Sannan surma - Mikkeli 2009

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Damien
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5197
Liittynyt: Ti Marras 11, 2008 1:26 pm
Paikkakunta: Karvatunturi aka käpykumpu
Viesti:

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja Damien »

aniko kirjoitti:Itse odottelen tässä nyt niitä Sannan verestä löytyvien aineiden pitoisuuksia, alkoholin että saadaan tietää että oliko se nyt ihan kauheessa kännissä vai melko selvinpäin, kun kumpaakin on täällä tiedetty, ja sitten että oliko jotain muuta. Siitä voisi päätellä että olisko Sanna missä kunnossa taksimatkan aikana, kykenevä puolustamaan itseään vai ei.
Däp.Nuo gradun luvut ovat toisaalta erittäin ymmärrettäviä.
Silti Sannan tapauksessa raiskaaja oli ihminen johon suurin osa luottaa, jos siis oli taksikuski.
Näin ollen humalatilalla ei varmaankaan kauheasti olisi osuutta ollut siihen, olisiko saanut
tilanteen menemään jotenkin toisin.
Esim tämänkaltaisissa tapauksissa se varmasti olisikin estettävissä
jos olisi otettu muutama liian vähän: http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=8201
"Aika kulkee, kellot laukkaa. Monta raukkaa, hauta haukkaa.
Ennen iltaa, siis kulje siltaa mut varo murhamiesten kiltaa.
Varo liittymästä heihin jotka usko eivät enää mihinkään."
Nakki
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Ti Loka 06, 2009 1:26 am

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja Nakki »

Totaalinen HUHU mutta oon kuullu, että tää ko taksimies olisi vapautettu poliisin huostasta ja olisi mahdollisesti syytön.. Onko tästä tiedosta kukaan varmempaa informaatiota saanu, ketä tapauksesta jotain tietää :?: :?: Poliisien tiedonannoista en ainankaan mitään löytänynnä..
Ihminen on vähän niinkuin nakki, jos sille antaa liikaa lämpöä niin se poksahtaa..Jyrki vain poksahti!
Mat-Lock
Jack Bauer
Viestit: 910
Liittynyt: La Syys 20, 2008 11:15 am

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja Mat-Lock »

Nakki kirjoitti:Totaalinen HUHU mutta oon kuullu, että tää ko taksimies olisi vapautettu poliisin huostasta ja olisi mahdollisesti syytön.. Onko tästä tiedosta kukaan varmempaa informaatiota saanu, ketä tapauksesta jotain tietää :?: :?: Poliisien tiedonannoista en ainankaan mitään löytänynnä..
Tällainen asia ilmoitettaisiin taatusti mediassa. Unohda siis koko huhu.
cicero
Michael Knight
Viestit: 4160
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja cicero »

mä olisin hirveän onnellinen siinä suhteessa jos tämä taksisuhari olisi syytön koska hänellä on kuitenkin tuore perhe kotona ja voishan se tietenkin olla että poliisi ei ihan heti sellaista ilmoittelisi medialle jos vaikka tiedossa oliskin joku muu syylliskandidaatti mutta eikös tämä taksikuski jo ehtinyt tunnustamaankin :shock:
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"
Avatar
maija turjukka
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4941
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 8:58 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja maija turjukka »

^Jos en ihan pahasti erehdy, niin ei ole tunnustanut muuta, kuin että Sanna on ollut kyydissä sunnuntaiyönä. Ainakaan poliisi ei ole muuta tiedottanut ja esitutkintahan on edelleen kesken.
-Suru on hinta, jonka maksamme rakkaudesta.-
EHKÄ 76

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja EHKÄ 76 »

Taitaa poitsu salata jotain rikoskumppania.Eikös poliisi luvannu tiedottaa lisää tällä viikolla?
soad
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 6:24 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja soad »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009102 ... 2_uu.shtml

Vieläkään ei tunnustusta eikä sitä vaadita..mutta ei oo sanonu et ois ollu kolmatta osapuolta mukana :?
Avatar
maija turjukka
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4941
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 8:58 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja maija turjukka »

Saapa nähdä, tuleeko Mikkelin poliisilta vielä virallisempikin tiedote vai onko tuo lyhyt haastattelu se luvattu tiedotus.

Mitään oleellisesti uuttahan ei (taaskaan) kerrottu. Lyhyt analyysi kuitenkin Jäntin sanomisista (lainaukset siis tuosta edellisen kirjoittajan linkittämästä Iltalehden artikkelista)
- Taposta epäiltynä vangittu 23-vuotias taksinkuljettaja on yhä jatkuneissa kuulusteluissa pystynyt kertomaan pala palalta surmayön tapahtumat sellaisessa järjestyksessä, joka tukee myös poliisin esitutkinnan tuloksia, kuvailee tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Jäntti Etelä-Savon poliisilaitokselta.
Tämä on vain vanhan kertausta sikäli, että taksimies on jo aiemminkin kertonut yön tapahtumista. Tällä lausunnolla mielestäni vain vahvistetaan sitä, että taksimiehen kertomus sopii yhteen muiden esitutkinnassa (muut kuulustelut, tekninen tutkinta) ilmi tulleiden seikkojen kanssa.
Taksimies ei ole tunnustanut, eikä poliisi ole ollut hänen tunnustustaan vaatimassa. Epäilty tunnustaa, jos haluaa. Esitutkintaa tunnustus tai sen puuttuminen ei muuta.
En kyllä ole ennenkään huomannut, että poliisi vaatisi keneltäkään kuulusteltavaltaan tunnustusta. Esitutkinnassahan vain kerätään näyttöjä siitä, mitä on tapahtunut ja oikeuden tehtävä on ratkaista, riittävätkö näytöt tuomioon, tunnusti syytetty sitten tai ei. Jos siis esitutkinnan perusteella pystytään syyte nostamaan.
- Hän ei ole kuitenkaan väittänyt, että hänen taksiautossaan tai surmapaikalla olisi ollut joku kolmas tapahtumiin jotenkin liittyvä henkilö, valottaa Jäntti.
Tämän tulkitsen kyllä niin, että taksimies ei myöskään yritä vierittää syytä tapahtumiin kenenkään toisenkaan niskaan. Onko se sitten mahdollisen muun osapuolen suojelemista, sitä voivat pohtia ne, jotka vielä uskovat tapahtumiin liittyvän jonkun muunkin henkilön.
- Meiltä puuttuu vielä jonkin verran eri laboratorioihin lähettämiemme näytteiden tutkimustuloksia ja niiden saaminen viivyttää esitutkinnan valmistumista.
Eiköhän sitä lisäinfoa saada viimeistään noiden labratutkimusten tulosten tullessa. Mikäli niitä joudutaan odottamaan vielä joulukuun puolelle, olkoon sitten niin. Määräpäivähän syytteiden nostamiselle on se joulukuun 4. päivä.

Tässä omat tulkintani asioista. Palsta on vapaa muillekin tulkinnoille. Itse luotan poliisin kykyyn suorittaa tutkinta kunnialla päätökseen.

EDIT: Lisäänpä vielä sen linkinkin, kun näkyi minfon sivu vaihtuneen (helpompi avata tästä samasta postauksesta, jos joku haluaa tarkistaa lainausten oikeellisuuden)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009102 ... 2_uu.shtml
-Suru on hinta, jonka maksamme rakkaudesta.-
aniko
Agentti Scully
Viestit: 651
Liittynyt: To Kesä 18, 2009 10:52 pm
Paikkakunta: Gamla Motown

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja aniko »

Niin.. melko triviaalia mutta jos taksikuski siis tietää että surmapaikalla (mutta missä surmapaikka itseasiassa sijaitsee?) ei ollut muita hänen ja Sannan lisäksi, niin tästä voimme päätellä että kuski oli itse surmapaikalla läsnä. Eli kukaan ei tappanut Sannaa jossain muualla ja taksi toiminut ruumiskuskina, tai kuski ja Sanna ensin harrastaneet seksiä ja sitten Sanna karannut autosta kylmään pusikkoon ja paleltunut sinne.. vaan siis paikalla jossa Sanna surmattiin olivat kuski ja Sanna, piste. No taas alkavat vaihtoehdot vähentyä.
Bloodhound
Lauri Hanhivaara
Viestit: 132
Liittynyt: To Maalis 19, 2009 3:09 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja Bloodhound »

surmapaikka = löytöpaikka? Siinäpä vasta kysymys..

Mutta tiedä tosiaan jos kuski suojelee jotakuta, joka on vaikka esittänyt uhkauksi vasikoijan perheelle ja pienelle lapselle. Se saisi varmasti kuskin miettimään kaksi kertaa.
EHKÄ 76

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja EHKÄ 76 »

Bloodhound kirjoitti:surmapaikka = löytöpaikka? Siinäpä vasta kysymys..

Mutta tiedä tosiaan jos kuski suojelee jotakuta, joka on vaikka esittänyt uhkauksi vasikoijan perheelle ja pienelle lapselle. Se saisi varmasti kuskin miettimään kaksi kertaa.
Pitää paikkansa ja toivottavasti poliisi on tarkistanut kuskin teletunniste tiedot sieltä vois löytyä ,jos rikoskumppani ollut mukana..1-uhri sammuu taxiin 2-kuski huomaa tilaisuuden ja soittaa rosmo kaverille 3-tehdään kimpassa temput ja huomataan että joku puristi lutkusta liian kovaa ja uhri hengetön 4-kuski jää kiinni mutta ei uskalla paljastaa kumppaniaan koska pelkää itsensä ja perheensä turvallisuuden puolesta tämä vain arvailua...ko :wink:
MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Kuski siis on kertonut seksistä Sannan kanssa tuolla paikalla, josta Sanna löytyi??? Mutta ei myönnä edes raiskausta? Noinko tuo poliisin esittämä olisi tulkittava?
taksinkuljettaja on yhä jatkuneissa kuulusteluissa pystynyt kertomaan pala palalta surmayön tapahtumat sellaisessa järjestyksessä, joka tukee myös poliisin esitutkinnan tuloksia
Onko kuolinaina edes noin main niillä nurkin minkä taksilla tuolta ravintolalta parin mutkan kautta tuolle Sannan löytökohdalle kestää?
Kuskihan ajoi loppuyön vuoron normaalisti, joten mahdollisen surman on täytynyt tapahtua heti miten.
________________________


Minä en edelleenkään sulje pois sitä vaihtoehtoa, että ''syntipaikalle'' olisi tultu jälkikäteen asiaa puimaan.
Nuotio & Äreät Tiput
pikkusisko
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: Ke Loka 07, 2009 9:15 am

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja pikkusisko »

Harmi, kun ei ole löytynyt mitään virallista tietoa poliisin sivuilta tällä viikolla tai en itse ainankaan ole löytänyt. Toimittajat osaavat katkaista noita tekstejä juuri oikeasta tai väärästä kohtaan, että saadaan taas todella epäselviä oletuksia.

Mutta ei tule olemaan varmasti helppoa taksikuskin perheelle tämä tapaus. Huhuina olen kuullut sen verran että Sannan isä on istunut puukotuksesta vankilassa; ehkä myös useamman kerran. Kylällä myös tunnettu sekakäyttäjänä? Tää on vaan sitten kuultua ei omaa tietoa asiasta, koska keneenkään ei voi enää luottaa.
Chopper
Perry Mason
Viestit: 3544
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja Chopper »

pikkusisko kirjoitti: Huhuina olen kuullut sen verran että Sannan isä on istunut puukotuksesta vankilassa; ehkä myös useamman kerran. Kylällä myös tunnettu sekakäyttäjänä? Tää on vaan sitten kuultua ei omaa tietoa asiasta, koska keneenkään ei voi enää luottaa.
Ei millään pahalla pikkusisko mutta liittyykö tämä isä jollain tavalla Sannan kuolemaan?
Minusta ei ole mitään tarvetta levitellä tämän kaltaisia huhuja perheenjäsenistä jos heillä ei ole surman kanssa mitään muuta tekemistä kuin se että tässä tapauksessa sattuu olemaan surmatun isä.
Sinulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin !
piupali
Armas Tammelin
Viestit: 79
Liittynyt: Ke Syys 30, 2009 10:09 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja piupali »

pikkusisko kirjoitti:Harmi, kun ei ole löytynyt mitään virallista tietoa poliisin sivuilta tällä viikolla tai en itse ainankaan ole löytänyt.
Eiköhän tänään jossain vaiheessa tiedote tule. Poliisihan kertoi viimeksi tiedotteessaan tiedottavansa lisää viikolla 44 eli tällä viikolla.
Vastaa Viestiin