Jaana Kavonius - Convoy miekkarin Prinsessa Leiasta häkkilinnuksi

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8346
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Jaana Kavonius - Convoy miekkarin Prinsessa Leiasta häkkilinnuksi

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Totuuspuolueen Jaana Kavonius katosi, nyt myös hovioikeus määräsi heti vangittavaksi
Puolueen puheenjohtajalle on luvassa kymmeniä syytteitä, kun hänet saadaan Suomeen oikeuteen.

VIIME vuonna puoluerekisteriin merkityn totuuspuolueen puheenjohtaja Jaana Kavonius on viranomaisilta kateissa. Häntä odottaa poikkeuksellisen iso nippu syytteitä muun muassa törkeistä kunnianloukkauksista.
Nyt jo kaksi oikeusastetta on määrännyt hänet poissaolevana vangittavaksi. Helsingin hovioikeus piti keskiviikkona voimassa Länsi-Uudenmaan aiemman ratkaisun vangitsemisesta.
Seuraavaksi viranomaisten pitäisi vain löytää Kavonius.

KAVONIUKSEN avustaja, oikeustieteen maisteri Lauri Saarela sanoo hänkin, ettei tiedä, missä päämiehensä Kavonius on.
”Ei hän varmaan Suomessa ole, mutta jossain Euroopassa. Pari päivää sitten olin puhelinyhteydessä, mutta en ihan suoraan sanottuna tiedä, missä hän on”, sanoo Saarela.
Pakoileeko hän?
”Hän kokee kiusalliseksi, kun hänen tekemänsä tutkintapyynnöt poliisille eivät etene. Hän kokee, ettei hän saa oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä”, Saarela sanoo.
Saarelan mukaan syyttäjät vaativat viittä vuotta vankeutta.

SYYTELISTA on harvinaisen mittava. Jo nyt syytteitä on nostettu 34 rikoksesta, joista valtaosa on törkeitä kunnianloukkauksia ja vainoamisia.
Näiden lisäksi vielä esitutkinnassa on vajaat kymmenen rikosta, joissa poliisi ei ole päässyt kuulustelemaan Kavoniusta, koska häntä ei ole tavoitettu. Niistäkin on tulossa syytteet, ilmenee vangitsemis­asiakirjoista.
Hovioikeus muun muassa katsoo tuoreessa ratkaisussaan, että on syytä epäillä, että Kavonius jatkaa rikosten tekemistä. Se ei uskonut Kavoniuksen väitettä syyttäjien esteellisyydestä.

Kavonius kertoo hakeneensa turvapaikkaa Slovakiasta, mihin hänellä mielestään on oikeus. Hän kokee olevansa Suomessa hengenvaarassa, koska katsoo syyttäjien haluavan hänet Suomeen vapautensa menettäneeksi, jotta hänet voidaan murhata.

SYYTTÄJÄT näkivät toisin. Heidän mukaansa Kavoniuksen tarkoituksena oli loukata ja halventaa uhrejaan ja kohdistaa näihin väitteitä, jotka eivät pitäneet paikkaansa. Heidän mielestään oli selvää, ettei Suomesta tarvitse kenenkään paeta toiseen EU-maahan hakemaan turvapaikkaa.
Hovioikeus hylkäsi tai jätti tutkimatta Kavoniuksen kantelun. Niinpä hänet on nyt käräjäoikeuden päätöksen mukaan tavattaessa vangittava ja tuotava Espoon poliisivankilaan.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010346855.html

Minusta tässä on hyvä syy epäillä hullun lehmän tautia...
Kahvitaukovainu
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Loka 13, 2023 3:58 pm

Re: Jaana Kavonius - Convoy miekkarin Prinsessa Leiasta häkkilinnuksi

Viesti Kirjoittaja Kahvitaukovainu »

Hän on selvästikin kadonnut rinnakkaistodellisuuteen, elämä siellä voi olla rankkaa.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6916
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Jaana Kavonius - Convoy miekkarin Prinsessa Leiasta häkkilinnuksi

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Ei elä missään rinnakkaistodellisuudessa jos on konkreettista koko ajan vaatimassa alaisiltaan.
Suunnitelmissa on ollut muiden muassa naamioitua Outi Alaseksi ja muuttaa Outiksi naamioituneena Unkariin.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3 ... b456013b92


Puolue ei päästänyt ehdokastaan televisioon – Nyt ehdokas laukoo rajuja väitteitä puoluejohtajasta
Hämmennystä herättäneestä Totuuspuolueesta paljastuu lisää erikoisia asioita. Etsintäkuulutetun puheenjohtajan väitetään muun muassa vaatineen eurovaaliehdokasta hankkimaan hänelle asunnon Budapestista.



Keskiviikkoiltana moni katsoja hämmästyi, kun Ylen pienpuoluetentissä ollut Totuuspuolueen edustaja Liisa Mariapori kertoi, ettei puolueen ainoa eurovaaliehdokas Outi Alanen edusta puolueen linjaa. Puolue oli päättänyt lähettää Alasen sijaan vaalitenttiin Mariaporin, vaikka Alanen olisi tenttiin itse halunnut osallistua.

Puolueen puheenjohtaja Jaana Kavonius on tällä hetkellä ulkomailla poliisia paossa. Häntä syytetään lukuisista kunnianloukkauksista ja syyttäjä vaatii hänelle viittä vuotta ehdotonta vankeutta.


Nyt Alanen kertoo Iltalehden haastattelussa erikoisista tapahtumista, joita puolueessa on hänen mukaansa tapahtunut. Alanen sanoo tutustuneensa Kavoniukseen haastateltuaan häntä presidentinvaalien alla viime marraskuussa ja päätyneensä sen myötä puolueen jäseneksi ja eurovaaliehdokkaaksi.

– Kaikki muuttui sitten ja alkoi tulla uhkailuja (Kavoniukselta), Alanen sanoo.

Alanen kertoo saaneensa ensimmäiset haukut Kavoniukselta HOK-Elannon edustajistovaaleihin liittyen, kun hän ei ollut saanut ehdokaslistan perustamista varten tarvittavaa kolmea henkilöä mukaan. Alanen kuvailee haukkumista ”järkyttäväksi” ja Kavoniuksen uhanneen erottaa hänet puolueesta.

Alasen mukaan puolueen puheenjohtaja Kavonius oli vaatinut Alasta hankkimaan omiin nimiinsä asunnon Budapestista, johon Kavonius olisi muuttanut.

– Minun piti lähteä Budapestiin tekemään vuokrasopimus. Viikkotolkulla etsin asuntoa hänelle. Sitten minulla jäi kaikki vaalikoneetkin tekemättä. Sanoin hänen miehelleen, että tämä ei voi mennä näin. Minä tulin EU-vaaliehdokkaaksi, en halua osallistua petokseen, Alanen kertaa.

Siis hän olisi siis käyttänyt sinun passia ja lähtenyt sillä?

– En tiedä. Minäkin olen vähän tällainen hyväuskoinen hönö, että mikä se olisi ollut tarkkaan se (suunnitelma). Että minun henkkareilla tai passilla olisi vuokrannut sen asunnon, Alanen sanoo.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
viivahattu
Javier Pena
Viestit: 1868
Liittynyt: Ti Touko 02, 2023 10:10 am

Re: Jaana Kavonius - Convoy miekkarin Prinsessa Leiasta häkkilinnuksi

Viesti Kirjoittaja viivahattu »

No ylläri, että Kremlin rahoilla "puoluetta" pyörittävä varttipakka hakeutuu juuri Unkariin pakoon tekojensa seurauksia. Vaikka akka on sekaisin kuin seinäkello, haluaisin silti edelleen nähdä syyttäjien perusteet sille, että haetaan viiden vuoden ehdotonta tuomiota rikoksesta, jonka maksimi on lain mukaan kaksi vuotta.
Vastaa Viestiin