Ufot ja humanoidit

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, salaliitot.

Valvoja: Moderaattorit

Clyde
Axel Foley
Viestit: 2478
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Viesti Kirjoittaja Clyde »

^Kerran youtubea selatessani löysin yhden ufo-videon missä ufo oli juuri tuollainen. Katsottiin sitä vielä avon kanssa, linkkaan sen tänne heti jahka löydän sen uudelleen.

/edit; yksi parhaista mitä oon hetkeen youtubessa nähnyt on tämä kiinassa nähty ufo, sen katoaminen ja kaikki on niin todellisen näköistä. Kertokaa nyt ettei se oikeasti ole ufo :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=s-_yibPQ ... re=related
Merope
Hetty Wainthropp
Viestit: 491
Liittynyt: Pe Touko 25, 2007 12:04 pm

Viesti Kirjoittaja Merope »

^ Menee kategoriaan "liian hyvä ollakseen totta". Liekö olisi tuostakin suurempi kohu tullut, jos jotenkin oltaisiin voitu todistaa, ettei nauhaa varmasti ole muokattu. Eniten minua epäilyttää se, että miksi näitä ns. selkeitä, hyviä havaintoja tapahtuu vain ja ainoastaan jossain kiinassa, jossa käsittääkseni muuten on ollut jonkinasteinen "ufobuumi" viimeaikoina. Tietääkö ne ufot jostain, että kannattaa ennemmin käydä vilkaisemassa jotakin kiinalaista kaupunkia, jossa hollilla on todennäköisesti vain joku kiinalaisnainen huonolaatuisen kameransa kanssa, kuin esim. Manhattania? Vaikka väittäväthän ne jotkut, että WTC-tornien liepeilläkin sukkuloi ufo 11.9.2001 :wink: ...
So I took the shotgun off the wall and I fired two warning shots...
into his head.
Avatar
PinkCatz
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: To Maalis 27, 2008 9:58 pm
Paikkakunta: Desperation

Viesti Kirjoittaja PinkCatz »

Merope kirjoitti:Vaikka väittäväthän ne jotkut, että WTC-tornien liepeilläkin sukkuloi ufo 11.9.2001 :wink: ...
WTC:sta puheen ollen...tää on aika magee... :P

http://www.youtube.com/watch?v=dcxo_UntbYA
"Tits are for fucking, not for breastfeeding" -Rose West-
Clyde
Axel Foley
Viestit: 2478
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Viesti Kirjoittaja Clyde »

Merope kirjoitti:^ Menee kategoriaan "liian hyvä ollakseen totta".
Itse myös jätän nämä "liian hyvät" kokonaan katsomatta, niistä kun tietää suoraan että ne on aikas feikkejä :D
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

Roswellin luutnantti tunnusti kuolinvuoteellaan nähneensä tukikohdassa humanoidien ruumiita

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... visit.html
Lieutenant Walter Haut was the public relations officer at the base in 1947, and was the man who issued the original and subsequent press releases after the crash on the orders of the base commander, Colonel William Blanchard.

Haut died last year, but left a sworn affidavit to be opened only after his death.

Last week, the text was released and asserts that the weather balloon claim was a cover story, and that the real object had been recovered by the military and stored in a hangar. He described seeing not just the craft, but alien bodies.

He wasn't the first Roswell witness to talk about bodies. Local undertaker Glenn Dennis had long claimed that he was contacted by authorities at Roswell shortly after the crash and asked to provide a number of child-sized coffins.

When he arrived at the base, he was apparently told by a nurse (who later disappeared) that a UFO had crashed and that small humanoid extraterrestrials had been recovered. But Haut is the only one of the original participants to claim to have seen alien bodies.
Suamennos:

Luutnantti Walter Haut oli tukikohdan PR-upseeri 1947, ja oli se henkilö joka laati alkuperäiset tiedotteet lehdistölle heti maahansyöksyn jälkeen esimiehensä, tukikohdan johtajan kenraali William Blanchardin käskystä.

Haut kuoli viime vuonna, mutta jätti oikeaksi vannomansa todistuksen, jonka sai avata vasta hänen kuolemansa jälkeen.

Viime viikolla teksti julkistettiin ja siinä kerrotaan, että säähavaintopalloväite oli peitetarina, ja että sotilasviranomaiset olivat ottaneet haltuun todellisen kohteen ja se oli varastoitu hangaariin. Hän kertoi, miten näki ei vain alusta, vaan myös ekstraterrestriaalien ruumiita.

Hän ei ollut ensimmäinen Roswell-todistaja, joka kertoo nähneensä ruumiita. Paikallinen hautausurakoitsija Glenn Dennis oli jo pitkään väittänyt että viranomaiset ottivat häneen yhteyttä Roswellissa maahansyöksyn jälkeen ja pyysivät toimittamaan pienikokoisia arkkuja.

Kun hän saapui tukikohtaan, eräs sairaanhoitaja (joka myöhemmin katosi) kertoi hänelle ilmeisestikin, että ufo oli syöksynyt maahan ja että pieniä ekstraterrestriaalien ruumiita oli saatu haltuun. Mutta Haut on ainoa alkuperäisistä paikallaolijoista, joka on kertonut nähneensä ET:iden ruumiita.


Alkuperäinen tunnustus löytyy täältä:

http://roswellproof.homestead.com/Haut.html

Ihme juttuja taas. :shock:
Every ship must sail a world.
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

^ Kun lukee alkuperäisen tunnustuksen, niin eihän Haut nähnyt raadoista kuin päälaet ja koon.

Oma arvaukseni on, että kyseessä olisi voinut olla ensimmäiset kokeilut miehitetyillä säähavaintopalloilla. Sääpallo nousee erittäin korkealle, jopa 40 km, ja on hyvin halpa verrattuna lentovehkeisiin. Jos lasti olisi tarpeeksi kevyt, niin ehkä palloa on kaavailtu ensimmäiseksi askeleeksi lähiavaruuden/yläilmakehän valloituksessa ja Neukkulan vakoilussa. Avaruuttahan ja sen olosuhteita ei alussa tunnettu kunnolla. Sitten kun neukut laukaisivatkin oman satelliittinsa suoraan Maata kiertävälle radalle, niin ei ihme että järkytys oli suuri, jos oli edetty varovaisesti ja hukattu etumatka. Neukuillahan ei varmasti ollut turhia pidäkkeitä miestappioiden suhteen. Toisaalta Roswell viittaa siihen, että ehkei ollut jenkeilläkään: ruumiit saattoivat olla lyhytkasvuisia aikuisia tai jopa lähes lapsia.

Toisaalta tunnustuksessa on kohta, jossa sanotaan löydetyn outoa materiaalia jossa oli myös outoja merkkejä (kai ne nyt olisivat kyrilliset kirjaimet tunnistaneet?).

Mutta jos Maassa vilisi ufoja 40-luvulla, niin missä ne ovat nyt? Miksi ylivertaisen teknologian omaavat eilienit sieppailisivat ihmisiä vuoteistaan, leikkelisivät karjaa ja loikkisivat Brasilian puskissa yön pimeydessä? Onko USA:n hallitus tehnyt salaisen sopimuksen kaikkien Maan ihmisten puolesta?

Vaan minullapa on vielä hurjempi idea: kysykääpä itseltänne, miten alkoholisoituneesta luuserista yhtäkkiä sukeutui maailman mahtavimman valtion presidentti? Onko Yrjö Puska Jr. todella alkuperäinen Y.P., vai onko hän vain nukkehallitsija armeijan salaisissa valtakuvioissa? Ja nyt on uuden nukkehallitsijan valinta edessä, ja kaikki pätevät kandidaatit onkin onnistuneesti saatu heivattua kilvasta... Jospa eilienit ovatkin jo täällä keskuudessamme vallan kahvassa?

Bööö!

:lol:
Every ship must sail a world.
Avatar
Tengu
Harjunpää
Viestit: 343
Liittynyt: Ti Kesä 24, 2008 1:23 pm
Paikkakunta: Rikosnimike

Viesti Kirjoittaja Tengu »

Torture is best at bedtime.
Freddy
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 8:43 pm

Viesti Kirjoittaja Freddy »

Minun skeptisyys ufoja kohtaan loppui kuin seinään jo nuorena poikana.Nousin juuri koulukyytejä ajaneesta linja-autosta kotini kohdalla pois,ja lähdin kävelemään kotia kohti.Äkkiä metsänreunan takaa puidenlatvojen tasalta ilmestyi aivan Hvetin kirkas valopallo.Lensi täysin äänettömästi peltoaukean ja tien yli,ja katosi taas tientakana puiden peittoon.Kyllä siinä polvet notkahtivat ja suu loksahti auki.Menin siitä sitten kotiin,ja tohkeissani kerroin että mitä näin.vähän vanhempani naureskelivat ett joo joo ufopa hyvinkin.Sitten oli seuraavan päivän lehdessä uutinen että outo valoilmiö oli nähty useassa paikkaa saman illan aikana.Eivät naureskelleet enää
Bombay
Adrian Monk
Viestit: 2830
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

Freddy kirjoitti:Minun skeptisyys ufoja kohtaan loppui kuin seinään jo nuorena poikana.Nousin juuri koulukyytejä ajaneesta linja-autosta kotini kohdalla pois,ja lähdin kävelemään kotia kohti.Äkkiä metsänreunan takaa puidenlatvojen tasalta ilmestyi aivan Hvetin kirkas valopallo.Lensi täysin äänettömästi peltoaukean ja tien yli,ja katosi taas tientakana puiden peittoon.Kyllä siinä polvet notkahtivat ja suu loksahti auki.Menin siitä sitten kotiin,ja tohkeissani kerroin että mitä näin.vähän vanhempani naureskelivat ett joo joo ufopa hyvinkin.Sitten oli seuraavan päivän lehdessä uutinen että outo valoilmiö oli nähty useassa paikkaa saman illan aikana.Eivät naureskelleet enää
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pallosalama Täsmääkö tähän?
konsta
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4611
Liittynyt: Ma Huhti 02, 2007 1:09 am

Viesti Kirjoittaja konsta »

Clyde kirjoitti:
/edit; yksi parhaista mitä oon hetkeen youtubessa nähnyt on tämä kiinassa nähty ufo, sen katoaminen ja kaikki on niin todellisen näköistä. Kertokaa nyt ettei se oikeasti ole ufo :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=s-_yibPQ ... re=related
Epäilyttävä. Ensin kuvataa vain kattoja, ilman kohdetta. Kun ufo näkyy, sitä kuvata siten, että kamerae ei keskitetä siihen, vaan se näkyy kuvan yläreunassa, hädin tuskin mahtuen kuvaan. Herää epäilys, että ufo on lisätty kuvaan, vähän amatöörimaisesti.
EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3334
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... 898597.ece

WTF? Laserilla ampuva uffo?

Muutenkin tuntuu, että viimeisen parin vuoden aikana on tullut oudon paljon normaalia kiinnostavampia juttuja ilmi. Liekö syy huijausten määrän lisääntymisessä tai sitten kamerakännyköiden?
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

^ Jos ei ole huijaus niin veikkaisin jotain sähköhärveliä josta tulee välillä läpilyöntejä maahan.

Tai sitten laseraseleikkiä pimeässä, otsalamput päässä. Tuo kuva heiluu niin paljon, että kohteen liiketilaa on melko mahdoton päätellä, todennäköisesti on aika lailla paikoillaan.
Every ship must sail a world.
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Kyllä tuolla Shellie-tytöllä on kuvassa sen näköinen ilme, että ei oikein meinaa pokka pysyä. :lol:
Äidillä pysyy hieman paremmin...
Veikkaan jotain pientä punaista/valkoista led-valoa, jonka kanssa ollaan leikitty pimeällä.
PaulaDrew
Jack Bauer
Viestit: 960
Liittynyt: Ti Joulu 18, 2007 11:49 am
Paikkakunta: Teurastamo 5

Viesti Kirjoittaja PaulaDrew »

”Paljasta ufo-tiedot, Obama!”

Julkaistu: 11:30

Ufo-intoilijat painostavat Barack Obamaa julkistamaan Yhdysvaltain ufo-dokumentit presidenttikautensa aikana, kertoo brittilehti Telegraph. Ufo-yhteisö on myös toiveikas tavoitteen onnistumisesta, sillä kaksi vaikutusvaltaista poliitikkoa kannattaa ajatusta, Telegraph kertoo.

John Podesta, joka johtaa Obaman vallanvaihtotiimiä, sekä New Mexicon kuvernööri ja Obaman hallinnon mahdollinen jäsen Bill Richardson ovat molemmat jo julkisesti ilmaisseet tukensa ufo-tiedostojen julkistamiselle, Telegraph kertoo.

Maapallon ulkopuolisten ilmiöiden poliittinen komitea (Extraterrestrial Phenomenon Political Action Committee) pyytää kirjeessään Obamaa lopettamaan kuusi vuosikymmentä kestäneen ”totuuden eston”, joka koskee maapallon ulkopuolisen elämän yhteyttä ihmisiin. Komitean mielestä Obaman pitäisi vaatia tietoonsa kaikki, mitä armeija ja tiedustelupalvelut aiheesta tietävät ja kuulla hallinnon todistajia, jotka ovat jo tuoneet esiin todisteita maapallon ulkopuolisesta elämästä.

Kampanjoijat ovat sitä mieltä, että Yhdysvaltojen täytyy nyt raottaa omia ufo-tietojaan, koska Britannian armeija on jo julkistanut ufo-dokumenttejaan.
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/42728- ... a%E2%80%9D

Alkaa jo jännittää. Itse en ole oikein koskaan tajunnut salailun tarkoitusta. Ainoat syyt mitä sille keksin, on se että joko mitään ei ole tai sitten halutaan estää tietoa jostain kehittyneemmästä aseteknologiasta leviämästä. Mutta toivottavasti Obama nostaa kissan - tai humanoidin - pöydälle.
Avatar
Kokki
Agentti Scully
Viestit: 693
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 4:16 pm
Paikkakunta: Stadi

Viesti Kirjoittaja Kokki »

Eräs Kuopiossa syntynyt humanoidi täyttää tänään 60 vuotta. Malja hänelle.
A man's got to do what a man's got to do.
Vastaa Viestiin