Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Ifigeneia
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1311
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Mitenkähän sellaisessa tilanteessa että naisen kaikki miespuoliset sukulaiset ovat sotineet itsensä marttyyreiksi, eikä ole ketään jäljellä tappamaan naista jolta vilahti hiussuortuva niqabin alta esiin?

Kaippa sitä varten on sitten joku uskontopoliisi.

Luinkin otteita jonkun muslimimaahan pakkonaitetun naisen elämästä. Siinä välissä kun hän aviomiehensä suorittamilta rauskauksiltaan ehti muutakin elämää elää, ulkona liikkuessa hänellä saattoi olla pikkutaapero esiliinana, kun tuo sattui olemaan miespuolinen.
Paikalla
Millavaan
Christopher Lorenzo
Viestit: 1616
Liittynyt: Su Elo 28, 2022 8:31 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Millavaan »

Suosittelen kaikkia suvakkeja kokeilemaan suhdetta muslimin kanssa koska ei tarvi montaakaan viikkoa elämästään uhrata aikaa niin muuttuu näkemys aika radikaalisti. Se kulttuuri on vaan niin sairas.
Täytekakku Koskinen
Harjunpää
Viestit: 347
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2022 6:55 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Täytekakku Koskinen »

Millavaan kirjoitti: Pe Touko 17, 2024 6:17 pm Juuh Elikkäs kävin juttelemassa kaikesta tapahtuneesta ja tää jonka kans juttelin, oli asunut monta vuotta muslimimaassa niin siis kunniaväkivalta on sitä esim pukeutumiseen liittyen että jos nainen pukeutuu paljastavasti niin se tuottaa miehelle häpeää ja jos nainen tapetaan niin se häpeä poistuu. Eikö olekin mukavaa. Pitää vaan opetella käyttäytymään niin ei kenenkään tarvi tappaa.
Aluksi esimerkiksi Suomen lehdistön yms. tahojen pitäisi muuttaa noiden termien nimet aivan muuksi. Kunniamurha ja kunniaväkivalta ovat erittäin ylistäviä nimiä noille häpeällisille teolle. Niitä pitäisi alkaa nimittää termeillä "häpeämurha" ja "häpeäväkivalta". Toinen ehdotukseni olisi ehkä vielä kuvaavampi "häpeällinen murha" ja "häpeällinen väkivalta".
Ainut kakku mikä maistuu, on täytekakku. :D
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17155
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

QwertyKeyboard kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 12:53 pm Asevelvollisuuslaki muuttuu – Taustalla rajaturvallisuus
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d ... 6a79999262

Jatkossa reserviläisiä voidaan kutsua rajalle varmistamaan rajaturvallisuutta tukemaan rajavartijoita mikäli Putinin Venäjä aloittaa kovan mutavyörön Venäjältä Suomeen rajan yli. Tosin ainoastaan rajajoukkojen reserviin kuuluvia voidaan määrätä tähän tehtävään eikä ketä tahansa reserviläistä, joten se perus jääkäri, tykkimies tai spade ei voi joutua rajalle. Ainoastaan erikseen rajajääkäri koulutuksen käyneet reserviläiset voivat saada tulevaisuudessa tälläisen rajalle mars mars nakin.

Nöin se vain linja kovenee täälläkin eikä mitä vain välineellistettyä maahantunkeutumista sallita.
Mitäs jos otettaisiin käyttöön Norjan linja:

Iltalehti 2.9.1994.
Iltalehti 2.9.1994.
norja_torjui.jpg (68.42 KiB) Katsottu 662 kertaa
Heja Norge!

Jo tuolloin Venäjä viittasi kintaalla/pesi kätensä "ei tää meille kuulu, njet problema". Vaan mitä tekee itsensä kuoliaaksi suvaitseva länsi? Syyttää itseään somalien ongelmista, antaa kehitysapua, ottaa vastaan "pakolaisia" - no nää jääty, mut niiku yleensä - uskoo tarinoita, paskoo omat maansa.

Norjan linja (vuonna 1992, tuskin enää) voisi toimia ihan hyvin.
-Tosin presidenttiehdokas Alexander Stubb (kok) sanoi, että "jos siellä on lapsia, sairaita ja vanhuksia, niin kyllähän me heidät haemme". Halla-ahon Jussi (ps) siihen, ironisesti notta "arvaapas keitä sieltä silloin on tulossa".
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
Ifigeneia
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1311
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Doctor Lecter kirjoitti: Ti Touko 21, 2024 6:19 pm -Tosin presidenttiehdokas Alexander Stubb (kok) sanoi, että "jos siellä on lapsia, sairaita ja vanhuksia, niin kyllähän me heidät haemme". Halla-ahon Jussi (ps) siihen, ironisesti notta "arvaapas keitä sieltä silloin on tulossa".
Jaa että me mennään oikein hakemaan Venäjän puolelta ihmisiä joiden ei ole ollut mikään pakko alunperinkään lähteä seikkailemaan Venäjälle? Tai ainakaan minun muistaakseni Somalialla ja Venäjällä ei ole yhteistä rajaa. Eikä paljon millään muullakaan maalla, mistä näitä tulokkaita on sieltä käsin (tai jaloin, tai pyörillä) yrittänyt tulla.

Venäjähän pitäisi olla ihan saatanan upea maa, kun se kerta käy sotaa natseja vastaan. Oikein sankarien sankari. Että kyllähän se somaleja kykenee auttamaan ja vaikka asuttamaan. (Äh kun meinasin kirjoittaa että astuttamaan.)

Juurikin jossain päin nettiä esitettiin ihmetys että minkä takia Venäjä hyökkäisi täysin syyttömään maahan. Eli jotain mätää, vilunkipeliä ja salaliittoa tässä nyt täytyy olla takana. Eli Venäjä on suuri ja mahtava, hyvä, kallis ihana. Jääkööt siis pakolaiset sinne, kun siellä heidän on parempi olla kuin keskitysleirien Suomessa.

(Sarkasmia eli vittuilua.)
Anoteus
Jack Bauer
Viestit: 961
Liittynyt: Su Tammi 20, 2019 8:12 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Anoteus »

Ihmettelen kummasti miten tähän mukamas rasistiseen maahan on niin paljon hinkua, kun vielä täällä on kaikilla ulkomaalaisilla niin huono olo.. Johtuuko se työnteosta vai mistä?
En kyllä muutenkaan ymmärrä logiikkaa ihmisoikeuksista vakaviin rikoksiin syyllistyneille vs. uhrit/omaiset, kun pitäisi palauttaa.
Täytekakku Koskinen
Harjunpää
Viestit: 347
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2022 6:55 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Täytekakku Koskinen »

Anoteus kirjoitti: Ke Touko 22, 2024 7:57 pm Ihmettelen kummasti miten tähän mukamas rasistiseen maahan on niin paljon hinkua, kun vielä täällä on kaikilla ulkomaalaisilla niin huono olo.. Johtuuko se työnteosta vai mistä?
En kyllä muutenkaan ymmärrä logiikkaa ihmisoikeuksista vakaviin rikoksiin syyllistyneille vs. uhrit/omaiset, kun pitäisi palauttaa.
-
Voitaisiin alkaa hybridi-vaikuttamaan Venäjän suuntaan. Siellähän oli jo polkupyörät valmiina. On harmi, että ne taidettiin myydä huutokaupalla pois. Itse voisin lahjoittaa pari polkupyörää hyvään tarkoitukseen.
Ainut kakku mikä maistuu, on täytekakku. :D
Samira
Theo Kojak
Viestit: 1152
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Samira »

Millavaan kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 12:37 pm
Huutaja Jaana kirjoitti: Ke Touko 15, 2024 2:23 am
Millavaan kirjoitti: Ma Touko 13, 2024 5:22 pm ja sehän päättyi tosiaan raiskaukseen kun halusin lähteä että olin tänään kuulusteluissa. Et sillee meni taas vahvasti.
Voi helvetti! :shock:

Mutta jotenkin en oo yllättynyt että kuulen tämän juuri sinun "suusta".
No totta se nyt vaan on, tulee aikanaan käräjille niin saa sitten nimen tilattua sieltä ken haluaa.

Harmi kun musta tuli yhtäkkiä kauhea rasisti ja tekis mieli sanoo kaupungilla kulkiessa että mamut vittuun suomesta..
Ei kaikkea kannata kokea kantapään kautta.
Sikis:
Faktahan on kuten NATO:kin tunnustaa ettei jonkin Ukrainan haltuunottoon mene puoltatuntia kauempaa. Näin ei kuitenkaan ole näillä näkymin tapahtumassa vaikkakin länsipropagandakoneisto nyt yrittää muuta surkuhupaisasti esittää.
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11516
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA »

Työvoimapula ei ainakaan enää riitä tekosyyksi maahanmuuton lisäämiseen, eikä se siihen riittänyt viime vuonnakaan.
Suomen koodaripula katosi hetkessä
Työ­markkinat|Työvoimapula koskee enää harvoja ja valittuja. Kaikkia tarjoilijoita ja ict-ammattilaisia ei enää revitä töihin.

Ravintola- ja ict-alan työntekijöiden kysyntä on hellittänyt.

2:00

Työvoimapula on hellittänyt monilla aloilla Suomessa.

ICT-alalla ei ole enää pulaa ohjelmisto- ja sovelluskehittäjistä.

PAHIN työvoimapula on toistaiseksi hellittänyt Suomessa. Jopa it-alan osaajista ei enää käydä kilpaa entiseen malliin kuten ei tarjoilijoistakaan.

Vielä reilu vuosi sitten moni heistä revittiin töihin.

Talouden rattaiden hiljeneminen ja taantuma on iskenyt yllättävän kovaa myös aiemmin tulikuumina käyneille aloille. Kun kysyntä vähenee, ei tekijöitä tarvita enää yhtä paljon. Työttömyysaste nousi huhtikuussa 8,2 prosenttiin.

Taantuma selittää valtaosan työvoimapulan haihtumisesta, mutta ei kokonaan.

Nimittäin jopa sote-alalla kovin pula lähihoitajista ja sairaanhoitajista on hellittänyt. Sote-ammatit ovat toki yhä työvoimapulalistan kärjessä, mutta pula ei ole enää yhtä hurjaa kuin vielä yli vuosi sitten.

Näin kertovat työ- ja elinkeinoministeriön tilastot.

Käänne monella alalla tapahtui vuoden 2022 lopulla tai vuoden 2023 aikana.
https://www.hs.fi/talous/art-2000010438455.html

Hesarissa on juttua filippiiniläisistä Suomessa. On hieman toisenlainen asenne kuin eräillä muilla maahanmuuttajilla.
TILASTOKESKUKSEN mukaan Suomessa asui vuoden 2023 lopussa lähes 14 000 filippiiniläistaustaista maahanmuuttajaa. Valtaosa heistä asuu pääkaupunkiseudulla. Filippiinejä kohtaa arjessa ja heidän työtilanteistaan uutisoidaan, mutta heidän kulttuurinsa on monelle suomalaiselle vieras.

Yksi asia toistuu jatkuvasti filippiiniläisten puheissa: he kertovat olevansa vahvoja ja ahkeria. Ajatus ei taida olla ainoastaan heidän omansa. Filippiiniläisillä on Suomessa maine motivoituneina työntekijöinä.

Ahkeruutta kuvastaa täydellisesti suhtautuminen suomalaiseen työelämään. Sekä kokit että sairaanhoitajat sanovat olevansa tyytyväisiä työoloihinsa Suomessa. Suomessa työntekijällä on paljon oikeuksia, eikä työpaikalla ole jyrkkää hierarkiaa. Työt tuntuvat paikoin jopa turhan kevyiltä Filippiineihin nähden, vaikka palkka on korkeampi.

”Täällä kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen ihmettelen, että tässäkö tämä oli”, Reyes naurahtaa.
https://www.hs.fi/pkseutu/art-2000010418121.html
viivahattu
Javier Pena
Viestit: 1792
Liittynyt: Ti Touko 02, 2023 10:10 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja viivahattu »

Yksi Filippiineiltä lähtöisin ollut nainen on ollut työkaverina, ja oli kyllä ihan saatanan kova painamaan hommia. Siinä jäi moni raavas mies kakkoseksi, kun tavarat saivat tältä puolitoistametriseltä rouvalta kyytiä.
Pharos
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: To Maalis 21, 2024 3:24 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Pharos »

Filippiiniläiset sopeutuvat Suomeen hyvin muiden kaukoidän maahanmuuttajien tavoin. Ahkeraa ja lainkuuliaista porukkaa. Muutaman viime vuoden aikana Filippiiniläisten maahanmuutto Suomeen on lisääntynyt roimasti erityisesti hoiva- ja siivousalan työperäisen maahanmuuton takia. Tervetuloa!
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11516
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA »

Espoolaisen koulun seinällä on vessan käyttöohje – tästä se johtuu

Vieraskielisten määrän kasvu on huomioitu espoolaisen oppilaitoksen arjessa. Opiskelu on monelle maahanmuuttaneelle ensimmäinen kontakti suomalaiseen arkeen.

Kuva
Espoon Tapiolassa Omnian oppilaitoksen vessoissa on kuvallinen ohje, miten wc-istuinta käytetään.

7:59

Kun näkee istumaohjeen Omnian Tapiolan oppilaitoksen vessan seinällä Espoossa, niin se voi hymyilyttää. Kukapa nyt ei osaisi vessanpöntölle istahtaa.

Hetken kuvaa katsottuaan tajuaa kuitenkin, että ohjeeseen kiteytyy jotain oleellista ajastamme.

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omniassa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 10 000 opiskelijaa, joista yli 40 prosenttia on maahanmuuttaneita. Omnian Tapiolan toimipisteessä järjestetään muun muassa aikuisten perusopetusta.

Omnian toimialarehtori Anna-Maija Iskanius sanoo, että vessan kyltti on yksi esimerkki siitä, miten koulusta tehdään kaikille turvallinen tila.

– Kuvat ovat hyvää vuorovaikutusta. Osa aikuisten perusopetuksen opiskelijoista on luku- ja kirjoitustaidottomia, tai he ovat lukutaitoisia omalla äidinkielellään esimerkiksi arabiaksi, Iskanius kertoo.

Suomeen muuttaneita on viime vuosina tullut paljon Aasian maista, joista monessa on yleisesti käytössä kyykkyvessat, joissa on pieni reikä lattiassa. Vessanpönttö ei ole siis kaikille tuttu.
https://yle.fi/a/74-20088047

ICT-ammattilaisia riittää tulevaisuudessakin. :mrgreen:
Kattivaara
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 115
Liittynyt: Ma Heinä 28, 2008 2:43 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kattivaara »

Vastaavanlaisia ohjeita annettiin jo 11 vuotta sitten.
RL11/6
Axel Foley
Viestit: 2363
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

Suomi ja muu pohjoinen Eurooppa on käytännössä rotanloukku. Tänne vaan jokainen rotta. Idea on niin nerokas, että pulmupalasokeria mustan kahvin kanssa vetävä eläkeiän kynnyksellä oleva rakennusinsinööri ei sitä pysty ymmärtämään.

Tämä paikka maailmassa tulee olemaan tapahtumien alkupisteenä. Täällä tullaan tekemään koe, jossa kantaväestötetty ihmispaljous muutetaan pakkasessa pärjäämättömäksi (helpommin tapettaviksi).

Tulevaisuuden maahanmuutto tulee kohdentumaan Euroopasta Afrikkaan, jonne on jo istutettu unelma valkoihoisten hallitsemasta valtiosta nimeltä Rhodesia.

Sitä neekerit itsekin haikailevat, kuten vanhin somaliväestö italialaisia. Ne ajat ovat tulossa takaisin.
Zessie
Neuvoja-Jack
Viestit: 567
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2018 12:37 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Zessie »

RL11/6 kirjoitti: Ti Touko 28, 2024 1:32 pm Suomi ja muu pohjoinen Eurooppa on käytännössä rotanloukku. Tänne vaan jokainen rotta. Idea on niin nerokas, että pulmupalasokeria mustan kahvin kanssa vetävä eläkeiän kynnyksellä oleva rakennusinsinööri ei sitä pysty ymmärtämään.

Tämä paikka maailmassa tulee olemaan tapahtumien alkupisteenä. Täällä tullaan tekemään koe, jossa kantaväestötetty ihmispaljous muutetaan pakkasessa pärjäämättömäksi (helpommin tapettaviksi).
...
Tuo voikin olla se suuri "idis"! Maa täyttyy ihmisillä, jotka eivät tunne maata isänmaakseen = eipä kiinnosta puollustaakaan, siis olkaa hyvät ja ottakaa.
Vastaa Viestiin