Vaajakoski: Terhi Tukio (ent Tervashonka) surmasi vesurilla 47-vuotiaan miehen

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Rusty
Sabrina Duncan
Viestit: 374
Liittynyt: Ti Heinä 24, 2007 8:46 pm

Re: Vaajakoski: Terhi Tukio (ent Tervashonka) surmasi vesurilla 47-vuotiaan miehen

Viesti Kirjoittaja Rusty »

Sinällään masentavaa, että vankilassaolo ei sitten opettanut Terhille yhtään mitään. Luulisi, että jos parikymppisenä on istunut jo lähes neljä vuotta vankilassa niin osaisi jo arvostaa vapautta, mutta ei näköjään tämän tyypin tapauksessa...vapautta kesti neljä vuotta.
murhavaari
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: Ti Huhti 24, 2007 8:54 pm
Paikkakunta: Kajaani

Re: ...

Viesti Kirjoittaja murhavaari »

Rusty kirjoitti:Sinällään masentavaa, että vankilassaolo ei sitten opettanut Terhille yhtään mitään. Luulisi, että jos parikymppisenä on istunut jo lähes neljä vuotta vankilassa niin osaisi jo arvostaa vapautta, mutta ei näköjään tämän tyypin tapauksessa...vapautta kesti neljä vuotta.
Aika harva vankilassa oppii vapauttaan arvostamaan niin paljon että osaisi pysyä muurien paremmalla puolella. Terhi on siis tässä suhteessa aika normi vanki.
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

nemo kirjoitti:Tässä lisää analysoitavaa. Katumuksestahan kukaan ei tiedä mitään.

Kuva
No niin, tässä kuvassa näemmekin oikein malliesimerkin murhaajasta, huomioikaamme erityisesti kasvojen yrmeä ilme sekä tuijottava katse.

Tämännäköisiä henkilöitä on siis syytä varoa kadulla, ja lapsiaankin niistä ankarasti varoittaa.

Jos sen sijaan itse huomaatte itsessänne joitain samoja ulkonäköpiirteitä, on parasta heti varata aika psykiatrilta tai marssia poliisilaitokselle saman tien vaatimaan sisäänpääsyä putkaan, ennen kuin mitään kamalaa tapahtuu...

:wink:
Every ship must sail a world.
Avatar
Zodiac
Agentti Scully
Viestit: 674
Liittynyt: To Heinä 26, 2007 7:58 pm

Viesti Kirjoittaja Zodiac »

Terhi on seksikkään oloinen nainen.
Taikaviitta
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: Ti Heinä 17, 2007 10:15 pm
Paikkakunta: JKLMLK

Viesti Kirjoittaja Taikaviitta »

Enemmän olisin huolissani jos kuvissa istuisi erittäin maireasti hymyilevä iloinen tyttölapsi.
Itse näen kuvassa ihmisen joka juuri tajusi jälleen menettäneensä vuosia elämästään. Katumustako, ehkäpä.
EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3334
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

Kun ottaa tuon murjotuksen ja hartioiden lysähtämisen pois laskuista, on Terhi sangen nätti tyttö. Oikeanlaisella ehostuksella, kampauksella, vaatetuksella, iloisemmalla ilmeellä ja sporttisemmalla olemuksella saa tytöstä todellisen pakkauksen. Ulkonäölliset puitteet ovat siis mielestäni sangen ok.
apollo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1587
Liittynyt: La Heinä 14, 2007 4:09 am

Viesti Kirjoittaja apollo »

hyvä että tähänkin topicciin on tullut järkeä. olen istunut terhin kanssa iltaa ja silloin oli hymyilevä nuori nainen, mukava ja rehellinen. tilanne oli hieman kuin oikussalissa istuminen

hänen rikoksiaan en tietenkään hyväksy
CHG
Nikke Knakkertton
Viestit: 150
Liittynyt: Ma Touko 14, 2007 4:04 pm

Viesti Kirjoittaja CHG »

Ihailijoita näyttää siis riittävän kun seuraavan kerran vapautuu vankilasta.

Mistäs teräaseesta pojat muuten otatte mieluiten osumaa päähänne sitten hymyn kera ;).
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17203
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

CHG kirjoitti:Ihailijoita näyttää siis riittävän kun seuraavan kerran vapautuu vankilasta.

Mistäs teräaseesta pojat muuten otatte mieluiten osumaa päähänne sitten hymyn kera ;).
:D

Tuskinpa Terhin tarvitsee sitten joskus vapaudessa pitkälti olla ilman mies- ja ryyppyseuraa. Aina löytyy ystävä, joka ymmärtää.

Tosin, otaksun, että jo muutaman vuoden kuluttua on jossakin lehdessä jo Terhin haastattelu, jossa hän kertoo "avioituneensa vankilassa ja kun kohta molemmat vapaudumme, niin sitten perustamme perheen, koska pidämme lapsista. Uskoontuloakin olen taas ajatellut, mutta en oikein ole ehtinyt siihen asti vielä".
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Lihava
Lauri Hanhivaara
Viestit: 147
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2007 11:58 pm
Paikkakunta: Paska Kaupunni

Viesti Kirjoittaja Lihava »

EuroJR kirjoitti:Kun ottaa tuon murjotuksen ja hartioiden lysähtämisen pois laskuista, on Terhi sangen nätti tyttö. Oikeanlaisella ehostuksella, kampauksella, vaatetuksella, iloisemmalla ilmeellä ja sporttisemmalla olemuksella saa tytöstä todellisen pakkauksen. Ulkonäölliset puitteet ovat siis mielestäni sangen ok.
.....ja jos unohtaa sen, että Terhillä on tapana ottaa osaa kidutusmurhiin tai lyödä vesurilla ryyppykavereilta henki pois, luonnekin on varmasti tosi valoisa ja herttainen.
EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3334
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

Aamulehti kirjoitti:Vaasan hovioikeus kovensi vuodella vesurilla uhrinsa surmanneen 26-vuotiaan Terhi Johanna Tervashongan (tekohetkellä Tukio) tuomion 10 vuoteen.

Tervashonka löi viime kesänä Jyväskylän maalaiskunnassa uhriaan vesurilla voimakkaasti lähietäisyydeltä niskaan. Uhrille tuli seitsemän senttiä pitkä ja kuusi ja puoli senttiä syvä haava. Uhri kuoli heti.

Hovioikeuden mukaan Tervashonka on tiennyt tekonsa varmana seurauksena olevan uhrin kuolema. Tervashonka kohdisti tekonsa vaaraa aavistamattomaan uhriin, joka ei omalla käyttäytymisellään antanut mitään aihetta väkivaltaiseen hyökkäykseen.

Jyväskylän käräjäoikeuden päätöksestä olivat valittaneet Tervashonka, syyttäjä ja uhrin omaiset. Tervashonka pysyy vangittuna.
Katjushka
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Ma Kesä 11, 2007 9:17 pm

Viesti Kirjoittaja Katjushka »

Aamulehti kirjoitti: Tervashongan (tekohetkellä Tukio)
Varmaan jos tolle tielle lähtee on tosiaan kätevintä ottaa aina tuomioiden ja linnareissujen ajaksi käyttöön vanha ja jo tahriintunut sukunimi :roll:
supernova
Martin Beck
Viestit: 762
Liittynyt: Ke Elo 08, 2007 9:15 am

Viesti Kirjoittaja supernova »

Kaiken kaikkiaan tuo vesuri on mielenkiintoinen esine. Se on työkalu joka on uskoakseni amatöörinkin käsissä helppo käyttää, helppo hankkia mistä tahansa rautakaupasta ja ainakin omat komemukseni esim. fiskarssin vesuriin ovat sen suuntaiset että todellakin ja sananmukaisesti oksat pois.

Minäkään en tosiaan haluaisi lähteä tekojaan puolustamaan. Vääriä ne ovat olleet.

Mutta fakta on se että saatanapalvonta (muutamista valistusvideoista huolimatta) ei ole lopulta sen kummallisempi ilmiö kun taistoslaisuus porvariperheiden kakaroilla joskus aikoinaan. Halutaan shokeerata. Kynnys sen onnistumiseen on vaan kasvanut aika lailla.

Keltä karkaa mopo käsistä, kokee saman helposti uudestaan.

Itse näkisin ettei tässä ole kyseessä suomen vaarallisin rikollinen joka on pakko eristää niin kauan kuin monet muut liikkuu vapaalla.
Arthur Nebe
Nikke Knakkertton
Viestit: 197
Liittynyt: La Loka 13, 2007 9:05 pm

Viesti Kirjoittaja Arthur Nebe »

Kyseessä on selkeästi antisosiaalinen persoona jonka käyttäytyminen on jo hyvin alleviivaavasti todistanut ettei hänellä tulisi olla enää mitään asiaa järjestäytyneeseen yhteiskuntaan.

Tervashonka-Tukion tulisi saada teostaan ehdottomasti elinkautinen vankeusrangaistus josta hänen entisyydellään tulisi istua vähintään 15 vuotta. Tämäkin on teon vakavuuteen nähden kevyttä.

Miettikääpä nyt konkreettisesti: onko mielestänne todellakin alle 10 vuoden istuminen ihmishengen arvoista? Olkoonkin että uhriksi valikoitui toinen luultavimmin myös antisosiaalinen, kenties kriminaalia menneisyyttäkin omaava henkilö, on kyseinen teko kuitenkin täydellisen peruuttamaton ja kielii tekijänsä täydellistä halveksuntaa modernia yhteiskuntaa ja ihmisarvoa vastaan.

Tällaiselle tekijälle ainoa oikea rangaistus on perusteellinen eristäminen muun yhteiskunnan suojelemiseksi.
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6675
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Arthur Neben teksti oli alusta loppuun täyttä asiaa.

Terhi istui siitä ensimmäisestä, erittäin raa'asta ja sairaasta paloittelumurhasta viisi vuotta. Tästä vesuritaposta Terhi istuu noin kuusi-seitsemän vuotta ja vapaus koittaa jälleen.

Kuinka monessa maassa on näin lepsu lainsäädäntö?
Vastaa Viestiin