16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
v-a-45
Javier Pena
Viestit: 1873
Liittynyt: Su Helmi 08, 2009 12:40 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja v-a-45 »

Vähän ihmetyttää tässä se, että miksi lähti bileistä? Oliko tullut jotain riitaa? Jos on ollut humalassa, ei mitään paikkaa minne mennä, niin todennäköisesti nukkuu lumihangessa sitä viimeistä untaan. Ihmeen vähän tästäkin taas uutisoidaan.
kohtalo sekoittaa kortit ja me vain pelaamme
Alice Cullen
Roger Murtaugh
Viestit: 884
Liittynyt: Ma Kesä 29, 2009 5:40 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Alice Cullen »

v-a-45 kirjoitti:Vähän ihmetyttää tässä se, että miksi lähti bileistä? Oliko tullut jotain riitaa?
Mä olen ihmetellyt samaa.
Miksi lähteä tuohon aikaan yöstä kauas kotiin kun linkutkaan eivät enää kulje?
Millä ajatteli mennä? Vai olisiko ollut menossa jonkun kaverin luo?
Ihmetyttää vaan, koitin galleriastakin tämän kassun profiilista löytää jotain valaisevaa mutta eipä siellä kummempia ollut.
Mä ihmettelen myös miksi kaverit näillä ilmoilla laskivat edes pojan lähtemään yksin, oli kyllä melko hurjat kelit vkonloppuna.
delila
Martin Riggs
Viestit: 625
Liittynyt: Su Elo 17, 2008 12:38 pm
Paikkakunta: Kohtalaisen keskellä.

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja delila »

Mietin sitäkin, että jos bileet ovat olleet isot, tai kovin kosteat, niin onko edes kukaan huomannut hänen lähtöään? Viitaten siihen, että kuka nyt päästää kaverin lähtemään tuohon keliin. Tai jos hän on sanonut menevänsä röökille tms.

Jotenkin tuo uutisointi, että ainut tieto on, että hän on bileistä poistunut, viittaisi siihen, että on yhtäkkiä huomattu, että "mihinkäs se Kassu on kadonnut".
Ilona80
Harjunpää
Viestit: 294
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 4:04 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Ilona80 »

Toi Asemakatu taitaa olla aikas pitkä katu, mitä nyt google mapilla selailee.
Mutta mistäpäin Asemakatua sitten lähtikään, ei nyt ainakaan sitä vettä ole välittömässä läheisyydessä.

Mun mielestä toi bileistä poistumisaika on aika "normaali". Jossain vaiheessahan ne bileet tuppaa loppua, ja pitkälle yöhönhän on tossa jo juhlittu. Se vaan, että jos ulkopaikkakuntalainen poistuu yksin yöhön, niin ihmetyttää kyllä.

Voishan se poistuminen olla vaikka joku humalainen sekoilukin. On juonut liikaa, ja tulee paha olo. Lähtee vailla syytä, ja koska kaikki muutkin juonut "vähän" liikaa, ei kukaan joko huomaa heti että on lähdössä, tai ei osaa asiasta välittää.
-Sydäntalvi-
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: To Loka 22, 2009 11:33 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja -Sydäntalvi- »

Olisi mielenkiintoista tietää, onko Kassu ilmoittanut lähtevänsä bileistä, vaiko poistunut paikalta vähin äänin.
Tämän perusteella voisi jo päätellä jotakin.
Kuten joku jo mainitisikin, mykkä puhelin ei enteile hyvää :?, toivotaan kuitenki parasta...
Clyde
Axel Foley
Viestit: 2478
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Clyde »

No mykkä se voi olla puhelin niilläkin, jotka on karussa. Olisi kiva tietää, mikä tunnelma on ollut, kun Kasimir on bileistä lähtenyt. Inhottavasti tuo Teemu Puumala kummittelee, kun tätä tapausta miettii. Asemakatu on tosiaan pitkä. Siinä kuitenkin maasto on pääasiassa kerrostaloja.
Sitten niihin, mitä kylillä puhutaan: Kasimir on kuulemma aiemminkin ollut karussa, omasta tahdostaan. Ei kuulemma kovin usein alkoholia juo, eli ei tämän kertoman mukaan olisi mikään jokaviikonloppujuoppo. Ilmeisesti kaikki bileissä olleet ovat olleet Vaasasta tai lähiseudulta, ei kuitenkaan Laihialaisia (koulu)kavereita.
Toivottavasti mahdollisesti sovittu kuski on ollut yhteydessä poliisiin. Sitä kautta tietäisi, onko Kasimir soittanut jo hakijalle, että saa tulla. Näin tiedettäisiin, miksi Kasimir on lähtenyt bileistä. Samaten on voinut heittää puhelussa, että onko ollut tarkoitus nähdä esim. siellä snägärillä. Jolloin Kasimir olisi yksin kävellyt sinne eikä kuski ole tätä koskaan löytänyt. Tietäisi ainakin, koska Kasimir on viimeksi ollut tiedettävästi elossa. Ja koskas niitä teletunnistetietoja pysyikään hakemaan?
Nanika ga tooku matteiru to
Caracalla
Remington Steele
Viestit: 223
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 5:05 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Caracalla »

240 Facebook-kaveria on mielestäni 16-vuotiaalle pienellä paikkakunnalla asuvalle pojalle hyvin paljon. Mikään kotihiiri Kasimir siis tuskin on. Kun on paljon kavereita ja tuttuja, niin tietysti väkisin törmää myös niihin huonompimaineisiin omanikäisiin. Ettei vaan olisi Kasimir sattunut suututtamaan jonkun teinigansterin niissä bileissä ja sitten kun on lähtenyt yksin kotiin päin, on nuorisojengi seurannut? Ja seuraukset ovat olleet ikävät eikä poika ole koskaan päässyt kotiinsa.

Toinen mahdollisuuskin joutua rikoksen kohteeksi tietysti on. Kun on ulkopaikkakuntalainen, saattaa helposti kotiin kulkiessaan joutua joidenkin sellaisten tyyppien kanssa vastatusten, jotka vaasalainen osaisi kiertää kaukaa. Tuskin tuon ikäisessä mitään ryöstettävää on, mutta eivät rähinäjengit siitä useinkaan välitä kun käyvät päälle.

Ja se kaikkein surullisin mahdollisuus on, että Kasimir on astunut kylmissään vieraaseen autoon, jonka kuljettaja on luvannut kyytiä kotiin. Auton kyytiin astuminen selittäisi sen, ettei havaintoja ole. Iltapäivälehdessä olleen kuvan perusteella hauskannäköinen poika, joten mieluinen uhri jollekin väijyvälle raiskaajalle. Toivon todella että näin ei ole käynnyt.

Tämä oli sitten pelkkää spekulaatiota, eikä ole tarkoitus loukata kadonneen omaisten tunteita.
-st-
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: Pe Marras 09, 2007 1:50 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja -st- »

Poliisille tulleiden vihjeiden mukaan viimeinen havainto on Kasimirista seisomassa Asemakatu 46:n kohdalla kello 1.45.

Lähde; http://www.pohjalainen.fi/Article.jsp?a ... aispojasta

Ajoin tuosta tänään ohi Kasimir mielessäni, ja just tuossa kohdassa on tyhjä tontti, vain kivijalka pystyssä. Karmivaa, mutta mietin just tossa kohdilla, että tuossa olisi hyvä paikka istahtaa kivijalalle ja miettiä että mihin siitä jatkaa. Tulipa sellainenkin mieleen, että voisiko olla, että Kassulle olisi tullut mieleen lähteä kävelemään Vaasan ABC:lle? Sinne on todella pitkä matka tuosta, mutta se on ainoa paikka, mihin 16-vuotias pääsee sisään yöllä (se on siis 24/7 auki) ja paljon siellä nuoret aikaansa viettävätkin. Matkaa toki kertyy 7,5 kilometriä, mutta Kassu on tottunut pitkiin välimatkoihin.. No, tämä nyt oli vain tälläinen mieti, mikä putkahti mieleen.

Googlen Street Wiew viimeiseltä näköhavaintopaikalta: http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 79,,0,6.69
lost
Olivia Benson
Viestit: 714
Liittynyt: Ti Huhti 17, 2007 5:11 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja lost »

Huonot vibat tulee tästä tapauksesta kyllä :? Ainakin itse olen saanut täällä olleiden viestien perusteella sellaisen kuvan, ettei todellakaan ollut mitään karkailevaa tyyppiä.

Onko tietoa oliko Kasimir humalassa ja kuinka pahasti? Tietääkö joku kuinka tuttu paikka Vaasa oli hänelle? Itse mietin, että jos olisin jossain lähikunnassa niin tuskin uskaltaisin lähteä yksin keskellä yötä harhailemaan mihinkään jos en tuntisi paikkoja aivan tarkasti. Jos Kasimir tunsi kaupungin hyvin hän on myös voinut käyttää jotain oudompia oikoreittejä.

Toivottavasti löytyis pian ja mieluiten vielä kunnossa!
Ihmiset valehtelevat, todisteet eivät.
Clyde
Axel Foley
Viestit: 2478
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Clyde »

Laitetaas pojasta toi toinenkin kuva tähän
Kuva
Onko sulla st tietoa, miten tuo Pitkämäen Shell on auki? Joillekkin ABC myymälöille on tullut öisin K-18, mutta sitä ei vissiin ole tuossa Vaasan ABCllä. Nuorta porukkaa siellä kyllä vieläkin iltaisin/öisin hengailee.
Olisko Kasimir odotellut sitä kyytiä tuossa kadunvarressa?

lost, uskoisin, että jo tuon ikäiselle pojalle Vaasa on tuttu paikka. Varsinkin, jos kerran tuo porukka on hänen kavereita, joten oletettavasti on käynyt Vaasassa useampaankin kertaan. Monet Laihialaiset nuoret käy varsinkin viikonloppuna Vaasassa juhlimassa, vaikka ikää olisikin vasta 16. Humalassa voi tulla outojakin ideoita mieleen, vaikka ei kaupunkia tuntisikaan sentin tarkkaan.
Nanika ga tooku matteiru to
-st-
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: Pe Marras 09, 2007 1:50 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja -st- »

Luulisin kyllä, että Vaasa on sen verran tuttu paikka Kasimirille, että ei se eksymään ole voinut päästä. Toisaalta kännissä voi kai eksyä omaan kotipihaansakin, joten mikään ei ole tietty varmaa.
Hyvä huomio Clyde, en muistanutkaan että tuo Pitkämäen Shell on myös 24/7. Ainakin luulisin niin.. Siellä ei tullut teinarina pyörittyä, niin ei tullut mieleen. Shell on vain muutaman korttelin päässä katoamispaikasta, noin puolen kilometrin päässä! Shellillähän on tietenkin myös valvontakamerat, ja koska se on kadunkulmassa, niin periaatteessa Shellin kameroista voisi kai nähdä jopa kaikille neljälle kadulle? Muuten tuossa Asemakadun lähellä ei taida olla mitään sellaista paikkaa tai esim. bensa-asemaa, jossa olisi hyvä kameravalvonta...
Clyde
Axel Foley
Viestit: 2478
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Clyde »

Joo, mä mietinkin tota Shelliä, mutta en löytänyt netistä aikatauluja. Me ollaan monesti yölläkin käyty siellä ostoksilla ja on tosiaan tossa lähellä.
Lisää huhuja, samoja kuultu useammasta eri paikasta. Kasimir on aiheuttanut jotakin ongelmaa kotibileissä ja se on heitetty sieltä pihalle (ilman takkia?). Bileissä ollut myös sen laihialaisia kavereita. Kaverit on yrittäneet etsiä Kasimiria seuraavana päivänä, tuloksetta.
Olisikin kiva tosiaan tietää, koska tuo puhelin on sammunut. Että onko Kasimirilla ollut puhelin toiminnassa silloin, kun on poistunut/poistettu kotibileistä. Onko näinollen saanut soitettua kuskia ollenkaan. Ja samaa huhua "vahvistettu" useammasta eri lähteestä, että Kasimir on ollut aiemminkin karussa. Aina kuitenkin soittanut viimeistään seuraavana päivänä tästä vanhemmilleen.

/lisäys; ainiin. Sää on ollut viikonloppuna hyvin kylmä (-20>) ja tuulinen.
Nanika ga tooku matteiru to
bullitt
Remington Steele
Viestit: 229
Liittynyt: Su Joulu 27, 2009 10:58 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja bullitt »

Pahasti näyttää nyt ennusmerkit siltä että löytynee jostakin hangesta taikka vesistöstä menehtyneenä,varsinkin jos pitää paikkansa että on ilman takkia lähdetty ulos pakkaseen ja varmaan alkoholiakin on nautittu.. Mutta toivotaan että löytyisi kuitenkin hengissä jostakin, en tosin siihen erityisimmin usko jos ei hyvin pian löydy.
Alice Cullen
Roger Murtaugh
Viestit: 884
Liittynyt: Ma Kesä 29, 2009 5:40 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Alice Cullen »

Huonoltahan tääkin tapaus näyttää nyt kun kaveritkin tuntuvat olevan tosi huolissaan..
Että vaikea uskoa että olisi joku jonka luona piilottelisikaan vaikka ei olisikaan ensimmäinen kerta kun "karkaa".
Ja ilma tosiaan oli hirveä viikonloppuna, ei siellä kunnon takinkaan kanssa varsinkaan humalassa montaa tuntia olisi pärjännyt.
Alice Cullen
Roger Murtaugh
Viestit: 884
Liittynyt: Ma Kesä 29, 2009 5:40 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Alice Cullen »

Caracalla kirjoitti:240 Facebook-kaveria on mielestäni 16-vuotiaalle pienellä paikkakunnalla asuvalle pojalle hyvin paljon. sitten pelkkää spekulaatiota, eikä ole tarkoitus loukata kadonneen omaisten tunteita.
Tähän vielä pakko sanoa ettei tuo välttämättä kummallista ole.
Nuoret haalivat netistäkin tuttuja jotka sitten ovat myös niitä naamakirja kavereita, vaikkeivat olisi kasvokkain kohdanneetkaan. Ja nuorilla noita kanavia on netissä melkoisesti josta niitä ns. kavereita saa!
Kaiken lisäksi tuon ikäisille on tärkeää että kavereita siellä on paljon, silloin otetaan kaveriksi jokainen kummin kaimakin, kunhan niitä vaan on reilusti.
Vastaa Viestiin