Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

Ehkäpä ei ole mitään rikosta, vaan shokin saanut ihminen joka lähtee harhailemaan, ja eksyy. Liiallisessa humalatilassa myös sitten sammunut jonnekkin koloon, josta eivät etsijät huomaa. Melko todennäköistä. Toivon etsijöille vielä voimia.
jukkasahti
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 99
Liittynyt: La Helmi 07, 2009 11:39 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja jukkasahti »

Olisiko nämä kaksi bileistä aiemmin lähtenyttä poikaa näitä tummatakkisia jätkiä, jotka jäivät väijymään Karoliinaa. Olisiko se todella mahdollista...unohtakaa kaikki ulkopuoliset. Nyt poliisit vaan puristaan kaikki tieto näistä finninaamoista...KOVISTELEMALLA...jos ei muuten onnistu.
Sting
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 97
Liittynyt: La Touko 28, 2011 11:12 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Sting »

MissHolmes kirjoitti:Ensimmäinen tienhaara, jossa on taloja on oikealla oleva Likolammenkatu. Karo käntyy sinne. Seuraaja ei kuitenkaa luovuta ja Karo ajaan tien loppu päässä hädissään tai kiilattuna skootterin aitaan.
Kaunis ajatuskulku, mutta paikan päällä se alkaa vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä. Kun paikan näkee, niin voi vakuuttua että tuo on lähes mahdotonta. Se aita ei nimittäin ole tien varressa, vaan sinne pitää tehdä jyrkkä, yli 90 asteen käännös kadun päästä. Mikäs sen käännöksen estää? Ei suoranaisesti mikään, mutta kovin epätodennäköiseltä se tuntuu noissa olosuhteissa. Jos itse tuossa paikassa paahtaisin moposkootterilla autoa pakoon, jatkaisin suoraan kävelytielle enkä edes huomaisi pimeässä takaviistoon lähtevää pihatietä. Jos taas tarkoituksena olisi pelastautua ajamalla jonkun pihaan (joko hämäysmielessä tai turvaa hakeakseen), olisi sopivia pihoja jo aiemmin Likolammenkadullakin.

Sen sijaan sinne lähes tulosuuntaan pihatielle ja edelleen aitaan rysäyttäminen on mahdollista, jos yksikseen ilman suurempaa paniikkia ajaa Likolammenkatua ylös ja toteaa (moottoriajoneuvolle sallitun) tien päättyvän. Huomaa siis ajaneensa harhaan ja päättää kääntyä takaisin kiepaten sen silmukan ympäri. Silmukoitahan on siis kaksi, toinen on varsinainen kääntöpaikka ja toinen pihatie, mutta pimeässä paikkaa tuntematon erehtyy siinä helposti.
Merciful Samaritan
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: Ke Elo 03, 2011 11:04 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Merciful Samaritan »

Zultor_Horrens kirjoitti:Nyt epäilen vahvasti että ruumis löytyy tältä alueelta!
http://www.panoramio.com/photo/24676658

Sinun pää kalan, minun pää Pirun, Pirun pää menninkäisen...
Nimenomaan. Täällä se on. Ja täältä se löytyy. Tai siis siellä!
sylvester1
Alibin satunnaislukija
Viestit: 55
Liittynyt: La Elo 27, 2011 6:33 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja sylvester1 »

jukkasahti kirjoitti:Olisiko nämä kaksi bileistä aiemmin lähtenyttä poikaa näitä tummatakkisia jätkiä, jotka jäivät väijymään Karoliinaa. Olisiko se todella mahdollista...unohtakaa kaikki ulkopuoliset. Nyt poliisit vaan puristaan kaikki tieto näistä finninaamoista...KOVISTELEMALLA...jos ei muuten onnistu.
Ehkä varmistivat siinä Mustalammin kohdalla että reitti on selvä tulla sieltä Salmenrannasta Nokiantien kautta Kalkun Kehätielle, ettei ole pahasti liikennettä. Se herra n:o 3:n puheluhan ajoittuu juuri siihen aikaan, eli 02:30 kun nuo tummatakkiset ( 1 & 2 ) siinä nähtiin.
Kirvesmies
Remington Steele
Viestit: 240
Liittynyt: La Elo 13, 2011 11:01 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kirvesmies »

MissHolmes kirjoitti: Minäpä luulenkin, että Karo lähtee Villilästä 2:30.

Ajelee ensin rauhassa Tampereen suuntaan, kunnes huomaa auton seuraavan. Ensin Karo ei edes hätäänny, mutta kun auto alkaa yrittää pysähtyä eteen ja pysäyttää, päättää Karo kääntyä takaisin ja palata biletaloon. (Jonne ymmärtääkseni kolmas poika jäi)
Ajatellaan että näin se tilanne tosiaan meni. KK:lla mene bilekämpän pihalla noin 2-3 minsaa laittaa kypärä päähän ja skootteri käyntiin. Sitä ennen hän on pukeutunut eli ja lähdössä on jotain juteltukin, eli kello on hyvinkin 2:35 kun KK:n perävalot häviävät näkyvistä Villilänkadulta. Klo 2:36 KK kääntyy Nokiantietä pitkin Tampereelle päin. Nokiantietä on ilmeisesti tarkoitus ajaa niin pitkälle kuin tietä riittää. Ja tosiaan KK ajaan kevyenliikenteen väylää ja seurailija ajaa varsinaisella ajotiellä. Vanhan Kirkkotien risteyksen kohdalla tilanne käy ahdistavammaksi, kun viherkaistale kevyenliikenteen väylän ja tien välistä poistuu, eli välissä ei ole enää kuin vastaantulevien kaista. Viimeistään siinä kohtaa KK huomaa sivupeilistä, että seurailija on kannoilla. Matkaa on taitettu 1 km ja kello on 2:38. Ensimmäinen kohta, missä KK saa skootterin käännettyä melkein täydessä vauhdissa takaisin on Metsäkylänkadun risteys, jossa on sopivasti vielä risteyksen jatkeena taloyhtiön parkkipaikkakin. Kello on tällä hetkellä 2:40. Ehkä auto ajaa vahingossa hiukan ohi Tampereen suuntaan ennen kuin tekee uukkarin jossain sopivassa paikkaa. Sitten ajo jatkuu peräkanaa Nokian suuntaan, ja saavutaan Pukkisaarenkadun risteykseen klo 02:45, jossa vastaantuleva auto tekee KK:sta ja perässä seuraavasta autosta näköhavainnon.
MissHolmes kirjoitti: Seuraaja ei kuitenkaan anna Karon kääntyä tien yli vasemmalle Villilään ja pakotettuna Karo ajaa eteen päin.Ensimmäinen tienhaara, jossa on taloja on oikealla oleva Likolammenkatu. Karo käntyy sinne. Seuraaja ei kuitenkaa luovuta ja Karo ajaan tien loppu päässä hädissään tai kiilattuna skootterin aitaan.
Pukkisaarenkadulta takaa-ajo skootterin vauhdilla Lilolammenkadun päähän on kestänyt noin 3 minuuttia, ja skootteri törmää ensin kantoon ja sitten aitaan klo 02:48. Auto on aivan kannoilla.
MissHolmes kirjoitti: Ennen kuin Karo ehtii kunnolla saada kypärän päästään, on seuraaja jo vieressä, ulkona autosta ja muutaman sekunnin kuluttua tainnutettu Karo autossa ja auto poissa. Tavarat jää niille sijoilleen.
Kestää kuitenkin noin minuutin, että A) KK on tainnutettu, B) nostettu autoon, C) kuljettaja siirtynyt kuskin paikalle. Auto poistuu Likolammenkadulta aikaisintaan klo 02:50.

Lehdenjakaja näki skootterin klo 02:50-03:10, ja luukutti Likolammenkadun taloja ehkäpä 10-15 minuuttia?

Lienee aivan sama, kummasta päästä lehdenjakaja on aloittanut, mutta joko hänkin on tullut Likolammenkatu 6:een klo 02:50 alkaen, tai sitten hän on ollut sillä hetkellä Nokiantien puoleisten talojen pihoilla. Eli lehdenjakaja sitten näki tai kuuli KK:n sieppauksen? Miksei hän kerro havainnostaan tyyliin, että ensin Likolammenkadun päähän ajoi skootteri ihan hitommoista vauhtia, ja auto tuli ihan kintereillä perässä. Sitten minuutin päästä tuli yksi auto ihan hiljaksilleen normaaliavauhtia takaisin Nokian tielle, ja auton poistumisäänistä päätellen auto kääntyi Huittisiin päin.

Faktahan tässä kuitenkin olisi se, että jos KK lähti 02:30, silloin posteljooni on nähnyt joko KK:n tai KK:n sieppauksen? Jos KK oli Pukkisaarenkadun risteyksen kohdalla vielä klo 02:45 aikoihin, niin ei häntä sen jälkeen ole Likolammenkadun päässä siepattu niin nopealla aikataululla, etteikö lehdenjakaja olisi havainnut jotain.

Äärimmäisen hyvä teoria silti.

Vaikkakin hiukan epätodennäköinen, että juuri sillä samalla minuutilla, kun KK lähti liikkeelle, niin kohdalle sattui myös sieppaaja/seuraaja/stalkkeri autollaan. KK:lla oli vajaan 10 kilsan matka kotiinsa, ja jos hän olisi lähtenyt jo vartin aikaisemmin eli 02:15 hän olisi ajanut kotiinsa asti ennen sieppaajan saapumista pelikentälle.
reppuli
Remington Steele
Viestit: 210
Liittynyt: Ke Elo 31, 2011 12:57 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja reppuli »

Kirvesmies kirjoitti: Totta. Joskin puhelin olisi vielä voinut pudota KK:n taskusta jo menomatkalla, kun KK ajoi Likolammenkatu 6:een.
Kyllä minun nokialaiset ovat yleensä levinneet useampaan osaan (takakansi, akku, joskus sim-korttikin erilleen) pudotessaan kovalle alustalle. Noh, onhan se tietty mahdollista että puhelin on tipahtanut suoraan pientareellekin, jolloin se olisi säilynyt ehjänä. Onko kukaan kokeillut kyseistä puhelinmallia, kuinka helposti akku irtoaa puhelimen pudotessa? Irtoaako jos nakkaa nurmikolle? Tämä spekulaatio perustuu nyt siihen olettamukseen, että KK:n puhelin on ollut päällä katoamisillasta sinne uutisoituun sammumisaikaan asti.
Kirvesmies kirjoitti: Ja kun ei tuossa kilsan matkallakaan voi ajon aikana mitään aivan kummallista sattua, niin sitten se mitä sattui - sattui jo siellä bilepaikalla.
Itse vieläkin pidän todennäköisenä, että poitsuista jompikumpi tai molemmat ovat napanneet skootterin avaimet KK:lta lähtiessään. Hehän eivät kertomansa mukaan myöskään antaneet KK:lle enää lonkeroita, koska tämän piti ajaa kotiin. Entäs jos KK olikin niin humalassa, että veivät skootterin jottei KK telo itseään sillä? Ja jopa niin että KK ja E eivät tienneet siitä? Ja ovat vieläkin hyshys, koska eivät halua syytettä varkaudesta tai olosuhteista johtuen jostain vielä pahemmasta.
Kirvesmies kirjoitti: Nimittäin jos skootterikolarin jälkeen KK lähtisi ison tien varteen liftailemaan, varmasti ottaisi ainakin kotiavaimensa mukaan.
Niin, jos KK tosiaan itse kolaroi, näin olisi varmaankin. Tietysti voisihan sitä järkytyksissään avaimet unohtaa.. Mutta luulen että skootteri oli kumminkin KK:lle tärkeä, ei hän sitä olisi jättänyt vilkku päällä lojumaan johonkin ihme paikkaan jos vähänkään oli tolkuissaan. Toisekseen, KK ei tuntenut seutua, en keksi miksi ihmeessä hän olisi itse lähtenyt Likolammenkadulle pyörimään.

Jos ne avaimet ja tavarat olivat siellä skootterissa, jonka pojat veivät ennen KK:n lähtöä bilekämpältä.. Ja vielä niin, että KK ei tiennytkään kuka skootterin vei vaan luuli humalassa hukanneensa avaimet ja suutuspäissään lähti tallaamaan. Kävelevä tyttö lienee paljon helpompi kaapata kyytiin tien varresta kuin skootterilla ajeleva.

Edit: Niin, ja ihmetellään miksei skootteritytöstä ole havaintoja tullut? Ehkäpä siksi, että hän ei ajanut skootterilla vaan käveli.
Pieni tytön tylleröinen tietä pitkin kulki. Saapui sinne Nukku-Matti, silmät pienet sulki. Kasvoi kuusi kukkalatva, käki siinä kukkui. Mutta tytön tylleröinen nurmikolla nukkui.
Kirvesmies
Remington Steele
Viestit: 240
Liittynyt: La Elo 13, 2011 11:01 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kirvesmies »

reppuli kirjoitti: Jos ne avaimet ja tavarat olivat siellä skootterissa, jonka pojat veivät ennen KK:n lähtöä bilekämpältä.. Ja vielä niin, että KK ei tiennytkään kuka skootterin vei vaan luuli humalassa hukanneensa avaimet ja suutuspäissään lähti tallaamaan. Kävelevä tyttö lienee paljon helpompi kaapata kyytiin tien varresta kuin skootterilla ajeleva.
Tällöin 2 ekan pojan logiikka olisi mennyt niin, että olisi ollut parempi että KK nukkuu bilekämpällä aamuun asti. En tosin tiedä mitä se asunnon omistaja sitten olisi siitä tuumannut.

Kuitenkin tätä taustaa vasten tuntuisi aika luonnolliseltakin sitten se, että Eero ilmoitti klo 02:30 toisille pojille, että nyt se KK lähti kuitenkin. Että mitäs nyt tehdään? Joten KK lähti kävellen tien varteen, ja ehkä liftasi.

(Eikä ole sen koommin nähty)

Sitten tätä taustaa vasten olisi jotenkin luontevaa sekin, että yksi bilepojista kirjoittaa sunnuntaina FB:n sivuille, että "missa Karo on?" Jos vaikka olisikin mennyt jonnekin kaverilleen.
sylvester1
Alibin satunnaislukija
Viestit: 55
Liittynyt: La Elo 27, 2011 6:33 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja sylvester1 »

Jtle kirjoitti:
junker kirjoitti: Tyttö ei ajanut skoden sen löytöpaikkaan. Känny piilotettu skoden lähelle maahan siten, että sitä ei löydy....laitettu sopivasti kariketta päälle. Tämän jälkeen junailtu homma loppuun...aikaa on ollut...ehkä lisänumeroita mukana..

(lyhensin hiukan)
Tuota lueskellessa, vaikken tuota teoriaa allekirjoitakaan, tulipa eräs hassu juttu mieleen:
Aikoinaan käväisin minäkin siellä skootterin löytöpaikalla nuuskimassa. Arvatkaapa mikä möllöttää sen viimeisen talon päädystä muutama metri metsään päin? Lehtikasa... Olisikohan metallinpaljastimelle töitä? :shock:
Niin ja- voisiko lehtiharavalla haravoinnin äänen sekoittaa trampoliiniin?
Crush
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: La Elo 20, 2011 6:09 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Crush »

Kuinka monta ihmistä Tampereella voi sopia tähän profiiliin: iso mies, musta parta ja mustat viikset, valkoinen auto... sitä tyttöä pitäisi haastatella lisää ja laatia tarkka kasvoprofiili. Tyttö voisi autoakin kuvailla tarkemmin. Suurella todennäköisyydellä se tyyppi on tämän takana. Jokaisella tuntuu olevan omat teoriat, joista jotkut saavat hymähtelemään. Mutta jos pysytään faktoissa ja logiikassa.
Crush
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: La Elo 20, 2011 6:09 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Crush »

sylvester1 kirjoitti:Niin ja- voisiko lehtiharavalla haravoinnin äänen sekoittaa trampoliiniin?
Ehkä kännykän hävittämiseen on parempiakin keinoja, kuin haudata se löytöpaikan viereiseen lehtikasaan haravoimalla. :D
basaari
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ke Elo 31, 2011 12:14 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja basaari »

reppuli kirjoitti: Niin, jos KK tosiaan itse kolaroi, näin olisi varmaankin. Tietysti voisihan sitä järkytyksissään avaimet unohtaa.. Mutta luulen että skootteri oli kumminkin KK:lle tärkeä, ei hän sitä olisi jättänyt vilkku päällä lojumaan johonkin ihme paikkaan jos vähänkään oli tolkuissaan. Toisekseen, KK ei tuntenut seutua, en keksi miksi ihmeessä hän olisi itse lähtenyt Likolammenkadulle pyörimään.

Jos ne avaimet ja tavarat olivat siellä skootterissa, jonka pojat veivät ennen KK:n lähtöä bilekämpältä.. Ja vielä niin, että KK ei tiennytkään kuka skootterin vei vaan luuli humalassa hukanneensa avaimet ja suutuspäissään lähti tallaamaan. Kävelevä tyttö lienee paljon helpompi kaapata kyytiin tien varresta kuin skootterilla ajeleva.

Edit: Niin, ja ihmetellään miksei skootteritytöstä ole havaintoja tullut? Ehkäpä siksi, että hän ei ajanut skootterilla vaan käveli.
Luulisin että jos päissään kolarin ajaa ja vielä noin lähelle talon nurkkaa niin ensimmäinen ajatus on "äkkiä pois paikalta ennen kuin poliisi/asukas tulee paikalle" Etenkin kun KK oli ilmeisestikkin aikaisemminkin pelännyt kännissä ajaa?
En tuohon avainten hukkumiseenkaan usko, ilmeisestikkin kyseessä kuitenkin avaimilla lukittava säilytys-boxi johon tarvitsee skoottein avaimia. Ja tuskin skootterikaan kovin kaukana kämpästä oli etteikö sitä olisi huomannut kadonneeksi kun kämpästä poistuu.
Jos pojat olisivat halunneet estää kk:n poistumisen skootterilla miksi viedä koko skootteri kun olisi voinut ottaa pelkät avaimet ja palauttaa ne seuraavana päivänä kk:n selvittyä?
APSP
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: La Elo 06, 2011 5:06 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja APSP »

Kirvesmies kirjoitti:
Kuitenkin tätä taustaa vasten tuntuisi aika luonnolliseltakin sitten se, että Eero ilmoitti klo 02:30 toisille pojille, että nyt se KK lähti kuitenkin. Että mitäs nyt tehdään? Joten KK lähti kävellen tien varteen, ja ehkä liftasi.

(Eikä ole sen koommin nähty)

Sitten tätä taustaa vasten olisi jotenkin luontevaa sekin, että yksi bilepojista kirjoittaa sunnuntaina FB:n sivuille, että "missa Karo on?" Jos vaikka olisikin mennyt jonnekin kaverilleen.
Tämä ensimmäisenä lähteneiden bilepoikien skootterivarkaus tuntui jotenkin mielenkiintoiselta linjalta. Olisiko KK:n kanssa bilepaikalle jääneen pojan puhelu "Päästin Karon lähtemään", ollut kuitenkin että "Missä hitossa on Karon skootteri?". Tyttö on lähtenyt suuttuneena kävelemään / liftaamaan ja sillä reissulla on käynyt huonosti. Pojat pelkäävät skootterivarkauden / "rattijuopumuksen" seurauksia ja sepittelevät omia tarinoita.
Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2904
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Niin ja- voisiko lehtiharavalla haravoinnin äänen sekoittaa trampoliiniin?
Tuskin, mutta...mitenkä kävisi "äänianalyysinä" vahemman auton huonojen takajousien ja paksinkannen kuluneiden ja öljyämättömien osien natina, kun jotain sullotaan liian pieneen tavaratilaan onnistumatta siinä heti ensi yrityksellä?
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä
basaari
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ke Elo 31, 2011 12:14 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja basaari »

Crush kirjoitti:Kuinka monta ihmistä Tampereella voi sopia tähän profiiliin: iso mies, musta parta ja mustat viikset, valkoinen auto... sitä tyttöä pitäisi haastatella lisää ja laatia tarkka kasvoprofiili. Tyttö voisi autoakin kuvailla tarkemmin. Suurella todennäköisyydellä se tyyppi on tämän takana. Jokaisella tuntuu olevan omat teoriat, joista jotkut saavat hymähtelemään. Mutta jos pysytään faktoissa ja logiikassa.
Olikohan rikosilmoitus kirjattu jo ennen tätä kk:n katoamista, vai onko katoaminen saanut nuoret hieman pelkääviksi/kuvittelemaan että jokainen perässä ajava auto on potenttiaalinen stalkkeri/vainoaja?

Samaa mieltä näistä teorioista että jotkut saavat kyllä hymyn kasvoille :D
Lukittu