Helsinki: Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Mike Manner
Jessica Fletcher
Viestit: 3149
Liittynyt: Ke Touko 28, 2008 10:37 am

Helsinki: Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja Mike Manner »

Päivitetty 1.4. 23:35, julkaistu 1.4. 15:27
Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Imaami Chehab Khodrin mielestä 13 vuottakin voi olla hyvä avioitumisikä. Hän ei näe eroa seurustelun aloittamisen ja avioitumisen välillä.

Suomen Islamilaisen yhdyskunnan imaamin Chehab Khodrin mukaan oikeusministeriö antoi luvan 14-vuotiaan muslimitytön vihkimiseen avioliittoon vuonna 1996. Aviomies on tuolloin parikymppinen. Khodr toimitti itse vihkimisen Helsingissä.

Oikeusministeriön asiakirjanhallintajärjestelmästä ei löytynyt dokumenttia erikoisluvasta.

Imaami Khodr sanoo pitäytyvänsä vihkimisissä tiukasti Suomen laissa. Hänen mukaansa meillä on kuitenkin satoja epävirallisia, pelkästään islamin lakien mukaan solmittuja avioliittoja. Islamia tutkiva Sylvia Akar rinnastaa liitot lähinnä suomalaisiin avoliittoihin.

– Islamissa pitää olla jonkinlainen liitto, että voi asua yhdessä, Akar sanoo.

Khodr ei tuomitse islamin lain mukaan avioituneita, vaikka osassa liitoista vaimot saattavat olla selvästikin alle 18-vuotiaita. Khodr sanoo, ettei ymmärrä eroa seurustelun aloittamisen ja avioitumisen välillä.

– Miksei 13 vuotta voisi olla hyvä avioitumisikä. Täälläkin on lain mukaan silloin sallittua mennä sänkyyn. On parempi mennä naimisiin, Khodr sanoo.

Avioon 11-vuotiaana

Keskustelu islamin suhteesta alaikäisten avioliittoihin on tullut ajankohtaiseksi, kun perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho sai syytteen uskonrauhan rikkomisesta väittäessään islamia pedofilian pyhittäväksi uskonnoksi.

Khodrin mielestä avioliiton voi aloittaa vaikka 11-vuotiaana, jos maallinen laki sen sallii. Hän korostaa, että Suomessa toimitaan Suomen lakien mukaan.

Suomessa lasten suojaikäraja on 16 vuotta. Sitä nuoremmat ovat erityisessä suojelussa seksuaaliselta hyväksikäytöltä. Tietyissä tapauksissa suojaikäraja on 18 vuotta.

Länsimaissa lapsivaimot kavahduttavat. Khodr ei reaktioita hätkähdä. Hän sanoo, että lapsiin sekaantuminen on islamilaisissa maissa jopa kuolemanrangaistuksella rangaistava teko, avioliiton ulkopuolella.

– Se on eurooppalaisten ongelma, ei meidän. Islamilaisessa maissa alaikäisiin sekaantumisia ei tapahdu niin kuin muualla maailmassa, Khodr sanoo.

Hänen mukaansa avioliitoissa vain hyvin harvoin vaimo on alle 18-vuotias.

Pedofiliasta ei puhuta

Muslimimaailmassa lapsiin sekaantumisesta ei juuri jaeta tuomioita oikeudessa eikä siitä keskustella julkisuudessa, Akar arvioi.

– En tunne yhtään tapausta, jossa asia olisi ollut esillä. En sano, etteikö sitä (pedofiliaa) tapahtuisi, mutta ehkä siltä suljetaan silmät. Seksuaalisuus on rajattu naimisissa olevien miehen ja naisen heteroseksuaaliseen avioliittoon, Akar sanoo.

Lapsiavioliitot ovat Akarin mukaan äärimmäisen ongelmallinen asia islamilaisissa maissa, joissa moni tulkitsee uskonnon pyhiä kirjoja sananmukaisesti.

– Sitä on ihan turha kieltää. Kysymys on siitä, miten pitkälle uskonnollinen johtaja käyttää omaa järkeään ja missä mielessä papukaijana toistaa asioita.
kainuunsanomat.fi

...Ja tää imaamin Chehab Khodrin ei oo ihan kuka tahansa Ahmed Ahne tuolta Helsingin kaduilta.
Nyt ois hyvä aika ja syy pysähtyä tämänkin maan päättäjien hetkeksi miettimään, että missä mennään.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ima ... #gs.owv066
https://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/k ... 5&tstart=0

Otsikkoon lisätty paikkakunta missä ketjun aihe tapahtui. Alkuperäinen linkki ei toimi, joten etsitty saman tapauksen kaksi muuta uutislinkkiä
-NILS-
"Mä olen sitä mieltä, et jos 5 senttiä on liikaa OMASTA viestistä Minfoon, kannattaa harkita poistumista kokonaan. Perusteena se, että "harrastuneisuus" palstalle, ei ole likimainkaan riittävä!" -John Doe
markja
Adrian Monk
Viestit: 2911
Liittynyt: La Elo 18, 2007 3:44 am
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja markja »

Ei tässä mitään uutta ole. Islam on pedofiiliuskonto. Koettakaa jo tajuta tuo, vaikka Astrid Thors ja moku-intoilijat teitä koettavatkin kaiken aikaa sumuttaa.
Kotisivu: http://www.markusjansson.net
Blogi: http://markusjansson.blogspot.com
PGP: 6E9E375EC50A27FDB9DA1672A78C27BF735ADADA
PGP2: 9966C10DDC7F0DEDEC480A75FE952445F24D55DD
Dr.NecroPhil
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: Ti Helmi 05, 2008 10:19 pm
Paikkakunta: Suomen Sosialistinen Kansantasavalta

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja Dr.NecroPhil »

...ja tämä meidän pitäisi siis muka hyväksyä, "koska koraani on allahin sana ja muhammed pyhä pedofiili, jonka esimerkkiä jokaisen hurskaan rättipään on seurattava ja eihän nyt tällaisesta saa suvaitsevaisuuden nimissä edes puhua, muuten on ilmiselvä rasisti!"...

Onneksi sentään näistä pedofiililahkolaisten arkkiluonnonvastaisuuksista edes jotenkin uutisoidaan nykyään jotta kansa saisi edes läheltäliippaavan kuvan islamin (=allahin orjaksi alentuminen) todellisuudesta, siinä ei hämeenanttiloiden mussutus paljoa auta.

Vaikka nämä tietyt Suomen Tasavallan lopullisesta tuhosta haaveilevat vialliset päättäjänpalleillaan koettavatkin saada tämän maan kansan pakolla hiljenemään tuon pedofiililahkon rikoksista ihmisyyttä kohtaan (jotka on vielä niin suoraan kirjattu siihen harakasvarvaskirjaansa, että jos joku new age uskonto esimerkiksi olisi moisten tekstien takana, perustajat ja kannattajatkin olisi pidätetty jo aikoja sitten), uskoisin kuitenkin suomalaisten olevan yleisestiottaen sen verran fiksua porukkaa, että tajuavat, että tälle pedofiilikultille ei tule IKINÄ antaa MINKÄÄNNÄKÖISTÄ jalansijaa sivistysyhteiskunnissa.
Toivon vain sydämeni pohjasta, että kansalaiset lähtisivät joukoin hieman muistuttelemaan näitä pedofiilikulttihörhöjä siitä, mitä täälläpäin pidetään lastenraiskaajista vaikka se itä-Suomen HO (pedofiilien pää-äänenkannattaja no.1) yrittääkin tehdä raiskauksista ja pedofiliasta hyväksytympää kuin vaikkapa jostain kotikasvattelusta.

Maassa maan tavalla!
Kukaan jotain puumalaista ja hämeenanttilaa lukuunottamatta ei ole näitä luonnonvastaisuuden suurlähettiläitä tänne halunnut tuhoamaan veroeurojamme luonnonvastaisuuden ja vääräuskoisten tappamisen opettamiseen ja SUOMALAISTEN syrjimiseen, esim. uimavuoroissa, saatisitten tämä Espoon tapaus, jossa nämä OIKEIDEN suomalaisten häpeäpilkku-perseennuolijat menivät poistamaan ne sianmuotoiset betoniporsaat näiden laumasopulien nillityksen takia!

Jos suomalainen yhteiskunta, joka on perustettu uskonnon-ja uskonnottomuudenvapauden, sananvapauden ja tasa-arvon pohjalle, on sitten niin Saatanan syntinen ja vääräuskoinen niin ei muuta kuin kaikki vain pakkotöihin ja totaalieristykseen vankileireille´, 10 vuoden "palveluksen" jälkeen (kun on laskettu, että näiden Suomen vihollisten pakkotyöllä on tarpeeksi paljon sikoja teurastettu ja uskonnottomien hautausmaita rakennettu sekä rahat menolippuun kasassa) ei muuta kuin veneisiin ja Venäjälle; menkööt sinne yrittämään jihadiaan perkele.

Rasismista vauhkotaan niin maan perkeleesti ja jokainen, joka uskaltaa kertoa totuuden tästä pedofiilikultista, automaattisesti leimataan rasistiksi ja tämän elämä pyritään systemaattisesti tuhoamaan HSn sunmuiden kaappikiihkoislamistien toimesta, tässä kuitenkin pääsee aina näiltä "suvaitsevaisuuden" puolustajilta unohtumaan eräs pikku juttu - nimittäin SE, että nämä kaikkein pahimmat rasistithan nimenomaan juuri ovat näitä bibdullaaheja pyhine sotineen, vääräuskoisten kansanmurhakäskyineen ja pedofilian levittämisineen juuri niitä kaikkein pahimpia rasisteja, jotka haluavat TAPPAA kaikki muut ihmisryhmät, mukaanlukien myös nämä HSn "suvaitsevaiset" pakinoitsijatkin.
Tällaista meininkiä ei tule KENENKÄÄN suvaita IKINÄ; Suomi pitäisi pakottaa ottaa oppia vaikkapa Kemal Atatürkista, joka muslimina muslimimaassa pisti toimeksi sellaiset uudistukset sekulaarisen tasavallan perustamiseksi ja ääriliikkeiden lopulliseksi vaimentamiseksi, ettei täällä ole edes päästy lähellekään edes Turkin linjaa kiihkoählämien suhteen, yli 80 vuottahan tässä vasta on aikaa ollut...

Uskonnot on tarkoitettu niille vajaaälyisille laumaeläimille, jotka eivät omilla aivoillaan osaa ajatella ja ovat vielä elämässään niin epäonnistuneita runkkareita, että "jos minä en saa niin ei kukaan muukaan tai kivitytän sen!"; kuitenkin hindut osaavat elää rauhassa, itämaisissa uskonnoista, shamanismista tai animismista ei ole ikinä ollut uhkaa muille ihmisille eikä abrahamilaislahkoistakaan juutalaisilla suoranaisesti (toimivat taas kouluttamalla pentunsa korkeimpiin virkoihin, mikä kyllä pitää myöntää, on melkeinpä kunnioitettava tapa yrittää muuttaa maailmaa), kristityt ovat jo kerran raiskanneet koko maapallon, mutta sivistysmaissahan ei tämäkään mytologia ole enää kuin kuoleva paha tapa.

Kuitenkin tämä uusin abrahamilaislahkojen äpärälapsi, islam, toistuvasti käskee murhaamaan kaikki "vääräuskoiset", alistamaan koko maapallon "allahin käskyjen alle" etc, rikosten lista on loppumaton.

MIKSI meidän siis pitäisi hyväksyä jotain tällaista "monikultturismin" nimissä?!?! PERKELE!!
Eri kulttuureja olkoon, itse olisin erittäin surullinen ilman kiinalaista ruokaa tai vaikkapa afrikkalaislähtöistä rockmusiikkia, mutta niin kauan kuin minussa henki pihisee, yksikään saatanan abdullahi (Abd-al-lah = Allahin orja) ei tule minun silmilleni pomppimaan ja lupaan myös tehdä kaikkeni tämän syövän lopulliseksi kitkemiseksi länsimaisesta sivistyskulttuurista.
Painukoot sinne Saudi-Arabiaan ja tappakoot itsensä kilpaa sukupuuttoon vaikkapa "kuka on oikeauskoisin"-leikin varjolla, onneksi tuo öljykään ei enää pitkää tuolla lähi-idässä riitä; jos emme päästä näitä rasisteja valtaan täällä (sitähän se on;tietäen tämän koettavat nyt saada tänne aikaiseksi islamilaisia vallankumouksia), ei näistä Ali-ihmisistä ole meille enää muutaman vuosikymmenen kuluttua mitään ongelmaa.
Tämä kuitenkin vaatii paljon kanttia ja itseluottamusta seistä viimeiseen asti oikean asian puolella, minä kyllä haluan, että tulevat lapsenlapseni voivat parin-kolmen vuosikymmenen päästä elää sekulaarissa, sivistyneessä yhteiskunnassa EIKÄ MISSÄÄN POHJOIS-ÄHLÄMISTANIN ISLAMILAISESSA TEOKRATIASSA!
Luulisin, että teistä muistakin palstalaisista suurin osa on samaa mieltä kanssani.
Täällä sodittiin vuosisadat itsenäisyytemme ja SUOMALAISEN kulttuurin puolesta, eikä tänne kukaan kaipaa jotain islamilaista vallankumousta... Hävettää aivan perkeleesti, kun miettii, mitäköhän omakin jatkosodassa kaatunut isoisäni miettisi, jos näkisi tämän nykytilanteen valtiorahoitteisine moskeijoijeen ja "rikastuttajien" toimeenpanevine joukkoraiskauksineen... :(
ODERINT DVM METVANT.
Mike Manner
Jessica Fletcher
Viestit: 3149
Liittynyt: Ke Touko 28, 2008 10:37 am

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja Mike Manner »

...Tässä se taas nähdään.
Aluksi olin, että "WTF?" kun pystytin tämän topicin, mutta nyt kun ensimmäiset vastaajat oli markja sekä Dr.NecroPhil ja lukaisin noin em. herrojen postaukset, niin tekis mieli pestä kätensä koko topicista.
Vois melkein sanoa, että silleen kovin jännästi mielipide muuttuu, kun huomaa seisovansa kiihkoilevien netti nahkatukkien joukossa kuuntelemassa tuota vaahtoomista.
Ihan asiaahan siellä on, mutta netti nahkatukkien asiat on esitetty niin tökerösti, että noi tekstit alkaa pieninäkin annoksina oksettamaan.
Vois sanoa, että esim. markjalta, Dr.NecroPhililta ja esim. combat18:a puuttuu lavakarisma. Hyvänkin asian saa pilattua, jos ei osaa esittää sitä oikein.
"Mä olen sitä mieltä, et jos 5 senttiä on liikaa OMASTA viestistä Minfoon, kannattaa harkita poistumista kokonaan. Perusteena se, että "harrastuneisuus" palstalle, ei ole likimainkaan riittävä!" -John Doe
ketsku
Christopher Lorenzo
Viestit: 1503
Liittynyt: Ke Maalis 12, 2008 11:59 pm

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja ketsku »

Kerrankin olen markjan kanssa 100% samaa mieltä!
Mike Manner
Jessica Fletcher
Viestit: 3149
Liittynyt: Ke Touko 28, 2008 10:37 am

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja Mike Manner »

ketsku kirjoitti:Kerrankin olen markjan kanssa 100% samaa mieltä!
Huomasitko muuten, että markja tekee "Halla-ahot" ja keräilee irtopisteet, kun muut on raivanneet ensin tien ja pistäneet päänsä pölkylle?
Siinä on sitten helppo huudella sieltä takarivistä ja esittää suurtakin asioiden parantajaa, kun ei ole vaaraa, että oma perse olisi vaarassa.

En olisi muuten tarttunut koko epäkohtaan, mutta vituttaa ihan helvetisti tuollainen lusmuilu ja rehentely samassa paketissa.

Lisäksi voin kertoa markjallekin jos hän ei ole sitä vielä huomannut, että kansa on kyllä huomannut, että miten Astrid Thors ja moku-intoilijat koettavat kaiken aikaa sumuttaa meitä (markja itsehän on kaiken tuollaisen yläpuolella ja ei lankea noin helppoihin, mutta tyhmä kansa sen saattaa tehdäkin vähäjärkisyyttään. Voi meitä vähäjärkisiä raukkoja).
"Mä olen sitä mieltä, et jos 5 senttiä on liikaa OMASTA viestistä Minfoon, kannattaa harkita poistumista kokonaan. Perusteena se, että "harrastuneisuus" palstalle, ei ole likimainkaan riittävä!" -John Doe
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja ABC »

Mielestäni Suomeen ei kaivata kulttuureja tai uskontoja, jotka asettavat omat käytäntönsä Suomen lain edelle.

"This is Sparta!"

http://www.youtube.com/watch?v=QkWS9PiXekE&NR=1

:evil:
Every ship must sail a world.
Mike Manner
Jessica Fletcher
Viestit: 3149
Liittynyt: Ke Touko 28, 2008 10:37 am

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja Mike Manner »

ABC kirjoitti:Mielestäni Suomeen ei kaivata kulttuureja tai uskontoja, jotka asettavat omat käytäntönsä Suomen lain edelle.
+1.
Maassa maan tavoilla ja jos menoon ei sopeudu, niin sopeutumattomat pitäisi lähettää sinne mistä ovat tulleetkin ilman, että alettaisiin mihinkään "mitenkähän niille nyt käy" -keskusteluun ja jeesusteluun.

Tässä maassa syntyneille on sitten rikoslaki.
"Mä olen sitä mieltä, et jos 5 senttiä on liikaa OMASTA viestistä Minfoon, kannattaa harkita poistumista kokonaan. Perusteena se, että "harrastuneisuus" palstalle, ei ole likimainkaan riittävä!" -John Doe
Make_
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Su Helmi 10, 2008 1:26 am

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja Make_ »

Yhteiskunnan painostuksesta on väistämätöntä että Islam tulee tännekkin, eikä sille mahda kukaan mitään. Olen ennenkin tämän sanonut mutta sanompa vielä kerran että jokainen politikko ajaa vain ja ainoastaan omaa suosiotaan nyökyttelemällä päätään vähän tuonne ja vähän tuonnekin. Niin kauan kuin tilanne on se että päättäjät eivät uskalla olla vastaan tai puolesta tilanne jatkuu kasvusuhdanteessa. Mikäs se tämän sitten muuttaisi? Ei mikään. Kukaan ei vaaranna asemaansa alkamalla kritisoimaan nyky-yhteiskunnan tabua, siinä kun saattaa vaarantua oma paikka seuraavissa vaaleissa. Tämä on politiikkaa, eikä "kansanedustamista".

Ja olen täysin samaa mieltä Islamista, sitä tarkoin noudattavat ovat vakavasti häiriintyneitä pedofiilian kannattajia. Tätä ei saa päästää tapahtumaan kotimaassamme että islamille annettaisiin jalansijaa, MUTTA tämä ei ole minusta eikä sinusta kiinni, vaan päättäjien haluttomuudesta vastustaa tätä uskontoa. Vedotaan uskonnonvapauteen ynnä muuhun joka toimii vähän kuin monopoli lauta pelissä " vapaudut vankilasta " korttina.
Solmu
Adrian Monk
Viestit: 2521
Liittynyt: Ti Heinä 22, 2008 2:19 pm

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja Solmu »

Imaamilla alkanut nyt muistikuvat pätkimään:
Imaami sanoo muistaneensa väärin - vihitty tyttö oli 16, ei 14

02.04. - 15:13 (Luotu: 15:05)

Suomen Islamilaisen yhdyskunnan imaami Chehab Khadr sanoo muistaneensa väärin oikeusministeriön poikkeusluvalla vihkimänsä arabitytön iän.

- Tyttö oli 16-vuotias, ei 14. Otin asiasta tarkemmin selvää. Oikeusministeriöstä vahvistettiin, että hänellä oli lupa. Avioliitto on rekisteröity Suomessa, Khadr sanoo.

Vihkiminen tapahtui Khadrin mukaan vuonna 1992.

Oletteko kuitenkin sitä mieltä, että 14-vuotias ja sitä nuorempi on kypsä naimisiin?

- Tämän päivän jälkeen en ole siitä ollenkaan varma. Vedän sanani pois.

Khadr sai Aamulehden jutun jälkeen paljon palautetta puhelimitse, kun ihmiset kysyivät, että pitääkö asia paikkansa. Nettipalautteita on tullut jo pitkälti yli 100. Khard sanoo ymmärtävänsä, miksi asiasta nousi niin iso kohu.

- Tässä on iso kulttuuriero. Suomessa toimitaan niin kuin laki edellyttää. En olisi vihkimistä tehnyt, jos ei olisi virallista paperia, Khadr sanoo.

Kerromme myöhemmin asiasta lisää.

Toni Viljanmaa
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/138402.shtml
"Yöperho on koteloitunut"
Chopper
Perry Mason
Viestit: 3544
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja Chopper »

Mike Manner kirjoitti: Imaami Chehab Khodrin mielestä 13 vuottakin voi olla hyvä avioitumisikä. Hän ei näe eroa seurustelun aloittamisen ja avioitumisen välillä.
– Islamissa pitää olla jonkinlainen liitto, että voi asua yhdessä, Akar sanoo.

– Miksei 13 vuotta voisi olla hyvä avioitumisikä. Täälläkin on lain mukaan silloin sallittua mennä sänkyyn. On parempi mennä naimisiin, Khodr sanoo.

Khodrin mielestä avioliiton voi aloittaa vaikka 11-vuotiaana, jos maallinen laki sen sallii. Hän korostaa, että Suomessa toimitaan Suomen lakien mukaan.
Siis v***u mikä äijä. Mitä tälläsille voi tehdä? Ongelma ei poistu sillä että lähetetään takaisin kotimaahan,samat ongelmat jatkuvat siellä,eivät vaan "meidän silmien alla".
Koko uskonto pitäisi kieltää.Oon ollu aina sitä mieltä että noista eri uskonnoista ei ole muuta kuin haittaa ja niihin on aina hyvä vedota,oli kyseessä mikä tahansa uskonto (mutta tämä siis mun mielipide jos joku siitä vetää herneet nenään niin ihan vapaasti).
Sinulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin !
Mike Manner
Jessica Fletcher
Viestit: 3149
Liittynyt: Ke Touko 28, 2008 10:37 am

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja Mike Manner »

Chopper kirjoitti:
Imaami Chehab Khodrin mielestä 13 vuottakin voi olla hyvä avioitumisikä. Hän ei näe eroa seurustelun aloittamisen ja avioitumisen välillä.
– Islamissa pitää olla jonkinlainen liitto, että voi asua yhdessä, Akar sanoo.

– Miksei 13 vuotta voisi olla hyvä avioitumisikä. Täälläkin on lain mukaan silloin sallittua mennä sänkyyn. On parempi mennä naimisiin, Khodr sanoo.

Khodrin mielestä avioliiton voi aloittaa vaikka 11-vuotiaana, jos maallinen laki sen sallii. Hän korostaa, että Suomessa toimitaan Suomen lakien mukaan.
Siis v***u mikä äijä. Mitä tälläsille voi tehdä? Ongelma ei poistu sillä että lähetetään takaisin kotimaahan,samat ongelmat jatkuvat siellä...
Ja?

Jos tämä väestönkasvu jne. paska ongelmat haluttaisiin oikeasti pistää kuntoon ja saada Afrikka jaloilleen, niin kaikki rajat kiinni Euroopan suuntaan ja kaikkiin kriisipesäkkeisiin laivalastillinen aseita.
Siinähän hoitaisivat ongelmansa.
"Mä olen sitä mieltä, et jos 5 senttiä on liikaa OMASTA viestistä Minfoon, kannattaa harkita poistumista kokonaan. Perusteena se, että "harrastuneisuus" palstalle, ei ole likimainkaan riittävä!" -John Doe
Chopper
Perry Mason
Viestit: 3544
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja Chopper »

Mike Manner kirjoitti: Ja?
Ja kaikkee sellasta jota en sano tässä julkisesti.
Sinulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin !
combat18
Martin Beck
Viestit: 775
Liittynyt: To Helmi 14, 2008 1:07 am
Paikkakunta: Taistelu ei loppunut 1945 ??? se on vasta alkanut!

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja combat18 »

Suomessa tullaan hukkumaan vielä tuohon paskaan.
WARNING: THIS MEMBER CONTAINS NATIONALISM
If Multi-culturalism is the answer, It must have been one hell of a stupid question
http://patriootti.com/
Kuva
Mike Manner
Jessica Fletcher
Viestit: 3149
Liittynyt: Ke Touko 28, 2008 10:37 am

Re: (K) Imaami on vihkinyt 14-vuotiaan avioliittoon

Viesti Kirjoittaja Mike Manner »

combat18 kirjoitti:Suomessa tullaan hukkumaan vielä tuohon paskaan.
Epäilempä.
Syvällä paskassa kyllä tullaan kaahlaamaan, mutta ei sentään hukuta. Tai jos hukutaan, niin se on kyllä jo sitten meidän oma vika.
"Mä olen sitä mieltä, et jos 5 senttiä on liikaa OMASTA viestistä Minfoon, kannattaa harkita poistumista kokonaan. Perusteena se, että "harrastuneisuus" palstalle, ei ole likimainkaan riittävä!" -John Doe
Vastaa Viestiin