Niko Niemi

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Tontte
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: To Tammi 29, 2009 2:36 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Tontte »

Teleksi kirjoitti:Jos Nikon kännykkä on simahtanut keskustan alueella, niin siinä taitaa olla kaksi mahdollisuutta:

1) Niko on edelleen jossain keskustan alueella
2) Nikon kännykkä simahti keskustan alueella, hän meni kotiin (ei laittanut lautukseen) ja poistui sitten jonnekin.

Minusta kännykän simahtaminen keskustassa viittaa siihen, ettei Niko päässyt kotiin asti.
Voi olla hyvinkin, että on päässyt kotiin asti. Itse en ainkaan laita kännykkää latautumaan jos yöllä tulen ravintolasta kotiin. Ja sitten toinen asia onko varmaa ettei Nikon kännykkää olisi varastettu taikka hukkunut? Eli onko varmuudella soittanut yöllä sahan lähdön jälkeen kavereilleen? Teletunniste tiedoista nämäkin pitäisi näkyä.
Luennoitsija kiinnitti luentosalin taululle nelikulmaisen valkoisen paperiarkin ja teki arkin keskelle pienen mustan pisteen. Hän kysyi opiskelijoilta, mitä he näkivät.
— Mustan pisteen.
— Eikö kukaan teistä näe isoa valkoista neliötä? kysyi luennoitsija.
Justina
Nikke Knakkertton
Viestit: 175
Liittynyt: Ma Loka 19, 2009 8:51 am

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Justina »

Oudon miesnelikon touhut ihmetyttää ja poliisi varmaankin selvittää asiaa, vaikka antaakin hermostuttavan niukasti kommentteja. Aika vaan kuluu ja kaikki käy vaikeammaksi..
-st-
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: Pe Marras 09, 2007 1:50 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja -st- »

Miesnelikon osuus on kyllä selvitettävä, ja kuten Justina sanoi, niin varmasti poliisi asiaa tutkii, vaikka julkisuudessa antaakin vain vähän tietoja.
Valitettavasti itse pidän todennäköisempänä katoamissyynä tätä miesporukkaa, kuin hukkumista.
Vaikka joku väittikin, että tälläisiä kommentteja epäilyttävistä miehistä ilmaantuu aina tämänkaltaisten katoamis- tai murhajuttujen yhteydessä, on mielestäni hyvä, että media on raportoinut näistä havainnoista - ehkä se patistaa myös mahdollisia muita "melkein uhreja" kertomaan epäilyttävistä kokemuksistaan poliisille. Voihan olla, että näitä tapauksia on useampiakin, mutta "melkein uhrit" eivät ole niistä poliisille kertoneet, koska periaattessahan mitään ei ole tapahtunut, eikä siksi ole ollut mitään kerrottavaa....
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

Tontte kirjoitti:
Voi olla hyvinkin, että on päässyt kotiin asti.

Tarkoitat siis että aivan kotiin?
KenWalsh
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ke Touko 30, 2007 8:26 am

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja KenWalsh »

Jos ajatellaan mahdollisia reittejä tuosta viimeisestä havaintopaikasta eteenpäin, niin missä kohdissa on valvontakameroita? Varmaankin poliisi on tutkinut kaikki mahdolliset valvontakamerat, joten on pystytty sulkemaan pois, että mistä kohtaa ei ole mennyt ohi?

Jos tuollainen salaperäinen miesnelikko on ollut yöllä liikenteessä, niin eiköhän heidätkin jostain valvontakamerakuvasta voisi löytää.
Mat-Lock
Jack Bauer
Viestit: 910
Liittynyt: La Syys 20, 2008 11:15 am

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Mat-Lock »

KenWalsh kirjoitti: Jos tuollainen salaperäinen miesnelikko on ollut yöllä liikenteessä, niin eiköhän heidätkin jostain valvontakamerakuvasta voisi löytää.
Niinpä. Eiköhän tuo miesnelikko ole mielikuvituksen tuotetta. Poliisinkin lausunnosta voi melkein rivien välistä lukea "nää on taas näitä".
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

Mat-Lock kirjoitti:
KenWalsh kirjoitti: Jos tuollainen salaperäinen miesnelikko on ollut yöllä liikenteessä, niin eiköhän heidätkin jostain valvontakamerakuvasta voisi löytää.
Niinpä. Eiköhän tuo miesnelikko ole mielikuvituksen tuotetta. Poliisinkin lausunnosta voi melkein rivien välistä lukea "nää on taas näitä".
Ja miksi vasta viikon-parin jälkeen ilmoittaisi?

'Saiko' Niko käyttää alkoholia?
Justina
Nikke Knakkertton
Viestit: 175
Liittynyt: Ma Loka 19, 2009 8:51 am

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Justina »

Poliisi voisi jo ilmoittaa löytyykö miesnelikkoa kuvissa vaiko ei. Johan tässä muuten saa alkaa pelätä tosisaan.
IceQueen
Remington Steele
Viestit: 214
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 7:18 pm
Paikkakunta: Tahiti

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja IceQueen »

Jos Niko oli huomattavassa humalatilassa, pääsi jo puoleen matkaan kotiinpäin mennessä. Humalaiset usein hukkaavat tavaroita. Mihin Niko olisi mennyt, jos olisi huomannut hukanneensa kotiavaimet (tai peräti jättänyt vahingossa Pispalan kotibileisiin)..? Kello oli paljon, kännykän akku loppu.. Ja kyseisellä alueellakaan ei ollut ihmisiä (mikä on mielestäni aivan käsittämätöntä). Mitä ja mihin Niko tällöin menisi.
..: Game Over :..
Indrid Cold
Nikke Knakkertton
Viestit: 198
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 5:54 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Indrid Cold »

Neljä noin parikymppistä miestä kävelee rinnakkain ja huutelee toisilleen? Miehet huutelevat toisilleen niin kovaäänisesti, että kaikesta päätellen kymmenien metrien päässä kävelevä todistaja kuulee huudot? Sillä kymmenien metrien päässä miehen on täytynyt todellakin olla jotta hän on päässyt kyseistä vastaansa rynnistävää mieslaumaa pakoon ja ehtinyt vielä piiloutuakin.

Voihan toki olla, että miehen kertomus on vääristynyt alkuperäisestä muodostaan, mutta jotenkin nuo repliitkin kuulostavat kuin 1950-luvun seikkailukirjasta peräisin olevilta: "Tuolta tulee uusi kaveri!" ja "Mihin se nyt katosi?" Pertsa ja Kilu? :roll:
Ilona80
Harjunpää
Viestit: 294
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 4:04 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Ilona80 »

Noniin, ehkä se on nyt se ensimmäinen viesti laitettava.
Pari vuotta palstaa lueskelleena, erinäisiä tapauksia enemmän tai vähemmän seuranneena.
Tämä keissi se tuntuu olevan merkillinen - liityn myös heihin ketkä ovat Nikosta unia nähneet.

Asiaan.
En tiedä minkä vuoksi jo alusta alkaen ajatuksiini on tullut tuo Särkänniemi.
Aluksi ajattelin että mahdollisesti siksi, että se taitaa olla kuitenkin se paikka mikä tulee ensimmäisenä mieleen Tamperetta ajatellessa.
En ole ainakaan huomannut, että sen enempää vapaaehtoiset kuin muukaan taho olisi tuota Särkänniemen aluetta tutkinut? Tiedän, että varmasti sielä on vartijointi, ja vartijat varmasti ovat alueella käyneet - mutta kuinka tarkkaan vartijat katsovat paikat. Onko huvipuiston alueella kameroita?
Aiemmin jo spekuloitiinkiin sitä onko alueelle mahdollista päästä aitojen ali/yli. Itselläni ei ole käsitystä, en ole koskaan nähnyt Särkänniemeä kuin auki olevana.

Oli miten oli, mielestäni tuota Särkänniemeä tulisi pitää varteen otettavana etsintä paikkana.
Varmastikaan ei lähdetä tuollaisista paikoista kovin äkkiä etsimään, ellei ole jotain viitteitä tai syytä epäillä että sieltä löytyisi, mutta jos edes ihan vaikka vain siksi, ettei ensi kesänä jonkun kummitusjunailu muutukin astetta todellisemmaksi ....
modestyblaise
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 112
Liittynyt: Ke Loka 21, 2009 3:45 pm
Paikkakunta: helsinki/cambridge

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja modestyblaise »

Niko on lehtitietojen mukaan ollut huonossa kunnossa vaikka ei ollut juonutkaan. Ehkä hän ei juonut kun oli ottanut mallipiireissä suosittuja mömmöjä ravintolassa ollessaan?

Ehkä Niko nukkuu jossain ikiunta aineista saadun kohtauksen takia. Tai ehkä Niko on taas yksi näistä kaksikymppisistä nuorista pojista jotka hukkuvat ja kuolemaan on johtanut hypotermia? Ehkä hän kohta pullahtaa esiin näsijärven rannoilta.
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6782
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja joey »

^ En todellakaan tiedä varmasti, mutta olettaisin, että koska Särkänniemi on periaatteessa yksityisaluetta, sen tutkiminenkin hoidetaan Särkänniemen omien vartioiden/henkilökunnan toimesta tilanteessa, jossa ei ole mitään varmaa tietoa siitä, että alueella olisi tapahtunut jotain tai että Niemi voisi sieltä lyötyä. Särkänniemen huvipuistotoiminta on tietysti jo tältä vuodelta ohitse, mutta muita tapahtumia alueella kuitenkin on ja esimerkiksi Delfinaario, Planetaario ja Näsinneula näyttäisivät olevan normaalisti auki. Aavekylänä paikka ei siis suinkaan seiso. Eli toisin sanoen: se on varmasti tarkastettu jo.

Päiväkohtaista ohjelmaa voi katsella tuolta: http://www.sarkanniemi.fi/www/kalenteri.php?lang=fi
Bladhaund
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Ti Helmi 17, 2009 10:56 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Bladhaund »

Etsintöjä Mustassalahdessa on jatkettu:
Nyt Mustassalahdessa: Poliisi jatkaa Niko Niemen vesietsintöjä

23.10. - 15:20 (Luotu: 15:13)

Poliisi on jatkanut Niko Niemen vesietsintöjä Tampereen Mustassalahdessa. Poliisivene haravoi aluetta iltapäivän aikana.

Tutkinnanjohtaja Pasi Nieminen uskoo, että 11. lokakuuta kadonneen Niemen tapaus ei jää selvittämättä, vaan Niemi vielä löydetään. Pimeäksi jäävät tapaukset, kuten Raisa Räisäsen katoaminen, ovat erittäin harvinaisia.

Poliisi ei tosin usko, että Niemi löytyisi elossa.

Poliisi selvittää parhaillaan, voitaisiinko yksityisiä etsijäkoiria hyödyntää tutkimuksissa.

Tuomo Björksten

Lue lisää etsinnöistä lauantain Aamulehdestä.
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Särkäniemen "yläosa", Delfinaario ja Näsinneula ovat toki avoinna ja käytössä, mutt aitse huvipuistoale niemessä on aidattu ja vartioitu. Kirjoitin aiemmin että alueella n. 2m aita, mutta ylempää eläinpuiston laueelta paljon matalempi. Oli periaatteessa sinne pääsee suht helposti.
Alueella on vartiointi, mutta monta kolkkaa ja paikkaa, joihin voisi kadota tai pudota.
There are no crimes behind enemy lines
Vastaa Viestiin