Tuore vaimo kuoli häämatkalla -03

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
texfor
Lauri Hanhivaara
Viestit: 145
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2008 10:52 pm

Tuore vaimo kuoli häämatkalla -03

Viesti Kirjoittaja texfor »

En löytänyt tästä aloitusta.
Mielenkiintoinen tapaus ja ainakin minun mielestäni "haiskahtaa".
Googlettamalla löysin kyllä vaikka miten paljon englanninkielisiä sivuja joissa tätä tapausta käsitellään, mutta kun tuo enkku ei niin hyvin taivu että pystyisin suomentamaan tai ihan kaikkea edes ymmärtäisin :oops:

Tappoi vaimonsa häämatkalla?
Sormukset oli vaihdettu 11 päivää aiemmin, ja tuore aviopari Gabe ja Tina Watson pulahti mereen Australian rannikolla Ison Valliriutan luona. Amerikkalaisen pariskunnan romanttinen sukellusretki laivan hylylle päättyi traagisesti, kun Tina Watson, 26, hukkui.
Vuoden 2003 lokakuussa sattunutta kuolemaa pidettiin kauan tapaturmana. Perjantaina Australian oikeusviranomaiset kuitenkin päättivät, että todisteet riittävät Gabe Watsonin syyttämiseen vaimonsa murhasta.
Antoi vajota pohjaan
Gabe Watsonin mukaan hänen vaimonsa joutui veden alla paniikkiin ja repi sukellusnaamarinsa pois. Watson kertoi kuulusteluissa, että näki vaimonsa vajoavan syvemmälle kädet kurotettuina häntä kohti ja silmät selällään.
Sukelluspelastuskurssin käynyt Gabe Watson ei uinut auttamaan vaimoaan, vaan nousi pintaan. Hän kertoi kuulusteluissa, että halusi hakea apua vaimolleen.
Tina Watson vajosi merenpohjaan, josta hänet toi pintaan sukellusryhmää johtanut opas. Naista yritettiin elvyttää tuloksetta.
Motiivina raha?
Alabaman Birminghamissa asuvaa Gabe Watsonia uhkaa nyt elinkautinen vankeusrangaistus.
Watsonin australialaisen asianajajan Steve Zillmanin mukaan todisteet eivät viittaa, että Tinan kuolemaan liittyisi rikos. Hän sanoi myös, ettei Watsonilla olisi ollut minkäänlaista motiivia surmata vaimoaan.
Tina Watsonin isä Tommy Thomas on eri mieltä. Hän kertoi kuulleensa tyttäreltään, että Gabe Watson halusi tämän henkivakuutuksen edunsaajaksi. Isän mukaan Tina oli valehdellut miehelleen, että oli tehnyt henkivakuutukseen tämän haluamat muutokset.
- Olemme helpottuneita Australian viranomaisten toimista. Olemme painineet tämän kanssa kauan. Syyte Watsonia vastaan sopii meidän käsityksiimme, Tommy Thomas sanoi AP:n mukaan.
Avatar
vivy
Martin Beck
Viestit: 826
Liittynyt: Ma Joulu 08, 2008 1:11 pm

Viesti Kirjoittaja vivy »

Netistä löytämieni artikkeleiden perusteella tapaukselle olisi myös silminnäkijä, joka vahvistaisi murhan. Tämä oli nähnyt Gaben "sulkevan Tinan karhunhalaukseen noin 10 sekunniksi ennenkö hän vajosi meren syvyyksiin kädet ojennettuina kuin "Jeesus ristillä"". Vaimolla oli myös ollut jonkinnäköinen sähköposti- tai kirjesuhde ennen avioliittoa ja Gabe oli saanut tietää tästä.

http://www.news.com.au/couriermail/stor ... 52,00.html

Kuva

Kuva Daily Mailin sivuilta.
Vastaa Viestiin