Niko Niemi

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
carpemi
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Ke Loka 14, 2009 5:47 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja carpemi »

Mielestäni kaikki ryteiköt ja vanhat tehdasrakennukset ym pitäisi tutkia, kaikki sellaiset paikat joita ei ole taidettu vielä käydä läpi. Jos mennään valmista polkua niin uskon että sillon juuri ei mitään löydykkään. :? Jos nyt otetaan esimerkkitapauksena että olisi tapahtunut tappo niin mihin tappaja mielestäsi piilottaa ruumiin? Metsäpolun varteen päivittäisten ulkoilijoiden lähietäisyydelle vai paikkaan joka ei millään vedä väkeä puoleensa esim. suljetut alueet, mm. tehdasalueet, vanhat ränsistyneet rakennukset.. itse kallistun jälkimmäiseen vaihtoehtoon.
Maailman kulku on valitettavasti koko ajan raaempaa, mitä vanhammaksi tulee ; (
Joko
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Loka 20, 2009 6:25 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Joko »

Noh.... Vanhat tehdas rakennukset etsijät ainakin kolusivat siitä rantatieltä...
yannele
Alibin satunnaislukija
Viestit: 62
Liittynyt: To Joulu 27, 2007 7:06 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja yannele »

lot of mysteries kirjoitti:
yannele kirjoitti:
Teleksi kirjoitti:Jos Nikon kännykkä on simahtanut keskustan alueella, niin siinä taitaa olla kaksi mahdollisuutta:

1) Niko on edelleen jossain keskustan alueella
2) Nikon kännykkä simahti keskustan alueella, hän meni kotiin (ei laittanut lautukseen) ja poistui sitten jonnekin.

Minusta kännykän simahtaminen keskustassa viittaa siihen, ettei Niko päässyt kotiin asti.
Jos Nikon kimppuun on käyty ja kännykkä pudonnut maahan rikkoutuen, silloin se näyttäisi juuri siltä, mitä joku täällä aiemmin sanoi, että tukiasemalla tietona "bye bye".
Toistan jälleen itseäni, mutta olen varma, että Niko löytyy Pyynikin alueelta.
eikö se"bye bye"tule asemalle silloin jos "hallittu sammuttaminen"tehdään puhelimesta?
Noh..Oli miten oli..
Mutta tuli mieleen tälläinen juttu,että jos Niko on esim. Ryöstetty (esim.4 miehen seurue?)ja tavalla tai toisella hengettömäksi/tajuttomaksi saatu,niin taitaa tuollakin alueella missä mahdollinen rikos on tapahtunut,niin olla kaivoja sun muita viemäreitä melkoista paljon? Kansi ylös ja äijä sinne :shock: Mitenhän tarkkaan etsintäpartio tälläiset otti huomioon?
Voi jumpe, oikeassa olet tuon "Bye bye" suhteen, meitsi nyt häsläs hiukan.
Ei, en usko kenenkään hävittäneen Nikon ruumista, se löytyy jostain vastaavasta paikasta mistä vuosia sitten itse löysin vainajan. Vaikka Nikoa etsittiinkin isolla porukalla, on monesti amatöörien etsintä aika järjestäytymätöntä.
"Se, että olet vainoharhainen ei tarkoita sitä, etteivät ne kuitenkin olisi perässäsi."
Philip Marlowe
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 100
Liittynyt: La Loka 17, 2009 10:32 am

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Philip Marlowe »

carpemi kirjoitti:Mielestäni kaikki ryteiköt ja vanhat tehdasrakennukset ym pitäisi tutkia, kaikki sellaiset paikat joita ei ole taidettu vielä käydä läpi. Jos mennään valmista polkua niin uskon että sillon juuri ei mitään löydykkään. :? Jos nyt otetaan esimerkkitapauksena että olisi tapahtunut tappo niin mihin tappaja mielestäsi piilottaa ruumiin? Metsäpolun varteen päivittäisten ulkoilijoiden lähietäisyydelle vai paikkaan joka ei millään vedä väkeä puoleensa esim. suljetut alueet, mm. tehdasalueet, vanhat ränsistyneet rakennukset.. itse kallistun jälkimmäiseen vaihtoehtoon.
Tietääkö kukaan, onko jokin aikaraja, jonka jälkeen ruumis alkaa vasta haista? Toisin sanoen mietin, että onko jokin syy, miksi Reino Savukoski koirineen ei ole järvellä jo?
Severin A
Jack Bauer
Viestit: 988
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:09 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Severin A »

Philip Marlowe kirjoitti:
carpemi kirjoitti:Mielestäni kaikki ryteiköt ja vanhat tehdasrakennukset ym pitäisi tutkia, kaikki sellaiset paikat joita ei ole taidettu vielä käydä läpi. Jos mennään valmista polkua niin uskon että sillon juuri ei mitään löydykkään. :? Jos nyt otetaan esimerkkitapauksena että olisi tapahtunut tappo niin mihin tappaja mielestäsi piilottaa ruumiin? Metsäpolun varteen päivittäisten ulkoilijoiden lähietäisyydelle vai paikkaan joka ei millään vedä väkeä puoleensa esim. suljetut alueet, mm. tehdasalueet, vanhat ränsistyneet rakennukset.. itse kallistun jälkimmäiseen vaihtoehtoon.
Tietääkö kukaan, onko jokin aikaraja, jonka jälkeen ruumis alkaa vasta haista? Toisin sanoen mietin, että onko jokin syy, miksi Reino Savukoski koirineen ei ole järvellä jo?
Minfon jostain ketjusta luin, että koiran aistittavat 'kalman hajut' lähtevät ruumiista heti kuoleman jälkeen.
Älä oleta
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Kannataisi lukea näitä ketjun viestejä.

1. Pusikot, jätelavat, roskikset, porttikongit, raput, kaivannot, kuopat, ojat ja pusikot käytiin läpi.
Itse kävelin pusikossa, SISÄSSÄ, useimmilla oli kepit joilla vielä "haravoivat" ja koittivat maata ja lehtikasoja.
Melkein joka paikassa oli useampi ihminen, joka oli hyvä juttu, koska jos yksi jätti jotain havaitsematta, toinen tai se kolmas samaa reittiä tuleva saattoi huomata jotain.

2. Ranta-alueet käytiin rannasta lähtien läpi.

3. Näsinkallio ja puisto koluttiin, ja sen pusikot. Samoin rataosuuttaa sieltä päin.

4. Amurin asema koluttiin (siitä olisi suht helposti päässyt ylittämään radan, muuten lähempänä Sepänkatua rinne on todella jyrkkä ja metsä/rytikköä täynnä. Koko Sepänkatu - Mustanlahdenkadun välinen Paasikiventien osuus katsottiin ryteikköä, siitä näki läpi Näsijärvenkadulle, joten ei tarvetta kulkea jyrkkää rinnettä, betonirenkaat tsekattiin. Paikalla oli kymmenisen ihmistä koluamassa, meitä ennen ja jälkeen varmaan vielä jokunen.

5. Rantatien Onkiniemen metsikkö/ryteikkö koluttiin - useampi ihminen PUSKISSA keppien kanssa.

6. Tehdasalueet, sisäpihat, vanhat roskiset, ojat, ja muut kolkat käytiin läpi. Samoin puskat ja pensaat.
Särkän parkkisten pensaat, tiheät, käytiin läpi usean ihmisen voimin.

Tämän lisäksi monta muuta paikkaa + Peurankallioja Pynsä. Toki voi olla, että siltikin, NIko jäi huomaamatta. Mutta mahdollisuus on todella pieni. Jos joku paikka vaivaa, kantsii lähteä tsekkaamaan.

Puhuttiin jo aiemmin viikolla tuosta huvipuistoalueesta.

Oliko Niko joskus kavereiden kanssa jekulla mennyt sinne viettämään aikaa? Jos oli, siellä on onkaloita, tunneleita, laitteita. Helppo pudota, liukastua tms, ilan että kukaan näkee. Vartiointi alueella on, mutta onko alue käyty läpi.
Aidat ovat n. 2m korkeat, ei mahdottomuus. Eläinpuiston puolelta aidat ovat paljon matalemmat, todella helppo päästä sisään, en kyllä ymmärrä miksi olisi sieltä enää mennyt?
Onko NIko siellä joskus käynyt, kaverit tietää.
Onko Nikon PC tutkittu? Oliko missä kunnossa kun lähti Sahasta ja mitä Sahassa tapahtui?
Miksi yleensäkin käveli Pispalasta kotibileistä Sahaan puoleksi tunniksi Sahaan ja sitten melkein sama matka takas kotiin -tietääkö kaverit?

Niko on varmasti kävellyt monta kertaa perheen/kavereiden kanssa keskustasta kotiin, mikä oli useimmiten reitti jonka valitsi? Minkä värinen NIkon kaulahuivi ja hanskat olivat?
There are no crimes behind enemy lines
Celeste
Poliisikoira Rex
Viestit: 268
Liittynyt: Ma Loka 19, 2009 10:47 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Celeste »

Uutena ilmottaudun tänne. :)

Aikasemmin on kyselty tuota Savukosken saapumista paikalle. Joku sanoikin tuolla, että ensin viranomaiset tutkivat ja sitten yksityiset. Taitaa olla kuitenkin hyvin tapauskohtainen kuinka pian näihin yksityisten etsintöihin annetaan lupa.
Tässä linkki yhteen uutiseen, jossa Reino on tullut hätiin viikon kuluessa hukkumisesta.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009083 ... 0_uu.shtml

Itse epäilen vahvasti, että kaveri sieltä vesistöstä löytyy ja tulikin mieleen, että kun Nikolla on ollut tuo villakangastakki päällään ja sellainen vettyneenä on tosiaankin painava, niin voiko se estää ruumiin pintaan nousun? lueskelin myös jotain toista tuon Savukosken etsintäoperaatiosta kertovaa juttua ja hän sanoi että oli löytänyt koirien avulla erään vainajan paikasta, jossa oli jo naarattu. Ei vain ollut sitten naaraan tarttunut syystä tai toisesta.
kallooni on pultattu tahto,
se tahtoo häpeästä ylpeyteen.
Olen luovuttanut ainakin puoli kertaa,
eikä sitä edes puoliksi lasketa.
Avatar
PorcelainDoll
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: Ti Syys 23, 2008 2:04 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja PorcelainDoll »

pumppu kirjoitti: Kurkkasin tuolta (rekisteröitymisen jälkeen) ilmaisesta eniro.fi-palvelusta, Niko Niemiä löytyi Tampereelta vain 2 kappaletta, toinen Irjalasta, toinen Jankasta.
Nämä numerotiedusteluthan eivät ole mitenkään luotettavia lähteitä. Meinaan esim. samalta paikkakunnalta saattaa löytyä monta samannimistä, lisäksi otetaan vielä se virhemarginaali että joillakin on salainen numero, nämähän jäävät automaattisesti pois hausta. Ja näin on ilmeisesti käynyt tässäkin tapauksessa.

Itselleni tuli mieleen sellainen, että jos tuo 4miehen ryhmä pitää paikkaansa. Onhan he voineet hakata Nikon jo ennen Nikon tuloa mustalahdenkadun kulmaan ja tästä mahdollisesti johtuisi se Nikon ns. vaikea kävely. Luulisi että jossain on joku kameran katve alue. Muutta itse kyllä uskon kyllä vahvemmin siihen järveen uppoamiseen. Jotenkin en itse usko, että pelkällä käsikopelolla voisi löytää ihan tuosta noin vaan jotain järven pohjasta.
Nothing Lasts Forever
Bladhaund
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Ti Helmi 17, 2009 10:56 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Bladhaund »

Tätä ei ilmeisesti vielä ole postattu tänne?
Nikon etsintä: Löytäisikö hajutunnistuskoira jäljen?

22.10. - 11:06 (Luotu: 21.10. - 22:45) - Kommentit: 19


Niko Niemen etsinnöissä on käytetty apuna hakukoiria, mutta ei hajutunnistuskoiria, jotka jäljittävät kadonneita ominaishajun perusteella.

Etsijäkoiraliiton hajutunnistuskoirat jäljittävät yleensä kadonneita lemmikkejä, mutta kokenut hajutunnistuskoira pystyy jäljittämään myös viikkojakin vanhaa tietyn ihmisen hajua. Myös poliiseilla on hajutunnistuskoiria, mutta ne etsivät ainoastaan tuoretta jälkeä.

Pirkanmaan etsijäkoirat ry:n puheenjohtaja Tiina Lundan kertoo, että Espoosta ja Inkoosta löytyy Etsijäkoiraliiton hajutunnistuskoirat, jotka ovat osallistuneet ihmisen jäljittämiseen menestyksekkäästi.

Lundan uskoo, että kokeneet hajutunnistuskoirat voisivat löytää myös Niko Niemen jäljen.

- Etsijäkoiraliitto on nykymuodossaan vasta vuoden vanha, joten emme ole vielä hirveästi puhuneet tästä ihmisetsinnästä, kun lemmikkipuolellakin on ollut niin paljon tekemistä. Kokeneita koiria voidaan kuitenkin lähettää myös ihmisetsintään poliisin pyynnöstä.

Riku Korkki
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/159368.shtml
Indrid Cold
Nikke Knakkertton
Viestit: 198
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 5:54 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Indrid Cold »

Justina kirjoitti:Ihmetyttää ettei ole tarjottu vihjepalkkiota. Joku tuollainen 10.000-20.000,- voisi saada joidenkin kielenkannat laulamaan, jos nimittäin rikos on sattunut.
Miksei samantien vaikka miljoona, mutta kuka sen sitten maksaisi?
vasikka
Javier Pena
Viestit: 1874
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja vasikka »

Kukaan ei varmasti kiellä sinua lupaamasta tuollaista palkkiota, jos sulta ylimääräistä pätäkkää löytyy :D .Ei kai tähän juttuun rikosta edes liity. Kropsusta tullaan varmasti ilmoittamaan ilman palkkiotakin siinä vaiheessa, kun se löytyy.

Justina kirjoitti:Ihmetyttää ettei ole tarjottu vihjepalkkiota. Joku tuollainen 10.000-20.000,- voisi saada joidenkin kielenkannat laulamaan, jos nimittäin rikos on sattunut.
Kakira
Sabrina Duncan
Viestit: 360
Liittynyt: To Touko 14, 2009 9:17 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Kakira »

joey kirjoitti:Kakira, tuohon varmasti vaikuttaa sekin, missä ruumis on. Ainakin luulisi, että koira reagoisi herkemmin kalmoon silloin, jos se löytäisi sen esimerkiksi puskan kätköistä, kuin silloin, jos kalmo lojuisi keskellä tietä. Ja tietysti ruumiin ikäkin vaikuttaa: jos ruumis on ehtinyt huonompaan kuntoon, luulisi joka rekun reagoivan voimakkaaseen hajuun. Tuo teidän löytönne taisi olla kohtalaisen tuore?
Jep, oli ollut kuolleena vasta muutaman tunnin ja ruumis oli avomaastossa, ihan näkyvällä paikalla.
Tamperelaisen 23-vuotiaan mallin, Niko-Mikael Niemen etsinnät ovat jatkuneet vailla tuloksia. Niko katosi toissa lauantaina jäljettömiin vietettyään ensin iltaa kavereidensa kotibileissä ja sitten ravintolassa.

Nikoa on etsitty suurella joukkovoimalla, mutta nuorukainen pysyy kadoksissa. Tutkinnanjohtaja Pasi Nieminen pelkää pahimman tapahtuneen.

- Mahdollisuudet hänen löytymiseensä hengissä ovat hyvin vähäiset, rikoskomisario huokaa.

- Mitään uutta tiedottavaa etsinnöistä ei ole, hän jatkaa.

Nikon viimeisiä liikkeitä ennen katoamista on yritetty selvittää turvakamerakuvien ja hänen kännykästä soitettujen puheluiden avulla. Niko oli soittanut kello 24 - 02 välillä kerran kännykällään ja kerran saanut puhelun. Hänen kännykkäänsä oli tullut huolestuneilta omaisilta puheluita vasta sunnuntaina puolen päivän jälkeen.


IL
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009102 ... 0_uu.shtml

Alusta alkaen itselläni on ollut ajatus että vedessä Niko on. Se, miten sinne on joutunut, onkin sitten oma arvoituksensa..
ELÄ ja anna toisten elää
NtiEtsivä
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ti Marras 04, 2008 12:39 am

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja NtiEtsivä »

Vakaasti uskon myös, että vedessä Niko on, ja perus itsemurha kyseessä.

Tällainen utopistinen ajatus kuitenkin tuli mieleen, että mitä jos ruumis olisikin ei maassa, meressä vaan "ilmassa" eli katolla... :roll:
Carina
Neuvoja-Jack
Viestit: 524
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2007 3:05 pm
Paikkakunta: Keski-Suomi

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Carina »

Onkohan tämmöinen ollut jo täällä, pahoittelen jos löytyy!

Eli Suomi24 poimittua, aikamoista jos on totta! Nimimerkki Ontuva kirjoittaa :
"Olin tulossa 2.10. pe klo1.00 alarannan kautta kotiin.
Polveni takia onnuin.
Laukontorin kohdalta auto alkoi seurata. Laukontorin ja Tiiliruukinkadun risteyksessä auto pysähtyi viereeni. Sisällä kaksi 25-35v miestä. Tarjosivat kyytiä. Kieltäydyin.
Jatkoin kävelyä muutaman askeleen (ylitin Tiiliruukinkadun). Auto pysähtyi jälleen.
Huusivat, että olenkin näköjään menossa samaan suuntaan kuin he ja tarjosivat jälleen kyytiä kotiovelle asti.
Kieltäydyin.
Ajoivat Pyhäjärvenkatua tiilirakennuksen pihaan ja toinen kavereista lähti juoksemaan, ilmeisesti sulkemaan mahdollisesti tietäni, toinen nousi autosta ja jäi auton viereen.
Pakenin Tiiliruukinkatua yli Hämeeenpuiston taakseni katsomatta.
Täsätä ilmoitin poliisipäivystäjälle, mutta en ole asiasta sen jälkeen kuullut mitään. "

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8552411
Minulla ei ole mitään niitä vastaan, joilla ei ole mitään minua vastaan.
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Oli jo aiemmin tuo juttu.
Mikä auto, malli, rekkari, väri? Tuntomerkit miehistä? Aika ympäripyöreetä.
There are no crimes behind enemy lines
Vastaa Viestiin