Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
seppoilmari
Martin Beck
Viestit: 776
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 11:37 pm

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja seppoilmari »

Moi Siru83, sulla on taas unohtunu tuo mun kysymys :mrgreen: , vastaa nyt kun me tiietään että sää luet näitä vaikka lupasit mennä pois.
Fanfan
Jack Taylor
Viestit: 15
Liittynyt: Ma Maalis 12, 2012 11:22 am

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja Fanfan »

Itse teini-ikäisen tyttären äitinä en pidä olleenkaan mahdottomana ( toisin kuin Siru83) sitä, että tyttö ei halunnut kertoa raiskauksesta äidilleen ja terapiaankin hakeuduttiin vasta myöhemmin.

Teinit eivät valitettavasti jaa kaikkea vanhempiensa kanssa, olivat välit kuinka hyvät tahansa. Tässäkin tapauksessa lienee käynyt niin, että kun tapaus on tullut mm. rehtorin korviin ja sitten äidin, on päätetty tehdä se ainoa tehtävissä oleva asia : rikosilmoitus ja lapsi terapiaan. Tyttö on varmaan halunnut unohtaa koko asian, mutta koska hän on vielä lapsi, ei hänellä voi olla sitä tietoa, että tällainen trauma on käsiteltävä, se ei häviä itsestään. Ehkä taustalla on ollut myös pelko poliisia ja oikeudenkäyntiä kohtaan, eivät ne mitään keveitä keikkoja ole, jos joku niin uskottelee. Onko raiskaus muuten asianomistajarikos vai yleisen syytteen alainen? Muistaakseni jälkimmäinen ja kun asia tulee viranomaisten tietoon, ei siinä asianomistajan tahto sitten enää painakaan.

Mutta olen pöyristynyt tämän nimimerkki Siru83 mielipiteistä, että ei tuollainen suuseksiin pakottaminen traumatisoi niin pahasti jne. Palataan näihin mielipiteisiisi, kun sinulla on jotain jonka puolesta taistella ja jotain jota haluat suojella, koska nyt näin ei voi olla, ei tuollaisilla mielipiteillä.

Rotuasioista sen verran, että raiskaajat, lapsen- ja naisenhakkaaja ovat alinta saastaa aina väriin ja rotuun katsomatta.
Ilpo Larha
Harjunpää
Viestit: 331
Liittynyt: Pe Elo 28, 2009 1:35 pm

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja Ilpo Larha »

En ihan kokonaan ketjua jaksanut lukea, mutta kuumana tuntuu keskustelu käyvän. Aika usein jopa täälläkin keskustelijat sotkevat omat tuntemukset ja näkemyksensä tuomioihin lain edelle.

Kirjoitetun lain mukaan tekohan voi olla mikä tahansa kolmesta, pakottaminen, tavallinen tai törkeä.

Käsittääkseni esimerkiksi Yhdysvalloissa tällaisesta tapauksesta ei olisi välttämättä saatu edes tuomiota.

Itse näkisin, että hovissa muuttuu pakottamiseksi ja tuomio alenee. Vahingonkorvauksista vaikea sanoa, kun ilmeisesti nykyään linja on, että noista seksijutuista laitetaan kovia korvauksia suhteessa tuomioihin, ja vielä kun uhri on nuori.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Siis missa maassa tama tehtiin? Jossain sanottiin, etta tekijat olivat tulossa koraanikoulusta.

Koraanikoulusta! Ei kai vaan, ei ei... Noouuuuuuuuuuuhhh!

Nyt ma tajuun! Suomessa siis tehty. Suomi ja koraanikoulu! Tahanko on tultu? Yhdessa maailman sivistyneimmista maista opetetaan harhaista paimetolaisuskontoa. Epatasa-arvoa, ihmisarvojen poljentaa, terrorismia, vaarauskoisten halveksuntaa, sukuelinten silpomista... Ou Jeah!
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Lukijana
Sofia Karppi
Viestit: 422
Liittynyt: Pe Helmi 06, 2009 4:38 am

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja Lukijana »

Doctor Lecter kirjoitti:Yhdessa maailman sivistyneimmista maista opetetaan harhaista paimetolaisuskontoa. Epatasa-arvoa, ihmisarvojen poljentaa, terrorismia, vaarauskoisten halveksuntaa, sukuelinten silpomista... Ou Jeah!
Kaikkein oudointa on se, että tuota touhua puolustaa eniten ne, jotka vastustaa kiivaimmin tuollaisia kivikautisia arvoja :lol:
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Kyllä tämä tyttö oli somalipojan (Abdi, johon tuomiolauselmassa viitataan) kanssa seurustellut ihan vapaaehtoisesti. Jos on somalien kanssa paljon ollut tekemisissä, niin onko ylipäänsä mahdollista, että jos kaksi somalipoikaa pyytää mukaan, kun he menevät kuselle (ja miten tämäkin asia on esitetty, "tule katsomaan, kun menemme kuselle?"), niin mitkä on olleet tytön omat aikomukset? Miksi hän on halunnut mennä mukaan, kun pojat ovat menneet kuselle? Hän lähti sinne metsään ihan vapaaehtoisesti, niin mikä oli motiivi? Poikien kusemisen katseleminen?

Lisäksi tähän tytön haluttomuus tehdä rikosilmoitusta vielä puoli vuotta teon jälkeenkin, mikä ilmenee tuomiolauselmasta JA se, ettei hän itse hakeutunut siihen raiskaustraumahoitoon vaan äiti puoli vuotta rikosilmoituksen jälkeen järjesteli asiaa, kaikki nämä vaan viittaavat siihen, että tässä ei ole välttämättä mitään kovin traumaattista tapahtunut, jos ylipäänsä mitään pakottamista. Jos äiti on vedellyt naruista, tehnyt rikosilmoituksen ja hakenut tytölle raiskaustraumahoitoa, niin kenties äidistään riippuvainen ja heikkoluontoinen tyttö on lähtenyt siihen mukaan.

Alunperin tämä on mielestäni lähtenyt siitä, että tyttö on tehnyt jotain kuvitellen, että pojat pitävät suunsa kiinni, ja kun pojat ovat rehennelleet tapahtuneella, tytölle on tullut äkkiä "huoran" maine, ja häntä on alettu kiusaamaan ja hyljeksimään koulussa. Kukapa ei silloin mielummin olisi raiskattu tyttö kuin "huora"?
VPY kirjoitti:Muuta Siru Afrikkaan, slobo tai arabimaihin, jos tykkäät sellaisesta menosta jossa naisilla ei ole ihmisarvoa. Ei kai kaikkien suomalaisnaisten tarvitse kärsiä?
En ole tapaillut mustaa miestä, mutta tuo uhri on, nimittäin näiden syytettyjen kaveria. Se ilmenee tuomiolauselmasta. Ehkä hän ei kaivannut toitottamaasi tasa-arvoa.
Marskalkka
Sabrina Duncan
Viestit: 364
Liittynyt: Pe Maalis 23, 2012 9:12 am

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja Marskalkka »

Siru83 kirjoitti: Jos on somalien kanssa paljon ollut tekemisissä, niin onko ylipäänsä mahdollista, että jos kaksi somalipoikaa pyytää mukaan, kun he menevät kuselle (ja miten tämäkin asia on esitetty, "tule katsomaan, kun menemme kuselle?"),
Onko sompuilla joku koodikieli, jossa kuselle meneminen tarkoittaakin suuseksiä tai yllätyssuuseksiä?
Siru: (ja miten tämäkin asia on esitetty, "tule katsomaan, kun menemme kuselle?"
Vastaajat olivat
ilmoittaneet asianomistajalle, että he menevät "kuselle" läheiseen
metsikköön. Vastaajat olivat sanoneet asianomistajalle "miksi jäät yksin"
ja pyytäneet tätä mukaan.
Siru83:n esittämä viidakkokusikoodi:Jos on somalin kanssa seurustellut, silloin tuntee ymmärtää, että jos somalipoika pyytää metsään, kun hän menee kuselle, niin kyseessä ei ole varmaan kusellakäynnin näytösesitys.
Marskalkka
Sabrina Duncan
Viestit: 364
Liittynyt: Pe Maalis 23, 2012 9:12 am

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja Marskalkka »

Siru83 kirjoitti:
En ole tapaillut mustaa miestä, mutta tuo uhri on, nimittäin näiden syytettyjen kaveria. Se ilmenee tuomiolauselmasta.
Lukiko siinä peräti, että "Osman Mohamed tunsi Abdin, joka oli kai seurustellut
asianomistajan kanssa."
Siru83:n esittämä viidakkokusikoodi:Jos on somalin kanssa seurustellut, silloin tuntee ymmärtää, että jos somalipoika pyytää metsään, kun hän menee kuselle, niin kyseessä ei ole varmaan kusellakäynnin näytösesitys.
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Missään ei ole kerrottu vahvistetusti että Abdi oli uhrin poikakaveri.
Tällä on myös kerrottu järkiperäisesti miksi viive rikosilmoituksessa, ja itseasiassa näkisin että enemmän kuin poikkeus että ilmoitus tehdään paljonkin jälkikäteen.

Uhri ei ole lähtenyt "mukaan kuselle", vaan on lähtenyt ystävällisten poikien matkaan (ehkä futiskentälle matkalla?) ja siinä matkalla pojista TOINEN on käynyt heittämään vettä, olisiko uhrin pitänyt tässä kohdin lähetä juoksemaan pakoon? Et sää Siru voi oikeasti olla noin yksinkertainen.
There are no crimes behind enemy lines
terssi
Poliisikoira Rex
Viestit: 269
Liittynyt: Ke Elo 15, 2007 3:23 pm

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja terssi »

Rezah kirjoitti:Tällä on myös kerrottu järkiperäisesti miksi viive rikosilmoituksessa, ja itseasiassa näkisin että enemmän kuin poikkeus että ilmoitus tehdään paljonkin jälkikäteen.
Normiraiskauksissa harvemmin puoli kylää tietää jo tapauksesta siinä vaiheessa kun asianomainen vielä pohtii mitä pääsikään käymään.

Tässä: Kaikki tiesi, ja tyttö ei siltikään olisi halunnut nostaa kannetta. Trauma johtui siitä, että kaikki puhui asiasta. "Tuo ottaa metsässä...". Pojille oli pakko kostaa jotenkin, tuumi äiti.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Rezah kirjoitti:Missään ei ole kerrottu vahvistetusti että Abdi oli uhrin poikakaveri.
Useissa uutisissa on maininta siitä, että asianomistaja on tuntenut pojan, joka oli "huoritellut" häntä eli Abdin. Abdi soitteli tytölle pian teon jälkeen, toinen syytetyistä sanoi oikeudessa asianomistajan seurustelleen Abdin kanssa, enkä ole missään nähnyt mitään siihen viittaavaa, että asianomistaja olisi kieltänyt seurustelleensa Abdin kanssa. Reza kaipaa tässä asiassa vielä lisätodisteita, mutta ei raiskauksessa, jossa ei ole mitään todisteita.
Rezah kirjoitti:Uhri ei ole lähtenyt "mukaan kuselle", vaan on lähtenyt ystävällisten poikien matkaan (ehkä futiskentälle matkalla?) ja siinä matkalla pojista TOINEN on käynyt heittämään vettä, olisiko uhrin pitänyt tässä kohdin lähetä juoksemaan pakoon?
Mitä sepustuksia sinä Rezah keksit? Pojat eivät metsään mennessään olleet matkalla yhtään mihinkään muualle kuin käymään virtsaamassa. Asianomistajan omien sanojen mukaan pojat olivat menneet metsään kuselle ja kutsuneet hänet sinne. Kyllä kai metsässä sepaluksensa avannut poika voi olla ystävällinen, mutta tarkoittaako se, ettei tyttö ymmärrä, mikä voi olla todellinen motiivi pyytää jonnekin metsään/pusikkoon.

Ja tyttö nimenomaan itse siirtyi sinne metsikköön, vaikka olisi voinut pysytellä tiellä.

Jos tilanne olisi edennyt tytön kertomalla tavalla, se olisi mennyt jokseenkin näin:

Pojat: Menemme käymään metsässä kusella.

Tyttö: Okei.

Pojat: Miksi olet yksin siellä, tule tänne?

Tyttö mielessään: Niin tosiaan, miksi minä olisin täällä tiellä yksin odottelemassa, että kuselle menneet pojat palaisivat hetken päästä tänne tielle. Menen mielummin metsään siksi aikaa, kun he ovat kusella, ovathan he minulle ystävällisiä. Ystävällisten kuselle menneiden poikien kanssa kannattaa lähteä metsään.

Pojat: Otatko meiltä suihin?

Tyttö: No en todellakaan (mistä ne nyt tuollaista ovat saaneet päähänsä. Minähän lähdin metsään vain katsomaan, kun he ovat kusella.)
Marskalkka
Sabrina Duncan
Viestit: 364
Liittynyt: Pe Maalis 23, 2012 9:12 am

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja Marskalkka »

Siru83 kirjoitti: toinen syytetyistä sanoi oikeudessa asianomistajan seurustelleen Abdin kanssa,
Näin asiasta kerrotaan oikeuden pöytäkirjassa:
Osman Mohamed tunsi Abdin, joka oli kai seurustellut
asianomistajan kanssa."
Siru: Kyllä kai metsässä sepaluksensa avannut poika voi olla ystävällinen, mutta tarkoittaako se, ettei tyttö ymmärrä, mikä voi olla todellinen motiivi pyytää jonnekin metsään/pusikkoon.
Kysyn uudelleen. Onko sompuilla joku koodikieli, jossa kuselle meneminen tarkoittaakin suuseksiä tai yllätyssuuseksiä?
Minähän lähdin metsään vain katsomaan, kun he ovat kusella.)
Sinulla on jokin kummallinen vimma muuttaa tuo asia virtsaamisen katselemiseksi. Jos sinua kiihotta somppujen virtsaamisen katselu, ei se tarkoita sitä, että muilla olisi samanlaisia fetissejä.
Siru83:n esittämä viidakkokusikoodi:Jos on somalin kanssa seurustellut, silloin tuntee ymmärtää, että jos somalipoika pyytää metsään, kun hän menee kuselle, niin kyseessä ei ole varmaan kusellakäynnin näytösesitys.
Radiopuhelin
Theo Kojak
Viestit: 1182
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2012 12:06 am

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja Radiopuhelin »

Siru83 kirjoitti: Jos tilanne olisi edennyt tytön kertomalla tavalla, se olisi mennyt jokseenkin näin:

Tyttö mielessään: Niin tosiaan, miksi minä olisin täällä tiellä yksin odottelemassa, että kuselle menneet pojat palaisivat hetken päästä tänne tielle. Menen mielummin metsään siksi aikaa, kun he ovat kusella, ovathan he minulle ystävällisiä. Ystävällisten kuselle menneiden poikien kanssa kannattaa lähteä metsään.
Se on vähän miten asiat haluaa nähdä, ja selvillä kyllä on miten sinä asiat haluat nähdä.

Loogisempi vaihtoehto on

Tyttö: Joo, no enpä jaksa tässäkään yksinään hengailla

Pojat: Otatko meiltä suihin?

Tyttö: Grrllll
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Siru83 kirjoitti:
Mitä sepustuksia sinä Rezah keksit? Pojat eivät metsään mennessään olleet matkalla yhtään mihinkään muualle kuin käymään virtsaamassa. Asianomistajan omien sanojen mukaan pojat olivat menneet metsään kuselle ja kutsuneet hänet sinne. Kyllä kai metsässä sepaluksensa avannut poika voi olla ystävällinen, mutta tarkoittaako se, ettei tyttö ymmärrä, mikä voi olla todellinen motiivi pyytää jonnekin metsään/pusikkoon.

Ja tyttö nimenomaan itse siirtyi sinne metsikköön, vaikka olisi voinut pysytellä tiellä.
Vastaaja SOM kirjoitti: Asianomistaja, C ja vastaajat olivat menneet junalla Malminkartanoon ollen menossa pelaamaan jalkapalloa Mätäjoelle. Malminkartanon asemalle oli tullut C:n poikaystävä. Vastaajat
olivat vähän aikaa olleet näiden kanssa. C ja tämän poikaystävä olivat
lähteneet. Asianomistaja oli jäänyt vähäksi aikaa. Sen jälkeen vastaajat
olivat lähteneet pelaamaan jalkapalloa. OM ei
ilmoituksensa mukaan osannut sanoa mitä asianomistaja oli tämän
jälkeen tehnyt. OM tunsi Abdin, joka oli kai seurustellut
asianomistajan kanssa.
ja jatkan Sirun kaavalla:
Vastaaja OM on kiistänyt syytteen kokonaisuudessaan,
koska ei ollut ilmoituksensa mukaan menetellyt syytteessä väitetyllä
tavalla eikä ollut edes ollut tekopaikalla. Sikäli jos teko tulisi näytetyksi,
olisi siinä joka tapauksessa OMn mielestä kysymys
korkeintaan rikoslain 20 luvun 3 §:ssä tarkoitetusta pakottamisesta
sukupuoliyhteyteen tai tavallisesta raiskauksesta, mutta ei törkeästä
tekomuodosta.
There are no crimes behind enemy lines
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8310
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Koulupojat raiskasivat 15-v. tytön, Helsinki 2010

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

[ja jatkan Sirun kaavalla:
Vastaaja OM on kiistänyt syytteen kokonaisuudessaan,
koska ei ollut ilmoituksensa mukaan menetellyt syytteessä väitetyllä
tavalla eikä ollut edes ollut tekopaikalla. Sikäli jos teko tulisi näytetyksi,
olisi siinä joka tapauksessa OMn mielestä kysymys
korkeintaan rikoslain 20 luvun 3 §:ssä tarkoitetusta pakottamisesta
sukupuoliyhteyteen tai tavallisesta raiskauksesta, mutta ei törkeästä
tekomuodosta.
[/quote]


Miten tämä OM voi kieltää olleensa paikalla ja samalla todeta et jos hän tekikin tän raiskauksen niin lievimmän mukaan.
Jos ei ollut paikalla niin eihän sillä niin pitkä muna voi olla et se olisi yltänyt jostain polulta metsään uhrin suuhun.
Johan toi yllä oleva puolustuksen puheenvuoron lainaus kertoo kaiken syyllisyydestä. Oikeuslaitos teki aivan oikean ratkaisun tuomitsemalla tämän yhden henkilön ihailemat Somaalit raiskauksesta.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Vastaa Viestiin