Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Heluna
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 8:25 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Heluna »

Scarlett kirjoitti:Aamulehden paperiversiossa oli iso kuva siitä skootterista kaatuneena, otettu heti aamulla. Nettiversiossa ei näytä olevan. Joku sen varmaan tänne pian skannaa, itsellä ei ole skanneria. On se kyllä ihan oven edessä ja kuvassa kypärä on skootterin vieressä kumollaan. Kyllä se on kiireessä siihen jätetty. Takaapäin katsottuna oikea vilkku (makaa oikealla kyljellä) on päällä, mutta voi toki olla oranssi heijastumakin.
Katselin aikaisimmin jotain kuvaa löytöpaikasta ja todella huomiota herätti se, että paikka on niin lähellä rakennusta ja ulko-ovea. Minulle tuli ainakin se mielikuva, että ajajalla on ehkä ollut tarkoituskin ajaa vauhdilla pihaan, apua hakemaan tai piiloon. Nyt kun näen tuon kuvan niin mielikuva siitä vain vahvistuu,
hyvä kun ei ole ajettu ovesta sisään, kumma kun ei kukaan ole kuullut mitään.
kajuhani69

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja kajuhani69 »

Ei tuon kuvan perusteella ole kovin lujaa tullut, voisi melkein veikata ihan kävelyvauhdiksi....ihan kun olisi vaan jätetty tuohon ja vahingossa kaadettu tuo aita (joka ei kovin vahvalta näytä)?
Twiney
Susikoski
Viestit: 32
Liittynyt: La Elo 20, 2011 8:41 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Twiney »

salainenpoliisi kirjoitti:Nakkilassahan on paljon liiviäijiäkin, ja muistaakseni kerhotilojakin.. Kaikki eivät ole näitä nuorentytön silmään"pelottavia,kaljuja ,tatuoituja ja arpinaamaisia",vaan ihan komeita,tavallisen näköisiä nuoria miehiä,jotka käyvät autoilla /prätkillä Cruisingeisss(mansemcruising), lisäksi saattaisi löytyä jotain viinaa vahvempaa ja puheet luksusjuhlista/tiloista/ veneistä/ autoista/ viinasta jne usein kovat..(kk.n viinanhimo tuona iltana..) spekulointia:D
Nakkilassa on ollut jonkun pienemmän mp-kerhon tilat, mutten usko että on enää, ainakin viimeksi ohi ajellessa näytti autiolta. Mutta Harjavallassa on erään "vähän isomman" kerhon tilat..
En kuitenkaan tod. usko että millään mp-kerholla olisi tekemistä Karoliinan katoamisen kanssa, ei sovi oikein kuvioon että sotkeutuisivat moiseen, eiköhän niillä pyöri intressit joissain ihan muissa asioissa kuin 15-kesäisissä tytöissä.
baboon
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: To Elo 25, 2011 12:42 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja baboon »

kajuhani69 kirjoitti:
Ei tuon kuvan perusteella ole kovin lujaa tullut, voisi melkein veikata ihan kävelyvauhdiksi....ihan kun olisi vaan jätetty tuohon ja vahingossa kaadettu tuo aita (joka ei kovin vahvalta näytä)?
Eikö kannossa ollut kuitenkin törmäysjälki? Tuskin ihan kävelyvauhdilla tulee isompia kolhuja....
Avatar
Vainu1
Susikoski
Viestit: 49
Liittynyt: To Elo 25, 2011 2:44 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Vainu1 »

Ajattelin tunnukset saatuani myös kirjoittaa myös tänne, kun tullut seurattua keskustelua.
Ensinnäkin poliisin ja tutkinnanjohtajan nopeampi toiminta ihmetyttää, kun skootteri löytyy ja henkilökohtaiset tavarat (mopokortti, käsilaukku, kotiavaimet) siellä!!. viittaa heti hyvinkin selvästi selvästi rikokseen.
Tässä menettettiin valitettavan paljon tärkeää aikaa.
Oma näkemys, toki toisena vaitoehtona, että hypannyt / tai pakotettu joidenkin kyytiiin siinä oletettussa bussipysäkillä.
2. Luin muutamia ilmoituksia. ja näistä johtopäätös
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Poli ... 5266148217
http://www.poliisi.fi/poliisi/pirkanmaa ... endocument
http://www.poliisi.fi/poliisi/pirkanmaa ... endocument
Yhdessä tapauksessa uhri 19v ja erittäin väkivaltainen raiskaaja, hakannut päätä maahan, ym.. / yhdessä takpauksessa uhri päässyt karkuun ja tuntomerkit poliisilla.
Näitä, kuin su osu silmään ja tutkin eri teorioita niin pidän kaikkein loogisimmalta mahdollisuutena, että Karoliina ajaessa skootteria (joko kotia tai kavereille) on tuntematon tekijä seurannut/ ajanut takaa jolloin Karoliina yrittänyt muuttaa reittiä, tai tekijä ollut siellä skootterin löytöpaikan lähellä kytiksellä. Pimeä paikka, paljon läpikulkua (nuoria).Summasummarun> lopputulos sama! Karoliina yrittänyt karkuun ja sattunut törmäys, paniikissa, jonka jälkeen rikoksen tekijä vienyt hänet metsään tai/+ autoon?? aikaa 1/2h (K lähtenyt 2:30 ja mopo löyty 3:00 ei kuulosta niin realistiselta , että kerkeää ajella monessa paikassa ja jutella vielä BMW poikien kanssa ja joku ulkopuolinen ajaa mopon kantoon. toki mahdollista, mutta matemaattinen todennäköisyys pienempi.
Ihmettelen kun kännykkä toiminnassa vielä vuorokauden, mutta ollut ilmeisesti takin taskussa. Takki/ känny voi olla nakattu missä vain kyseisen maston kuuluvuusalueella.. Kysymys? Onko Karoliina menehtynyt sitten heti, vai onko tekijä ottanut hänet autoon, mahdoton vastata. Luultavasti heti.> Ruumis myöhemmin hävitetty. Tai onko tajuttomana viety kotia?
Jotenkin tuntuu, että jos tekijöitä on useita tai nuoria, joku tietää jotain tai kaveri porukassa murtuu joku.
Eli Kyseisellä Tampereen alueella on sattunut monta raiskausta, väitän, että tekijälle pakkomielle ja toivottavasti poliisi kääntää nyt kaikki oljenkorret!! Mielestäni aikaisempien tapausten tuntomerkit esiin ja piirros henkilöstä. Portugalilainen postinkantaja toki ensimmäisenä paikalla, sanoisin vielä yllätys kuulustelu ja tutkinta. että saa suljettua pois.
Tekijä tuskin asuu kovin kaukana tapahtuneista paikoista, Täytyy tuntea. Ei näitä tosiaan tapahdu joka paikassa. Joku tekijä saattaa todellakin yhdistää kerran aikaisempien rikosten tekijä vapaana.
BonaFide
Susikoski
Viestit: 38
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 9:40 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja BonaFide »

Kiitoksia kuvan skannanneelle, valaisi todella paljon. Näyttää tosiaan ettei vauhtia ole kovinkaan paljon ollut, mielestäni kuvan perusteella voisi nimenomaan haiskahtaa lavastukselle. Mitä tulee skootterin muihin vaurioihin niin poliisi lienee tutkinut oliko esim. etulokasuojassa kengänjälkeä potkimisen jäljiltä? Tuntuu oudolta että Karoliina olisi ajanut kävelyvauhtia kantoon ja asetellut kypärän skootterin viereen. Jos taas vauhtia olisi ollut huomattavasti niin Karoliina olisi kaiketi lentänyt kauemmas skootterista ja myös kypärä ollut kauempana? Lehdenjakaja ei ilmeisesti koskaan kertonut siirtäneensä kypärää skootterin viereen.

Tuon kuvan jälkeen viimeistään pois sulkisin nämä Karoliinan kuollettavat vammat ja suohon kävelemisen. Ja Nakkilasta tosiaan sen verran, että aika hurjaa sakkia siellä asuu. Itse asuin lähikunnassa 26 vuotta ja tuli nähtyä ja kuultua kaikenlaista. Mielenkiinnolla odotan lisäuutisointia tästä poltetusta Bemarista. Jos kyseessä olisi Nakkilalaiset, jossain Tampereen tapahtumassa olleet niin en pitäisi mahdottomana, että ruumiin kanssa oltaisiin ensin ajeltu kotiin ja sitten pikku paniikkipalaverilla mietitty ruumiin hävitys.

Odotellaan odotellaan, kyllä tää viel selviää.
Kulmapöytä
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 11:56 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kulmapöytä »

Hyvä skannaus, Panda

kajuhani69 kirjoitti:
Ei tuon kuvan perusteella ole kovin lujaa tullut, voisi melkein veikata ihan kävelyvauhdiksi....ihan kun olisi vaan jätetty tuohon ja vahingossa kaadettu tuo aita (joka ei kovin vahvalta näytä)?
On tullut. Huomaa pakoputken piirtämä vaaleampi jälki liuskekivessä joka näyttää tulosuunnan. Aidan tolppajalka on taipunut juurestaan eli rengas tai runko osunut siihen --> tullut siis sladissa eli pienessä kulmassa suhteessa noihin liuskekiviin l. reilusti kallellaan.... eli olisi voitu sysätä alas sitä rinnettä mutta miksi toi kypärä... Se olisi pudonnut sarvesta aiemmin... Ja miksei se koira (onko sen olemassaolo faktaa) herännyt siinä heti ikkunan takana? Takarenkaan vasen puolisko näyttää siltä että hiljattain on kantattu voimakkaasti vasemmalle kovalla pohjalla l. asfaltilla.

Onko noi muuten verijälkiä tuossa takarenkaan vasemmalla puolella, erottuu kuvassa ruskeana läikkänä? Ne ja kypärä kertoisivat sitten kuskin päälläolosta kaatumishetkellä. Meneekö skootterin "vaihde" vapaalle jos kaasukahvaa ei käännetä, ts. voiko pistää valumaan mäkeä alas ilman kuskia vai jarruttaako moottori?

nimim. Monkey / Suiza- sukupolven kasvatti
This happens every time one of these floozies starts poontangin' around with those show folk fags. -Sheriff Buford T Justice
Jarde
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: La Elo 06, 2011 9:05 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Jarde »

Aamun parhaat naurut sai tästä postauksesta :D

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php? ... 80#p416552

Uskomatonta, että kukkahattutädit viitsivätkin tuollaiseen uhrata voimavarojaan, ja tuhlata poliisien resursseja.


Kiitokset ja peukut Crashtesdummylle sinnikkyydestä etsinnöissä, unohtamatta asiaa valoittavia videoita http://www.youtube.com/watch?v=8FFzjOpmcnE ja http://www.youtube.com/watch?v=M470J4PlDa4
Jonathan
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 9:06 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Jonathan »

Sain vihdoin tunnukset kuntoon, minäkin siis uusi täällä.

Aamulehden kuvasta näyttäisi aivan kuin skootteri olisi laitettu rullaamaan ilman kuskia eteenpäin ja se olisi vain ihan sattumalta ottanut suunnan tuota aitaa kohti, rikkonut sen ja lopulta kaatunut tuohon oven eteen. Kypärä on roikkunut menossa mukana kunnes keikkasi maahan pyörän kaaduttua. Tämä selittäisi myös miksi Karoliinan tavarat olivat vielä tallessa kun skootteri löytyi. Ehkä, kuten jo aiemmin on täällä mainittu, tekijä ei edes tiennyt tavaroista jotka olivat satulan alla olevassa säilytys-boxissa. Jossain vähän kauempana oli auto odottamassa johon tekijä hyppäsi ja paikalta kaasutettiin vauhdilla pois. Tai sitten poistuttiin jalkaisin ennalta sovittuun noutopaikkaan. Tämähän tarkoittaisi sitä, että Karoliina on ollut joko autossa, tai sitten jo jossain muualla...

Tällainen teoria siis minulla. Toinen vaihtoehto on tietysti se klassinen variaatio; Karoliina on itse ajanut tuonne taloyhtiön pihaan, törmännyt aitaan ja kaatunut pyörällä, mutta luulisi siitä nyt enemmän melua syntyvän. Mites noiden asuntojen kanssa oli. Joku mainitsi aiemmin, että seurakunta liittyisi jotenkin noihin asuntoihin. Voisiko olla, että Karoliinan tarkoitusena oli mennä johonkin noista asunnoista, onkohan ne tutkittu?
janet
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 12:00 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja janet »

Oli pakko pitkään seuranneena vihdoin liittyä :)
gacy kirjoitti:Tuolta Nakkilastahan näkyy löytyvän hyvinkin mielenkiintoista luettavaa Suomi24-foorumilla. Kahta likkaa ilmeisesti yritetty repiä mustaan bemuun jossa kolme jätkää sisällä.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8930940
Tuosta ketjusta löytyi tyttö jonka poikaystävää epäillään tosta hommasta ja vähän feisbuukkaamalla voi löytää kyseisen pojan, joka kauppaa kilvetöntä (?) autoaan, joka ei ole kylläkään bemari, mutta voisi mahdollisesti näyttää siltä pimeässä??? Jos sen, että auto on bemari olisi tarkoitus hämätä..

Yksi seikka mikä hämmentää on se, että "bemarimiesten" on sanottu olevan 25-30 vuotiaita. Ei sen ikäiset enää ajele yöllä rinkiä..
taneliii
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Ti Touko 05, 2009 5:28 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja taneliii »

Voi luoja, minfon suurin ongelma on kiteytetty tähän parin viime sivun alle aika hyvin.

Joku postaa linkin, että nakkilassa poltettiin auto sorakuopilla, nyt eräs viimeisimmistä postaajista kertoo faktana viestissään jo, että siellä poltettiin bemari. Pari sivua ja siellä on nähty kolme vaaleaan huppariin pukeutunutta nuortamiestä Kyllikki Saaren skootterin kyydissä ja yksi heistä on aivan selvästi ollut Muammar Gaddafi. Ja sitten ihmetellään mistä "fb-äidit" saa kaikki oudot teoriansa. :wink:
"Whenever I’m about to do something, I think, ‘Would an idiot do that?’ And if they would, I do not do that thing."
Heluna
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 8:25 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Heluna »

Onkohan tiedossa oliko tuon läheisimmän asunnon omistaja kotona? Rollaattorista päätellen vanhempi ihminen. Jos ei ole kuullut mitään täytyy olla joko huono kuulo, huono yleiskunto tai hyvä lääkitys. Mun käsityksen mukaan iäkkäät ihmiset usein nukkuvat aika kevyesti ja heräävät monta kerta kertaa yössä ja aamulla/aamuyöllä aikaisin.
Kulmapöytä
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 11:56 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kulmapöytä »

Ottiko kukaan muuten huomioon sitä että mopohan on saatettu pölliä jo alkuillasta ja sitten "maan tavan mukaan" dumpattu tuohon talon eteen ja jatkettu matkaa jalan tuonne "metsäpubiin" tms?? Viikonloppujen jäljiltä ojiin yms jätetyt mopot ja pyörät on ihan normaali näky kaupunkialueella, yhteiskunnan paskiaisten pennut kun katsovat oikeudekseen ottaa aina sopiva kulkupeli alle mistä löytyy..

Eli K joko jalkautunut vapaaehtoisesti tai pakolla jo aiemmin, joku täysin ulkopuolinen pöllinyt mopon ja jättänyt tuonne löytöpaikalle eikä nyt uskalla tulla kaapista, ei vain mopovarkaana vaan pelkää että tulee myös tapposyyte kaupanpäällisinä... Tosin se lompsa siellä boksissa ei kieli vapaaehtoisesta mopon jättämisestä K:n toimesta.
This happens every time one of these floozies starts poontangin' around with those show folk fags. -Sheriff Buford T Justice
ohrana
Nikke Knakkertton
Viestit: 152
Liittynyt: Su Marras 02, 2008 10:10 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja ohrana »

Skootterin on täytynyt tulla kaiteen pystytolppaan voimakkaasti oikealle
kallistuneena tai kyljellään. Muussa tapauksessa vaakasuorassa ollut kaide olisi
skootterin etupuolella irtonaisena tai vääntyneenä enemmän skootterin vasemmalle puolelle. Nyt se on skootterin takana. Vauhtia on täytynyt olla reippaasti, ei
ihan kävylyvauhdilla kannosta irtoa kappaleita. Uskoisin, että koska kaide on
tarkoitettu vanhuksen kulkemista helpottavaksi tukikaiteeksi, kaide ja pystytolppa ovat olleet tukevasti kiinni.

Variaattorilla varustettu skootteria ei voi nähdäkseni päästää yksinään rullaamaan
mäen päältä alas. Hiljaa taluttaa sitä voi, mutta vauhdin kiihtyessä variaattori
alkaa ottaa kiinni? Olenko oikeassa?
Heluna
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 8:25 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Heluna »

Kulmapöytä kirjoitti:Ottiko kukaan muuten huomioon sitä että mopohan on saatettu pölliä jo alkuillasta ja sitten "maan tavan mukaan" dumpattu tuohon talon eteen ja jatkettu matkaa jalan tuonne "metsäpubiin" tms?? Viikonloppujen jäljiltä ojiin yms jätetyt mopot ja pyörät on ihan normaali näky kaupunkialueella, yhteiskunnan paskiaisten pennut kun katsovat oikeudekseen ottaa aina sopiva kulkupeli alle mistä löytyy..

Eli K joko jalkautunut vapaaehtoisesti tai pakolla jo aiemmin, joku täysin ulkopuolinen pöllinyt mopon ja jättänyt tuonne löytöpaikalle eikä nyt uskalla tulla kaapista, ei vain mopovarkaana vaan pelkää että tulee myös tapposyyte kaupanpäällisinä... Tosin se lompsa siellä boksissa ei kieli vapaaehtoisesta mopon jättämisestä K:n toimesta.
Mahdollista toki. Varmaan on itse lähtenyt bilepaikasta illalla skootterilla mutta jos esim. jäänyt tuonne pysäkille niin siitä varmasti joku on saattanut "lainata" jos on ollut niin näkyvällä paikalla tyrkyllä. Aikaa ei ole ollut kyllä kovin paljon näille kaikille tapahtumille.
Lukittu