Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
lonesjucca
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: Ke Heinä 26, 2023 9:26 pm

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja lonesjucca »

Sipi kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 5:40 pm
lonesjucca kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 5:25 pm ei tee. se on kunnianloukkaus. huoraksi haukkumisessa ei ole seksuaalista komponenttia.
Näin se munkin järkeni sanoisi.

Mutta. Entäs jos mä koen, että huoraksi haukkuminen loukkaa naiseuttani ja sitä kautta... Tätähän tapahtuu.
Laki ei ota sinun tuntemuksiasi huomioon, joten sillä ei ole paskankaan merkitystä.
Sipi
Theo Kojak
Viestit: 1114
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:58 pm

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja Sipi »

lonesjucca kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 10:04 pm Laki ei ota sinun tuntemuksiasi huomioon, joten sillä ei ole paskankaan merkitystä.
Camoon nyt, en mä tässä mitään häirintää koe. Mietin sitä lain tulkintaa edelleen; eli jos uhri kokee, että hänen seksuaalista itsemääräämisoikeuttaan on loukattu vs. kunniaa loukattu, otetaanko se huomioon tutkinta/rikosnimikkeessä?

Ihan tosissaan mietin, että jos sulle huudellaan, että "mee homo transu vittuun" se on kunnianloukkaus, paitsi jos tää kohde on oikeasti homo ja transu.

Tajuatko?
Pettäjäntieonkova
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: Su Syys 03, 2017 6:59 pm

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja Pettäjäntieonkova »

Jos Leppilampi ei olisi julkkis, vaan raksamies, olisi hän ollut jo panemassa ja mitään onnenonkimisrikosilmoituksia ei olisi tehty edes.
Birch Tree Headland
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Ma Maalis 20, 2023 6:03 pm

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja Birch Tree Headland »

Sipi kirjoitti: Ti Touko 07, 2024 3:31 pm Kiinnitin huomiota otsikkoon (en nyt muista mikä juorulehti) siitä, että Leppilampi oli alkuun halukas kertomaan kaiken tapahtuneesta, mutta vetäytyi myöhemmin ja kieltäytyi kommentoimasta.
Varsinkin Seiskassa on nykyään erilaisia vale- ja kusetusotsikoita joilla haetaan vain se klikki. Jutun luettua huomaa miten typerästi noilla otsikoilla kikkailevat.

Nyt siellä on esimerkkinä "Paula Koivuniemi huusi härskisti Lauri Tähkälle"
https://www.seiska.fi/kotimaa/paula-koi ... le/1347267
Kukaan ei tiedä nytkään kuka on Juha Hiitelä. Kaikki tietävät Antero Mertarannan. Koita nyt Juha jaksaa päivä kerrallaan.
Kurpa
Nikke Knakkertton
Viestit: 185
Liittynyt: Ti Helmi 02, 2021 12:37 pm

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja Kurpa »

Anom kirjoitti: Ma Touko 06, 2024 9:09 am
Oliko sinulla jotain luotettavaa lähdettä esim. tutkimukseen, jossa todetaan, että raha ei ole juuri ikinä motivaattori?
Muussa tapauksessa kommenttisi on samaa mutua, kuin heillä, jotka spekuloivat rahan olevan yksi motivaattori.
Tarvinneeko tuohon erillistä lähdettä jos on edes alkeellinen käsitys suomen oikeusjärjestelmän kyvystä käsitellä tällaisia asioita sekä niihin liittyviä korvausasioita. Jos oltaisiin vaikkapa usa:ssa, kuuluisan näyttelijän syyttäminen voisi teoriassa olla rahanarvoinen bisnes ja tapauksia varmasti löytyy, mutta täällä hommat eivät toimi niin. Oma kokemus on lähipiiristä sellainen että nainen halusi tehdä tapauksesta oikeudenkin kautta julkisen, ettei törkimys voisi puhua mustaa valkoiseksi omassa valtaklikissään. Tuomio on yksiselitteinen. Prosessi vaan on hyvin raskas, eikä moni lähde siihen jos ajattelee esimerkiksi jatkavansa elämäänsä eteenpäin ajattelematta asiaa ja pysyvän niin terveempänä kuin vatvoen tapausta oikeudessa. Ehkä se joillakuilla on niin. Joillekin viranomaiskäsittely taas on hyvin tärkeä.
Homie I'm the one with the shotgun in the closet
Next to the glad bags full of chronic
Täytekakku Koskinen
Remington Steele
Viestit: 226
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2022 6:55 pm

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja Täytekakku Koskinen »

Uskon, että tämä tullaan vielä sopimaan ilman oikeudenkäyntiä. :D
Ainut kakku mikä maistuu, on täytekakku. :D
JanitaSlim
Jessica Fletcher
Viestit: 3248
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

Mikkoa mustamaalaava nainen on katkera, kun sai pakit Mikolta. Ei tästä mitään sen kummempaa juttua tule aikaiseksi :mrgreen:
Nesb0
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Ti Syys 15, 2020 2:08 pm

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja Nesb0 »

Sipi kirjoitti: La Touko 04, 2024 2:42 pm Surkeaa kyllä, miten tällainen ihmeellinen uhriutuminen on nyt muodikasta ja arkijärki täysin kateissa. Ymmärrän erittäin hyvin nuoria miehiä, jotka eivät edes yritä etsiä kumppania ravintoloista tai ylipäätään viettää aikaansa ns sekaryhmissä, koska nykyään on aina vaarana että jokin menee pieleen. Luin jutun nuoresta miehestä, jolla on vilkas seksielämä (irtosuhteita) ja hän aina automaattisesti videoi ja tallentaa myös äänet niiltä kerroilta, kun hänellä on naisseuraa. Hän ymmärtää, että tallentaminen on laitonta ilman suostumusta mutta hän perustelee sitä niin, että samoin on perättömät ilmiannotkin. Hän vakuuttaa, ettei ikinä katsele näitä tallenteita, jaa tai näytä niitä kenellekään vaan pitää ne tallessa niin kauan kun on tarpeen.

Tavallaan ymmärrän häntä, ja tuntuu pahalta että näin vaikeaksi on sukupuolten välinen kommunikaatio ja toisen intentioiden sekä tarpeiden lukeminen mennyt.

Voin olla ihan metässä mutta itse ajattelen, että tällaisella kertakäyttökulttuurilla on kovasti osaansa tässä kehityksessä. tarkoitan, että nykyään ihmiset eivät flirttaile, ikävöi, odota, valmistele viikkoa pohtien treffejä saati odottele postin tuomaa kirjettä ihastukselta. Nykyään tosiharrastelijat tsekkaavat vain ulkonäön, nappaavat kiinni, tapaavat parhaimmillaan parikin kumppaniehtokasta päivässä ja menevät illalla heti sänkyyn. Ennen tätä on stalkattu ihmisestä kaikki somet ja muut, ja kuvitellaan, että tiedetään toisesta riittävästi.

Kuitenkin se kaikkein tärkein jää aina uupumaan, ja se on toisen kommunikaatio- ja vuorovaikutustapojen ymmärrys. Jos jollakin on upea tissivako instagramissa, se ei välttämättä tarkoita, että hän tykkä tulla nussituksi tissien väliin. Ja sama pätee miehiin; jos jollain on vaikka upea perse, se ei ole kutsu puristelemaan sitä.

Totuutta toisesta ei saa selville kuin ajan kanssa ja keskustelemalla. Luulen, että näissä lisääntyvissä häirintä- ja rikosilmoituksissa on kyse usein myös väärinymmärryksestä. Itsellänikin kokemusta siitä (väärinymmärryksestä), mutta ei olis tullut mieleenkään puida asiaa jonkun muun kuin asianosaisen kanssa.
Olen samaa mieltä. Miehiä lyödään nyt kuin vierasta sikaa ja tämä aika erottaa sukupuolia vielä entisestään ja tekee lähentymisestä entistä vaikeampaa. Jos on elänyt nuoruuttaan 90-luvulla, niin ei todellakaan voi ymmärtää nykymenoa. On myös suurta eroa sillä, hyppääkö joku kotimatkalla puskasta kimppuusi ja raiskaa tai yrittää raiskata, vai heittääkö joku pienen tuhman kommentin iloisissa viinapäissään jossain baaritiskillä. Ja jos joku kömpelö flirtti-yritys menee ihan puskaan, niin onko siitä pakko niin kamalasti suuttua että ihan käräjille mennään? Voisiko olla vain ihan imarreltu, vaikka kommentti ei tulisikaan juuri siltä unelmien prinssiltä? Tai ei tarvitse olla edes imarreltu, voi vain hymähtää ja ohittaa. Tai jopa sanoa, että down boy, nyt riittää. Kaikki nämä "katsoi minua sekunnin vinoon, nyt olen lopun elämääni traumatisoinut, haluan käräjille ja korvauksia" -lumihiutaleet todella vie kaistaa niiltä oikeilta tapauksilta, missä pitäisikin lyödä kuin vierasta sikaa.

Ja vielä ihan genuine kommentti tuohon instaposeeraukseen. Miksi kukaan esittelee intiimialueitaan, ellei halua juuri tuollaista huomiota, missä kehutaan vaikka sitä upeaa tissivakoa? Voisiko joku valaista, en ymmärrä? Vai onko ainoa oikea kommentti sellaiseen, että "mahtava tissivako, no niin moi", ja sitten ei enää ikinä kommentoi yhtään mitään eikä seuraa instassa tai missään?
Avatar
Ifigeneia
Rico Tubbs
Viestit: 1289
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »



Olen havainnut että kun Facen sinkkuryhmissä ihmetellään että miksi esittelet tissivakoa, niin järjestään nämä esittelijät kiskaisevat herneen nokkaan ja sitten tulee sitä selittelyä että otin kuvan omaksi ilokseni, enkä herutellakseni miehiltä kiinnostusta. Lopuksi uhkaillaan että jatkossakin tekee mitä tykkää. Auta armias jos menet möläyttämään sanan "tyrkkykuva".

Näillä tissivaon esittelijöillä on aina sama asento, sama "veikeä" ilme, samanlainen meikki (jossa tekoripset keskiössä)... Minun puolestani saa esitellä mitä huvittaa missä huvittaa, mutta kyllästyttää kun ollaan tällaisia "13 mahtuu tusinaan" -klooneja. Miksei kukaan keksi mitään uutta? Muuta kuin sen että ooh mulla on TISSIT joten nyt pitää räväyttää. Täsmälleen samalla tavalla kuin sata muijaa sitä ennen.

Jos laittaa jotain ns. tyrkylle, niin ei siitä sitten kannata nokkiinsa ottaa jos ei kaikki oikein innostu, tai joku innostuu liikaa. Itse en ymmärrä miten se niin kuin loukkaa jos joku katsoo, kun on mitä katsoa. Tai jos sanoo jotain että olet kaunis. Se on sitten eri asia jos töräyttää jotta horo lähdetkö panolle.

Ei sen pitäisi niin kauhean vaikeaa olla tietää mikä menee överiksi.

Näitä lähestymisjuttuja vaan en niin ymmärrä, helvettiäkö sitä kaikkialla kaikkien kanssa lähestymään. Voisiko olla ennemmin vaikka jotain tiettyjä paikkoja joissa sitä lähestymistä oikein toivotaan? Jotain muutakin kuin näitä ikuisia kännirännejä, joihin en itse kestä mennä jo silkan viinan löyhkän takiakaan? Suomalaisilla on niin perkeleen huono mielikuvitus että pariutumispaikkoina ei ole muita kuin alkoholin huuruisia mestoja. Sen takia sitten kai "lähestytään" missä sattuu, paitsi ei tietysti ujot kuitenkaan, vaan rujot.

Lainaukset korvattu nuoliviittauksella edelliseen viestiin
-NILS-
JanitaSlim
Jessica Fletcher
Viestit: 3248
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

Jos laittaa jotain ns. tyrkylle, niin ei siitä sitten kannata nokkiinsa ottaa jos ei kaikki oikein innostu, tai joku innostuu liikaa. Itse en ymmärrä miten se niin kuin loukkaa jos joku katsoo, kun on mitä katsoa. Tai jos sanoo jotain että olet kaunis. Se on sitten eri asia jos töräyttää jotta horo lähdetkö panolle.

Ei sen pitäisi niin kauhean vaikeaa olla tietää mikä menee överiksi.

Näitä lähestymisjuttuja vaan en niin ymmärrä, helvettiäkö sitä kaikkialla kaikkien kanssa lähestymään. Voisiko olla ennemmin vaikka jotain tiettyjä paikkoja joissa sitä lähestymistä oikein toivotaan? Jotain muutakin kuin näitä ikuisia kännirännejä, joihin en itse kestä mennä jo silkan viinan löyhkän takiakaan? Suomalaisilla on niin perkeleen huono mielikuvitus että pariutumispaikkoina ei ole muita kuin alkoholin huuruisia mestoja. Sen takia sitten kai "lähestytään" missä sattuu, paitsi ei tietysti ujot kuitenkaan, vaan rujot.
Naisille on nykyään tullut sellainen kuvitelma, että voimme komennella tuntemattomia miehiä aivan kuten haluamme. Jos laittaa tyrkkykuvan on tyrkyllä ja näin ollen hakee sitä huomiota tyrkkykuvillaan. Saa varmasti toivomaansa ja ei toivomaansa huomiota. Ei voi vain poimia rusinoita.


Ehkä sellainen hihamerkki olisi hyvä kaikille, että vihreä tarkoittaa sitä, että saa katsoa ja tulla, vaikka ihan juttelemaankin.
Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1649
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

Pettäjäntieonkova kirjoitti: La Touko 11, 2024 9:37 am Jos Leppilampi ei olisi julkkis, vaan raksamies, olisi hän ollut jo panemassa ja mitään onnenonkimisrikosilmoituksia ei olisi tehty edes.
Jos Leppilampi olisi raksamies, hän olisi päätynyt ihan yhtälailla oikeuteen tekemisistään, mutta mediaa asia ei olisi kiinnostanut.
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.
JohanPomppas
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1410
Liittynyt: Su Loka 20, 2019 12:44 am

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja JohanPomppas »

Amnestia kirjoitti: La Touko 04, 2024 3:32 pm Ihan spekulaationa, olisko hieronnan yhteydessä ohjannut kovettumaa pehmentämään? Ja hieroja ei tästä ystävällisestä avustuksesta ilahtunut.
Itelläkin tuli mieleen, että kyse voisi olla jostain tuollaisesta... Tai sit jollekin nuorelle ja nätille naiselle puhellut levottomia - ymmärtämättä, että alkaa olla jo ällöttävä setämies -kategoriassa nuorten neitosten kirjoissa, jonka kevytkin flirtti on "hyi, yök! Oksettava pappa!" eikä "iik! Ihquu!! Se kehui mun tissejä!"... Moni maininnut, että tämä nainen olisi rahan perässä. Ei kai suomalaiset näyttelijät mitenkään hirmuisesti taida tienata?
Täytekakku Koskinen
Remington Steele
Viestit: 226
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2022 6:55 pm

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja Täytekakku Koskinen »

"Mikko Leppilampi palkkasi huippujuristin. Suosikkinäyttelijä palkkasi Suomen kovamaineisimman juristin. Mikko tuli kuulusteluhuoneesta ulos noin kello 10. Hänen vanavedessään tuli huippujuristi Riitta Leppiniemi, Seiskalle kerrotaan."

https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/mi ... in/1355842

Ei taatusti ole sattuma, että nainen on Mikon juristi.
Ainut kakku mikä maistuu, on täytekakku. :D
JanitaSlim
Jessica Fletcher
Viestit: 3248
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »



Ei varmasti olekkaan. Nykyaikana ei kannata miehen ottaa ahdistelusyytöksiä hoitamaan toista miestä, tai feminismi lyö kyllä näpeille ja huolella.
Yrjö Yrjönpoika
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1405
Liittynyt: Pe Elo 04, 2023 10:05 am

Re: Seiska: Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Viesti Kirjoittaja Yrjö Yrjönpoika »

Sipi kirjoitti: Pe Touko 10, 2024 10:57 pm Ihan tosissaan mietin, että jos sulle huudellaan, että "mee homo transu vittuun" se on kunnianloukkaus, paitsi jos tää kohde on oikeasti homo ja transu.
▪︎ Jännän rajapinnalla mennään...
Homous ja transuus eivät edusta lainvastaista toimintaa. Kun on laillista olla homo tai olla transu, niin missä kohdassa sitten kulkee se juridisesti määritelty loukkauksen käsite?
Vastaa Viestiin