Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
marnih
Alibin satunnaislukija
Viestit: 68
Liittynyt: La Loka 31, 2009 12:42 pm

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja marnih »

Mary Jane Lemansky kirjoitti:Minä pyrin olemaan puolustelematta ketään, mutta pakko sitä on ääneen todeta jos rupeaa menemään ihan överiksi. Nyt uusien syytteiden valossa Auerista löytyy sopivasti jopa pedofiili,joka ei ole kyvykäs aikuissuhteisiin jne. (Kuitenkin oli naimisissa Jukan kanssa pitkään eikä tuolta ajalta ole LSH-syytteitä). Lapset olisivat ehkä iskälle avautuneet äidin oudosta käytöksestä. Lisäksi naapurien lasten luona leikkiessään ehkä maininneet jotakin tai leikkineet jotai outoja leikkejä.

Äiti usein juu on se, joka lasta pahoinpitelee. Kaikki fyysinen kurinpitäminen on nykyään rikos, joskus muinoin se oli vielä yleisesti hyväksyttävää. Piti oikein itse hakea sopiva vitsa puusta,että sai tutustua Koivumäen herraan. Mutta kyllä väittäisin, että luunapeista ja tukkapöllystä on vielä helvetin pitkä matka seksuaaliseen hyväksikäyttöön! Minäkin sain lapsena selkääni joskus,mutta ei mua hyväksikäytetty. Samaa puhunut monien ihmisten kanssa. Selkäsaunat ja tukistelu oli valtavirran hommaa, ei mitkään hyväksikäytöt!

Taksimies vangittiin ensin.
Hän on saattanut tehdä Auerin lapselle/lapsille jotakin, josta syystä suhde AA:n viileni.
Minä en usko että lapset olisivat kovin helpolla Jukalle avautuneet. Jos siis pitää paikkansa että Jukka tosiaan käytti noita raakoja rangaistuskeinoja eli kylmiä suihkuja, seisottamista, pihalle heittelyä. Kyllä lapsi aika varhain huomaa keneen voi luottaa. Ja jos molemmat vanhemmat ovat jollain tavalla väkivaltaisia lapsia kohtaan niin lapsi ei voi kertoa kenellekään.

En ota kantaa siihen että edelleen puolustelet lasten ruumiillista kurittamista, mikä on muuten rikoslaissakin kiellettyä touhua.
MurderMama
Nikke Knakkertton
Viestit: 180
Liittynyt: Su Heinä 10, 2011 10:59 am
Paikkakunta: Murder Valley

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja MurderMama »

Oisko tuo Kukkamies voinut alkaa kirjoitella AA:lle vankilaan?
It's just murder, man. You know all God's creatures do it in some form or another. I mean, you look in the forest, you got species killing other species. Our species killing all species including the forest, and we just call it industry, not murder.
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Olisko niin, että taksarilta on löydetty jotain materiaalia joka on pystytty lasten puheisiin jotenkin liittämään, ja vanhin on alkanut myös avautua. Ja sitä materiaalia etsitään nyt lisää.

Toivon todella että lapset saavat uudet henkilöllisyydet ja asuinpaikan, ja että he ja huoltajansa pystyvät pitämään heidät poissa netistä.


Si.ni ltä kysyiin että mihin nuo taksarin psykopaatti-diagnoosit perustavat, lasten pahoinpitelyyn? Tuskin häntä lapsen huoltajaksi olisi määrätty, jos hänellä oli jotain todettua mt-taustaa?
Mutta jos lyö nyrkillä lapsiaan, niin todellakin on mielenvikainen.
There are no crimes behind enemy lines
MollyMalone
Neuvoja-Jack
Viestit: 593
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:43 pm

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja MollyMalone »

MurderMama kirjoitti:Oisko tuo Kukkamies voinut alkaa kirjoitella AA:lle vankilaan?
Ei oikein kuulosta kirjeiden kirjoittajalta:) Kuulostaa enemmän siltä että Annu on juossut perässä, aika kalliita lahjoja antanut, onko itse mahtanut saada koskaan mitään vastalahjaksi :roll:

Näitä Annun kuvioita nyt tässä kun vähän miettii niin näyttää siltä että miehen kuin miehen sänky on kelvannut siinäkin vaiheessa kun on entinen mies ollut vielä saman katon alla. Miehet ovat olleet valmiita tyrkkäämään Annun seuraavalle ehdokkaalle: eksä Jukalle ja olisiko tässäkin Jukka ollut sitten valmiina pistämään Annelia taas kiertoon. Mieleen tulee vähän se että Annelin eka teko Jukan kuoleman jälkeen oli hoidella tämän pankkitili ennen muuta, puhuttiin siitä että kovasti Annelia kiinnosti pankkitilin tiedot. Oliko moottoripyörä ostettu noilla rahoilla tälle uudelle kullalle.
skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja skoone »

Valhalla kirjoitti:
Kyllä minullakin on tullut mieleen, että esikoisen eristäminen saattaa johtua ihan siitä, että häntä kuristaa suoranainen kauhu puhua asiasta. On sitten järjestetty niin, että on sivussa ja ammattiauttajien hoivissa. Ja tuo tytön puolustusasianajajan kuuleminen vangitsemisoikeudenkäynnissä oli puolustuksen vaatimuksesta - joka tapauksessa se epäselvin seikka tähän.
Olen kelannut tätä juttua unissanikin. Minua kiinnostaa esimerkiksi edelleen sen sänkykuvan ottaja? Onko vanhin tyttö joutunut kuvaajaksi? Ja pelästyin, että jos vaikka tytöstäkin on kuvia otettu... Vaikuttaisi siltä, että AA olisi pitänyt tytärään ikäänkuin itsensä ikäisenä, kaverina. Mutta nyt on tyttö alkanut ottaa etäisyyttä?

Ja jos tuo taksarin kertoma AAn sammuminen pitää paikkansa, niin siinähän olisi vaikka takasarille ollut tilaisuus hoitaa äiti sänkyyn ja tyttäret ympärille ja eiku kuvaamaan. - Miten muuten tuo, jos alaikäisten äiti sammuu ja hän on ainoa aikuinen lasten seurassa, niin eikös sekin ole jonkinlaista lasten pahoinpitelyä? Tai jos on toinen aikuinen läsnä, niin avunantoa?

Minua hämää tuo Raision juttu, perhe muutti 2002 Raisiosta. En löydä sitä Jukasta tehtyä lehtiartikkelia, jossa hän hehkuttaa miten halvalla Ulvilasta saa suuren omakotitalonkin. Samassa jutussa JL puhuu siitäkin, että nyt hän voi olla perheen ja lasten kanssa enemmän kun työkuva muuttuu. Ja se nuorin lapsi syntyi siis Ulvilassa ja niissä ristiäisissä AA esiintyi shortseissa.

Mä en luota tippaakaan noihin iltalehtien toimittajiin, ja heidän antamiinsa faktatietoihin. Tekevät turhan paljon virheitä, kun eivät ymmärrä kuulemaansa/lukemaansa, tai muuten;))

Ja luulisin, että poliisitutkija ES taisi myös muistaa noita vuosilukuja väärin, ehkä hänen olisi pitänyt laittaa alarajaksi 2002, jos Raisio on mukana? Tai sitten hän sekoitti Raision Naantaliin, ehkä Naantalin kylpylässä olisi voinut jotain sattua siis vuonna 2004...

Se suhari asui Varsinais-Suomessa vuoteen 2008 saakka. Siis olisi hänkin voinut asua Raisiossakin (kuten täällä on jo pariinkin kertaan ihmetelty). Mies harrasti myös kiinteistövälitystä, olisiko ollut myymässä Lahden taloa Raisiossa ja tutustunut rouvaankin jo silloin? Tai ehkä tää mies oli samaan aikaan
työtön Turussa kuin Annelikin ja tiedä vaikka olisi ollut Jukan asiakas...

Se moottoripyörä on kyllä myös kiinnostava juttu. Matula muinoin repi pelihousunsa minfossa, kun ehdotin, että huppumiehen huppu olisi ollut semmonen kypärän alla pidettävä suojapäähine...
Muista lähdekritiikki!
Mary Jane Lemansky
Lauri Hanhivaara
Viestit: 133
Liittynyt: Ti Syys 06, 2011 8:31 pm

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja Mary Jane Lemansky »

Marnih:Missä kohtaa puolustelin ruumiillista kurittamista? Kerroin vain faktat. Nykyään rikos,ennen yleisesti hyväksyttyä. Totesin saaneeni lapsena selkään ja että ei minua kuitenkaan hyväksikäytetty.
Ne ovat 2 eri asiaa. Jos sattuu kiinnostamaan, niin en ole lastani fyysisesti kurittanut koskaan. Enkä ketään kehottanut tekemään niin. Kaikki eivät siis laita vahinkoa kiertämään ja perinnettä eteenpäin sukupolvelta seuraavalle.

Tuntuu todella kummalliselta, että AA on monen mielestä ihan selvästi myös pedofiili. Kun aiemmin oli vain murhaaja. Mitäs jos Jukka käytti lapsia hyväkseen ja AA tappoi sen siksi vanhimman tyttären kanssa?
Uus poikaystävä sitten kans samaa sarjaa,heippa. Jos AA onkin pedofiilimagneetti?

Heitän nyt kaikkea hullua ilmoille,niinhän kaikki jotka spekuloi.

Se saattaa olla varmaa, että AA ja vanhin lapsi ovat alusta asti "tienneet jotakin, mitä poliisi ei tiedä"?
lukutoukka
Christopher Lorenzo
Viestit: 1611
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja lukutoukka »

Miksi? Miksi jotkut ihmiset esittävät elämää ennemmin kuin elävät sitä? En näe elämänä sellaista, jota nyt kuvataan Ulvilassa tapahtuneen. Se näytää enemmänkin joltain kauhukoneistolta, johon on kytketty kaikki siinä eläneet ihmiset. Tyyni kuori ja kiiltokuvilla askartelu on toiminut kulissina, johon on piillotettu pienten lasten hätä ja tuska.

Toisinaan ihmiset närkästyvät pienimmästäkin käytöshäiriöstä ympäristössään, mutta siellä 'kodin' seinien sisäpuolella tapahtuneet hiljaiset rikokset haluttaisiin ehkä pitää sellaisina, hiljaisina ja näkymättöminä. Kun ei käytetty päihteitä eikä metelöity, niin mitä oikeastaan tapahtui? Miksi muutamat ovat niin närkästyneitä äidin pienistä huveista?
MollyMalone
Neuvoja-Jack
Viestit: 593
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:43 pm

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja MollyMalone »

Anneli on ollut selvästi väkivaltainen jo aiemmassa vaiheessa elämäänsä, saanut siis jotakin todellisia raivokohtauksia ja muuten sitten ollut aika hiljaista hissukkaa. Ehkä tuolta jostakin viestiketjuista löytyy vielä niitä Annelin entisten koulukavereiden ja perheen julkisuuteen antamia kuvauksia Annelista. Väkivaltaisuus saattaa voimistua iän myötä ja kun ei jää tekemistään rikoksista kiinni niin alkaa tekemään entistä vakavampia tekoja. Ensin kyseessä on siis voinut olla vain tukkapöllyt sitten vakavampaa pahoinpitelyä, totaalinen pimahtaminen Jukan surmayönä (menkatkin alkoivat sinä yönä, kyseinen juttu nostaa joidenkin naisten raivoa ja väkivaltaisuutta melkoisen paljon) Surmatyöstä pälkähästä pääseminen on sitten jo vaikuttanut niin että Anneli on edistynyt pahoinpitelystä seksuaaliseen pahoinpitelyyn. Sadisti nauttii uhrin tuskasta, sillä ei niin ole väliä millaista väkivaltaa siihen käyttää.
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3783
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Mary Jane Lemansky kirjoitti:.

Minäkin sain lapsena selkääni joskus,mutta ei mua hyväksikäytetty. Samaa puhunut monien ihmisten kanssa. Selkäsaunat ja tukistelu oli valtavirran hommaa, ei mitkään hyväksikäytöt!
Samma här.
Ei oo tullut hirveää häröä niistä parista selkäsaunasta mitä koko lapsuuden aikana sai.
Omien lasten kohdalla kurinpitotoimena on riittänyt Kapt. Kauhun kova ääni ja netin katkaiseminen....

Anneli on niin piinkova, että todella vaikea uskoa että olisi kenenkään johdateltavissa.

Itse olisin jo varmaan ajat sitte syyttömänäkin tunnustanut sen surman tappona, ihan sillä matematiikalla että tästä olisi jo vapaana (max 10v linnaa, josta puolet kopissa miinus kiinnioloaika).
Sais olla jo rauhassa iltäpäivälehdiltä ainakin....

Kafka ja Orwell nojaa toisiinsa helvetissä ja naurais itsensä kuoliaaksi jos eivät olisi jo delanneita.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
morbidelli
Agentti Scully
Viestit: 684
Liittynyt: To Loka 01, 2009 1:34 pm

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja morbidelli »

kylkiäinen kirjoitti:Tuo 'taksisuharin tukena oleminen oikeuden käynnissä', niin muistetaanpas nyt että Auer oli vangittuna 2 vuotta, vapautui juuri vasta. Miten tuollainen tukeminen voi olla mahdollista? Korkeintaan vankilasta kirjoittaen.

...
Itse en tuon taksisuharin kertomuksiin usko.

Palstan viestien perusteella on kuitenkin pääteltävissä ettei vankilan muurit ole AA:ta pidätelleet. Jos joku on ihmetellyt luudalla lentelevää punahehkuisin silmin katsovaa lettipäätä, selitys löytyy siitä että siinä on AA ollut matkalla taksisuharinsa luokse.

Oikeesti: ei kai kukaan tosissaan usko pahoinpitelyistä ja vaimon hakkaamisesta tunnettuun taksisuhariin tässä asiassa.

Ihan hyvä jos asia tutkitaan. Vielä parempi jos asia olisi ensin tutkittu, sen jälkeen tehty vangitsemispäätökset.

Mutta poliisin nyt oli vaan pakko saada AA vangittua juuri nyt, ja ehkäpä heillä oli näkemys että todisteiden läpikäymisen jälkeen se on mahdotonta.
Mariacka
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5075
Liittynyt: Ma Syys 10, 2007 7:34 pm

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja Mariacka »

skoone kirjoitti:Olen kelannut tätä juttua unissanikin. Minua kiinnostaa esimerkiksi edelleen sen sänkykuvan ottaja? Onko vanhin tyttö joutunut kuvaajaksi? Ja pelästyin, että jos vaikka tytöstäkin on kuvia otettu... Vaikuttaisi siltä, että AA olisi pitänyt tytärään ikäänkuin itsensä ikäisenä, kaverina. Mutta nyt on tyttö alkanut ottaa etäisyyttä?
Kellään ei mahda olla alkuperäistä sänkykuvaa? Perhekerhossa sitä ei tietääkseni ole eikä mammadieetissäkään. Lie sitten edesmenneeltä Kotiäidit-sivustolta. Ovenkarmeista päätellen kuvaa ei ole otettu Ulvilassa. Auer näyttää kuvassa sen verran nuorelta, että epäilen sen otetun ennen Ulvilan aikaa, siis 2000-luvun alkupuolella.
Mickey
Sabrina Duncan
Viestit: 361
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 10:56 pm

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja Mickey »

Nyt vaan speculoimaan, kuka on lopettanut kirjoittelun palstalle, kun tolppahomo otettiin koppiin.
Jos nyt on sattunut olemaan, täällä kirjoitteleva.
morbidelli
Agentti Scully
Viestit: 684
Liittynyt: To Loka 01, 2009 1:34 pm

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja morbidelli »

Marjo kirjoitti:Täytyy muistaa, että lapsen raiskauksesta voidaan tuomio antaa ilman kuvamateriaaliakin.
Totta puhut. Tämä nyt julkisuuden kautta haettava tuomio voidaan antaa pelkän poliisin "syytä epäillä"-arvion pohjalta.

Roviolle vaan. Jos se on syytön, se selviää siitä kyllä.
Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja Tara »

Mickey kirjoitti:Nyt vaan speculoimaan, kuka on lopettanut kirjoittelun palstalle, kun tolppahomo otettiin koppiin.
Jos nyt on sattunut olemaan, täällä kirjoitteleva.
Ei tullut vielä mieleeni tämä. Kiitos. Mutta vaikka sen joku neropatti keksisikin, sitä ei kait kannata sanoa julki - se jokin pykälä kieltää ankarasti henkilö sbeguloinnit. Paitsi jos haluaa pitkän bannin.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...
RambonSisko
Susikoski
Viestit: 49
Liittynyt: Pe Kesä 27, 2008 7:38 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja RambonSisko »

Otteita Auerin puheista poliisin nauhalla 26.elokuuta. 2009 klo.17.34 (puhuu tyttären kanssa puhelimessa)

Anneli Auer: Se oli kans ollu tänään kuulusteltavana (taksimies) silt oli DNA:ki otet...
....
AA: ilmeisesti ni, noi noi tota noi ni Juka sukulaiset o puhuneet ja siit moottoripyöräjutust oli kans kuulemma puhuttu
Klo. 20.14 jälkeen:

AA: no sit ne ois joku toinen kerta hakenu sut, ne oli semmost suunnitellu, et varmaan mä olen nyt sit taas epäiltynä.
...
AA: en tietenkää mut ei ne sitä tiedä, ei ne tiedä kuka teki sen, ni sen takii niitte tarttee kaikki mahdollisuudet taas vatvoo, ja sitja ku oli tost (taksimiehestä) varmaa jottai sit puhunu ni sit siltäki oli...

...
AA: kaikenlaista (tauko) ei ne nyt pahaa varmaa sil tarkoittanu nii tota (taksimieheltä) sit kaikenlaista minust kans kysyny ja meistä ja meidän perhe-elämästä

...
AA: se ei niille kuulu nii tota kuitenki niinku (taksimiehen) mielipidettä meistä ja meijän perheestä tämmöst ja silt oli myös DNA otettu sit. (iltasanomat maanantai 19.9.2011)

Tuon perusteella ei kyllä kauhean paniikissa olevalta kuulosta AA, ainakaan siltä että olisi huolissaan jonkun sellaisen paljastumisesta mistä näissä syytteissä nyt on kyse.
Yksi asia vaivaa myös; AA:n veli oli vielä hovioikeuskäsittelyssä sisarensa puolesta todistamassa, mutta miksi mieli muuttui nyt sitten ihan yllättäen. Tätä ihmetteli AA itsekin. :roll:
Epäilen, siksi saatan olla.
Lukittu