Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
häirikkö
Neuvoja-Jack
Viestit: 501
Liittynyt: Ke Maalis 25, 2009 8:56 pm

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja häirikkö »

Kyllä miehen oman levyn mainos ainakin pyöri tiuhaan tahtiin mainostelevision kanavalla, että ainakin kovasti panostettiin ja koitettiin tehdä kuuluisaa. Siinä mielessä eri asia kuin jonkin lavatanssibändin basisti.
Scully
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Ti Touko 17, 2011 8:36 pm
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja Scully »

Piti tulla tänne kattomaan kun aattelin jotta porukka varmaan saa selville kuka.... :D
Ja niinhän sai... :)

Mä kun pelästyin jotta onko yks jolla jossain joskus oon nähnyt tuontyyppisen lakin mutta ruumiinrakenne taas ei oikein mun mielestä istunu...Pelästyin koska ite tykkään hänestä..En nyt viitti mainta jotten mustaa syytöntä miestä.. Googlettaa häntä yritin mutta ei sanottu mitään perhesuhteista. Tatuoinnista en tiiä.
Mutta tuolla Jampalla näkyy olevan just prikulleen samanlainen lakki. Ja tatuontikin. Mut suosikkilaulaja.. En ikinä kuullukkaa...Halavatun papoista kyllä oon... Kyl tää mikä mulle tuli ekaks mieleen on paljon tunnetumpi...

Ja niille jotka siitä Ozzystä jottei häntäkään boikotoida...Jotenki tuli mieleen jotta onko teistä ok jotta isä, herrajumala isä pahoinpitelee 15 v tyttären? Jotenkin tuli semmonen tunne teidän kirjotuksista. Mun silmissä ainakin Jamppa Kääriäisen pisteet laksee nollaan, vaikkei mulla hänelle pisteitä ennenkää oo ollu kun en ole tuntenu koko jäppistä. Tietääpä tosiaan kenen keikalle ei mene. Ja kyllä Ozzynkin pisteet laksee, en oo koskaan kyllä mikään fani ollu mutten ole tienny moisista. Ja oliko akanhakkaus varma tieto vai vain "tottakai kun on rokkari ja vetää huumeita". Lause siitä akanhakkauksesta oli jotenkin niin tuon tyylinen jotta oliko vain heitto. Onko täällä Jamppafaneja jotka haluaa puolustaa idoliaan? :lol:
The truth is out there
debbie

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja debbie »

Tekisi mieli kysyä: Kenen suosikkilaulaja?
(Tai erään aiemman tapauksen ja uutisoinnin suhteen: Kenen suosikkiyhtye?)

Ällöttää. Halutaan antaa kuva, että olisi hyvinkin tunnettu, kun on oikein suosikki. Jotta varmasti menisi lehti kaupan ja kaikki arvailemaan, kuka on tämä suursuosikki.
Tuo arvailu on oikeastaan aika ikävää niiden kannalta, joksi tätä tyyppiä turhaan epäillään.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Scully kirjoitti:Ja niille jotka siitä Ozzystä jottei häntäkään boikotoida...Jotenki tuli mieleen jotta onko teistä ok jotta isä, herrajumala isä pahoinpitelee 15 v tyttären? Jotenkin tuli semmonen tunne teidän kirjotuksista. Mun silmissä ainakin Jamppa Kääriäisen pisteet laksee nollaan, vaikkei mulla hänelle pisteitä ennenkää oo ollu kun en ole tuntenu koko jäppistä. Tietääpä tosiaan kenen keikalle ei mene. Ja kyllä Ozzynkin pisteet laksee, en oo koskaan kyllä mikään fani ollu mutten ole tienny moisista. Ja oliko akanhakkaus varma tieto vai vain "tottakai kun on rokkari ja vetää huumeita". Lause siitä akanhakkauksesta oli jotenkin niin tuon tyylinen jotta oliko vain heitto. Onko täällä Jamppafaneja jotka haluaa puolustaa idoliaan? :lol:
Ozzy oli aineissa (silloinkin) ja ei muista omien sanojensa mukaan tapahtumia. Heräsi seuraavana päivänä putkassa vaimonsa tappoyrityksestä syytettynä. Siitä oli aikanaan isot otsikotkin, eli ei ole mikään heitto vaan silkkaa faktaa. Ozzy myös huvitteli tosiaan ammuskelemalla kulkukissoja ja Sharonin (vaimonsa) hommaamat lemmikkikanat ennen kuin sytytti niiden ruumiit palamaan.

Ei minusta ole okei hakata yhtään ketään. Yritettiin vain tosiaan varmaan enimmäkseen osoittaa se, että moni tuntuu äkkiä unohtavan että on noissa suuremmissakin starboissa ihan oikeita väkivaltarikollisia ja aliarvoista sakkia, mutta ne teot ei leimaa niin kovasti kuin mitä esimerkiksi tässä suomalaisessa tapauksessa sitten leimaa. Ozzyn tapauksessa toki "se kuuluu tyyliin", vaikka aika nössö kaveri itseasiassa siinä taitaa todellisuudessa olla.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

debbie

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja debbie »

Nyt ei ole kuitenkaan kyse Ozzysta.
Tuo boikotointi on jokaisen oma valinta. Kai se on aika luonnollinen reaktio ilman sen suurempia barrikadeille nousuja, että ei oikein innostu jonkun väkivaltaisen tyypin tuotannosta? Tai jos se ei vaikuta mieltymyksiin, niin sitten ei vaikuta.
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Tämä sopisi myös ihmeelliset sattumat -ketjuun, mutta laitetaan nyt tähän. :P
Eli perjantaina kun tämä juttu lehteen ilmestyi en tosiaan ollut kuullut tästä Jampasta yhtään mitään ja silloinhan te tuon henkilöllisyyden vasta ilmikin toitte. No sitten tuossa iltapäivällä tavasin Etelä-Suomen Sanomia, niin meinasi kahvipulla mennä väärään kurkkuun, kun siellähän tämä Jamppa Kääriäinen antaa parisuhdehaastattelua vaimokkeensa kanssa.
Olin ihan puulla päähän lyöty... :shock:

Siinä Jamppa kertoo jotain elämänmuutoksestaan jne... :?
Helen
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: Ke Maalis 10, 2010 12:36 am
Paikkakunta: Savon sydämessä

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja Helen »

Kyllähän tuo Halavatun Papat on täällä Savossa hyvinkin suosittu yhtye. On tehnyt mm.hyväntekeväisyys tempauksia ja lahjoittanut niistä saadut rahat KYSin syöpäsairaiden lasten osastolle...pistää vaan miettimään,että aika kaksinaamaista touhua kun sen jälkeen menee himaan hakkaamaan omaa lastaan :shock: Jaa-a,taitaa jäädä seuraava keikka väliin...
"Tietä käyden tien on vanki,vapaa on vain umpihanki." -Aaro Hellaakoski;huojuvat keulat.
Mariacka
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5075
Liittynyt: Ma Syys 10, 2007 7:34 pm

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja Mariacka »

DollariExpress kirjoitti:lukeeko sillä tossa tatuoinnissa ERKKI :mrgreen:
FB:stä saa helposti kaivettua, että "Erkki" on nykyisen kihlatun lempinimi. Kihlattu on nainen ja vissiinkin on juuri heidän parisuhdehaastatteluja lehdissä ollut.
Indrid Cold
Nikke Knakkertton
Viestit: 198
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 5:54 pm

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja Indrid Cold »

Scully kirjoitti:Jotenki tuli mieleen jotta onko teistä ok jotta isä, herrajumala isä pahoinpitelee 15 v tyttären?
Pahoinpitely nyt saattaa tarkoittaa vaikka avokämmenellä poskelle läimäyttämistä. Ei sillä, että siinäkään mitään puolusteltavaa olisi, mutta kuitenkin.
Scilla
Martin Riggs
Viestit: 627
Liittynyt: Pe Huhti 24, 2009 12:22 pm

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja Scilla »

Indrid Cold kirjoitti:
Scully kirjoitti:Jotenki tuli mieleen jotta onko teistä ok jotta isä, herrajumala isä pahoinpitelee 15 v tyttären?
Pahoinpitely nyt saattaa tarkoittaa vaikka avokämmenellä poskelle läimäyttämistä. Ei sillä, että siinäkään mitään puolusteltavaa olisi, mutta kuitenkin.
Niinpä. Missään kun ei ole kerrottu kuinka vakavasta asiasta on kyse. Onko hakattu vai annettu tukkapölly tms. Ei sillä että tukkpölly olisi oikein mutta ei nyt sentään hakkaamiseen verrattaessa paha ollenkaan. Jos olisi hakattu oikeasti, niin kai syytteet olisivat kovemmat?
Aida
Alibin satunnaislukija
Viestit: 67
Liittynyt: To Heinä 17, 2008 11:49 pm

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja Aida »

Katsokaapa tatuointia hieman tarkemmin. Syytetyn miehen tatuointi on keskeltä musta, mitä Jampalla ei ole. Samoin sydämen uloke on eri paikassa.

Halavatun Papat/Jamppa Kääriäinen on kyllä itsellekin ei-uusi tieto, mut toisaalta sehän riippuu kuuntelijakunnasta. En mäkään räppäreistä tiedä ketä ne ovat. Mut pidän tota Kääriäistä suhteellisen suosittuna, mutta ei niin julkisuudenkipee henkilö, joten senkin vuoksi varmaan jäänyt ei-kuuntelijakunnalle tuntemattomaksi.
Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2420
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Aida kirjoitti:Katsokaapa tatuointia hieman tarkemmin. Syytetyn miehen tatuointi on keskeltä musta, mitä Jampalla ei ole. Samoin sydämen uloke on eri paikassa.
Puuttumatta siihen kuka tuo "suosikkilaulaja" sitten on, niin tarkkaan katsottuna kyseessä on samanlainen tatuointi. Rikoksesta tuomitun kuvassa sydämen keskiosan yläpää näkyy selkeästi punaisena. Tumma liepuke on ikäänkuin nauha, joka J. Kääriäiselläkin tatuoinnissaan on. Huippuna on tuo Kääriäisen tatuoinnin nimen "Erkki" ensimmäinen kirjain, joka näkyy myös tuomitun kuvassa.
villalangan ydin
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: To Syys 15, 2011 10:31 am

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja villalangan ydin »

En ota kantaa siihen, onko tapauksen suosikkilaulaja Jamppa Kääriäinen vai joku toinen,
taikka siihen mitä kyseinen suosikkilaulaja on tehnyt, ja kuinka tuomittavaa se olisi.

Mutta teille tiedoksi, jotka ette koskaan ole Jamppa Kääriäisestä kuulleetkaan;
jos olette kuulleet radiosta YÖ-yhtyeen biisin "Rakkaus on lumivalkoinen" savolaisittain laulettuna, olette kuulleet Jamppa Kääriäistä.

Ainakin minun radiostani kuuluvilla aalloilla on kyseinen laulu soinut useammankin
kerran tässä jokunen aika sitten (noin parin vuoden sisällä ??);
olisiko muitakin murrecovereita...
villalangan ydin
Hopalong Cassidy
Sofia Karppi
Viestit: 415
Liittynyt: Pe Heinä 04, 2008 7:28 am

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja Hopalong Cassidy »

Tietyissä piireissä erittäin suosittu tyyppi ja kovasti sotaveteraanien asialla erilaisilla tempauksillaan. Näitä tempauksia on nähty Helsingissä ja ovat jopa ylittäneet uutiskynnyksen. Kyseessähän ei ole mikään teinimusiikki tähti, joten siitä syystä monikaan tämän palstan lukija ei ko. tyyppiä pidä minään suosikkilaulajana. Toisaalta onhan hän yhtyeineen esiintynyt legendaarisessa Bumsibum ohjelmassa,.... jne....
Belker
Javier Pena
Viestit: 1706
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: Suosikkilaulaja pahoinpiteli tytärtään

Viesti Kirjoittaja Belker »

Juliet Jones kirjoitti:
Aida kirjoitti:Katsokaapa tatuointia hieman tarkemmin. Syytetyn miehen tatuointi on keskeltä musta, mitä Jampalla ei ole. Samoin sydämen uloke on eri paikassa.
Puuttumatta siihen kuka tuo "suosikkilaulaja" sitten on, niin tarkkaan katsottuna kyseessä on samanlainen tatuointi. Rikoksesta tuomitun kuvassa sydämen keskiosan yläpää näkyy selkeästi punaisena. Tumma liepuke on ikäänkuin nauha, joka J. Kääriäiselläkin tatuoinnissaan on. Huippuna on tuo Kääriäisen tatuoinnin nimen "Erkki" ensimmäinen kirjain, joka näkyy myös tuomitun kuvassa.
Katsoin "nauhan" kärjen kiinnittymiskohtaa hauikseen, ja aika samanlaiselta tuo vaikuttaa. Lihasten rakennekin on samankaltainen molemmissa s.1 kuvissa.

Ehkä kyynärtaipeen kohdalla oleva luomi oleva luomi löytyy muista kuvista?

Pitää vielä muistaa, että kuva voisi olla peilikuva; toimitukset joskus kääntävät kuvia taittoon sopiviksi.
Vastaa Viestiin