Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
wa44
Alibin satunnaislukija
Viestit: 52
Liittynyt: Ke Elo 17, 2011 6:49 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja wa44 »

surffailija kirjoitti: Taitaa tuosa vesikestävyydessä(kin) olla myös yksilöllisiä eroja.
Itselläni oli aikoinaan Nokia 6610i, siis tämä luuri: http://www.nokia.fi/tuotteet/kaikki-puh ... okia-6610i. Se sitten kerran sattui olemaan minulla tuulipuvuntakin taskussa pienellä tihkusateella, joka kesti noin 2 minuuttia. Aloin sitten joitain minuutteja myöhemmin tunnustelemaan että taskussa värisee ihan kuin puhelin soisi, mutta soittoääntä ei kuitenkaan kuulunut, vain värinä tuntui.
Otin puhelimen taskusta, ja totesin "ilokseni" että taitaapa olla entinen toosa. Joka siten varmistui paikkansapitäväksi ajatukseksi viedessäni luurin huoltoon.
Voi olla yksilöllisiä eroja. Vastaavasti sama puhelinyksilö, joka kestäisi upottamisen veteen ja toimisi vedessä esimerkiksi vuorokauden voi vaurioitua kastuttuaan sopivasti sateessa ja lopettaa toimintansa yllättäen viikon päästä kipinöinnin ja savun saattelemana. Vauriota ei tällöin aiheuta vesi, vaan jokin muu aine joka meni puhelimeen veden mukana tai oli siellä valmiiksi ja joutui veden takia kosketuksiin sellaisen kohdan kanssa, missä se aiheuttaa ongelman, eli yleensä oikosulun.

Vesihän ei juuri vaikuta elektroniikan toimintaan koska se ei johda sähköä. Ongelmana on se, mitä vedessä kulloinkin sattuu olemaan eli mikä on liuoksen sähkönjohtavuus ja mitä se jättää jälkeensä tai millaisia hapettumia kastumisen aikana syntyy. Jos vaatteet päällä uidessa puhelin sattui olemaan taskussa, jossa on myös kourallinen suolapähkinöitä, ei laite ehkä toimi kovin pitkään.
korkein oikeus
Armas Tammelin
Viestit: 76
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:02 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja korkein oikeus »

Teleksi kirjoitti: Itse harrastan sukellusta ja väitän, ettei sitä voi tajuta sellainen ihminen jota sitä ei ole kokeillut. Kun sukellat tuollaiseen lampeen jossa on mutapohja, niin näkyvyys on nolla...
Kertomuksesi sukeltamisesta sameassa vedessä ja mutapohjan olemuksesta oli erittäin antoisa.

Tässä lammessa näyttäisi ristiriitaisesti olleen sekä mutapohja että kirkas vesi. Veden kirkkautta puoltaa maininta lähdepohjasta sekä nimimerkin Hauki antama tieto (Syys 08 2011, 09:14) veden väriluvusta, joka osoittaa kirkkautta. Ympäristössäkin on kirkkautta puoltaen sorakuoppia. Ilmeisesti siis vedessä näkyvyys on kohtuullisen hyvä.

Sukeltajien vesiperä Likolammella voisi edelleen selittyä mutapohjalla. Tai sitten jonkin sattumuksen seurauksena matala mutapohjainen rantavesi jäänyt etsimättä niin etsintäketjulta, joka mudassa ei voinut kahlata, kuin sukeltajalta, joka liian matalassa vedessä ei mahtunut uimaan.

Ruumiskoirien osalta voidaan todeta, että vaikka niillä saavutetaan joskus hyviä tuloksia, niin niiden avulla läpi käytyä aluetta ei voi etsinnässä merkata pois suljetuksi.
ellmarj83
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 12:51 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja ellmarj83 »

banda kirjoitti:
ellmarj83 kirjoitti:Te, jotka teette testejä puhelimen toimivuudesta vedessä: pysyykö puhelin siis päällä vedessä? vai toimiiko se vasta vedestä poisoton ja kuivaamisen jälkeen? Mun puhelin aikoja sitten oli jotenkin roisketiivis ja yksi kavereista kaatoi siihen vettä. Otin kaikki irrotettavan irti ja kuivasin. ei toiminut heti. Pidin muutaman päivän osia irti toisistaan -> kuivattelin puhelinta.
Sen jälkeen alkoi kyllä toimimaan.
:
Hojo...Mulla on siis tuo puhelin ollu nyt reilun vuorokauden tossa ämpärissä...Vesi on about +15 asteista. Puhelimessa on r-kioskin liittymä ja ihan hyvin tuntuu toimivan,eli ilosesti näytön valo vilkkuu ja puhelin veden alla pirisee...

pyynnöstä kävin ulkoa keräämässä kaikenlaista "paskaa" nyt tuonne sekaan. Samoin lisäsin kilon karkeaa merisuolaa ja sekoitin hyvin.

Katotaan kuinka kauan vielä kukkuu... :D
Kiitos selvennyksestä.
Eli tuokin mielestäni vahvistaa sitä teoriaa, että puhelin on ollut Karoliinan mukana, kun on hukkunut/hukuttautunut lampeen. Mutta sillä ei taida olla merkitystä, varmasti myöhemmin tiedotetaan, jos on aiheellista, että puhelin löytyi Karoliinan mukana.

Hyvä, että tyttö vihdoin löytyi, omaisille nämä viikot varmasti olivat tuskallisia.
Tässä vaiheessa on turha spekuloida mielestäni mitään, tyttö on löytynyt ja en enää itse epäile mitään ulkopuolisia liittyvän tähän.
Vahinkoja sattuu, jokainen muistaa nämä surulliset lapsien hukkumiset tänä keväänä :( , jokainen niistä oli liikaa.
Ja ainakin on parempi, ettei [(jos)jos-sana ei ole spekulaatiota, vaan sitä etten tapauksesta tiedä enempää kuin muutkaan tässä vaiheessa] tapaukseen liity ulkopuolisia, ettei omaisten tarvitse kantaa kaunaa muita kohtaan. On varmasti tunne, joka ei häviäisi koskaan.
R.I.P Karoliina Kesti
Timppa
Sabrina Duncan
Viestit: 358
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 11:43 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Timppa »

Mantua kirjoitti:Oletetaan että Karoliina olisi juuri ajanut aitaan skootterinsa ja noussut pois kyydistä jättäen kypärän maahan. Kauan on ollut aikaa joutua veteen?
- Jos Karoliina ei joutunut heti veden varaan, olisiko talonmies voinut kuulla avunhuudot ja molskauksen?
-Näkeekö aidankorjauspaikalta järvelle- näkee?
- Kuka teki ilmoituksen rikkinäisestä aidasta? Onko tämä ilmoituksen tehnyt kuullut tai nähnyt jotain? Miksi liikkeellä tuohon aikaan? Mikä oli tarkka-aika kun aita korjattiin? Jostainhan talonmies on kuullut aidan olleen rikki, vai miksi yöllä hortoilisi pimeässä?
Unohdit lehdenjakajan. Hän oli varmaankin ainut, joka olisi ehkä voinut KK:n pelastaa, jos hän olisi tehnyt pienen etsintäkierroksen onnettomuusskootterin nähdessään. Vaan jos ei olisikaan tavannut KK:ta, niin varmaan mies olisi metsässä hortoilun jälkeen virtuaalilynkattu. Aika vaikea on kuitenkaan hänen toimimattomuuttaan onnettomuuspaikalla arvostella, kun tuo onnettomuus sattui olemaan piha-alueella.

Talonmies taas lienee ollut niin myöhään liikkeellä, ettei siinä enää mitään ollut tehtävissä.
* Älä ruoki trollia! *
Mantua

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Mantua »

Lauha kirjoitti:Terve.

Seurasin itsekin tätä tapausta hyvinkin tiivisti ja rakensin niin faktoja kuin huhujakin yhdistelemällä erilaisia teorioita Karoliinan mahdollisesta kohtalosta. Tapauksessa on kuitenkin yksi poikkeava piirre verrattuna normaaliin nuoren henkilön katoamiseen; sen saama valtava julkisuus niin perinteisessä kuin sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla. Tämän takia monille tästä tapauksesta muodostui jollain tavalla hyvin henkilökohtainen ja läheinen case, mikä teki Karoliina Kestistä "tutun" monille katoamista pohtineille. Karoliina Kestistä tuli Karo, KK ja Karoliina, ihan kuin olisimme tunteneet hänet jollain syvällisemmälläkin tasolla tai ainakin olevamme kykeneviä vetämään vajavaisten tietojen perusteella johtopäätöksiä hänen psykologisesta profiilistaan, käyttäytymisestään, kaveripiiristään ja läheisistään.

Sen takia voi monille olla vaikeaa hyväksyä, että siitä omassa mielessä muovatusta kiltistä, huomaavaisesta ja fiksusta nuoresta elämännälkäisestä tytöstä, joka kuitenkin teki virheitä ollen täten vain inhimillinen, saattoi menettää henkensä niinkin yksinkertaisen tapahtumaketjun kautta kuin että lähti kavereidensa luota viettämästä iltaa hiukan humalassa, kolaroi skootterinsa rivitalon pihaan ja siirtyi pelästyneenä oikeastaan suoraa reittiä lähimmän lammen rantaan ja lopulta joutui veden varaan hukkuen sinne. Sitä ei voi uskoa Karosta, KK:sta tai Karoliinasta, mutta jos poliisi olisikin löytänyt hänet muutaman päivän jälkeen katoamisilmoituksen jälkeen, me olisimme ehkä uskoneet sen 15-vuotiaasta kotibileistä kadonneesta Karoliina Kestistä, jonka sielunelämää emme olisi ehtineet luodata, muovata ja arvailla.

Maailma on joskus yksinkertaisempi kuin sen toivoisi olevan. Varsinkin tällaisen tapauksen jälkeen on ehkä "tylsää" ajatella, että Karoliina Kesti koki melko tavanomaisen luonnollisen kuoleman, jota edelsi alkoholin nauttiminen kavereiden kanssa ja skootterin kolaroiminen Likolammenkadulla kantoon ja aitaan. Eihän sellaista nyt Karolle satu. Sitä yrittää etsiä mitä kummallisempia tapahtumaketjuja aina metsässä kymmenen vuotta ensimmäisä nuorta harhailevaa, sekaista ja päänsä luokannutta tyttöä odotavasta sosiaalituilla elävästä parrakkaasta keski-ikäisestä syrjäytyneestä miehestä hänen ystäviensä suorittamaan joukkoraiskaukseen ja ruumiin pakastamiseen ja kuukauden jälkeen sen roudaamiseen mopoautolla Likolammiin. Se on täysin ymmärrettävää, vaikka tietenkin on sanottava, että lopullisia argumentteja ja faktoja meillä ei ole. Mutta miettikää nyt vielä, jos poliisi olisi löytänyt Karoliina Kestin melkein heti katoamisen jälkeen ja tiedote olisi ollut esimerkiksi seuraavanlainen: "Poliisi on löytänyt 15-vuotiaan tytön ruumiin Tampereella Likolammilta. Tyttö oli ennen veteen joutumistaan viettänyt iltaa kavereidensa kanssa ja kotiin lähtiessään törmännyt skootterillaan Likolammenkadulla sijaitsevan rivitalon pihassa ja liikkunut siitä noin sadan metrin matkan Likolammille, mistä tyttö kolme päivää katoamisilmoituksen jälkeen löydettiin. Alustavien tutkimusten mukaan tapaukseen ei uskota liittyvän rikosta."

Kuinka moni etsisi nyt postinkantajan sisäisiä demoneja tai miettisi trampoliiniääniä?

Rauha Karoliina Kestin muistolle.
Minä en ainakaan spekuloi täällä siksi, että haluaisin jutun olevan mahdollisimman mielenkiintoinen tai mehukas. Vaan kuten itsekin näet, jokaisella meistä on omat mielipiteensä ja toinen ei voi sanoa ENNEN FAKTOJEN SAAMISTA mitä on todellisuudessa tapahtunut ja mitä ei.
Voisin kirjoittaa samanlaisen pitkän tekstin, kuin sinä, mutta siitä, miten paljon Suomessa tapahtuu rikoksia jotka menevät onnettomuuden piikkiin. Mutta minulla ei ole aikaa.
Samalla voisin käyttää "leiki tekopyhää"-korttini.

Mutta haluan sanoa vielä, että erimielisyydestäni huolimatta tekstisi oli asiallinen, hyvin kirjoitettu ja osaannottava Karoliinaa kohtaan. Ymmärrän mitä tarkoitat viestissäsi, mutta vedin herneen nenään kun yleistät, että kaikki jotka täällä spekuloivat olisivat jotain murhilla mässäileviä omaaelämää omistamattomia yksilöitä, jotka vaan haluaisivat kaikkea muuta kuin "tylsän loppuratkaisun". Itse olen ainakin sen verran fiksu, etten tuollaista harrasta. Ihan mielenkiinnosta ja halusta spekuloida eri tapahtumakulkuja olen tänne kirjoitukseni kirjoittanut ja olisin vaan tyytyväinen, jos Karoliina on kokenut luonnollisen lopun. Kaikkein tyytyväisin olisin, jos tilanne ei olisi koskaan edes päättynyt niin, että katoamisilmoitusta olisi jouduttu tekemään.
Avatar
Marsalkka
Horatio Caine
Viestit: 6317
Liittynyt: To Elo 30, 2007 3:27 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Marsalkka »

Mantua kirjoitti:[Voisin kirjoittaa samanlaisen pitkän tekstin, kuin sinä, mutta siitä, miten paljon Suomessa tapahtuu rikoksia jotka menevät onnettomuuden piikkiin. Mutta minulla ei ole aikaa.
Samalla voisin käyttää "leiki tekopyhää"-korttini.
Voisitko kuitenkin kertoa kuinka paljon niitä tapahtuu? Onko asiasta jotain faktaa? Sen tiedän, että jotkut uskovat esimerkiksi vesistöönheittäjään, joka on vastuussa humalaisten vesistöönheittämisistä ja heidän kuolemansa aiheuttamisista.
Cicero:en ol epahemminkehuskellut saavutuksillani ja vaadittiin linkkiä minulla ei sitä ollut, suoraan en voi sanoa missä työskentelen joten piti kiertotietä kirjoittaa...marsalkka on alusta asti ollut tökerö jossain vaiheessa menee pinna kenellä tahansa.
Mantua

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Mantua »

viltsu81 kirjoitti:
Mantua kirjoitti:Palataan tähän kuultuun trampoliiniääneen. Mikä mielestänne? kenelläkään tietoa missä asunnossa kyseisen äänen kuullut nainen asui ja monelta ääni kuului?
Skootterin käynnistysyritys?
Molskahdus veteen?
Eikös ilmapatjan tai pienen kumiveneen täyttämiseen käytettävästä jalkapumpusta voi lähteä vähän samanlainen rytmikäs ääni kuin trampoliinista...?
En osaa tuohon vastata, mutta lähistöllä asuneilla voisi hyvinkin olla varastoissaan tai pihoillaan vastaavia uimarannan ja lammen läheisyyden vuoksi. VIelä kun silloin oli ihan suhtkoht hyvät kelitkin.
jukester
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: To Elo 18, 2011 5:38 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja jukester »

Niinkin yksinkertainen teoria veteen joutumiselle voi olla, että Karoliina skootterin kolaroituaan, huonolla suuntavaistollaan, on yrittänyt oikaista päätielle hakemaan apua, tai jatkamaan kotimatkaa jalan. Eikä ole nähnyt/tajunnut hätäissään, lähes pilkkopimeässä, missä menee raja veden ja kiinteän maan välillä. Ja näin ollen joutunut joltain töyräältä veden varaan täysin yllättäen, ja saman tien vetänyt vettä keuhkohinsa... ja juuttunut osin vielä mutaankin.

Syy miksi on sivukadulle ajanut, voi olla pissaamisen tai jopa oksentamisen tarve. Kiire hylätä skootteri ja tavarat voisi nimenomaan selittyä oksennustarpeella, kypärään ja vaatteisiinsa ei ole herkkua oksentaa. Itse esitin aiemmin teorian että hän olisi mennyt lammelle siistiytymään esim. juuri oksentamisen jälkeen, ja horjahtanut veteen. Tämäkin on mielestäni yksi vaihtoehdoista. Selkeältä tapaturmalta tämä kuitenkin näyttää.
Teleksi
Vic Mackey
Viestit: 1971
Liittynyt: Ma Elo 13, 2007 3:45 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Teleksi »

korkein oikeus - haluaisin vielä sanoa, että se veden kirkkaus pinnassa ei välttämättä korreloi pohjan kanssa. Tai edes toisin päin. Merellä on usein niin, että vesi on tosi sotkuista ensimmäiset metrit ja sitten syvemmällä on ihan kirkasta vettä. Tai toisin päin. Vesi on pinnalla kirkasta ja näkyvyys hyvä ja pohjaa kohti näkyvyys heikkenee.

Mutapohja on sellainen (kun sitä miettii niin loogisesti tietenkin), että mudan vetisyys vähenee mitä lähemmäs kiinteätä pohjaa mennään. Eli ensin tulee sameaa vettä johon on sekoittunut pohjan mutaa (mikä estää näkyvyyttä). Sitten mudan osuus kasvaa ja veden vähenee pikkuhiljaa, kunnes käsinkin pystyy tuntemaan mudan (ikäänkuin löysää taikinaa). Tässäkin vaiheessa mudasta voi vielä laittaa käden läpi. lopulta tullaan kiinteään mutaan, jota voitanee pitää varsinaisena pohjana.

Tuollaisella mutapohjalla on sellainen ominaisuus, että se ikäänkuin imaisee tavaroita eli vähän aikaa sen jälkeen kun sinne on uponnut joku tavara (tai vaikka kätesi), niin pohja näyttää ihan siltä kun mitään ei olisi tapahtunutkaan.
Mantua

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Mantua »

Marsalkka kirjoitti:
Mantua kirjoitti:[Voisin kirjoittaa samanlaisen pitkän tekstin, kuin sinä, mutta siitä, miten paljon Suomessa tapahtuu rikoksia jotka menevät onnettomuuden piikkiin. Mutta minulla ei ole aikaa.
Samalla voisin käyttää "leiki tekopyhää"-korttini.
Voisitko kuitenkin kertoa kuinka paljon niitä tapahtuu? Onko asiasta jotain faktaa? Sen tiedän, että jotkut uskovat esimerkiksi vesistöönheittäjään, joka on vastuussa humalaisten vesistöönheittämisistä ja heidän kuolemansa aiheuttamisista.
Kirjoitan sulle yvnä vastauksen. Mutta kyllä niitä tapahtuu. itse uskon kaikista spekulaatioistani huolimatta siihen että tapahtumakululle on luonnollinen selitys. Mutta en halua vielä tässä vaiheessa sulkea poiskaan kaikkia muita vaihtoehtoja. Uskon, että iltaan mennessä tästä tapauksesta tiedetään jo paljon enemmän ja veteenjoutumisen syykin selvillä. En usko, että kukaan tuolla "keskellä ei mitään" hupia heittää toista lampeen. Ainoa syy miksi järveenheiton käsittäisin olisi esim. raiskauksen jälkeen. Mutta on muistettava, kuinka todennäköistä on, että kaikki palaset osuisivat kohdalleen, eli olisi raiskarit, ulosajo, rattijuopumukset, kännykän katoaminen jne...
nippelitieto
Armas Tammelin
Viestit: 86
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 7:33 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja nippelitieto »

Ilta-Sanomat
"Julkaistu: 08.09.2011 12:26

Poliisin ensimmäinen teoria Karoliina Kestin katoamisesta on osoittautumassa todeksi.

Heti tuoreeltaan poliisi oletti, että Karoliina eksyi oudolla seudulla, suistui jyrkässä mutkassa ja alamäessä aidan läpi rivitalon pihaan. Sen jälkeen Karoliina lähti harhailemaan jonnekin.

-Se on ykkösvaihtoehto, ja sen takia tehdään töitä, että saadaan selvyys, minne Karoliina on lähtenyt. Aikaa on kulunut huolestuttavan paljon, sanoi rikoskomisario Hannu Kallioniemi IS:lle 8. elokuuta.

Kestiä etsittiin laajoissa etsinnöissä myös epäillyltä löytöpaikalta Likolammesta pian katoamisen jälkeen. Kaikkiaan mukana oli viikkojen aikana toista sataa vapaaehtoista.

Poliisi sai eräiltä tahoilta ankaraa kritiikkiä siitä, ettei rikostutkintaa aloitettu heti Karoliinan katoamisen jälkeen. Tuo kritiikki on osoittautumassa aiheettomaksi.

Keskiviikkoiltana poliisi kertoi, ettei Kestiksi epäillyn tytön ruumiissa ollut ulkoisen väkivallan merkkejä.

Poliisin tutkinta harhautui alkuperäisestä suunnasta yllättäville uusille urille, kun poliisi sai pari viikkoa sitten yleisövihjeen BMW-merkkisestä autosta ja skootteritytöstä.

Myöhemmin osoittautui, että havainnot olivatkin tehty toisena ajankohtana.

Jussi Niiranen, Tampere "

Vanhoissa sanonnoissa on paljon totta, mitä useampi keittäjä sitä suurempi soppa sekä joukossa tyhmyys tiivistyy.
Tää Karoliinan tapauksen saama mediajulkisuus taisi vaan sotkea poliisin töitä aika tavalla, vihjeitä tuli poliisille runsaasti ja nekin sitten oli vääriä. Yksi kun näkee (ajankohta voi olla pahastikin pielessä sekä paikka ) toiset uskovat nähneensä saman jne. ja lumipallo senkun kasvaa...
metatyyppi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Ti Elo 16, 2011 1:19 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja metatyyppi »

Tämä on ollut täällä jo aiemmin linkitettynä, mutta laitan sen uudestaan koska pdf:n lopusta löytyy numeerisia tutkimustuloksia Likolammin vedenlaadusta elokuun lopussa 2007:

http://www.tampere.fi/tiedostot/5sZPbe8 ... et2007.pdf
MollyMalone
Neuvoja-Jack
Viestit: 593
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:43 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja MollyMalone »

Nyt ei todellakaan ole aika ajatella että juttu on loppuunkäsitelty. Kuolemansyyntutkijallakin menee jonkun aikaa . Hyvät hörhelöt, tämä foorumi on tehty niille jotka haluavat keskustella ja spekuloida. Kannattaa vaihtaa foorumia jos haluaa pysyä hyshys-linjalla.
Crush
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: La Elo 20, 2011 6:09 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Crush »

Mantua kirjoitti: Entä jos Karoliina ajoi Likolammenkadulle jutellakseen (tietämättään) viimeisen puhelunsa. Tyttökaveri on voinut soittaa Karoliinalle ensin, mutta Karoliina huomannut vain taskussaan värinän ajaessaan Nokiantietä. Ootellut ensimmäistä sopivaa pienempää tietä, jonne kääntyä soittaakseen rauhassa ja polttaakseen esimerkiksi tupakan. Likolammenkadun loppupäässä (lähellä kääntöpaikkaa) Istunut skootterinsa päällä, kypärä ohjaustangossa roikkumassa puhumassa puhelimeen. Sitten puhelun aikanaan loputtua tehnyt lähtöä ja jokin mennyt vikaan. ja skootteri ampaissut kohti aitaa.
Joo siis kypärä ei ehkä ollut päässä koska aikoi soittaa puhelun, mutta kenenkään kanssahan hän ei puhunut, miksi joku salaisi Karon soittaneen hänen kanssaan puhelun ja sitten puhelun katkenneen tms.
Markus-
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 7:59 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Markus- »

----------
Lukittu