Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Avatar
Dirty_Harry
Nikke Knakkertton
Viestit: 169
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2018 1:57 pm

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja Dirty_Harry »

Suattaapi olla keksitty tarina. Suattaapi hyvinnii olla. Näitä on keksittyjä konflikteja on ollut historiassa paljon. Säälipisteiden tavoittelua kohderyhmälle. Suomeen on päästetty jo 100 000 säälipisteiden kerääjää lisää tämän hallituksen aikana. Valkoinen mies maksaa kaiken.

https://www.youtube.com/watch?v=GNB0kQgxp44
Chip Taylorin sanoittamaa, säveltämää, sovittamaa sekä esittämää musiikkia:

https://www.youtube.com/watch?v=kCuoNGM ... cCityRoots
https://www.youtube.com/watch?v=8-aJWGS ... cCityRoots
Herravee
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 104
Liittynyt: Ke Loka 12, 2016 1:49 pm

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja Herravee »

Dirty_Harry kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 5:07 pm Suattaapi olla keksitty tarina. Suattaapi hyvinnii olla. Näitä on keksittyjä konflikteja on ollut historiassa paljon. Säälipisteiden tavoittelua kohderyhmälle. Suomeen on päästetty jo 100 000 säälipisteiden kerääjää lisää tämän hallituksen aikana. Valkoinen mies maksaa kaiken.

https://www.youtube.com/watch?v=GNB0kQgxp44
Niinpä taitaa olla, nykyaikana oltaisiin kuvattu tällainen kameralla. Saattaapi olla että uusi pakolaisaalto on tulossa ja näillä uutisilla hyväksytetään se koska ovat avuttomia yms.
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2523
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja Gurney »

uusitma kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 3:04 pm
Universal Exports kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 2:58 pm
uusitma kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 2:47 pm Tässä tapauksessa luuserilla tarkoitan tuota huomioväreihin pukeutunutta ördaajaa.
OK. Kiva.
Mutta missä on niitä aamuviideltä nousevia, valtavia verosummia maksavia somppuja?
No pääkaupunkiseudun sairaaloissa ja tk:ssa on ainakin ussiampikin somali lääkärinä. En ole heidän palkkakuittejaan nähnyt, mutta yleisen käsityksen mukaan lääkärit on melko hyväpalkkaisia. Tämä vain yhtenä esimerkkinä.
Suomessa on noin 5-10 somppua lääkärinä, mutta yksikään ei ole ns. pakoloinen vaan kaikki ovat tulleet opiskelemaan lääkäriksi eli taas joku yrittää väittää että työperäinen maahanmuutto ja pakoloiset ovat sama asia. Aika väsynyttä trollausta.

Osa pakoloisista on kouluttautunut apuhoitajaksi, mutta miespuoliset raiskaavat asiakkansa ja umpeenommellut nyykhyttävät somessa razzzismia kun eivät ole saaneet näyttöä läpi.

Faktaa on ainostaan se, että somppujen työttömyysaste on 80%
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Herravee
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 104
Liittynyt: Ke Loka 12, 2016 1:49 pm

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja Herravee »

Korjaan vielä edelliseen että "hyökkäys" olisi kuvattu. Tuo oli sanan vaihtoa ja luultavasti mies on agitoitu jotta saadaan kuvattua minuutin pitkä pätkä iltalehtiin kuinka suomalainen mies on paha.
Yrjö Yrjönpoika
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1410
Liittynyt: Pe Elo 04, 2023 10:05 am

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja Yrjö Yrjönpoika »

uusitma kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 3:44 pm Minä en tiedä, kenelle kirjoitat näitä juttujasi, kun joka ikinen pääkaupunkiseudulla asuva tietää, että todellakin somalit käy töissä ihan niin kuin muutkin.

En tiedä minäkään, kuka täällä kenellekin kirjoittaa, mutta tuollaisten näennäisesti paikkaansa pitämättömien väitteiden kirjoittaminen vaikuttaa pelkältä baittaamiselta. Ja jos se on sitä, niin meninpä tässä sitten baittiin minäkin.

Tokihan tuon väitteesi voi juridisessa suomenkielessä sanoa sisältävän totuuden mahdollisuuden, koskapa et sisällytä siihen tarkennetta "kaikki" tai "jotkut". Sanoisin, että jos jälkimmäinen siihen sisältyisi, olisi väitteelläsi jonkin tasoinen totuusarvo, muissa tapauksissa ei.
lonesjucca
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: Ke Heinä 26, 2023 9:26 pm

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja lonesjucca »

Kukas kunnallisvaali- , tai eurovaaliehdokas tämä on perussuomalaisissa?

Voisi ikänsä puolesta olla Maurin poika. Kielenkäyttö ainakin samanlaista kuten myös viha mamuja kohtaan.
Sipi
Theo Kojak
Viestit: 1114
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:58 pm

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja Sipi »

Hank Voight kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 4:43 pm Mikä juttu muuten tuo on, että täällä Minfossa törmää usein siihen, että about kaikki haja-asutusalueilla asuvat leimataan mistään mitään ymmärtämättömiksi junteiksi? Vittu mitä paskaa. Itse pidän itseäni kaupunkilaisena, mutta hyvin voisin asua jossain maaseudulla tai pikkukaupungissakin. PK-seudulla en millään perkeleellä, en vaikka maksettaisiin. Yhtenä syynä juuri tuo, että siellä on aivan liikaa ihmisiä, jotka kokee olevansa muita parempia.
Täysin identtinen havainto itselläni.

On se todettava, että melko kirjavaa ihonväriä on myös kehä kolmosen ulkopuolella monissa isoissa kaupungeissa, kuten täällä Tampereella. Olen asunut Helsingissä miltei kaksi vuotta, enkä ikävöi sieltä mitään. Olen paljon pohtinut sitä, mistä se johtuu. No, monestakin asiasta, mutta olen kuitenkin viettänyt aikaani myös paljon ulkomailla, suurissa kaupungeissa, ja sitten oivalsin mikä Helsingissä on vikana.

Se on liian suuri ollakseen kodikas ja haltuunotettavissa, mutta liian pieni ollakseen aito metropoli. Se on ikään kuin väljähtynyt yritys kumpaankin suuntaan. Valtavasti wannabe/lumihiutaleporukkaa, joiden ajatusmaailma on hyvin kaukana omastani. Mutta se on sanottava, että paljasjalkaiset stadilaiset, joiden vanhemmat ja isovanhemmatkin ovat ehkä asuneet Helsingissä, ovat älyttömän mukavaa porukkaa.

Eniten muualla asuvia halveksivat ne, jotka yrittävät kaikin tavoin häivyttää omaa maalaisidentiteettiään, eli ovat muuttaneet itsekin Helsinkiin vasta aikuisiällä. Itselleni ei tulisi mieleenkikään kohdella tylysti tai epäasiallisesti muualta Suomesta tulleita ihmisiä omassa kotikaupungissani.

Rasististia hyökkäyksiä tapahtuu täälläkin, roadmanit aiheuttavat päänvaivaa, ihmisiä ryöstetään kadulla ja taksikuskin valinnassa on pakko käyttää todellista harkintaa. Joten kyllä mekin jostain jotain ymmärretään.
Lemminkäinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 126
Liittynyt: Su Huhti 21, 2024 5:30 am

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja Lemminkäinen »

Hörhö oli murteen perusteella Turusta. Se myös selittää alkoholismin ja apinamaisen käytöksen.
kakkosurpo kirjoitti: Ti Touko 07, 2024 8:45 am nysä mulkku jöpöttää terhakkaasti.
-KKK-
Harjunpää
Viestit: 324
Liittynyt: Ke Helmi 27, 2008 9:38 pm

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja -KKK- »

Näistä vitun pelleistä ei ole kuin haittaa maahanmuuton vastustajille. Rasismi ja idiotismi eivät ole oikeita työvälineitä maahanmuuton rajoittamiseen.
Täytekakku Koskinen
Remington Steele
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2022 6:55 pm

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja Täytekakku Koskinen »

Lemminkäinen kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 7:33 pm Hörhö oli murteen perusteella Turusta. Se myös selittää alkoholismin ja apinamaisen käytöksen.
Sinulla ei taida olla Turun murre hallussa.
Ainut kakku mikä maistuu, on täytekakku. :D
canis lupus
Vic Mackey
Viestit: 1916
Liittynyt: Pe Tammi 10, 2020 11:35 pm

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja canis lupus »

uusitma kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 4:25 pm
Hank Voight kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 4:11 pm
uusitma kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 3:44 pm
Minä en tiedä, kenelle kirjoitat näitä juttujasi, kun joka ikinen pääkaupunkiseudulla asuva tietää, että todellakin somalit käy töissä ihan niin kuin muutkin.
No niin. Vaikka olisikin kova polte esittää somalit hyvässä valossa, niin hiukan kannattaisi suodattaa kirjoitettua tekstiä mielessään, ennen kuin lyö enteriä. Tuon kaltaisilla kommenteilla et kyllä saa näkemyksiäsi läpi.
En tietenkään saa menemään läpi niille, jotka kaivaa turvetta sielä Karvian perämettissä, enkä eläkeläisille, jotka ei työelämässä enää ole, mutta Etelä-Suomen työssäkäyvät kyllä näkee somalit työssä ihan omilla työpaikoillansa.
Kyllähän tuo kertomasi pitää ihan paikkansa. Oma saldoni näistä mukavista työkavereista on nyt noin tonnin pakkasella, silloisella työnantajallani videoista päätellen aika paljon enemmän, ovat olleet työpaikallamme töissänsä, noin 70t€ kulut siitä.
Mens malus in corpore sano
uusitma
Hetty Wainthropp
Viestit: 463
Liittynyt: La Joulu 29, 2012 12:27 am

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja uusitma »

Mestari68 kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 4:51 pm
uusitma kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 3:12 pm
Mestari68 kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 3:07 pm

Vasemisto vihreä trollipaja on toiminut suomessa vuosia tarttuen PIENIMPÄÄNKIN juttuun vs vallinin 40v vanha keissi. kun koirapilli soi saadaan milloin vaan " 100 " hengen mielen osoitus pystyyn. tai 100 nikkiä joiden takana lienee muutama ihminen komppaamaan jotain haluttua asiaa esim x ään. haluisin nähdä tuon laajasalojutun alusta loppuun tiedän ihan kokemuksesta että NE pennut on todella härskejä kielenkäytössä jos on tarpeeksi eli yli 10 voivat päällekkin tulla.
Vallin-juttu oli totta. Senhän herra itsekin myönsi. Keksi parempi esimerkki.
JOS osaisit suomea kunnolla ymmärtäisit että en kieltänyt juttua vaan kyseinalastin 40v vanhan baari tappelun repostelun. ps somalien työllisyydessä on paljon ilmaa " 200 " rahoitettua järjestöä osa toiminee tulkkaamassa jne eli varsinnaisia työssä käyviä on ne muutamat bussikuskit taksikuskien tuntimääristä en tiedä kuulema kokosuku ajaa 1 kortilla.
Minä en puhu persua, pahoittelut siitä. Minun suomen kielessä käytetään välimerkkejä ja yhdyssanat kirjoitetaan yhteen.
Täytekakku Koskinen
Remington Steele
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2022 6:55 pm

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja Täytekakku Koskinen »

canis lupus kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 9:58 pm
uusitma kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 4:25 pm
Hank Voight kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 4:11 pm

No niin. Vaikka olisikin kova polte esittää somalit hyvässä valossa, niin hiukan kannattaisi suodattaa kirjoitettua tekstiä mielessään, ennen kuin lyö enteriä. Tuon kaltaisilla kommenteilla et kyllä saa näkemyksiäsi läpi.
En tietenkään saa menemään läpi niille, jotka kaivaa turvetta sielä Karvian perämettissä, enkä eläkeläisille, jotka ei työelämässä enää ole, mutta Etelä-Suomen työssäkäyvät kyllä näkee somalit työssä ihan omilla työpaikoillansa.
Kyllähän tuo kertomasi pitää ihan paikkansa. Oma saldoni näistä mukavista työkavereista on nyt noin tonnin pakkasella, silloisella työnantajallani videoista päätellen aika paljon enemmän, ovat olleet työpaikallamme töissänsä, noin 70t€ kulut siitä.
Jos tämä nuori nainen on työtön, niin hänet voisi palkata vaikka kaupan kassalle töihin.
Ainut kakku mikä maistuu, on täytekakku. :D
Kalapaliikki
Remington Steele
Viestit: 226
Liittynyt: La Joulu 12, 2020 8:05 pm

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja Kalapaliikki »

uusitma kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 2:57 pm
Keplotteleva konna kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 2:35 pm
uusitma kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 2:28 pm
No mihin helvettiin ne lähtee aamulla viiden ja kuuden aikaan, jos ei töihin, kun bussit on aamulla täys somaleja. Sinä et oikeasti tiedä yhtään mitään omin silmin näkemääsi, kunhan plaastaat menemään. Katsele joskus ympärillesi täälä missä on ulkomaalaisia, ei Taka-Hikiällä tai Parkanon mettissä. Sielä voi olla totta, ettei ole verokertymää.
Ai ne menee duuniin jo noin aikaisin. Olenkin ihmetellyt, ku vähän ennen seiskaa töihin ajellessa niitä ei näy missään. On ne vaan ahkeraa sakkia...
No se voi olla ihan järkevääkin, että seuraat liikennettä ajaessas, etkä laske somalialaisia.
Minä käytän julkisia pääkaupunkiseudulla ja voin sanoa, että kukaan joka väittää, ettei täälä somalialaisia ole työpaikoilla, ei ole itse töissä.
Toivottavasti pysyvätkin siellä, muualla tehdään oikeita töitä eikä teitä vasuri-koordinaattoreita tai verotuilla työllistettyjä somppuapinaturhakkeita tarvita. Iso hyi helvetti kaltaisillesi öyhöttäjille.
Täytekakku Koskinen
Remington Steele
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2022 6:55 pm

Re: Rasistinen hyökkäys Laajasalossa

Viesti Kirjoittaja Täytekakku Koskinen »

-KKK- kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 9:14 pm Näistä vitun pelleistä ei ole kuin haittaa maahanmuuton vastustajille. Rasismi ja idiotismi eivät ole oikeita työvälineitä maahanmuuton rajoittamiseen.
Kelalta saa ilmeisesti hyvät kamerapuhelimet käyttöön.
Ainut kakku mikä maistuu, on täytekakku. :D
Vastaa Viestiin