Niko Niemi

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Taulapää
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ke Loka 14, 2009 11:54 am

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Taulapää »

niin tässä taisi käydä. Olen antanut itseni ymmärtää, että tämä juttu on selkeä.

Voimia erityisesti siskolle ja veljelle sekä muille läheisille.
ex. poliisiylijohtaja

Kylmänjärven pohjassa, makaa poika haudassaan vuosikymmenten takaa,
kaikuu äänet pohjalla


Kylmänjärven saaresta Kohti jäistä lakeutta, poika miesten mukana pahaa aavistamatta, kohta alkaa sataa, mutta ei lunta, vaan luoteja
lot of mysteries
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: Pe Maalis 07, 2008 4:56 pm
Paikkakunta: suomi

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja lot of mysteries »

Ei 100% varmaa tietoa :idea: Mutta laitan silti...
Pienellä surffailulla löysin,että olisi löydetty ilmeisesti mustalahden altaasta :(
Voimia omaisille.. :(
lost
Olivia Benson
Viestit: 714
Liittynyt: Ti Huhti 17, 2007 5:11 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja lost »

^Siis löysit tämän tiedon jostain netistä? Voisitko linkkiä laittaa? :)
Ihmiset valehtelevat, todisteet eivät.
lot of mysteries
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: Pe Maalis 07, 2008 4:56 pm
Paikkakunta: suomi

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja lot of mysteries »

Aamulehteen oli kyllä ilmestinyt toi kommentti :idea: (päivitetty 23:38)
"Netissä on liikkunut huhuja, että Niko olisi löytynyt perjantai-iltana. - Huhu ei pidä paikkaansa, sanoo tutkinnanjohtaja Pasi Nieminen myöhään perjantai-iltana."
Eli onko vai eikö :| Vai pimitetäänkö tietoa"tutkinnallisista syistä :?:
Neiti-I
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: To Loka 15, 2009 9:00 am

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Neiti-I »

lot of mysteries kirjoitti:Ei 100% varmaa tietoa :idea: Mutta laitan silti...
Pienellä surffailulla löysin,että olisi löydetty ilmeisesti mustalahden altaasta :(
Voimia omaisille.. :(
Siis kerro ihmeessä mistä tuollaista tietoa tai jotain tuohon viittaavaa on löytynyt? Todella surullista jos tämä pitää paikkansa. Tosin, parempi näin kun että jäisi mysteeriksi. Voimia omaisille jos näin on ja muutenkin tällä vaikealla hetkellä.
carpemi
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Ke Loka 14, 2009 5:47 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja carpemi »

Maailman kulku on valitettavasti koko ajan raaempaa, mitä vanhammaksi tulee ; (
Neiti-I
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: To Loka 15, 2009 9:00 am

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Neiti-I »

Tais löytyä mustalahden altaasta.. ainakin facebook etsinnät on rauhoittunu. mm.. sisko laitto fb:n pimeeks.

Tällainen komentti löyty kyllä tuosta aamulehden uutisen kommenteista. :(
delila
Martin Riggs
Viestit: 625
Liittynyt: Su Elo 17, 2008 12:38 pm
Paikkakunta: Kohtalaisen keskellä.

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja delila »

Olen kokoajan suorastaan ihastellut poliisin ja pelastuslaitoksen ripeää toimintaa tässä tapauksessa, ja nopea toiminta on tuottanut loistavaa tulostakin tähän asti. Vähän särähti sitten korvaan, kun tässä illalla porukkaa kuskatessa kuulin, että alun ripeä toiminta, esim. etsiminen (Ratinan suvanto) jo ennen poliisin asiasta tiedotusta, johtui siitä, että kadonneella on ns. suhteita pelastuslaitoksen suuntaan. Mitenkään en halua häntä, tai näitä hänen suhteitaan syyllistää, vaan päinvastoin kiukuttaa se, että mikseivät kaikki kadonneet (joilla ei ole ns. syytä kadota, esim. perhekodeista huvikseen karkailevat) eivät saa yhtä hyvää kohtelua? Miksi pitää olla näitä ns. suhteita, että asia otetaan tosissaan, ja toiminta alkaa heti?

Anteeksi yöavautumiseni, ja painotan, etten ketään tahdo syyllistää tässä Nikon tapauksessa, koska tässähän on nimenomaan toimittu esimerkillisesti.
aniko
Agentti Scully
Viestit: 651
Liittynyt: To Kesä 18, 2009 10:52 pm
Paikkakunta: Gamla Motown

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja aniko »

joey kirjoitti:Noista valvontakameroiden ajoista: niiden on pakko olla tarkkoja. En tajua, mitä hyötyä on valvontakamerasta, jonka kello on säädetty vähän sinne päin.
Tää menee nyt aika nollakontribuution puolelle, mutta kerronpa nyt tässä muuten vain, että valvontakamerat voivat aivan hyvin heittää vaikka 5-10 min, tai sitten tunnilla (kesä- vs. talviaika). Se riippuu ihan siitä että jaksaako kohteessa kukaan vartija tai kohteen oma vastaava tai kukaan säätää niitä kelloja. Jos ei jaksa niin sitten ovat pielessä. Onko niistä sitten mitään hyötyä, no toki väärässä oleva kello haittaa, mutta usein kamerat ovat kohteessa lähinnä vakuutussyistä, pelotteena, ja siksi että vartija voi tuijotella niitä livenä. Monissa paikoissa on vielä vanhoja systeemeitä, joissa nauhat voidaan vetää yli viikon tai kahden välein, eikä niitä ajatella siltä kannalta että joku niitä joskus haluaisi katsoa. Alalla työskelleenä nämä jutut on tuttuja.
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja ABC »

Mustalahdenkadun ja Satakunnankadun risteyksestä Niemen kotiin johtavalla reitillä ei ole vesistöä lähellä missään muualla kuin Mustassalahdessa. Siellä taas on useita kameroita johtuen siitä, että lähellä on parkkipaikkoja, erään kaupungin luolan sisäänkäynti, venesatama, huoltoasema, ja Särkänniemen liittymä. Onkiniementiellä on Tielaitoksen kelikamera. Jos Niemi on päässyt Paasikiventielle Näsijärvenpuoleiselle laidalle asti, sinne johtavia teitä on lähistöllä vain 2: Näsijärvenkatu ja Sepänkatu. Muualla on metrien pudotus junaradalta tielle ja lisäksi tietysti se rata itse.

Joten jos Niemi on Näsijärvessä, hänen tulisi näkyä jossain kamerassa. Muuten vaihtoehdoiksi jäävät vain junarata, auton alle jääminen tai henkirikoksen uhriksi joutuminen.

Edit: Oliko Niemi alunperin Tampereelta? Jos ei, ehkä hän on kuvitellut voivansa ylittää radan Näsijärvenkadun ja Sepänkadun välistä jossain kohtaa. Toisaalta luulisi kyllä, että reitti oli hänelle ennestään tuttu.

Edit 2: Esimerkiksi Kolari-Hki -yöjuna on saapunut la-su välisenä yönä Tampereelle tuota rataa pitkin lähteäkseen klo 3:26 Tampereelta. Aika sopisi.
Every ship must sail a world.
dmm
Neuvoja-Jack
Viestit: 546
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 6:19 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja dmm »

ABC kirjoitti:Edit 2: Esimerkiksi Kolari-Hki -yöjuna on saapunut la-su välisenä yönä Tampereelle tuota rataa pitkin lähteäkseen klo 3:26 Tampereelta. Aika sopisi.
Mistäs moinen info? VR:n aikataulujen mukaan kyseinen juna on ollut Tampereella vasta 5.37 sunnuntai aamuna, ja tunnetusti VR:n junat eivät ole ainakaan kahta tuntia etuajassa.
"Kyllä me muuten oltaisiin tultu osoittamaan mieltä ja näyttämään kaapin paikka mutta kun satoi ja oli kylmä, ja äidin leipomat pullat oli juuri uunissa"
pumppu
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: Ma Loka 12, 2009 6:29 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja pumppu »

Niko Niemi oli tietääkseni Tampereelta alunperin, varmuudella voin sanoa että ainakin yli 10 vuotta on täällä jo asunut. Mielestäni junarataa ei ole millään tavalla järkevää tai oikeastaan edes mahdollista lähteä ylittämään. Sinne pääsemiseen tarvitaan jo taktikointia, ellei sitten siitä Sepänkadun ja Paasikiventien väliseltä sillalta hyppää/putoa, ja pudotusta on kyllä metrejä. Myös Näsipuistosta pääsee jos oikein vaivaa jaksaa nähdä mutta sieltähän ei mennä yli vaan tarkotuksella alle (junan). Uskoisin että junaradalla ei ole mitään tekemistä tämän jutun kanssa
loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3206
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Delilalle sen verran palautetta tuohon avautumiseen, että keskimääräinen koulukotikadonnut on hengaamassa jossain kaverinsa luona salaa ilman lupaa, eikä useissa tapauksissa todennäköistä hengenvaaraa ole. Kun kadonnut on aikuinen, normaalia elämää viettävä ihminen, tulee asiaan pääsääntöisesti reagoida hieman nopeammin, koska rikoksen tai onnettomuuden mahdollisuus on suurempi. Sääli, että jos joskus jollekin koulukotikarkaajalle käykin jotain, sitä ei voida ottaa vakavasti, koska niin monet ovat vain nuoruuden pahaa oloa ja jännityksen hakemista sisältäen kuitenkin onnellisen lopun.
Paavo Arhinmäki on äijä!
delila
Martin Riggs
Viestit: 625
Liittynyt: Su Elo 17, 2008 12:38 pm
Paikkakunta: Kohtalaisen keskellä.

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja delila »

loneliness kirjoitti:Delilalle sen verran palautetta tuohon avautumiseen, että keskimääräinen koulukotikadonnut on hengaamassa jossain kaverinsa luona salaa ilman lupaa, eikä useissa tapauksissa todennäköistä hengenvaaraa ole. Kun kadonnut on aikuinen, normaalia elämää viettävä ihminen, tulee asiaan pääsääntöisesti reagoida hieman nopeammin, koska rikoksen tai onnettomuuden mahdollisuus on suurempi.
Pahoittelen, että kirjoitukseni oli yöllä noin epäselvä (vaikka itse selvä olinkin :D ), ettei siitä ymmärtänyt, että tarkoitukseni oli tuoda ilmi, että ymmärrän, että koulukotikadonneita ei etsitä. Mutta esim. tänäviikonloppuna Lappeenrannassa baarista kadonnutta ei ole etsitty läheskään tässä mittakaavassa, eikä asiasta ole tiedotettu yhtä ilmoitusta enempää. Keskustelu Hermannista löytyy myös täältä, ja siellä todetaan, että Hermanni on yhtälailla normaali, fiksu nuori, ja hänen tapauksessaa suuri humalatila (suuri onnettomuusriski) oli myös tiedossa.

Mutta tämä nyt OT.

Itse tähän asiaan, ihan oli sellainen fiilis, että kun tänään koneen avaa, on aamulehden etusivulla juttu löytymisestä. Ei ollut. Perhana.
Ämpäri
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ma Syys 21, 2009 5:58 pm
Paikkakunta: ulkomailla

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Ämpäri »

Tässä tapauksessa näyttää siltä, että spekulointi sillä onko Niko homo vai hetero on täysin tarpeetonta. Kotiinahan ihmiset tuohon aikaan on yleensä menossa. Pahoitteluni, jos jotain loukkasin arvailuillani.
Se ,että kadonneella on suhteita pelastuslaitoksen suuntaan luultavasti tarkoittaa sitä, että etsintöjä on järjestetty vapaaehtoisvoimin. Nikolla näyttää olevan paljon kaipaavia ystäviä eri tahoilta.
Vastaa Viestiin