Jörg Haider on kuollut

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3334
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

Porin kirjoitti:
combat18 kirjoitti:Onneksi kusipäät ei voi enään estää äärioikeiston nousua, se on räjähtänyt kasvuun ja jatkaa nousemista. Eikä sota yhtä miestä kaipaa.
Äärikoikeisto on ainoa lääke tähän homo-pakolais kulttuuriin.
Äärioikeistossa on aina ollut myös homoja.
Haider oli ainoa syy miksi äärioikeisto nosti päätään Itävallassa, ja kuten puolueen kakkosmies sanoi Itävallan telkkarissa (en muista asemaa, katsoin netistä), puolue todennäköisesti kuolee Haiderin mukana.
Totta. Äärioikeistossa on myös ollut homoja, eikös tuo Saksan äärioikeiston nousun kärkihahmokin osoittautunut sellaiseksi?

Sitävastoin olen eri mieltä äärioikeiston tulevaisuudesta Itävallassa, kuten Euroopassakin. Lähenevät hankalammat ajat taloudessa ovat omiaan ruokkimaan äärioikeiston kasvua. Uskoisin jo lähivuosina äärioikeiston tekevän "paluun".

Saas nährä miten käy, sano entinen likka.
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

Porin kirjoitti: Haider oli ainoa syy miksi äärioikeisto nosti päätään Itävallassa, ja kuten puolueen kakkosmies sanoi Itävallan telkkarissa (en muista asemaa, katsoin netistä), puolue todennäköisesti kuolee Haiderin mukana.
Väärin. Laitaoikeiston nousu liittyy monikulttuurisuuden mukanaan tuomiin ongelmiin Euroopassa, ja tulee siksi jatkumaan. Maahanmuuttajien määrän räjähdysmäinen kasvu sekä pakolaisuuden että tulijoiden suuren lapsiluvun myötä aiheuttaa liikaa talousongelmia, kuten työttömyyttä, ja yhteiskunnallisia ongelmia, jotka seuraavat sopeutumattomuudesta eurooppalaisiin lakeihin ja tapoihin, kuten naisten tasa-arvoiseen asemaan.

On kuvaavaa, että Haideria äänestivät paljon myös turkkilaiset maahanmuuttajat, jotka ovat olleet maahanmuuttajien ensimmäisessä aallossa ja sekulaarisesta yhteiskunnasta (Ataturkin ihanne uskonnon ja valtion erottamisesta toisistaan) tulevina ovat sopeutuneet melko hyvin. He ovat muslimeina saaneet kärsiä islamilaisen ääriaineksen riehumisesta Euroopassa, ja lisäksi pelkäävät, että uudet tulijat vievät työpaikat.
Every ship must sail a world.
Porin

Viesti Kirjoittaja Porin »

ABC kirjoitti: Väärin.
Kai se sitten on väärin. Mitäs ne puolueen miehet mistään tietäisivät.
Sleeper
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Pe Heinä 18, 2008 11:03 am

Viesti Kirjoittaja Sleeper »

Enpä usko, että tuossa on mitään salajuonia taustalla. Näyttäis tavalliselta hallinnan menetykseltä, joka tapahtuu yleensä, kun ajetaan mutkaan liian kovaa. Perä lähtee vasemmalle taittuvassa mutkassa luistoon oikealle, ulkokaarteen suuntaan ja vastaohjauksen viivästyminen/liioittelu, kääntää ohjausvirheen voimakkuuden mukaan auton keulan/kyljen/perän kohti ulkokaarretta. Tässä vaiheessa kuljettaja onkin vain matkustaja ja voikin hypätä jarrupolkimelle toivoen ettei siellä tien reunassa ole mitään mihin törmätä..

http://www.spiegel.de/img/0,1020,1324781,00.jpg tuosta kuvasta näkee selvästi, että auto on luisunut kaarteen jälkeen tien oikeassa reunassa pitkin nurmikkoa, pienessä kulmassa vasen kylki edellä ja pompannut kuusen kohdalla olevasta kohoumasta (kuvan oikeassa reunassa merkattu keltaisella lapulla) http://www.spiegel.de/img/0,1020,1324285,00.jpg vasen eturengas edellä betoniseen reunukseen (merkattu lapulla ja hajonnut vanne näkyy muissa kuvissa) http://www.spiegel.de/img/0,1020,1324269,00.jpg ja kääntynyt siitä kyljellään/katto edellä päin betonitolppaa ja aidan kivijalkaa, joka näkyy vähän kauempana samassa kuvassa.

Se miksi Haideri ajoi mutkaan niin pirun kovaa onkin sitten toinen juttu.. Tuommoinen Volkkari kyllä kiihtyy suht ripeästi ja tilannenopeutta tulee helposti liikaa. Tuntuu vaan oudolta, että tunnettu poliitikko sortuisi samanlaiseen kaahaamiseen kuin 18-20v kolli joka on saanut isältä auton viikonlopuksi lainaan.. Oliko onnettomuuden takana sittenkin salaliitto? En tunne autojen elektroniikkaa kovin hyvin, mutta uskoisin ammattilaisen onnistuvan sormeilemaan moottorinohjausta ja jarruelektroniikkaa niin, että vaikkapa täydellä kaasulla kaasu saadaan hirttämään kiinni ja jarrut katoamaan.. Tuollaisella autolla se vaatisi paikaltaa lähtiessäkin vain n. 11-12 sekuntia, että vauhtia olisi jo se 140km/h.. vauhdista kiihdyttäen vielä vähemmän. Tuota reipasta kaasun käyttöä voisi vähän avittaa, jos seuraisi kohdetta ja provosoisi yrittämään karkuun. "Tutkintaryhmä" voisi jälkeenpäin näppärästi palauttaa ohjelman ennalleen ja kadottaan näin todisteet. Elektroniikan sormeilu kävisi kätevästi vaikkapa huollon yhteydessä. Huolletaanko tuon tason poliitikkojen autot jossain muualla kuin paikallisessa merkkiliikkeessä..?
Chopper
Perry Mason
Viestit: 3544
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Viesti Kirjoittaja Chopper »

Haiderin isä riisti alppilaakson juutalaisleskeltä

14.10. - 11:18 (Luotu: 09:52)
Jörg Haider menehtyi viime viikonloppuna auto-onnettomuudessa.
Auto-onnettomuudessa kuollut itävaltalainen oikeistopopulisti Jörg Haider omisti kokonaisen alppilaakson, kertoo saksalainen Bild Zeitung nettisivuillaan.

Seitsemän kilometrin mittaisen, 1 600 hehtaarin suuruisen laakson omistusoikeus on kuitenkin kiistanalainen. Haiderin isä osti maan vuonna 1939 juutalais-italialaiselta leskeltä. Tämän tytär vaati vuonna 2000 maata takaisin. Hän perusteli vaatimustaan sillä, että äiti pakotettiin rotulakien perusteella myymään pilkkahintaan.

Maaomistuksen hinnaksi on arvioitu 15 miljoonaa euroa.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaa ... %E4/109571
aga
Adrian Monk
Viestit: 2769
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Viesti Kirjoittaja aga »

Haider ajoi kuolonkolarinsa humalassa

Julkaistu 15.10.2008, klo 15.52 (päivitetty 15.10.2008, klo 16.05)
Auto-onnettomuudessa kuollut itävaltalainen oikeistojohtaja Jörg Haider ajoi kuolonkolarinsa juovuksissa. Haiderin tiedottajan mukaan tämä oli ollut 1,8 promillen humalassa.
Tiedon rattijuoppoudesta vahvisti Haiderin puolueen uusi johtaja Stefan Petzner.

Jörg Haider ajoi viime lauantaiaamuna ulos tieltä ohitustilanteessa Klagenfurtissa Itävallassa. Poliisin mukaan hänellä oli nopeutta 142 kilometriä tunnissa. Paikalla on seitsemänkympin rajoitus.

Ennen lähtöään ajamaan Haider oli ollut yökerhossa. Hän kuoli kolarissa saamiinsa vammoihin. Jörg Haider oli oikeistopopulistisen Itävallan tulevaisuuden liitto- puolueen johtaja ja Kärntenin osavaltion pääministeri.

AP


http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id104647.html
Viimeksi muokannut aga, Ke Loka 15, 2008 4:25 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Solmu
Adrian Monk
Viestit: 2521
Liittynyt: Ti Heinä 22, 2008 2:19 pm

Viesti Kirjoittaja Solmu »

Kännissä kurvaili
Kolarissa kuollut Haider ajoi humalassa

Julkaistu: 16:09
Auto-onnettomuudessa kuollut itävaltalainen puoluejohtaja Jörg Haider ajoi autoaan humalassa. Haiderin puolueen edustaja kertoi keskiviikkona, että laitaoikeistojohtajalla oli onnettomuushetkellä veressään laillisen rajan ylittävä määrä alkoholia.

Haider menehtyi varhain viime lauantaina Kärntenin maakunnassa sattuneessa onnettomuudessa. Poliisin mukaan Haider ajoi onnettomuushetkellä kovaa ylinopeutta. Hänen arvioitiin ajaneen 142 kilometrin tuntinopeutta.

Haiderin rattijuoppoudesta ehdittiin huhuta Itävallassa laajasti ennen kuin FPÖ varmisti asian.

Haiderin hautajaiset on määrä järjestää ensi lauantaina.
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Kol ... 22?ref=rss
"Yöperho on koteloitunut"
Avatar
Marsalkka
Horatio Caine
Viestit: 6317
Liittynyt: To Elo 30, 2007 3:27 pm

Viesti Kirjoittaja Marsalkka »

Mossadin agentit tunkeneet alkomahoolia elimistöön. On ne taitavia!
Cicero:en ol epahemminkehuskellut saavutuksillani ja vaadittiin linkkiä minulla ei sitä ollut, suoraan en voi sanoa missä työskentelen joten piti kiertotietä kirjoittaa...marsalkka on alusta asti ollut tökerö jossain vaiheessa menee pinna kenellä tahansa.
loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3206
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Onneksi ei Jörg tappanut muita autoillessaan. Kännissä rattiin lähteminen on aina äärimmäisen typerä teko ja tällä kertaa kävi huonosti. Onni niille ihmisille, joihin Jörg olisi kännissä voinut törmäillä.
Paavo Arhinmäki on äijä!
Arlene
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Viesti Kirjoittaja Arlene »

Marsalkka kirjoitti:Mossadin agentit tunkeneet alkomahoolia elimistöön. On ne taitavia!
:lol:

Onni onnettomuudessa, että ei tappanut muita. Likemmäs 60-vuotias ukko vielä noin typerä ja piittaamaton, ei voi kun ihmetellä.
Jack the Ripper
Adrian Monk
Viestit: 2654
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

Arlene kirjoitti:
Marsalkka kirjoitti:Mossadin agentit tunkeneet alkomahoolia elimistöön. On ne taitavia!
:lol:

Onni onnettomuudessa, että ei tappanut muita. Likemmäs 60-vuotias ukko vielä noin typerä ja piittaamaton, ei voi kun ihmetellä.
Taidolla mukiloidun puheenjohtajan vereen on saatu alkoholia suonensisäisesti antamalla. Sitten tappava isku ja ruumis jätetään pikaisesti romutetun auton läheisyyteen. Eniten ammattitaitoa on vaadittu "onnettomuus"-auton kuljettajalta jotta saadaan tarvittavat vauriot ajoneuvoon. Sulka Mossadin hattuun, jälleen! 8)
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"
aga
Adrian Monk
Viestit: 2769
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Viesti Kirjoittaja aga »

Loistavaa työtä mutakuonoählämkommareilta ja onnittelut foorumin kansallissosialistiselle älykköeliitille upeasta ja onnistuneesta salaliittoteoriasta!
Viimeksi muokannut aga, To Loka 16, 2008 10:49 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
CJS
Harjunpää
Viestit: 327
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 12:19 pm

Viesti Kirjoittaja CJS »

Marsalkka kirjoitti:Mossadin agentit tunkeneet alkomahoolia elimistöön. On ne taitavia!
Mossadin agentit olisivat lavastaneet teon onnettomuudeksi tai itsemurhaksi, joten ei voi olla Mossad tai muu juutalaisten ja vapaamuurarien salaliitto. Itsemurhaan en missään nimessä usko, koska en usko sen olleen itsemurha, joten se ei voi olla itsemurha. Onnettomuus tapaus ei voi olla, sillä kuka nyt humalassa lähtisi autolla ylinopeutta ajamaan? Äärioikeistolainenkaan ei voi olla niin tyhmä etteikö ottaisi humalassa taksia, joten tämä ei voi olla onnettomuus. Minä en ainakaan ottaisi ja ajaisi, joten muutkaan eivät niin tekisi.

Tekijän voi profiloida olevan saksankielinen vasenkätinen (jolla alkoholi on ujutettu Heiderin vereen) mies , joka on aikaisemmin työskennellyt selvästikin teurastajana (ei muuten voisi tappaa) ja itäblokin tiedustelupalvelussa (ei muuten epäonnistuisi salamurhan lavastamisessa, vrt. polonium 210:n käyttö). Ainoana vaihtoehtona on siis näin ollen Hans Assman, joka osallistui myös Penna Tervon "onnettomuuden" järjestämiseen. Assman on mies, saksankielinen, hänellä on vasen käsi, työskennellyt teurastajana ja itänaapurin vakoilijana. Miehellä on myös niin epäilyttävä nimi, että pakko olla syyllinen, sillä ei rehellisen miehen nimi voi olla Assman. Jos Assmanista otettaisiin valokuva, hän näyttäisi mielestäni syylliseltä ja valehtelevalta. Kukaan ei myöskään ole todistanut, ettei hän olisi murhannut Kennedyä, Kingiä ja Kekkosta (KKK - ei voi olla sattumaa!). Jörg Haiderin nimikirjaimet ovat aakkosissa lähellä K:ta, varsinkin J, mikä ei voi olla onneton sattuma, joten tapahtnut ei voi olla onnettomuus. Assmanin kuolema 1998 Danderydissä oli lavastettu. Ei sen ikäinen mies olisi millään voinut kuolla sydänperäisiin sairauksiin, ja vaikka kuolema olisikin todistettavissa oleva tieto, niin se voidaan ohittaa päättelyä häiritsevänä asiana ja jättää huomiotta. Poliisi ei ole kumonnut Assmanin osuutta, joten se pitänee paikkansa.
X-tine
Jack Bauer
Viestit: 951
Liittynyt: Pe Syys 28, 2007 2:30 pm
Paikkakunta: Länsi-S

Aamulehti kertoo

Viesti Kirjoittaja X-tine »

Uutinen Aamulehdessä:
Haider vietti villiä iltaa homoravintolassa ennen kuolemaansa
17.10. - 11:50 (Luotu: 10:51)
Ennen kuin Haider lähti diskosta homoravintolaan, hän antoi viimeisen haastattelunsa. Itävaltalainen oikeistopopulisti Jörg Haider vietti villiä iltaa ja yötä ennen kuolemaansa. Haider jatkoi ökydisko Le Cabaret'sta Stadkrämer-nimiseen baariin, kertoo saksalaislehti Bild Zeitung. Sinne hän saapui hieman puolen jälkeen vahvistaa itävaltalaisviranomainen lehdelle.

Stadtkrämer mainosti itseään netissä, että "oletpa nuori tai vanha, lesbo tai homo, ravintolamme on aina cool". Melko pian luonnehdinnat poistettiin sivuilta.

Ennen kuin Haider lähti diskosta homoravintolaan, hän antoi viimeisen haastattelunsa. Hän kertoi kieli mongertaen, että juo erittäin mielellään valkoviiniä, etenkin italialaista viiniä.

Haider ajoi itsensä hengiltä 1,8 promillen humalassa 170 kilometrin tuntivauhdilla. Huomisiin hautajaisiin odotetaan 30 000 surijaa.

Ritva Pesola Alma Media, Helsinki

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaa ... nsa/110116
Tuskinpa humalalla on eroa, olipa alkoholi nautittu homoravintolassa tai muualla. Mielikuvani Haiderista on kuitenkin viimeaikaisten tietojen perusteella kovasti muuttunut.
Kun puhuu totta, ei tarvitse muistaa niin paljon.
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Olihan Haider hieman semmoinen metroseksuaalin oloinen. :)
Vastaa Viestiin