9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
debbie

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja debbie »

hannu hanhi kirjoitti:
NancyDrew kirjoitti:
Niinanna kirjoitti:Tyyppi kuuluu naamiksessa mm ryhmään, jossa listataan seksuaalirikollisia osoitteineen. :roll:

https://www.facebook.com/profile.php?id ... 4866923921
Vielä ei ole käsittääkseni todettu, että kyse olisi ollut seksuaalirikoksesta, jos siihen viittaat.
Jos ruumis on paloiteltu, niin vie aikansa osoittaa, että onko tapahtunut seksuaalirkosta. Käytännössä tällaisissa vieraan lapsen sieppauksissa ja murhissa on lähes aina sairas perversio taustalla.

Nämä ohimokiehkuraiset äärijuutalaiset elävät omissa eristäytyneissä yhteisöissään, mutta he hallitsevat New Yorkin rahamaailmaa. Diamond District vilisee näitä tyyppejä ihan sen vuoksi, että he omistavat nuo maailman timanttikaupan keskeiset timanttiliikkeet. He ovat myös merkittäviä Israelin valtion rahoittajia ja rahoituksen takana on tiukka vaatimus siitä, että palestiinalaisia ei säälitä.
Mitä tekemistä palestiinalaisten säälimisellä on tämän tapauksen kanssa? Ei mitään.
Saat toki sääliä heitä ihan vapaasti, mutta tässä voisi kyllä huomion pitää tässä pienessä lapsessa, joka on tämän tarinan uhri. :?
Eivät monetkaan tuon ryhmittymän juutalaista ole niitä kaikkein varakkaimpia, eikä kenenkään varattomuudella tai varallisuudella ole tässä mitään erityistä merkitystä.
Eli voitaisiko pitää Israelin ja Palestiinan suhteen poissa tästä jutusta kiitos.
hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2208
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

En ymmärrä, miten viestini olisi mennyt off topic. Ensinnäkin otin viestissäni kantaa siihen, voisiko kyse olla sekusaalirikoksesta. Toisaalta kyse on ortodoksijuutalaisten keskuudessa tapahtuneesta rikoksesta ja keskusteluun kuuluu luonnollisena asiana myös se, että millaisessa ympäristössä poika ja ilmeisesti hänen murhajaansakin elivät.

Pidän typeränä tuollaista saivartelua ja viisastelua siitä, kuuluuko joka sana nyt varmasti otsikkoon. Suosittelen käyttämään energiasi johonkin järkevämpään.
debbie

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja debbie »

Siinä oli antisemitistinen sivumaku, siinä osassa kommenttiasi, johon reagoin (vihjailut rikkaista juutalaisista jotka eivät sääli palestiinalaisia). Ja minusta täysin asiaankuulumaton.
Nuo on tuollaisia juttuja, joihin puutun aina, jos näen.

Tässä oli lapsi, joka eksyi ja ilmeisesti luotti oman yhteisönsä jäseneen. Hänelle kävi mahdollisimman huonosti. Tämä ei ole taloudellinen eikä poliittinen tapaus.
debbie

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja debbie »

Uutisessa mainittiin myös Etan Patzin katoaminen, siitä oli täällä oma ketjukin. ILmeisesti sitä ei koskaan ratkaistu, siinäkin oli juutalainen nuori poika, joka katosi. Muistaakseni hänkin halunnut kulkea reitin joko koululle tai kotiin ihan itse ensi kertaa.
USAssa ollaan yleensä hyvin tarkkoja lasten yksinliikkumisissa, ei sitä tahdo täällä kasvanut oikein heti tajutakaan. Jopa koulubusseille saatetaan ja siellä ollaan vastassa, vaikka bussi näkyisi talon ikkunasta. Tällaiset ovat muistoni sieltä.
hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2208
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

Minä olen kaukana antisemitististä enkä kuvittele kaikkia juutalaisia rikkaiksi. Joka tapauksessa juuri ortodoksijuutalaiset pyörittävät New Yorkissa timanttikauppaa ja heidän käsissään on erittäin huomattava osa koko maailman timanttikaupasta. Timanttikaupathan aina siunataan jonkinlaisella hepreankielisellä rukouksella. Toisin sanoen New Yorkin äärijuutalaisten keskuudessa on paljon todella rikkaita, vaikka monet tekevätkin tavallista työtä tavallisella palkalla ilman kytköksiä timanttikauppaan.

On fakta, että Diamond Districtin upporikkaat ortodoksijuutalaiset antavat merkittävää rahallista tukea Isrealin valtiolle. On myös totuus, että ortodoksijuutalaiset eivät hyväksy Palestiinan valtion muodostamista tai Jerusalemin jakamista. Kuitenkin suurin osa juutalaisista on muita kuin ortodoksijuutalaisia ja suhtautuvat maltillisemmin esimerkiksi palestiinalaisten oikeuksiin. Itse toivon, että maltillinen juutalaisuuden oppien tulkinta saisi mahdollisimman suuren jalansijan tässä maailmassa.

No nyt meni ohi otsikon, mutta menköön vielä tämän kerran.
debbie

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja debbie »

Ok, hannu hanhi, kiva kun selvensit. Pahoittelen, jos tuntui ylireagoinnilta, sille on syynsä, joita en nyt tässä erittele.

Jos nyt jotain myönteistä, niin ainakin tapaus selvisi tosi nopeasti, eikä jäänyt roikkumaan tuonne foorumin kadonneet-palstalle vuosiksi, niinkuin esim. Madeleine ja moni muu.
Jesus Hitler
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: Pe Loka 30, 2009 9:32 am

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja Jesus Hitler »

"Antisemitismi" -sana mainittu. Sionistit tai ramattuhörhöt keskustelussa, viestiketju pilalla!

Itse tapaukseen. Nämä ortodoksijuutalaiset on melko erikoista poppoota. Osa täysiä psykoja Israelin kannattajia sekä puolustajia ja toiset pitää koko valtiota uskontonsa vastaisena. Mutta kyllä se liiallinen uskonnollisuus tekee pöpiksi ja tästä kärsi nyt tämä viaton pieni lapsi, joka olisi varmasti aivopesty samanlaiseksi hihhuliksi pakolla.
NancyDrew
Christopher Lorenzo
Viestit: 1580
Liittynyt: Ti Elo 10, 2010 8:02 am

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja NancyDrew »

Kuva

Tämä mies myönsi surmanneensa ja paloitelleensa 8-vuotiaan, joka oli pyytänyt apua

Poliisi on julkaissut kuvia miehestä, joka on myöntänyt surmanneensa 8-vuotiaan Leiby Kletzkyn New Yorkissa Yhdysvalloissa. Pojan ruumis löytyi paloiteltuna matkalaukusta roskiksesta ja miehen jääkaapista.

Mies on 35-vuotias ortodoksijuutalainen Levi Aron, jota Kletzky ei tuntenut etukäteen. Poliisi kertoo Kletzkyn olleen täysin sattumanvarainen uhri.

Poika oli ollut maanantaina ensimmäistä kertaa kävelemässä yksin kotiin päiväleiriltä muutaman korttelin päästä Brooklynin ortodoksijuutalaisalueella. Hän oli ilmeisesti eksynyt reitiltä ja pyytänyt Aronilta apua.

Aronin jäljille päästiin, kun valvontakameravideossa näkyi, että poika seisoi paikallisen hammaslääkäriliikkeen edessä. Hän oli juuri nousemassa autoon. Poliisi jäljitti miehen tämän hammaslääkärilaskun avulla.

Poliisilla ei ole todisteita siitä, että poikaa olisi käytetty seksuaalisesti hyväksi. Aron on kertonut kuulusteluissa, että hän joutui paniikkiin nähtyään, että poikaa alettiin etsiä naapurustossa. Muuten teon motiivi on epäselvä.

Aronilla ei ole aiempaa rikoshistoriaa. Mies asuu ullakkokerroksessa samassa talossa kuin isänsä ja veljensä.

Toisin kuin julkisuudessa on aiemmin kerrottu, poika oli kuolinhetkellään 8-vuotias. Hän olisi täyttänyt muutamien päivien päästä 9 vuotta.

Lähde: Ilta-Sanomat
Pidän ulkomaalaisten lehtien tyylistä julkaista rikollisten nimet yleensä vielä kasvokuvien kanssa. Suomalainen salailu tuntuu suojelulta, jopa puolustamiselta. Sellaista tulisi osoittaa vain uhreja kohtaan.
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Ei ole kyllä kaikki palikat kohdallaan tällä miehellä.
Varmasti olisi pienemmällä päässyt kun olisi kiltisti palauttanut lapsen.
Yksinäisyyskö vaivasi vai mikä oli motiivi viedä pieni lapsi asunnolleen ? :?

Siepatun 8-vuotiaan kanssa käytiin häissä ja katsottiin televisiota


Perjantai 15.7.2011 klo 09.56

New Yorkissa murhatun Leiby Kletzyn elämän viimeisistä päivistä saatiin uutta tietoa poliisikuulusteluissa.


LUE MYÖS

Karmea tragedia New Yorkissa: Eksynyt 8-vuotias löytyi silvottuna

Maanantaina Kletzyn vanhemmat odottivat poikaansa seitsemän korttelin päässä sovitulla tapaamispaikalla, jonne poika ei koskaan saapunut.

Pojan siepannut Levi Aron, 35, kertoi poliisikuulusteluissa, että eksynyt poika oli pyytänyt kyytiä kirjakauppaan, mutta todenneensa lapsen tulleen sitten toisiin ajatuksiin.

- Joten tulin kysyneeksi, haluaisiko poika lähteä kanssasi ajelulle ja mukaani häihin. En ajatellut viipyä siellä pitkään, koska selkäni kipuili, Aron kertoi kohtalokkaasta tapaamisesta.

Häihin osallistui yli 400 ihmistä. Jokaiselta heistä jäi huomaamatta pieni poika, joka oli saapunut paikalle sieppaajansa kanssa. Samanaikaisesti pojan etsinnät oli jo käynnistetty.


Television katselua ja tonnikalaleipää

Häiden jälkeen mies kertoi saapuneensa pojan kanssa asunnolleen, jossa he katsoivat televisiota. Yön he nukkuivat miehen kertoman mukaan eri huoneissa. Tiistaiaamuna Aron lähti tavalliseen tapaansa töihin.

Palatessaan kotiinsa, poika oli yhä asunnolla. Niinpä mies päätti tehdä Leibylle tonnikalavoileivän.

Kuulusteluissa Aron kertoi ajatelleensa pojan palauttamista vanhemmilleen vielä tiistaina, kunnes laaja etsintäoperaatio rävähti silmille omalla kotikadulla. Mies törmäsi lentolehtiseen, jossa etsittiin poikaa. Tämän jälkeen Aron oli jo paniikissa.

Mies tarttui pyyhkeeseen ja tukehdutti lapsen, joka rimpuili vastaan. Tämän jälkeen mies paloitteli ruumiin.

Viranomaiset ovat vahvistaneet pojan kuolinsyyksi tukehtumisen
debbie

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja debbie »

Tuosta tulee sellainen vaikutelma, että poika ihan mieluusti jäi tämän tyypin luokse yöksi. Ei varmaan jäänyt. Jos lapsi on matkalla häntä odottavien vanhempiensa luokse, hän ei vapaaehtoisesti lähde seikkailemaan ja jää yöksi vieraan miehen luokse. Ei tuonikäinen.

Minusta on kyllä aika todennäköistä, että New Yorkin kaduilla 9-vuotias lapsi eksyy melko helposti.
Eikä siellä ole turvallista lapsen luottaa keneenkään vieraaseen.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201107 ... 6_ul.shtml

tuossa on viimeinen kuva pojasta kadulla
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja Tiina »

^En minäkään usko, että tuon ikäinen jäisi kenenkään tuntemattoman luokse yöksi vapaaehtoisesti, jos ei sitten kotona ole todella huonot oltavat. Mutta huolehtivat vanhemmat kuitenkin ilmeisesti olleet hänellä, kun ovat poikaa olleet vastassakin ja heti katoamisen huomanneet...
Taitaa ukko vain olla perverssi ja yrittää näin piilotella mahdollisia pedotaipumuksiaan.
Hairahtelija
Remington Steele
Viestit: 210
Liittynyt: Ti Maalis 22, 2011 8:00 pm

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja Hairahtelija »

^Ihan samaa mieltä. Olen lähiaikoina tutustunut moniin tällaisiin tapauksiin, jossa lapsi on siepattu kun hän on ollut koulumatkalla, ensimmäistä kertaa yksin. Ne on aina yhtä kauheita tapauksia :x
debbie

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja debbie »

Uskon myös, kuten edelliset, että sieppaaja on pervo. Hän on jotenkin onnistunut pitämään sen piilossa. Hänellähän ei ole rikosrekisteriä, mutta oudon maine jossain määrin, näin ymmärsin.
Muuten tuo seutu on rauhallista. ILmeisesti siellä ei ole vastaavia tapahtunut.
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5192
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Hyvin sairas ihminen. Ehkä hän on pedofiili, joka "oikeuttaa" tekonsa kuvittelemalla että poika oli mukana vapaaehtoisesti. Tällainen ajattelu vaatii tietenkin jo hyvää mielikuvitusta ja itsevalehtelua, jopa harhakuvitelmia.
Jossain taustalla kuitenkin lienee mielen sopukoissa todellisuuskin, hyvin piilotettu jopa omalta itseltä.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
Eliza
Hetty Wainthropp
Viestit: 492
Liittynyt: La Touko 21, 2011 4:36 pm

Re: 9-vuotiaan paloiteltu ruumis löytyi matkalaukusta

Viesti Kirjoittaja Eliza »

hannu hanhi kirjoitti:
NancyDrew kirjoitti: Vielä ei ole käsittääkseni todettu, että kyse olisi ollut seksuaalirikoksesta, jos siihen viittaat.
Jos ruumis on paloiteltu, niin vie aikansa osoittaa, että onko tapahtunut seksuaalirkosta. Käytännössä tällaisissa vieraan lapsen sieppauksissa ja murhissa on lähes aina sairas perversio taustalla.
Jos kyseessä on ollut yhdyntää lievempi seksuaalirikos (kuten hyväily tai suuseksi), mitään todisteita ei välttämättä jää jos poika on pesty teon jälkeen.

Asiasta seuraavaan, myöskään minun mielestäni Levin meriselitys tapahtumien kulusta ei ole uskottava. Kuten hannu hanhi, minäkin pidän mahdollisena motiivina seksuaalirikosta. En vain jaksa uskoa että mies olisi hyvää hyvyyttään pitänyt eksynyttä poikaa luonaan ja sitten surmannut tämän kun poikaa alettiin lehdistössä etsiä. Jos poika on ollut psyykkisesti ja fyysisesti aivan kunnossa, miksei hän olisi vienyt poikaa poliisille nähtyään ilmoituksen? Oliko pojalle tehty jotain mikä piti peittää? Miksei poika halunnut kotiin ja kertonut missä asui? Eikö mies kysynyt? Miksei? Mikseivät isä ja veli huomanneet mitään?

Odotan mielenkiinnolla skandaalilehdistön tiedotuksia miehen mielentilasta ja mahdollisesta heikkolahjaisuudesta.
Vastaa Viestiin