Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Gladys »

palapeli kirjoitti:... Tarkottaisi tietysti sitä, että Karoliina olisi joutunut eroon skootteristaan jo paljon luultua aiemmin, ja mahdollisesti eri suunnalla kuin mitä nyt luullaan...
Jo tuossa taannoin kyselin mahtaako kukaan muistaa mitä kuuluu sille tarinalle, jossa yksi bilepojista kyseli fb:ssa Karoliinaa jo yhden aikoihin katoamisyönä. Ja kuulemma poisti viestinsä fb:sta kovin pian.

Jos näin oikeasti tapahtui, niin se tarkoittaisi sitä, että K oli teillä tietymättömillä jo 01 jälkeen.
Jos näin ei tapahtunut, niin mistä huhu sai alkunsa ja miksi?

Ja Chilille vielä kiitokset Kennedy-Lincoln- tarinasta :lol:

* one week before Lincoln was shot he was in Monroe, Maryland.

* one week before Kennedy was shot he was in Marilyn Monroe
All is pretty.
- Andy Warhol
MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Uskoisin, että riski ''onnistuneeseen tekoon'' on heti perään aika epätodennäköinen. Varsinkin, jos tekijä on sama joka vei Raisan.

Ja ehkäpä poliisilla on jo muutama potentiaali, jotka ovat tarkan syynin ja tarkailun alaisena 24/7.
Nuotio & Äreät Tiput
Merciful Samaritan
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: Ke Elo 03, 2011 11:04 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Merciful Samaritan »

Saako suomalainen poliisi käyttää tätä sovellusta vai onko se operaattorien armoilla?

http://bot.fi/7v
kajuhani69

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja kajuhani69 »

Merciful Samaritan kirjoitti:Saako suomalainen poliisi käyttää tätä sovellusta vai onko se operaattorien armoilla?

http://bot.fi/7v
Eihän tuo toimi jos puhelimeen ei ole tuota ohjelmaa ensin asennettu, KK:n puhelin oli lisäksi mallia "perus" johon ei tällaisia älypuhelin softia saa. Tuolla ja vastaavalla softalla on ideana se että saa itse jäljitettyä puhelimensa. Tämä Plan B osaa lähettää itsensä puhelimen, tiedä sitten miten tuo toimii....veikkaan ettei ilman käyttäjän toimenpiteitä, laitonhan tuo muuten olisi monessa maassa.
Viimeksi muokannut kajuhani69, Su Elo 28, 2011 7:29 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
buracee
Martin Riggs
Viestit: 642
Liittynyt: Ti Heinä 17, 2007 9:47 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja buracee »

Merciful Samaritan kirjoitti:Saako suomalainen poliisi käyttää tätä sovellusta vai onko se operaattorien armoilla?

http://bot.fi/7v
Poliisista en tiedä, saako vai, mutta tuotahan voi käyttää kuka tahansa kun vaan tietää numeron. Tosin tässä tapauksessa siitä ei ole hyötyä, tuo sovellus kun on android-puhelimiin tarkoitettu, kun taas ns. kesti-puhelin on Nokia 3120 classic, eli S40-käyttöjärjestelmällä varustettu.
ellmarj83
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 12:51 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja ellmarj83 »

Jtle kirjoitti: Herätetääs henkiin eräs kuvio, joka on jäänyt unholaan:

'Petri' eli PB, jolle KK soitti yhden aikaan kysyäkseen 'lisää viinaa'. Omien sanojensa mukaan ei voinut, koska ei ollut Treella vaan Tuuloksella (Tuuloksessa?). Matkaa about 100 km. Kauankohan kestäisi ajella (bemarilla?) Tuulokselta Treelle jos yhden jälkeen lähtee? Runsaan tunnin?

(Niille, jotka eivät ollet mukana kun tätä käsiteltiin: Tämä PB on se sama jonka luona KK oli nukkumassa päätään selväksi kyseisen viikon to-pe yönä Rosendahlin rannan bileitten jälkeen. KK lienee ollut PB:n siskon kavereita ja olivat tutustuneet kultajuhlissa)

PB tilitti, että elämä potkii. Tyttöystävä jätti, auto hajosi ja nyt kaiken lisäksi tämä KK:n tapaus.
Kun nyt epäillään paremman puutteessa kaikkea ja kaikkia, menkööt tuo PB samaan läjään.

Tätä P:n osallisuutta olen itsekin miettinyt. Mitä jos hän on yksi niistä bemarihenkilöistä? Lisäksi mietit tuota aikaa, jolloin Karoliina soitti hänelle. P itse sanoi, että Karoliina soitti n klo 1:n jälkeen. Lehdissä lukee, että klo 2 aikaan. Ehkä lehdissä lukee tahallaan väärin. Saatiin paljon raflaavampi otsikko kun kirjoitettiin, että viimeisessä puhelussa pyydettiin lisää viinaa.
Todellisuudessahan Karoliina on voinut silloi klo 2 soittaa sille ystävälleen jossa mietittiin ensi viikon tapahtumia.

Lisäksi P väittää, että on yrittänyt vielä ma iltapäivällä soittaa Karoliinalle ja, että puhelin tuuttasi. Hän ei silloin vielä tiennyt, että oikeasti puhelin sammuikin Ma aamuna klo 05.

Se että tämä P kirjoitti FB:hen olleensa kuulusteltavana, epäilyttää minua vielä enemmän. Ajatteliko hän, että jos ilmoittaa asiasta julkisesti niin näyttää syyttömältä. Vaikka totuus voi olla aivan sama?

Jos joku muukin voisi vielä tästä keskustella, vai ollaanko me Jtle:n kanssa ainoat, jotka miettivät tätäkin vaihtoehtoa?
Rampo Edogawa
Poliisikoira Rex
Viestit: 265
Liittynyt: Ke Loka 28, 2009 4:51 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Rampo Edogawa »

Ette te nyt voi tosissanne uskoa, että poliisi antaa julkisuuteen automallin tuntomerkit pelkästään hämäämismielessä? Meinaatteko, että siellä on niin paljon henkilökuntaa nojailemassa seiniin, että aina irtoaa tutkijoita vastaamaan puhelimeen kun joku soittaa havainnosta? Vai näyttelijöitäkö siellä on vastaamassa? Lisäksi tämänkaltainen harhautus aiheuttaa monille ihmisille, varsinkin ko. automallin omistajille paljon mieliharmia kun asiaa riepotellaan julkisuudessa. Kyllä nämä tiedot on tarkkaan harkittuja. Poiisikin tietää, ettei se silmätikun rooli ole herkkua, edes hämäämismielessä. Se kidnappausjutun harhautus oli täysin eri asia, se oli looginen, se ei aiheuttanut mitään ajojahteja eikä muumidekkarit levitelleet kenenkään kuvia julkisuudessa.

Kyllä nämä tuntomerkkeihin perustuvat haut ovat niin tärkeä poliisin työkalu, etteivät he nyt herrajestas ala pelleilemään tulevienkin hakujen kustannuksella. Eihän kukaan ottaisi pitkään aikaan mitään poliisin antamia tuntomerkkejä tosissaan jos tämä paljastuisi feikiksi. Mennyt ihan muumi.infoksi tämä ketju. :twisted:
Viimeksi muokannut Rampo Edogawa, Su Elo 28, 2011 7:33 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Nimeni on Veijonen, mutta herralla on tapana sanoa minua Batleriksi
buracee
Martin Riggs
Viestit: 642
Liittynyt: Ti Heinä 17, 2007 9:47 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja buracee »

kajuhani69 kirjoitti:
Merciful Samaritan kirjoitti:Saako suomalainen poliisi käyttää tätä sovellusta vai onko se operaattorien armoilla?

http://bot.fi/7v
Eihän tuo toimi jos puhelimeen ei ole tuota ohjelmaa ensin asennettu
Luitko sä muuten tota linkistä löytyvää juttua ollenkaan?

"This is the first and only 'find my phone' app that you download AFTER you've already lost your phone."
Susiemo
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: To Elo 25, 2011 5:33 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Susiemo »

Poliisi varmasti tietää enemmän kuin kertoo, ja niin ilmeisesti tietää moni muukin, mutta heitä on pyydetty julkisuudessa vaikenemaan (mm. se, että talkkari oli kuullut ääniä).

Gladysin esille nostama kysymys K:ta Facebookissa huhuilleesta bilepojasta on edelleen kiinnostava. Jos K olisi kadonnut pojilta jo aiemmin, ja skootterikin viety, niin aikajanaan tulisi aikamoinen lisäys. Skootterin olisi saattanut ajaa Likolammenkadulle kuka tahansa, sellainenkin, joka ei K:n kohtaloon muuten liity (varas tai kaveri, joka on lainannut ajopeliä tmv.). Poliisilla saattaa joku hyvä syy olla kertomatta alkuyön tapahtumista, ja sekin, että kännyn oletetaan olevan kilometrin säteellä skootterin löytöpaikasta, selittyisi ihan silläkin, ettei sinne Villilänkadullekaan taida juuri enempää matkaa olla. Ja eikö periaatteessa sekin, että poliisi tiedottaa ettei _missään tapauksessa_ epäile PB:n tai bilepoikien tarinaa, voi olla täyttä sumutusta?

Mitähän K:n isä tarkoittaa perjantaina kirjoitetussa viestissään "antautuja pelureilla", jotka haluavat pilata molempien lapsien tulevaisuuden..?
Viimeksi muokannut Susiemo, Su Elo 28, 2011 7:36 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jenna91
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Su Elo 14, 2011 8:54 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Jenna91 »

profiler kirjoitti:
MissHolmes kirjoitti:Mihin katosi vaikkapa Raisa? Ufojen mukaan?
Huumeet sopisivat tähänkin hyvin: nousi autoon, veti viivat, kuoli yliannostukseen ja todisteet hävitettiin. Miksi pitää aina ensimmäisenä pelätä 50 vuotiasta kaljupäistä psykopaattia? Ne kuuluvat telkkarin kauhusarjoihin ja pikkutyttöjen mielikuvitukseen.

En usko että kauheen moni nuori vaan nousee jonkun tuntemattoman autoon ja vetäisi huumeita, tai että nää tuntemattomat heti alkaisi niitä tuputtaan.
En oo ite mikään narkkari, mutta oon nuori myös ja tunnen ja tiedän henkilöitä jotka käyttävät huumeita, ja joilla on kontakteja "huume maailmaan". Ainakin täälä päin (n.60 000 asukkaan kaupunki) se menee vähän silleen että huumeita on tarjolla jos on paljon kavereita, aina joku sitten tietää jonkun keneltä/kenen kautta voi saada huumeita. Ei täälä ainakaan oo mitään hämäräperäisiä diilereitä jotka liikkuu tummilla autoillaan tarjoillen ilmasia maistiaisia. Ja lisäksi monilla nuorilla on kyllä tosi iso kynnys kokeilla jotain ns. vahvempia huumeita. Kannabista toki monet on kokeilleet, ja sen kokeilemiseen ei varmaan mitään kovin isoa kynnystä tarvita mutta eipä se sitten mitenkään kovin vaarallistakaan ole, eikä siihen voi kuolla. Ja jos joku nyt sitten haluaisi kokeilla jotakin vahvempaa (esim. sitä amfetamiinia) niin kyllä sen tarjoaja varmaan vähän kattoo ettei vedä mitään yliannostusta,jos vaikka tietää ettei ole ennen mitään vetänyt. Tuskin kukaan nyt haluaa jonkun kuolevan heidän edessään heidän syystä.
Olin kyl tosin itsekkin eilen kirjottanut tänne että jotakin sellasta on voinut tapahtua että Karo on lähtenyt miesten matkaan ja sitten vaikka vetää viivat. Hän on voinut esittää kokeneempaa kun mitä on ja saada sitten yliannostuksen, mutta siinä tapauksessa kuolema on todennäköisesti ollut vahinko. Vaikea sanoa kun en Karoa tunne, mutta ei hän sen perusteella mitä olen lukenut vaikuttanut sellaselta joka noin vain kokeilisi jotain aineita. Ja luulisi jos tapaaminen bemari miestin kanssa olisi ennalta sovittu että hän olisi kertonut siitä vaikka jollekkin kaverilleen. Kuitenkin uskon että Karo oli oikeasti ollut matkalla kotiin ja sitten hän oli törmännyt tähän bemariin sattumalta, olivatko ne henkilöt sielä sitten tuttuja vai täysin tuntemattomia sitä ei voi tietää.
Jenna91
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Su Elo 14, 2011 8:54 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Jenna91 »

Oho en näköjään oikeen osannu tota lainaus hommaa :D
Mutta siis tää koko juttu on lainattu: " profiler kirjoitti:

MissHolmes kirjoitti:Mihin katosi vaikkapa Raisa? Ufojen mukaan?


Huumeet sopisivat tähänkin hyvin: nousi autoon, veti viivat, kuoli yliannostukseen ja todisteet hävitettiin. Miksi pitää aina ensimmäisenä pelätä 50 vuotiasta kaljupäistä psykopaattia? Ne kuuluvat telkkarin kauhusarjoihin ja pikkutyttöjen mielikuvitukseen"
kajuhani69

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja kajuhani69 »

buracee kirjoitti:
kajuhani69 kirjoitti:
Merciful Samaritan kirjoitti:Saako suomalainen poliisi käyttää tätä sovellusta vai onko se operaattorien armoilla?

http://bot.fi/7v
Eihän tuo toimi jos puhelimeen ei ole tuota ohjelmaa ensin asennettu
Luitko sä muuten tota linkistä löytyvää juttua ollenkaan?

"This is the first and only 'find my phone' app that you download AFTER you've already lost your phone."
Joo, mutta en edelleenkään oikein usko tuon softan toimivan kuten tuossa jutussa kerrotaan. Muutenhan tuota voisi käyttää kenenkä puhelimeen tahansa kunhan tietää puhelinnumeron ja tietää kyseessä olevan Android puhelin :mrgreen:
korkein oikeus
Armas Tammelin
Viestit: 76
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:02 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja korkein oikeus »

m50 kirjoitti:Oma veikkaukseni on, että kuski ( kuka sitten olikin ) on tullut sieltä silmukalta päin ja jostain syystä ajautunut mahdollisesti siihen vesikouruun josta matka jatkunut päin kantoa. Jälki käsittääkseni on sillä puolella kantoa? Jäljen on voinut tehdä esim. etupään vasen iskari iskeytyessään kannon kylkeen.
Jälki on kannon talon puoleisella reunalla. Siihen on siis osunut skotterin oikea kylki. Kaiteeseen on osuttu niin, että maasta on irronnut päästä lukien toinen pystytolppa. On siis oltu melko kaukana pihatieltä sivussa.
m50 kirjoitti:Kipeetä siinä on voinut tulla kuskille myös, katkennut solisluu esim. Olen itse vierestä nähnyt miten kaveri kaatuu lähes paikaltaan pehmessä hiekkamutkassa kaikki crossisuojat päällä ja solari sanoo naps...
Tuota loukkaantumista olen kanssa miettinyt. Jos kaidepuu on osunut sormille tai käsivarteen, olisi kumpikin käsi voinut jopa murtua. Tällöin vilkkuakaan ei olisi pystynyt sammuttamaan eikä puhelimella soittamaan, mikä vastaa todellisuutta. Mutta toisaalta kypärä oli päästä pois. Kunpa joku skootteristi osaisi arvioida, mihin tuo kaide olisi osunut, käsille vai skootterin etumaskiin.

Tosin, jos skootterin etupää osuu ensin tolppaan, voisi vaakakaide repeytyä irti naulauksistaan osumatta ihmiseen, ja vammoja tulee pelkästään kaatumisesta. Kuvissa tolppa on lähes kannon takana suojassa, mutta saattaa silti olla tulosuunnasta katsottuna etumaskin hipaistavissa. Tolpan törmäysjälki ei kai näkyisi valokuvassa. Epävarmuutta siis taas.
notsopro
Jack Taylor
Viestit: 15
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 3:10 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja notsopro »

Kun tässä nyt puurot ja vellit sekaisin niin heitetään vielä yksi kaukaa haetumpi ajatus. Nythän on tullut tämä uutinen tästä 14- vuotiaas joka paljastanut useita vanhempia miehiä kenen kanssa harrastanut seksiä (vrt. päiväkodin johtaja). Olisiko niin että Karoliina lähti skootterin kaaduttua kotiin josta toimitettiin poliisilaitokselle raiskauksen tms. johdosta tai törmäsi jo yöllä poliisiautoon? Asunto jossa olivat ei ollut kummankaan pojan koti vaan jonkun muun, joka oli kyllä paikalla muttei hänestä ole uutisoitu koskei tahdottu pelottaa rinkiä ja nyt osa porukasta jo pidätetty. Karoliina oman turvallisuutensa vuoksi ollut poliisien huostassa koko ajan (äiti käynyt koulussa sanomassa että odottavat, sisko "perhe tietää mitä tapahtunut, äiti ei vastannnut aamulla kun löydetystä skootterista soitettiin jne.) ja odotetaan että kaikki syylliset saatu esiin ja talteen.
Koko skootteri onnettomuus, BMV: t sun muut on pelkkää harhautusta. Ja uskallan kirjoittaa tän spekun koska uutisia pokan kiinnisaamisesta on tullut jo, sekä ei kukaan näitä jorinoita enää täällä todesta ota :twisted:
flamie
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 6:03 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja flamie »

kajuhani69 kirjoitti:
buracee kirjoitti:
Luitko sä muuten tota linkistä löytyvää juttua ollenkaan?

"This is the first and only 'find my phone' app that you download AFTER you've already lost your phone."
Joo, mutta en edelleenkään oikein usko tuon softan toimivan kuten tuossa jutussa kerrotaan. Muutenhan tuota voisi käyttää kenenkä puhelimeen tahansa kunhan tietää puhelinnumeron ja tietää kyseessä olevan Android puhelin :mrgreen:
Lukemalla jutun tarkkaan käy ilmi, että se toimii vain jos kyseessä on GPS-ominaisuudella varustettu älypuhelin, jolla käytetään aktiivisesti erilaisia paikkatietoja tallentavia nettisovelluksia. Eli tuo "plan b" kaivelee tietyn luurin ilmoittamat paikkatiedot sellaisista palveluista, joista ne on avoimesti saatavilla - puhelimen löytäminen edellyttää, että puhelinvaras käyttää näitä palveluita puhelimella varkauden jälkeen.

Tässä tapauksessa softasta ei olisi apua, koska puhelimessa ei ollut GPS:ää vaikka joku sen olisi löytänyt ja ottanut käyttöönsä eri liittymällä.
Lukittu