Puolalainen hammaslääkäri

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
vempele
Martin Riggs
Viestit: 645
Liittynyt: To Marras 24, 2011 7:21 pm

Puolalainen hammaslääkäri

Viesti Kirjoittaja vempele »

Hammaslääkärin järkyttävä kosto ex-poikaystävälle

Hammaslääkäri näki tilaisuutensa koittaneen, kun ex-poikaystävä istahti hänen tuoliinsa vain päiviä sen jälkeen, kun oli jättänyt hänet toisen naisen takia.

Puolalaista hammaslääkäriä Anna Mackowiakia, 34, odottaa vankeusrangaistus. Hammaslääkärinainen ei voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseen, kun ex-poikaystävä Marek Olszskiewski tuli hänen vastaanotolleen hammaskipua valittaen. Mies oli jättänyt Mackowiakin vain päiviä aikaisemmin toisen naisen takia.

Mackowiaki annosteli miehelle tujun annoksen nukutusainetta. Sitten hän kiskoi irti miehen hampaat yksi kerrallaan. Kun mies oli hampaaton, nainen kietoi miehen pään ja leuan niin tiukkaan siteeseen, ettei mies voinut avata suutaan. Kun mies heräsi, ex-tyttöystävä sanoi, että hammasleikkauksessa oli ilmennyt komplikaatioita ja miehen tulisi käydä spesialistilla.

- Yritin olla ammattilainen ja pitää tunteeni irti työstäni. Mutta kun näin hänet makaamassa siinä, ajattelin vain, että mikä k***pää, nainen kertoi Daily Mailin mukaan.

Uusi tyttöystävä jätti

Mies uskoi ex-tyttöystävänsä selityksiä, vaikka ihmettelikin, miksei tuntenut hampaitaan.

- Kun menin kotiin ja katsoin peiliin, en voinut uskoa sitä. Se n****u oli tyhjentänyt suuni. Uusi tyttöystäväni on nyt jättänyt minut sanoen, ettei voi olla hampaattoman miehen kanssa, mies valittaa Daily Mail -lehden mukaan.

- Minun täytyy nyt tuhlata omaisuus proteesiin tai johonkin.

Tapausta tutkitaan lääkärin aseman väärinkäyttönä ja potilaan luottamuksen hyväksikäyttönä. Mackowiak voi saada kolmen vuoden vankeusrangaistuksen.
http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/20 ... 8_hu.shtml
Sick fuck :twisted:
oon sisältä kuollu ja risti mun naamassa merkkaa sitä
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Puolalainen hammaslääkäri

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Jos minulta kysytään, niin tyhmähän tuo ukko on tässä tarinassa. Sehän suorastaan kerjäsi tätä. Tuskin tuo ex-nainen nyt Puolan ainoa hammaslääkäri on.
Kaikenlaisia.... :roll:
Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Puolalainen hammaslääkäri

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Ei tuo nyt kyllä ole millään tavalla miehen vika. Pahoinpitely mikä pahoinpitely. Ihan sama juttu, jos mies olisi kotona hakannut häntä pettäneeltä naiselta hampaat suusta "kun tilaisuus oli". Hyväksyisitkö tämänkin?

Jutusta ei lisäksi selviä, onko kyseessä ollut mahdollisesti julkinen hammashoitola, jossa mies on ohjattu sille hammaslääkärille, joka nyt vuorossa on.
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Puolalainen hammaslääkäri

Viesti Kirjoittaja Tiina »

^Joo, no jos kunnallisesta kysymys, niin se lieventävä asianhaara. Mutta jos itse olisin jättänyt jonkun kirurgin(heh) toisen miehen takia, niin en menisi kyllä hänelle esim.sydänleikkaukseen ihan välttämättä, jos muitakin ehdokkaita/mahdollisuuksia olisi käytettävissä. :P
Jotenkin tuntuu siltä, että joskus henkilökohtaisuudet voisivat ehkä vaikuttaa lopputulokseen. :)

Kunnallista vastaan laittaa kyllä se, että ainahan noilla on yleensä avustaja. Hmm, niin on tosin kyllä yksityisilläkin...Enpä tosin tiedä Puolan käytäntöjä. Ehkä siellä sitten hampilääkärit työskentelee yppöyksin...
sdmf
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Su Tammi 03, 2010 7:20 am

Re: Puolalainen hammaslääkäri

Viesti Kirjoittaja sdmf »

Ei sentään ollut urologi.
Belker
Javier Pena
Viestit: 1706
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: Puolalainen hammaslääkäri

Viesti Kirjoittaja Belker »

Törkeä akka. Tuossa on tullut pysyvä vammantuottamus ym. joten saa varmaan maksaa kyllikseen + linnareissu päälle.
Crishelle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Tammi 10, 2010 7:29 pm

Re: Puolalainen hammaslääkäri

Viesti Kirjoittaja Crishelle »

Toi nyt ei välttämättä ollut maailman paras ratkaisu sydänsuruihin, mutta mä en voinut sille mitään että käkätin itseni tärviölle kun kuulin tästä. Jotenkin toi on niin raflaavaa ja raflaavuudessaan surkuhupaisaa. Ei tuo ole ainoa teko laatuaan, kirjaan "Tuhat tapaa kostaa exälle" on koottu monia vastaavia tarinoita. Henkilökohtainen suosikkini oli nainen, joka oli pistänyt exänsä auton päreiksi pesäpallomailalla. Mihin kaikkeen loukattu nainen pystyykään... :lol: :roll:
"You say stick to the highway. I say we should take my shortcut.
Why don't we just flip a coin?"
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3862
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Puolalainen hammaslääkäri

Viesti Kirjoittaja Luupää »

'
On kyllä ollut mieletön raivo päällä tuolla naisella! Tuollaisen operaation toteuttaminenhan kestää hyvän aikaa nukuttamisineen kaikkineen joten aikaa rauhoittumiseen olisi ollut.
Kun mies heräsi, ex-tyttöystävä sanoi, että hammasleikkauksessa oli ilmennyt komplikaatioita ja miehen tulisi käydä spesialistilla.
Spesialistilla nimenomaan. Spesialistihan se nimittäin omalla tavallaan on asianajajakin...

Raivostunut nainen on karmea otus!
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
absintti
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: La Elo 06, 2011 3:14 pm

Re: Puolalainen hammaslääkäri

Viesti Kirjoittaja absintti »

En tiiä kumpi tässä ottaa enemmän päähän, parit kommentoijat vai itse teko. Kuvitellaanpa tilanne toisinpän, niin kyllä olisi taas paheksuttu eikä käkätetty itseään tärviölle. Tai jos olisi nainen juotettu tajuttomaksi ja raiskattu, koska tilaisuus oli, niin olisiko ollut nainen se tyhmä tässä tarinassa joka suorastaan kerjäsi sitä. :roll:

Kysympä vain mutta kuvitelkaa omalle kohdallenne. Itse ottaisin vaikka millaisia arpia naamaan kunhan omat hampaat säilyisi, vaikka nykyään proteesit ja muut ovat laadukkaita, mutta silti omien hampaiden rahallinen arvo on mittaamaton. Toivon kovaa tuomiota ja tuntuvaa rahallista korvausta.
Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8197
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Puolalainen hammaslääkäri

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Todellisuuden Hammaslääkäri, ei voi muuta todeta.

Rakkaus on hieno asia mutta siitä voi saada myös pahan vihollisen viimeistään siinä vaiheessa kun mustasukkaisuus tulee liian paljon kuvioihin mukaan. Pahoja asioita sitä pystytään tekemään rakkauden takia ja eritoten siinä petetyksi tullun ominaisuudessa. Tässäkin aika pitkälti omaa tulevaisuuttakin tuhottiin kun vaan ei voitu niellä sitä että mies lähti toisen matkaan.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
JiiJoo
Armas Tammelin
Viestit: 82
Liittynyt: Pe Marras 11, 2011 6:48 pm

Re: Puolalainen hammaslääkäri

Viesti Kirjoittaja JiiJoo »

Pistihän tuo hieman silmään itse miekkosenkin kommentit, kuinka uusi tyttöystävä oli jättänyt hampaattoman miehen, tosi rakkautta :roll: Ja ei ilmeisesti kummoisia tuloja äijällä, kun omaisuus menee proteesiin :mrgreen:

Väkisin tulee mieleen, että mies hakeutunut tarkoituksella exän vastaanotolle. Ehkä joku itserakasluonne, joka halunnut kiusata ex-naista. Joillain on vain tarve kokea itsensä ihmeellisin keinoin halutuksi ja kaivatuksi.

Samoja asioita miettisin, vaikka asetelma olisi toisinpäin eli mieshml ja ex-nainen.
kun kuitenkin aina on elämä laina
Vastaa Viestiin