Sampo Lindfors - Korppoo

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Patricia C. Itämaa
Javier Pena
Viestit: 1864
Liittynyt: To Elo 02, 2007 10:53 am

Viesti Kirjoittaja Patricia C. Itämaa »

Tampereen Tyttö kirjoitti:Oliko hän tuumaillut tekemisensä jo pidemmän aikaa? Vähentänyt vaikkapa lehtien tilaamista, lopettanut juttuja, joista voi tulla postia.
Suunnitellut lähtevänsä pois. -Tavalla tai toisella.
Juu tätä vähän niinkuin tarkoitin just,mutta ilmaisin itseni huonosti taas kiireessä :oops:

Lainaus Blogista:
"Sampo vaikuttaa rentoutuneelta vaikkakin pitkästyneeltä. Muutaman kerran Sampo ottaa puheeksi Turussa viikonloppuna alkavan Down by the laituri -festarin ja kyselee, jos joku olisi lähdössä autolla Turkuun. Hän on kiinnostunut jostakin bändistä, joka esiintyisi siellä perjantaina. "

Olisiko ollutkin niin,että hän halusi Turkuun aivan muusta syystä eli siksi että hän lähti siis laivalla,laivathan eivät tunnetusti pidä näköjään mitään ajantasalla olevia listoja matkustajista niinkuin olemme monesti todenneet. Olisiko hänellä ollu jo liput pe laivaan,koska kyseli kyytejä,ei saanut,lähti itse.
Totuus on tarua ihmeellisempää
hämärän enkeli
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: To Touko 10, 2007 9:17 pm

Viesti Kirjoittaja hämärän enkeli »

joskos yhteenotto on mennyt käsirysyksi, on sattunut vahinko jne...
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

Luulenpa, että on lähtenyt ulkomaille, kyrsiintyneenä elämänmenoonsa.

Sitähän me kaikki työllä raskautetut joskus mietimme, että ottaisi ja lähtisi vaan :wink: Jos on sellainen elämäntilanne kuin Sampolla, voi myös toteuttaa suunnitelmansa. Omaisille voisi tietysti ilmoittaa, mutta jos mies on masentunut niin eivä taida paljon omaiset kiinnostaa.

Jos kaverit olisivat tehneet hänelle jotakin, niin tuskinpa olisivat kertoneet riidoista ja kaljan pöllimisestä noin avoimesti.
Every ship must sail a world.
Jirza
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Su Elo 26, 2007 5:21 pm

Viesti Kirjoittaja Jirza »

Tämä olkoon ensimmäinen viestini täällä foorumilla.

Mielestäni kyseessä on joko itsemurha tai tahallinen katoaminen.

Kallistun kuitenkin ehkä enemmän tahalliseen katoamiseen johtuen että hänellä on passi ja rahat mukana. Varmaan lähtenyt ulkomaille.

kuinka paljon hänellä sitten rahaa oli mukana? Ulkomailla ei kuitenkaan kovin hyvin pärjää ilman rahaa, ellei sitten siellä ole ketään tuttua jonka luona asua, onko poliisi mutten tarkastanut tämän mahdollisuuden?

Ihmetyttää myös että jos kerran omin päin on lähtenyt niin mikä syy siihen oli? Tuskin sentään aamulla heräsi ja päätti vaan yhtäkkiä lähtevänsä pois.
Patricia C. Itämaa
Javier Pena
Viestit: 1864
Liittynyt: To Elo 02, 2007 10:53 am

Viesti Kirjoittaja Patricia C. Itämaa »

Mutta sitä kyllä ihmettelen,eihän hänellä kai ollut mitään rahoja mukana,eikös vain sanottu,että oli tilillä aika pajon 3-vuototyön tuloja..mutta ei nostoja.
Olisiko säästänyt joko aiemmin matkaa varten,toiselle tilille..jättänyt kuitenkin läheisilleen pesämunaksi rahaa(tai mahdollisia hautajaisia varten,en oikein tätä usko), tätä olen miettinyt. Mitä mieltä tästä?

Olen jättänyt tänään tiedotteen kadonneet sivun kautta löytyvään blogiin siitä että keskustelemme asiasta täällä.Sukulaiset toivovat kuitenkin että asiasta leviäisi tieto.Voitte käydä lukemassa vielä tuolla kyseisellä sivulla olevasta blogista uusinta uutta.Olisihan taas kiva,että tämäkin asia alkaisi selviämään.
Viimeksi muokannut Patricia C. Itämaa, Ti Elo 28, 2007 9:39 pm. Yhteensä muokattu 4 kertaa.
Totuus on tarua ihmeellisempää
Samarina
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Touko 22, 2007 6:19 pm
Paikkakunta: Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja Samarina »

Patricia C. Itämaa kirjoitti:Mutta sitä kyllä ihmettelen,eihän hänellä kai ollut mitään rahoja mukana,eikös vain sanottu,että oli tilillä aika pajon 3-vuototyön tuloja..mutta ei nostoja.
Olisiko säästänyt joko aiemmin matkaa varten,toiselle tilille..jättänyt kuitenkin läheisilleen pesämunaksi rahaa(tai hautajaisia varten)tätä olen miettinyt. Mitä mieltä tästä?
Vai oliko nostoja paljonkin ottaen huomioon, että Sampo eli suht säästeliäästi? Läheiset kuitenkin tuntuivat blogissakin epäilevän, että hänellä olisi voinut olla säästöjä ns. "sukanvarressa". Rivien välistä käsitin, että tilillä ei ollut niin paljon rahaa kuin olisi pitänyt. Olisiko sitten suunnitellut katoamista jo pidemmän aikaa?

Henkirikos ei minusta oikein sovi tähän kuvaan. Itsemurhakin jostain syystä tuntuu kaukaa haetulta, koska otti kuitenkin henk.koht tavaroita mukaan lähtiessään. Onnettomuus/hukkuminen on yksi vaihtoehto, mtta ehkä varmimmalta vaihtoehdolta tuntuisi vapaaehtoinen katoaminen. Mutta tämä on vain omaa spekulaatiota.
R&K
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 95
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 11:03 am

Viesti Kirjoittaja R&K »

Ja jos oli katoaminen omasta tahdosta niin voi spekuloida oliko ajoitus myös tarkkaan laskelmoitu vai tuliko vaan sopiva tilanne. Eli olikohan esim. "riida haastaminen" myös laskelmoitua?
faktoja kehiin, muutoin spekulointi jatkukoon ;)
Patricia C. Itämaa
Javier Pena
Viestit: 1864
Liittynyt: To Elo 02, 2007 10:53 am

Viesti Kirjoittaja Patricia C. Itämaa »

Mietin yön tunteina valvoessani,että onko tuolla katoamispaikalla vierasvene satamaan?Jospa Sampo puhui jo aikaisempina päivinä itsensä jonkun esim. ulkolaisen veneen kyytiin ja lähtö oli tuolloin. Siksi hänestä ei niitä näköhavaintoja oikein missään.Kuvitellaan,että matka on voinut jatkua sitten periaatteessa minne,kertokaa veneilystä tarkemmin perillä olevat?

http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... r&google=1

Tästä kun karttaa katsoo niin mahdollisuudet ovat melkoiset ja mikään ei ehtä kun passi mukana. Eikö poliisilla ole mitään järjestelmää tai valvotaanko yleensä ihmisten liikkumista millään järjestelmällä vai vilautetaanko joka paikassa maihin astuessa vain passia? :oops:
Viimeksi muokannut Patricia C. Itämaa, Ke Elo 29, 2007 9:31 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Totuus on tarua ihmeellisempää
Samarina
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Touko 22, 2007 6:19 pm
Paikkakunta: Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja Samarina »

R&K kirjoitti:Ja jos oli katoaminen omasta tahdosta niin voi spekuloida oliko ajoitus myös tarkkaan laskelmoitu vai tuliko vaan sopiva tilanne. Eli olikohan esim. "riida haastaminen" myös laskelmoitua?
Sulla on muuten hyvin aiheeseen sopiva sigi :lol: . Vaikea sanoa, olisiko laskelmoinut katoamisajankohdankin... Miksi Sammolla oli passi mukana kesämökillä Turun saaristossa?
Mimosa
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: To Touko 03, 2007 5:18 pm

Viesti Kirjoittaja Mimosa »

Jep, siellä on vierasvenesatama. Ainoa mikä minua hieman ihmetyttää on se, että noin pienellä paikkakunnalla yleensä melkein "kaikki tuntee kaikki" joten on ihmeellistä ettei muita havaintoja ole.
skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Viesti Kirjoittaja skoone »

Mimosa kirjoitti:Jep, siellä on vierasvenesatama. Ainoa mikä minua hieman ihmetyttää on se, että noin pienellä paikkakunnalla yleensä melkein "kaikki tuntee kaikki" joten on ihmeellistä ettei muita havaintoja ole.
Sampohan oli siellä kesävieraana. Korppoosta pääsee lauttareittejä pitkin bussilla Turkuun, luulen mä. Kesäisin on paljon ulkopaikkakuntalaisia turisteja liikenteessä, joten hyvin voi sulautua joukkoon.

Tietääkö kukaan pojan elämäntavoista? Käyttikö paljon alkoholia tai muuta "nautinta-ainetta"??
Sipowicz
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: To Heinä 26, 2007 6:57 pm

Viesti Kirjoittaja Sipowicz »

Onko tästä tapauksesta kuulunut mitään uutta?

Ilmoitus näkyi poistuneen kateissa.fi-sivustolta.
Patricia C. Itämaa
Javier Pena
Viestit: 1864
Liittynyt: To Elo 02, 2007 10:53 am

Viesti Kirjoittaja Patricia C. Itämaa »

Blogi on edelleen voimissaan,tietoa myös murha.infosta yms. uutta asiaa,kannattaa lukaista.


http://sampofeodor.blogspot.com
Totuus on tarua ihmeellisempää
Patricia C. Itämaa
Javier Pena
Viestit: 1864
Liittynyt: To Elo 02, 2007 10:53 am

Viesti Kirjoittaja Patricia C. Itämaa »

Uutta päivitystä blogissa:
"HAPPY BIRTHDAY, SAMPO - missä sitten oletkin!

Pelastusarmeijan etsimispalvelu tekee työtään, ja etsiminen on aloitettu naapurimaista. Venäjällä etsiminen on kuitenkin lähes mahdotonta, koska Pelastusarmeijan organisaatio on siellä vasta rakentumassa. Kuulimme, että moskovalainen TV-kanava ja nettisivusto "Wait for me" http://www.poisk.vid.ru/?l=1 välittää tietoja kadonneista ja heidän kauttaan myös löydetään ihmisiä. Ystävien välityksellä saamme nuo yhteystiedot ja laitan Samposta tiedot sinne.

Houtskaristahan on viime vuosina tullut myös venäläisten suosima lomasaari ja tuona aamuna, kun Sampo katosi, olin koiran kanssa tehdyn aamulenkin jälkeen kertonut Sampolle vierasvenesatamassa näkemistäni venäläisistä viinapulloista. Yksi mahdollisuus on, että hän olisi lyöttäytynyt venäläisten seuraan ja venäjänkielentaitoisena viihtynyt seurassa pidempäänkin. Kunpa tietäisi! Katoamispäivän tapahtumat pyörivät edelleen mielessä ja järki yrittää löytää niistä jonkinlaista johtolankaa."
Totuus on tarua ihmeellisempää
Bombay
Adrian Monk
Viestit: 2830
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

Tää on kyllä surullisen kuuloinen tapaus. Mutta siis mistä voidaan olla noin varmoja mitä tuo blogi antaa ymmärtää, että kyseinen henkilö on tosiaan tietoisesti kadonnut, eikä hukkunut, tapettu tai tehnyt itsemurhaa?
Vastaa Viestiin