Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Rampo Edogawa
Poliisikoira Rex
Viestit: 265
Liittynyt: Ke Loka 28, 2009 4:51 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Rampo Edogawa »

Kikkeliskokkelis kirjoitti: Toki tuo kännissä ajamisen mahdollisuuskin on hyvin suuri. Mietin vaan että millä vitulla se on edes tuonne asti päässyt, jos on aivan ympärikännissä ollut.

Ja eikös pojat myöhemmin kertoneet ettei K niin kauhean kännissä ollutkaan, vaan jo hieman selvinnyt pahimmasta?
Pojat olivat muuttaneet kertomuksen jo 3. päivä mennessä, uutinen kovasta humalasta on julkaistu 11. päivä. Sitä en tiedä, milloin tämä "kova humala" on tullut poliisin tietoon ja mitä sillä edes tarkoitetaan. Tuskin mistään koomakännistä ole kuitenkaan kysymys koska poliisi myös olettaa, että Kesti on ajanut skootterilla pois bilepaikasta. Omituista ristiriitaa kuitenkin kun nyt aloin miettimään. Pojathan tosiaan alku kuussa korjatussa tarinassa sanoivat, ettei ollut "kovin" humalassa.
Nimeni on Veijonen, mutta herralla on tapana sanoa minua Batleriksi
Kikkeliskokkelis
Armas Tammelin
Viestit: 71
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 11:27 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kikkeliskokkelis »

Secret kirjoitti: Siis onko todella näin? Nyt kun kuvia pilkutan, taitaa tuo olla totuus!!!

Sittenhän tämä on melko selvää.. Ei noin paljon kukaan aja "kaarretta pitkäksi"! Ei edes huppelissa, kyllä kännissäkin jarrua osaa käyttää. Sorry, työnnetty on minun mielestäni!

t.Secret
Niin siiis tuo skootteri on tuon kannon oikealta puolelta tullut tästä kuvasta katsottuna, eli täysin suoraan mäestä eikä kääntymistä ole edes yritetty.
Kuva
Viimeksi muokannut Kikkeliskokkelis, Pe Elo 26, 2011 11:39 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10920
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Ehkä mahdollista, että osa skootterin vaurioista olisi tullut jo aikaisemmin? Kate, lokari?
Liittyen tietysti riitaan bemu-poikien kanssa, joista joku olisi potkinut skootteria, ennenkuin KK olisi päässyt karkuun. Tosin vähän kummalta tuntuisi jopa kolmekymppiset miehet riehumassa teinitytölle... Tuollainen sopisi paremmin ikätovereille sentään.
Jarrutusjäljettömyys ja skootterin sijainti noin lähellä kyllä kertovat hitaasta vauhdista, eli mitään hirveää takaa-ajoa tai kaahailua tuskin on ollut.
Viimeksi muokannut Kuolemannaakka, Pe Elo 26, 2011 11:40 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
flamie
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 6:03 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja flamie »

SaraSidle kirjoitti: Tää ois kyllä mun mielestä oikeen varteenotettava vaihtoehto. Tässä tapauksessahan varsinkin tuntuis, että KKta joku ois jahdannut tms. ja ois äkkiä koittanut kurvata talon pihaan turvaan. Pimeässä juuri vasta kohdalla huomannut, että tuosta kääntyykin suoraan talon eteen tuommoinen käytävä ja koittanut siihen kääntää? Jos joku on seurannut ja KK tuossa sitten kaatunut, on seuraaja äkkiä käynyt kimppuun ja napannut KKn matkaansa. Ehkä ne bemaripojat on seuranneet KKta sieltä pysäkiltä? Tai joku muu? Tai joku tullut tuolta vastaan, jota KK säikähtänyt ja äkkiä kääntänyt tuonne pihaan päin. Ehkä tässäkin tapauksessa ne bemaripojat.
Tosiaan JOS spekuloidaan sillä että skootteri (kenen tahansa ajamana) olisi tullut alhaalta ja sitten joku toinen kulkuneuvo yllättäin eteen tuolta ylhäältä niin skootterikuski olisi äkillisen väistöliikkeen seurauksena törmännyt kantoon ja kaatanut kaiteen, kenties satuttanut itsensä vaakakaiteen osuessa mutta enemmänkin "ilmat pihalle" -tyyliin kuin verta roiskuen. Ei tarvi olla kova vauhti jos rintakehään törmää jotain niin sitä on ainakin hetken aikaa "tööt".

Ylhäältä vastaantullut kulkuneuvo on voinut olla "takaa-ajossa" tai sitten leikkimielistä ajoskabaa jonkun tutun saattajan kanssa, jossa tämä toinen onkin valinnut kiertää lenkin erisuuntaan tai sitten ihan sattumanvarainen vastaantulija. Ja mikä ettei toisinkinpäin olisi lenkkiä voineet osapuolet kiertää JOS vastaantulijan väistämisestä on kyse.

Faktaa on niin vähän, että vaihtoehdot vaan lentelee ilmassa...
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10891
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja damfin »

Onkos se bemarihavainnon oikea bussipysäkki edelleenkään vahvistettu että mikä pysäkki se oli?
vahvistukseksi ei todellakaan kelpaa se että tiedotusvälineissä on ollut kuva siitä salmenrannan pysäkistä ja kerrottu että tällä pysäkillä nähtiin bmw ja skootteri.
Jokuhan täällä silloin havainnon julkistamisen jälkeen kertoi nähneensä poliisien tutkivan sen likolammenkadun kohdalla olevaa bussipysäkkiä, eikä mielestäni olisi mitenkään vaikea uskoa poliisien tarkoituksella antaneen harhaanjohtavaa tietoa julkisuuteen saadakseen rauhassa tutkia sen oikean pysäkin, sillä aikaa kun uteliaat väkijoukot ramppaisivat siellä salmenrannan pysäkin ryteikössä.

Sitten tuo kuva skootterista kaatuneena, kyllä se näyttäisi olevan ajettu siihen, vauhti on voinut hidastua jo kun on luisuttu sitä nurmikkoa pitkin kyljellään siihen kantoon ja kaiteen tolppaan, ja kuten täällä moni paikanpäällä käynyt on jo todennutkin, siihen mutkaan ei tarvitse skootterilla kovaa ajaa kaatuakseen.
Uskoisin että paikka on ollut tuttu, ja skootteri on ollut tarkoitus jättää sinne parkkiin, bussipysäkiltä on lähdetty ajamaan peräkkäin, skootteri edellä ja bemari perässä, skootteri on siellä kääntöpaikan silmukassa näyttänyt vilkkua siksi että perässä tuleva tietäisi kääntyä sinne oikealle talon pihaan (ei olisi näyttänyt vilkkua jos karkuun ajaisi) mutkassa skootteri on karannut käsistä ja kaatunut päin kaidetta, säikähtänyt kuski (mahdollisesti Karo itse) on ottanut kypärän päästä ja jättänyt sen skootterin viereen, hypännyt äkkiä bemarin kyytiin ja poistunut paikalta.

Kännykkä ehkä pudonnut kaatuessa ja yksinkertaisesti lentänyt jonnekkin josta sitä ei vaan ole nähty, soittoäänet äänettömällä, tai sitten bemarilla on siirrytty jonnekkin josta kännykkä on sitten ottanut yhteyden tottijärvelle.
yksi mahdollinen skenaario on se, että on siirrytty johonkin syrjäiseen paikkaan siinä soramontuilla jatkamaan ryyppäämistä, onkos siellä muutes missään jälkiä nuotiosta? itse usein tuon ikäisenä tuli porukalla aamuyöstä ajettua jonnekkin tekemään nuotio ja jatkamaan ryypiskelyä nuotion ääressä. ilkeä mutta mahdollinen päätös ryypiskelylle olisi ollut se että Karo on sammunut, pojat tai joku pojista saanut päähänsä käyttää tilaisuutta hyväkseen ja pitänyt hauskaa sammuneen kanssa, ja sitten jossain vaiheessa on havaittu että mitä v..tua, sehän on kuollut, mitäs nyt tehdään...
Final7
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 12:01 pm
Paikkakunta: Harjavalta
Viesti:

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Final7 »

Lainasin ja yhdistelin kuvan ja kuvakaappauksen videosta. Kuvasta saa paremman käsityksen suunnista. Ja ihmettelen myös jarrutusjälkien puuttumista. http://aijaa.com/v.php?i=009338565758.jpg
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Meillä olisi juuri tuollainen mäki kotipihassa, mutta ei vaan ole skootteria millä voisi testata kauanko pysyy pystyssä, jos alas työntää ilman kuskia. Harmi.
Oisko kellään ylimääräistä ? 8)
ellmarj83
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 12:51 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja ellmarj83 »

Kuolemannaakka kirjoitti:Ehkä mahdollista, että osa skootterin vaurioista olisi tullut jo aikaisemmin? Kate, lokari?
Liittyen tietysti riitaan bemu-poikien kanssa, joista joku olisi potkinut skootteria, ennenkuin KK olisi päässyt karkuun.
Jarrutusjäljettömyys ja skootterin sijainti noin lähellä kyllä kertovat hitaasta vauhdista, eli mitään hirveää takaa-ajoa tai kaahailua tuskin on ollut.
Minä olen ajatellut samaa, että skootteriin on voinut tulla vauriot jo aikaisemmin. Toki en siinäkään epäile, että olisi esim BMW-tyypit asialla, en kuitenkaan poissulje sitä, mutta vauriot on voinut tulla ihan vain vahingossa. Mikään ei minusta todista sitä, että skootterin vauriot olisivat tullut nimenomaan tuossa löytöpaikalla.
Kikkeliskokkelis
Armas Tammelin
Viestit: 71
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 11:27 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kikkeliskokkelis »

damfin kirjoitti: Sitten tuo kuva skootterista kaatuneena, kyllä se näyttäisi olevan ajettu siihen, vauhti on voinut hidastua jo kun on luisuttu sitä nurmikkoa pitkin kyljellään siihen kantoon ja kaiteen tolppaan, ja kuten täällä moni paikanpäällä käynyt on jo todennutkin, siihen mutkaan ei tarvitse skootterilla kovaa ajaa kaatuakseen.
No nyt tuli kyllä aika paljon huttua taas!

Missä kaikki jäljet nurmikossa jos skootteri kaatui jo ennen liuskekiviä? Missä jäljet asfaltilla kaatumisesta? Miksi liuskekivissä on vain 20cm naarmu, jos mopo on toista metriä liukunut sitä pitkin kyljellään?

Kaatua nyt voi paikallaankin, mutta kaikki muu spekulaatiossasi voidaan kumota kahden valokuvan perusteella jo 100% varmasti. :)
Avatar
Petu
Sofia Karppi
Viestit: 400
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 2:46 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Petu »

Eikö olisi ollut järkevämpi viedä skootteri jonnekin Pyhäjärven rantaan, jolloin etsinnät olisi suunnattu järvelle, josta ihmistä voi olla mahdoton löytää (itsemurha -> etsinnät lopetetaan tuloksettomina)?
Tällöin bilepoikien osuutta voitaisiin tutkailla suurennuslasin kanssa. Nyt kun tuo skootteri löytyi täysin päinvastaisesta suunnasta, tapaus on paljon hankalampi.

Mielestäni tuo suunta mihin skootteri on viety, on täysin linjassa niihin epäilyksiin, että jotain olisi tapahtunut Villilänsaaressa tai -niemessä. Tällöin tekijä(t) veisi skootterin kiireellä täysin päinvastaiseen suuntaan, isoja teitä mahdollisimman vähän käyttäen.

Tässä vielä aiemminkin postattu kuva kilometrin säteestä skootterin löytöpaikalta, jossa Karoliinan kännykän pitäisi joidenkin tietojen mukaan olla.

Kuva

Toki tuo bmw-havainto sotkee tätä linjaa, mutta ehkä se on tarkoituskin.. Mikäli bemarihavainto on puolestaan oikea ja sitä ei ala kohta löytymään, kallistun sille linjalle, että se on viety maasta vähin äänin viroon ja myyty siellä eteenpäin.
Viimeksi muokannut Petu, Pe Elo 26, 2011 11:48 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jarde
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: La Elo 06, 2011 9:05 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Jarde »

damfin kirjoitti:.....yksi mahdollinen skenaario on se, että on siirrytty johonkin syrjäiseen paikkaan siinä soramontuilla jatkamaan ryyppäämistä, onkos siellä muutes missään jälkiä nuotiosta? itse usein tuon ikäisenä tuli porukalla aamuyöstä ajettua jonnekkin tekemään nuotio ja jatkamaan ryypiskelyä nuotion ääressä. ...
Kyllä siellä BMX-radan vieressä on nuotiopaikka

Kuva
Viimeksi muokannut Jarde, Pe Elo 26, 2011 11:49 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
sepeteus
Remington Steele
Viestit: 240
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 8:23 am
Paikkakunta: Kemi

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja sepeteus »

Lokari on melko varmasti irronnut osuessaan tuohon kantoon, luulisin. Se ei kyllä kaatuessa irtoa. Olisiko etukate sitten halkeillut tuossa kaatumisen yhteydessä. Paljon mahdollista. Skodehan on selvästi liukunut jonkin matkaa ennen pysähtymistään.
Kikkeliskokkelis
Armas Tammelin
Viestit: 71
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 11:27 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kikkeliskokkelis »

Final7 kirjoitti:Lainasin ja yhdistelin kuvan ja kuvakaappauksen videosta. Kuvasta saa paremman käsityksen suunnista. Ja ihmettelen myös jarrutusjälkien puuttumista. http://aijaa.com/v.php?i=009338565758.jpg
Hyvä yhdistely, sillä nyt tyhmemmänkin on jo pakko hahmottaa tuo paikka. :)

Aika hyvin tuon kannon ja lampun välistä tullut tuo skootteri ja ottanut tuosta aidan pystytolpasta pienen kimmokkeen ennen kaatumistaan.
Kikkeliskokkelis
Armas Tammelin
Viestit: 71
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 11:27 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kikkeliskokkelis »

sepeteus kirjoitti:Lokari on melko varmasti irronnut osuessaan tuohon kantoon, luulisin. Se ei kyllä kaatuessa irtoa. Olisiko etukate sitten halkeillut tuossa kaatumisen yhteydessä. Paljon mahdollista. Skodehan on selvästi liukunut jonkin matkaa ennen pysähtymistään.
Tuo kanto on sen verran matala ettei lokasuoja kyllä millään osuisi siihen. Rengashan hyppäisi kannon yli osuessaan siihen joten ei olisi mitään mahdollisuutta että lokari osuisi kantoon, koska on renkaan takana.

Toki se tuossa kaatumisvaiheessa on jotenkin voinut irrota, harvinaista kyllä olisi.

Etukate on voinut tuohon kaiteseen osuessaan hajota, koska ei kovin kovaa iskua tarvitse että tuollainen muovi halkeaa.
metatyyppi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Ti Elo 16, 2011 1:19 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja metatyyppi »

skoone kirjoitti:Ja sen koiran haukkumisiin tai ei-haukkumisiin ei kannata kiinnittää huomiota. Ehkä omistaja itse nukkui niin syvästi ja ilman kuulolaitetta jotta ei kuullut mitään...
Olen kaikkea muuta kuin koirapsykologi, mutta ihan mutuna voisin väittää, että jos koira kuulee jotakin poikkeuksellista ja vieläpä outoon aikaan, se saattaa ensin vain valpastua ja olla varuillaan. On vaikea kuunnella ja haukkua samaan aikaan. Haukkumiselle puolestaan ei ole aihetta, jos tilanne niin sanotusti menee ohi.
Lukittu