi elää tuollaisessa helvetissä. Puolustukseksi ei riitä että sanoo ettei tiennyt näiden asioista. Onhan hän aamulla mennyt läävään ennen ensihoitoa ja jo sen vuoksi olisi voinut kuulusteluissa sanoa että koti oli järkyttäväsä kunnossa, lapsella ei edes kunnollista huonetta ja lakanoita. Kait hän on läheisenä ihmisenä pistäytynyt katsomassa miten toipuva narkkari OMAA LASTENLASTA kohtelee.
En tiedä mikä bättre folk tänne kirjoittelee, mutta vähävaraisilla aika usein on elämänhallinnan kanssa ongelmia, jotka ensimmäisenä näkyy siivottomasta asunnosta. On niilläkin ihmisillä oikeus pitää lapsensa ja ei lastensuojelun kapasiteetti riittäisi jos kaikilta vietäisiin lapset tuon takia. Tätini on juuri tällainen siivoton eläjä, koska on taiteilija, mutta on silti onnistunut kasvattamaan neljä lasta.
Jaa-a, ei sillä pelkällä vähävaraisuudella selitetä elämänhallintaongelmia tai epäsiisteyttä niin, että "aika usein". Vähävaraiset tuttuni, usein työttömiä, käyttävät runsaan vapaa- aikansa kodin siistinä pitämiseen, kun ei heillä tavaraakaan niin paljoa ole. Ei muuten ollut Milonkaan kotona, varsin karun oloinen sisustus, hyvin on ollut tilaa siivota. Toki ne roskat, ja vaatemytyt, likaiset astiat jne. kuvista näkyy.

Päihde- ja mielenterveysongelmat taas tietävät usein lisää ongelmia, mm. elämänhallintaongelmaa, etenkin jos on työtön.
Cadi John
Jack Bauer
Viestit: 910
Liittynyt: Ma Kesä 12, 2023 3:05 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Cadi John »

LeaSommer kirjoitti: To Helmi 22, 2024 10:47 pm Sinistä ja punaista. Eli selvä tapaus ollut jo aamulla havaittavissa.

Tosiaan selviää että Muusa nukkunut makkarissa ja Sebu sohvalla. Ja Sebu mennyt aamulla Milon huoneeseen, koska "ääniä ei kuulunut".
Ihmettelen tätä Sebun kommenttia tuossa alussa :”Milo ei vielä oo, niinkuin itke eikä mitään”.
Joko Milo on itkenyt ja ähissyt kipuja koko yön ja Sebu on ne kuullut ja nyt herätessään ihmetteli, kun ei mitään kuulunut ja meni katsomaan. Tai sitten on tavanomaista, että poika itkee aamuisin (varmaan jos nämä makaa puoleen päivään kun lahnat) kun ei saa tulla huoneesta ulos tms.

Jokatapauksessa mä olisin kuulustelijana puuttunut tuohon ja lähtenyt kysymään enemmän. ”Siis itkikö yöllä, kuulitko” jne. Vai oliko tästä enemmän? En ole vielä lukenut etp:tä. Ihan vässykkä toi Sebu ja kuulustelun tasosta en viitsi edes kommentoida..
Vilmavain
Lauri Hanhivaara
Viestit: 124
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2021 4:14 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Vilmavain »

Siitä oli jotenkin mainittu, että Milo herätessään huuteli äitiä. Ei siis itse noussut sängystä ja tullut pois. Ihmettelin tätäkin. Tosin onko tosiaan niin, että edellisessä asunnossa on ollut lukittuna huoneeseen eli ei ole edes päässyt pois? Ja olihan tuo vissiin vielä alkuvuodesta nukkunut vauvojen pinnasängyssä eli aika jumissa ollut siellä huoneessaan ilmeisesti..
Olihan tuo juonut tuttipullosta maitoa vielä edellisenä talvena.. Ei tosiaan ole Muusa osannut huolehtia ollenkaan. Ihme ettei mummo ole näihin asioihin puuttunut. 3,5 vuotias pinnasängyssä ja juo tuttipullosta maitoa.
Nuudelikissa
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: La Maalis 18, 2023 11:19 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Nuudelikissa »

Sillä tavalla olen samaa mieltä nimimerkki Ahmin kanssa, että sotkuisuus voi liittyä myös ihan muihin ilmiöihin kuin kelvottomuuteen lapsen huoltajana. Esimerkiksi siihen ettei siivous ole kovin korkealla prioriteeteissa, on ehkä jotain omaa tarkkaavuushäiriötä, lapset levittävät luovat leikkinsä olohuoneeseen, ja jos on vähän voimat vähissä, ennemmin käytetään ne siihen että tehdään kunnon ruoka ja käydään vielä puistossa, kuin siivouksen paimentamiseen. Tällaista tapahtuu ihan hyvin toimeentulevissa ja työssäkäyvissäkin perheissä.

Mutta ymmärsin että se sotkuisuus tai ”sotkuisuus” jonka vuoksi Milo sijoitettiin sisälsi elementtejä, jotka eivät kuulu mihinkään touhukkaaseen lapsiperhearkeen, kuten niitä huumeruiskuja. On sotkua ja sotkua. En todellakaan kannata kaikkien niiden lasten huostaamista, joiden kodin siisteys ei täytä keskiluokkaista ideaalia, mutta tuossa sen sekaisuuden taustalla näkyvät ilmiöt ovat kertoneet vahvasti kyvyttömyydestä pienen lapsen vanhemmuuteen.
Nuudelikissa
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: La Maalis 18, 2023 11:19 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Nuudelikissa »

Nuo tuttipullot ja pinnasängyt ja mahdollisesti vaipoissa oleminenkin tuovat mieleen sen, että Milon kasvu ja kehitys ei ole todellakaan ollut kärkisijoilla Muusan mielessä. On hoidettu mekaanisesti niin kuin ennenkin, mieleen ei (päihteidenkäytön ym. vuoksi?) ole jotenkin yhtään mahtunut, että lapsi kasvaa ja voisi jo alkaa opetella uutta ja luopua vanhasta. Se opettelu ja opettaminenkin tietysti sitoo vanhemman aikaa ja energiaa.
Cadi John
Jack Bauer
Viestit: 910
Liittynyt: Ma Kesä 12, 2023 3:05 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Cadi John »

olankohaus kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 7:58 am
Taitokas kirjoitti: To Helmi 22, 2024 11:42 am .[/i]”
Tismalleen saman bongasin.

Olen kahlannut tuon melkein 1000 sivua läpi.

Tiivistelmänä oma spekulaatio on se, että Sebu pahoinpiteli eri tavoilla Miloa sen aikaa kun Muusa oli poissa. Oli täysin poikkeuksellinen tilanne, että Sebastianin Telegram-sovelluksien viesteihin ei reagoinut, kuten ei Whatsappeihin. Hän siinä välissä teki varmasti tätä sisäelimiä vaurioittavaa tekoa ja palovammat.

Itse jäin pohtimaan sitä, että näkisikö asunnon sähkönkulutuksen minuuttitasolla? Tästä voisi päätellä oliko moppi seinässä tai hella päällä?

Lasta kuitenkin laiminlyötiin selvästi pitkään. Lapsesta puhuttiin tosi rumasti ja sossu ei nähnyt mitään huolta, joka oli uskomaton. Seuloja ei otettu vaikka toinen työntekijä huomautti epäilyistään.

Sebastianin kuulusteluissa Sebu puhuu pitkiä tarinoit itsestään ja mielellään keskustelee kaikesta huume/velka/raha-asioista. Muusa petti Milon isän kanssa joulun aikaan Sebua ja valitettavasti veikkaan, että Miloon kohdistui siksi enenevästi vihaa. Sebu on selvästi ollut todella sekaisin ja varmasti pystynyt helposti rakentamaan rinnakkaisen tapahtumaketjun ja sulkemaan tekonsa osin pois.

Harmi ettei kuulusteluissa keskitytty näihin vatsaan kohdistuviin jalkoihin, koska tuli sellainen tunne, että tähän liittyi se elimien vammamekanismi. Miksi kuulustelu ohjattiin niin nopeasti aiheesta pois??
Jep. Jotain vakavaa teki tuona aikana kun Muusa oli pois. Silloin nuo vammat ja palovammat tuli. Epäilen Sebun olleen takana myös potkulaudalla tulleesta mustelmasta mut selittänyt sillä et Milo kaatui.

Vai on Muusa pettänyt Sebua Milon isän kanssa.. heh eikös tällä bio isälläkin ollut uuden suhteen myötä lapsi? Vuoden isä palkinto hänelle. Tiesi et nämä käytti aineita eikä tehnyt asialle mitään. Nyt pummaa korvauksia.

Ja Sebun inho Miloa kohtaan johtui just bio isästä. Ei ollut oma poika ja tietysti Milo muistutti ulkonäöllään omaa isäänsä.
Cadi John
Jack Bauer
Viestit: 910
Liittynyt: Ma Kesä 12, 2023 3:05 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Cadi John »

Nuudelikissa kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 8:31 am Sillä tavalla olen samaa mieltä nimimerkki Ahmin kanssa, että sotkuisuus voi liittyä myös ihan muihin ilmiöihin kuin kelvottomuuteen lapsen huoltajana. Esimerkiksi siihen ettei siivous ole kovin korkealla prioriteeteissa, on ehkä jotain omaa tarkkaavuushäiriötä, lapset levittävät luovat leikkinsä olohuoneeseen, ja jos on vähän voimat vähissä, ennemmin käytetään ne siihen että tehdään kunnon ruoka ja käydään vielä puistossa, kuin siivouksen paimentamiseen. Tällaista tapahtuu ihan hyvin toimeentulevissa ja työssäkäyvissäkin perheissä.

Mutta ymmärsin että se sotkuisuus tai ”sotkuisuus” jonka vuoksi Milo sijoitettiin sisälsi elementtejä, jotka eivät kuulu mihinkään touhukkaaseen lapsiperhearkeen, kuten niitä huumeruiskuja. On sotkua ja sotkua. En todellakaan kannata kaikkien niiden lasten huostaamista, joiden kodin siisteys ei täytä keskiluokkaista ideaalia, mutta tuossa sen sekaisuuden taustalla näkyvät ilmiöt ovat kertoneet vahvasti kyvyttömyydestä pienen lapsen vanhemmuuteen.
Mä luulen et sotkulla tarkoitetaan likaisuutta mikä on terveysriski. En usko sossun puuttuvan jos tavarat on hujan hajan ja aamun tiskit tiskaamatta jos muuten perus siivoustaso on kunnossa. Mut joo kuten sanoit on sotkua ja sotkua.
Jokukukavaan
Martin Riggs
Viestit: 641
Liittynyt: Ke Joulu 15, 2021 1:49 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Jokukukavaan »

Screenshot_20240223-075739__01.jpg
Screenshot_20240223-075739__01.jpg (45.12 KiB) Katsottu 782 kertaa
Perus omia tekemisiä ei voi myöntää vaan toinenkin on tehnyt ja varmasti enemmän vielä kuin itse.
Vastaa Viestiin