Norjan terrori-iskut 22.7.2011

Aiheet terrorismista ja terroriryhmistä tänne.
Säteri
Nikke Knakkertton
Viestit: 192
Liittynyt: La Loka 03, 2009 4:21 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Säteri »

46 on vielä kadoksissa, 7:n nimet julkaistu, loput ovat varmaan hukkuneet kun eivät ole ottaneet omaisiin yhteyttä
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Jaakos kirjoitti:http://takkirauta.blogspot.com/2011/07/ ... sa-iv.html Ruukinmatruuna on jo kerennyt lukemaan manifestin ja tiukkaa analyysia pukkaa! Lukekaas!
Osittain hyviä pointteja, joitakin kämmejä tosin. Samaa mietin tuosta kohdasta 2) minkälaisen oravanpyörän se liikautti islam-väestössä, se kai oli tarkoitus?

Ja tosiaan, edelleen, en sanoisi äärikristityksi, tai uskovaiseksi. Ja tuo, että ollut haluttu ja suosittu, niin, ehkä 6. luokalla, mutta 20 + sitten ehkä elänyt jo omaa mielikuvitusmaailmaansa, jossa hän Ritarina, miljönäärinä ja naisten ikuisen palvonnan kohteena pelastaa Norjan ja siinä samalla koko muun Euroopan Muhammedin opeilta. Jos tarpeeksi vahvasti uskoo omiin valheisiinsa, niin kyllähän ne toteutuvat, näkeehän näitä joka päivä.
lis:

http://www.youtube.com/watch?v=cPQTvQwhwWQ

nyt täytyy sen verran todeta, että kyllä se taitaa ihan oikea äärioikeistolainen olla, jos nyt uskoo kaverin kertomusta siitä, kuinka lahtaaja menetti malttinsa usein juurikin naisten valittua mamuja "ne vie meidän naiset" -kortti on siis myös käytetty. Pakistan näyttäisi olevan punainen vaate, miksi ei mennyt sinne ammuskelemaan, säälittävä pelle.
There are no crimes behind enemy lines
corppi
Olivia Benson
Viestit: 729
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:14 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja corppi »

Säteri kirjoitti:46 on vielä kadoksissa, 7:n nimet julkaistu, loput ovat varmaan hukkuneet kun eivät ole ottaneet omaisiin yhteyttä

Mistä tieto näin monesta kadonneesta????
Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 710
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

Miten mulle tuli tosta listasta sellanen mielikuva et se on ihan täyttä soopaa? Tai en mä kiellä etteikö noi olis kaikkikin voinut tapahtua, toki on. Ei noi niin harvinaisia tapauksia ole

Se noista kommenteista ainakin paistaa että hänellä on aikamoinen putkikatse noiden vähemmistöjen suhteen, kun yksi jotain ryhmää edustava tekee jotain niin hän luokittelee kaikki samaan porukkaan.
Ihmettelin ihan samaa, yhden muistaisi mutta että nuo kaikki.
Ihmiset kuten eläimet oppivat virheistä ja huonoista kokemuksista ja huonojen kokemusten välttäminen on ollut elin ehto ihmispopulaation säilymisen kannalta kautta historia.
Ja sehän olisi suorastaan kummallista jos ei muistaisi edes että on tullut useamman kerron ryöstetyksi ja yhtä useasti pahoinpidellyksi, vaan et muistaisi yhden tapahtuman vaa aina vaikka se ensimmäisen tai viimeisimmän?
Eli jotenkin toisten pitää muistaa vaan et oli yksittäinen tapaus eikä muita tule muistaa ja taas toisia pitää yleistää.

Olekin muistuttaa muistamisesta ja muistamattomuudsta ja pelkää et aletaan muistaa.
Suomen suurlähettiläänä Norjassa vuosina 1999 - 2003 toiminut Ole Norrback uskoo, että norjalaiset ymmärtävät räjähdyksen olevan todennäköisesti pienen ryhmän tekoja.
Norrback arvioi, että Norjassa toimiva ulkomaalaisvastainen populistinen puolue saattaa yrittää hyötyä tilanteesta.
Yksittäistapaus jota pitää yleistää ja lyödä leimasimella sinne tänne ja kun yhä hyökkäävämpiä on mielipiteet?
Vasemmistopuolueiden nuoret vaativat, että viranomaisten pitää lopettaa äärioikeistolaisten ryhmien toiminta maassamme. Demarinuorten ja vasemmistonuorten yhteisessä kannanotossa sanotaan, että äärioikeistolaiset hyökkäykset ovat yleistyneet myös Suomessa.
Järjestöt ottavat esimerkeiksi viimevuotisen hyökkäyksen seksuaalivähemmistöjen Pride-kulkueeseen ja netissä leviävän vihapuheen.
Vasemmistonuorten puheenjohtajan Li Anderssonin mukaan Suomessa sallitaan yhä hyökkäävämpiä puheenvuoroja maahanmuuttajia ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... alle-loppu
Äärioikeiston toiminta aiotaan nyt ottaa erikoistarkkailuun myös Suomessa. Poliisiylijohtaja Mikko Paateron mukaan erilaisten ääriliikkeiden suosio on trendimäistä toimintaa, joka jossain tuulta purjeisiinsa saatuaan saattaa kasvattaa suosiotaan muuallakin.

Paateron mukaan Norjan tapaus osoitti, että suomalaisten ei pidä olla sinisilmäisiä, vaikka konkreettista uhkaa ei tällä hetkellä ole.
http://yle.fi/uutiset/teemat/Norjan_tra ... 43918.html
Eurooppalainen poliisijärjestö Europol aikoo perustaa Norjan terrori-iskujen takia erikoisyksikön, jonka tehtävä on auttaa Pohjoismaiden viranomaisia terrorismin tutkinnassa. Norjan lisäksi apua on tulossa myös Suomeen, Ruotsiin ja Tanskaan, kertoo uutistoimisto AP. Tutkinta keskittyy muun muassa äärioikeistoon.
Norjan iskuista epäillyn paljastuminen norjalaiseksi on saanut Euroopan maat miettimään, ovatko ne keskittyneet liikaa islamilaiseen terrorismiin.
http://yle.fi/uutiset/teemat/Norjan_tra ... 43231.html

Ja mitä sitten kirjoittikaan murhamies ABB? Toivoo juuri tälläistä jotta saisi samanlaisia mielenilmauksia enemmänkin aikaan enemmänkin?

Indirectly forcing the parliament of your country to change the laws will be an indirect victory to our movement because it will provide significant media coverage of our cause and thus will contribute to future recruitment efforts.


Kuva
Mikko Paatero
Kuva
Anders Behring Breivik
Ainoa todistettu yhteys on johonkin kusiseen tavalliseen oikeistopuolueeseen Norjassa.
Ja en nyt tiedä onko se nyt niin kusinen? Tai mistä mä tiedän mitä tällä kusisuudella kukakin tarkoittaa?
Niin enkä mäkään tiedä puolueesta tän enempää
The Progress Party (Bokmål: Fremskrittspartiet, Nynorsk: Framstegspartiet, FrP) is a conservative liberal political party in Norway. It is currently the second-largest party in Parliament, with 41 seats.
http://en.wikipedia.org/wiki/Progress_Party_(Norway)
Edistyspuolue (norj. Fremskrittpartiet, FrP) on norjalainen puolue. Se perustettiin vuonna 1973 ja se kuvaa itseään liberalistiseksi. Puolueen puheenjohtajana on toiminut vuodesta 2006 Siv Jensen, jota ennen johdossa toimi 28 vuotta Carl I. Hagen. Kesällä 2008 pidetyissä gallupeissa puolue nousi maan suurimmaksi gallup-kannatuslukujen perusteella. Kesäkuussa 2008 puolueen gallup-kannatus nousi 30,8 prosenttiin.[1] Sittemmin puolueen kannatus on laskenut ja Työväenpuolue valtasi takaisin galluppien kärkisijat 2009.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Edistyspuolue_(Norja)

Ja tälläistä kirjoittaa ABB manifestissaan

I am going to discontinue my involvement in the Norwegian Progress Party as I have lost faith in the democratic struggle to save Europe from Islamification.
The only thing PP has achieved so far is to give false hope to Norwegians. They say that democratic struggle is the only solution, when it is clearly already lost. How can we democratically compete with a regime that is mass-importing hundreds of thousands of new voters? The PP is pacifying Norwegians by giving them false hope and I refuse to continue to have any involvement in this. Armed struggle appears futile at this point but it is the only way forward.

Ei löytynyt sitten kavereita “populistisesta” Edistyspuolueestakaan tälle kristityllevapaamuurarinatsille tai mikä lie temppelituttiritari nyt onkaan?
Norjassa verilöylyn toteuttanut Anders Behring Breivik kertoo päiväkirjassaan innostuvansa Eurovisionin laulukilpailusta.
Breivik sivuaa Euroviisuja keväisessä päiväkirjamerkinnässään 14. toukokuuta:
- Tänään on Euroviisujen finaali. Minä niin rakastan Euroviisuja, Breivik kirjoittaa lisäten lauseen perään hymiön.
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... uroviisuja
Myös europarlamentaarikko Hannu Takkula (kesk.) mainitaan Norjan joukkosurmasta epäillyn Anders Behring Breivikin manifestissa.

Kirjoittaja viittaa Takkulan Israelia koskeviin lausuntoihin.
Manifestissa todetaan Takkulan sanoneen, että samat voimat, jotka vihaavat Israelia, vihaavat myös Eurooppaa. Kirjoittaja viittaa myös Takkulan lausuntoon, jonka mukaan Euroopan on oltava uskollinen juutalais-kristillisille juurilleen tukemalla Israelia.
Takkula ei ollut ennen STT:n yhteydenottoa kuullut manifestista. Takkula oli järkyttynyt siitä, että hänestä on maininta kirjoituksessa. Takkulan mukaan kirjoituksen viittaukset liittyvät hänen taannoin Euroopan parlamentissa pitämään puheeseen.
- On uskomatonta, että viisi vuotta pitämästäni puheesta on irrotettu kaksi lausetta varsinaisesta asiayhteydestä. Mutta tämä minuun liittyvä tapaus on tietysti pieni asia siihen murheeseen nähden, mitä tämä kyseinen henkilö on saanut aikaan Norjassa. Otan osaa suruun.
Takkulan pitämä puhe liittyi Iranin presidentin Mahmud Ahmadinejadin aikoinaan antamiin lausuntoihin, jossa tämä kritisoi Eurooppaa ja Israelia.
- Ahmadinejadin lausuntojen jälkeen puhuin itse lähinnä eurooppalaisesta demokratiasta ja perusarvoista. On mielipuolista ja tuomittavaa, että puheeseen liittyviä irrallisia lauseita on käytetty mainitussa kirjoituksessa, Takkula sanoi.
Noin 1 500-sivuisessa manifestissa mainitaan myös presidentti Martti Ahtisaari ja kansanedustaja Jussi Halla-aho (ps.).
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011072 ... 8_uu.shtml

Helsinkiläinen Kokoomuslainen Ossi näyttää suomentaneen tälläisen osan manifestista, enkä suomennoksesta ota vastuuta.

2.83 – Kirkko – Osa ongelmaa vai osa ratkaisua?
Fjordmanilta
Vaikka itse en ole uskovainen, kannatan yleisesti kristillisyyden uudelleenherättämistä Euroopassa. Minulla on kuitenkin epäilykseni, kun näen kuinka monet kirkolliset johtajat asettuvat debatin väärälle puolelle keskustellessa islamista ja muslimien maahanmuutosta.
Bat Ye’or väittää, että antautuminen islamin vaatimusten edessä Lähi-idässä on edennyt koska kristityt johtajat ovat pettäneet omat kansalaisensa joko saavuttaakseen lyhytnäköistä etua tai siinä virheellisessä uskomuksessa, että heillä on muslimien kanssa yhteinen uskonnollinen perintö. Varsin usein myös kristityt johtajat ja länsimaiset piispat puhuvat avointen rajojen puolesta köyhille ja puutteessa eläville muslimeille ”koska se on kristillisten arvojen mukaista”.
Hannoverin luterilainen kirkko järjesti näyttelyn tutustuttaakseen saksalaiset islamiin. Näyttely, jonka nimi oli ”Islamin kasvot”, oli Aachenin protestanttisten opintojen instituutin naisopiskelijoiden työtä. Palmusunnuntaina 2006 Saksan Bochumin protestanttinen kirkko juhlisti Muhammedin syntymäpäivää ja kutsui paikallisen turkkilaisen yhteisön osallistumaan jumalanpalvelukseen. Turkkilainen yhtye soitti sufi-musiikkia sen jumalanpalveluksen aikana johon muslimit ja protestantit osallistuivat Muhammedin kunniaksi.
Iso-Britanniassa kirkon johtajat halusivat kutsua Lontoon itsemurhaiskujen tekijöiden perheitä muistojumalanpalvelukseen, jossa kunnioitettiin menehtyneiden uhreja. Kaksi Englannin kirkon veteraanipiispaa uskoi, että kutsumalla pommittajien perheitä mukaan jumalanpalvelukseen, saavutettaisiin voimakkaan viestin lähettäminen molemminpuolisesta kunnioittamisesta kulttuurien ja uskontojen välillä. Tohtori John Sentamu, Yorkin arkkipiispa, kehotti kansakuntaa yhdistymän ja muuntamaan tulevat pommittajat ystäviksi rakentamalla syleilevä rakkauden kehä.
Tämä sama arkkipiispa on myös sanonut, että brittiläisten kristittyjen tulisi nähdä muslimit liittolaisina taistelussa maallistumista vastaan. Osa kristityistä ja jotkut juutalaiset johtajat ovat olleet samaa mieltä tämän näkemyksen kanssa kun uhkaukset Salman Rushdieta ja tanskalaista pilakuva-jihadia kohtaan ovat olleet käynnissä.
Tällä välin Indonesiassa noin 10 000 kristittyä on tapettu vuosien 1998 ja 2003 välillä ja muslimimellakoijat ovat polttaneet yli 1 000 kirkkoa. Radikaalit haluavat Indonediasta Kaakkois-Aasian kaliffikunnan perustan, josta lähetettään jihadia muihin maihin kuten Singaporeen, Thaimaahan, Filippiineille ja Australiaan kunnes nämä alistuvat islamin alle. Indonesian Ache-provinssissa, jossa sharia-laki on virallisesti voimissaan, muslimimellakoitsijat tuhosivat maan tasalle kirkon vastauksena (muslimin) väärentämään mainokseen, jossa kutsuttiin muslimeja kristittyyn herätysjumalanpalvelukseen. Todistajien mukaan tilaisuuteen osallistui yli 100 muslimimiestä, useat heistä miekoin aseistautuneita. He kaatoivat bensiiniä rakennukseen ja sytyttivät sen tuleen.
Miksi näin aggressiivinen reaktio? Islamin lain mukaan kristitty ja juutalaiset (mutta eivät muut uskonnolliset ryhmät) voivat elää muslimien hallitsemilla alueilla, mutta vain jos he hyväksyvät asemansa dhimmeinä, toisen luokan kansalaisina. Tämän mukaisesti tulee monia rajoituksia, kuten esimerkiksi kielto yrittää käännyttää tai julistaa muslimeille, kielto seurustelusta musliminaisen kanssa ja kielto sanoa koskaan mitään loukkaavaa islamista tai Muhammedistä. Jos edes yksi henkilö rikkoo yhtäkään näistä säännöistä, koko dhimmi-yhteisöä rangaistaan ja jihad jatkuu. Huomatkaa, että vaikka muslimit usein huomauttavat, kaikkia muslimeita ei tule rangaista vain muutaman muslimin teoista, tämä on juuri sitä mitä sharia-laki määrää ei-muslimeille.
Mikä pahempaa käytännössä kuten tässä Indonesian tapauksessa, hyökkäykset ei-muslimeja kohtaan voivat saada alkunsa vahvistamattomista huhuista, henkilökohtaisista kaunoista tai suoranaisista valheista. Todellisuudessa tämä tarkoittaa sitä, että kaikki ei-muslimit elävät jatkuvassa sisäisessä pelossa ilman että voivat sanoa tai tehdä mitään joka loukkaa muslimeja ja näin johtaa välittömiin fyysisiin hyökkäyksiin heitä ja heidän lapsiaan kohtaan. Monet Lähi-idän, Pakistanin tai Indonesian kristityt tietävät, että pysyäkseen hengissä, heidän täytyy sanoa yhtä asiaa julkisuudessa ja toista yksityisesti. He ovat panttivankeina omissa maissaan.
Egyptissä filmi, jossa kuvattiin erään henkilön kääntymistä islamiin ja sitten pois uudesta uskonnostaan, riitti tuomaan 5 000 mielenosoittajaa kirkkoon, aikaansaamaan nunnan puukotuksen ja kolmen hengen kuoleman. Muslimit tulkitsivat filmin perinteisen islamilaisen lain rikkomisena, jossa vaaditaan kuolemantuomiota kelle tahansa islamin uskon jättämiselle ja perinteisten dhimmi-lakien rikkomiselle, jotka kieltävät ei-muslimeja harjoittamasta käännytystoimintaa.
600-luvulta peräisin olevan ja ikivanhojen faaraoiden kielen säilyttävä Egyptin Kopti-kirkon piispa Armia vakuutti, että ”koptit eivät koskaan hyväksy ketään, joka loukkaa islamia”. Kopti-paavi Shenouda III, joka vallan hyvin tiesi minkä tahansa provokaation voivan johtaa kaaokseen ja koptien murhiin on julistanut ”kaikki islamia ja muslimeja loukkaava kritiikki on Kristuksen opetusta vastaan”.
Useat lähiajan tapahtumat ovat osoittaneet, että muslimit yrittävät nyt soveltaa näitä dhimmi-sääntöjä koko läntiseen maailmaan. Näistä merkittävin on kirkkojen ja suurlähetystöjen polttaminen tanskalaisten Muhammed-pilakuvien seurauksena. Tämä on pilkulleen juuri sitä miten muslimit kohtelisivat ei-muslimeja heidän omissa maissaan. Pilakuva-jihad osoittivat, että muslimit tuntevat itsensä nyt riittävän voimakkaiksi pakottaakseen Tanskan ja koko Naton noudattamaan Sharian sääntöjä. Läntisestä valtavirtamediasta tuskin kukaan on edes yrittänyt selittää tätä suurelle yleisölle.
Eräässä toisessa tapauksessa vihaiset mielenosoittajat muslimimaailmassa suuttuivat Newsweekin raportista, jossa kerrottiin Yhdysvaltojen vieneen Koraaneja Guantanamo Bayn sotilasvankilan vessoihin ja vähintään yhdessä tapauksessa vetäneen nämä vessanpöntöstä alas. Laajentuva väkivalta sai ministeri Condoleezza Ricen kehottamaan muslimeja vähentämään vihahuutojaan. ”Epäkunnioittava käytös Pyhää koraania kohtaan on meistä vastenmielistä”, hän sanoi. Newsweek oikaisi myöhemmin artikkeliaan ja kertoi että se ei perustunut oikeaan tietoon.
Marraskuussa 2002, päiviä ennen Nigerian Miss Maailma -kisoja, nigerialainen sanomalehti julkaisi artikkelin jonka mukaan profeetta Muhammed olisi hyväksynyt missikisat ja valinnut vaimon kilpailijoiden joukosta. Artikkeli synnytti jihad-mellakoita, joissa yli 200 kuoli ja useita tuhansia loukkaantui. Seuraavaa päivänä sanomalehti julkaisi anteeksipyynnön. Nigerian presidentti esiintyi televisiossa ja tuomitsi sanomalehden. Hänen mukaansa ”moinen voisi tapahtua milloin tahansa missä epäsopivaa journalismia harjoitetaan islamia vastaan”.
Kuten eräs afrikkalainen tarkkailija myöhemmin huomautti Newsweekin juttua kommentoidessaan, Valkoisen talon reaktio oli pitkälti samanlainen kuin kehitysmaan presidentin puhe heidän törmätessään samaan haasteeseen. Muslimeille maailman ainoa supervalta näyttää käyttäytyvän kuten dhimmien kuuluukin.
Piispa Armitje, Kosovon piiritettyjen serbien henkinen johtaja on varoittanut länsimaailmaa tukemasta sellaisen maan itsenäistymistä, jossa muslimialbaanit ovat enemmistössä kristittyihin serbeihin nähden ja jotka ovat tuhonneet lukuisia kirkkoja ja luostareita NATO:n sotilaiden nenän alla. Piispa varoittaa, että itsenäisyys palkitsisi ei-muslimien etnisen puhdistuksen. 9-11:n jälkeen hänen mukaansa ”Yhdysvallat on ottanut osaa globaaliin kamppailun jihad-terrorismia vastaan, joka uhkaa paitsi Amerikkaa, myös rauhaa rakastavia ihmisiä kaikista uskonnoista ja kansallisuuksista. Tämän takia me, jotka asumme Serbian Kosovossa ja Metohijassa emme ymmärrä Washingtonissa vaikutavia ääniä, jotka aikaansaisivat terroristeille merkittävän voiton Euroopassa”.
Vaikka muslimit vastasivat kuolettavalla raivolla nyt jo poisvedettyyn Newsweekin artikkeliin Koraanin väitetystä häpäisemisestä, harva tuomitsi islamilaisten asemiesten teot Betlehemin kirkossa vuonna 2002. Jeesuksen syntymäpaikaksi oletetussa kirkossa Raamattuja käytettiin vessapaperina. Noin 30 pappia, munkkia ja nunnaa ja yli 150 palestiinalaista siviiliä, jotka piiloutuivat israelilaisten ja palestiinalaisten tulitaistelun tieltä pysyivät kirkon sisällä yli viisi viikkoa aseistautuneiden militanttien kanssa. Osa palestiinalaistaistelijoista, jotka kuuluivat Al-Aksan marttyyrien prikaatiin, osaan Palestiinan johtajan Jasser Arafatin Fatah-järjestöä, otettiin vastaan sankareina kun he myöhemmin palasivat Gazaan.
Niin sanotun Oslon rauhanprosessin aikana 90-luvun puolivälistä lukien, kun palestiinan hallinto sai rahallista tukea länsimailta, Arafat laajensi Betlehemin rajoja kattamaan läheiset muslimikylät ja kannusti muslimeja muuttamaan kaupunkiin. Tämän seurauksena kristittyjen prosentuaalinen osuus laski nopeasti.
Islamilaiset asemiehet olivat myös vastuussa kristittyjen teini-ikäisten siskojen raiskauksesta ja murhasta. Hyökkääjät väittivät, että siskokset tapettiin koska he olivat huoria ja tekivät yhteistyötä Israelin armeijan kanssa. ”Gansterit tappoivat siskokset jotta he eivät olisi päässeet kertomaan kellekään raiskauksesta”, heidän perheenjäsenensä kertoi. ”Monet kristityt perheet lähettävät tyttärensä ulkomaille, jotta he eivät joutuisi muslimimiesten hyökkäysten kohteiksi”. ”Israelin armeija on myöhemmin tappanut osan murhaajista, mutta muut asuvat nyt Euroopassa, josta he ovat hakeneet turvapaikkaa kirkon valtauksen jälkeen. On absurdia, että muslimimiehet, jotka raiskaavat ja murhaavat kristittyjä tyttöjä saavat poliittisen turvapaikan kristityistä maista kuten Irlannista, Espanjasta ja Italiasta”.
On ironista, että sama jihadiin kuuluva seksuaalinen häirintä ja ei-musliminaisten raiskaukset leviää nyt läntisessä Euroopassa muslimi-maahanmuuttajien myötä.
Professori Weiner, Jerusalemin PR-toimistosta, tarjoaa syväluotaavan näkemyksen lähes katkeamattomaan kristittyjen syyttämiseen koko sen vuosikymmenen ajan jolloin Oslon rauhanprosessi alkoi. Kristittyjen osuus on vajonnut alle 1,7 prosenttiin palestiinalaisalueiden väestöstä. ”Kymmenet tuhannet ovat hylänneeet pyhät paikkansa ja esi-isien omaisuutensa elääkseen ulkomailla, samalla kun jäljelle jäävät elävät kärsivänä vähemmistönä”, Weiner sanoo. ”Osasyy heidän ahdinkoonsa on muslimien uskonnollisen lain (sharian) käyttöönotto Palestiinan hallinnossa. Edelleenkin kristityt ovat hylänneet uskonnolliset johtajansa, jotka väkensä suojelemisen sijasta, ovat valinneet palvelusten tekemisen Palestiinan johdolle”.
Yli 500 Allah akbaria huutanutta miestä hyökkäsi kristittyyn Taiba-kylään Ramallahin itäpuolella. ”He kaatoivat keroseeniä useisiin rakennuksiin ja sytyttivät ne palamaan. Useat hyökkääjät murtautuivat asuntoihin ja varastivat huonekaluja, jalokiviä ja kodinelektroniikkaa”, kertoi eräs asukkaista. Hyökkäys sai alkunsa musliminaisen murhasta läheisessä Deir Jaririn kylässä. Tytön perhe pakotti tämän juomaan myrkkyä koska tällä oli suhde kristittyyn taibanilaiseen mieheen. Muslimimiehet voivat mennä naimisiin kristittyjen naisten kanssa, mutta islamilainen laki kieltää musliminaisia naimasta kristittyjä miehiä. Kristittyjen yhteisö sai näin kokea kollektiivisen rangaistuksen koska huhuttiin sen jäsenten rikkoneen dhimmiyden sääntöjä vastaan.
Eräässä Robert Spencerin osallistumassa kokouksessa entinen venäläinen toisinajattelija Natan Sharansky huomautti, että Israel on kerta toisensa jälkeen auttanut kristittyjä – näiden omasta toiveesta – islamilaista väkivaltaa ja sortoa vastaan. Eritysesti kun jihadistit valtasivat Betlehemin kirkon vuonna 2002. Silti hänen mukaansa kristityt johtajat eivät ole tukeneet Israelia. Hän on oikeassa. Vaikka kristittyjä syytetään päivittäin muslimimaissa ja vaikka heidät kohta pyyhkäistään Pyhältä maalta, kristityt organisaatiot aivan liian usein lähtevät ”vuoropuheluun” muslimien kanssa ja demonisoivat Israelia. Kristyttyjen täytyy tajuta, että heillä on paljon enemmän yhteistä muiden ei-muslimien – ei vain juutalaisten – mutta hindujen, sikhien, buddalaisten ja ateistien kanssa mitä heillä tulee ikinä olemaan muslimien kanssa. Jussi Halla-aho, sitoutumaton eduskuntavaaliehdokas, on tullut osittain samoihin johtopäätöksiin [28] kuten minä koskien vasemmistolais-islamilaista yhteistyötä useissa länsimaissa: vasemmisto lypsää paikallista työväestöä säilyttämään pääasiassa työttömän maahanmuuttajaväestön, jotka tästä kiitollisina äänestävät vasemmistoa. Näin hyvinvointivaltion täytyy elättää kahta loiseliötä, jotka elävät symbioottisessa suhteessa keskenään. Tämä johtaa vääjäämättä järjestelmän romahtamiseen. Miksi kukaan tukisi politiikkaa, joka johtaa varmaan tuhon? Sen tähden, että urapoliitikko ei koskaan aseta tavoitteitaan 20, 50 tai 100 vuoden päähän, vaan keskittyy seuraaviin vaaleihin. Demokraattisen järjestelmämme lyhytnäköinen tarkasteluväli voi, muslimien maahanmuuttoon yhdistettynä, johtaa kuolettavaan virheeseen.
Mutta Halla-aho kysyy vielä tärkeämmän kysymyksen: ” Miksi äänestäjät sitten antavat tämän tapahtua? Siksi, että länsimaalaiset ihmiset haluavat olla ’hyviä’ ihmisiä ja uskoa hyvää lähimmäisistään. Siksi, että heillä on humaaneja arvoja. Siksi, että, kuten ylempänä sanoin, ihminen haluaa kuollakseen uskoa kivoja uutisia, jos hänelle annetaan pienikin mahdollisuus sulkea silmänsä huonoilta. Siksi, että länsimaisen ihmisen "moraalisuus" ja "eettisyys" ovat tehneet hänestä aseettoman moraalittomuutta ja halpamaisuutta vastaan.”
(Toim. Huom: edellisessä kappaleessa lainaus on tuplakielenkääntämisen välttämiseksi suoraan Halla-ahon blogista. Alkuperäinen Brejvikin kappale kuuluu seuraavasti: ” But Halla-Aho asks an even more important question: “Why do the voters let all this happen? It is because Westerners like to be ‘good’ people and believe that their fellow men are equally good people. It is because they have humane values.” “It is because the moral and ethical values of Western man have made him helpless in the face of wickedness and immorality.” – Ossi Mäntylahti)
Läntiset “moraaliset ja eettiset arvomme”, ovat syvällisesti juutalais-kristittyn ajattelun vaikuttamaa. Onko avarakatseisuutemme, demokraattinen järjestelmämme ja kristillinen myötätuntomme eli juuri ne arvot, joita arvostamme eniten, aikaansaanut sen, ettei länsi kestä jihadia? Hyvän kristityn tulee kääntää toinen poski ja rakastaa vihollisiaan. Miten tämä on yhteen sovittavissa sen kanssa, että muslimeille tämä on heikkouden merkki? Ja miten voimme taistella sharia-lakia vastaan kun piispat ja kirkon johtajat ovat ensimmäisinä peräänkuuluttamassa ”myötätuntoista” maahanmuuttopolitiikkaa, joka sallii massoittain muslimeja asettumasta tänne asumaan? Kristittyjen mukaan Euroopan ongelma on kultuurillinen tyhjiö, joka johtuu kirkon vetäytymisestä ja kristillisen uskon hylkäämisestä, joka puolestaan tasoittaa tietä islamin saapumiselle. Tässä on järkeä, kuten olen aiemmin osoittanut. Mutta jotkut kristityt ryhmät avaavat länttä islamille ja maallistuneen valtion ei tarvitse olla väljähtynyt ja hampaaton. Kaikkea muuta. Juuri maallistuneet valtiot kukistivat fasistiset hallinnot toisen maailman aikana ja riskeeraasivat maailman tuhoutumisen Kylmän sodan aikana. Uskonnoton hallinto Kiinassa on paljon häikäilemättömämpi islamin kukistamisessa kuin kristityt valtiot. Toki tämän haittapuolena on se, että he ovat häikäilemättömämpi kukistamaan mitä tahansa valtaansa uhkaavaa.
Onneksi kaikki kristityt johtajat eivät fanita islamia. Eräs järkevistä tulee Australiasta, maasta joka on sietänyt varsin hyvin suvaitsemattomuutta. He ovat ottaneet varsin vaikuttavia askeleita turvatakseen rajansa, huolimatta lukuisten kansalaisjärjestöjen ja rasisminvastaisten järjestöjen protesteista. Pääministeri John Howard on useaan otteeseen osoittanut olevansa yksi läntisen maailman järkevimmistä johtajista. Sydneyn arkkipiispa George Cardinal Pell, kertoo kuinka syyskuun 11. päivän iskut olivat hänelle henkilökohtainen herätys:
”Tajusin, että minun täytyy oppia lisää islamista”. ”Lukiessani Koraania aloin merkitä ylös kehotuksia väkivaltaan. Niitä on kuitenkin niin paljon, että luovuin tästä 50, 60 tai 70 sivun jälkeen”. ”Vallitseva kielenkäyttö jihadista puhuttaessa Koraanissa on taistelu tai sodankäynti”. ”Islam ei ole itsessään suvaitsevainen uskonto ja sen kyky lietsoa pelkoa on rajallinen”. ”Sanoisin myös, että islam on paljon kristinuskoa sotaisampi kulttuuri”. ”Arvioisin myös, että suhde islamistisen ja ei-islamistisen maailman välillä normaalitila on jännitteinen, vihamielinen ja jopa sota”.
”Jumalan rotweileriksi” kardinaalina ollessaan kutsuttu paavi Benedictus XVI näyttää käyttävän sekä järkevän, että tyhmän kristillisen tavan metodeja käsitellessään islamilaista uhkaa. Vaikka Benedictus korostaa tarvetta kristittyjen ja muslimien suhteiden vastavuoroisuudelle ja kehottaa islamilaisia maita takaamaan kristittyjen maahanmuuttajien oikeudet, hän myös kehottaa kristittyjä ottamaan muslimit avosylin vastaan.
Kun paavi Benedictus XVI, osana pidempää tieteellistä tutkielmaa, lainasi Bysantin keisarin hyökkäävää näkemystä islamin perustajasta, tämä aikaansai raivoa islamilaisessa maailmassa. ”Näytä minulle mitä uutta Muhammed on luonut, niin näet vain pahuutta ja epäinhimillisyyttä, kuten esimerkiksi hänen kehotuksensa levittää uskoa miekalla”. Benedictus pyysi myöhemmin anteeksi lainauksen käyttämistä ja kertoi että Pyhien sotien aikainen teksti ei edusta hänen omaa näkemystään. Vaikka tämä teknisesti ottaen on muka-anteeksipyyntö, sitä pidettiin muslimien piirissä riittämättömänä. Monet anti-jihadistit olisivat pitäneet parempana, että Paavi olisi käyttänyt tilaisuutta hyväkseen tuomitakseen islamilaiset aggressiot voimakkaammin.
Silti Benedictuksen kommentit aikaansaivat julkisen debatin ja tätä on pidettävä merkkinä asian edistymisestä. Ainakin verrattuna hänen edeltäjäänsä paavi John Paul II:hin, joka suuteli julkisesti Koraania yrittäessään tavoittaa muslimeja.
Olen kuvannut esimerkkejä länsimaisten kristittyjen mielettömästä typeryydestä ja miellyttämisen halusta, mutta myös rohkeudesta ja selväpäisyydestä islamilaista aggressiota vastaan ja länsimaisen sivistyksen puolustamiseksi sharian maailmaa vastaan. Ideologinen sisällissota lännessä ei ole vain maallistuneiden ja uskovien ihmisten välillä; se ulottuu myös kirkkoon itseensä.
Kristittyjen täytyy ymmärtää, että islamistisen maailman kanssa ei voi olla rauhaa ja ymmärtämistä. He haluavat yksinkertaisesti alistaa meidät. Kaikkien kirkkosuuntausten johtajien - niin protestanttisten, katolilaisten ja ortodoksien – täytyy lopettaa Israelin selkäänpuukotus ja avointen rajojen politiikka niin kauan kuin muslimit uhkaavat vallata maamme. Kristinusko opettaa laupeutta, mutta se opettaa myös pahan tunnistamista ja sen vastustamista. Loppujen lopuksi kristinuskon täytyy päättää onko se sivilisaation puolustamisessa osa ongelmaa vai osa ratkaisua.
Lähde:
http://www.brusselsjournal.com/node/1357
(…)
28. http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/ ... rse-in-fin...
(Toim. huom. Tässä lähdeluettelossa on alkukielisessä versiossa 33 linkkiä. Näistä vain yksi käsittelee Halla-ahon tekstiä. Muita lähdeviitteitä ei ole jätetty tekstiin. – Ossi Mäntylahti)
Koko viiteluettelo:
1. http://fjordman.blogspot.com/2005/08/do ... d-god.html
2. http://www.brusselsjournal.com/node/840
3. http://www.dhimmitude.org/
4. http://www.brusselsjournal.com/node/1051
5. http://www.brusselsjournal.com/node/1053
6. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/a ... 004607.php
7. http://www.brusselsjournal.com/node/1055
8. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/a ... 007968.php
9. http://news.sky.com/skynews/article/0,, ... 04,00.html
10. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/engl ... 343940.stm
11. http://www.timesonline.co.uk/article/0, ... 54,00.html
12. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/a ... 007778.php
13. http://www.compassdirect.org/en/display ... ement=4530
14. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/a ... 013149.php
15. http://www.frontpagemag.com/Articles/Re ... p?ID=19949
16. http://www.theage.com.au/news/world/egy ... 31782.html
17. http://littlegreenfootballs.com/weblog/ ... 15835&only
18. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/a ... 006484.php
19. http://www.chroniclesmagazine.org/cgi-b ... ?seemore=y
http://52.094.5.120plusf13:QIwqcku617898918787ЖР
20. http://www.rense.com/general25/bibles.htm
21. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/a ... 009438.php
22. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/a ... 008666.php
23. http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/ ... ering.html
24. http://fjordman.blogspot.com/2005/12/im ... weden.html
25. http://www.jcpa.org/christian-persecution.htm
26. http://www.jihadwatch.org/archives/007975.php
27. http://www.frontpagemag.com/Articles/Re ... p?ID=20341
28. http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/ ... d-and.html
29. http://www.brusselsjournal.com/node/1053
30. http://ncronline.org/mainpage/specialdo ... script.htm
31. http://www.sydney.catholic.org.au/Archb ... _681.shtml
32. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/a ... 011442.php
33. http://www.time.com/time/world/article/ ... -1,00.html
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä
corppi
Olivia Benson
Viestit: 729
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:14 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja corppi »

strangelove kirjoitti:Olen dd:n kanssa samoilla linjoilla. Mikään ampujassa ei viittaa erityisesti mielisairauteen. Persoonallisuushäiriöinen hän todennäköisesti on ja tulee oikeudessa puolustelemaan tekojaan ja pitämään niitä oikeutettuina. Iskut ovat puhtaasti poliitiikkaan liittyviä terroritekoja - ei tässä mistään koulukiusaamisesta tai masennuksesta kyllä ole kyse.

Psykoositasoista häiriötä puoltavia seikkoja...


1. 1500 sivuisen manifestin(julistuksen" kirjoittaminen,joka nopealla läpiselauksella kuvaa kirjoittajan pahasti vääristyneestä todellisuuden tajusta ja omassa "ritari,maailman pelastaja" harhassa elämisestä.

2. Eristäytyminen ja sosiaalisten kontaktien välttäminen.

3. Grandioottiset ja megalomaaniset harhat omasta "asemasta" ja manifestissa ollut mainita,että olisi saanut "tehtävän" kirjoittaa se manifesti..Voi toki olla tottakin,mutta epäilen...

4. Manifestiä lukiessa kuvastuu ABB; todellisuuden tajun vääristyminen, ja oikean ja väärän erottamisen vaikeus.

5. Harhaluulot...Manifestissa monenlaisia,en jaksa tähän eritellä...En esimerkiksi usko mitään tuon kirjan ABBN haastattelukohtia,tai esim. synttärireissua budabestiin..

6.Teko sinälläänsä tuskin onnistuisi jos olisi "kaikki inkkarit kanootissa".

Mutta eiköhän tähänkin asiaan lähitulevaisuudessa saada valaistusta...Norskit haluavat tietä mitä/miksi on tapahtunut ja eiköhän ABB;n psyykkinen vointi arvioida pikapuoliin...
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1886
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

corppi kirjoitti:
strangelove kirjoitti:Olen dd:n kanssa samoilla linjoilla. Mikään ampujassa ei viittaa erityisesti mielisairauteen. Persoonallisuushäiriöinen hän todennäköisesti on ja tulee oikeudessa puolustelemaan tekojaan ja pitämään niitä oikeutettuina. Iskut ovat puhtaasti poliitiikkaan liittyviä terroritekoja - ei tässä mistään koulukiusaamisesta tai masennuksesta kyllä ole kyse.

Psykoositasoista häiriötä puoltavia seikkoja...


1. 1500 sivuisen manifestin(julistuksen" kirjoittaminen,joka nopealla läpiselauksella kuvaa kirjoittajan pahasti vääristyneestä todellisuuden tajusta ja omassa "ritari,maailman pelastaja" harhassa elämisestä.

2. Eristäytyminen ja sosiaalisten kontaktien välttäminen.

3. Grandioottiset ja megalomaaniset harhat omasta "asemasta" ja manifestissa ollut mainita,että olisi saanut "tehtävän" kirjoittaa se manifesti..Voi toki olla tottakin,mutta epäilen...

4. Manifestiä lukiessa kuvastuu ABB; todellisuuden tajun vääristyminen, ja oikean ja väärän erottamisen vaikeus.

5. Harhaluulot...Manifestissa monenlaisia,en jaksa tähän eritellä...En esimerkiksi usko mitään tuon kirjan ABBN haastattelukohtia,tai esim. synttärireissua budabestiin..

6.Teko sinälläänsä tuskin onnistuisi jos olisi "kaikki inkkarit kanootissa".

Mutta eiköhän tähänkin asiaan lähitulevaisuudessa saada valaistusta...Norskit haluavat tietä mitä/miksi on tapahtunut ja eiköhän ABB;n psyykkinen vointi arvioida pikapuoliin...
Kohdat 1-5 eivät karakterisoi erityisesti psykoosia (manifestissa on muualta kopioitua materiaalia; oikean ja väärän hämärtyminen kertoo enemmänkin persoonallisuushäiriöstä; millähän logiikalla esim. epäsosiaalisuus tekee ihmisesti mielestäsi psykoottisen?) ja kohta 6 on suorastaan psykoosioletusta vastaan, sillä teko oli toteutettu hyvin järjestelmällisesti ja siksi se myös onnistui.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1886
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Jaakos kirjoitti:http://takkirauta.blogspot.com/2011/07/ ... sa-iv.html Ruukinmatruuna on jo kerennyt lukemaan manifestin ja tiukkaa analyysia pukkaa! Lukekaas!
Joitain hyviä pointteja, mutta vähän turhan varmoilla äänenpainoilla taas mennään. Omituisin kohta on lopussa, jossa Ruukinmatruuna väittää oikeistoterroristien olevan jotenkin vaarallisempia kuin muut terroristit. Tekstissä on myös virheitä: saaren turvamies ei ollut aseistettu ja manifesti on edelleen netissä koko ajan.

Ruukinmatruunan asperger-logiikka jättää huomiotta, että ihmislasten, oman lajin poikasten tappaminen ei mitenkään salli ABB:lle kovin monia seuraajia, vaikka he olisivatkin muuten samaa mieltä hänen manifestinsa ajatusten kanssa. En myöskään usko, että Norjan demaripuolue olisi sisäisesti hajalla. Päinvastoin, se tulee olemaan vahvempi kuin koskaan. Itse asiassa uskon käänteiseen reaktioon: multikultista tulee käytännössä ainoa legitiimi ajattelutapa, sillä kaikkia muita aletaan kyttäämään tämän tragedian jälkeen epäilyttävinä tapauksina.

Miksi ihmeessä ABB sitten haluaisi kärjistää multikultin? Ainoa looginen vastaus olisi, että hän haluaisi nopeuttaa konfliktin syntymistä teorian ja käytännön välillä. Eli kaunis monikulttuurisuusteoria ihmisten rauhallisesta yhteiselosta monikulttuurisessa yhteiskunnassa tulisi nopeammin tiensä päähän, koska se ei ole realistisesti mahdollinen: aito monikulttuurisuus on mahdottomuus, sillä myös yhteiskuntien lait ovat viime kädessä kulttuurisia konstruktioita. Tai ehkä hän odottaa välitöntä reaktiota vasemmiston terrorismiin kykenevältä äärisiiveltä, jolloin islamistitkin ehkä olisivat länsimaissa yhteisrintamassa oikeistoa vastaan. Eli ABB siis haluaisi kärjistää konfliktin ja sytyttää ennen pitkää sisällissodan. Muuten hänen iskuaan lapsia vastaan, joka ei todellakaan tee hänestä sankaria, on vaikea ymmärtää, sillä hän ei vaikuta idiootilta, vaikka onkin selvästi megalomaaninen ja hänellä on fantasioita omasta merkityksestään.

Tuollainen ylläkuvattu suunnitelma toimia ikään kuin kauhun katalyyttinä kuitenkin käsittää vähän turhan monta liikkuvaa osaa. Miksi esim. islamilaiset menisivät vasemmiston puolelle, saisiko vasemmisto omansa kuriin vaikka jotain tapahtuisikin jne. ABB:n harhaisessa päässä konflikti on kuitenkin ilmeisesti kasvanut aikamoisiin mittoihin ja ehkä se sai hänet ajattelemaan, että tilanne on vain kärjistystä vailla. Ja hän itse tietysti tulevaisuuden kiittämänä pelastajana ratkaisijan roolissa - ilman horjumatonta uskoa omaan merkitykseen, kuka uhraisi elämänsä tuommoiseen alhaiseen tekoon.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
corppi
Olivia Benson
Viestit: 729
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:14 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja corppi »

devil_doll kirjoitti:
corppi kirjoitti:
strangelove kirjoitti:Olen dd:n kanssa samoilla linjoilla. Mikään ampujassa ei viittaa erityisesti mielisairauteen. Persoonallisuushäiriöinen hän todennäköisesti on ja tulee oikeudessa puolustelemaan tekojaan ja pitämään niitä oikeutettuina. Iskut ovat puhtaasti poliitiikkaan liittyviä terroritekoja - ei tässä mistään koulukiusaamisesta tai masennuksesta kyllä ole kyse.

Psykoositasoista häiriötä puoltavia seikkoja...


1. 1500 sivuisen manifestin(julistuksen" kirjoittaminen,joka nopealla läpiselauksella kuvaa kirjoittajan pahasti vääristyneestä todellisuuden tajusta ja omassa "ritari,maailman pelastaja" harhassa elämisestä.

2. Eristäytyminen ja sosiaalisten kontaktien välttäminen.

3. Grandioottiset ja megalomaaniset harhat omasta "asemasta" ja manifestissa ollut mainita,että olisi saanut "tehtävän" kirjoittaa se manifesti..Voi toki olla tottakin,mutta epäilen...

4. Manifestiä lukiessa kuvastuu ABB; todellisuuden tajun vääristyminen, ja oikean ja väärän erottamisen vaikeus.

5. Harhaluulot...Manifestissa monenlaisia,en jaksa tähän eritellä...En esimerkiksi usko mitään tuon kirjan ABBN haastattelukohtia,tai esim. synttärireissua budabestiin..

6.Teko sinälläänsä tuskin onnistuisi jos olisi "kaikki inkkarit kanootissa".

Mutta eiköhän tähänkin asiaan lähitulevaisuudessa saada valaistusta...Norskit haluavat tietä mitä/miksi on tapahtunut ja eiköhän ABB;n psyykkinen vointi arvioida pikapuoliin...
Kohdat 1-5 eivät karakterisoi erityisesti psykoosia (manifestissa on muualta kopioitua materiaalia; oikean ja väärän hämärtyminen kertoo enemmänkin persoonallisuushäiriöstä; millähän logiikalla esim. epäsosiaalisuus tekee ihmisesti mielestäsi psykoottisen?) ja kohta 6 on suorastaan psykoosioletusta vastaan, sillä teko oli toteutettu hyvin järjestelmällisesti ja siksi se myös onnistui.

En nyt jaksa alkaa ihan oppikirjoja kaivamaan esiin,mutta kyseiset 1-5 kohdat on kyllä ihan tyypillisiä psykoosin oireita,tai sitten olen ottanut aikoinani potilaita tarkkailuun väärillä perusteilla ja ylilääkäri on määrännyt potilaita pakkohoitoon myöskin väärillä perusteilla...Kohta 6,psykoottinen henkilö pystyy toimimaan myös hyvinkin järjestelmällisesti ja "tarkoitushakuisesti" pitkiäkin aikoja ilman,että muut ihmiset välttämättä asiaan kiinnittää huomiota...6 kohdalla tarkoitan myös sitä,että terve ihminen tuskin pystyisi tappamaan tuollaista määrää ihmisiä noin kylmäverisesti...En ole väittänyt myöskään,että epäsosiaalisuus tekisi ihmisestä psykoottisen,mutta se on yksi psykoosin oireista.

Katso alkuun vaikka alla olevasta linkistä...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Psykoosi
CJW
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2009 11:27 am

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja CJW »

38 sivua tässä nyt.

Toivottavasti kukaan ei vielä ole keksinyt joukkosurman syyksi kuollutta hamsteria tai musiikinopettajaa.

http://lehtilehti.fi/2011/07/norjan-pol ... tun-hullu/
This is my rifle. It is my life. It is my best friend. Without my rifle I am useless.
Mooses
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: To Kesä 10, 2010 7:16 pm
Paikkakunta: Neljäs valtakunta / Invisible empire

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Mooses »

Tuo Rezahan nyt jo itsekin aiemmin tekstissään myönsi, että (median tekemä äärioikeistolainen) ritari Hunter taitaa ollakin kostaja AIVAN JONKUN MUUN ASIALLA, joka vihaa muslimeja ja vasemmistolaisia?

Kyllä nyt jo kannattaa tutkiavainotajahutkia kokonaisuudessaan valkoihoisten äärioikeistogenre pohjoisella pallonpuoliskolla. Hyvä, että poliisiylijohtaja Paatero on ajan hermolla. Kielletään valkoihoisuus, koska sepä se perkele on nyt kaiken takana.

Kiiski Vastaranta; ”Ja en nyt tiedä onko se nyt niin kusinen? Tai mistä mä tiedän mitä tällä kusisuudella kukakin tarkoittaa?
Niin enkä mäkään tiedä puolueesta tän enempää”

Tarkoitan ”kusisuudella” sitä, että puolue, joka on yhdistetty murhaajaan EI ole mitenkään erityisen ÄÄRIoikealla. Se ei ole koskaan kiistänyt holokaustia, eikä vaatinut afrikkalaisia palaamaan Afrikkaan. Ja puoluehan on maininnut itse itsensä liberaaliksi? Äärioikealla puolue EI OLE. Taitaa vastata persuja. Ja murhaaminen ei tainnut olla Edistyspuolueen ohjelmassa, joten kytkös sinänsä on tarpeeseen luotu ja rummutettu. Sillä tuskin puoluekokouksessa on päätetty sitäkään, että tuetaan ennennäkemättömällä tavalla riitaa, jonka osapuolina on valkoiset sekä muslimit...

Julkisuudessa vähätellään murhaajan israel-myönteisyyttä, muslimeihin kohdistunutta vihaa (joka on siis täysin normaalia juutalaisten keskuudessa) sekä pienen pientä vapaamuurariutta.

Kolme asiaa, jotka eivät sovi median luomaan kuvaan.

Vastapainoksi murhaajasta on mediassa tehty valkoihoinen äärioikeistolainen, joka siis tuo tavallisen ihmisen mieleen uusnatsit ja nationalistit.

Suomessa ainakin virkavallan puolelta ollaan havahduttu ÄÄRIOIKEISTON terroriuhkaan, ja kukaan ei ole puhunut israel-mielisestä terrorisuhasta???

t. hirveä perseenlainen saksalainen (ehkä jopa valkoinen, koska lupa on myönnetty...)
"Terroristi-Risto huutaa ei saa lyödä naista!, kun Ryydman iskee vanhan tuolin Riston rumaan naamaan. Batman huutaa iske Ryydman vielä toisen kerran, se vie vain meiltä pienen hetken verran!"
Sten
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 92
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 11:13 am

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Sten »

Mielenkiintoinen juttu, että tänään katosi www.spreekillers.ch, aikaisemmin se oli www.spreekillers.org.
Mutta kuitenkin, Seung-Hui Cho:n teot eivät siihen vaikuttaneet, eivätkä toki myöskään Auvisen tai Saaren, vaikka kaikki listalla olivatkin. Ehkä tämä 'ykkössija' sitten oli hostaajalle liikaa tms.
corppi
Olivia Benson
Viestit: 729
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:14 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja corppi »

http://nwohavaintoja.blogspot.com/

Joku onkin ratkaissut jo tapahtuneen taustat....
dmm
Neuvoja-Jack
Viestit: 547
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 6:19 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja dmm »

Monet haluavat osoittaa terrorismin todellisen tilanteen kyseisellä linkillä:

http://www.loonwatch.com/2010/01/terrorism-in-europe/

... itse olen sanonut, kun kyseinen linkki esitetään todisteeksi, että oikeampi tapa tilastoida tapahtumia olisi laittaa tekomäärän lisäksi myös uhrimäärä näkyviin. Noh, nyt kun Breivik teki mitä teki, voidaan siis loonwatchin logiikalla lisätä ykkönen sarakkeeseen, johon hänen katsotaan kuuluvan.
"Kyllä me muuten oltaisiin tultu osoittamaan mieltä ja näyttämään kaapin paikka mutta kun satoi ja oli kylmä, ja äidin leipomat pullat oli juuri uunissa"
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

HS tänään sivulla A7: Psykiatrisen vankisairaalan ylilääkäri Hannu Lauerma mielestä epäilty tekijä mitä luultavammin ei ole mielisairas. "Hän luultavasti ymmärsi täysin mitä teki". "Hän totetutti terroristisen tekonsa määrätietoisesti ja tehokkaasti".

Auta armias jos minä olisin viikonloppuna sanonut tuon virkkeen "Hän totetutti terroristisen tekonsa määrätietoisesti ja tehokkaasti", niin taas olisi jostain vyörynyt näitä Nepenthejä sun muita VPY:n kaltaisia _hyviä ihmisiä_, jotka olisivat syyttäneet minua Breivikin tekojen hyväksymisestä. Syytätkää nyt Lauermaa - hänkin näemmä "hyväksyy teot..."

Juilkisuudessa on olemassa jopa tälläisiä mielipiteitä:
Tuo teko on seurausta Norjan harjoittamasta oudosta maahanmuuttopolitiikasta jonka seurauksena oslon väestöstä on jo yli kaksikymmentä prosenttia islaminuskoisia.

Poliitikkojen tulisi ymmärtää paremmin ne seuraukset mitä tämän poliitiikan harjoittaminen tekee yhteiskunnalle. Tekijä teki tuon teon kostona sille muutokselle jonka tekijän mielestä Norjan sosiaalidemokraattinen puolue on maahan aikaansaanut.

Tekoa ei olisi tapahtunut jos Norjan maahanmuuttopolitiikka ei johtaisi siihen että ihmiset kokisivat olevansa väestönosa jonka arvoja ei kunnioiteta omassa maassaan. Tämä aiheuttaa katkeruutta monissa ihmisissä ja poliitikkojen tulisi huomioida nämä vaikutukset harjoitetussa maahanmuuttopolitiikassa.

Maahanmuuttoa hinnalla milla hyvänsä suosivat ihmiset eivät ilmeisesti suostu ymmärtämään mitä seurauksia yhteiskunnalle tulee siinä vaiheessa kun islaminuskoisia on maassa niin paljon että näiden näkemyksillä voidaan vaikuttaa maan lainsäädäntöön, sen seurauksena maan laisäädäntöön vaaditaan islamilaisen lain mukaisia muutoksia, jonka seurauksena yhteiskunnan sivistys taantuu kuten kaikissa islaminuskoisissa maissa on tapahtunut.


Osmo Soinivaara: Hommafoorumilla otettiin tietysti asiasta koko ilo irti, kunnes kävikin ilmi. että tekijä ei ollutkaan islamilainen terroristi vaan perusnorjalainen ”hommafoorumilainen”.

Oletan, että nyt mm. Vihreiden taholla otetaan ilo irti siitä, että tekijä olikin norjalainen, äärioikeistolainen ja ns. mamu-kriittinen.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
tj_eme
Jack Bauer
Viestit: 919
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2010 1:22 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja tj_eme »

Laerma tosiaan esitti arvelunsa, ettei kyseessä ole mielisairas vaan vakavasti persoonallisuushäiriöinen henkilö. Herättä ajatuksia siitä, että rikoslain normaalit säännökset ovat normaaleja rikollisia varten ja mielisairaita varten on omat lisäyksensä siihen. Jos mielisairaslisäykset eivät koske persoonallisuushäiriöisiä, pitäisikö heille säätää joku oma kuvionsa, koska rikoksentekijöinä he eivät ole samanlaisia kuin ns. normirosvot.

Aamu TV:ssä polkiisijohtaja R. Lardot jossain määrin vastentahtoisen oloisena puhui tehostetusta verkkovalmiudesta. Lienee ajatteleville henkilöille itsestään selvää, että tiedustelu on tehostetussa tilassa pohjoismaissa. Jo uutinen Europolin pohjoismaita koskevasta erityisryhmästä kertoi tästä ihan selvästi. Hesari tosin vähän hämmensi puhuessaan pohjoismaista ja Suomesta tämän tapauksen yhteydessä. Eli Hesari pitäne Suomea pohjoismaista irrallisena asiana.

Niin iso osa ketjusta menisi otsikon "Äärioikeistojupinaa, maahanmuuttoa ja keskinäistä nokittelua" alle, että taidan vähentää osallistumistani. Kannattaa kuitenkin lukea Hesarin verkkoversiosta norjalaisen filosofin juttua ABB:sta ja tämän kytköksistä. Tyyppi on siis käynyt nettikeskusteluja näiden hyörypäiden kanssa.
Lukittu