Toinen kierros: GALLUP

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Haavisto, Niinistö vai jätätkö äänestämättä?

Äänestys päättyi To Tammi 26, 2012 10:47 am

Pekka Haavisto
40
57%
Sauli Niinistö
21
30%
En äänestä ollenkaan
9
13%
 
Ääniä yhteensä: 70

matlockb
Michael Knight
Viestit: 4476
Liittynyt: Ma Maalis 29, 2010 6:17 am

Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja matlockb »

Toinen kierros tulee, kumman minfolaiset aikovat valita presidentiksi näistä vaihtoehdoista?
Hopalong Cassidy
Sofia Karppi
Viestit: 415
Liittynyt: Pe Heinä 04, 2008 7:28 am

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Hopalong Cassidy »

Tuosta puuttuu vaihtoehto Aku Ankka, jota ole äänestänyt jo vuosia.
Saga
Harjunpää
Viestit: 331
Liittynyt: Ti Marras 18, 2008 2:49 pm

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Saga »

Äänestin Haavistoa ensimmäisellä kierroksella ja äänestän häntä toisella kierroksella. Minulle nämä ovat todellakin puhtaat henkilövaalit, sillä en ole koskaan äänestänyt vihreitä missään vaaleissa, vaan lähes aina joku kokoomusta tai RKP:tä. Haavisto on kuitenkin näistä ehdokkaista se jonka mielipiteet eniten käyvät yhteen oman ajatusmaailmani kanssa, ja teki lisäksi erittäin hyvän vaikutuksen vaalitenteissä.
Avatar
vivy
Martin Beck
Viestit: 824
Liittynyt: Ma Joulu 08, 2008 1:11 pm

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja vivy »

Aku Ankan äänestäminen menee suoraan Niinistön pussiin.. :roll:

Äänestän Haavistoa, kuten ensimmäiselläkin kierroksella.
Ruu
Sabrina Duncan
Viestit: 366
Liittynyt: To Marras 25, 2010 12:10 pm

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Ruu »

Haavistoa äänestän minäkin.
DirtySouth
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ke Joulu 29, 2010 6:31 am

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja DirtySouth »

HomoPekka on tuonu Etelä-Amerikasta itteleen alaikäsen toyboyn ja sen pitäis edustaa ja puhuu jostain ihmisoikeuksist. Ihmettelen miks siit ei oo ollu isompaa juttuu, mut sit aikuisen thaivaimon tuominen on paheksuttavaa?!?!
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10833
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja damfin »

Henkilö joka aatteensa ja henkilökohtaisen mielipiteensä puolesta on kieltäytynyt asevelvollisuudesta puolustusvoimissa ei käsittääkseni omaa aatettaan kunnioittaakseen voi ottaa vastaa virkaa jossa hän joutuisi toimimaan puolustusvoimien ylimpänä komentajana.
Saga
Harjunpää
Viestit: 331
Liittynyt: Ti Marras 18, 2008 2:49 pm

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Saga »

HomoPekka on tuonu Etelä-Amerikasta itteleen alaikäsen toyboyn
Olen nähnyt näitä juttuja ennenkin eri puolilla. Onko olemassa mitään todisteita siitä, että Antonio Flores oli alaikäinen muuttaessaan Suomeen?

Niiden lähteiden mukaan, jotka itse olen löytänyt, hän on syntynyt 1978 ja muutti Suomeen 20-vuotiaana.
annaanna

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja annaanna »

^^Onhan Suomen historiassa ajanjakso, jolloin toistakymmentävuotta Puolustusvoimain ylipäällikkönä on toiminut henkilö, joka ei ole suorittanut asevelvollisuutta. Jos tuon ammoisen asevelvollisuuden suorittamisen tuomaa (itse)varmuutta hoitaa ylipäällikkyytä ei ole ole, omatunto alkaa soimata ja esikuntakin vaikuttaa asioista aivan ulalla olevan niin ottaa ja eroaa silloin virastaan.
mikkopoika
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 102
Liittynyt: Su Heinä 10, 2011 11:17 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja mikkopoika »

Haavistolla jatketaan loppuun asti.
matlockb
Michael Knight
Viestit: 4476
Liittynyt: Ma Maalis 29, 2010 6:17 am

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja matlockb »

Sekä Haavisto että Niinistö ovat molemmat liian kaukana omasta arvomaailmastani joten jätän äänestämättä seuraavalla kierroksella. Niinistöä en äänestä missään nimessä ja Haavisto(kin) taas edustaa väärää puoluetta vaikka nämä henkilövaalit ovatkin, Haaviston homoudella ei ole mitään tekemistä päätökseni kanssa. Mutta varmasti molemmat ihan asiallisia kavereita ovat, en sitä väitä ja presidentin homman osaavat hoitaa.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10833
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja damfin »

annaanna kirjoitti:^^Onhan Suomen historiassa ajanjakso, jolloin toistakymmentävuotta Puolustusvoimain ylipäällikkönä on toiminut henkilö, joka ei ole suorittanut asevelvollisuutta. Jos tuon ammoisen asevelvollisuuden suorittamisen tuomaa (itse)varmuutta hoitaa ylipäällikkyytä ei ole ole, omatunto alkaa soimata ja esikuntakin vaikuttaa asioista aivan ulalla olevan niin ottaa ja eroaa silloin virastaan.
Tässä onkin erona se että Haloselle ei aikoinaan edes tarjottu mahdollisuutta asepalveluksen suorittamiseen eli hän ei ole siitä varsinaisesti kieltäytynyt,
mutta Haavisto on käsittääkseni omaan aatemaailmaansa vedoten tästä kieltäytynyt, eli eikö hän tällöin ole omaksi tahdokseen ilmoittanut että hän ei halua toimia Puolustusvoimien palveluksessa, kuinka hän siis nyt yllättäen voisi haluta Puolustusvoimien johtotehtävään?
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Haavistolle meni ääni ensimmäisellä kierroksella ja niin menee toisellakin. Olen silti erittäin tyytyväinen jo nyt, kun saatiin Pekka toiselle kierrokselle. Jos Niinistö voittaa, ei maailma siihen kaadu (vaikka tietenkin mieluummin näkisin Haaviston voittajana). Parempi näin kuin vaikkapa Niinistö vs. Väyrynen tai Soini.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Lukijana
Sofia Karppi
Viestit: 422
Liittynyt: Pe Helmi 06, 2009 4:38 am

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Lukijana »

Äänestän Haavistoa.

Otetaan esimerkiksi Hakkaraisen tapaaminen Teuvon kotipaikkakunnalla. Monet suvaitsevaiset raivosi kun Hakkarainen oli jälleen kerran sanonut jotain tyhmää. No, onhan se osittain ymmärretävää, mutta todellisuudessa raivoaminen ei edistä yhtään mitään. "Haukutaan Teuvo Hakkaraista kun se ajattelee väärin!" Tietenkin Teuvo Hakkarainen alkaa vaan entistä enemmän kummaksumaan vastapuolen ihmisiä ja kuilu kasvaa.

Sitten kuvaan astui Pekka Haavisto joka halusi jutella Hakkaraisen kanssa. Keskustelujen sisällöstä ei ole selvyyttä, mutta molemmat ovat todenneet että ovat kavereita keskenään. Kaksi erilaista ihmistä teki niinkin yksinkertaisen ratkaisun kuin tutustui toisiinsa ja huomasi etteivät he niin erilaisia olekaan.

Tämän vaahtosuisen raivoamisen aikakauden keskellä haluan tukea Haavistoa jolla on tapana ottaa kaikki osapuolet huomioon. Presidentin on hyvä olla sellainen ihminen joka ei ota puolia, muttei toisaalta katso sivusta tekemättä mitään. Haavisto saisi ihmiset tutustumaan enemmän toisiinsa. Joku fiksu on sanonut että kannattaa keskustella erilaisten ihmisten kanssa, koska jos keskustelee vaan samanhenkisten kanssa, ei ikinä opi mitään uutta.

Niinistöstä ei tule ensimmäisenä mieleen koko kansan presidentti, mutta luotan silti siihen että Niinistökin on ihan hyvä presidentti, jos tulee valituksi.
Peräkylän Maigret
Javier Pena
Viestit: 1846
Liittynyt: Ke Heinä 04, 2007 11:17 pm
Paikkakunta: Pariisi

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Peräkylän Maigret »

Eiköhön Pekka pärjää aivan loistavasti Puolustusvoimien ylipäällikkönäkin. Itse asiassa lienee niin että hänellä on paras touch ehdokkaista tähän osa-alueeseen.

Sotatilaan joutuminen nyky-Suomessa lienee vain teoreettinen asia mutta tuollaisessa tilanteessa Tasavallan Presidentti luovuttaa ylipäällikkyyden ammatilaiselle eli puolustuvoimien silloiselle komentajalle.

Tuossa pieni näyte siitä millaista neuvottelutaktiikkaa voi käyttää neuvoteltaessa sotatoimialueella. Voitte heti kokeilla metodia esim. lastenkasvatuksessa ja jos lapsia ei ole niin vaikkapa sen siippanne kanssa seuraavan suursiivouksen työnjakoa päätettäessä :D Mutta varatkaa aikaa..

http://www.youtube.com/watch?v=c4HKKJ9XgC0

Täytyy vielä katsella tulevia vaalikeskusteluja ennen kuin teen lopullisen päätöksen.

P.S Gallupin voimassaoloaikaa voisi pidentää aina vaalipäivään saakka.
Vastaa Viestiin