Euronymouksen murha

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
jesse72
Armas Tammelin
Viestit: 74
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 5:41 pm
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja jesse72 »

Ketä kiinnostaa, niin kannattaa lukea kirja Kaaoksen Ruhtinaat, jossa tätä tapausta käsitellään laajasti. Mukana Vargin haastis ja myös äiti saa puheenvuoron. Mukana juttua kirkonpoltoista ja myös toinen murhasta istuva BM-muusikko saa puheenvuoron.

Kirjassa käsitellään muitakin BM:n ympärille kietoutuvia murhia ja mukana tapauksia Jenkeistä, Ranskasta ja Saksasta. Hyvinkää paloittelusurma saa myös oman monisvuisen lukunsa.

Hopihopi kohti kirjastoja ja kirjakauppoja :D
Leuka rintaan ja kohti uusia nöyryytyksiä
amppa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 9:21 pm

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja amppa »

jesse72 kirjoitti:Ketä kiinnostaa, niin kannattaa lukea kirja Kaaoksen Ruhtinaat, jossa tätä tapausta käsitellään laajasti. Mukana Vargin haastis ja myös äiti saa puheenvuoron. Mukana juttua kirkonpoltoista ja myös toinen murhasta istuva BM-muusikko saa puheenvuoron.

Kirjassa käsitellään muitakin BM:n ympärille kietoutuvia murhia ja mukana tapauksia Jenkeistä, Ranskasta ja Saksasta. Hyvinkää paloittelusurma saa myös oman monisvuisen lukunsa.

Hopihopi kohti kirjastoja ja kirjakauppoja :D
Varg itse antaa melko heikot arvostelut kyseisestä kirjasta:
http://www.burzum.org/eng/library/lords ... view.shtml
Yngve

Re: Lisäinfoa

Viesti Kirjoittaja Yngve »

EuroJR kirjoitti:http://en.wikipedia.org/wiki/Mayhem_%28band%29

Bändihän salakuljetti itsemurhan tehneestä jäsenestänsä valokuvan missä mies kallo hajalla ja aivot pellolla. Tätä kuvaa käyttivät seuraavan (epävirallisen) albuminsa kannessa :shock: :shock: :shock:

OT: "Virallinen" selitys tälle tapaukselle oli se, että kyseinen valokuva oli varastettu Euronymoukselta, päätynyt jonnekkin Etelä-Amerikkaan jossa joku tämän bootleg-albumin julkaisi. Myöhemmin on kuitenkin useampi taho epäillyt että Euronymous olisi itse lähettänyt kyseisen kuvan Kolumbialaiselle kirjekaverilleen, joka julkaisi kyseisen bootleg-albumin vuonna 1995. Deadista voin kirjoittaa joskus toista pientä infoa jos ihmisiä kiinnostaa.

Ja sitten itse aiheeseen:

Euronymouksen murha on ehkä yksi kiinnostavimmista tapauksista mihin minä olen musiikkipiireissä törmännyt. Jutun taustalla on niin paljon kaikkea, että vaikka aihetta tutkisi kuinka kauan, ei silti saisi selville miten asiat tarkalleen meni.

Euronymous ei ollut enää viimeisinä elinkuukausinaan kovinkaan pidetty hahmo Norjan Black Metal-piireissä. Useampi henkilö on myöhemmin kertonut kyllästyneensä Euronymouksen jatkuvasti typerämmäksi käyneeseen "pahuuteen". Euro paasasi hastatteluissa kuinka hän haluaa olla todella paha ja luuli varmaankin olleensa eräänlainen "kuningas" jota kaikki kuuntelevat ja tottelevat. Monet ovat myös kertoneet Euronymouksen uhanneen tehdä vaikka mitä, mutta mies ei kuitenkaan koskaan toteuttanut suunnitelmiaan.(Huhu kuitenkin kertoo että vuonna 1990 Euronymous olisi myrkyttänyt kuoliaaksi Mayhemista lehtijuttua tekemään tulleen Puolalaisen Metallilehden toimittajan. Toimittajan oli pitänyt oleskella Mayhemin seurassa vain pari viikkoa, mutta hän jäikin asumaan mayhemin tyyppien luokse. Tästä vihaisena Euronymous oli alkanut lisäämään jotakin myrkkyä toimittajan ruokaan. Toimittaja olikin tullut hyvin sairaaksi ja lähtenyt ilmeisesti takaisin Puolaan jossa myöhemmin kuoli. Tämä on kuitenkin vain huhua, mitään virallista tietoa tästä ei ole olemassa.) Hän myös jakeli tappouhkauksia milloin kenellekkin. Yksi tappouhkauksen saaneista olikin Varg Vikernes, joka ottikin Euronymouksen uhkailut tosissaan. Hän kuuli kavereiltaan Euronymouksen sanoneen huumaavansa Vargin, vievänsä hänet metsään, sitovansa puuhun ja kiduttaisi hänet kuoliaaksi. Tämä kaikki euronymouksen oli tarkoitus kuvata videokameralla.



Eräänä iltana Varg päättikin lähteä jututtamaan Euronymousta, omien sanojensa mukaan suunnitelmissa ei kuitenkaan ollut tappaa häntä. Varg pääsikin Euronymouksen ovelle josta tapahtumat varsinaisesti alkoivat. Euronymous ilmeisesti tavoitteli haulikkoa joka hänellä oli asunnossaan (sama haulikko jolla dead oli ampunut itsensä) mutta Vargin estettyä miehen aikeet, Euronymous pakeni rappukäytävään. Varg sai kuitenkin Euronymouksen kiinni ja tappoi hänet. Euronymousta oli viilletty useita kertoja ja tappava isku oli ollut kallon läpi painunut taskuveitsen terä. Varg kertoo Euronymouksen kaatunen rikkoutuneen lampun päälle, jonka seurauksena hänelle olisi aiheutunut useita viiltoja selän alueelle.

Varg ja hänen kuskinaan toiminut, pahoin Euronymouksen kuolemasta järkyttynyt Snorre Ruch aloittivat pakomatkan ja järjestivät Vargille alibin. Snorre kuitenkin oli shokissa ja murtuikin pian poliisin kuulusteluissa.

Varg tuomittiin 21 vuodeksi (maksimirangaistus Norjassa) vankeuteen Euronymouksen murhasta sekä useista kirkonpoltoista. Snorre Ruch tuomittiin 8 vuodeksi vankeuteen avunannosta murhaan, joskin Varg on todennut Snorren vain olleen väärässä paikassa väärään aikaan.

Kuten kerroin, kaikki olivat lähinnä kyllästyneitä euronymouksen puuhiin ja tämä Vargin saama kirje kertookin hyvin kenen puolella porukka tässä asiassa on(kirje käännetty norjasta, alkuperäinen löytyy http://www.burzum.org/img/library/letter.jpg):
burzum.org kirjoitti:
"Varg,

I have never met you, i.e. I know you played in Old Funeral when you were support for [band name] in Bergen in [date]. You probably peripherally know who I am anyhow.

I have for a long time had my suspicions regarding the real reasons why you killed Aarseth, but a light was turned on when I read what you had published on Burzum.org. I was touring with Mayhem last spring and heard a version of this from Jan and Jørn backing your story. They were also tired of Aarseth at the time. I remember I withdrew from the milieu the summer of 1993 because of all the commotion in the media with the church fires et cetera. I met Aarseth in a pub in Oslo and he said he wanted (or "had in mind") to get rid of you. I also know that you had a good reason to feel threatened because he had gotten rid of people before with poison and so forth. I remember this especially well nowadays because I began writing a book about my own 90ies and the memories are coming back to me as I write the script. I don't know why I am now writing to you, but I guess it's an attempt to work myself out of everything that happened. A darkness clouds my own memories from 1986 to 1993 that I work on here. I now understand much better than I did then about how we all were deceived into a sphere of lies through Aarseth's philosophy about how the scene should be like.

All of this are things I hope no young ones today are bothered to be deceived into. I am pissed when I remember all the idiotic things Aarseth had in mind.

Good luck with the rest of your time in prison and just be aware that we who know more than the media version will hardly blame you for anything when you get back out.

With friendly regards,
[name]
[e-mail address]"
Mayhemin basisti Necrobutcher totesi eräässä haastattelussa, että jos Euronymous eläisi, hän todennäköisesti pitäisi levykauppaa/levy-yhtiötä pystyssä ja olisi varmaankin jättänyt Black Metal-ympyrät taakseen. Kuka kuitenkaan tietää mitä olisi tapahtunut jos Varg olisi jättänyt Euronymouksen henkiin ja Euronymous olisi saanut jatkaa "sekoiluaan"...
PrideFC
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: La Huhti 11, 2009 10:22 pm

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja PrideFC »

Varmaan jo sanottukki, mutta jos ei niin tässä on:

Ehdonalaiseen pääsi.

http://www.v2.fi/uutiset/viihde/6111/Mu ... -vapaaksi/
Pride Fighting Championship (1997-2007) R.I.P
gravedigger
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1314
Liittynyt: La Marras 17, 2007 8:50 pm
Paikkakunta: Rairairailaamassa

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja gravedigger »

Vikernesistä pukkaa ihan filmiäkin, Lords Of Chaos http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=120512

Juu,katellaan
Mä oon Matti, sä oot vaan Mervi
Damien
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5197
Liittynyt: Ti Marras 11, 2008 1:26 pm
Paikkakunta: Karvatunturi aka käpykumpu
Viesti:

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja Damien »

On jo ohjaaja ja tuottaja sen verran tuntemattomia ettei mitään kauheaa
hollywood-rahastusta ole ehkä odotettavissa.Pitänee katsoa aikanaan.
Herra on ilmeisesti julkaisemassa uutta Burzum-levyäkin,
tuleekohan tällä kertaa black metallia vai ambienttia? :mrgreen:
"Aika kulkee, kellot laukkaa. Monta raukkaa, hauta haukkaa.
Ennen iltaa, siis kulje siltaa mut varo murhamiesten kiltaa.
Varo liittymästä heihin jotka usko eivät enää mihinkään."
Avatar
Nemesis
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 109
Liittynyt: Ma Tammi 14, 2008 5:50 pm

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja Nemesis »

Hieman aiheen vierestä, mistä pahoitteluni, mutta luulisin tämän herättävän enemmän keskustelua tässä ketjussa kuin yksinään.

Norjassa pelätään uutta saatanallisen vandalismin aaltoa. Toissa viikolla nimittäin tuhkattiin Vålerin kirkko, n. 100 km Oslosta koilliseen. Ohuella norjan taidollani olin lueskelevinani seuraavaa: palo on alkanut ulko-ovelta ja varmistunut tuhopoltoksi, syyllisiä ei ole vielä löydetty. Mitään viitteitä tästä "saatanallisesta" motiivista ei siis tässä tapauksessa ole.

Tuossa videomateriaalia palosta: http://www.youtube.com/watch?v=CZzh7hj9rbQ

Aiemmin toukokuussa poltettiin jokin seurakunnan toimintakeskus (tms. "driftsbygning") lähellä Osloa, ja samaisella hautausmaalla kaadeltiin hautakiviä ja kirkon ovea oli koristeltu jollain suht vähämielisillä teksteillä, mm. 666 ja Saatana elää. Tekijä saatiin kiinni: 26-vuotias, vuonna 2001 yrittänyt polttaa Holmenkollenin kappelin - saman jonka v. 1992 tuhopoltosta Vikernes sai tuomion.
Avatar
Nemesis
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 109
Liittynyt: Ma Tammi 14, 2008 5:50 pm

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja Nemesis »

Edit: Poistin jälkimmäisen offtopikin ja tein aiheesta aloituksen Kirkonpoltto & Hautausmaavandalismi, tuonne: http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=11&t=7493
Damien
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5197
Liittynyt: Ti Marras 11, 2008 1:26 pm
Paikkakunta: Karvatunturi aka käpykumpu
Viesti:

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja Damien »

Vikernes on siis nyt vapaana ja tuotteliaana jälleen:
Yhdeksän kappaletta on valmiina ja levy tulee maybe ensi vuonna.
Kuva
Haastattelun tynkää englanniksi:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=123193
"Aika kulkee, kellot laukkaa. Monta raukkaa, hauta haukkaa.
Ennen iltaa, siis kulje siltaa mut varo murhamiesten kiltaa.
Varo liittymästä heihin jotka usko eivät enää mihinkään."
Tibet
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ti Joulu 18, 2007 1:24 pm

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja Tibet »

Damien kirjoitti:Vikernes on siis nyt vapaana ja tuotteliaana jälleen:
repesin kun tämä tuli heti noiden kirkonpolttouutisviestien jälkeen :D tuotteliaana tosiaan :twisted:
Yhdeksän kappaletta on valmiina ja levy tulee maybe ensi vuonna.
Toivottavasti olisi hyvää, itse pidän miehen koko tuotannosta ja kovasti on aina harmittanut että heppu teki mitä teki ja joutui vankilaan.. vähän turhan kova hinta nuoruuden tyhmyyksistä. toisaalta, ne tyhmyydet myyvät levyjä ja paitoja ja muuta merchandisea. korvauksetkin on taidettu maksaa jo levyistä tulleella tuotolla, ja nyt uutta levyä joka myy varmasti aivan tolkuttomasti..
.::like hell we are//all dressed in black::.
.::we dug our own graves//a long time ago::.
Wargrave
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: To Elo 11, 2011 10:34 pm

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja Wargrave »

Murhattu saatananpalvoja on päätymässä lentokoneen pyrstöön
Keskiviikko 28.3.2012 klo 19.07
Norwegian-lentoyhtiön äänestys on päättymässä yllättävästi.


Norwegianin koneiden pyrstöissä on nähty useita pohjoismaalaisia merkkihenkilöitä.

Nettiäänestyksessä äänestetään omaa suosikkinorjalaista, ja voittajan kuva päätyy koristamaan lentokoneen kuusimetristä pyrstöä.

Kisan kärjessä on tällä hetkellä black metal -yhtye Mayhemin murhattu kitaristi Öystein Aarseth.

Saatanaa palvonut kitaristi herätti runsaasti huomiota 90-luvulla, kun hän yllytti ihmisiä rikoksiin, kuten murhiin ja kirkonpolttoihin.

Mayhemiiä pidetään black metal -musiikkisuunnan edelläkävijänä.

Äänestys päättyy tänään myöhään illalla.

IL

Sori, en osaa liittää juttua fiksumman näköisesti. Mut jokatapauksessa mielenkiintoinen äänestys norskeilla menossa. Itse en Öystein/Euronymousta varsinaisena sankarina pitäisi. Sanotaan nyt vaikka niin, että ei ko. jampan kuva varsinaisesti tule ensimmäisenä mieleen Norjan matkailua edistävänä. Jätkät häröili ja sai huomiota saatananpalvontajutuillaan, joihin eivät välttämättä itsekään uskoneet.
I've no doubt in my mind that we have been invited here by a madman
- probably a dangerous homicidal lunatic.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja Luupää »

^
The Voice kirjoittelee samasta äänestyksestä:

http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/tuli ... ko/8/36822
Tuliko tästä nettiäänestyksestä kaikkien aikojen fiasko?

Lentoyhtiö Norwegian käynnisti netissä äänestyksen Norjan historian tärkeimmästä kulttuuripersoonasta ja lupasi maalata voittajan kuvan lentokoneisiinsa. Lentoyhtiö ei ollut tainnut odottaa, että black metal -yhteisö saattaisi innostua äänestyksestä.


Norwegian-lentoyhtiön äänestys Norjan suosituimmasta kulttuuripersoonasta päättyy huomenna. Sen jälkeen äänestyksen voittajan kuva on luvattu maalata Norwegianin koneisiin osana lentoyhtiön kymmenvuotisjuhlallisuuksia.

Lentoyhtiön kannalta kiusallista on kuitenkin se, että black metal -fanit Norjassa ja ympäri maailmaa innostuivat äänestyksestä. Metallikansan keskuudessa syntyi lähes kansanliike äänestää Mayhem-yhtyeen edesmennyttä keulahahmoa Euronymousta eli Øystein Aarsethia. Kansanliikkeen vaikutus äänestykseen näkyi nopeasti, sillä Aarseth nousi äänestyksen kärkeen.

Vuonna 1993 bändikaverinsa murhaamaksi joutunut Aarseth oli ristiriitainen hahmo. Hän oli Mayhem-yhtyeensä kanssa luomassa pohjaa tuleville norjalaisille black metal -yhtyeille, mutta samaan spekuloitiin hänen yhteyksistään Norjassa tapahtuneisiin kirkonpolttoihin. Kun Mayhem-laulaja Dead teki itsemurhan, kerrotaan Aarsethin tehneen tämän kallonpalasista koruja. Nyt Aarsethista on siis tulossa Norwegian-lentoyhtiön ja siten myös koko Norjan mannekiini.

Norwegianin tapaus muistuttaa Ylen vuonna 2004 järjestämästä Suurin suomalainen -äänestyksestä. Silloin suomalaiset saivat äänestää kautta aikain suurimpia suomalaisia ja Yle lupasi tehdä dokumentin kaikista kärkikymmenikköön sijoittuneista. Tuon äänestyksen aikaan syntyi netissä kansanliike, jossa ihmiset alkoivat äänestää Väinö Myllyrinne nimistä edesmennyttä suomalaismiestä. Äänestyksen perusteena oli se, että Myllyrinne oli ollut 248 senttiä pitkä, eli hän oli siten kiistatta se suurin suomalainen.

Myllyrinne jäi värikkäiden vaiheiden jälkeen äänestyksen 11:nneksi, mikä käynnisti netissä spekulaatiot siitä, olisiko äänestystulosta manipuloitu siten, että saatiin kärkikymmenikköön paremmin dokumentteihin sopivat henkilöt.

On mielenkiintoista nähdä, kunnioittaako Norwegian äänestystulosta ja nostaa Aarsethin kuvan koneisiinsa vai keksitäänkö säännöistä porsaanreikä, jonka varjolla joku toinen kilpailija saadaan nostettua voittajaksi.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Wargrave
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: To Elo 11, 2011 10:34 pm

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja Wargrave »

Eiköhän äänestystuloksissa oteta huomioon vai ns. sopivat kandidaatit. Euronymous sitten pahana kakkosena. En usko, että tulemme oikeasti näkemään ko. henkilön pärstää lentokoneen pyrstöön maalattuna.
I've no doubt in my mind that we have been invited here by a madman
- probably a dangerous homicidal lunatic.
Wargrave
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: To Elo 11, 2011 10:34 pm

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja Wargrave »

[img]MAYHEM’S EURONYMOUS REMOVED FROM NORWEGIAN AIRLINE CAMPAIGN
by: Tree Riddle 4 weeks ago

Mayhem

Deceased black metal legend Euronymous of the band Mayhem was the front-runner in a contest that would’ve had his likeness on the tailfin of Norwegian Air jets. The airline has removed the notorious guitarist from their “tailfin hero” poll — find out why here.

Norwegian Air recently announced that they would honor a deceased Norwegian hero by putting their face on the tailfin of their jets. The selection was to be determined by a poll and it didn’t take long for the metal community to propel the deceased Mayhem guitarist Euronymous to the top of the list. Despite the large margin by which the guitarist — whose real name is Oystein Aarseth — led the pack of candidates, he has now been removed from the running.

According to The Gauntlet, Aarseth was not included on the short-list of candidates that were presented as the finalists because his family asked that he be excised from the campaign. “Naturally we respect their wishes,” said a Norwegian Air spokesperson.

The airline is most likely breathing a sigh of relief that their jets will not carry the face of the notorious guitarist, whose association with 1990′s church burnings would’ve no doubt hurt their image. Euronymous also stirred controversy by taking pictures of his bandmate Per “Dead” Ohlin after his 1991 suicide and making necklaces from pieces of his skull. Nothing about that says, “fly the friendly skies.”

Euronymous was brutally murdered in 1993 by his former bandmate Varg Vikernes, who stabbed the 25-year old guitarist 23 times.[/img]

http://loudwire.com/mayhems-euronymous- ... -campaign/

Melkolailla itsekseni "keskustelen" mutta laitanpa nyt kuitenkin linkin tännekin, ettei jälkipolvet mieti miten homma päättyi.. :roll: Niinhän siinä kävi, että kisa hoidettiin siististi. Kuulemma sukulaiset pyysivät jättämään pois finalistien listasta ja luonnollisesti toivetta kunnioitettiin.

Sori edelleen OT. Tämähän ei liity otsikkoon kuin hyvin löyhästi.
I've no doubt in my mind that we have been invited here by a madman
- probably a dangerous homicidal lunatic.
Avatar
Scruffy
Martin Riggs
Viestit: 648
Liittynyt: Pe Kesä 21, 2013 8:19 pm

Re: Euronymouksen murha

Viesti Kirjoittaja Scruffy »

Varg ratsastaa jälleen.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art- ... 73255.html
Kirkonpolttaja-murhaaja Varg Vikernes pidätettiin verilöylyn suunnittelusta

Burzum-yhtyeen isä, kanssamuusikon murhasta vankilassa ollut norjalaismuusikko on pidätetty Ranskassa.
Yhdeksänkymmentäluvulla kyseenalaiseen maineeseen noussut Burzum-yhtyeen nokkamies Varg Vikernes on pidätetty Ranskassa. Asiasta kertoi muun muassa Le Monde.

Le Monden lähteiden mukaan Ranskan tiedustelupalvelu DCRI:n edustajat pidättivät Vikernesin Corrézen kylässä. Viranomaiset epäilivät Vikernesin suunnittelevan massamurhaa.

Vikernes on tunnustautunut uusnatsiksi ja hän on julkaissut avoimen rasistisia kirjoituksia nettisivuillaan.

Hän on myös tunnustautunut Andres Behring Breivikin kannattajaksi, ja Breivik lähettikin oman manifestinsa myös Vikernesille.

Vikernes surmasi vuonna 1993 toisen norjalaisen muusikon, Øystein Aarsethin veitsellä.

Vikernes myös poltti kolme kirkkoa ja yritti polttaa neljättä. Näistä hän sai yhteensä 21 vuoden tuomion, josta Vikernes vapautui vuonna 2009.

Hän on asunut vapautumisestaan lähtien Ranskassa vaimonsa ja lastensa kanssa.

IS
Saas nähdä mitä tästä kaivetaan esille. Hieman minun korvaani tosin kalskahtaa oudolta että Vikernes olisi Breivikin kannattaja. Muistaakseni julkaisi aika kriittisen esseen kyseisestä kaverista nettisivuillaan melko tuoreeltaan. Lisäksi Breivik oli vapaamuurari ainakin jollain alhaisella asteella ja piti kristinuskoa kovassa huudossa. Vikernes taas on jonkin sortin hämärä uuspakana tai mikä nyt tällä viikolla onkaan. Kristinuskon vastustaja nyt kuitenkin ja ainakin Lords of chaos- kirjassa kiroili kuinka hänen tuomarinsa ja syyttäjänsä olivat vapaamuurareita jne. eikä hän sitten täten voinut saada reilua oikeudenkäyntiä.

Jokatapauksessa kirkonpolttaja ja "temppeliritari" kuulostaa omituiselta yhdistelmältä.
Se että Vikernessillekin oli lähetetty Breivikin manifesti ei tarkoita mitään. Niitä lähetettiin aika monelle muullekkin nationalistille jotka eivät nyt välttämättä aivan yksi yhteen ajatusmaailmaltaan Breivikin kanssa olleet. Ja ties keille kaikille muille.

Vikernes on toisaalta myös erittäin hyvä perumaan vanhoja puheitaan,selittelemään niitä uusiksi parhain päin ja kirjoittamaan omaa historiaansa uuteen uljaaseen valoon. Mielenkiinnolla odotan lisävalaistusta tähän asiaan.
Jail's not so bad. You can make sangria in the toilet. Course, it's shank or be shanked.
Vastaa Viestiin