Ruotsalaispari pakotti 14- ja 15-v lapsenvahdit seksiin

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
hemuli
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 117
Liittynyt: La Elo 16, 2008 4:48 pm
Paikkakunta: Hki

Ruotsalaispari pakotti 14- ja 15-v lapsenvahdit seksiin

Viesti Kirjoittaja hemuli »

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200809 ... 8_ul.shtml

Ruotsalaispari pakotti lapsenvahtinsa seksiin

16.9.2008 11:06

Värmlantilaispariskunta sai maanantaina vankeustuomion seksuaalisesta väkivallasta.

Karlskogan käräjäoikeuden mukaan avopari joutuu maksamaan myös 210 000 kruunun korvaukset 14- ja 15-vuotiaille uhreilleen.

Oikeuteen johtanut välikohtaus sattui viime kesänä, kun ulkona juhlimassa ollut värmlantilainen avopari tuli kotiin. 14- ja 15-vuotiaat tytöt olivat hoitamassa avoparin lapsia.

Mies harrasti seksiä 14-vuotiaan kanssa, ja nainen teki kummallekin tytölle seksuaalista väkivaltaa. Avopari on myöntänyt seksin harrastamisen, mutta on väittänyt tyttöjen olleen suostuvaisia.

Lisäksi avopari on selittänyt luulleensa kummankin tytöistä olevan yli 15-vuotias.

Mies sai kolmen vuoden vankeustuomion lapsen raiskauksesta ja seksuaalisesta häirinnästä.

Nainen puolestaan tuomittiin kuudeksi kuukaudeksi tyttöjen seksuaalisesta häirinnästä.


Nää on aina niin sairaita juttuja, ja jotenkin vielä enemmän ällöttää kun pariskunnan nainenkin on ollut ihan messissä :?
Kotipeikko
Remington Steele
Viestit: 223
Liittynyt: Ma Heinä 07, 2008 2:06 am

Viesti Kirjoittaja Kotipeikko »

Tosi sairasta! Ja ihan luulivat 15-vuotiaaksi. Ei kauheasti asiaa paranna. Mustakin jotenkin sairaampaa vielä, kun se nainenkin on ollut mukana.
Anteeksi että elän. En tee sitä toista kertaa.
debbie

Viesti Kirjoittaja debbie »

Kovin on pienet tuomiot. :?
esmes-
Javier Pena
Viestit: 1817
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 10:28 am

Viesti Kirjoittaja esmes- »

minusta se ei tee asiaa järkyttävämmäksi että nainenkin on ollut mukana. sitä ihmettelen kuinka tuon ikäiset eivät ole yhdessä kyenneet puolustautumaan. onko huumattu ja sidottu nippusiteillä vai miten tytöt eivät vain ole pystyneet poistumaan paikalta? kokonsa puolesta 14-15-vuotiaat ovat useimmat jo aikuisen mitoissa, nimenomaan tytöt.

t: normaalimittainen aikuinen joka ei ole kasvanut senttiäkään sen jälkeen kun täytti 12.
"Jos jokaisen päivän kadoksissa olleen teinin perään laitettaisiin etsintäpartio, niin sillä saataisiin kyllä koko Suomi harrastamaan ulkoiluliikuntaa ympäri vuorokautisesti". -Sergei
Zip
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: La Syys 13, 2008 3:40 pm
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Zip »

Entäs avoparin ikä? Silläkin olisi suuri merkitys tässä.

Kieltämättä erityisesti nainen pääsi tässä tapauksessa helpolla.
aoitora
Armas Tammelin
Viestit: 87
Liittynyt: Pe Touko 16, 2008 1:32 pm

Viesti Kirjoittaja aoitora »

debbie kirjoitti:Kovin on pienet tuomiot. :?
Minun mielestäni aika kovat, jos tuomio tulee pelkästä seksuaalisesta häirinnästä. Eri asia olisi, jos kyseessä olisi näitä pitkään jatkuneita hyväksikäyttötapauksia, vankeudessapitoa, selvää väkivaltaa, ym.

Mutta tässä törmätään taas näissä asioissa tähän oudon hämärään kielenkäyttöön, josta olen puhunut tässäkin ketjussa:

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=4753

Mitä tarkoittaa "seksuaalinen väkivalta"? Onko se fyysistä väkivaltaa, kuten takamuksen läimimistä kädellä (mitä bdsm-piireissä harrastetaan), henkistä väkivaltaa, kuten nimittelyä tai alistamista (myös bdsm-harrasteluita), vai riittääkö siihen, että vastapuoli kokee toiminnan (halaaminen, suutelu, koskettelu) vastenmieliseksi, vai lasten tapauksessa tarvitaanko edes sitä? Kuulostaa oudolta, jos väkivallan kohde saattaa jopa pitää tästä "väkivaltaisesta" toiminnasta. Mutta en näistä asioista puhuttaessa osaa sanoa, mitä näillä termeillä tarkoitetaan, joten hirveän vaikea ottaa kantaa, onko jokin tuomio riittävä vai ei.

Ja sitten "seksuaalinen häirintä"... Jotenkin muusta jutusta ymmärtäisi, että olisi tapahtunut muutakin kuin pelkkää häirintää? Ymmärrän, että minua ("seksuaalisestikin"??) häiritsisi tilanteessa kuin tilanteessa, jos joku tunkisi elintään minun ruumiini sisälle, mutta jotenkin en ehkä käyttäisi sanaa "häirintä". "Raiskaus" olisi ehkä lähempänä.

Kuitenkin, miten hämärästi tahansa näitä asioita uutisoidaan, niin ihmisiä löytyy kerkkeästi lynkkaussakkeihin. Ja tapauksessa saattaa oikeasti olla kyse siitä, että edellisillan bileistä rehjuinen kaveri nostaa lastentarhan aidan yli sieltä ulos lentäneen jalkapallon ja sattuu hätkähdytämään sanomalehteensä uppoutuneena olleen puistotädin.

Ikävin ongelma tässä ilmiössä on se, että se myöskin hämärryttää ne ihan oikeasti todella pahat ongelmatapaukset. Jos nämä satunnaiset tuijottelijat saavat saman otsikoinnin kuin lapsiseksituristit, niin ihmiset alkavat myös lukea, että lasten seksuaalisen hyväksikäytön pahin ongelma ovat puistoissa lapsia tuijottelevat vieraat miehet, eivätkä niinkään ne omat sukulaiset, joiden luo lapsia viedään viikonloppuisin, saati, että se naapurin isukki tekisi niille omille lapsilleen mitään.
Ihmistä etsimässä.
mh1
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: La Touko 05, 2007 8:35 am
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja mh1 »

Kotipeikko kirjoitti:Tosi sairasta! Ja ihan luulivat 15-vuotiaaksi. Ei kauheasti asiaa paranna.
Tuossa oli varmaankin takana se, että Ruotsissa suojaikäraja on 15 vuotta. Ei tietysti muuta raiskausta muuksi, mutta he väittivätkin tyttöjen olleen suostuvaisia.
Avatar
Jessica Rabbit
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: Pe Syys 05, 2008 2:51 pm
Paikkakunta: Nokia

Viesti Kirjoittaja Jessica Rabbit »

En nyt kauheesti ihmettele sitä onko pystynyt / voinut puolustautua. Ja eihän tos erikseen ollu mainintaa siitä asiasta että mistä sitä tietää kuinka hyvin ovat vastaan laittaneet. Mutta kuitenkin kyl se 2 aikusta vastaan 2 nuorta tyttöä on aika selkeä ylivoima aikusille. Vaikka itekkin olin keskivertoa pitempi ja urheilija tos iäs en usko että oisin humalaiselle aikuselle pärjännyt.

Tuomiot on mitä on mutta oiskohan suomessa saanu edes tuota :evil:

Pakko vaan miettiä onkohan muita tapauksia joista tää pariskunta ei oo jääny kiinni.. Tuntuu kovin kierolta että vaimo kahtoo vieres ku mies raiskaa lasta ja viellä ihtekkin jotain hommaa. Tuskin eka kerta pelkään.. oiskohan ne muut olleet sitten suostuvaisia teinejä :twisted:

ja moro vaan hemuli tääläkin :lol:
I'm not bad. I'm just drawn that way
loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3206
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Tässä on taas tämä suojaikäraja tapetilla. Jos Suomessakin tehtäisiin näitä suojaikärajojen laskemisia, niin ei se tilannetta muuttaisi. Joillakin pervertikoilla on kuitenkin aina se viehtymys laittomuuksiin. Tässä tapauksessa suojaikäraja oli 15 ja toinen tytöistä 14.

Jotenkin on kyllä taas kieroutuneet ihmiset löytäneet toistensa seuraan. Kyllähän niitä parinvaihtoleikkejä jotkut harrastaa, mutta tässä tapauksessa seura oli liian nuorta. Tosin kuten joku aiemmin tässä ketjussa mainitsi, tekijäpariskunnan ikä ei ole tiedossa. Laitonta kuitenkin, olivat sitten 18 tai 50.
Paavo Arhinmäki on äijä!
Bambinos
Agentti Scully
Viestit: 663
Liittynyt: To Helmi 28, 2008 11:36 am

Viesti Kirjoittaja Bambinos »

aoitora kirjoitti: Minun mielestäni aika kovat, jos tuomio tulee pelkästä seksuaalisesta häirinnästä.
Kysehän oli raiskauksesta ja seksuaalisesta väkivallasta sekä häirinnästä. Raiskaus = Toisen sukupuolielimiin tunkeutuminen
Seks. väkivalta = esim. väkisin riisuminen, kouriminen
Seks. häirintä = Useimmiten sanallista tai korkeintaan koskettelua

Noin siis minä ne käsitän, korjatkaa jos olen väärässä.. :)
rapier
Vic Mackey
Viestit: 1902
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2008 6:21 pm
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja rapier »

Tapahtui Värmlannissa. Hah, pervot metsäsuomalaiset asialla. :D
Avatar
Jessica Rabbit
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: Pe Syys 05, 2008 2:51 pm
Paikkakunta: Nokia

Viesti Kirjoittaja Jessica Rabbit »

loneliness kirjoitti:Tässä on taas tämä suojaikäraja tapetilla. Jos Suomessakin tehtäisiin näitä suojaikärajojen laskemisia, niin ei se tilannetta muuttaisi. Joillakin pervertikoilla on kuitenkin aina se viehtymys laittomuuksiin. Tässä tapauksessa suojaikäraja oli 15 ja toinen tytöistä 14.

Jotenkin on kyllä taas kieroutuneet ihmiset löytäneet toistensa seuraan. Kyllähän niitä parinvaihtoleikkejä jotkut harrastaa, mutta tässä tapauksessa seura oli liian nuorta. Tosin kuten joku aiemmin tässä ketjussa mainitsi, tekijäpariskunnan ikä ei ole tiedossa. Laitonta kuitenkin, olivat sitten 18 tai 50.
Sehän tos onkin niin kieroa että kyseessä on kuiteskin lapset. Vaikka kuinka ois suojaikäraja 15 niin lapsi se viel on tai ainakin pitäs olla. Pelkkää aikusten kesken tapahtuvaa parinvaihtoa en edes kieroksi jaksa laskea, kieroksi se menee sitten ku joukkoon otetaan lapsia tai eläimiä.
Kyl pitää akalla heittää päässä jo pahasti jos saa jotain kiksejä siitä et oma mies raiskaa lasta :evil:
I'm not bad. I'm just drawn that way
lapsus
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: Su Heinä 15, 2007 4:46 pm

Viesti Kirjoittaja lapsus »

Mikäs täällä kukaan on suojaikärajaa kritisoimaan, onhan se joissakin euroopanmaissa vieläkin alempi. Ja ei se ikä pelkästään ratkaise kypsyyttä.

Ja kohtalaisen kovia nuo tuomiot ovat, ainakin verrattuna suomalaisiin.
Kotipeikko
Remington Steele
Viestit: 223
Liittynyt: Ma Heinä 07, 2008 2:06 am

Viesti Kirjoittaja Kotipeikko »

^Juuri tuo oli myös minun pointtini, en nähtävästi ilmaissut asiaa tarpeeksi selvästi. Miettikääpäs nyt itse, että vaikka kuin tekisi mieli harrastaa kimppakivaa, niin eikö normaalisti aikuinen pariskunta, jolla jo pieniä lapsiakin, hanki seksiseuransa muista aikuisista, eikä joistain joita "luulee" jo 15-vuotiaiksi?
Anteeksi että elän. En tee sitä toista kertaa.
markja
Adrian Monk
Viestit: 2911
Liittynyt: La Elo 18, 2007 3:44 am
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Ruotsalaispari pakotti 14- ja 15-v lapsenvahdit seksiin

Viesti Kirjoittaja markja »

hemuli kirjoitti:Mies sai kolmen vuoden vankeustuomion lapsen raiskauksesta ja seksuaalisesta häirinnästä. Nainen puolestaan tuomittiin kuudeksi kuukaudeksi tyttöjen seksuaalisesta häirinnästä.
Toki on ymmärrettävää, että miehen tuomio on suurempi jos tekona on todellakin ollut penetraatio tms. raiskaus. Käsittämätöntä on kuitenkin, miksi naiset TAAS SAAVAT PIENEMPIÄ TUOMIOITA kuin miehet. 6kk ja luultavasti ehdollista vielä versus 3v linnaa, vaikka molemmat olivat samassa teossa mukana yhteistuumin! Käsittämätöntä!

Näin se oikeus toteutuu kansankodissa...
Kotisivu: http://www.markusjansson.net
Blogi: http://markusjansson.blogspot.com
PGP: 6E9E375EC50A27FDB9DA1672A78C27BF735ADADA
PGP2: 9966C10DDC7F0DEDEC480A75FE952445F24D55DD
Vastaa Viestiin