Putkareissu johti kuolemaan Helsingissä

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

corppi
Olivia Benson
Viestit: 729
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:14 pm

Re: Putkareissu johti kuolemaan Helsingissä

Viesti Kirjoittaja corppi »

katupoika kirjoitti:
corppi kirjoitti:
Pääsäätöisesi poliisi/putkavaksit pyytää ambulanssin kohtuullisen matalalla kynnyksellä kansalaisen vointia tarkistamaan,joko ennen putkalle vientiä tai viimeistään putkalle...
:lol: :lol: :lol:

Ei jumalauta... Jengi elää kyl jossain ihan omissa maijamehiläismaailmoissa.

Kun täällä ei näköjään tattooed fuckeria lukuunottamatta ole paikalla muita kuin telkkarista poliisisarjoja tsiigaavia "asiantuntijoita", niin sanotaan nyt vielä, että kyllä se pääsääntö on se, ettei poliiseja kiinnosta hevonvittua missä kunnossa oot, mikä lääkkeitä sun kuuluisi milloinkin saada, tai mitä sinne "putkapuhelimeen" huutelet tai valitat. Kun ovi on perässäs suljettu, ni seuraava kontakti suhun on safkan, kuulustelujen tai poispäästämisen merkeissä.
Minkälaiseen kokemukseen tämä jyrkähkö mielipiteesi perustuu???

Itse kun tässä tabista on työkseen veivannut rapiat kymmenen vuotta ja lähes jokaisessa työvuorossa putkalla käynyt tai jepareiden kanssa yhteiskeikalla toteamassa onko asiakas putka vai sairaala kamaa,niin uskallan kyllä seistä oman mielipiteeni takana!

Tänäpäivänä poliisi on oikeasti vähän vitun tarkka siitä missä kunnossa se poka sinne koppiin rahdataan,senverran menee jengiä boksiin putkassa että eivät enää voi olla lanssia tilaamatta jos asiakas sitä vaatii...
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3783
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Putkareissu johti kuolemaan Helsingissä

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Mulle on yhdelle kaverille käynyt niin että sai baarissa nyrkistä päähänsä, hoiperteli ulos ja poliisi vei "humalaisen" putkaan.

Seurauksena pysyvä aivovamma....

Tästä on kyllä useampi vuosikymmen aikaa: Silloin karun stadin kytät oli kyllä melko karua porukkaa itekin...
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
MerryLea
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: La Elo 21, 2010 6:21 pm

Re: Putkareissu johti kuolemaan Helsingissä

Viesti Kirjoittaja MerryLea »

Serkkuni vietiin puolisen vuotta sitten putkaan kun sai sairauskohtauksen kadulla, makasi maassa, oksensi ja kramppasi (oli ottanut yhden oluen vahvojen kipulääkkeiden kanssa, siitä seuraus tuo kohtaus). Koska haisi alkoholille, totesi poliisi että kännissä se on, ja koppiin. Ei puhallutettu. Vasta pitkän ajan jälkeen joku viisas poliisi tajusi, ettei olekaan kyse juoposta, ja serkku toimitettiin sairaalaan. Viime tipassa, pitkittynyt epileptinen kohtaus olisi voinut aiheuttaa kuoleman.

Eikä myöskään itseäni paljoa tutkittu tai tarkkailtu, vaikka vietäessäni kerroin että olin ottanut muutakin kuin alkoholia ("normaali-toleranssiselle" ihmiselle tappavan annoksen lääkkeitä)... Asenne oli vaan että pää kiinni ja koppiin. Tästä on enemmän jo aikaa...

Mutta ei noin yleisesti minunkaan kokemuksien mukaan siellä paljoa tutkita, että kuuluuko joku sittenkin sairaalaan, putkaan vaan!
Mitäs helvettiä sitä tähänkin sanos...? Johan mä asiani kerroin... No, näkemiinkiitosseurasta&sillee! Ooksä viäl siäl? Saiskos sit vaikka jotain hyvää juotavaa!?
johnny rebel

Re: Putkareissu johti kuolemaan Helsingissä

Viesti Kirjoittaja johnny rebel »

En lukenu muit kommenteit ku ekan, mut en syytä poliisia yhtään. Esim Kisahallis on useampii mitä täytyis seuraa.. Lähinnä jos johonki täytyis valittaa nii tää suomi ja poliisivalta? vähennetään ja vähennetään Poliiseja. Jokainen vetää oman kouoleman, ei poliisit!
VPY
Martin Riggs
Viestit: 609
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2011 9:33 pm

Re: Putkareissu johti kuolemaan Helsingissä

Viesti Kirjoittaja VPY »

enpakerro kirjoitti:Poliisilla ei ilmeisesti sitten ollut soittotaitoista yksilöä paikalla. Oiskohan ollut kuitenkin syytä soittaa paikalle ambulanssi!
Sehän siinä on ongelmana, kun päivystävässä vuorossa on yksi joka osaa käyttää puhelinta ja yksi joka osaa käyttää tietokonetta. Sitten jos toinen tai molemmat ovat partiossa, niin tälläisiä sattuu. Onkohan tässä tapauksessa kysymys siitä kuuluistasta "pysyvästä haitasta "vai ei? Uhrihan kuoli eikä hän enää mitään haittaa tunne kärsineensä.
Tanssihimmeli

Re: Putkareissu johti kuolemaan Helsingissä

Viesti Kirjoittaja Tanssihimmeli »

Sain kotonani yöllä sairauskohtauksen ja soitin ambulanssin. Paikalle tuli poliisi, joka puhalluttamatta löi 10 tunniksi putkaan alasti.

Reilu peli.
Vastaa Viestiin