Naurattaa murhainfossa (Ketju 2)

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Lemminkäinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Su Huhti 21, 2024 5:30 am

Re: Naurattaa murhainfossa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Lemminkäinen »

Villerin sekoaminen. Voi toista. Jaxut. :mrgreen:
kakkosurpo kirjoitti: Ti Touko 07, 2024 8:45 am nysä mulkku jöpöttää terhakkaasti.
1lpo
Neuvoja-Jack
Viestit: 595
Liittynyt: Su Marras 14, 2021 2:48 pm

Re: Naurattaa murhainfossa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja 1lpo »

Sverdlov kirjoitti: Ti Touko 14, 2024 4:07 pm CNN: ”Ukraina on kohdannut painajaisen” – Venäjän joukot etenee Harkovassa ja Donetskissa | Raportti

Julkaistu 14.05.2024 09:52, 3282 lukukertaa, 1 kommentti
Venäjän hyökkäysoperaatiot jatkuvat menestyksekkäästi usealla sektorilla pitkällä etulinjan alueella. Belgorodin suunasta Harkovaan perjantaina alkanut maahyökkäys saavutti kolmessa päivässä yhtä paljon maa-alaa, kuin Ukraina onnistui saavuttamaan strategisessa kolmen kuukauden hyökkäyksessä viime vuonna. CNN uutisoi, että "Ukraina on kohdannut painajaisen".


Eivätpä ole tämän palstan totuudenmukaiset asiantuntijat ja rintamakirjeenvaihtajat antaneet tilannetiedotuksia, joten löysin sentään jotakin. Eikö nyt olisi tärkeätä seurata tilannetta, tässähän saattavat ratkaisun hetket olla käsillä? Tarkoitan, että olisi mahdollisuus rauhaan. "Rauhaan taistelun kautta", sanoi muuan "presidenttikin".


https://mvlehti.net/2024/05/14/cnn-ukra ... -raportti/
Hyvä että löysit jotakin! Huvittavaa kuinka nimimerkki valittaa valtamedian valheista tai asioiden uutisoimattomuudesta ja hehkuttaa mv lehteä luotettavana mediana. No nyt tämä laatulehti uutisoi referoiden juurikin valtamedian uutista :mrgreen: Mut hei hyvä että löysit jotakin.

Minäkin löysin jotakin.
https://www.google.com/search?q=ven%C3% ... e&ie=UTF-8
Sikakoira: "Välillä on melkein itkua tihrustettu aamukuudelta kun on tullut väsy vastaan"
Täytekakku Koskinen
Harjunpää
Viestit: 292
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2022 6:55 pm

Re: Naurattaa murhainfossa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Täytekakku Koskinen »

RL11/6 kirjoitti: Ma Touko 06, 2024 5:03 pm Teillä on kuitenkin se ero, että hän lukeutuu maailman rikkaimpiin ihmisiin ja on taustaltaan hyvin menestynyt virkamies, kun sinä taas olet duunaritasoinen pikkupaska, jonka koulutus on lähinnä kansakoulu. Sinä tarvitset yhteiskuntaa, kun taas yhteiskunta tarvitsee Putinia.
Tarkoittaako tuo RL11/6 nimimerkkisi Rikoslain 11 lukua ja 6 pykälää. Sinun pitäisi ehkä lyhentää nimimerkkiäsi. Se voisi olla lyhyesti ja ytimekkäästi RL11. Siten se viittaisi koko rikoslain 11 lukuun (rikoslaki 11 luku: sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan).
Ainut kakku mikä maistuu, on täytekakku. :D
viivahattu
Javier Pena
Viestit: 1760
Liittynyt: Ti Touko 02, 2023 10:10 am

Re: Naurattaa murhainfossa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja viivahattu »

Destiny kirjoitti: La Touko 25, 2024 7:01 pm Jos uhri kuolee heitteillejätön seurauksena niin luonnollisesti se on silloin henkirikos :roll:
No eikä ole. Jos heittäisit kaverisi autostasi pihalle keskellä jäistä korpitaivalta, ja hän pääsisi kahden minuutin päästä seuraavan kohdalle sattuvan auton kyytiin, jonka ratin takana sattumoisin olisi isotissinen supermalli, joka veisi kaverisi kotiinsa ja antaisi hänelle kuumaa kaakaota ja pillua, sinä olisit silti syyllistynyt heitteillejättöön. Yhtä lailla olisit syyllistynyt heitteillejättöön, jos kaverisi tuupertuisi pientareelle ja jäätyisi kuoliaaksi. Rangaistuksen ankaruudessa sinun tekosi seuraus todennäköisesti näkyisi, mutta ei se tee heitteillejätöstä henkirikosta.
Vastaa Viestiin