Mongols Mc Probationary Finland

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
pimpernautti
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Heinä 27, 2012 9:42 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja pimpernautti »

Ameriikan yhdysvalloista saakka pitää kysyä lupa saako hakea koirat kotiin? Liivitkin saa hakea ameriikan-joen luvalla, ja ne pitää palauttaa Markukselle? Kivitetään ikkunoita, ajellaan jopolla karkkuun!
Viinakrampeissa (tai ihan muuten vaan) paskotaan housut rappukäytävissä!
Kihtikin jollain on!
Pääseekö mukaan helpommin jos on keliakia?

Piti pysyä asialinjalla, mutta ei anna luonto myöden...
Painukaa nyt jo johonkin mitä en viitsi ääneen mainita, koska minun lisäkseni äitini on synnyttänyt 4 lasta!

BTW, ajattelin tuoda suomeen WARLOGS MC:n!
Löytyisikö foorumilta potentiaalisia jäseniä? Pitää osata ajaa polkupyörällä (apupyörät sallittu), kaikki eläimiin sekaantuminen katsotaan hyödyksi, kultapossukerhon pallonheittokisoissa vähintään 3m PITÄÄ olla saavutettu, kaikki hiihto-/juoksukilpailu meriitit samoissa kilpailuissa on pelkkää plussaa!
Ota yhteyttä [email protected]
Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Volvomiehen kertoman mukaan hänellä on siis ollut 10 000 hyvää syytä olla hakematta koiriaan pois, mutta nyt uhkasakko on nostettu pois ja hän saa mennä läksyttämään poikia ilman Mongols-koston pelkoa. Minusta se jätkä on taktikoinut tätä hommaa niin fiksusti kuin yksinäinen ex-prosu vain voi. Ne Amerikan Mongols-hemmot on nimittäin semmosia patuja että kannattaa pelata varovasti.

Jos sieltä ihan oikeasti on päätetty tehdä asialle jotakin, niin dognapperina lähtisin aika kovaa menemään. Ei sen puoleen, en luottaisi heihin myöskään jos olisin Markus. Kaikki tarvittava tieto paskajaakkojen löytämiseksi monkuille, itse kavereiden kanssa hakemaan piskit pois ja sitten mäkeen.

En muuten yhtään ihmettelisi vaikka Mongol Nationin pojat pyytäisivät Suomesta virka-apua. Markuksen varaan laskevat varmaan nyt paikallistuntemuksen suhteen, mutta riskeeraisivatko omia nahkojaan...? Mene tiedä, voi olla että palvelus olisi ostettavissa joltain paikalliselta poppoolta. Ellei sitten ole vain lähetetty yksi torpedo siinä toivossa, että Markus jeesaa kuskina.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse
Nick
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: Ke Maalis 23, 2011 2:52 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Nick »

Todella lähellä jotta pamautan itelle never come back -bännit tälle palstalle.
Mongols MC on omanlaisensa kyykkynappitappisakkiporukka ameriikoissa.

Todella hämärää että mitä helvettiä täällä tapahtuu kun kuitenkin suurimman osan kirjoittajista luulisi omaavan sotilaspassin, josta valattu mitä on.

Tuntuu vitun pahalta seurata metrojen takana, jatkuvasti enenevää huumausainerikollisuutta. Eiks se nyt ois ihan kiva että saisitte apteekista tai ensikotihoitajilta kaikkea vaikka suoneen niin ei tartte röyhiä vittu jonain hävittäjälentäjäkerhobändärinä. Menkää äänest'ämään ja tehkää se. Saatanan lampaat. Paimenettomat koirat. Munaa näkemättömien naisten ulostamat. Vittu

hymiö
pimpernautti
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Heinä 27, 2012 9:42 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja pimpernautti »

Random Nick kirjoitti:Volvomiehen kertoman mukaan hänellä on siis ollut 10 000 hyvää syytä olla hakematta koiriaan pois, mutta nyt uhkasakko on nostettu pois ja hän saa mennä läksyttämään poikia ilman Mongols-koston pelkoa. Minusta se jätkä on taktikoinut tätä hommaa niin fiksusti kuin yksinäinen ex-prosu vain voi. Ne Amerikan Mongols-hemmot on nimittäin semmosia patuja että kannattaa pelata varovasti.
Olen eri mieltä, anteeksi mielipiteeni!
Kuka erotti Markuksen GOOD STANDING statuksella, usa:n porukka? Kuka asetti uhkasakon, rappukäytävässä viinakrampeissa paskova pistoolia esittelevä honkkeliko?
Suomen "jengi" nyt näyttää olevan niin pelleä porukkaa että jopa pelle hermanni ja ransu jäisi työttömäksi näitten herrojen meriiteillä, joten Markuksellehan olisi pitänyt myöntää nobelin rauhanpalkinto jos olisi koiransa noutanut!
Jos niitä ameriikan mongooleja niin kamalasti täytyy pelätä, niin miksei ruotsin toimintaa ole jo lopetettu, ja näitä suomen kekkeruuseja päästetty päiviltä?
Kysyn vaan...
volvomies
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 94
Liittynyt: Ti Kesä 05, 2012 11:01 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja volvomies »

mcgaiver kirjoitti:
Astral kirjoitti:pitäiskö vetää haalarit niskaan ja hakee ne Markuksen dogit.. :evil:
Eiköhän volvomiehen olisi aika katsoa haarojen välii mitä sieltä löytyy.Jos munat ois ni asialle ois tehty jo jotain 8) Soita KRP/Supo jos siel ois neuvotelijoita?Mitä siideri-kari ja kumppanit tarttee panttivengeista(koirista)?Tää kyl alkaa haiskahtaa et volvomiehen salasanat o jollai muulla käytössä mut katsellaa ja kuunnellaa mite käy. :D
...............tulen tekemään kaikkeni koirieni takaisin saamiseksi sekä siinä sivussa otan omat liivini sekä muiden liivit pois..kaikki lähtevät usa kun tulevat hakemaan niitä..toki jos joku näkee lusiferiä tai jokusta liivit päällä pois vaan sillä tavalla on mongols mc poissa kyllä usa karjut tajuavat että suljettava on...itsehän olisin lähtennyt norjaan kun olin vielä jäsen..tässä osa viestistä................Joel Mffm Sammelwaiss

You can go and get your dogs back!!! Take back your and everybody elses ves and keep them whit you until we come.

Joel MFFM Sin City Crew.....................
Joel Mffm Sammelwaiss

vest i mend,you get all vest whit mongols mc stamps,and keep them whit you until we come to filand and visit you. Then we think again this situation over there!

Joel MFFM........noin hyvää jatkoo murha infolaiset lonkeroiselle isot kiitokset hänen viestit avasivat usa silmät sekä kiven heitto ikkunaan...koirieni kaappaus..
HUAH, gayporn
Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Tähän asti asiaa on hoitanut lähin patriarkaatti eli joku Euroopan bossi. Euromonkut pani Markukselle ja luikeroille uhkasakon, että jättävät toisensa rauhaan. Markus teki oikein kun kunnioitti sitä. Yritti myös pysyä pois täältä, mutta sitten lähti koirat. Nyt kun kaikki minfolaiset ovat pommittaneet Nationin sakkia sähköpostilla koko kesän niin ovat vihdoin todenneet että ei riitä Saksan / Italian pojilla rahkeet hoitaa hommaa ja pitää tulla näyttämään mitä tarkoittaa olla Mongooli.

Se sakki on yhtä kirjoitustaidotonta kuin täälläkin, mutta väkivalta niiltä sujuu. Run to the hills, sanommievaan.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse
Nick
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: Ke Maalis 23, 2011 2:52 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Nick »

Ootko sä volvomies suomeksi kysyttynä hullu kun sä laukeilet näiden monitorille runkkaavien keskelle muiden miesten juttuja? Uskomatonta paskaa, vai oletteko te kaikki SuoPon homoja?

Pidä hyvä mies pääsi kiinni näppäimistöllä vai mitä helvettiä. Toivottavasti koirat on kunnossa ja oikeassa paikassa.
Ja mutta kyllä on vittu kulttuuri että nuo kuolaposket saavat saavat yllytttää ja käytännös kiusata, sinua, volvomies. Aivan vitun sairasta.
Haistakaa paska.
pahis
Harjunpää
Viestit: 343
Liittynyt: La Marras 15, 2008 1:09 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja pahis »

Säälittävii paskahousuja ne jotka pilkkaa Markusta täs koira-asiassa, samat tyypit on myös pilkannu kirjoitusvirheistä, sekin pilkkaaminen kertoo saman raukkamaisen meiningin, perus koulukiusaajia. Ei sillä etteikö täs ketjus oo ollu hauskuutta ja dramatiikkaa, ja kaikki suomes monkkukuvioon osallistuneet tuntuu tehneen kaiken ihan miten sattuu..sitä ei käy kiistäminen..mutta sellainen teinimeininki, raukkamainen pilkkaaminen jostain kirjoitusvirheistä tai muista henkkohtaisista ominaisuuksista ja/tai puutteista..ei hyvää päivää.

Toi koirakuvio on loppuviimein yks pahimpii mokii nyt noilta monkkuja edustaneilta kiusaajilta. Moni psykopaatti nimittäin arvostaa koiria enempi kuin ihmisiä, siitä syystä että koirat on viattomia. Toi on ny melkein sama virhe ku että ois siepattu jonkun lapset. Tuolla kuitenki kulmilla pörrää monenlaista eläintenystävää, vaikutusvaltaisiikin tyyppejä varmasti.. ja ku kuviot on kansainvälisii, ja varmana kaikilla isoilla kerhoilla rahaa takana, ni ei ne rapakon takaa tänne varmaan fyysisesti tuu, eiköhän noihin asioihin duunareita löydy jos niinku oikeesti alkaa olla mitta täynnä?..ja eiköhän Monkuilla oo. Varmaan ihan pakkorako putsauttaa nyt tilanne. Ja onko poliisikaan kovin motivoitunu niinku ihan loppuun asti suojelemaan roskasakkia? paha sanoo, työtäänhän ne tekee, mutta voi olla motivaatio vähä niin ja näin, eiköhän siellä lähinnä myhäillä jos tos sählääjien kannalta huonosti käy.. :roll: periaatteeshan niiden tehtävä on kaikkii tasapuolisesti suojella mutta eipä kai nekään kaikkialle ehdi. Ihan yleisellä elämänkokemuksella ja medianlukutaitoon perustuvalla loogisella päättelyllä nää asiat ymmärtää, itse en usko että tähän threadiin monkkujen ja exmonkkujen lisäks kukaan asioita ns sisältäpäin katsova kirjoittelee. Ja tällä tarkoitan muiden kerhojen miehii, tai muuten sen sektorin tienoille sijoittuvii jotka niinku jotain faktoja tietää. Mutuilu on mukavaa, mutta en oo kyl itse mitenkään iloinen siitä jos tos kuvios ny alkaa ruumiita tulla :( seurattavahan tätä on, ku selkeesti ei modet meinaakkaan tätä lukotella..
Erään kuusikymppisen heimopäällikön tapauksessa tehokkaimmaksi lahjaksi osoittautui neljä sinistä Viagra-pilleriä.

- Hän totesi, että olemme mahtavia miehiä. Sen jälkeen saimme tehdä hänen alueellaan mitä halusimme, agentti kertoi.
Raid

Re: Animal Patrol probationary finland

Viesti Kirjoittaja Raid »

Patriarkka kirjoitti:VOLVO, AMERIKAN NEEKERIT, LUSSU, SIIDERI-KARI JA PINSSERIT.. SULKEKAA TÄMÄ KETJU!
Sä ainakin kuittaat bannin tost huutelustas.
Koittakaa nyt perkele oppia että meillä on lautamiesosio erikseen!
lonkeroinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 148
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 4:52 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja lonkeroinen »

volvomies kirjoitti: Joel MFFM........noin hyvää jatkoo murha infolaiset lonkeroiselle isot kiitokset hänen viestit avasivat usa silmät sekä kiven heitto ikkunaan...koirieni kaappaus..
Kiitokset Make!

Meistä on moni sun puolellas tässä koira-asiassa. Eikä se susta vasikkaa tee, että ilmoitat koirien luvattomasta käyttöönotosta poliisille. Vasikoiminen on rikostovereiden tekemisten kertomista, ei omissa asioissa poliisiin turvautumista. Tässä tapauksessa siitä kannattaakin ilmoittaa poliisille, niin saadaan lisää merkintöjä Mongojen rikosrekisteriin sinne parkkisakkojen ja näpistysten perään.

Sitä paitsi, kuten jo yllä todettua, poliisi on kyllä tietoinen tämän ketjun tapahtumista, joten ei se koirakaappaus vaadi soittoa Pasilaan. Ei kannata siis kovin lujaa huitoa lentopallomailalla koiria noutaessasi.

Terveisiä Joelille amerikkaan!

Ystävällisin terveisin, Lonkeroinen
RealPitti
Sofia Karppi
Viestit: 432
Liittynyt: To Touko 17, 2012 9:00 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja RealPitti »

lonkeroinen kirjoitti: Kiitokset Make!

Meistä on moni sun puolellas tässä koira-asiassa. Eikä se susta vasikkaa tee, että ilmoitat koirien luvattomasta käyttöönotosta poliisille. Vasikoiminen on rikostovereiden tekemisten kertomista, ei omissa asioissa poliisiin turvautumista. Tässä tapauksessa siitä kannattaakin ilmoittaa poliisille, niin saadaan lisää merkintöjä Mongojen rikosrekisteriin sinne parkkisakkojen ja näpistysten perään.

Sitä paitsi, kuten jo yllä todettua, poliisi on kyllä tietoinen tämän ketjun tapahtumista, joten ei se koirakaappaus vaadi soittoa Pasilaan. Ei kannata siis kovin lujaa huitoa lentopallomailalla koiria noutaessasi.

Terveisiä Joelille amerikkaan!

Ystävällisin terveisin, Lonkeroinen
Tuo boldattu ja alleviivattu kohta pisti hieman naurattamaan, vaikkakin asia on vakava :mrgreen:
Koirien luvaton käyttöönotto? eiköhän se menisi enemminkin varkautena mutta mistäs me tiedetään että onko nämä kundit siirtyneet toistensa hiplailuista koiriin. :|
Silloinhan kyseeseen tulisi luvaton käyttöönotto ja eläimeen sekaantuminen :roll:
Kaikki tämän nimimerkin kirjoittamat viestit ovat kyseisen
henkilön omia, yksityishenkilön mielipiteitä, eivätkä
minkään puolueen, yhteisön tai yrityksen mielipiteitä
tai kantoja. Oikeus perustuu PL 12§:ään.


Emailini: [email protected]
MakeMon
Susikoski
Viestit: 37
Liittynyt: Ti Loka 21, 2008 1:11 pm
Paikkakunta: Pori

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja MakeMon »

Elikkä siis pinserin luvaton haltuunotto ja -käyttörikos? :roll: Kun mukaan lisätään ikkunan rikkominen kivellä, niin on siinä jo sen verran syntilistaa, että kyllä pojat kehtaa prossamerkkiä käyttää.
Aileen
Nikke Knakkertton
Viestit: 152
Liittynyt: Ma Syys 22, 2008 2:31 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Aileen »

MakeMon kirjoitti:Elikkä siis pinserin luvaton haltuunotto ja -käyttörikos? :roll: Kun mukaan lisätään ikkunan rikkominen kivellä, niin on siinä jo sen verran syntilistaa, että kyllä pojat kehtaa prossamerkkiä käyttää.

Kyseessä kääpiöpinsereitä, niin asiassa voisi käyttää koventamisperusteita? Kääpiö vert normi. Toivottavasti koiria ei ole käytetty luvattomassa pentutehtailussa. Kyseisissä piireissä liikkuu kuitenkin isot rahat.
volvomies
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 94
Liittynyt: Ti Kesä 05, 2012 11:01 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja volvomies »

aarpora kirjoitti:
Isänsä Poika kirjoitti:Monkooleja nähty keravalla...
Avaahan nyt vähän? Näitä suomalaisia tolupussien kanssa hortoilemassa? vai muita?
kyllä siellä he ovet piilossa näköjään isänsä helmoissa juuri muuttannut keravalle.sekä isänsä kaverin helmoissa.hän se sieltä keravalta soitti lupasi koirani mutta mitään ei kuulu.minulla on lupa laittaa tänne infoa:muutan päivä määrän vaan tuosta jotta toiset kerhot eivät tiedä koska isot päälliköt tulevat.sain leiman bad standing :P :P :P michael w norjasta tuo mies suojelee vielä kiven heittäjää sekä koirieni nappaajia :shock: :shock: .sitä koiran hoitajaakaan ei ole näkynnyt.virallinen rikos ilmoitus pitäisi näkyä nyt pe/ma viimestään.eli se on suomen osasto kiinni kunhan tua piilo leikki nyt loppuisi.työttömänä minulla ei ole rahaa edes keravalle mennä.puhumattakaan vaasasta.työt kun alkavat vasta syyskuussa.tässä on usa virallinen tiedoitus lisää tulossa kiitos lonkeroinen sekä kaikki ketkä ovat usa laittaneet infoa se on heidät herättännyt. sinne vaan lisää kuvaa..............Joel Mffm Sammelwaiss

Just find them and take vest and your dog´s back!!We are coming to finland on 24th of september.You need to get vest back!
We don´t care what Willumsen says,he is not in charge of us,he will be out soon as we come there.He has make too many problems and too much bad mounting to us.

You are only one we trust in Finland at the moment!! Find our colours and all Mongol vest`s and you will be rewarded!!

Get those vest´s and if Willumsen try´s to say something,tell him to go fuck him self!

Love you brother!!! I´ll se you 24.9 when we come!

Joel Mongols MC Sin City RFFN.................................................................michael otti tuosta itseensä kun asiallisesti laitoin kerätään yhteis voimin liivit pois suljetan suomen osasto:hän vastasi sopimattomasti useita kertoja laittoi törky viestejä.........lopulta 01.00 paloi pinna kun yritn nukkua käskin hänen imeä lusiferin jortikkaa ja hypätä junan alle..hänen mailmassaan lusifer on messias joka loihtii kerhoja suomeen toni ohrasen avulla>sallikaa minun nauraa :lol: kukaan ei voi väittää ettenkö olisi tehnyt parhaintani koirieni etsimisessä se vaan on niin vitun vaikeata! :cry: olen saanut ja saan apuja kyllä mutta tarvisen jopa murha.infolaistenkin apua..jos näette koiriani ottakaa heti pois..minun facebook sivuiltani saa minun että koirien kuvan sen saa laittaa jakoonkin,minä en välitä mitä ihmiset supisevat minusta pääasia että koirille ei käy huonosti minulle saa käydä.kiitos kaikille.
HUAH, gayporn
Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Koimies »

ArcticEli kirjoitti:
Koimies kirjoitti:
nordas kirjoitti:Mongolssit säätävät ja hämmentävät. Kaikki katsovat. Ihan kaikki. Onkos kukaan hiffannut, että sillä voisi olla joku tarkoituskin? Mitkä kerhot ovat hyvää pataa keskenään maailmalla? Mitkä ovat kaksi uusinta tulokasta suomessa?

Jos tässä Mongols MC- kuviossa vain olisi jokin logiikka, voisi epäillä Mongolssien vetävän tarkoituksella huomion itseensä ja Helsingin suuntaan, jotta Outlaws saisi rauhassa vahvistua ja tehdä ensimmäisenä jonkin yllätyssiirron ehkä vielä osaksi venäläisvoimin. Suomen Mongolssien kuviot tuntuvat kumminkin ihan aidolta tavaralta. Voihan olla silti niin, että "ylempiin" etuihin kuuluu nyt sallia näiden erikoisten, aitojen käänteiden jatkua, koska se edelleen palvelee huomion siirtämistä. Lopullinen tavoite on yllättää Enkelit kahdella rintamalla. Jos nämä kerhot kovasti haluavat Suomeen, tietävät he juuri Enkelit ja heidän tukijakerhonsa päävastustajikseen. Jokin nettiuhkailuja ovelampi suunnitelma siinä touhussa tarvitaan. Ei riitä, että saadaan hankittua yksi (vanha?) .38- revolveri ja kuusi patruunaa ja otetaan yhteiskuva. Jos kansainvälinen Mongols MC ja Outlaws MC eivät ole yhdessä suunnitelleet ns. järki kädessä leviämistään Suomeen, kumpikaan kerho ei ilmeisesti ole nyt aivan täydessä terässään. Mitä kovempi rikostausta kerholla on, kai sitä enemmän juonia kylmäpäisesti ja kaikessa rauhassa etukäteen punotaan. Mikä se suunnitelma oikeasti on? Ketkä ovat siitä Suomessa perillä? Vai ovatko nämä kaksi suurta, kansainvälistä kerhoa niin heikoilla, että sallitaan jopa tällainen "sarvikuonoristiretkeily" uuteen maahan?

Häh, Lol.
Huomion vetämistä surkeisiin kämmäilyihin?
Juu, ihan varmaan,Tuollai se kannattaakin aloittavan kerhon vetää huomio puoleensa! Ehdottomasti.Topi on todella hieno ja harhauttava maihinnousu ;)

Nyt tarttee kysyä, et eikö lukijat huomaa miten surkuhupaisaa tämä on ollut, alle kaikkien standardien?

Vaikka murha.infon ihmiset lukee näitä ja antaa kaiken huomionsa, niin luuletteko että pääkerhot kohdistaa ajatuksensa tällaiseen?Saati lukee näitä juttuja?

Ja niitä venäläisvahvistuksia on muillakin kuin Outlawsilla, lol. Sopii yrittää siellä Venäjän puolella ekana tehdä sitä jalansijaa ;)

Enkeleiden yllättäminen kahdella rintamalla...juu, on pakko jo kirjoittaa täältä lattialta, en pysy enää penkillä.

Vaikka murha.infon lukijat on hölmöjä, se sama ei päde reaalielämässä.Täällä tämä on huvia, mut...
Kuten sanoin, pääkerhojen ei tarvitse tehdä mitään näille tolloille, ne hoitelee ihan itse itsensä...


Rautalanka vähissä mutta yritän:

- Mongols MC ja Outlaws MC ilmaantuvat lähes samaan aikaan noviiseina Suomeen. Onko loogisempaa, että kysymys on suunnittelun sijaan sattumasta? Jos tämä ei ole sattuma, suunnitelmasta on neuvoteltu mutta ei tällä palstalla usein esiintyneiden henkilöiden kesken. On taattua paskanjauhantaa heittää läppää mongolssien ulkonäöstä jne. Mutta jos komiikka on oma juttu hysteerisyyteen asti, mikäs siinä :twisted: .
- Huomion vetämisellä tarkoitan sitä, että ylipäänsä kerhon jäsen tai tukija alkaa kirjoittelemaan ja kertomaan jotain kerhosta. Se on uteliaisuuteen vastaamista, ja vetää lisää mielenkiintoa puoleensa, josta ketju itsessään on todiste. Etukäteen on voitu päättää raottaa verhoja, mutta sitä ei voitu ennakoida, että esiripun nostaminen päättyy Sirkus Finlandiaan. Toppuuttelijat eivät ole silti lähteneet Mongols MC:n parista. He ovat olleet kai enimmäkseen henkilöitä, joilla on kokemusta kerhomaailmasta ja käytännöistä.
- Joku kirjoitti, että nämä nykyiset mongo-toimijat ovat vain ohimenevä ilmiö. Jossain muualla Suomessa luodaan ehkä jopa parhaillaan toinen, vahvempi porukka. Jos Mongols MC on kansainvälisesti katsottuna todella kova kerho maailmalla, se ei tule luopumaan jalansijasta Suomeen. Se ei voi hyväksyä arvovaltatappiotaan eikä se edes olisi tullut meille ilman hyvää syytä. Se syy ei ole tällä välin poistunut esim. ensimmäisen Suomen ex-pressan myötä.
- Monet eivät halua tänne uutta kansainvälistä kerhoa. Sen verran myös "isot pojat" tätäkin ketjua seuraavat, että jotkut tukijoista yllyttävät kerhoa vastaan. Mongols MC:llä on sama oikeus toimia Suomessa kuin millä tahansa toisella kansainvälisellä kerholla. Meillä kun on vielä yhdistymisvapaus. En tue tätä kerhoa enkä mitään muutakaan vastaavaa kerhoa.
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.
Vastaa Viestiin