Suomalaismies tapettiin Aurinkorannikolla

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Kylli
Perry Mason
Viestit: 3546
Liittynyt: Ti Maalis 27, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomalaismies tapettiin Aurinkorannikolla

Viesti Kirjoittaja Kylli »

Liekö tapauksella yhteistä tuossa noin kuukausi sitten tapahtuneen [samoja elementtejä sisältäneen] ikävän kuolemantapauksen kanssa? Vai onko marokkolaisilla noin yleisesti ottaen jotakin Espanjan suomalaisia vastaan?
Yö ja aamu jokainen, jollekin on viimeinen. Joka ilta, joka yö, jonkun sydän riemuin lyö. Jonkun sydän riemuin lyö, jonkun osa ikiyö...
Avatar
Blues
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: Ti Heinä 17, 2007 3:11 pm
Paikkakunta: Aurinkoinen Etelä

Re: Suomalaismies tapettiin Aurinkorannikolla

Viesti Kirjoittaja Blues »

Fuengirola.fi kirjoitti:Kuva
Poliisi tutkii suomalaismiehen kuolemaa.
Kuva kaapattu http://www.fuengirola.fi -sivustolta.
Uutista en viitsi postata, koska siinä ei ole mitään uutta tietoa.
Mä voin tehdä mitä vaan, mitä haluan mä saan, mitä haluan mä voin.
EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3334
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Re: Suomalaismies tapettiin Aurinkorannikolla

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

Mitäpäs tähän nyt sanoisi. En halua asian tiimoilta juoruta, mutta tulkoon muutama "pikkuseikka" nyt tarkennettua, varsinkin kuin Suomen iltapäivälehdistö suomentelee näitä Espanjan stooreja enemmän ja vähemmän onnistuneesti mm. paikkakunnat sekoittaen.

Eniten kuitenkin ärsyttää tämä valheellinen uutisointi "tappelevista suomalaisista", joten kerrottakoon nyt sitten mitä tässä surullisessa tapahtumaketjussa suurinpiirtein oikein tapahtui.

Tunsin uhrin jo monen vuoden takaa. Emme koskaan olleet mitään ns. lähimpiä kavereita, mutta hyvin toimeen tulimme aina tavattaessa.

Kyseinen kaveri oli harvinaisen mukava hemmo. Aina kun häneen törmäsi, sai osakseen positiivista energiaa. Pelimies ja vitsinvääntäjä kertakaikkiaan. Hyvä keskustelija ja seuramies. Sellainen jonka kanssa mielellään joi parit maljat ja piristi itseään. Hiukan hämärissä piireissä kuitenkin luuhasi ja se koituikin sitten hänen kohtalokseen.

Kyseisenä iltana olivat suomalaiskaverukset tosiaan viettäneet kosteata iltaa ja avulias marokkolainen lupasi olla heidän autokuskinaan aamun tunteina. Perille kun saavuttiin, sai iso mies kierrekorkinavaajasta kaulaan ja putosi asfaltille kallonsa halkaisten. Apuun rynnännyt kaveri tuta samaa korkkiruuvia vartaloonsa ympäriinsä. Pani kuitenkin sen verti hanttiin, että marocci lähti karkuun ja soitteli sitten nämä "avunhuutonsa", kun kaksoisryöstömurha oli mennyt pieleen.

Tällä hetkellä toinen suomalainen on vapaana ja marokkolainen pidätettynä. Toivon mukaan käkkii sitten piiiiitkän kakun.

Mikä sitten motiivina? En voi muuta kuin arvaillla. Itse kallistuisin siihen, että hieman varomaton herra M. ei pikkutunneilla ja humalassa tajunnut, mikä vaara liittyy pieneen rahoilla elvistelyyn. Kaverilla oli hieman taipumusta näyttää menestystään ympäristölle. Luulisin ko. autokuskin olleen hieman kokkelipöllyssä (alue on koko maailman pahin kokaiinikeskittymä) ja päättäneen sitten tehdä kunnon "keikan" varakkaista hemmoista. Kun pää tappelun jälkeen hieman sitten selvisi, olikin säädön paikka. Sitten sitä vaan säätämään, vääntämään ja kääntämään ja rinkuttelemaan ovikelloja ja puhumaan roskaa siitä kuinka häntä kohtaan hyökättiin...

Uhri ei ollut väkivaltaan taipuvainen alkuunkaan. Kaikki hänet tuntevat tietävät, ettei marokkolaisen stoorilla voi olla mitään todellisuuspohjaa. Lähitulevaisuudessahan tämä tullaan vielä oikeuden kautta toteamaan.

Hieno ja mukava mies menetettiin.
R.I.P. M.
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6675
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Suomalaismies tapettiin Aurinkorannikolla

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Marokkolaiselle tarjoilijalle vaaditaan kahdesta rikoksesta 16,5 vuoden mittaista vankeusrangaistusta. Syytetty vetoaa itsepuolustukseen.

Lähde: Iltalehti 27.11.2013: Suomalaismiehen surmasta epäillylle kova syyte

*EDIT* Poistin teonkuvauksen. EuroJR on sen jo tuossa edellä selittänyt.
Jolli-Setä
Poliisikoira Rex
Viestit: 285
Liittynyt: Su Joulu 01, 2013 3:59 pm
Viesti:

Re: Suomalaismies tapettiin Aurinkorannikolla

Viesti Kirjoittaja Jolli-Setä »

Tuttu liikekumppanihan Espanjasta Mabo oli. Kaikkea sitä sattuu...
indeksi

Re: Suomalaismies tapettiin Aurinkorannikolla

Viesti Kirjoittaja indeksi »

Kuin myös :(
Avatar
Blues
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: Ti Heinä 17, 2007 3:11 pm
Paikkakunta: Aurinkoinen Etelä

Re: Suomalaismies tapettiin Aurinkorannikolla

Viesti Kirjoittaja Blues »

Iltalehti 16.04.2014 kirjoitti:"Korkkiruuvisurmaajalle" vankeutta suomalaismiehen surmasta

Keskiviikko 16.4.2014 klo 19.45

Ravintolan tarjoilija tuomittiin pitkään vankeusrangaistukseen niin sanotusta Aurinkorannikon korkkiruuvisurmasta.
Kuva
Suomalaismies surmattiin Mijasissa Aurinkorannikolla.

Málagalainen tuomioistuin on tuominnut paikallisessa ravintolassa tarjoilijana työskennelleen marokkolaismiehen viideksi vuodeksi vankeuteen viisikymppisen suomalaismiehen surmasta. Syyttäjä vaati marokkolaismiehelle huomattavasti ankarampaa rangaistusta, 13 vuoden vankeusrangaistusta murhasta.

Marokkolaismies tutustui kahteen suomalaismieheen työvuoronsa jälkeen elokuussa 2012 Aurinkorannikon Mijasissa sijaitsevassa ravintolassa.

Mieskolmikko viihtyi ravintolassa yön pikkutunneille saakka, jonka jälkeen marokkolaismies antoi suomalaismiehille kyydin heidän majapaikkaansa.

Majapaikan edustalla kolmikon välille syntyi sanaharkkaa, jonka päätteeksi marokkolaismies löi kumpaakin suomalaismiestä hallussaan olleella viinipullonavaajalla pään alueelle. Vanhempi suomalaismies kaatui lyönnin seurauksena maahan ja löi päänsä kohtalokkain seurauksin takana olleeseen seinään.

Myös nuorempi suomalaismies haavoittui rytäkässä. Nuorempi suomalaismies yritti turhaan elvyttää vakavan päävamman saanutta ystäväänsä.

Vankeusrangaistuksen lisäksi marokkolaismies tuomittiin yhteensä hieman yli 52 000 euron suuruisiin vahingonkorvauksiin.

Paikalliset tiedotusvälineet uutisoivat tapauksesta keskiviikkona.
MARKO-OSKARI LEHTONEN
[email protected]
Halvalla meni taas yksi ihmishenki :roll:
Mä voin tehdä mitä vaan, mitä haluan mä saan, mitä haluan mä voin.
Vastaa Viestiin