Pedofiili-Puustinen

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

ArcticEli
Neuvoja-Jack
Viestit: 298
Liittynyt: Pe Marras 09, 2007 4:18 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja ArcticEli » Su Touko 15, 2011 4:27 pm

Joo, jätkä itkee että kun vanhemmat ei suostu rahoittaan elämää, sanovat vaan että mee töihin?
Siis hei haloo....
Toi on potentiaalinen tappaja ainakin mun näkökulmastani katsottuna?
Kaikki sen videot käsittelee väkivaltaa ja murhia...
Ja lapsia.
"People are more violently opposed to fur than leather
because it's easier to harass rich women
..... than motorcycle gangs." - Unknown

Michelangela
Poliisikoira Rex
Viestit: 581
Liittynyt: La Helmi 05, 2011 1:06 pm
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Michelangela » Su Touko 15, 2011 4:59 pm

Sairas paskiainen. En ole itse saanut nyt vielä tolkkua, että onkohan tyyppi vielä jumissa jossakin siellä Etelä-Amerikassa, vai onkohan päässyt luikertelemaan sieltä jo eteenpäin? Suomessa ei kai sitten ilmeisesti ainakaan ole. Eipähän pääse ainakaan ihan yhtä helposti enää nettiin hourailemaan, jos tosiaan yrittää sinnitellä lähes varattomana jossakin maailmalla. Ymmärrän hyvin sukulaisten toimia ja ratkaisuja. Mua pelottaisi asua tollaisen sekopään kanssa. Voi vaan kuvitella millaista on ollut sillä iäkkäällä isäparalla asustellessa kaksin (?) tämän maanisen hullun kanssa. Minusta tuo tyyppi vaikuttaa hyvinkin arvaamattomalta, mutta pelkurihan se on. Suomea on haukkua louskuttanut minkä kerennyt, mutta nauttikoot nyt elostaan siellä ulkomailla, jossa ei viranomaiset paapo ja päätä silittele, eikä valtio ojentele fyrkkaa. Siellä jos ahdistelet lapsia, niin voipi tulla sukulaismiehet kylään ja sitten sattuukin jo omaan peppuun ja ehkä muuallekin.

Mua on usein ärsyttänyt nämä tällaiset ilmeisen psykoottiset rajatieto-hörhöt, joissa on lisäksi noita häiriintyneen narsistisia piirteitä. Musta tuntuu, että olen kohdannut useamman tuon sorttisen yksilön elämäni varrella. Kuvaan kuuluu ääretön itsekritiikin puute, sairaat seksuaaliset fantasiat, vakaa usko salaliittoihin, ja omiin yliluonnollisiin kykyihin, omiin henkisiin kokemuksiin yms. Musta noita tyyppejä on sen verran monta, että olen odotellut, että koska tuosta aiheesta joku tekee kunnon artikkelin tai tutkimuksen. Ravisteltaisiin vähän niitä juhlavan ja kiehtovan näköisiä puita, joissa erilaiset ns. henkisen tien kulkijat käkkivät mantrojaan viserrellen. Olen varma että sieltä pudota mätkähtäisi monta jos ei nyt suoraan vankimielisairalaan joutavaa, niin ainakin pakkohoitoon passitettavaa, manipuloivaa harhaista narsistia. Niilläkin kun on usein ainakin jokunen seuraaja ja oppilas, ihastelija, joilta sairas paskiainen on ainakin toistaiseksi onnistunut kätkemään äärimmäisen laskelmoidun itsekkään, hysteerisen harhaisen, sairaan persoonansa.

--> Huom: ilmeisesti tämä Puustinen/Lehtonenkin oli saanut jotenkin vakuutettua Kanadalaisen lastenkodin tms. luovuttamaan hänelle adoptioon viisi poikalasta. Jos noista kuvista ja höpinöistä nyt tolkkua saa. Lapset olisi sitten vissiin täällä Suomen päässä huostaanotettu. Tämä ei siis ole tietoa, vain omaa päätelmääni tyypin erilaisten nettisivujen ja videoitten pohjalta.

Nämä psykopaatit pitäisi nakata lukkojen taakse loppuelämäkseen. Parantaa niitä ei yleensä voi.
"Tropic corridor, tropic treasure/ What got us this far, To this mild equator?"

reader
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ke Syys 12, 2007 4:07 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja reader » Su Kesä 19, 2011 3:48 pm

On niin sairasta, ihan itkettää ton pienen pojan puolesta... :(

http://smotri.com/video/view/?id=v1782421442e

DollariExpress
Lovejoy
Viestit: 1708
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja DollariExpress » Su Kesä 19, 2011 5:05 pm

Michelangela kirjoitti: ilmeisesti tämä Puustinen/Lehtonenkin oli saanut jotenkin vakuutettua Kanadalaisen lastenkodin tms. luovuttamaan hänelle adoptioon viisi poikalasta. Jos noista kuvista ja höpinöistä nyt tolkkua saa. Lapset olisi sitten vissiin täällä Suomen päässä huostaanotettu. Tämä ei siis ole tietoa, vain omaa päätelmääni tyypin erilaisten nettisivujen ja videoitten pohjalta.
no ei varmasti pidä paikkansa,tuollaisissa asioissa varsinkaan jenkeissä ei vakuuttelut riitä... varsinkaan kun hiippari ei ole edes maan kansalainen.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

NancyDrew
Miss Marplen perikuntaa
Viestit: 1560
Liittynyt: Ti Elo 10, 2010 8:02 am

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja NancyDrew » Ti Heinä 12, 2011 2:41 pm

Olen lähes sanaton. Kopioin Facebookin ryhmästä.

Kuva

Kuva

Kuva

Juliet Jones
Hercule Poirot
Viestit: 2088
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones » Ti Heinä 12, 2011 7:47 pm

Ainakin nuo kaksi ensimmäistä kuvissa esiintyvää poikaa esiintyy myös tässä Jurassic Garden Tahiti- "elokuvassa". Noin kaksi tuntia Puustinen/ Lehtosen suoltamaa "elokuva"roskaa.

http://movielocker.com/5201

Tämän ällöttävän omahyväisen pedofiili- irstailijan voisi napata kiinni heti Eurooppaan tullessa..

Outo Enkeli
Ran-tan-plan
Viestit: 367
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 12:21 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Outo Enkeli » Su Heinä 24, 2011 2:32 pm

Jouduin kerran hieman aikaa pakosta olla tämän SIAN kanssa saman(ison)katon alla. Se oli HELVETIN epämiellyttävä ihminen. Se haju, joka oli maailman epämiellyttävin. EN ONNEKSI, JOUTUNUT OLLA SAMASSA HUONEESSA HÄNEN KANSSAAN. Sillä oli pitkä, turkkimainen takki päällä sisälläkin. Ukosta lähtevä lemu oli karmea. Pamppujen piti viedä ukko yksin suihkuun, ettei sille tapahtunut onnettomuutta. Ja silti se ei lähtenyt vapaa-ehtoisesti. Kaikki vihasi sitä, pamputkin ja varsin paljon vielä. Pesin ja vahasin matka-sellien lattiaa ja kerroksilta olisi muutama mies ollut halukas hakkaamaan Puustisen ja he pyysivät minua avaamaan oven kerroksila matka-sellien puolella tai olisin avannut oven , kun tulen itse kerroksille. Olisi ne pamputkin sen avanneet :D

Oli muuten kamalan näköinen ukko ja paskainen. Siviilissä kuvissa se näyttää ihmiseltä, siis näyttää... Mikään ihminen se mies ei ole

Siitä on jo aikaa noin 7-8-vuotta ja sen jälkeen en ole häneen ONNEKSENI törmännyt... enpä ole enää onneksi talossakaan ollut sen jälkeen... eipä sillä
el músculo pierde su significado cuando la pólvora se inventó. Así que en lugar de hormonas, comprar un arma buena. por lo que no engañan a nadie que no comprende esto, pero al darse cuenta de esto debe ser un poco desordenado

VPY
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 651
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2011 9:33 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja VPY » Ma Heinä 25, 2011 11:14 pm

DollariExpress kirjoitti:
Michelangela kirjoitti: ilmeisesti tämä Puustinen/Lehtonenkin oli saanut jotenkin vakuutettua Kanadalaisen lastenkodin tms. luovuttamaan hänelle adoptioon viisi poikalasta. Jos noista kuvista ja höpinöistä nyt tolkkua saa. Lapset olisi sitten vissiin täällä Suomen päässä huostaanotettu. Tämä ei siis ole tietoa, vain omaa päätelmääni tyypin erilaisten nettisivujen ja videoitten pohjalta.
no ei varmasti pidä paikkansa,tuollaisissa asioissa varsinkaan jenkeissä ei vakuuttelut riitä... varsinkaan kun hiippari ei ole edes maan kansalainen.

:mrgreen: Ystävämme DE taas vauhdissa, hänen mielestään näet Kanada on Jenkeissä :roll: Onko DE:llä muuten kokemusta lasten adoptioprosessista Jenkeissä, eikun Kanadassa, vai oliko se Kanada-Jenkkilä.... :mrgreen:

Miten tätä Puustista vai mikä tämä hullun nimi nykyään on, ei saada suljetuksi mielisairaalaan? Äijä on hullu kuin paskahuussin rotta ja ympäristölleen vaarallinen.

Silloin ennen vanhaa 70 ja 80-luvuilla nämä lapseen sekaantujat laitettiin mielisairaalaan, eivätkä varmasti päässeet sieltä ulos. Se oli kato Doctor Lecter silloin vanhaan aikaan kun demarit ja kepu olivat vallassa, tämä hullut kadulle-projektihan sai alkunsa 80-luvulla kun Harri "ajatusten Tonava" Holkeri päätti alkaa apinoimaan Reagania ja Thatcheria ja alkoi mittavat säästötoimet, sekä mielisairaaloiden supistustaminen ja alasajo.

Mat-Lock
Matlock
Viestit: 833
Liittynyt: La Syys 20, 2008 11:15 am

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Mat-Lock » Su Heinä 31, 2011 9:47 pm

VPY kirjoitti: :mrgreen: Ystävämme DE taas vauhdissa, hänen mielestään näet Kanada on Jenkeissä :roll: Onko DE:llä muuten kokemusta lasten adoptioprosessista Jenkeissä, eikun Kanadassa, vai oliko se Kanada-Jenkkilä.... :mrgreen:
No jos tietää adoptioprosessista sivistysmaissa ja muuallakin edes jotain, niin voi pitää aika epätodennäköisenä että Puustinen olisi onnistunut "adoptoimaan" ainuttakaan orpokotilasta. Kanada nyt ei ole mikään USA:n kehittymätön takametsä, vaan siellä nämä asiat syynätään vähtintään yhtä tarkasti ellei tarkemmin kuin Jenkeissä.

kakkosurpo
Fitz ratkaisee
Viestit: 6801
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo » Ma Elo 01, 2011 12:42 am

Puustiselle pitäisi tatskata otsaan sen verran tekstiä et menis minnepäin maailmaa tahansa niin peli olisi selvä jo rajalla, ja kanssa ihmiset osaisivat suhtautua oikealla tavalla tähän ainakun näkis sen.
Täällä tänään, missä huomenna?

Mat-Lock
Matlock
Viestit: 833
Liittynyt: La Syys 20, 2008 11:15 am

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Mat-Lock » Ma Elo 01, 2011 11:21 am

Michelangela kirjoitti: Tässä yksi erityisen surkuhupaisa:
http://smotri.com/video/view/?id=v14135801def
Kohdasta 7.00 alkaen aika levotota kasvojenvääntelyä. :D

VPY
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 651
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2011 9:33 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja VPY » Ma Elo 08, 2011 2:52 am

Mat-Lock kirjoitti:
VPY kirjoitti: :mrgreen: Ystävämme DE taas vauhdissa, hänen mielestään näet Kanada on Jenkeissä :roll: Onko DE:llä muuten kokemusta lasten adoptioprosessista Jenkeissä, eikun Kanadassa, vai oliko se Kanada-Jenkkilä.... :mrgreen:
No jos tietää adoptioprosessista sivistysmaissa ja muuallakin edes jotain, niin voi pitää aika epätodennäköisenä että Puustinen olisi onnistunut "adoptoimaan" ainuttakaan orpokotilasta. Kanada nyt ei ole mikään USA:n kehittymätön takametsä, vaan siellä nämä asiat syynätään vähtintään yhtä tarkasti ellei tarkemmin kuin Jenkeissä.

Niinkö minä kirjoitin? Itse kyllä pidän USA:ta Kanadan kehittymättömänä takametsänä, monin tavoin. Siellä jengi on aika hyvin kartalla asioista ja sivistyneestä yhteiskunnasta, mutta USA:ssa eletään aika paljon kuin mörön perseessä kaikenmailman uskomuksineen. Pystyyhän tuolla jenkeissä pitämään 70:ntä vaimoakin aika pitkään, joten ei ihme että sieltä muutama kakarakin luovutettaisiin Puustisen hoteisiin :roll: En pitäisi USA:ta minään erityisenä sivistysmaana, jos länsimaisia sivistymaita etsisin, suuntaisin katseeni kyllä Eurooppaan, täällähän koko ns.länsimainen sivistys on saanut alkunsa.

Mutta pointtihan tuossa oli tuo DE:n typeryys rinnastaa Kanada jotenkin samaksi valtioksi USA:n kanssa :mrgreen: Plus se vielä, että rinnastaa oikeastaa tyystin kaksi erilaista yhteiskuntaa yhteen "klimppiin"

DollariExpress
Lovejoy
Viestit: 1708
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja DollariExpress » Ma Elo 08, 2011 7:23 am

VPY kirjoitti:Niinkö minä kirjoitin? Itse kyllä pidän USA:ta Kanadan kehittymättömänä takametsänä, monin tavoin. Siellä jengi on aika hyvin kartalla asioista ja sivistyneestä yhteiskunnasta, mutta USA:ssa eletään aika paljon kuin mörön perseessä kaikenmailman uskomuksineen. Pystyyhän tuolla jenkeissä pitämään 70:ntä vaimoakin aika pitkään, joten ei ihme että sieltä muutama kakarakin luovutettaisiin Puustisen hoteisiin :roll: En pitäisi USA:ta minään erityisenä sivistysmaana, jos länsimaisia sivistymaita etsisin, suuntaisin katseeni kyllä Eurooppaan, täällähän koko ns.länsimainen sivistys on saanut alkunsa.

Mutta pointtihan tuossa oli tuo DE:n typeryys rinnastaa Kanada jotenkin samaksi valtioksi USA:n kanssa :mrgreen: Plus se vielä, että rinnastaa oikeastaa tyystin kaksi erilaista yhteiskuntaa yhteen "klimppiin"
LOL,VPY päässyt taas foorumille hetkeksi.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

VPY
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 651
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2011 9:33 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja VPY » Ti Elo 09, 2011 2:22 am

DollariExpress kirjoitti:
VPY kirjoitti:Niinkö minä kirjoitin? Itse kyllä pidän USA:ta Kanadan kehittymättömänä takametsänä, monin tavoin. Siellä jengi on aika hyvin kartalla asioista ja sivistyneestä yhteiskunnasta, mutta USA:ssa eletään aika paljon kuin mörön perseessä kaikenmailman uskomuksineen. Pystyyhän tuolla jenkeissä pitämään 70:ntä vaimoakin aika pitkään, joten ei ihme että sieltä muutama kakarakin luovutettaisiin Puustisen hoteisiin :roll: En pitäisi USA:ta minään erityisenä sivistysmaana, jos länsimaisia sivistymaita etsisin, suuntaisin katseeni kyllä Eurooppaan, täällähän koko ns.länsimainen sivistys on saanut alkunsa.

Mutta pointtihan tuossa oli tuo DE:n typeryys rinnastaa Kanada jotenkin samaksi valtioksi USA:n kanssa :mrgreen: Plus se vielä, että rinnastaa oikeastaa tyystin kaksi erilaista yhteiskuntaa yhteen "klimppiin"
LOL,VPY päässyt taas foorumille hetkeksi.

Onko siellä Pelson mafia-akatemiassa nettiyhteydetkin? :mrgreen: Sitäpaitsi sä lupasit olla enää vastaamatta mun viesteihin ikinä, suhun ei näemmä voi luottaa :mrgreen:

jiku
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Ma Syys 28, 2009 6:09 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja jiku » Pe Heinä 13, 2012 11:32 am

ja tällaista sitten tällä kertaa:
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art- ... 39344.html

Vastaa Viestiin