Mikä ärsyttää tänään?

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Lumienkeli
Martin Beck
Viestit: 830
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 6:01 pm
Paikkakunta: Hells Ladder

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Lumienkeli »

No nyt vähä ärsyttää tuo Damienin ava ku en jaksa tajuta sitä ollenkaan :roll: :mrgreen:
Arlene
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Arlene »

Nuha :evil: Onneksi kuitenkin paranemaan päin.
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

Kohta joutuu taas nostaan kissan pöydälle eräässä oman elämäni asiassa ja inhoan kys. toimintaa.
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
Mooses
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: To Kesä 10, 2010 7:16 pm
Paikkakunta: Neljäs valtakunta / Invisible empire

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Mooses »

devil_doll kirjoitti:
Mooses kirjoitti:Ihmetyttää ja ärsyttää tänään ässänä hihasta LIIAN USEASTI vedetty ”natsi-kortti”, antisemitisti-kortti. Itse asiassa kyseinen asia ärsyttää AINA.

Oletko d_d siis rehellisesti sitä mieltä, että Suomen kuin maailmankin media ja lehdistö on avoimen juutalaisvastaista? Ja että kyseinen ”median yleinen antisemitismi” on johtanut siihen että Suomessa ollaan juutalaisvastaisia?

Viime jouluna, katselin ohimennen ison marketin kirjaosastoa, ja huomasin markkinoilla jälleen uuden 30-40-luvun juutalaisvainoista kertovan kirjan. Tutkin koko hyllyn läpi, ja kappas, markkinoilla ei ollut yhden ainuttakaan kirjaa, joka olisi ollut esim. palestiinalaismielinen tahi mitenkään muutoin "antisemitistinen".

Nykymaailman ajattelukanta on liikaa juuri tuollainen, kuin d_d:n kommentti. Israel tai juutalaiset tehköön mitä tahansa, ja mikäli jostain sattuu kuulumaan kritiikkiä, niin sen esittäjä leimataan natsiksi tai antisemitistiksi.

Viimeisin, vaan ei viimeinen;

"Julkaistu: 07.01.2011 18:16

Israelin sotilaat ampuivat viattoman palestiinalaissiviilin sänkyynsä perjantaina.
Mies sai surmansa varhain perjantaiaamuna, kun sotilaat rynnäköivät kerrostaloon Hebronissa Länsirannalla.

- Sotilaat murhasivat isäni kylmäverisesti ampumalla 13 luotia hänen päähänsä tarkistamatta edes, kuka hän on. Sotilaat kysyivät isäni henkilöllisyyspapereita vasta kun hän oli jo kuollut, kertoi uhrin poika.

Uutistoimisto Reutersin videolla näkyy, että uhria oli ammuttu useita kertoja päähän ja vartaloon.

Israelin armeija pahoitteli tapahtunutta.

Armeijan mukaan sotilaat etsivät talosta palestiinalaisjärjestö Hamasin jäsentä ja ampuivat 65-vuotiaan miehen erehdyksessä. Etsitty mies asui uhria kerrosta alempana.

Gazaa hallitseva Hamas raivostui veriteosta ja syytti siitä Israelin lisäksi presidentti Mahmud Abbasin palestiinalaishallintoa.

Abbasin johtama Fatah torjui Hamasin syytökset ja vaati Israelia vastuuseen.

STT-AFP-Reuters".

Kyseistä tapausta EI SAA ARVOSTELLA. Tapahtumaa arvostelemalla olet ehdottomasti natsi tai vähintäänkin juutalaisvastainen.

t. anti-mooses
Arvatenkin lainauksesi ovat suomalaisten tiedotusvälineiden uutisoinneista. Kysypä itseltäsi, miksei samanlaisella innolla julkaista niiden ihmisten haastatteluja, jotka ovat olleet todistamassa vaikkapa Hamasin iskua aamun ruuhkabussiin? Tai Hamasin raketti-iskuja israelilaiskoteihin? Miksi Ahmadinejad leimataan Suomen tiedotusvälineissä harmittomaksi pelleksi, kun hän uhkaa Israelia puheessaan, mutta Israelin pääministeriä syytetään sodan lietsonnasta, kun hän asettaa asettaa rajoituksia palestiinalaisten kanssa käytävissä neuvotteluissa?

Kun Israel esti islamilaisten masinoiman avustuslaivan saapumisen satamaansa (joka on sotatila-aluetta ja sen vuoksi avustajien turvallisuutta ei voida taata), kansainvälisillä palstoilla ja FB:ssä islamilaisilta tuli viestejä tyyliin "Hitler on sankari" ja "Israel pitää panna kärsimään". Suomessa islamilaisten antisemitistmistä ei puhuta. Ja miksi ei? Koska se palvelee taistolaisperäisen punaviherporukan USA-vastaisuutta.

Toinen asia on vielä luterilainen antisemitismi. Virallisestihan sellaista ei ole olemassa, mutta kun mietitte, mitä juutalaisista on opetettu pyhäkoulussa, niin voi alkaa kirkastua, miksi ne omat mielikuvat juutalaisista ovat niin negatiivisia. Fariseus, saddukeus, kirjanoppineet ja ylipäätään Jeesuksen pahimmat vastustajat pyhäkoulun ja uskonnonopen jännityskertomuksissa ovat juutalaisia. Fariseushan on jopa haukkumasana suomen kielessä. Väitän, että tästä kumpuaa ei-taistolaisen kansanosan antisemitismi varsin tehokkaasti.
d_d, lue tuosta alta hieman faktaa Israelin valtiosta ja palestiinalaisista. Ehkä joskus HAMASsa tulevaisuudessa suurin osa ihmisistä avaa silmänsä ja näkee että luhistuneen kolmannen valtakunnan tilalle tuli neljäs valtakunta, siis Medinat Jisra'el jonka (sota)koirana USA jakaa oikeutta.

”Israel on rakentanut "turva-aidan", jonka tarkoituksena on torjua palestiinalaisterroristien iskut juutalaissiirtokuntia ja kaupunkeja vastaan. Turva-aita erottaa palestiinalaisten alueet ja israelilaisten siirtokuntien alueet toisistaan ja erottaa suuren osan Länsirannasta erilleen. Se ei noudata vuoden 1949 aselepolinjaa vaan menee Länsirannan puolelle. Palestiinalaisten mukaan Israelin turva-aidalla siirtokunnilleen erottamat alueet ovat Länsirannan kaikkien hedelmällisimmät, ja niillä on muun muassa suurin osa alueen vesivaroista. Turva-aitahanke on tuomittu laajasti. YK:n alainen kansainvälinen tuomioistuin antoi vuonna 2004 ei-sitovan määräyksen, jonka mukaan turva-aidan rakentaminen palestiinalaispuolella oli kansainvälisen lain vastaista. Israel ei hyväksynyt päätöstä.

Israel on lisäksi asuttanut kansalaisiaan miehittämilleen alueille Länsirannalla. Nämä asutukset ovat Israelin armeijan suojaamia ja täysin Israelin lainkäyttövallassa. Kansainvälisesti näitä ns. juutalaissiirtokuntia ei ole tunnustettu. Kansainvälisen rikostuomioistuimen Rooman perussäännön 8. artiklan toisen momentin b-kohdan VIII alakohta määrittelee tämäntapaisen toiminnan sotarikokseksi. Israel ei ole allekirjoittanut sopimusta eikä tunnusta Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaa."

Hamasin onnettomat raketti-iskut eivät ole verrattavissa toistuviin VALTION tekemiin sotarikoksiin.

Ehkäpä Suomen tiedotusvälineet ymmärtävät sen tosiasian, että mitä tapahtuisi, jos Iran hyökkäisi Israeliin. Mitä tapahtui kun Irak hyökkäsi Kuwaitiin? Ahmadinejad syyllistyy em. tavalla populismiin omassa maassaan; pelle. "Rehellinen" pelle?

Ja mitä tulee Israelin pääministerin sodanlietsontaan, niin edelleenkin, Israel miehittää. Kirjoitit myös tekstissäsi sanat; ”sotatila-alue”. Siis Israel käy miehityssotaa, valloitussotaa, jonka osapuolena ei ole toimiva valtio, vaan rikkonainen, rajoitettu kansa joka on saanut valtion statuksen.

Niin, mielestäsi juutalaisvastaisuutta on iskostettu muihin kuin puna-vihreisiin komukoihin (?) pyhäkouluissa? Juurikin näin, mistäpä muualtakaan ”sairas” antisemitismi kumpuaisi kuin kristinuskosta.

Ja näin se menee, älä arvostele näkymätöntä 4. valtakuntaa, sillä muutoin olet punavihreä ameriikanvastustaja tahi pyhäkouluissa aivopesty luterilainen. Uusia nimiä niin tuttujen ”natsi” ja ”rasisti” nimikkeiden oheen! Iii-hanaaaaaa!

t. es Most ( eniten luterilainen? )

Ps. Ohessa vielä 1. ja 2. intifadan kuolonuhrit...

1.juutalaisia 420 -palestiinalaisia 1400
2.juutalaisia 1116 -palestiinalaisia 4066

Pps. Ja tänään ärsyttää ala-asteikäisten keräämät futiskortit ja 12 R-kioskia joista etsimme sellaisia...
"Terroristi-Risto huutaa ei saa lyödä naista!, kun Ryydman iskee vanhan tuolin Riston rumaan naamaan. Batman huutaa iske Ryydman vielä toisen kerran, se vie vain meiltä pienen hetken verran!"
Damien
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5197
Liittynyt: Ti Marras 11, 2008 1:26 pm
Paikkakunta: Karvatunturi aka käpykumpu
Viesti:

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Damien »

Lumienkeli kirjoitti:No nyt vähä ärsyttää tuo Damienin ava ku en jaksa tajuta sitä ollenkaan :roll: :mrgreen:
Lue minfoa and you´ll get it! :wink:
"Aika kulkee, kellot laukkaa. Monta raukkaa, hauta haukkaa.
Ennen iltaa, siis kulje siltaa mut varo murhamiesten kiltaa.
Varo liittymästä heihin jotka usko eivät enää mihinkään."
Damien
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5197
Liittynyt: Ti Marras 11, 2008 1:26 pm
Paikkakunta: Karvatunturi aka käpykumpu
Viesti:

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Damien »

Or don´t...Mooses doesn´t. :wink:
"Aika kulkee, kellot laukkaa. Monta raukkaa, hauta haukkaa.
Ennen iltaa, siis kulje siltaa mut varo murhamiesten kiltaa.
Varo liittymästä heihin jotka usko eivät enää mihinkään."
Lumienkeli
Martin Beck
Viestit: 830
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 6:01 pm
Paikkakunta: Hells Ladder

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Lumienkeli »

Damien kirjoitti:
Lumienkeli kirjoitti:No nyt vähä ärsyttää tuo Damienin ava ku en jaksa tajuta sitä ollenkaan :roll: :mrgreen:
Lue minfoa and you´ll get it! :wink:

Emmie jaksa ku aattelin vaan että jos tietämättä mistään mitään nillittää, voi saada jotain aikaan 8) . Toi nalle on erisöpö :mrgreen:

Tänään ärsyttää vähän se, että viikonloppu loppuu mut samalla jaksaa toivoa, että ens viikko olis helpompi ku tää viimeisin helkkarinmoinen hulina ja pitkät päivät...
Mooses
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: To Kesä 10, 2010 7:16 pm
Paikkakunta: Neljäs valtakunta / Invisible empire

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Mooses »

Damien kirjoitti:Or don´t...Mooses doesn´t. :wink:

Ja tänään ärsyttää se että nuorempana olisi täytynyt istua enemmän koulun penkillä, jotta ymmärtäisi edes englantia. Ja muutenkin hieman keljuttaa kun yleissivistys ja ymmärrys on paljon heikompi kuin muilla yksilöillä. Aina saa kuulla noiden itseään viisaampien erinomaista ja hirvittävän nokkelaa vi**tuilua. Jopa eri kielillä. :(

t. mongoloidi ( kirjoitusvirhe ja kirjoitushäiriö nro 1! )

Ps. Pahoitteluni, että juutuin keskusteluketjussa jauhamaan jostain ihan täysin turhanpäiväisestä lähi-idän tilanteesta, enkä ollut kiinnostunut Damien'ista ja hänen avatar-kuvistaan. Lupaan jatkossa olla enemmän kiinnostunut "Damskusta". :lol:
Pps. Tämä on ihana keskustelupaikka, tämänäin siis dinfo. ( olikos se siinäkin kirjoitusvirhe vai mikä lienee. Dinfo? Miksi? No joo. ) :roll:
"Terroristi-Risto huutaa ei saa lyödä naista!, kun Ryydman iskee vanhan tuolin Riston rumaan naamaan. Batman huutaa iske Ryydman vielä toisen kerran, se vie vain meiltä pienen hetken verran!"
Maybrick
Perry Mason
Viestit: 3828
Liittynyt: Ti Loka 23, 2007 4:44 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Maybrick »

Yleensä pidän talvesta enkä mistään hinnasta viettäisi sitä esim.jossain etelässä palmujen alla, mutta tänä aamuna talo on lähes peittynyt lumeen. Ikkunanpuitteetkin puoliväliin ruutua lumen peitossa. Tämä siis nyt hieman ärsyttää! :x
Aina saa kuulla noiden itseään viisaampien erinomaista ja hirvittävän nokkelaa vi**tuilua. Jopa eri kielillä. :(
Tuossa Damienin viestissä oli käytetty samaa apuverbiä kahdesti, koska englannin apuverbeillä on niin paljon helpompi kuitata lyhyesti asioita kuin yrittää sama suomeksi. 8)
Nothing is quite what it seems
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

allerginen deodorantille ja kainalot kutiaa, ääääääääääää! :evil:
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

poikaystävän kaks parasta kaveria totaalisia mulkkuja. Fuck them.
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
rimma
Christopher Lorenzo
Viestit: 1513
Liittynyt: Ma Marras 19, 2007 11:43 pm
Paikkakunta: Pripyat

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja rimma »

Nooruska kirjoitti:poikaystävän kaks parasta kaveria totaalisia mulkkuja. Fuck them.
been there, done that :roll: :D
Kumpi on pahempi: totuus joka saa itkemään vai valhe joka saa hymyilemään?
век живи, век учись.
Maybrick
Perry Mason
Viestit: 3828
Liittynyt: Ti Loka 23, 2007 4:44 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Maybrick »

poikaystävän kaks parasta kaveria totaalisia mulkkuja. Fuck them.
kursiivi Mayn

Ole varppeillasi Nooruska, sanotaanhan "Birds of a feather flock together" ja mitä niitä muita vastaavia viisauksia olikaan... 8)
Nothing is quite what it seems
Damien
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5197
Liittynyt: Ti Marras 11, 2008 1:26 pm
Paikkakunta: Karvatunturi aka käpykumpu
Viesti:

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Damien »

Noin hienoista sanonnoista en tiedä mutta miehen logiikalla iskisi paremmin asiasta kohteliaasti
huomauttaminen kuin niiden paneminen.Mutta jokainen tyylillään.
Kunhan katsoo etteivät kauheasti hangoittele vastaan jottei pukkaa syytettä perään.
"Aika kulkee, kellot laukkaa. Monta raukkaa, hauta haukkaa.
Ennen iltaa, siis kulje siltaa mut varo murhamiesten kiltaa.
Varo liittymästä heihin jotka usko eivät enää mihinkään."
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään?

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

Hihhiii :D Eiku oikeesti, ja ku ne on sen parhaat kaverit mulla ei oo muita mahiksii, ku niellä asia. ;)
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
Lukittu