Markja vs. naiset

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

markja
Adrian Monk
Viestit: 2911
Liittynyt: La Elo 18, 2007 3:44 am
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja markja »

turakainen kirjoitti:Jos aluaa jotain äänestäjiltä niin ei pidä paljoa halveksua kiska äänestäjät ovat tavallisia ihmisiä
Jep. Mutta sinä et ole tavallinen ihminen, vaan vitun tyhmä juntti.
Siinä olet oikeassa että sait ääniä jopa enemmän mutta se johtuu siitä että en ollut ehdokkaana.Olisi kyllä ollut mahdollisuuksia sekä kokoomuksen ja keskustan listoille mutta nyt ei ollut sen aika.
Joojoo ja varmaan Keskustan ehdokkaana olisin saanut tuhansia ääniä ja PS:n ehdokkaana olisi varmaan tullut miljoona ääntä jne. jne. justjoo. Ja lehmät lentää. Faktat ovat kuitenkin karut. Sinulla 0 ääntä. Ehkä se johtuu siitä, että kukaan ei tuollaista junttia ota ehdokkaaksi tai sitten sinunlaisellasi paskahousulla ei ole munaa lähteä ehdokkaaksi, en tiedä, eikä voisi vähempää kiinnostaa.
Ainakin nais asioissa olet tumpelo
Aijaa, millä perusteella? Tekeekö se ihmisestä tumpelon, että kiistää perustellen paskapuheet, joita femakot suoltavat? Eli sunsta siis ekspertti on sellainen, joka uskoo sokeasti valheita aihepiiriin liittyen? Just juu... Hei, meneppä vetämään itsesi kiikkuun jooko?
tietoturva asioissa oikeat asian tuntijat jyrää sinut mennen tullen
Aijaa, millä perusteella ja missä?
politiikasta et tiedä mitään
Aijaa, millä perusteella ja missä?
ja sitten vielä kun saat potkut töistä niin alat msoamaan syrjinnästä.
A) En saanut potkuja, vitun tampio. Et tajua mistään taaskaan mitään.
B) Sinusta siis ei pidä nostaa meteliä, jos joutuu rikoksen uhriksi? Eli jos mä tulen antamaan sulle pesäpallomailaa hanuriisi, niin sä olet luuseri jos vaikkapa otat poliisiin yhteyttä tms.? Justjuu...
Lopeta hössötys että miehet ovat syrjittyjä ei naiset ole syypäänä jos elämä mättää. Vain LUUSERIT etsii syitä muualta
Idioottina et tajua, etten ole väittänyt, että miesten syrjintään syypäitä olisivat naiset. On toki totta, että luuserit osoittelevat väärää puuta, esimerkiksi monet naiset syyttävät heihin kohdistuvasta kuvitellusta syrjinnästä koko miessukupuolta ja miesten salaliittoa naisia vastaan jne. paskaa. Heh.
Ja nyt minä menen nukkumaan oman rakkaan vaimon viereen katos joillakin on sellainen eikä tarvi mennä yksin vällyn alle.
Voi vaimoparkaasi. Toivottavasti jaksaa.
Ainiin, voisitko muuten vielä perustella väitteen, että minä menen yksin vällyjen alle? Mihin faktaan tuollainen väitteesi perustuu vai onko taas sama juttu, ettei mihinkään, vaan revit näitä typeriä heittoja vain perseestäsi? Niinpä taitaa olla jälleen kerran.
Kotisivu: http://www.markusjansson.net
Blogi: http://markusjansson.blogspot.com
PGP: 6E9E375EC50A27FDB9DA1672A78C27BF735ADADA
PGP2: 9966C10DDC7F0DEDEC480A75FE952445F24D55DD
jamppa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1327
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 4:05 pm
Paikkakunta: Korpi pohjoisessa

Viesti Kirjoittaja jamppa »

^Ketsku pitää sua vaan niin idioottina homona, että se ei voi kuvitella sinun elävän jonkun kanssa. Minäkin olen monesti miettinyt minkäköhänlainen sinä olet parisuhteessasi koska joskus sain sellaisen käsityksen, että perheenlisäystä olisi tulossa ja sinä revit siltä vauvaltasi varpaankynnet spagettimonsteri-uskon mukaisesti, jolloinka sinun on ollut pakko siittää joku vai oletko kenties joutunut pakosta isäksi? Ja nyt sitten joudut vasten tahtoasi makselemaan elatusmaksuja. Tämähän kuvitelma on iskoutunut päähäni silloin joskus, kun olin ammattikoulun käynyt valehteleva läskiidiootti, mutta en kumminkaan ole vetänyt itseäni kiikkuun niinkuin neuvoit vaikka hyvin vajaa älyinen olenkin mielestäsi.

Mitä tuohon sinulle annettuihin ääniin tulee niin ei sulla vissiin hirveesti oo frendejä jos olet saanut vaan 10 ääntä heiltä koska luonnollisesti kuvittelen sinut narsistina äänestäneen itseäsi. Itse jos lähtisin politiikkaan mukaan voisin luvata sinulle saavani enemmän ääniä, kuin tuo, tai eihän sitä koskaan voi varmasti sanoa et edes SINÄ! Moni nuori äänestäjä kumminkin tutkii ehdokkaansa taustat netistä ja äänestävät sen mukaan, sinä et ole tajunnut kuinka pahasti kirjoittelusi luo kuvaa huonostikäyttäytyvästä ipanasta joka kuvittelee tietävänsä kaiken. Antamalla tuollaisen kuvan itsestäsi karkoitat varmasti monia potenttiaalisia äänestäjiä, eivät kaikki mielipiteesi kumminkaan ole sitä kinastelua esinahan pituudesta.

Et muuten ole vieläkään kommentoinut niihin palkka juttuihin mitään, osuiko pahasti oikeaan vai mikä mättää luulisi sinulla olevan tietoa tuollaisista asioista. Monella ei kunnallisella alalla on aivan normaalia erinlainen palkkaus, samoja työtehtäviä tekevillä pelkästään sen takia mitä he ovat työhaastattelussa palkasta sopineet. Monet ihmiset pitävät työpaikkaa arvossaan ja ottavat sen paikan sillä minimipalkalla ja tekevät nöyrästi töitä marisematta. Toiset taas ymmärtävät työnsä arvon ja osaavat vaatia parempaa palkkaa. Yleensä miehilllä on se parempi itsetunto työstänsä, jolloinka syntyy tämä että se naisen euro on sen 80 senttiä. Käsitykseni mukaan sinulla ei ole hirveästi kokemusta töistä kunnallisen ulkoipuolelta, jossa palkat ovat taulukonmukaiset.

Tohon sun potku-asiaan vielä, oikeassa olet, et saanut potkuja sopimustasi ei vaan jatkettu. Alallasi on hyvin yleistä, melkeipä sääntö pitää työt määräaikaisina ja uusia aina uudestaan ja uudestaan, se on tänäpäivänä käytäntö monessakin työpaikassa. Väitäkö, että ketään ei palkattu tilallesi? Sopimuksen uusimatta jättäminen kyllä tänäpäivänä on sama asia kuin potkut, ellei syyt ole mitkään taloudelliset ja annoit itse ymmärtää että lausuntojesi perusteella sitä ei jatkettu. Tyhmäkö olet kun et osaa rivienvälistä lukea moista. Politiikothan on yleisesti idiootteja joten ei se ihme ole jos et ole asiaa ymmärtänyt. Puhut hyvinkin poliittisella tavalla syrjinnästä ja jokainen maalaisjärjellä tajuava ymmärtää sinun saaneen POTKUT! Koita moinen tajuta tai ilmeisemmin olet tajunnut, kun ei ole sitä oikeusjuttua vielä näkynyt vaikka keissi oli täysin selvä.
Olette lukinneet itsenne pelon häkkeihin, ja katso, valitatteko nyt vapauden puuttumisesta.
markja
Adrian Monk
Viestit: 2911
Liittynyt: La Elo 18, 2007 3:44 am
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja markja »

jamppa kirjoitti:Mitä tuohon sinulle annettuihin ääniin tulee niin ei sulla vissiin hirveesti oo frendejä jos olet saanut vaan 10 ääntä heiltä koska luonnollisesti kuvittelen sinut narsistina äänestäneen itseäsi.
Vittu mikä matikkapää sulla idiootilla on. Eli sunsta 10+1=17 ääntä, jonka sain. Ei helvetti. Ei ihme että olet joku vitun amispelle. Mene nyt Corollaasi tuunaamaan vähän lisää ja pikkulissuja ajeluttamaan vitun moukka.
Antamalla tuollaisen kuvan itsestäsi karkoitat varmasti monia potenttiaalisia äänestäjiä
Idioottina et tietenkään tajua, että sillä, miten monta ihmistä minua vastustaa, ei merkitse demokratiassa yhtään mitään. Ei mitään. Miinusääniä ei voi antaa näet. Ainoa, mikä merkitsee on, että riittävä määrä fiksuja ihmisiä äänestää minua. Junttien ja idioottien ääniä minä en edes tarvitse.
Et muuten ole vieläkään kommentoinut niihin palkka juttuihin mitään, osuiko pahasti oikeaan vai mikä mättää luulisi sinulla olevan tietoa tuollaisista asioista.
Siis johonkin trollauspaskaan, mihin on jo vastattu aiemmin mutta kaltaisesi puusilmä ei osaa vaan lukea tai amisaivoillaan ei ymmärrä lukemaansa?
Monella ei kunnallisella alalla on aivan normaalia erinlainen palkkaus, samoja työtehtäviä tekevillä pelkästään sen takia mitä he ovat työhaastattelussa palkasta sopineet. Monet ihmiset pitävät työpaikkaa arvossaan ja ottavat sen paikan sillä minimipalkalla ja tekevät nöyrästi töitä marisematta. Toiset taas ymmärtävät työnsä arvon ja osaavat vaatia parempaa palkkaa. Yleensä miehilllä on se parempi itsetunto työstänsä, jolloinka syntyy tämä että se naisen euro on sen 80 senttiä.
Mikään mitä tässä selität, ei ole mitään sukupuolisyrjintää. Jos ei halua enempää palkkaa tai tajua vaatia sitä, sitten ei sitä saa. Näin sen pitäisikin mennä. Ihan samaan tapaan, jos kauppias pyytää maidosta 10 euroa litralta ja sinä olet niin idiootti ja laiska, ettet tajua mennä ostamaan sitä naapurikaupasta 0,6 eurolla litra vaan ostat sitä tuolta 10 euroa litra, saat syyttää VAIN itseäsi. Ei se ole mitään syrjintää, että kauppiaat myyvät tuotteita eri hintaan, aivan kuten sekään ei ole syrjintää, että työnantajat neuvottelevat palkoista työntekijöidensä kanssa.

SE olisi syrjintää, jos kauppias ilmoittaisi, että koska olet nainen, saatkin maksaa maidosta 10 euroa litra (vaikka hyllyssä sanotaan että 0,6 euroa litra). Aivan kuten se olisi syrjintää, että työnantaja ei maksaisi sinulle korkeampaa palkkaa, koska olet nainen. Se, että olet puusilmä ja ostat maitoa kympin litra tai et vaadi parempaa palkkaa, ei ole syrjintää vaan ihan oman tyhmyytesi tulos.

Kapitalismissa onneksi idiootit menettävät rahansa ja fiksut rikastuvat, jolloin rahan käyttö tehostuu kaikinpuolin.
Alallasi on hyvin yleistä, melkeipä sääntö pitää työt määräaikaisina ja uusia aina uudestaan ja uudestaan, se on tänäpäivänä käytäntö monessakin työpaikassa.
Paitsi, että se on laitonta. Työsuhteiden ketjutus on laitonta.
Väitäkö, että ketään ei palkattu tilallesi?
Itse asiassa samaan aikaan palkattiin 3 ihmistä taloon.
Kotisivu: http://www.markusjansson.net
Blogi: http://markusjansson.blogspot.com
PGP: 6E9E375EC50A27FDB9DA1672A78C27BF735ADADA
PGP2: 9966C10DDC7F0DEDEC480A75FE952445F24D55DD
jamppa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1327
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 4:05 pm
Paikkakunta: Korpi pohjoisessa

Viesti Kirjoittaja jamppa »

Oi sori, muistin lonkalta että olisit saanut 11 ääntä ilman tarkistusta. Tuossahan on puolien kaveriesi puolisot sitten saatu myös sinua äänestämään, vaikka eivät sinusta varmaaankaan edes pidä. Miinusääniä ei tietenkään voi antaa, mutta joitain ääniä varmasti tuollaisella ulosannillasi karkoitat. Mitä tuohon minun koulutukseeni tulee olen aivan tyytyväinen siihen ja tienaan sinua paremmin "huonommalla" koulutuksella. Ajokorttia en omista, jotenka en voi lähteä rassaamaan mitään corollaa saatikka ajeluttamaan pikkulissuja :(


En minä ole mistään syrjinnästä palkkauksissa meuhkannutkaan, kunhan kerroin miten oikeassa elämässä palkkausasiat menevät kunnallisen ulkopuolella. Enkä minä voi sille mitään jos huonommin palkatut kokevat tulleensa syrjityiksi palkkaus asioissa. Sinä vaan et hoitajana tajua tuollaisia asioita, jos tehdään kyselyjä palkkauksista joissa ei mennä taulukoiden mukaan niin pakosti syntyy eroja ja naiset kokevat sen syrjintänä koska eivät saa sitä samaa palkkaa samasta työstä.

No miten se sun syrjintä keissis sitten etenee jos tuo, että sinun sopimustasi ei jatkettu oli laitonta? Se vaan ei ikäväkyllä ole laitonta, periaatteessa joo mutta käytännössä ei. "Potkuthan" olet saanut kun sopimustasi ei ole jatkettu vaikka henkilöstön vähennykselle ei ole tapauksessasi ollut tarvetta, tätähän sinä et vaan tajua. Muista nyt sitten tulevaisuudessa nostaa syyte työpaikkaasi vastaan kun sinun määräaikaisia sopimuksiasi jatketaan aina vaan uudestaan tai uskon, että ei niitä edes jatketa tapauksessasi montaa kertaa.
Olette lukinneet itsenne pelon häkkeihin, ja katso, valitatteko nyt vapauden puuttumisesta.
janneolavi
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Ti Joulu 09, 2008 2:31 pm

Viesti Kirjoittaja janneolavi »

Kapitalismissa onneksi idiootit menettävät rahansa ja fiksut rikastuvat, jolloin rahan käyttö tehostuu kaikinpuolin.



voiko tämä edes olla totta???
Rakastele traktorisi kanssa ja osta niillä "fiksujen" euroilla massikallesi
vaikka harjapesu
tmk666
Neuvoja-Jack
Viestit: 554
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 9:37 pm

Viesti Kirjoittaja tmk666 »

markja kirjoitti:


Kapitalismissa onneksi idiootit menettävät rahansa ja fiksut rikastuvat, jolloin rahan käyttö tehostuu kaikinpuolin.


Tuossa tapauksessa olet ilmeisesti vähintään miljonääri,sen verran pidät itseäsi fiksuna. Jos et ole rikas,saati miljonääri (enkä usko että olisit) niin olet sitten ihan yhtä idiootti kuin kaikki me muutkin,vai?
ubuntus
Remington Steele
Viestit: 217
Liittynyt: To Heinä 12, 2007 8:47 pm
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja ubuntus »

jamppa kirjoitti:En minä ole mistään syrjinnästä palkkauksissa meuhkannutkaan, kunhan kerroin miten oikeassa elämässä palkkausasiat menevät kunnallisen ulkopuolella. Enkä minä voi sille mitään jos huonommin palkatut kokevat tulleensa syrjityiksi palkkaus asioissa. Sinä vaan et hoitajana tajua tuollaisia asioita, jos tehdään kyselyjä palkkauksista joissa ei mennä taulukoiden mukaan niin pakosti syntyy eroja ja naiset kokevat sen syrjintänä koska eivät saa sitä samaa palkkaa samasta työstä.
Näitä eroja pitääkin olla koska jokaiselle työntekijälle tulisi maksaa osaamisen perusteella. Palkan katsominen taulukosta on täysin älyvapaata touhua, sen taulukon tulee määritellä minimipalkka mutta osaavan työntekijän kuuluu luonnollisesti saada enemmän. Tämä ei ole syrjintää vaan ihan oikeudenmukaista, jonkun henkilön työpanoksen työnantaja katsoo tärkeäämäksi ja maksaa tällöin suurempaa palkkaa. Miten määritellään samatyö käsite? Sama työnimike ei todellakaan kerro että henkilöt tekevät samaa työtä.
markja
Adrian Monk
Viestit: 2911
Liittynyt: La Elo 18, 2007 3:44 am
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja markja »

tmk666 kirjoitti:
markja kirjoitti: Kapitalismissa onneksi idiootit menettävät rahansa ja fiksut rikastuvat, jolloin rahan käyttö tehostuu kaikinpuolin.
Tuossa tapauksessa olet ilmeisesti vähintään miljonääri,sen verran pidät itseäsi fiksuna. Jos et ole rikas,saati miljonääri (enkä usko että olisit) niin olet sitten ihan yhtä idiootti kuin kaikki me muutkin,vai?
Idioottina et tajua, että emme elä nykyään kapitalismissa vaan sosiaalidemokratiassa.
Kotisivu: http://www.markusjansson.net
Blogi: http://markusjansson.blogspot.com
PGP: 6E9E375EC50A27FDB9DA1672A78C27BF735ADADA
PGP2: 9966C10DDC7F0DEDEC480A75FE952445F24D55DD
Cotton
Martin Beck
Viestit: 772
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Fall River

Viesti Kirjoittaja Cotton »

Rakas Joulupukki:

Ole ystävällinen ja vie markja mukanasi Korvatunturille!

Kukaan meistä ei ole ollut niin tuhma, että ansaitsisi moisen ihmisen läsnäoloa...
Alussa on rakkaus, lopussa on naru. (K. Palsa)
papillon
Perry Mason
Viestit: 3635
Liittynyt: Su Joulu 23, 2007 12:12 pm
Paikkakunta: Ei kenenkään maa.

Viesti Kirjoittaja papillon »

Eikösa se Venäjän raja kulje siinä kohtaa melko lähellä, heittoetäisyydellä? :shock:
Maybrick
Perry Mason
Viestit: 3828
Liittynyt: Ti Loka 23, 2007 4:44 pm

Viesti Kirjoittaja Maybrick »

Onkohan Korvatunturin palkanmaksu kunnossa tyttö- ja poikatonttujen välillä? Muuten voi tulla epäsopua siellä korvessa, kun heitä joku tulokas valistaa näistä asioista? Sama palkka yhtä monesta hyvinsolmitusta joulupaketista on oltava.
Nothing is quite what it seems
markja
Adrian Monk
Viestit: 2911
Liittynyt: La Elo 18, 2007 3:44 am
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja markja »

Tuntuu vähän hölmöltä postata tänne, koska kaikki fiksut ihmiset tietysti seuraavat blogiani, mutta koska osa paikan junteista ei osaa klikata edes linkkejä, niin...
http://markusjansson.blogspot.com/2008/ ... esten.html
"Euroopan parlamentti toteaa, että tytöt ovat erityisen alttiita väkivallalle ja syrjinnälle, ja pyytää, että toteutetaan nykyistä tehokkaampia toimia heidän suojelemisekseen kaikenlaiselta väkivallalta, myös raiskauksilta, seksuaaliselta hyväksikäytöltä ja pakkovärväämiseltä asevoimiin, sekä myötävaikutetaan politiikkoihin ja ohjelmiin, joiden tarkoituksena on parantaa tyttöjen asemaa konfliktitilanteissa ja niiden jälkeen"

Aivan uskomatonta paskaa. Todellisuudessa ylivoimaisesti suurin osa väkivallan uhreista on miehiä. Miehillä ei ole edelleenkään mitään suojaa raiskaustapauksissa naista ja raiskauksen seurauksena syntyvän lapsen tapauksessa, koska mies ei voi vaatia aborttia tehtäväksi, vaikka olisi joutunut naisen raiskaamaksi ja tämän seurauksena raiskaaja tulisi raskaaksi. Miehen pitää silti maksaa elatusmaksuja naiselle, koska elatusvelvollisuus ei riipu siitä, miten lapsi on alkunsa saanut. Todellisuudessa vain miehiä syrjitään pakollisen asevelvollisuuden muodossa. Naurettavaa, että puhutaan, että se on ongelma, että naisia pakkovärvätään armeijaan, kun yleinen käytäntö on, että miehiä värvätään. Eli taas kerran, sillä ei ole väliä, että miehiä pakotetaan armeijaan, mutta on ihmisoikeusrikos pakottaa naisia armeijaan!?!
Lisäksi, kertaus on opintojen äiti, sanotaan
Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen mukaan naisten euro on 98-104 senttiä, kun kyse on samasta työstä samalla kokemuksella ja osaamisella kuin mitä mies tekee. Väite naisten 80 sentin eurosta perustuu siis yksinkertaisesti valheeseen ja vääristelyyn. Tosiasiassa palkkauksen erot johtuvat siitä, että naiset hakeutuvat matalapalkkaisille aloille töihin, sekä tekevät vapaaehtoisesti vähemmän ilta- yö- viikonloppu- ja ylitöitä kuin mitä miehet.

Naisten keskimäärin miehiä pienempi palkka on siis tosiasiassa seurausta vain jokaisen naisen omista henkilökohtaisista valinnoista. Nainen voi aivan hyvin kouluttautua diplomi-insinööriksi ja pistää miehensä hoitamaan kotihommia ja sun muuta. Kyse ei ole miesten ja yhteiskunnan salaliitosta naisia kohtaan, kuten yleensä annetaan ymmärtää.

Stakesin terveystaloustieteen keskuksen tutkimuksen mukaan naisten terveysmenot ovat eliniältä kuitenkin 150% miesten terveysmenoista. Niin ikään Stakesin tutkimuksen mukaan miehet saavat maksamistaan eläkerahoista takaisin 84%, kun naiset saavat 120%. Naiset ovat myös useammin poissa työstä sairauden vuoksi kuin miehet, mikä sekin aiheuttaa tietysti kustannuksia miehille.

Miehet ovat yhteiskuntamme nettomaksajia ja naiset nettosaajia. Miehiä syrjitään lisäksi ympärileikkauksen ja pakollisen asevelvollisuuden muodossa. Miehen sukuelimiä saa silpoa, naisten ei ja synnyttämisestä kieltäytyvää naista ei laiteta vankilaan kuten armeijasta kieltäytyvä mies laitetaan. Miten moni tietää ja ymmärtää nämä tosiasiat? Kuinka moni välittää siitä, että yhteiskunnassamme syrjitty sukupuoli onkin tosiasiassa MIES?
Että silleen. Imekää tuota.
Viimeksi muokannut markja, La Joulu 27, 2008 4:41 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kotisivu: http://www.markusjansson.net
Blogi: http://markusjansson.blogspot.com
PGP: 6E9E375EC50A27FDB9DA1672A78C27BF735ADADA
PGP2: 9966C10DDC7F0DEDEC480A75FE952445F24D55DD
Kylli
Perry Mason
Viestit: 3546
Liittynyt: Ti Maalis 27, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kylli »

markja kirjoitti:Että silleen. Imekää tuota.
En taida, pelottaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Suuseksi
Yö ja aamu jokainen, jollekin on viimeinen. Joka ilta, joka yö, jonkun sydän riemuin lyö. Jonkun sydän riemuin lyö, jonkun osa ikiyö...
tmk666
Neuvoja-Jack
Viestit: 554
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 9:37 pm

Viesti Kirjoittaja tmk666 »

markja kirjoitti:
http://markusjansson.blogspot.com/2008/ ... esten.html


Miehillä ei ole edelleenkään mitään suojaa raiskaustapauksissa naista ja raiskauksen seurauksena syntyvän lapsen tapauksessa, koska mies ei voi vaatia aborttia tehtäväksi, vaikka olisi joutunut naisen raiskaamaksi ja tämän seurauksena raiskaaja tulisi raskaaksi.[/b]

Sulla varmaan on useita satoja ellei jopa tuhansia esimerkkejä oikeusjutuista joissa käsitellään miehen raiskaamista?
PS.Mikä on pervessi?
jackal
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 100
Liittynyt: La Loka 18, 2008 1:27 pm
Paikkakunta: Chicago

Viesti Kirjoittaja jackal »

Osaisitteko muuten yhtään arvata, miksi mikään sanomalehti Suomessa ei ole suostunut julkaisemaan tätäkään kirjoitusta tasa-arvon tilasta Suomessa? Miksi lukuisat muutkaan kirjoitukseni näistä tasa-arvo-ongelmista eivät ole päätyneet mediassa lainkaan julki?

Minulla on ainakin omat epäilykseni.. sinä Markja ystäväiseni olet täysi idiootti.
"Kun sydän itkee minä hymyilen, kun tuska polttaa minä laulelen"
Lukittu