16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Summer
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: Su Maalis 07, 2010 11:20 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Summer »

Hope kirjoitti:
CHG kirjoitti:
No jos K on ollu menos tonne Heseen ja huomattuaan, että se onkin kiinni, niin paluureitti Heseltä oikaisten pihojen poikki sinne mistä lähti (Asemakatu 46) tulee juuri tuohon mistä K löydettiin.
Paitsi ettei se oikaise yhtään ja saa kahlata vyötäröä myöten hangessa sen sijaan että kävelisi talon toisella puolella menevää tietä pitkin...
Näinhän se on, mutta ajatteleeko känninen noin? Noups..

Ja toi alku on ihan lupaavaa, ku siinä on ton kerrostalon piha, sit puisto, jonka jälkeen alkaa sitä lunta oleen kertyny enempi.

Tai sit K on lähtenyt jotain karkuun, siks noin omituinen suunta...sitä tuola Suomi24:kin spekuloitiin.
Olettaisin näin että Kassu on odotellut kyytiä Asemakatu 46:ssa. Sitten ois epämääräinen porukka tullut Kassua kohti, Kassu olis lähtenyt vauhdilla pois. Olis mennyt juuri sinne terassille piiloon, hetken huilahtanut siinä, sen verran huilahtanut että hypotermia olis jo ruvennut iskemään, lähtenyt takas päin kävelemään ja kaatunutkin lumihankeen. On se kyllä ihme juttu että ihminen pysyy kadoksissa noinkin kauan ja vielä ihan talon lähettyvillä. Tottakai se lumikin siinä auttoi pysymään piilossa.
Viimeksi muokannut Summer, Pe Maalis 12, 2010 1:02 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sonnegirl

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Sonnegirl »

Itse olen vaasalaisena seurannut keskusteluanne tarkasti mutten ole kommentoinut. Tuo löytöpaikka kuitenkin hieman pisti miettimään, itse kun olin syksyllä kys. taloon tutustumassa, kun meinasin muuttaa sinne mutta eipä asunto sitten miellyttänyt.. Asunnon rappukirjainta en kyllä edes muista. Onneksi en muuttanut, koska olen kovin herkkä tälläisille jutuille.

Ettei täysin offailuksi mene, niin itsekin pidän todennäköisimpänä vaihtoehtona tuota, että on ollut menossa esim. Heselle päin koska sinne on kuski helppo neuvoa.
sepik
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ti Helmi 23, 2010 6:57 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja sepik »

Tämän aamun Pohjalaisessa Kassun kaverit, ilmeisesti samat jotka olivat etsinnöissäkin mukana, epäilevat että Kassu ei olisi ollut löytöpaikassa alusta asti. Myöskin se että kukkaro löytyi vasta nyt, ihmetyttää.
Olen edelleenkin, kuin olen ollut koko ajan, sitä mieltä että tämä ei ole näin selvä juttu.
Poliisi rauhoittelee nuoria vakuuttamalla että tässä ei ole syytä epäillä rikosta. Sillä keinollahan poliisi pääsee tästä helpoimmalla!!
Epäilyäni siitä että näin olisi, vahvistaa sekin, koska minulla on tuttu, vanhempi ihminen, joka pitää tarkkaa sääpäiväkirjaa, ja hän sanoi että silloin, perjantain ja lauantain välisenä yönä EI satanut lunta, mutta oli kova pakkanen ja tuuli. Sade alkoi vasta lauantaina.
Jos Kassu olisi maannut tässä paikassa jo lauantaiaamulla, hänet olisi täytynyt siinä huomata ja jos kukkaro olisi ollut pihalla, olisi sekin täytynyt huomata. Miksi kukaan ei ole kumpaakaan huomannut?? Kuten myös, kun "löytöpaikka" on parvekkeiden puolella ja oli lauantai, ihmiset ovat olleet kotona. Kyllä joku on käynyt parvekkeella tupakalla ihan varmasti. Ja myöskin muiden talojen ikkunoista näkee tuohon paikkaan. Kun vielä on kyseessä noin iso mies ja tummat vaatteet päällä, olisi varmasti erottunut valkoisessa lumessa. Jos kukkaro on ollut aamulla pihassa, miksi sitä ei ole kukaan huomannut??
Siis, sinä yönä ei ole satanut lunta, ja vaikka vähän olisikin satanut, iso mies ei peity lumeen niin että hänestä ei mitään näkyisi.
Jos on kyseessä rikos, toivottavasti siihen viittaavat merkit löytyvät ja poliisi tekee jotain muuta kuin katsoo sormien läpi, tai joku joka tietää enemmän, tulee esiin.
Clyde
Axel Foley
Viestit: 2478
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Clyde »

Samaa ihmettelet kuin minäkin. Jotain outoa tässä kyllä on.
Nanika ga tooku matteiru to
Avatar
janis
Sabrina Duncan
Viestit: 375
Liittynyt: La Tammi 30, 2010 8:14 pm
Paikkakunta: wonderland

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja janis »

kyseisenä yönä ei satanut lunta meilläkään, mutta puuskainen tuuli kinosti lunta paikoitellen teillekin puolen metrin syvyydeltä kun penkat lähtivät liikkeelle. aika hyvä / huono tuuri olisi silti saanut olla, että poika olisi peittynyt lumeen kokonaan eikä kukaan muutenkaan olisi nähnyt mitään / ketään :roll: .

^ edelleen mietin myös, että jotain outoa jutussa on ja jonkun on pakko salata jotain... toivottavasti selviää vielä :?
allekirjoitus.
Sterling
Hetty Wainthropp
Viestit: 453
Liittynyt: Su Syys 28, 2008 8:25 pm
Paikkakunta: Vaihtelee

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Sterling »

Tämä on nyt täyttä mielikuvitusta, mutta tuli mieleen, että jos Kassu on onkin sisällä tässä km-talossa. Parvekkeelta on helppo pudottaa lumihankeen. Ainut järkeenkäypä homma ,jos miettii tuota lumisadetta joka tuli vasta seuraavana päivänä.

Olen myös tietoinen, että talossa on ainakin joskus asunut hörhöjä. En tiedä sitten asuuko enää.
Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan.
Ilona80
Harjunpää
Viestit: 294
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 4:04 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Ilona80 »

Myös eilisen joko IL tai IS oli meteorologin "haastattelu", ts. pieni laatikko sivun reunassa jossa kertoi että pe-la yönä EI satanut Vaasassa vaan la-aamupäivän aikana sade alkoi myös sielä.

Puuskainen tuuli (joka on ollut tuona yönä kova) voi kyllä kasata melko hyvin lunta päälle.
Ainakin lompakon.

Jos K olisi ollutkin talossa sisällä, ja pudotettu myöhemmin parvekkeelta, niin olisi sen kuitenkin täytynyt tapahtua jo joitakin päiviä sitten. En tiedä nyt Vaasasta, muttei täälä meillä päin ainakaan ole hetkeen satanut lunta muutakuin pieniä hetkiä. Päinvastoin, lunta on nyt kohinalla sulanut. Poika oli kuitenkin kättä lukuunottamatta lumen alla...
Uskoisin myös, että pudottamisesta olisi jäänyt ruumiiseen vammoja. Ellei nyt ihan toisen kerroksen parvekkeelta ole pehmeään hankeen tullut..
Lompakon löytyminen toisaalta voisi tietysti tukea pudottamis-teoriaa.

Itse ajattelin tuon lompakon sijainnin niin, että jos K on tajunnut ettei tule enää selviytymään, on vähän niinkuin viimeiseksi keinokseen heittänyt omaisuuttaan etäämmälle jotta huomattaisiin.
En halua kyllä ajatella tätä. Mieluummin ajattelen, että on nukahtanut tajuamatta tulevaa kuolemaansa.
Alibilainen
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: Ma Maalis 01, 2010 10:09 am

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Alibilainen »

Itsekin mietin tuota kukkaron löytymistä eri paikasta kuin vainaja, se on mystistä!
Etenkin, kun tähän asti tälläkin palstalla on ollut "tietoa" siitä, että uhri olisi ollut talon takapihalla ja kukkaro etupihalla. Tänään kuitenkin Pohjalaisessa luki, että kukkaro löytyi noin 10 metrin päästä vainajasta, ja koska löytöpaikka on melkein talon päädyssä, ei kukkaro ole todellakaan ollut siellä etupihalla, siis siellä mistä taloon mennään sisään.
Sitä poliisi ei vielä tarkkaan määritellyt, että mihin suuntaan 10 metriä, eli siis löytyikö kukkaro parkkipaikalta (eli lähempää Heseä ja moottoritietä, jolloin Kassu olisi lähtenyt aivan hassuun suuntaan, eli takaisinpäin bilepaikkaan), vai kilometritalon takapihalta päin, (eli että Kassu olisi kävellyt koko talon takapihan läpi ja uupunut just ennen kuin oli päässy pois hangesta). Tähän mä haluaisin vastauksen!

Tuosta kelistä vielä, eli vaikka tuona yönä ei satanut uutta lunta, niin tuuli oli niin kova, että se kinosti jo aiemmin sataneen lumen kyllä tehokkaasti, ja varsinkin tuo löytöpaikka on sellainen suojainen kohta, että tuuli varmasti pyöri siellä ja kinosti lunta.

Pudottamisteoria ontuu mun mielestä pahasti - jos siis kuvitellaan, että Kassu olisi talon sisällä ollut ja siellä olisi jotain tapahtunut, niin ei kai tämä kuviteltu tekijä nyt niin tyhmä voisi olla, että olisi uhrinsa heittänyt parvekkeelta paikkaan, mistä kaiken järjen mukaan pitäisi vainaja heti päivän valjettua löytää? Tosin eipä löytynyt ei, mutta silti..

Kävin eilen löytöpaikalla, sinne päästäkseen täytyy kiivetä ison lumikasan (noin 5 metriä korkea) yli, joten näkösuojaa on kyllä ollut.

Se, miksi Kassu löytyi just asumattoman asunnon kohdalta, on mun mielestä just loogista, eli kyllä mä ainakin mielummin istahtaisin hetkeksi huilaamaan asumattoman asunnon ikkunan alle kuin sellaisen, mistä tietäisin, että joku asuu. Jos siis ajatuksena olisi vain huilata ja jatkaa sitten matkaa..
Alibilainen
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: Ma Maalis 01, 2010 10:09 am

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Alibilainen »

Löytöpaikka vielä Googlen Street View:llä tässä, en muista onko jo tänne linkitetty
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 7,,1,-1.34
delila
Martin Riggs
Viestit: 625
Liittynyt: Su Elo 17, 2008 12:38 pm
Paikkakunta: Kohtalaisen keskellä.

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja delila »

Ilona80 kirjoitti:Jos K olisi ollutkin talossa sisällä, ja pudotettu myöhemmin parvekkeelta, niin olisi sen kuitenkin täytynyt tapahtua jo joitakin päiviä sitten. En tiedä nyt Vaasasta, muttei täälä meillä päin ainakaan ole hetkeen satanut lunta muutakuin pieniä hetkiä. Päinvastoin, lunta on nyt kohinalla sulanut. Poika oli kuitenkin kättä lukuunottamatta lumen alla...
Kysäisin Vaasassa asuvalta kaverilta, ja on kuulemma jo koko tämän viikon ollut loistava kevätkeli, ja loska lentänyt. Hirveimmät lumimyrskyt taas ovat olleen viimeviikon ke-to, eli 3.-4. päivä. Tällöin myös järkyttävä tuuli, joka on tehnyt ns. dyynejä, ja maisemat ovat vaihtuneet ulkomuodoltaan täysin. Kovaa tuulta on kuulemma muutenkin ollut viimeviikkoina monesti, etenkin öisin.

Hän mainitsi myös sen, että ei ainakaan viimeiseen viiteen vuoteen muista mitään tämän talven suuntaistakaan, ei pakkasten, ei jäisen tuulen, eikä etenkään lumimäärän suhteen. Ja rannikolla se tuuli on helposti vielä kovempaa, etenkin jos mereltä sattuu tuulemaan. Mikä ettei tuuli olisi peittänyt Kassua lumeen jo tuolloin. Jos jää keskelle kinosta, niin ei tarvitse paksua lumimäärää päälleen, ettei kukaan kiinnitä huomiota. Harva varmaan tarkkailee noin ison kerrostaloyhtiön pihan kinosten ulkomuotoa? Tai huomaisi edes sitä, jos sieltä joku sentti kertaa sentti kohta pilkottaisi vaatetta..

Itse en näe tässä jutussa mitään syytä epäillä, että joku olisi käynyt erikseen kippaamassa Kassun jälkeenpäin hankeen, peitellyt häntä valmiiksi, ja peitellyt omat jälkensä, ja kaikki tämä kenenkään huomaamatta. Koska tuon teorian mukaanhan sen "jonkun" olisi pitänyt roudata Kassu ensin sieltä parkkipaikalta kantamalla lumihangen läpi löytöpaikalle. Jos joku on edes harjoitustilanteessa joskus koettanut ihmisnuken tai tiedottoman ihmisen kantamista, niin se ei ole helppoa, etenkään lumihangessa.

Ja jos ihmisen tappaa, niin kuinka monessa tapauksessa Suomessa ruumista on siirrelty päivien tai viikkojen jälkeen? Ainakaan kokonaisena, paloittelusurmat erikseen. Kyllä hyvin usein ruumis dumpataan saman tien, ja Vaasastakin löytyisi paikkoja dumpata ruumis niin, että löydettäessä siitä ei paljon mitään selvää saisi.

Jos Kassu jostain olisi myöhemmin paikalle ilmestynyt, niin todennäköisin kai tuo parveke, ja siihen jaksan uskoa, että poliisi selvittää, millaista väkeä löytökohdan yllä asuu. Kovin korkealta parvekkeelta on aika riskibisnes pudottaa ketään, ettei alla-asuvat huomaa ruumiin humpsahtavan ikkunan ohi. Kun on näitä kaikkia yökukkujia, kuten tuo öisin heräilevä rouva, ketä oli lehteenkin haastateltu.

Niin, ja kukkaron löytymiseen: Kaverini on mm. unohtanut kenkänsä taksiin, vaikka oli juonut vasta muutaman, ja oli vasta menomatkalla baariin. Mielestäni ei lainkaan outoa, että huonossa kelissä ei huomaa kukkaron tippumista, etenkin jos on jotain ottanut. Eli ei mitenkään mystistä kadottaa kukkaroaan bileiltana..

Tai mitäpäs jos Kassu on nimenomaan huomannut kukkaron putoamisen, ja sen takia jäänyt sitä etsimään, ja jäänyt pyörimään tuonne pihalle, jonne on kylmissään lopulta uupunut? Jos tätä teoriaa miettisi, niin silloinhan hän on saattanut etsiä kukkaroa pitkäänkin, jolloin kylmä on ehtinyt iskeä kunnolla.. Olikohan hällä edes hanskoja?

Edit: Kaveri tarkensi vielä. Kuulemma kovimmat lumisateet ovat olleet jo kuunvaihteesta alkaen, mutta tuo tuuli on yltynyt pahaksi sitten 3.-4. päivä, jolloin on varoiteltu autoilijoita maantielläkin tuulen tekemistä kinoksista.
Hope
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: To Helmi 25, 2010 1:05 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Hope »

delila kirjoitti:
Ilona80 kirjoitti:Jos K olisi ollutkin talossa sisällä, ja pudotettu myöhemmin parvekkeelta, niin olisi sen kuitenkin täytynyt tapahtua jo joitakin päiviä sitten. En tiedä nyt Vaasasta, muttei täälä meillä päin ainakaan ole hetkeen satanut lunta muutakuin pieniä hetkiä. Päinvastoin, lunta on nyt kohinalla sulanut. Poika oli kuitenkin kättä lukuunottamatta lumen alla...
Kysäisin Vaasassa asuvalta kaverilta, ja on kuulemma jo koko tämän viikon ollut loistava kevätkeli, ja loska lentänyt. Hirveimmät lumimyrskyt taas ovat olleen viimeviikon ke-to, eli 3.-4. päivä. Tällöin myös järkyttävä tuuli, joka on tehnyt ns. dyynejä, ja maisemat ovat vaihtuneet ulkomuodoltaan täysin. Kovaa tuulta on kuulemma muutenkin ollut viimeviikkoina monesti, etenkin öisin.

Hän mainitsi myös sen, että ei ainakaan viimeiseen viiteen vuoteen muista mitään tämän talven suuntaistakaan, ei pakkasten, ei jäisen tuulen, eikä etenkään lumimäärän suhteen. Ja rannikolla se tuuli on helposti vielä kovempaa, etenkin jos mereltä sattuu tuulemaan. Mikä ettei tuuli olisi peittänyt Kassua lumeen jo tuolloin. Jos jää keskelle kinosta, niin ei tarvitse paksua lumimäärää päälleen, ettei kukaan kiinnitä huomiota. Harva varmaan tarkkailee noin ison kerrostaloyhtiön pihan kinosten ulkomuotoa? Tai huomaisi edes sitä, jos sieltä joku sentti kertaa sentti kohta pilkottaisi vaatetta..

Itse en näe tässä jutussa mitään syytä epäillä, että joku olisi käynyt erikseen kippaamassa Kassun jälkeenpäin hankeen, peitellyt häntä valmiiksi, ja peitellyt omat jälkensä, ja kaikki tämä kenenkään huomaamatta. Koska tuon teorian mukaanhan sen "jonkun" olisi pitänyt roudata Kassu ensin sieltä parkkipaikalta kantamalla lumihangen läpi löytöpaikalle. Jos joku on edes harjoitustilanteessa joskus koettanut ihmisnuken tai tiedottoman ihmisen kantamista, niin se ei ole helppoa, etenkään lumihangessa.

Ja jos ihmisen tappaa, niin kuinka monessa tapauksessa Suomessa ruumista on siirrelty päivien tai viikkojen jälkeen? Ainakaan kokonaisena, paloittelusurmat erikseen. Kyllä hyvin usein ruumis dumpataan saman tien, ja Vaasastakin löytyisi paikkoja dumpata ruumis niin, että löydettäessä siitä ei paljon mitään selvää saisi.

Jos Kassu jostain olisi myöhemmin paikalle ilmestynyt, niin todennäköisin kai tuo parveke, ja siihen jaksan uskoa, että poliisi selvittää, millaista väkeä löytökohdan yllä asuu. Kovin korkealta parvekkeelta on aika riskibisnes pudottaa ketään, ettei alla-asuvat huomaa ruumiin humpsahtavan ikkunan ohi. Kun on näitä kaikkia yökukkujia, kuten tuo öisin heräilevä rouva, ketä oli lehteenkin haastateltu.

Niin, ja kukkaron löytymiseen: Kaverini on mm. unohtanut kenkänsä taksiin, vaikka oli juonut vasta muutaman, ja oli vasta menomatkalla baariin. Mielestäni ei lainkaan outoa, että huonossa kelissä ei huomaa kukkaron tippumista, etenkin jos on jotain ottanut. Eli ei mitenkään mystistä kadottaa kukkaroaan bileiltana..

Tai mitäpäs jos Kassu on nimenomaan huomannut kukkaron putoamisen, ja sen takia jäänyt sitä etsimään, ja jäänyt pyörimään tuonne pihalle, jonne on kylmissään lopulta uupunut? Jos tätä teoriaa miettisi, niin silloinhan hän on saattanut etsiä kukkaroa pitkäänkin, jolloin kylmä on ehtinyt iskeä kunnolla.. Olikohan hällä edes hanskoja?

Edit: Kaveri tarkensi vielä. Kuulemma kovimmat lumisateet ovat olleet jo kuunvaihteesta alkaen, mutta tuo tuuli on yltynyt pahaksi sitten 3.-4. päivä, jolloin on varoiteltu autoilijoita maantielläkin tuulen tekemistä kinoksista.
Tai mitäpäs jos Kassu on nimenomaan huomannut kukkaron putoamisen, ja sen takia jäänyt sitä etsimään, ja jäänyt pyörimään tuonne pihalle, jonne on kylmissään lopulta uupunut? Jos tätä teoriaa miettisi, niin silloinhan hän on saattanut etsiä kukkaroa pitkäänkin, jolloin kylmä on ehtinyt iskeä kunnolla.. Olikohan hällä edes hanskoja?
Toi kuulostaa hyvinkin mahdolliselta teorialta.
How about a nice hot cup of shut the fuck up?!
Moser
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: La Loka 17, 2009 12:02 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Moser »

^ Todella mahdollisen kuuloinen teoria. Jos on jostain syystä kerennyt rämpiä jo takapihan puolelle ja siellä vasta huomannut lompakon puuttumisen ja yrittänyt kääntyä takaisin ja kierrellä ympäristöä, voi siinä kylmä iskeä nopeastikin.

Kassu on ehkä istunut hankeen harmittelemaan ("Millä mä nyt enää kotiin pääsen, kuski ei tullutkaan, rahaa ei oo taksiin, puhelimessa ei oo akkua.. Enkä kehtais kotiin mennäkään kun sen lompakonkin hukkasin..") eikä siitä ole enää noussut.

Todella surullinen tapaus (taas, valitettavasti), ja ihmetyttää kyllä miten poikaa tai lompakkoa ei ole havaittu aikaisemmin.
Jumala rankaisee meitä siitä, mitä emme osaa kuvitella.
-- Stephen King (Tapahtumapaikkana Duma Key)
Sterling
Hetty Wainthropp
Viestit: 453
Liittynyt: Su Syys 28, 2008 8:25 pm
Paikkakunta: Vaihtelee

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Sterling »

Kassun kaverit Pohjalaisessa tänään :

Pojat pitävät outona sitäkin että juuri Hietalahden alue on etsinnöissä koluttu tarkkaan.
"-jälkeäkään ei löytynyt.ja nyt sit ruumis on ilmestynyt esiin noin helposta paikasta."

Kaverit pähkäilevät myös pihamaalle oudosti ilmestynyttä lompakkoa.
"- Tunnemme tuon miehen jonka tehtävänä on aurata kyseinen pihamaa.Hänen mukaansa piha on aurattu kuudesti Kassun katoamisen jälkeen. Miten lompakko voi nyt ponnahtaa yhtäkkiä esiin "

Ja Poliisi:
Poliisi tyynnyttelee nuorten mielikuvitusta. Meillä ei ole mitään syytä epäillä, etteikö Kasimirin löytöpaikka olisi se, johon hänitse päätyi sanoo rikosylikomisario Matti Palojärvi.
Hänen mukaansa Poliisi ei epäile rikosta.

Meidän olettama on ollut se, että Kasimir on ollut jo kuollut silloin kuin Poliislle tuli hänen katoamisilmoituksensa noin vuorokausi katoamisen jälkeen. Enää ei olut mitään pelastettavissa.

Lähde: Pohjalainen
Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan.
Summer
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: Su Maalis 07, 2010 11:20 pm

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Summer »

Jotenkin outoa ettei Kassua oo aiemmin löytynyt jos on tarkasti se Hietalahtikin haravoitu. :roll: Jos esim. Kassu ois saanut tyrmäystippoja sitten joku ois heittänyt sen kakkoskerroksesta juuri siihen missä oli tyhjä asunto. Ja miten on voinut lumenaikana peittyä noin iso ihminen lumeen, tottakai se tuulikin kinosti lunta mutta silti, eikö kukaan katsele parvekkeelta sielä ympärillensä? Itse ainakin kun menen parvekkeelle katson vähän joka suuntaan. Ja se lompakko.. :shock: Ehkä se Kassu on ollut koko ajan sielä sitten..
Sterling
Hetty Wainthropp
Viestit: 453
Liittynyt: Su Syys 28, 2008 8:25 pm
Paikkakunta: Vaihtelee

Re: 16-vuotias Kasimir Ringvall katosi yöllä Vaasassa

Viesti Kirjoittaja Sterling »

Tässä nyt kaikkea pähkäillyt, tuli yks uus teoria mieleen;

Onko Kassu edes kuollut tuona yönä? Entä jos on henkirikos tapahtunut ja se on tehty myöhemmin ????Selittäis ainakin asian, miksi ei aikaisemmin ole löydetty. Vaikea löytää jos ei ole tuossa paikalla ollut.

Millä poliisi voi niin varma olla koska Kassu tuohon joutunut. Jos ei heidän mukaansa koiratkaan haista lumen läpi(esillä mm. Varkauden vauva-jutussa)kuinka he voivat tämän päätellä? Täällä kuitenkin tuli lunta ja paljon. Lumi oli ns. puuterilunta joten ei ole vaikea upottaa mitään hankeen. Toki selviää enemmän ruumiinavauksessa, mutta sitä saadaan odotella muutama kk poliisin mukaan.
Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan.
Vastaa Viestiin