Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Hank Voight
Javier Pena
Viestit: 1812
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2023 9:34 pm

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja Hank Voight »

meitzi kirjoitti: Ti Touko 14, 2024 11:47 pm
Even Steven kirjoitti: Ti Touko 14, 2024 11:44 pmpalstalla pyörii tyyppejä jotka eivät ymmärrä itse aiheuttavansa tilanteet joissa saa turpaansa
Onko teillä jotain livemiittejä, vai missä ne turpaansaamiset hoidellaan?
Heh kappas, Erkki on back. Vanhalla tutulla asenteella :D

Itse asiassa mä olen hiukan yrittänyt ylläpidolle vihjaillla, että jos jotain miittiä joskus järjestäisi. Mua silleen semisti kiinnostaisi nähdä ja kuulla, että miten nämä foorumin kovimmat rääväsuut esiintyisivät face to face.

Enkä siis suinkaan esitä, etteivätkö olisi rääväsuita myös face to face. Kokemus oikeasta elämästä vaan osoittaa, että ei ne rääväsuisimmat juuri koskaan ole niitä kovimpia. Kaikkein kovimmat tekee enemmän kuin puhuu. Ja vice versa.

Jos jollain Erkillä/Charlesilla (en vitussakaan muista kumpi oli) oikeasti olisi jotain kosketuspintaa vaikka niihin liivijengeihin, niin tietäisivät kyllä.
possu kirjoitti: To Maalis 21, 2024 1:29 am HANK the hunk
Hank Voight
Javier Pena
Viestit: 1812
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2023 9:34 pm

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja Hank Voight »

Lemminkäinen kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 12:48 am
Tämä on internet. Älä ota niin tosissasi.
Osaatko sinä kertoa, että miten näkee ihmisen tunnetiloja keskustelufoorumilla? Voisi olla hyötyä naisten haarukoinnissa, jos tietäisi.

Kyllä sun ainakin pitäisi osata kertoa, kun aina niin hyvin tiedät itse kunkin mielentilat...?
possu kirjoitti: To Maalis 21, 2024 1:29 am HANK the hunk
Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5295
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Hank Voight kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 12:39 ammä olen hiukan yrittänyt ylläpidolle vihjaillla, että jos jotain miittiä joskus järjestäisi. Mua silleen semisti kiinnostaisi nähdä ja kuulla, että miten nämä foorumin kovimmat rääväsuut esiintyisivät face to face.
Mä olen ollut aika monienkin yhteistöjen irl-miiteissä, ja kaikkia on yhdistänyt ainakin se, että jokainen osallistuja on osannut käyttäytyä hyvin, eikä kukaan muistakaan mitään kiistoja palstoilla. Ihan hyvä henki niissä on pysynyt, vaikka jotkut ovat jatkuneet koko viikonlopunkin. Siinä ajassa keskimäärin ihmiset saisivat kiistoja aikaiseksi, jos olisivat saadakseen.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi
Hank Voight
Javier Pena
Viestit: 1812
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2023 9:34 pm

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja Hank Voight »

meitzi kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 1:42 am
Mä olen ollut aika monienkin yhteistöjen irl-miiteissä, ja kaikkia on yhdistänyt ainakin se, että jokainen osallistuja on osannut käyttäytyä hyvin, eikä kukaan muistakaan mitään kiistoja palstoilla.
Niin olen ollut minäkin. Ja samanlaiset havainnot.

Mutta eipä myöskään ole millään yhteisöllä koskaan ollut niin vastenmielisiä riidan haastajia kuin mitä Minfossa. Tämä on ihan ainoa laatuaan. Eikä pelkästään Suomessa, vaan myös vaikka otettaisiin muita maita mukaan. Minfo on ainoa kokemani foorumi/yhteisö, jolta ei täydelliset ääliöt lähde kuin hauki rannasta.
possu kirjoitti: To Maalis 21, 2024 1:29 am HANK the hunk
Sipi
Theo Kojak
Viestit: 1130
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:58 pm

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja Sipi »

Lemminkäinen kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 12:48 am Tämä on internet. Älä ota niin tosissasi.
Tämä on mielenkiintoinen kommentti.

Uskoakseni ihan kaikki tietävät, että olemme netissä. En silti pidä liikaa vaadittuna, että voisi edellyttää keskustelukumppaneilta jotain käytöstapoja. Kun olemassa on myös palstoja, joilla rimaa ei ole, moderointia ei ole ja jonne voi suoltaa ihan kaiken, mitä irti lähtee. Joten mielestäni ihmiset, joilla on tarve mennä henkilökohtaisuuksiin, dissata, kirjoilla ja levittää disinformaatiota voisivat ihan hyvin siirtyä toisille foorumeille kaltaistensa joukkoon. Eikö se olisi heillekin palkitsevampaa?

On olemassa miljoonittain sivuja, joille en menisi ihan tästä syystä. Kyse on siis kohtaanto-ongelmasta tässä riidanhaastamisessa. Täällä siitä ei pääsääntöisesti pidetä, ja modetkin ovat toisinaan ihan ajan tasalla. Joten miksi jatkaa?

Ja vaikka olemme netissä, uskon, että vuorovaikutustyyli vastaa melko hyvin sitä, miten henkilö toimii tai ainakin ajattelee myös netin ulkopuolisessa maailmassa. Jos ihminen on livena ujo, ja suoltaa sitten tänne kaiken pahan olon sisältään ja haluukku anonyymit kanssaihmiset vailla näkyvää syytä kertoo se nyt ainakin huonosta itsetunnosta, huomionhakuisuudesta ja/tai vakavista sosiaalisista rajoitteista.

Toisaalta -tämä on internet. Enkä ota niin tosissani, kunhan kerroin mielipiteeni. Sillä tuskin on isossa kuvassa mitään merkitystä.
RL11/6
Axel Foley
Viestit: 2332
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

Piti oikein hurauttaa Tšaikan kyydissä tähän pelmenien keitinveden tuoksuiseen ketjuun. USSR-hengessä päätän vastailla radio Jerevan tyylisesti. Neuvostoliitossa erilaiset keitot olivat arki- ja juhlaruokaa. Kala- ja lihakeitot koostuivat usein perunan ja tomaatin lisäksi sipulista, sitruunasta ja suolakurkusta, eikä kaalista, jonka moni mieltää Neuvostokeittiön pääraaka-aineeksi. Erityisen hyvä pohja seljankalle tulee juuri pelmenien suolatusta ja pippuroidusta keitinvedestä.

Näin kesähelteillä okroška on erityisen hyvä vaihtoehto niille murhainfon käyttäjäkunnan suosiossa oleville erilaisille edullisille kolikkohintaisille hampurilaisille ja Arabian lautaselta tarjottavalle laitosruoalle. Sinällään mielisairaalaruokailu on hyvin tyypillistä arkiruokailua ja se koostuu yksinomaan keitetyistä perunoista ja ruskeakastikkeesta, joka on tunnusomainen suomalaiselle ruokakulttuurille.

En pidä, että ruokailussa ja keittiössä käytetään sanaa etninen, koska etninen tarkoittaa minulle neekeristä tulevaa löyhkää. Suomalaisilla on omituinen tapa kutsua kaikkea heille vierasta etniseksi.

Neuvostoihminen oli toki kesken jäänyt, mutta lujaa tekoa. Jos Neuvostoaika olisi alkanut huomattavasti aikaisemmin ja kestänyt näihin päiviin asti, olisi meillä ihmislaji, joka suhtautuisi pyyteettömästi ja intohimoisesti työelämään. Nyt meillä on vain työelämäprofessoreita ja työttömiä sekä suojatyötä tekeviä henkilöitä, jotka ovat henkisellä tasolla käytännössä vain oman persereikänsä olemassaolon vuoksi olemassa biologisena massana.

Mikään järjestelmä ei pysy pystyssä pelkästään kasvattamalla tarpeettomien syöjien määrää. Tämän ymmärsi Stalin ja hoiti ylijäämäisiä ihmisiä massa-ammuntaleireille hävitettäväksi ja joukkohautoihin haudattaviksi. Edmund Husserl, joka oli oman aikansa Jussi Halla-Aho ja ennenkaikkea havaitsija, olisi pystynyt antamaan neuvostoihmissoppaan oman mausteensa, jolloin turhaa psylogiaa ei olisi tarvittu, eikä näin ollen mielisairaaloita.

Neuvostoihminen ei tarvinnut psykiatriaa, vain ylitöitä sekä vodkaa ja aimo annoksen epäluuloa kaikkia muita kohtaan KGB:n ilmiantajien pelossa. Abolitionismisessa hengessä kansainvälistä porvaristoa vastaan kehittämässä unelmassani (I Have a Dream) ei ole neekerilajia ja muita orjia lainkaan, eikä näin ollen porvaristoa. Nyt takaisin studioon.

Hank Voigh kysyi miittien mahdollisuudesta saadakseen face to face dialogimahdollisuuden. Hänen lapsensa puolestaan iskänsä perään, kun netistä tuli 140 kg misantropiaan kulminoitunutta veitsiuhkaa paraboliinilla höystettynä.

Onko muita miittiin tulijoita?
Huutaja Jaana
Axel Foley
Viestit: 2034
Liittynyt: Pe Joulu 09, 2022 8:54 am

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja Huutaja Jaana »

Even Steven kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 12:06 am Vaikka haukkumasanavarasto mutta on se laaja ja älkää väittäkö ettette ole ikinä nauraneet sen jutuille. Sehän on palstan kulmakivistä yksi.
Juuri näin!
soitit 112 vaa kaljarahan perässä
Yrjö Yrjönpoika
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1453
Liittynyt: Pe Elo 04, 2023 10:05 am

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja Yrjö Yrjönpoika »

Huutaja Jaana kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 5:05 am
Even Steven kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 12:06 am Vaikka haukkumasanavarasto mutta on se laaja ja älkää väittäkö ettette ole ikinä nauraneet sen jutuille. Sehän on palstan kulmakivistä yksi.
Juuri näin!
☆ Jaa... että tällainen sivusto?
Ok, you can't always get what you want.
Ja eipä paska pöyhimällä parane. :) :?
Kosti
Hetty Wainthropp
Viestit: 482
Liittynyt: Pe Huhti 21, 2023 3:04 am

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja Kosti »

Yrjö Yrjönpoika kirjoitti: Ti Touko 14, 2024 4:32 pm
Mistäköhän mahtaa tuon RL11/6:n vihansekainen riidanhalu juontua
Pahoitteluni siitä, etten jaksanut lukea ketjua läpi, varmaan nämä mitä tulen jatkossa esittämään on ehditty mainita jo useaan otteeseen.

Fakta-osio:
RL11/6:lla on pieni penis ja siitä johtuva jatkuva katkeruus, impotenssi sekä alkoholismi. Yleisen elämänkokemuksen perusteella seksuaalinen mitättömyys vielä varsinkin yhdistettynä kyvyttömyyteen aiheuttaa raivoa ja kiukuttelua. Näin RL11/6 sitten purkaa raivoaan netissä, turvallinen ympäristö sellaiselle rääpäleelle repiä lärviään.

Spekulaatio-osio:
On myös mahdollista, että RL11/6 on jonkin sortin hinttapuli. Totalitarismin ihailunsa viittaa siihen suuntaan. Tyypillisesti RL11/6 on itse juuri sellainen, jonka Aatu olisi kaasuttanut ensimmäisten joukossa.

Tossahan toi analyysi lyhyesti.
Eih bennek, eih blavek
aivoriihi
Axel Foley
Viestit: 2260
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

^
I like that!
"It is great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people."
Pamela Anderson
RL11/6
Axel Foley
Viestit: 2332
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

Kosti kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 12:43 pm penis ja siitä
Tämä peniksistä fantasioiva nimimerkki tulee suoraan Vienanmeren tervalta tuoksuvan ortodoksikirkon sävyttämiltä rannoilta. Kosti, Kostja jne. Tuli oikein tervan tuoksu nenään. Mistä tulikin mieleeni, miksi kirkkoympäristö tuoksuu aina tervalta?

Tervattu vanha puukirkko syttyy helposti ja liekehtii iloisesti kesähelteen trooppisena yönä. Aivan älytöntä, mutta kiehtovaa keskiaikaismeininkiä. Terva on makuaineena korvaamaton. Pastirolin terva oli paras, kuten koko tuotesarja.

Korvaamaton ja paras ei kyllä lainaamaani henkilöön kohdistu mitenkään. Lähimpiä sanoja ovat säälittävä ja heikko, kuten hänen peruskoulun kevättodistuksistakin ilmenee.

Opettajalla ei ole mennyt hetkeäkään, kun hän on empimättä kuulakärkikynällään arvioinut vammaisopetukseen tosiasiallisesti kuulunutta, mutta tämän vanhempien toimesta tavalliseen kouluun tuotua turhaketta.

Opettajan mielessä on soinut Herms Nielin Erika ja ajatukset ovat olleet hänen isänsä rintamalta tuodussa SS-univormussa. "Ei näitä vammaisia kuulu ruokkia" -on hän toistanut itselleen, kun kynä on liikkunut paperilla.

Ja siinä hän oli täysin oikeassa. Penisarviointeja rikosaiheiselle nettisivustolle tekevä ilmeisen miespuolinen homoseksuaalinen, henkisestikin vajaavainen ryssätaustainen mielipuoli, joka suupielet sylkivaahdossa yrittää, mutta epäonnistuu joka kerta. Ei tämmöinen kuulu mihinkään muualle kuin joukkohautaan muiden vastaavien sekaan.

Säälittävä ja heikko lukee myös tämän hydrokefalialapsen suomen kuelisessä syntymätodistuksessa, joka on poikkeuksellisesti peräisin Kivelän sairaalasta, jossa tämän päihdepsykoottinen äiti päästi molemmista rei'istään täyslaidallisen.

Siinäkin vammaislääketieteellisessä tapahtumassa soi vaimeasti Horst Wesselin sanoittama kansallislaulu ja kuului ryhmän pysähtymiskäsky saksan kielellä ja upseerin parabellumin latausääni.

Kun lapsen aivot ovat identtiset kanan kanssa ja ulkomuoto vastaa lähinnä elefanttia, on minun mielestäni myös vanhemmat tuhottava, koska tämä oli heidän jälkikasvullinen tuotos. Luonto ei koskaan valehtele. Eikä insestipohjaisen roskaväen kuulu lisääntyä kotipolttoisen alkoholin voimalla, kuten teillä on siellä Karjalan tasavallassa tapana, Kostja.
claw
Harjunpää
Viestit: 308
Liittynyt: To Touko 28, 2020 9:20 am

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja claw »



RL11/6 todennäköisesti käyttää tekoälyä luomaan noita vastauksiaan eri nimimerkeille, vastausten tyyli viittaa siihen.

Tässä tekoälyn sarkastinen vastaus hänelle:

"Hei RL11/6, kiitos kaikesta rakentavasta palautteestasi! On aina ilo saada osallistua keskusteluihin, joissa korostuu hienostunut ja diplomaattinen lähestymistapa. Se, miten kykenet kiteyttämään monimutkaisia näkemyksiä niin ytimekkäästi ja rakentavasti, on todellakin inspiroivaa. En malta odottaa, että voimme jatkaa tätä hedelmällistä keskustelua ja oppia lisää toisiltamme. Kiitos vielä kerran siitä, että jaat näkemyksiäsi kanssamme – ilman sinua keskustelufoorumi olisi varmasti paljon tylsempi paikka!"
RL11/6
Axel Foley
Viestit: 2332
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

claw kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 4:40 pm

RL11/6 todennäköisesti käyttää tekoälyä luomaan noita vastauksiaan eri nimimerkeille, vastausten tyyli viittaa siihen.
Neuvostoliitossa tehtiin tieteen saralla todellisia läpimurtoja ja toki myös tietotekniikassa. Vielä tuolloin ei ollut tekoälyä, ainakaan virallisesti. Tekoäly on käytännössä algoritmi, josta Pentti Linkolakin oli kiinnostunut.

Paras esimerkki neuvostoliittolaisesta tekoälystä on perimetr-järjestelmä, joka sekin tarvitsi ihmisen adminiksi. Tekoäly on aina pohjimmiltaan Schumachertasoista informaatiotulvaa, jonka tekoälynä tunnettu systeemi tuottaa ihmismielelle ymmärrettävään ja luettavaan muotoon.

Koska tämä viestiketju on kehitykseltään negeroitunutta, pyrin tuomaan mukaan sille ominaisen ajanjakson, Neuvostoliiton, mukaan keskusteluihin. Tietysti haluan myös auttaa nykylääketiedettä ja siksi vastailen täällä mahdollisille Sergio Canaveron uusille asiakkaille päänsiirtoleikkauksia silmällä pitäen.

Claw, olen vakuuttunut, että tarvitset itsellesi uudet aivot ja tässä tapauksessa Canavero ei voi sinua auttaa. Kenties juurikin tekoäly voisi olla tässä tapauksessa vaihtoehtoinen apu. Kaikki sanat, jotka osaat, voitaisiin tallentaa tiedostoina aakkoselliseen muotoon ja lopulta järjestellä tekoälyksi. Prosessi on kuitenkin liian rahaa vaativa, eikä sitä varmaankaan voi maksaa maksusitoumuksella, kuten kenkiäsi.

Ajatukseni sinua kohtaan kohdistuu juuri pään alueeseen, jossa myös aivot sijaitsevat. Neuvostoliitossa muuan Anatoli Bugorski teki historiaa hiukkaskiihdyttimen parissa. Hän onnistui vahingossa saamaan aivo-osuman protonisäteestä. Se vastaa ruutiaseiden kaliiperissa 338 Lapuan Magnumia.

Neuvostoihmisenä hän ei ollut moksiskaan moisesta, vaan jatkoi töitä. Neuvostoeugeniikka jalosti kansalaisista kestäviä, kuten olen aikaisemminkin maininnut. YYA-Suomi vastasi täysin Neuvostoliittoa, koska oli osa sitä, vaikkakin YYA oli vain kirjainyhdistelmä, oli se puhdasta Steganografiaa, jonka CIA ymmärsi. Tästä syystä Nato oli ydinpommimaalittanut koko Suomen.

Juice Leskinenkin oli YYA-hengessä luotu kestämään, ainakin viinan juontia. Tästä kertoo vuonna -88 diagnosoitu maksakirroosi, joka ei haitannut laulajaa juomasta vuoteen 2006 asti.

Sinulla voi, claw, olla ennenkaikkea neuvostoliittolaisen aivot, jotka sopivat mm. raskaansarjan nyrkkeilyyn. Se seikka yhdistettynä Turmiolan Tommin sisuskaluihin, olet varmasti itsekin maksakoomassasi osa jonkinlaista tekoälyä. Heiskasen mieliksi lausuttuna; tekopenisälyä.
Hank Voight
Javier Pena
Viestit: 1812
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2023 9:34 pm

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja Hank Voight »

claw kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 4:40 pm
RL11/6 todennäköisesti käyttää tekoälyä luomaan noita vastauksiaan eri nimimerkeille, vastausten tyyli viittaa siihen.
Hyvä pointti muuten. Eipä ole tullut mulle mieleenkään, kun olen parhaani mukaan pysytellyt erossa noista teloälyistä. Mutta nyt kun tsekkailee noita RL:n viestejä, niin ei tosiaan lainkaan mahdotonta.

Liekö mitään tapaa todeta jotain tekstiä varmuudella AI:n tuottamaksi? Tuskin?
possu kirjoitti: To Maalis 21, 2024 1:29 am HANK the hunk
Knobster
Theo Kojak
Viestit: 1184
Liittynyt: To Loka 08, 2020 10:19 pm

Re: Mistäköhän RL11/6:n riidanhalu mahtaa johtua?

Viesti Kirjoittaja Knobster »

Suosittelen jatkamaan sitä herneiden laskentaa...
Vastaa Viestiin